עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by e-d-a,

אני צריך שהמחשב יכלול הכל כולל הכל אם עדיפות לכיוון ה4500 ואם אפילו יש מצב להכניס מסך lcd זה מעולה אני יודע שכל הדרישות האלה לא הולכות ביחד אבל המחשב לא מיועד לגיימר אלא לבחורה אבל לא יזיק שאני יוכל לשחק במחשב משחקים מידי פעם ושלא יהיה צולע מידי. תודה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סאונד ועריכת וידאו. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) אני עובד בעיקר עם CUBASE וNUENDO וEDIUS. ב) המחשב יהיה רק לעבודה וחשוב שיהיה לכרטיס מסך 2 יציאות DVI ויציאת HDMI. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7, רצוי שיהיה שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/ב…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  3. שלום אני הייתי שמח לקבל ייעוץ עבור מפרט למחשב. מטרתו היא בעיקר גלישה באניטרנט, ושישמושים משרדים. אני רוצה גם לראות בוא סרטים, בנוסף נורא חשוב שהוא יתחבר ויסתנכרן כמו שצריך עם האיי פוד שלי. יש לי כ-40 גיגה של MP3 ולא הייתי רוצה שהוא יתקע בהעברה למכשיר. HD לא נדרש גדול מידי. לא מעוניין ב-OC עיצוב לא מעניין אותי יותר מידי ללא מערכת הפעלה. עם עלויות הרכבה. יש אפשרות לשלם במזומן אני מוכן להעלות את התקציב כדי שהוא יהיה שקט במיוחד ועבור קורא כרטיסי זיכרון. אשמח לקבל מפרטים והמלצות לחנויות באזור המרכז. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  4. אשמח לקבל חוות דעת למפרט עבור מחשב לעריכת וידיאו (Adobe Premiere) וקצת עריכה גרפית (Photoshop). המחשב מחובר לשני מסכים, אין צורך ב-OC וחשוב שיהיה שקט. מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz כרטיx מסך: Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX דיסק SSD: Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III צורב: Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata כרטיס קול: On Board 5.1 Channel …

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  5. Started by omrij,

שלום לכולם רציתי לברר מה דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי (מיועד למשחקים וקצת OC) P4 3C ASUS P4C800-E OCZ 2X512 3200 EL PLATINIEM 2-3-2-5 ALBATRON FX5900XT WD 120/7200 SATA 8MB ANTEC High Performance 1080B AMG SONY 52X32X52 THERMALRIGHT SP94 FOR INTEL אשמח לשמוע הצעות לשינויים/שיפורים תוספת:טעות של מתחילים(פעם ראשונה בפורום) ההודעה מופיעה 3 פעמים - מצטער

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by barak157953,

אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בעיקר בשביל משחקים ואינטרנט אם למישהוא יש מפרט של עד 3500 שקל ולא שקל מעל כי פשוט אין עוד אבל פשוט מושלם כולל הכל הכוונה רק מחשב ללא עכבר רמקולים מסך וכדומה...אך ורק את המחשב ובמקום שממוקם בערך במרכז הארץ תודה

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  7. היי, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים (סטודנטית לפסיכולוגיה), בעיקר אופיס, אינטרנט ואולי סרטים.... מעדיפה מסך גדול על משקל נמוך. ראיתי מודעה בעיתון שיש בבאג מחשב של טושיבה Satellite L350-10B ב- 3996 ש"ח מצ"ב המפרט: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6470&perur=2&t=1&c=339 לפי מה שראיתי בזאפ, מחשבים עם מסך 17 אינץ' עולים הרבה יותר, ולכן זה דיי תמוה.... האם אתם ממליצים על הטושיבה? או שיש המלצות למחשבים נוספים? ואגב, איך השרות לקוחות של טושיבה בארץ? אשמח לתשובה... הדס

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by barakuda69,

היי איזה מעבד עדיף למחשב נייד שימוש לבית הספר אבל גם משחקים אני יודע שיש משמעות ל Cores& Threads מה עדיף למשחקים המחשבים מגיעים עם כרטיס גרפי GEFORCE 930MX 2GB Mem. 1) I7 – 7500U 2.70 GHz Kaby Lake 4MB Cache up to 3.5Ghz 2Cores, 4 Threads 12GB Memory 1TB 7200RPM Disk 2.5” או 2) I7 – 8550U 1.80GHz Kaby Lake R 8MB Cache up to 4.0Ghz 4Cores, 8 Threads 16GB Memory 512MB SSD Disk 2.5” תודה

9. Started by Senator Stupidity,

שוב הריני חוזר לפורום המפרטים האמין והטוב של HWZone! אשמח לקבל את עזרתכם שוב, והפעם עם HTPC. כאמור - תקציב עד 4K, אולי יאושרו חריגות מוצדקות ( ). והאילוצים, בסדר חשיבות יורד: 1. חייב להיות בעל יציאות אודיו דיגיטליות (אופטי/קואקסלי), נפרדות מ-HDMI/DVI (יש לנו רסיבר ללא כניסת HDMI אבל עם כניסות אופטיות וקואקסליות). 2. חייב להגיע במארז "יפה" לפי הסטנדרטים של אמא (מה לעשות, אמא אחראית על עיצוב הסלון) - כלומר, מארז שנראה שונה ככל האפשר מהסטנדרט המקובל של "בלוקי hi-fi מלבניים", או לחלופין דק מאד. זה המארז הדק ביותר שהצלחתי למצוא בארץ - אשמח אם תראו לי אחד יותר דק (או, לחלופין, אחד שמן שנראה מגניב, כמו למשל ה-HTPC העגול של סוני) 3. רצוי שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי בתקן n, אבל…

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  10. שלום לכם! זה המפרט המעודכן ביותר, בלי מחיר סופי \ מחיר לכל מוצר מכיוון שאני קונה מחנות מקומית ואין לה אתר אינטרנט. Athlon64 3200+ (BOX)* Epox EP-8KDA3+ (NF3 250GB) OCZ EB PC3500 (1x512)** Sapphire (ATI OEM) Radeon X800Pro - Retail Westren Digital 80GB - Caviar SE - 8Mb Buffer , 7.200RPM Enermax 550W EG651P*** Supertalent CA-601UFBK המחיר מגרד את ה- 8000 ש''ח, בקרוב הוא ירד עם הוזלת המחירים ובעיקר הזכרונות אני מניח. הערות: 1. ויתרתי כרגע על DVD/CD ROM / FLOPPY מכיוון שאלו פונקציות שלא חשובות לי כרגע, ואני רוצה לחסוך כל אגורה. אני אוסיף כשאהיה פחות מרושש . 2. כמו כן, אם אקנה בסופו של דבר 512Mb של זיכרון, אוסיף עוד סטיק בעל נפח דומה בהמשך, ואשתמש בשניהם כ…

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מבוסס AMD: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=168&CatCode=3 3890 שקל עם מסך 17 אינץ' מבוסס אינטל קונרו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=199&CatCode=1 3600 שקל עם מסך 17 אינץ' אחרי שידרוג מהפנטיום D לקונרו! בשני המחשבים קחו בחשבון שידרוג למסך 19 אינץ' תוספת המחשב הוא למשחקים סרטים שירים וכו' אבל לילדה בת עשר לא לגיימר! במפרט של הAMD שימו לב יש 1G זיכרון והארד דיסק של 250GB לעומת הקונרו ששם זה 160GB ו512MB זיכרון. כרטיסי מסך גם בAMD הכרטיס זה 7300GS 256MB ובקונרו זה 6200 128MB(ניתן לשדרג ל7300GS ב125 שקל) בAMD אפשר לשדרג ל7600GS ב235 שקל.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. אחרי 5 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש: מה התקציב המקסימאלי? 5500 עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח מה שימושי המחשב? משחקי מחשב, תכני HD אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Crysis 3, Battlefield 3/4, AC3 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS מה דעתכם לגבי המפרט הבא? כללתי בתוכו מעבד Haswell מהדור החדש. אני אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש לכם הצעות נוספות למפרטים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. רשמתי טווח מחירים כי אני לא בטוח שאפשר להעמיד מחשב טוב בסכום של 1500 ש"ח. נקודה נוספת , כונן קשיח בגודל בינוני מינוס בהחלט יספיק , הכי חשוב לי זה הביצועים של המחשב. כאמור , אני חותר כמובן לכיוון ה- 1500 אבל אם סכום קטן נוסף של 100-200 ש"ח יאפשר לעלות מדרגה , אני בהחלט מוכן לשקול תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  14. שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W מומלץ מאוד כרטיס שנמצא בKSP או באייבורי כי הם נמצאות ליד הבית שלי (אשקלון) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בהנחה שעושה פעולות בסיסיות כמו אינטרנט וכאלו, קצת תכנות, ומשחקי מחשב מריץ חלונות 8 ולא מריץ איזה VM וכו' יש טעם ליותר מ 8?! כלומר שני סטיקים של 4, ואפילו 4 שהם DDR 3 מהירים, יספיקו? יש בכלל טעם בלקנות יותר כיום?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  16. אני מעוניין במחשב ללא מסך ורמקולים. אני רוצה את המפרט הכי טוב שניתן למצוא.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? תכני HD 4K (צפיה בסרטים) ושימוש ביתי , משרדי. 3.האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4.האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,אין צורך במארז וצורב די וי די או בלו רי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם 1 עד 8 ? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? והרכבת מחשב בחנות ? לא ולא אני ארכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן tms אם לא מסתדר בtms אז חנויות באזור הרצליה חיפה והקריות 9. מתי מתוכננת קנית המחשב ? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מבקש שהספק יהיה בצבע שחור…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by XybeR,

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3532&catcode=507 ראיתי את הנייד הנ"ל ורציתי לדעת איך אייסר בניידים ,מבחינת איכות ומינימום תקלות (יש לנו נייד של HP ואני מאוד מרוצה ממנו..). העובדה שיש לכרטיס מסך רק 128 מ"ב והשאר משותפים תגביל את ביצועי המחשב במשחקים? בעיקרון אני מחפש מחשב נייד לישומי גראפיקה (פוטושופ וכו') ולמשחקים פה ושם (בעיקר חדשים), יש עוד המלצות לתקציב של 8000+- ש"ח? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  19. אני לא מבין מה ההבדל שגורם למחיר להיות שונה בכ - 1000 ש"ח... http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,17458,17513

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by moskitos,

ראיתי פה שכמעט לא מדברים עליהם. אני יודע שהם יותר יקרים אבל איך הם מבחינת איכות ??

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. יש שני מיפרטי AMD באותו מחיר, מה עדיף למטרת מישחקים? מעבדי ?AMD Athlon XP 3000+(512k 333) לוחות אם ABIT NF7-S כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9600XT TV,DVI 128MB מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם ABIT KV8 sata,GBL כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600 TV,DVI 256MB כל השאר אותו דבר.

22. שלום לכולם, המתנתי עד עכשיו עם הקנייה בגלל הפשלה של INTEL, לפי מה שהבנתי הבעיה אכן נפתרה. אז הגיע הזמן לחגוג. כבר הוצאתי מעל 2000 שח עבור המסך, אז יש לכם עוד 4500 שח לביזבוזים. 1. התקציב כפי שציינתי בסביבות 4500 שח.עדיף לחסוך עם ניתן. מארז וכן הלאה. במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב ב 500 שח. 2. המחשב נועד לעבודה בתוכנה גרפית תלת מימדית כגון Rino, ומשחקים ב 3D כגון two worlds 2 ,tomb rider. את המסך כבר קניתי, מסך 120Hz לתלת מימד LG W2363D.המסך ברצולוציה FHD 1080/1920 . 3. רצוי גם ציוד היקפי מקלדת ועכבר,אני לא צריך משהו מיוחד "wire less או ל- gameming". 4. הכי חשוב המלצה, היכן לקנות את המשקפיים IR ולא RF !!! 5. אין כל כוונה לבצע אוברקלוק. לא מבין ולא מכיר משהו שמבין,…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by darthvaderl,

אוקיי אנשים. לפניי שאני רץ לקנות את המחשב שאני רוצה,הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המפרט,מה אפשר לשפר ואיפה אפשר לקנות ביתר זול. המחשב שאני רוצה יהיה לשימוש גיימינג כבד,לא צריך OVERCLOCK,אני אשתמש במסך 32 אינץ' 1080P FULL HD. אז אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המחשב הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪339 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪400 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: Micron Rendition 2G…

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by yanive,

אני רוצה לקנות מחשב עד 2,000 שקל בחנויות skypc או tmsfox דיסק קשיח אני לא צריך שקט לא מאוד חשוב לי ואני לא צריך כרטיס מסך,שיהיה כרטיס מסך מובנה חובה (בקרוב קונה מחבר 4870 ב500 שקל יד שנייה אז צריך ספק מתאים) ואם אפשר לעשות OC אבל לא חייב... ואני רוצה מעבד רק של אינטל חריגה של עד 100 שקל בערך... זהו תודה רבה לעוזרים

25. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה מינימלית עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים\סדרות HD\4K, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן חיצוני (יש 2 של 3TB) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.