עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך את המפרט הנ"ל ללא ציוד היקפי אבל כולל מסך דק

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. מחפש מפרט למשחקים כבדים וגרפיקה טובה, תקציב עד 5500 שקל (לא לחרוג! ) דיברתי עם מישהו והוא הציע לי מפרט כזה: מעבד: intel p-4 2.8gb dual core לוח אם: intel 945 ריו ויסטה + raid זיכרון: kingston 2048mb DDR2 דיסק קשיח: 300gb sata2 צורב: צורב DVD x16 LG כרטיס מסך: ATI x600 PRO 256mb ספק: 500 watt מה אתם חושבים? אתם יכולים להציע שידרוגים למצב האופטימלי ביותר לתקציב זה. תוסיפו בבקשה מארז מאוורר וטוב, בבקשה שלא יהיה יקר במיוחד. בתודה מראש לכל העונים אליעד

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by mx-3,

שלום, חבר שלי מחפש מחשב חדש, שיריץ לו יפה משחקים עכשוויים..... אני יודע שזה תקציב נמוך בשביל גיימר, אבל מה שאפשר... תודה..

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  4. שלום, מעוניין במפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית אינטנסיבית, עריכה גרפית חובבנית, אינטרנט ומשחקים בסיסיים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3K, ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית אינטנסיבית, עריכה גרפית חובבנית, אינטרנט ומשחקים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - קיים HD 1T ממחשב ישן. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by roei2p,

טוב אז ככה קודם כל שלום !! אני מחפש מחשב שיענה לדרישות וישמש אותי כמעין אולפן הקלטות קטן אין צורך במדפסת או סורק או רמקולים ... (המחשב יחובר למערכת קולנוע ביתית) אני צריך במיוחד כרטיס קול חזק שיעמוד לי בדרישות של cu base תודה רבה לכולם ... נ.ב ההשקעה המירבית שלי קצת מצחיקה אבל הסכום הוא 4000-4500 ש"ח לכן אני מתלבט מה לעשות ... תודה רבה לעוזרים : : :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המפרט הוא למחשב נייח שאמור לשמש לעריכת גרפיקה ווידאו, להתחבר לטלויזיה ולהקרין סרטים ב- full HD וכמובן אינטרנט ואופיס. בתקציב הוא עד 5K כולל מסך, מקלדת ועכבר חוטיים. כמובן לנסות ולחסוך במידת האפשר. אפליקציות עקריות Pinnacle Studo, Proshow Producer, Photoshop (השימוש העריכת הגרפיקה והווידאו הוא חובבני). ציוד היקפי (צורב DVD ורמקולים ילקחו ממחשב ישן). המפרט צריך להיות מבוסס על מעבד AMD. בעיקרון לא מתוכננים שדרוגים עתידיים למעט זכרון. לא מתוכנן OC. חשיבות השקט במפרט 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. איזור מגורים פתח-תקוה ולכן עדיפות לחנות מאזור המרכז. תודה מראש, שלומי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני עורך בתוכנת avid ומחפש מפרט למחשב חדש וחזק לעבודה על התוכנה ויישומים נוספים במקביל אני צריך יכולת רינדור גבוהה וכמו כן למי שמכיר את התוכנה אני צריך מפרט עם תאימות לתוכנה - זאת תכנה מאוד מפונקת שלא עובדת עם כל רכיב תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  8. שלום לכולם אשמח לקבל עצות לגבי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה. התקציב הוא עד 4500-5000 התוכנות בשימוש הן: פוטושופ , פלאש , דרים וויבר ועבודות גרפיקה ואינטרנט (משחקים - מנג'ר..;-) תודה לעונים :-) נ.ב לא חשוב לי איך הוא נראה , וגם אין צורך בציוד היקפי (כלומר בלי מסך , מקלדת עכבר וכ''ו) 1. מה התקציב המקסימלי? - עד 5000 ש''ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לצורכי עבודות גרפיקה - פוטושופ , פלאש ודרים וויבר בעיקר , ובכלל עבודות אינטרנט , לשם פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח VS2010 - סולושינים כבדים ומורכבים + איקליפס משחקים וסרטי HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש שימוש תדיר אין צורך במסך חדש קיים מסך 22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + ניתן להתפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - אין צורך הכל קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב קיים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם…

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  10. המפרט צריך לכלול: מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון של לפחות 1 GB ספק כח טוב וחזק ללא הארד דיסק. ללא כרטיס קול. ללא מקלדת ועכבר. ללא מערכת הפעלה. ללא רמקולים. ללא מדפסת וסורק וללא מסך. כמה שאלות: במחיר הזה עדיף לבנות מחשב מבוסס AMD או אינטל? איך המעבד הבא: AMD Athlon 64 x2 3800+ (תושבת AM2) ? והאם הוא עדיף על אינטל E6420 ? איך הלוח אם של אינטל "גארד פיש"? חבר'ה , אני צריך לקנות את המחשב היום אז אודה על תגובות מהירות.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא, מעדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפיה ישירה, הרצת קודי, גלישה ברשת עם הרבה טאבים, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין משהו מוגדר, לא יהיה 4k או משהו מטורף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, לא יהיו משחקי מחשב כרגע, אבל אשמח שתהיה אפשרות לקנות בעתיד כרטיס מסך ולשחק משחקי חברה …

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי נאמנה לתוכנות הבאות: 3d max, after effects, avid/prmier pro התקציב נא בין 8K ל-10K (כשאיפה שאפשר לחסוך זה תמיד מבורך) וכולל מסך 24". חשובה לי מאוד היכולת לעבוד עם מספר רב של פוליגונים, היכולת לעבוד עם וידיאו בזמן אמת וכמובן זמני רנדור קצרים. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by rk666,

בגלל הלימודים יצאתי קצת מכל התחום של קריאת Reviews והיום אני מרגיש שאני בכלל לא יודע מה הולך פה, אחרי כניסת AMD64. אני מחפש מפרט טוב, אפילו טוב מאוד, למשחקים (לאח שלי...). המחשב יהיה מבוסס AMD 64 (שווה בכלל לחכות לסוקט 939?) לוח אם (לא זוכר דגמים, משהו בסגנון הEPOXים והABITים, לא ASUSים למיניהם, יקר מידי, סומך עליכם) כרטיס מסך מהדור החדש (בסגנון 6800FX לדוגמא) בין חצי ל1 ג'יגה זיכרון (לא צריך CORSIAR, טווימוס מספיק בהחלט ), הרד דיסק (מקסטור WD, סיגייט, לא הכי משנה) של 120 GB, עדיף שיהיה SATA. צורב DVD. לא צריך מסך. כרטיס קול, כמו אודיוג'י 2, (הבנתי שהכרטיס שמגיע עם הלוחות האלה לא משהו) ורמקולים. מארז עם ספק נורמלי,(HEC, ENERMAX, ANTEC, TT) (מארז מאוורר, ויחסי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מה דעתכם על זה? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz X2 Gigabyte HD 6450 Silent 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 10/100/1000 On Board 7.1 Channel Audio SeaSonic ECO-600 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case No PSU מחיר: 3776 ₪ חנות KSP

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך.. מכוון ל4K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להציע אם ההבדל קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת מוסיקה, מעט פיתוח תכנה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/abelton, תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900, וטלויזיה 1920X1080 ייתכן שאשדרג מסך בשלב יותר מאוחר …

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by Posford,

שלום אני מחפש מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס. אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הזה אבל אני מעוניין שיהיה במחשב : צורב DVD 2GB זכרון HD לא גדול, 200GB יספיק לוח אם עם כרטיס קול, כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה. כולל מארז כמובן וספק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by Posford,

אני מחפש מפרט מחשב עד 3,500 ש"ח. היעד שלו בגדול, דברים בסיסים כגון : צפיה בסרטים, Office, גלישה באינטרנט, משחקים חדשים. שיכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני מודע שהסכום מעט, תנסו לעזור בבקשה.

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Posford,

המחשב מיועד למשחקים, צפיה בסרטים, תוכנות (כבדות - יצירת מוזיקה), אינטרנט. אני רוצה 2 מפרטים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. שיהיה כולל את הדברים הבאים: צורב DVD מלקדת. עכבר. שיהיה זכרון פנימי כמה שיותר גדול. והארדיסק גם גדול כמה שיותר. כרטיס מסך איכותי עד כמה שאפשר בתקציב. ללא מסך. תודה.

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by alonmizrahi,

שלום, צריך מפרט למחשב, אני די חלוד לא התעסקתי בשוק כבר מספר שנים. תקציב מקסימום 3500, אפשר לחסוך ולנסות לקצץ. שימושים: בעיקר למשחקים ולאינטרנט ותוכנות רגילות. ציוד הקפי: ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב, 1.44, בקיצור מה שאני ניסיתי להרכיב. עדיפות לKSP. ללא אוברקלוק מערכת הפעלה שרשומה, עדיף. זהו כל השאר לא קריטי. תודה לכל העוזר! זה מפרט שניסיתי להרכיב, אני לא יודע כמה הוא יעיל וטוב. מעבדי אינטל‏ Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 690 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 1 595 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Kingston 2 295 590 כרטיסי מסך‏ ASUS HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDM…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by noynisim12,

שלום לכולם וצהריים טובים. אני מחפש מחשב שהייעוד שלו הוא למשחקים כבדים (בעיקר לאלו שהולכים לצאת בשנה הבאה) מה שאני מבקש מכם זה לבנות לי מפרט שיוכל לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג ב 200 ש"ח בלבד! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Assassin's Creed / GTA IV / METRO 2033 / BattleField מיועד למשחקים…

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4500 ש"ח. מוכן להתפשר על עוד 100-200 ש"ח אם זה יהווה הבדל משמעותי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מחפש מחשב שולחי חזק שבעצם יוכל לעשות הכל. החל מגלישה, צפייה בסרטים ועד לתכנות כבד ועריכת סרטים עיקרי השימוש יהיו: - תכנות (תדיר ופרנסה) - מאוד חשוב לי, שכן תכנות הוא תחביב ומקצוע אצלי. במיוחד בכלים של מיקרוסופט שאוהבים מאוד לזלול זיכרון ודורשים עיבוד. - צפייה בסרטים HD - שוטף - עריכת תמונות ווידיאו מזדמנת - הרצת משחקים מאוד זניחה. אך אשמח לכרטיס מסך בסביבות ה-400 ש"ח אני מאוד אוהב להריץ הרב…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. Started by Emin,

אני מחפש מחשב שיריץ משחקים ברמה טובה, שיהיה כולל צורב כונן DVD וכל מה שמסביב אבל בלי מסך. אני קונה את המחשב מהאתר www.ksp.co.il תודה מראש

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  23. המחשב שאני מחפש זה מחשב לכיוון של להפעיל משחקים ברמה גבוהה, סרטים וכו. דברים שהייתי רוצה שהמחשב יכלול: מעבד מהסדרה החדשה של intel ה Dual Core 2 או איך שלא קוראים לזה. 250 גיגה 1024 זכרון כרטיס רשת עם ראוטר אל חוטי, במקרה ואי אפשר והוא לא קולט מרחק של 12 מטר בערך עם קירות אז שיהיה חוטי. כרטיס מסך שיריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות. צורב די וי די, כונן DVD מארז שיהיה עם סירקולציה טובה, העיצוב לא ממש חשוב, אבל שלא יהיה בלוק. ואם יש עוד משהו ששכחתי והוא חיוני אז תוסיפו אני לא צריך מסך למה יש לי אחד שאני ישתמש בו. אז זה רק מחשב בלי מסך. תודה מראש על הכל, אלעד

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ולא לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אולי אשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by phear,

אהלן רציתי לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 6000 ש"ח כולל מסך LCD שצריך להיות מעל 20" המחשב ישמש בעיקר לתכנות, צפיה בסרטים ובטלויזיה (אני רוצה לשים גם כרטיס TV כדי שהמסך ישמש גם כטלויזיה) תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.