ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,420 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, מבקש שתחוו דעה על המפרט הזה. שאלות עיקריות: 1. הזכרונות - מה טיבם? המחיר הנמוך נראה לי מחשיד. האם יש פה "קאץ'?" 2. ספק הכח - איכותי או זבל? 3. כרטיס המסך - יספיק לצרכים שציינתי - משחקים קלים וסרטים גם בHD? כל הערה ועצה לשיפור או ייעול תתקבל בברכה...
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום ! קניתי מחשב נייד חדש של FUJITSU SIEMENS ESPRIMO 6535-9 אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי וזה טוען את כל הקבצים ובסוף ההתקנה מעלה לי מסך כחול עם שגיאות... 000000000000000000.07F משהו כזה.... ניסיתי עם 3 סוגים של ווינדוס, בכולם הוא עושה את זה, והם ווינדוסים תקינים שעבודים לי במחשב הרגיל ב BOOT. מה אני צריכה לעשות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי כמה חוות דעת איזה מחשב לקנות בתקציב וחשוב לי גם שיהיה אפשר להריץ אובונטו על המחשב כמו כן רציתי לשאול איפה מוצאים מורה פרטי שילמד אותי איך משחקים גם במשחקי אסטרטגיה כי אני מזה מרגיש באסה שאני לא יודע איך הם עובדים ביי
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מעבד - ATHLON II X4 620 מחיר 500 לוח - MA785GMT-UD2H מחיר 500 זיכרון - קינגסטון 2GB DDR3 1333 מחיר 260 דיסק קשיח Caviar Green WD5000AADS מחיר 280 ספק S12II-380 מחיר 270 מארז THERMALTAKE M9 מחיר 360 מחיר כולל 2170 הכוונה להתקין WIN7 גירסת 64BIT ובעתיד להגדיל ל4GB את הזיכרון. השימושים זה הכל חוץ ממשחקים...עיבוד קבצי אודיו ווידאו...גלישה עם הרבה חלונות פתוחים...נגינת קבצי מידייה....והורדות ברקע. המחשב צריך להיות שקט ואין כוונה לבצע OC.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז הנה המפרט שאני עומד לקנות(מצורף): למטרת גיימינג בFHD שקט 8/10 ומעוניין בOC בינוני רק שאלה אחת לגבי איפה לקנות כי בסקאי פי סי מציעים את אותו מחיר בערך אבל שם יש אפשרות לקבל OC מהחנות כמה זה משמעותי? תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הדרישות הן לא בשמיים אלה רק שיעבוד חלק עם דברים בסיסיים כמו אינטרנט\אופיס ויריץ סרטי HD של 720P חלק. תודה
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת מוסיקה בעיקר וקצת משחקים, בתקציב של עד 5500. מדובר בעבודה מרובה עם CUBASE בשילוב עם פלאגינים רבים, כאשר חשוב לי מאוד השקט מכיוון שאני מקליט באותו חדר שבו נמצא המחשב. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך dell 2209wa אם זה רלוונטי לבחירת כרטיס המסך. חשוב לי שיהיו במפרט שני הארדיסקים (אחד בשביל מערכת ההפעלה, והשני בשביל החומר המוקלט) - עדיפות לכמה שיותר שקטים. הוספתי מפרט שהרכבתי ב- KSP, אשמח להערות והמלצות. תודה. מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray - 1290 לוח אם: GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E - 890 זכרונות: DDR3 1866MHZ - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel - 840 כרטיס מסך: ASUS - HD 5670 1GB GDDR5…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך, בסביבות 2800 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים לא כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע מה מקסימלית, אבל זה LG 20" כרגע על 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? PES FIFA וכאלה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד ואלו הן האופציות של שני המעבדים: Intel® Core™ i7-720QM processor Features a 6MB cache and 1.6GHz processor speed Intel® Core™ i5-430M processor Features a 3MB cache and 2.26GHz processor speed. אין לי בעיה של מחיר רק רציתי לדעת מה כדאי, הדרישות שלי הן גבוהות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
רצוני לרכוש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, מולטימדיה בניית ועיצוב אתרים וגם עבודה "קלה" עם פוטושופ ופריהנד. דרישות: 1. מחיר: 2000 עד 3500 ש"ח 2. גודל המסך קטן מ-16 אינץ' 3. רצוי יצרן מוכר ואיכותי (כולל 3 שנים אחריות) ברצוני לדעת מה הדרישות החשובות והבסיסיות לשם כך (מעבד, זיכרון, דברים נוספים?). תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14", אך אם יש הצעה ממש טובה למסכי 15.4 באותו הקתציב אז ניתן גם משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים רצוי שהמשקל לא יעבור את ה2.5 ק"ג זמן סוללה: 3+ אך זה לא קירטי עקב חיבור כמעט תמידי לחשמל. תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb,g יציאות מיוחדות: HDMI, DVI לא יכולים להזיק במידת האפשר אך לא הכרחיות, חריץ קריאת כרטיסי זיכרון יתקבל בבכרה בלוטות: אפשרי אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג'יגה גודל זיכרון פנימי: רצוי 3 ג'יגה עם אופציית הרחבה לעתיד (DDR3 יהיה ממש רצוי) צורב DVD: חובה אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים.. אני מזכיר שהמחשב הוא לצרכי לימוד…
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, מה שלומכם? אז ככה: קניתי בגרושים מחשב נייד של LENOVO מדגם N100. למחשב קיימת בעיית תצוגה במסך: במבט ראשון נראה כי המסך חשןך לגמרי אך אם מביטים ממש טוב ומתמקדים במסך ניתן לראות את התצוגה רק שהיא מאוד חשוכה. מחקירת הנושא הבנתי שבסבירות גבוהה מדובר באינוורטר ( בסבירות הרבה יותר נמוכה: מנורת מסך וכבלים למיניהם). מבירורים שביצעתי מול מספר מעבדות מדובר על תיקון שמוערך בסביבות ה 400 ש"ח. נראה לי מוגזם על פעולה כ"כ פשוטה. לכן, אני מעוניין לבצע את ההחלפה בעצמי ( ולקחת את הסיכון שמדובר בכלל במשהו אחר). השאלה היא איפה אני יכול למצוא רכיב כזה? במעבדות לא מוכנים למכור את הרכיב עצמו במחיר זול יותר. לכן, איפה הוא אוכל לקנות אותו? אגב, מה דעתכם על המחשב ( מעבד כפול …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככה, אני צריך שתעזרו לי בבנית מחשב חדש בסדר גודל של 3500 שקל עד חריגה של עוד 200 בער. בעיקר המחשב צריך להפעיל ללא שום בעיה את כל המשחקים החדשים ואלה שעתידים לבוא. חשוב שהוא יהיה שקט, ויעבוד 24\7 ללא שום בעיות. בעיקרון אני ממש לא מבין במחשבים, לכן באתי לפה שתעזרו לי..אז כל דבר קטן יהיה טוב לא צריך ציוד הקיפי רק את המארז עצמו. תודה ויום טוב, שי.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המחשב נועד בעיקר להמרות ועריכה עם AVS, עריכה עם Movie maker ופרמייר. מה דעתכם על המפרט הזה? Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz BOX, יחידות 1 ₪1494 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1161 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪558 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5, יחידות 2 ₪1144 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1323 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 2 ₪816 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 Sapphire ATI Radeon 4730 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=992 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד - המחשב מיועד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD. המחשב יחובר רוב הזמן לטלווזית LCD 42 דרך כניסת HDMI,על מנת לצפות בסרטי Full HD, בשאר הזמן הוא ישמש כאמור לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. נדרש מירב התכונות לתמיכה כ HTPC (יציאת HDMI,כרטיס מסך ומעבד מתאים, HD AUDIO) אשמח גם לכרטיס רשת אלחוטי בתקן n. אשמח לקבל הצעות לדגמים ספציפים העונים לנ"ל - יש אפשרות לחרוג עד 10% כלפי מעלה. בתודה,איציק
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מטרת המחשב: עריכה גרפית, תוכנות כגון פוטושופ, ואנמציה גודל המסך: 14-16 משקל רצוי - שיקול פחות חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך- המשתמשת העיקרית סטודנטית, לא ידוע לגבי סוגיית הזמן- כנראה פחות חשוב רצוי להערכתי כרטיס מסך נפרד(לא אודבורד) וגם יציאת HDMI- לא קריטי בנוסף חשובה האמינות של המחשב, כלומר שלא ירבה להימצא במעבדות תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
החלטתי להסתפק במערכת שיש לי כרגע במשחב הנייח ואני רוצה מחשב נייד שאוכל להעביר איתו את הזמן , חשבתי על להזמין מהאתר של Alienware בגלל שהם מציעים מספר רב של תשלומים שהופכים את ההוצאה ללא מורגשת בכלל , חשבתי על המפרט הבסיסי של הM15X עם שינוי 3GB RAM הכלולים במחיר ל4GB השאלה היא מה אתם ממליצים ? האם ALIENWARE שולחת לארץ בכלל ? אפשר דוגמא לרזולוציה/הגדרות/משחק שהM15X יריץ אותם בלי בעיה? תודה מראש. עריכה: לא משנה דיברתי עם נציג והם לא שולחים מחוץ לארצות הברית , כמה חבל שהמחירים בארץ יותר מכפולים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי. היא משתמשת בתוכנות Photoshop, Illustrator, flash ,free hand התקציב כולל מסך עכבר ומקלדת חייב להיות מKSP רמת גן (לצערי) תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני על סף רכישת מחשב נייד dell xps 16 עם מעבד i7, דקות לפני ביצוע ההזמנה, עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי את שתי השרשורים האלה : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=440493 http://en.community.dell.com/forums/t/19303822.aspx ששמה ישנם המון אנשים שרכשו את המחשב, ומתלוננים כבר כמה חודשים על מצבים שהמחשב קופא, הם ניסו מלא פתרונות, ועדיין לא הצליחו לעלות על הבעיה, הם פנו ל דל העולמית, וגם אחרי יותר מ 3 חודשים על פי מה שרשום בפורומים הללו עדיין לא הצליחו לעלות על פתרון לבעיה,גם העדכון ביוס האחרון שדל הוציאו, לא פתר את הבעיה. דל החליפו לחלק מהאנשים לוחות אם, דיסקים קשיחים, והרבה הרבה חלקים מהמחשב, שעדיין לא פתרו את הבעיה. הלקוחות שעמדו על שלהם, הצליחו לקבל החזר כספי מלא על …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב:630$ חנות לקניה CIRUIT CITY מחשב לגיימר מתחיל . יש לי שאלה יש בעיה אם החשמל (הספק כוח)? מחשב ללא מארז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 630$ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 630$ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ולא כבדים,עבודה משרדית,מהיר,אינרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' NBA2K9 NBA2K10 GTA IV ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה עם תוכנות כמו 3dsmax, after effects ופוטושופ - העבודה כרגע היא למטרת לימודים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3000 ללא כרטיס מסך וללא רכיבים אחרים- המלצות לכרטיס מסך יתקבלו בברכה אבל אם הם יקרים מדי אני אשאר בינתיים עם ה gt9500 שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית (בעיקר בשביל לעשות רינדורים בלילה) - קריטיות ברמה 7 בערך אין צורך במערכת הפעלה או רכיבים חיצוניים, יש צורך ברכיבים פנימיים בסיסיים - צורב, מספר רב של שקעי usb, הארד דיסק של 500 ג'יגה וזיכרון 4 ג'יגה ראם, אין צורך בכונן דיסקטים ובכרטיס קול. חנות מועדפת אין לי.. אני גר בגוש דן אפשרות שידרוג למעבד פחות קריטית לי. לזיכרון ולכרטיס מסך - חשוב שיהיה ניתן לשדרג אני אשמח לעזרה !
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המחשב ירכש בארה"ב בחנות: www.target.co.il איפה שהוא בבולטימור.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך?10 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני ראיתי עד 11 שעות בטושיבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?אין על מיני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא להלן הלפטופים מה לדעתכם הכי טוב?הכסף עד 350 דולר לא חייב את הזול מביניהם מה הכי טוב. HP 10.1" Mini Netbook PC - Black (210-1010NR) 300$ - http://www.target.com/HP-10-1-Mini-Netbook-210-1010NR/dp/B00318CGBO/ref=sc_iw_r_1_0/185-1176362-8471841 מ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים מחפש מחשב נייד בתקציב סביבות ה-5000 ש"ח משמש לצרכים סטודנטיאליים בעיקר שיהיה צורב מעט גרפיקה - פוטושופ חשוב שיהיה קל למדי משך סוללה ארוך מסך לא קטן - 14 ומעלה. הרדיסק לפחות חצי טרה אחריות לפחות שנתיים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתקנתי פוטושופ יחד משטח כתיבה במחשב שלי ראיתי שהמחשב לא סוחב והחלטתי לקנות מחשב חדש. המטרות- אינטרנט, צפייה בסרטונים, פוטושופ, הורדה שוטפת באימיול/ביטורנט ושאר ירקות... קבלתי המלצה מחבר על מחשב אבל איכשהו בחנות הכי זולה שמצאתי את זה הגעתי ל4500 שקלים שזה קצת מעבר לתקציבי. חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב שיהיה חזק יותר מהדרישות שלי נכון להיום, אבל לא הרבה יותר- לא צריך מחשב גיימרים מטורף. רק משהו שיחזיק מעמד כהלכה כמה שנים. אז אם מישהו כאן מוכן לייעץ לי איפה אפשר להוריד מהתקציב אני אהיה אסיר תודה. המפרט הולך ככה: מעבד אינטל Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוח אם GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרון 3x2GB Corsair XMS3…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-