ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
פוסט חדש בנוגע למפרט מחשב. מפרט מחשב שהיעד שלו הוא : משחקים חדשים, סרטים, אינטרנט, Office וכו'. אגב מה כדאי היום מחשב מבוסס INTEL או AMD? והתקציב הוא : 3,500 עד 4,000 ללא חריגה עדיפות ל- 3,500. שהמחשב יכלול : צורב DVD, מקלדת, עכבר, פלופי. ללא מסך תודה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני לא צריך שום ציוד היקפי ותשתדלו לא לחרוג מהתקציב. לא מתוכנן אובר-קלוק. יש לי מסך LCD 19 אינץ' אם עם מעבד AMD זה יצא זול יותר אז בכיף תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הסיבה לKSP כי אני קונה באילת. אפשר גם אייבורי אם זה משנה. יש מסך כבר(אין צורך להוסיף). חשוב שיכיל כרטיס מסך ומעבד שיחזיק להרבה זמן, אין חשיבות לרעש. (לא חובה מחשב שקט). המחיר שכתבתי הוא ללא מע"מ. ז"א בערך 5 עם המע"מ.(אפשר חריגה קלה למעלה). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי החלטתי שאני רוצה מחשב בסלון שיתחבר רק לטלויזיה עם שקע HDMI, כרטיס קול סטריאו, כרטיס רשת אלחוטי, HDD של חצי טרה או טרה, כונן DVD (לא צריך שיצרוב) השימושים במחשב יהיו אך ורק צפייה בסרטים/סדרות דרך הטלויזיה והסטריאו בסלון. ראיתי את המחשב הבא באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4005&CatCode=1 ב685 שקלים, דיברתי איתם בטלפון והציעו לי להוסיף קצת כסף בשביל הDVD והכרטיס מסך ואז זה יהיה 985 ש"ח אבל הנציג מכירות התעקש שמעבד ATOM לא מספיק טוב כדי להריץ סרטים. האם זה נכון? תודה רבה על העזרה!!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולםברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של עד 3500 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) אני אוהב לשחק במשחקי MMORPG אבל בחלק מהמשחקים אני משתמש במספר קליינטים ככה שאני מעוניין להריץ את המשחקים בקלות 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך לא כלול בתקציב, אני רוצה לקנות מסך…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אםפאפשר שני מפרטים אחד עם מעבד אינטל ואחד עם מעבד amd ושאלה קטנה מה יותר מומלץ לקנות מבין שניהם?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כולל ציוד היקפי ומסך ולרשותי 4500 שח - אני לא רוצה להשאיר שקל מהתקציב והדרישה היחידה שלי היא שהמחשב יהיה אופטימלי מאיזה בחינה? אז ככה - אני בסה"כ משתמש באופיס, גלישה, משחקים קלים וסרטים על גבי פלזמה חיצונית או המסך הנ"ל לא מענייין אותי אוברקלוק והשקט לא כזה קריטי לי אני חושב לקנות את המחשב מ קיי.אס.פי שוב - דרישתי היחידה היא לא להשאיר שקל מהתקציב אך גם לא לחרוג תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מחשב מבוסס Intel ייעוד המחשב: גרפיקה כגון: Photoshop, Illustrator, Indesign. עדיפות ל-4GB זכרון ומעלה. מסך LCD 19' או 22' (אם יכנס בתקציב). מקלדת ועכבר - סט פשוט והרגיל של מיקרוסופט. צורב DVD. רמקולים ממוצעים בסיסיים. התקציב הוא עד 3.5K עם חריגה קטנה גג 4K, עדיף לא להגיע לזה. מקווה שתצילחו לבנות מפרט איכותי. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב לא כולל מסך עד 2000 ש"ח למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב (רק מחשב ללא מסך וכו'...) שמיועד למוסיקה לתמונות אינטרנט סרטים וכאלה... קצת למשחקים. מחיר סביב ה4000 ש"ח גמיש, יכול להיות גם קצת יותר... חשוב שיהיה צורב די.וי.די, ושתהיה לו יכולת לנגן את כל הסוגים של קבצי המוסיקה, ואני מתכוון לחבר אליו גיטרה חשמלית, אני לא ידע אם צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או לא... אההה וזהו... תודה!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש אני מחפש מחשב לבית בשביל ההורים שלי ככה שגרפיקה לא חשובה במיוחד. חשוב שיהיה שקט, בלי בעיות זיכרון ובמיוחד שכל החלקים יהיו מחברות אמינות וטובות, עדיף משהו מחברה ותיקה עם ביצועים סבירים מאשר משהו נסיוני ומהיר באותו מחיר. כמובן שלא כולל מסך.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב במחיר של 2500-3000 ש"ח למשחקים חדשים שהכל יפעל עליו.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD ,משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך LCD עוד לא נקנה אבל כנראה FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - למשחקים הכי כבדים וחדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות במיוחד 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ------ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). age of wushu, guild wars, neverwinter מסך 21 או 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה מבחינת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA 5, Watch Dogs 2, Mafia 3 (אלו הכי כבדים שלי בינתיים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עפ"י Speccy אלו נתוני המסך שלי: Current Resolution 1600x900 pixels Work Resolution 1600x860 pixels State Enabled, Primary Monitor Width 1600 Monitor Height 900 Monitor BPP 32 bits per pixel Monitor Frequency 60 H…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הגרפיקה לא מטורפת אני עובד עם פוטושופ ופלאש וזהו. אני רוצה משהו עד המחיר 2500 חשוב לציין שלא יהיה עם כרטיס מסך ATI, רק עם כרטיס nVidia תודה רבה למי שיעזור לי להרכיב מפרט
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה לתכני HD (סרטים וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OFFICE, גלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). היום 1650 *1050 אבל המטרה להעביר אותו ל 1920 * 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב לילדה בת 8 לדברים בסיסים שלא יהיה רעוש כולל ציוד נלווה (מסך,עכבר, מקלדת ) התקציב הוא בין 2K-3K חשוב שהחנות תיהיה מאזור חיפה-קריות תודה לכול מי שעזור
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פשוט יש לי כבר מסך כונן קשיח וצורב DVD ואין לי צורך בהם חשוב להדגיש שאני מעוניין שהמחשב יתמוך במשחקי אסטרטגיה כדוגמת WOW וכד'- אז גם שיהיה כרטיס מסך וזיכרון בהתאם. תודה. המחשב לילד שלי...
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מחפש מפרט מתאים למחשב ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר למשחקים תקציב 3300 גג. אין לי עדיפות למעבד כלשהו כך שגם amd בא בחשבון יש לי מסך 22 אינצ' ככה שהכרטיס מסך צריך להיות מתאים למשחקים בגודל הזה לא צריך מערכת הפעלה, כונן דיסקטים, לא מתוכנן OC חשוב שבמארז יהיה יציא ת usb מקדימה הרעש לא ממש חשוב אבל שלא יהיה טרקטור
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ללא תקציב משוער כרגע. תודה
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחפש מפרט שיתאים למשחקים כבדים ללא מסך וללא צורב , תקציב של עד 5000 ש"ח תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. חבר שלי רוצה לבנות מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו הוא 4000 ש"ח יש העדפה ברורה למעבד של אינטל. וכל התשובות לשאלות מדיון החוקים מופיעות באדום 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל רק אם יש אפשרות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום . אני מחפש מפרט למחשב גיימינג ב-4K +- (+- = שלוש מאות שקל יותר או פחות גג) אני רוצה מחשב שיחזיקליבמיוחד Counter Strike Source GTAIV - שייצא בקרוב Crysis וכאלו משחקים . וד"א : איזהכרטיס יותר טוב : Radeon HD4850/70 Gigabyte 260X - משהוא כזה?
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4k גמיש, יש אפשרות במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת פשוטה ועכבר טוב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוח…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-