עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by D.r Bit,

שלום יש לי מפרט מחשב וההיתי רוצה לדעת מה אפשר לשפר וליעל במפרט הנ"ל הינו פירוט המפרט מארז . פוסידון ספק כוח אנרמקס 500W מעבד אינטל Q6600 מאורר למעבד פריזר 7 לוח אם GA-X38-DS5 זכרון 1G DDR2 של קורוסייר כרטיס מסך PCI EX 8800GTS של חברת אלבטרון קורא כרטיסים דיסק קשיח .2 -320GB 16MB WD SATA צורב DVD X18 אסוס SATA מקלדת ועכבר מייקרוספט מסך 22" LCD אסוס 221C 2MS הודה מאוד לעזרתכם ... תודה המשך ערב נעים וטוב ;D

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by Gorblid,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , והורדה צפייה בסרטים, גלישה עם הרבה טאבים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio תדיר, PhotoShop בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p שתי מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונ…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  3. Started by shapiranir2,

שלום, מבקש חוות דעת על המפרט, השימוש הוא גיימינג קל וכללי. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - במצע פסח,בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  4. אני מתכוון לרכוש מחשב בעוד כמה ימים, ואני צריך חוות דעת על המפרט שהרכבתי : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 לוח אם: Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪532 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪65 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: …

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  5. אהלן מה הן דעותיכם / עצותיכם לגבי המפרט הבא שהרכבתי? המחשב הוא לאינטרנט / OFFICE וצפייה בתכני HD, המקודדים ברובם ב-MPEG2: CPU - Intel Pentium Dual-Core E5300 BOX - 342 ש"ח Motherboard - Option 1 - Gigabyte GA-G31M-ES2L - 241 ש"ח Motherboard - Option 2 - Gigabyte GA-P31-ES3G - 310 ש"ח RAM - G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 - 188 ש"ח Graphic Card - Option 1 - Connect3D Radeon HD4350 Silent 512MB DDR2 PCIe - 180 ש"ח Graphic Card - Option 2 - MSI GeForce 8400GS 512MB - 210 ש"ח Case + PSU - JSP-Tech N-630B 400W - 241 ש"ח Keyboard + Mice - Logitech Cordless Desktop EX 100 - 142 ש"ח 1. לגבי המעבד, אני בוחר ב-E5300 של אינטל ללא ספקות. 2.לגבי לוח ה…

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  6. לפני כשנה התייעצתי כאן בפורום לגבי מפרט רצוי למחשב PC. המטרה איננה משחקי מחשב אלא מחשב משרדי ברמה טובה לשימושים רגילים. עדיין לא רכשתי את המחשב אך בכוונתי לעשות זאת בזמן הקרוב. אודה לכם באם תוכלו לעבור על המפרט שהוצע לי בזמנו (והתאים לי) ולומר לי האם ישנם שינויים כלשהם המומלצים עקב הזמן הרב שחלף או להשאיר את המפרט כמות שהוא. ברצוני לציין כי אני מתגורר בחו"ל כך שהמחירים בארץ אינם רלוונטיים במיוחד אך מכל מקום, כשבדקתי את עלות המפרט הנ"ל במקום מגורי, הוא היה זול יותר בכ 40% מאשר בארץ. אני מניח שזה יהיה המצב גם עכשיו כך שאני מעוניין שעלות המחשב בארץ תהיה דומה לזו שהוצעה בזמנו. בתודה מראש ! להלן המפרט שהוצע לי על-ידכם בזמנו: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמו…

7. שלום לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי?--6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גהונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by rafi533,

שלום, אני לא מבין גדול, אבל רוצה מחשב גיימינג חזק שיתן לי להנות ממשחקים באיכות טובה וחלקה. חשבתי ללכת על מחשב i5 וכרטיס מסך gtx1060... 1. האם יש אתרים בחו"ל שכדאי לקנות מהם רכיבים? (ראיתי נניח את הכרטיס מסך gtx1060 זול משמעותית באמזון מאשר באייבורי) 2. האם יש מקומות ששווה לבדוק ביום שני (סייבר מונדיי)? 3. מקום אחר בארץ? אין לי בעיה להרכיב את המחשב לבד. אשמח להמלצות.

9. Started by b11y,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב ועדיין לא סגור על התקציב. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר אבל רציתי לוודא כי זה לפני חודשיים. יש איזה עדכון בקרוב במפרטים האלו או שהם עדיין רלוונטיים? תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  10. DELL XPS 17 L702X המחשב בן חודשיים עם אחריות מורחבת לשנה , נמכר עקב חוסר מיצוי, תמיד יושב על משטח קירור, שמור בקנאות. Intel® QuadCore i7-2670QM Processor 6MB Cache, 4x2.20 GHz, TurboBoost up to 3.10 Ghz 1000GB 5,400rpm Hard Drive, 17.3 FHD 3D WLED TL (1920x1080) 1080p Display with 2.0 Mega Pixel Integrated Camera with single digital mic (H.264)3D Capable 3GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M with NVIDIA 3D Vision Active Shutter Glasses, 12GB DDR3 (1333Mhz) RAM, AUDIO CARD JBL 2.1 Designed& Certified Speakers Waves MaxxAudio 3, Windows 7 Home Premium (English, 64Bit), Primary 9-cell 90 Whr Lithium Ion battery

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  11. שלום רב, מעוניין בהמלצה למחשב למישהי שעוסקת בעיצוב גראפי ומדיה על כל צורותיה (גראפיקה,ווידאו ועריכה,תלת מימד, קצת משחקים).בנוסף המחשב לשימוש שוטף של סרטים, אינטרנט וכל השיט הזה. המפרט צריך לכלול מסך 22 אינץ' (ראיתי מסך של ASUS עם מצלמה מובנית,נראה לי לי בחירה טובה) ציוד היקפי: עכבר (מדויק,חוטי,מעל MAINSTREAM , גרפיקאית), מקלדת (חוטית מולטימדיה סטנדרטית), רמקולים 2.1 סטדנרטיים (לא אודיופילית אבל שתרגיש קצת באסים בסרטים ומוזיקה), אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס עריכת ווידאו (לא משהו FENCY, וגם לא חובה אם יבוא על חשבון תקציב לביצועים). דגשים: *זכרון מינימום 4GB , אם אפשר לדחוף יותר יהיה טוב (תתעסק בתוכנות שיודעות לנצל זכרון רב). *מעבד -עדיפות למרובע ליבה. *לוח אם-סטנדרטי שי…

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  12. שלום, יש לי היום מחשב נייד במקום המחשב הרגיל. אני מרוצה מהנייד אבל בגלל הכרטיס מסך ON BOARD שלו הוא לא מריץ שום דבר. חשבתי לקנות במקביל שיהיה לי גם מחשב נייח למשחקים בעיקר. אני לא משחק משחקים ממש ממש כבדים כמו קרייסיס וFEAR וכאלה בסגנון. בעיקר משחקי מרוצים, אסטרטגיה ו-3D Shootes פשוטים כמו HALF LIFE 2 וכל המשחקים שמשתמשים במנוע שלו. אז מה אתם אומרים? כמה המינימום שצריך להשקיע כדי לקבל מפרט כזה? והאם תוכלו להרכיב לי מפרט מתאים? תודה רבה לכולם!

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by dvirman12345,

אני רוצה מפרט של המחשב 5000+ כולל מסך אני לא יודע להרכיב אני רוצה משהו חיה שהיה לי שיריץ לי משחקים כמו GTA IV COD BATTLEFID ומשחקים שהיו בעתיד בנו לי כמה מפרטים עם זה לא היה טוב אני מבקש שתיבנו לי אתם זה http://www.tms.co.il/preview/spec/2vswx1k9/1 או זה http://www.tms.co.il/preview/spec/6shtakd3 או מה שאתם תחליטו

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by blabla2002,

חבר שלי בנה לעצמו מפרט למחשב למשחקים ובעתיד גם רוב הסיכוים הוא יעבור OC. סה"כ המפרט נראה בסדר, אבל יש לו רק גיגה זיכרון. הנה המפרט ‏Core™2 Duo E6300 - 1140 ‏GigaByte 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ - 790 1GB (512MB X 2) DDR2 667MHz - 600 Radeon X1900GT 256MB - 1400 WD ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ - 460 Case + PSU - 320 כל המפרט פה עולה 4710 שקל, אבל התקציב יכול להגיע עד 5000 שקל גג.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  15. היי, זקוקה לעזרתכם, עובדת על אתרים- צריכה מחשב חזק ומהיר שלא יתקע בעת שימוש בהרבה חלונות במקביל 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 רק אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש "משרדי" חזק - שיריץ הרבה לשוניות אינטרנט במקביל / עבודה עם שרתי פרוקסי ושולחנות מרוחקים + Office, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

16. היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  17. אהלן. כמה הערכות גסות: לרוב אם מישהו קונה מחשב עם ביצועים בינוניים-גבוהים, הוא יהיה מסוגל לשחק משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות עם 30FPS ומעלה, לזמן מוגבל, עד שאחרי כמה שנים יוצאים משחקים חדשים שכבדים עליו. קניית מחשב בכפול כסף מהנ"ל, לא מקנה פי 2 זמן לשחק במשחקים במקס' עם 30FPS ומעלה. היא מקנה פחות. וקניית מחשב בחצי מהכסף של המחשב הראשון, לא מקנה חצי מהזמן, אלא פחות. (אם המחשב מספיק חלש אי אפשר להריץ משחקים חדשים על מקס', גם אם המחשב חדש) כלומר יש הוצאה ותדירות קנייה מסויימת שמקנה את ההחזר הכי טוב - למה אנשים אי פעם מוציאים יותר כסף על זה? כלומר, לקנות כרטיס מסך ב 2000-2500 ש"ח במקום 1000-1200, מעבד ב1200~ ולא ב 700-800~, וכו'. עומד להם כשהם רואים 70FPS בfraps ולא 40?…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  18. Started by someone2007,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש כולל הכל ב4K אני לא יודע מאיפה להתחיל עם זה כי חריגה זה עד 100 שקלים וגם רצוי שלא המחשב למשחקים אם חסר משהו תגידו ואני אענה בכל מקרה הוא יהיה אצלי היום כך שהתשובות יהיו יותר מדויקות ממה שאני יכול לספק לבד תודה מראש לכל מי שינסה לעזור

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by thebat,

שלום, לא מזמן ביקשתי פה בפורום מפרט שיתאים לי, כמובן שעזרתם לי מיד וקיבלתי מכאן את המפרט הזה: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=1170 שנראה נהדר, אך הבעיה הייתה שהחנות נמצאת בתל אביב ואני לא גר קרוב לתל אביב, אז שאלתי מספר חנויות מקומיות למפרט דומה. המפרט היחיד שנראה סביר מהם היה זה: המחיר שהם רוצים בשבילו הוא 6000 ש"ח. אז עכשיו אני בהתלבטות בין שני המפרטים, ובתור אחד שלא מבין גדול בנושא, רציתי עזרה מכם כדי לדעת מה לבחור- מה ההבדלים בין שני המפרטים, ומה הופך את השני ליקר יותר? האם המפרט השני שווה את המחיר? במידה ולא, אילו שינויים אני יכול להציע להם לעשות שאולי יורידו את המחיר מבלי להוריד את האיכות? לאלו שהזמינו מפרט מעיר רחוקה יחסי…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  20. מה קורה יש לי מחשב נייד ישן מאוד לפני 4-5 שנים FUJITSU SIEMENS מעבד אינטל סנטרינו MOBILE TECHNOLOGY (כתוב במאפניים של "המחשב שלי" prossecor 1.77GHZ) ראם - 512MB DDR2 794MHZ כרטיס מסך רדאון X300 רציתי לדעת כמה המחשב הזה שווה? האם הוא יכול להריץ WIN 7 ULTIMATE? אפשר להוסיף לו ראם? ולמה בערך משתווים המעבד והכרטיס מסך לחלקים של מחשב נייח? הכוונה נגיד המעבד INTEL CENTRINO MOBILE TECH PROSSECOR 1.77 זה כמו פנטיום 4 2GHZ ליבה אחת וכו'... (לדוגמה) עריכה: הוספתי תמונה מ CPU Z

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  21. * מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד, לשימוש משרדי ולצפייה בסרטים. כמו כן רוצה לנסות להתחיל לערוך וידאו בפרימייר ברמה פשוטה (לא מקצועי לבנתיים) * גודל המסך? לא יודע, לא רוצה גדול מדי ע"מ שתהיה לי אפשרות לנייד את המחשב אך לא קטן מדי שיהיה סביר לעבוד * משקל רצוי? משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי , אך זהו לא פקטור מרכזי... רוב הזמן המחשב יישאר באותו חדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי HDMI, ע"מ להתחבר לדיסק קשיח החיצוני שלי עדיף USB3 (מהיר יותר) ואולי אך לא קריטי firewire…

22. Started by רועיקי,

אמנם שאלתי לא מזמן, כרגע יותר ספציפי: *עריכת וידאו כתחביב \ לימודים בלבד. *התוכנות - פרימייר ואפטר אפקטס. אבקש המלצה למעבד i5, זיכרון 8GB ולוח אם, חשוב שכולם יתאימו למשימה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by nec5e,

האם מישהו מוכן להמליץ על מעבד + לוח ב 1700. היום יש לי מעבד אינטל 2 גיגה, 400fsb עם לוח של gigabyte. אני משתמש במחשב לתכנות (כסטודנט למחשבים) למשחקים ולסרטים ולפעמים גם לגרפיקה. (במילים אחרות המחשב הוא לשימוש כללי). איני פוסל מעבר ל amd 64 הכל תלוי בעלויות ותקציב. האם שווה לקנות amd 64 או להסתפק ב xp או שבכלל להשאר באינטל ורק לעדכן למעבד 3 גיגה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש את המחשב הבא מאייביי ואני רוצה לדעת מה דעתכם והאם אני יכול להשיג דברים יותר טובים במחיר הזה. לינק למוצר באייביי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180512598181&ssPageName=STRK:MEWAX:IT דגם:ASUS K42JC-A1 מפרט המחשב: ASUS K42JC-A1 Intel Core i5-430M (2.26GHz) Processor, 14" HD 16:9 (1366x768) LED Display, 4GB DDR3 1066MHz Memory, 500GB 7200RPM Hard Drive, DVD Super Multi Drive, NVIDIA GeForce G310M 1GB DDR3 Graphics Card, Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit Preloaded. מחיר: המחשב יעלה לי כ3900 ואם יהיה מכס אז עוד קצת שימושים: GAMING מה דעתכם? עכשיו בקשר לכרטיס מסך רציתי לשאול מה יותר טוב? 9600m gs? או G310M שבא עם המחשב ה…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  25. http://www.tms.co.il/preview/spec/9e2gyvpx קטגוריותמוצריםכמותמחירמעבדIntel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray1₪580קירור למעבדZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד1₪45לוח אםMSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.01₪311מארזFRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד1₪525זיכרוןKingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM1₪141קשיח למחשב שולחניSEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB1₪388כרטיס מסךSapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail1₪492כונן אופטיLG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black1₪104הרכבההרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה1₪75סה"כ:9₪2661 זהו מחשב שהרכבתי לחבר... אשמח לקבל עליו חוות דעת.. המטרה הראשית היא מקסימ…

• 9 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.