ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח ללא חריגה. או מחשב יחסית חזק ב 6,500 לעבודה שלבסעיף 2 + מחשב כתחנת רנדור בלבד ב 3,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד ב 3dStudio MAX ורנדורים ב VRAY + עריכות עיבוד תמונה גרפיות בפוטושופ ואפטר אפקט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. חוץ מאשר שוקל להחליף מסך. כרגע עובד עם 2 מסכים 19" של סמסונג איכותיים. אשמח להמלצה למסך עד 1,500 ש"ח בגודל 29-34" עם כיול צבעים טוב לעבודה גרפית. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חשוב לי גם שיתאים למשחק אחד fifa לסוגיה. אם יש אפשרות אז גם שיהיה לוח עם FIREWIRE OB הייתי מעוניים גם במפרט של אינטל וגם של AMD תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי מושג ירוק במחשבים והאפשרויות הן כה רבות שיצאתי משוגע מכל העסק. : התקציב שלי עומד על כ 6000 ש"ח פלוס מינוס. זקוק למפרט שיהיה לו מסך דק + דיסק גדול בעיקר למשחקים + עבודות בוורד וכרטיס רשת על מנת לחברו ברשת ביתית. זקוק לעזרה מיידית הילדים משגעים לי את השכל .
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי ביקש ממני עזרה בשידרוג המחשב שלו. כרגע, יש לו פנטיום 2 350, זכרון 64mb, כרטיס מסך של ati rage pro, כונן תקליטורים x42. מה להמליץ לו בתקציב 3000 ש"ח (פחות או יותר)? תודה לכולכם על העזרה...
-
- 26 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מארז מעבד AMD או Intel עם 64 ביט כרטיס מסך דיסק קשיח כרטיס מסך לוח אם זכרון אם יש מספיק כסף תוספת צורב DVD . תודה בראש
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מסך LCD 17" ... סומך על הטעם שלכם! ** רק מ Ksp.co.il , תודה. **
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]אז יללה להציע הצעות , ותודה מראש [/glow]
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 ש"ח למחשב שיעשה את העבודה - אני צריך לעבודה באינטרנט, שמיעת מוזיקה דיבור עם אנשים... לא משהו שמעמיס. מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב כזה? בלי מסך בלי עכבר ומקלדת בלי CD ופלופי בלי הארד דיסק צריך לוח אם מעבד זכרון RAM תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים והתקציב הוא 3000ש"ח!! אני מעדיף שיהיה AMD Athlon64 3000 ומעלה!! שהלוח אם יתמוך ב DDR400 (כי יש לי 2 זכרונות חדשים של 512מ"ב) וחריץ PCI-E ושהכרטיס מסך יהיה איכותי!!!(חשבתי 6600GT אבל לא חייב) ועוד שאלה קטנה המארז הזה Sunbeam Samurai SILVER מתאים לכל הלוחות אם החדשים והישנים?? הנה קישור אליו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535 תודה לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים והורדות . מחשב שיהיה יציב ושאפשר יהיה לשדרג אותו בעתיד . ושיהיה בו מערך cross-fire
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
4000 ש"ח בלי מסך בלי צורב בלי מקלדת עכבר רק המחשב חומרה!!! אייתי מעדיף כפול ליבה של AMD זה מחשב שאני רוצה למשחקים מה אתם אומרים כדי כפול ליבה כן או לא או שאפילו כדי intel מחכה לתשובות תודה מראש!!!...
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים ועבודה עם מטלב וסימולינק ישנה אפשרות ל OC מעבד אינטל בלבד לא מעוניין ב AMD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
פוסט חדש בנוגע למפרט מחשב. מפרט מחשב שהיעד שלו הוא : משחקים חדשים, סרטים, אינטרנט, Office וכו'. אגב מה כדאי היום מחשב מבוסס INTEL או AMD? והתקציב הוא : 3,500 עד 4,000 ללא חריגה עדיפות ל- 3,500. שהמחשב יכלול : צורב DVD, מקלדת, עכבר, פלופי. ללא מסך תודה.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני לא צריך שום ציוד היקפי ותשתדלו לא לחרוג מהתקציב. לא מתוכנן אובר-קלוק. יש לי מסך LCD 19 אינץ' אם עם מעבד AMD זה יצא זול יותר אז בכיף תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הסיבה לKSP כי אני קונה באילת. אפשר גם אייבורי אם זה משנה. יש מסך כבר(אין צורך להוסיף). חשוב שיכיל כרטיס מסך ומעבד שיחזיק להרבה זמן, אין חשיבות לרעש. (לא חובה מחשב שקט). המחיר שכתבתי הוא ללא מע"מ. ז"א בערך 5 עם המע"מ.(אפשר חריגה קלה למעלה). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי החלטתי שאני רוצה מחשב בסלון שיתחבר רק לטלויזיה עם שקע HDMI, כרטיס קול סטריאו, כרטיס רשת אלחוטי, HDD של חצי טרה או טרה, כונן DVD (לא צריך שיצרוב) השימושים במחשב יהיו אך ורק צפייה בסרטים/סדרות דרך הטלויזיה והסטריאו בסלון. ראיתי את המחשב הבא באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4005&CatCode=1 ב685 שקלים, דיברתי איתם בטלפון והציעו לי להוסיף קצת כסף בשביל הDVD והכרטיס מסך ואז זה יהיה 985 ש"ח אבל הנציג מכירות התעקש שמעבד ATOM לא מספיק טוב כדי להריץ סרטים. האם זה נכון? תודה רבה על העזרה!!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולםברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של עד 3500 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) אני אוהב לשחק במשחקי MMORPG אבל בחלק מהמשחקים אני משתמש במספר קליינטים ככה שאני מעוניין להריץ את המשחקים בקלות 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך לא כלול בתקציב, אני רוצה לקנות מסך…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אםפאפשר שני מפרטים אחד עם מעבד אינטל ואחד עם מעבד amd ושאלה קטנה מה יותר מומלץ לקנות מבין שניהם?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כולל ציוד היקפי ומסך ולרשותי 4500 שח - אני לא רוצה להשאיר שקל מהתקציב והדרישה היחידה שלי היא שהמחשב יהיה אופטימלי מאיזה בחינה? אז ככה - אני בסה"כ משתמש באופיס, גלישה, משחקים קלים וסרטים על גבי פלזמה חיצונית או המסך הנ"ל לא מענייין אותי אוברקלוק והשקט לא כזה קריטי לי אני חושב לקנות את המחשב מ קיי.אס.פי שוב - דרישתי היחידה היא לא להשאיר שקל מהתקציב אך גם לא לחרוג תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחשב מבוסס Intel ייעוד המחשב: גרפיקה כגון: Photoshop, Illustrator, Indesign. עדיפות ל-4GB זכרון ומעלה. מסך LCD 19' או 22' (אם יכנס בתקציב). מקלדת ועכבר - סט פשוט והרגיל של מיקרוסופט. צורב DVD. רמקולים ממוצעים בסיסיים. התקציב הוא עד 3.5K עם חריגה קטנה גג 4K, עדיף לא להגיע לזה. מקווה שתצילחו לבנות מפרט איכותי. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב לא כולל מסך עד 2000 ש"ח למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב (רק מחשב ללא מסך וכו'...) שמיועד למוסיקה לתמונות אינטרנט סרטים וכאלה... קצת למשחקים. מחיר סביב ה4000 ש"ח גמיש, יכול להיות גם קצת יותר... חשוב שיהיה צורב די.וי.די, ושתהיה לו יכולת לנגן את כל הסוגים של קבצי המוסיקה, ואני מתכוון לחבר אליו גיטרה חשמלית, אני לא ידע אם צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או לא... אההה וזהו... תודה!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש אני מחפש מחשב לבית בשביל ההורים שלי ככה שגרפיקה לא חשובה במיוחד. חשוב שיהיה שקט, בלי בעיות זיכרון ובמיוחד שכל החלקים יהיו מחברות אמינות וטובות, עדיף משהו מחברה ותיקה עם ביצועים סבירים מאשר משהו נסיוני ומהיר באותו מחיר. כמובן שלא כולל מסך.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב במחיר של 2500-3000 ש"ח למשחקים חדשים שהכל יפעל עליו.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-