עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by din1122,

תקציב: מעל כ9000 מועניין בכרטיס מסך 5970HD מועניין ב מארז Xcilo 777 חוץ מזה אתם תציעו יש צורך גם ברמקולים טובים וזיכרון גבוהה(G)

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  2. * דבר חשוב מאוד לציין אם יש חלקים שלא מופיעים באתר בוא אתם בונים את המיפרט זה מספיק שתירשמו שם של החלק כי הרוב הפעמים כול המיפרט בני מאתר אחד-ואפשר לשלב רחיבים שונים מאחרים אחרים כמו זאפ,עדיף לי שהחלקים שאתם מרכיבים למיפרט יהיו החלקים המתוכננים ולא כי אין באתר מסויים את החלק הזה והזה אז מלד ברירה נסים חלק שיש באתר. 1. התקציב המקסימלי......עד 2500 מקסימום. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך (על איכות משלמים) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by amiraba,

ראיתי שפרסמו בבאג את המחשב הזה ואין כמעט ביקורות עליו, מישהו יודע עליו משהו? מדובר במעבדים החדשים של אינטל ה I5 אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yik,

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לאפשרות של מחשב נייד להיות HTPC - מחשב סלוני. המחשב נועד למטרות צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון מדיה כנ"ל.המחשב נייד יחובר לטלווזית LCD 42 עם כניסת HDMI. האם היום ניידים מסוגלים להציג FHD ? יכולים להיות מדיה סנטר מבחינת שאר התכונות שלהם?האם נייד יתמוך בשאר הדרישות שהצגתי? במידה וכן איזה מחשבים מומלצים למטרות הנ"ל ומה סדר גודל של מחיר? למעשה אני מתלבט בין 2 אופציות עיקריות: - הפיכת המחשב נייח הישן שלי ל HTPC וקניית נייד למטרות עבודה משרדית ,גלישה באינטרנט(איזה נייד מומלץ למטרה זו?, נייד זה יהיה תחליף לנייח,יחובר רוב הזמן בעמדה קבועה למסך 23 אינץ Samsung P2350 ולמקלדת ועכבר רגילים, יחד עם זא…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל הבנתי שזה לוקח זמן וסבלנות לבחור אחד חדש. אני מתכנן לקנות מחשב ב- 4000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Call Of Duty 6, Assassin Creed 1&2 ועוד כאלה שמקווה להשיג. הרוולוציה של המסך הוא 1920*1080 אני מתכוון לשחק בהגדרות בינוניות ואולי גם גבוהות. אין צורך בציוד הקפי (חבר כבר חייב לי ציוד הקפי מהתערבות). המחשב צריך להיות שקט מספיק כדי לא להעיר אף אחד בבית. לא מתוכנן אוברקלוק ואין צורך במערכת הפעלה. חשוב לשמור על מקום לשידרוג(המשחקים פשוט נוצרים ונוצרים). ואני גר בירושלים. ‫(האם עדיף לוח אם + מעבד אינטל או AMD? יתרונות\חסרונות?)‬ בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. המחשב לא יצא מהבית כך שהגודל הרצוי הינו 15.4-6 השימושים העיקריים הם: 90% אינטרנט 10% סרטים ושימושיים ביתיים רגילים ישנה העדפה לcompaq של hp תודה על המלצותכים, סמיון.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  7. שלום. אני כבר הרבה זמן (5 שנים?) סוחב את העגלה שלי איתי. הייתי רוצה מחשב חדש (: הפעולות הכבדות העיקריות שאני עושה עם המחשב זה לשחק - משחקים כבדים. כמובן שעם הגרוטאה שלי עכשיו אי אפשר לעשות הרבה, אבל אני מכוון למשחקים כבדים, גם כאלו שנמצאים עכשיו בשוק, וגם כאלו שעוד יצאו. חוץ מזה אני רואה פה ושם סרטים (לא באמת חשוב לי איכות HD או משהו), גולש הרבה (עם הרבה טאבים), וגם מדי פעם מתכנת (בעיקר בEclipse). ציוד היקפי: צריך מסך חדש (לא צריך להגזים, אני אחיה עם 19 אינץ'). עכבר ומקלדת - לא צריך משהו מיוחד, היום אני מסתפק בעכבר הפשוט של Microsoft שהגיע עם המחשב. רמקולים - גם צריך חדש, אבל ממש לא משהו מיוחד. צורב (כונן אחד לכל הסוגים, כולל DVD) מערכת הפעלה: Windows 7. איזו גרסא? אני ל…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. בקשה למפרט - מחשב למשחקים - עד 4000 ש"ח תקציב מקסימלי: 4000 ש"ח לא לחרוג שימושים: משחקים. כגון: COD 6, ועוד. ציוד הקפי: ללא. תודה!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by kakibula,

המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטי HD, משחקים כבדים-קרייסיס ומעלה, וגלישה באינטרנט...בקיצור מחשב חזק להכל... אני רוצה גם שהמחשב יהיה איכותי לכמה שנים טובות, כי אני קונה מחשב פעם ב5 שנים אולי ... *יש לי מסך 22" ברזולוציה 1050x1680. בבקשה אם יש חלק שכדאי לי לשנות , תגידו : מעבדי ‏AMD Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים LG DVD±RW G…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. שלום לכם, אז ככה קניתי מחשב לפני חודש בערך ועכשו אני רוצה להוסיף כונן קשיח, וגיליתי שאין לי לאן כנראה שאיבורי נתנו לי לוח אם ממש דפוק ולא היה לי מושג אז, אין לו כניסה לכונן חיצוני ולפנימי יש רק שני חיבורים, ששנהם תופסים בגלל הכונן והצורב... ולפי מה שראיתי בחוברת של הלוח אם מראים שיש שם חיבור ל 4 סה"כ אבל 2 מהם optional ולי אין אותם... בעיקרון אני רוצה להתקין וינדוס 7 ואמרו לי שלהתקין על אותו כונן (שיש בו עכשו XP) יעשה בעיות אז השאלה שלי זה מה לעשות? אפשר להוסיף ללוח אם עוד חיבורים? או שאני חייב להחליף את כל הלוח? הינה כל המפרט שלי, תנו לי גם חוות דעת שאני ידע עד כמה איבורי דפקו אותי מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nfo…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by itaysk,

שלום, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי את המדריך שלכם למעבדים (זה שנמצא בסטיקי) והוא עזר לי מאוד לעשות סדר במונחים. עם זאת, קיבלתי הרבה הצעות למחשבים עם מעבד T4xx, ולא ראיתי התייחסות אליו במדריך. ראיתי באתר של אינטל שהוא מיוצר ב 45nm שזה אומר יותר חדש ממרום.. אני צודק? האם זה אומר שהוא Penryn? תודה, איתי.

12. היי כולם אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר כמדיה סנטר ויהיה מסוגל לנגן תכני HD בצורה איכותית. כיוון שזה יהיה המחשב היחיד בבית, הוא ישמש גם לגלישה באינטרנט, הורדות ושאר שימושי מחשב בסיסים. לא לגיימינג ולא לשימוש כבד בתוכנות עריכה כאלה ואחרות. 1. תקציב - עד 3000 ש"ח. 2. שימושים - עבודה משרדית ותכני HD. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך בצורב (אני מוריש אותו ממחשב אחר) 5. השקט חשוב - בעיקר משום שהמחשב ישב בסלון. 6.בלי אוברקלוק. 7. בלי מערכת הפעלה 8. אני לא מתכוון לשדרג בקרוב 9. בנתיים אני לא מתכוון לרכוש כרטיס טלויזיה (אולי בעתיד) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  13. תקציב: 3500. לנצל את כולו ואפשרות חריגה של 300 שקל (מבקש לחרוג רק אם זה יתן שיפור משמעותי). 2. שימושים: אינטרנט, מוזיקה, משחקים וטלוויזיה. יש במחשב הקודם כרטיס טלוויזיה (ללא חיבור RGB אבל סביר) 3. יש צורך במסך אבל הוא לא במסגרת התקציב. הייתי רוצה המלצה למסך טוב (22 או 23 אינץ') עד 1200 ש"ח 4. לא 6. לא רועש... משהו כמו 7 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה 9. פנדה בקיסריה. או חנות אחרת בחיפה או חדרה (עדיף כמה שיותר זול ואמין) 10. לא 11. לא מתוכנן שידרוג משמעותי 12. לא הכי חשוב לשמור על אופק שידרוג

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by zxcvv,

x

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by Dudu312,

אני קונה בארץ תקציב עד 3אלף. * מטרות המחשב? לדוגמה: הוא ישמש בעיקר לעבודות של תכנות ועיצוב דו מימד. אני אצטרך 4 ליבות... * גודל המסך?17/15 * משקל רצוי?X * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?X * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)X * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500G * צורב DVD?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?X

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. שלום רב, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לשפוך קצת יותר אור על התמונה, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה חזק, בעבר הסתכלתי על מעבדי p8600, היום שכבר ה-i3 \ i5 בחוץ, השוק השתנה, אין צורך בכרטיס מסך (?) מעבדים חזקים וחסכוניים יותר מסדרת ה-P, הבנתי שמעבדי ה-i "נחים" כשהם לא בשימוש, מה שנותן חיי סוללה ארוכים יותר, כנ"ל כ.המסך המובנה בהם, זה נכון? בכללי, לבנאדם שמחפש מחשב חזק, לעבודה אינטרנטית אינטנסיבית מאוד (עבודה עם 2 דפדפנים וכ10-12 טאבים פתוחים במקביל) עם 3-4 תוכנות שרצות ברקע וגוזלות זיכרון יקר, מה עדיף? איזה מה-i? או אולי להשאר עם ה-P? בניגוד חשוב לי מאוד שהמחשב יחזיק לפחות 5-6 שעות עבודה עם מסך 15.4 או 15.6 (הייתי שמח אם מישהו גם היה מסביר על ההבדלים בין הגדלים הללו), ועדיין אני ל…

• 9 תגובות
    • 14.3k צפיות
  17. צריך מחשב חזק לצורכי עבודה (לא חובבני) שיהיה כמה שיותר מהר ושקט עריכת סרטים, עריכת תמונות כבדות בפוטושופ, אנימציה, ורינדור תלת מימד (פרויקטים קטנים) חנות אם אפשר KSP תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 6.02.2010 בשעה 12:28:28 איך זה בערך Core i5 750, s1156, 8MB Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E, 1394a 1 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1 כרטיסי מסך‏ ASUS HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE 1 מארזים‏ Antec Three Hundred Mini Tower Game…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. שלום אני מעוניין במחשב נייד תחליף שולחני לאולפן הקלטות בייתי בנוסף לשולחני שברשותי, הנייד יאפשר לי מידה מסויימת של ניידות. קראתי רבות מהשאלות בפורום ולמדתי רבות מהן ועל כך תודה אבל בנוגע למחשב שאני מעוניין עדיין לא התבהר לי מה יתאים ביותר. אני חבר קיבוץ ותקציבי מוגבל ונע סביב 4.000-4.500 ש"ח. אני רוצה להפעיל עליו CUBASE כולל כליי VST ויתכן גם עבודה עם PREMIERE או SONY VEGAS מעבר לכך רק גלישה באינטרנט והורדות אני לא משתמש במשחקים בכלל. אני חייב מערכת הפעלה 32 בייט כל כלי ה-VST כולל ה-CUBASE שבירשותי עובדים על 32 בייט. רצוי אבל לא קריטי שתהיה במחשב כניסת FIREWIRE לכרטיס הקול החיצוני M-AUDIO FIREWIRE410 משקל המחשב לא חשוב מאחר ורוב הזמן הוא יהיה על השולחן סטטי, גם לא אורך חי…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by myjunkmail0000,

מה אתם חושבים על הקונפיגרציה למטה...? עכבר ורמקולים לא צריך... מסך כנראה LG 24 LED בעוד 1400 ש"ח. אני מכוון לעבוד עם וינודס 7 64 ביט. כן חשוב כבר USB3 ושהמחשב יהיה מהיר :jump: רוב העובד גלישה והורדות באינטרנט ולפעמים עבודה מול אופיס.... בנוסף מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 אינץ לצפיה בסרטים/סדרות בHD. מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1456 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪697 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪493 צורב DVD…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני סטודט כרגע למדעי המחשב בטכניון (שנה א') אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש של DELL ולהביא אותו מארה"ב. הסתכלתי באתר של דל ויש מגוון עצום. החלטתי שאני רוצה מסך 15.6 והסתכלתי על דגם הSTUDIO עם מאבד core i7 720 או core i5 430 לא יודע מה לבחור... בנוסף אני רוצה לקחת את זה עם הכרטיס מסך של ATI 4570 האם הוא יהי טוב גם למשחקים... אשמח לקבל את דעתכם... (אשמח לדעת גם בדיוק מה ההבדלים בין שני המעבדים) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם בפורום המדהים הזה. אז ככה: אני DJ ויוצר מוזיקה כולל MASTERING והפקות משהו כמו 6 שנים (בעיקר פסייטראנס למי ששואל). המחשב נקנה לפני 3 שנים וזה הזמן לשדרג ולעלות ברמה. המחשב באמת אחד האמינים והיציבים ביותר שנתקלתי בהם אפילו היום כשאני רואה חברים שקונים ב8 ועדיין הוא נותן פייט לא קטן *המחשב הוא לצורכי AUDIO אבל לא מוגבל לזה, יש גם קידודי VIDEO רבים וטובים והמון שטח דיסק שמתבזבז מהר מאוד ואני צריך לבצע איחוי, מחיקות, צריבות וגיבויים לפרוייקטים כמעט כל יום. התקציב הוא 2200+/- המפרט הקיים בקצרה: Gigabyte GA965P-S3 Intel C2D E6600 2400Mhz Kingston 2048MB Dual Channel (512*4) CL5 DDR2 800MHz WD Caviar Blue 320GB 16MB SATAII 7200RPM - G - 320GB VSTI/SOFT/MUSIC/V…

22. הכרטיס מסך הכי טוב שראיתי הוא GT 130M יש משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by Screw_Master,

היי, אני צריך מפרט, רצוי מרובע ליבות ותומך DX11, שיריץ משחקים טוב על פרטים גבוהים (AA ו-AF קלים של 4X לזה ו-8X לזה) ברזולוציה של 1600X1200, ייתן לי לישון כשהמחשב לא בשימוש, וייתן לי אפשרות לאוברקלוק כשהוא כן. צריך צורב DVD, חלונות 7 מגרסת Home Premium 64 BIT באנגלית, וזהו. אפשרי? מ-IQPC.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תוכנות שמבצעות חישובים. יש תמיכה ל-4 ליבות. משחקים כמו GTA IV. רזולוציה 1680X1050 , הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. עדיף 22 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 במנוחה / עבודה פשוטה. במשחקים השקט פחות חשוב לי. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק קל שאבצע בעצמי במידת הצורך. 3.2-3.4GHZ 11. ה…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by MishaK,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד לאימא. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וסרטים. בעיקר סרטים. נכון לעכשיו צימצמתי את האפשרויות שלי למחשבים הבאים: Lenovo G550 NTD4GIV‎ Fujitsu Amilo LI3710 איזה מהם יהיה עדיף? למי מהם תמיכה יותר חלקה בוינדוס 7? (שיותקן מיד ויחליף את ה-Vista שמגיע איתו) המחשב לא מיועד להרצת סרטי HD, אבל יהיה נחמד אם יוכל להריץ 720P. תודה לכולם, שבת שלום.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.