עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לאחרונה אני מנסה לבנות מפרט שיתאים למחשקים גיימר כמוני שאוהב לשחק, ולסרטים ותוכנות כבדות שירוצו חלק. צריך את עזרתכם מה מבים 2 מפרטים אלו טוב יותר והאם שווה להוסיף את ההפרש? האם בסכומים כאלו ניתן לבנות מחשב טוב יותר? אין צורך בהארד דיסק. כפי שהבנתם. יש לי מסך DELL U2410 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  2. מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים Pioneer DVR-217DBK DVD±RW x20 Black Sata מארזים Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan האם ניתן להרכיב ב4K מפרט טוב יותר? עדיפות לקניה בKSP כמו כן, אני צריך עוד מפרט ב2K לעבודה משרדית

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by assafy1000,

היי כפי שכתבתי בכותרת-ה-1005HA שברשותי כבר חודשיים וחצי בלי בעיות התחיל לעשות בעיה רצינית. המחשב עובד (כרגע אני כותב איתו), אבל התאורה מתה. זה התחיל אתמול בערב, אין לי מושג ל מה... בהתחלה לא הייתה תאורה, ואז המסך התחיל להבהב, ואחרי שעתיים בערך התאורה חזרה היום בבוקר שוב התאורה מתה. בערב זה חזר משום מה, וכעת כשהדלקתי את המחשב-שוב אין תאורה (מצא לו זמן, שבוע הבא אני מתחיל ללמוד) אני כנראה אשלח אותו לתיקון כי אין מנוס. השאלה היא מה לדעתכם הבעיה, האם אפשר בכל זאת לפתור אותה בלי שליחה למעבדה, והאם לדעתכם האחריות תתפוס בכלל, ובנוסף-עד כמה הבעיה הזו רצינית והפיכה ? המון תודה מראש וסליחה אם יש קצת שגיאות כתיב, אני בקושי רואה את מה שאני כותב.... נ.ב. קרה לי גם עם חיבור לחשמל וגם ב…

4. Started by orses,

אבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב ב 5000 אם מדפסת אז אני צריך להוריד את הדרישות שלי אז בבקשה תרשימו לי מפרטים ב 4500 שח אם מסך 120 gb ו מעבד 2800 פנטיום או amd המפרט מעיוד למשחקים אפרופו amd בזמן האחרון שמעתי מאנשים שהם קראו כתבה שמשווה בין אה אמ די לי פנטיום וממש קוטלת את אה אמ די יש אמת בכתבה זו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by אילן המקור,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם זה אפשרי-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)? צפיה בסרטי HD,משחקים ברמה בינונית,וביצוע מס' פעולות במקביל לדוגמא:פתיחת 5 אתרי אינטרנט במקביל+הורדת סרט+צריבת סרט בDVD +שימוש ב2 מסכי מחשב לצפיה במקביל ב 2 אתרים שונים(המחשב הנוכחי שלי פשוט נחנק) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך LED 24 אינש LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  6. אני צריך שתבנו מפרט עם כרטיס מסך חזק וזיכרון טוב (2GB מינ')...ד"א התלבטתי בכרטיס בין GeForce 7950GT 512RAM לבין Sapphir Radeon X1950XT 256RAM אבל אפשר להציע אחרים. תודה

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  7. וכמה הוא ניראה לכם שווה ?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by BlueSky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  9. Started by nas,

מסך כ 13" דק וקל 500 גיגה הארדיסק בערך המחשב יהיה לשימוש יומיומי בעיקר ומידי פעם לעריכת תמונות בפוטושופ תקציב בנתיים פתוח מכייון שאני לא יודע מה טווה המחירים בכלל למחשב כזה תודה נדב

10. אני צריך מפרט עד 1900 שקל, ללא ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, מסך) ללא מארז, ללא צורב וללא כרטיס מסך. בעצם, רק לוח אם, זכרונות, ספק, מעבד והארד דיסק. עדיף מחנויות שקרובות לחיפה (TMS, KSP...) יש לי כרטיס מסך 9500GT נשדרג בעתיד כבר תודה רבה, גיל

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  11. היי ותודה לכולם הנייד לעבודה משרדית יותר ואינטרנט. מה חשוב? כלום רק שיהיה טוב ובלי בעיות יש לו 3000 ואם כדאי אז עד 3500 תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by BoRiS.K,

מה אתם אומרים על המחשב ועל הלוח אם שמעתי שהוא טוב (אתם יכולים להסביר לי למה הוא טוב) מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX זכרון 512MB DDR 400MHZ (אני מוסיף עוד סטיק של 512) דיסק קשיח WD 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA צורב מחברת SONY במהירות 52X32X52 אריזת BULK כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN מה אתם אומרים???

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by efee123,

שלום אני אמור לקנות את המחשב בימים הקרובים ולאחר שימוש נרחב בפורום זה בערך המפרט הסופי! יש לציין שקנייה תתבצע רק מ-ksp לכן התאימו עצמכם לשם תודה! מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 …

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by UBS,

שלום אני צריך עזרה בבניית חצי מחשב חשבתי שאני אוכל בעצמי אבל הבנתי שאני לא מבין מי יודע מה בחומרה אז ככה התקציב הוא 9000 ש"ח - 9500 ש"ח מטרה משחקים כבדים אני רוצה AMD החלקים שאני צריך הם ! ! ! ! ! לוח אם , מעבד , זכרון RAM , וכרטיס מסך ! ! ! ! ! ב - ל - ב - ד ! לא מחשב שלם - תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  15. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המשימה העיקרית היא חזרה לשחק משחקים , אז צריך שיהיה טוב להריץ משחקים בצורה גבוהה כדי שההנאה שנעלמה לי לפני הצבא תחזור. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: צשחקים כגון מאפיה, GTA , MOH ובעצם כל משחק כבד וטוב. * לגבוהות -- רזולוציה שיא של המסך שלי 23 אינץ -1080*1920 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אולי רמקולים אם התקציב מאפשר אבל לא קריטי 4. צריך צורב וכונן דיסקטים. 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-5 אין בעיה שיהיה רעש אבל הוא…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by omri_ro,

שלום הבאתי הבייתה היום חתול חדש מדגם MICROSOFT BLUETOOTH NETWORK MOUSE 5000 ואני לא מצליח לחבר אותו למחשב (שכולל בתוכו חיבור BT) אגב את הפלאפון ומחשב כף יד הצלחתי ללא כל בעיה. כשאני מנסה לחבר את החתול אז האשף של WINDOW מזהה אותו אך לא מצליח להתחבר(פשוט נותן הודעה שהחיבור נכשל). אגב במחשב אחר הצלחתי לחבר אותו (למחשב חיבור BT חיצוני עם דונגל). תודה לעוזרים(וגם למי שרק ינסה ;D)....

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  17. יש לי מחשב נייח כזה - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/12454-12454-3329740-64546-64546-5035348-5169618.html קניתי בסביבות 3500 אם שאלתם... אני רוצה לקנות מחשב נייד לבן משפחה... את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 שאלה 1 . האם יש בעיה כלשהי לקנות מחשב נייד מאייבורי ? הרי הם בסך הכל המוכרים מרגע שקניתי את המחשב אין לי עסק איתם לא ? אני "עובר לידי" השירות של hp ישראל מעתה והילך או שאני טועה? אשמח לתשובה מבעלי נסיון. שאלה 2 . איך המחשב הנייד בהתחשב במחיר ? מומלץ ? אני נעול על hp אם זה מעניין אותכם... שאלה 3 . במפרטים שמתי לב להבדל בין המחשב הנייח שלי לנייד שאני רוצה מבחינת מעבד,מה ההבדל הזה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  18. Started by LockOn,

היי, רציתי לברר לדודה שלי על מחשב נייד מארה"ב.. חשוב שיהיה אמין ויחזיק להרבה זמן.. שלא תחטוף עלי עצבים.. *תקציב? 500$ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס, אינטרנט) ואולי גם סרטים קלים. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. אבל שלא יהיה מתחת ל3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן. DVI או VGA. * בלוטות? מה זה? :-\ * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב. * צורב ?DVD כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל תקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק פעמיים בשנה, גלישה, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה להיות מסוגל לשחק משחקים- ביצועים טובים ולפחות רזולוציה (1440X900) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 ו-BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  20. צריך מחשב לעיצוב בתכונות תלת ממד, עיצוב גרפי - כול ותכנות Adobe השאלה היא אם כדאי לקנות מחשב נייח חדש או לשדרג את הקיים? המפרט של המחשב שלי כרגע מחשב ישן יחסית שעבר שדרוג קל: Operating System Windows 10 Home 64-bit CPU Intel Core i5 760 @ 2.80GHz 44 °C Lynnfield 45nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-US3L (Socket 1156) Graphics E2350 (1920x1080@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce GT 220 (Unknown) Storage 111GB SanDisk SDSSDA120G (SSD) Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 Audio H…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  21. היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייח לגרפיקה, יש לי כבר 2 מסכים, מקלדת, עכבר - פשוט מעוניין לשדרג את המחשב. עובד לפי השאלות המומלצות - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4,000 ש"ח. חריגה אפשרית, במידת הצורך - וברמה סבירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכה גרפית (ללא וידאו) ומולטי-טסקינג (הרבה חלונות במקביל כולל גלישה, מסמכים, ותוכנות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ו…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  22. Started by anton11,

שלום, אני סטודנט שמחפש מחשב ב 4000 ש"ח המחשב צריך לכלול מסך ועכבר. המחשב ישמש לתכנות , אינטרנט וקצת סרטים. תודה.

23. היי חברים, אני צריך עזרה עם מפרט כיוון שלא מצאתי מפרט מתאים בלוח המפרטים, המעבד שיש לי ביד הוא 3770K, ואולי לוח אופציונלי dz77re-75k של אינטל (שיכול לקנות ב ~1000 שקל), אבל רק אם אתם ממליצים עליו, (ברשת קראתי ביקורות לא משהו). ביעקרון אני צריך המלצה ל- 1. לוח אם שיתאים למעבד, מה דעתך על הלוח שרשמתי ואיזה לוח סביר+ יתאים לי. 2. זיכרון(16 גיגה) 3. כרטיס מסך למשחקים בינונים (SC2, FIFA וכו' ) לסדרות וסרטים כבדים. 4. ספק כוח מתאים למערכת אין דרישה מיוחדת לחלקים תומכי OC. התקציב שלי ל-4 החלקים הדרושים הוא בסביבות 2500-3500. כמו כן אשמח להמלצה על מסך איכותי בתקציב של ~2000 שח(כרגע יש לי דל 22 ורוצה שידרוג ל 24). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  24. Started by vovalol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עד 3800 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו starcraft 2, tera online, dota2, ולרוב גם דברים חדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  25. * מטרות המחשב? : בעיקר אינטרנט, אפשרות לצפייה בHD מדי פעם, ואפשרות לשחק במשחקים בעלי גרפיקה נמוכה (לדוגמא, Need For Speed MW בהגדרות סבירות) * גודל המסך? 15.6 אינץ', אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי, לא קריטי בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון עם ASUS שהיא טובה, אין לי מושג לגבי האחרות יותר חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, בנוי טוב ומעוצב טוב, מאשר הפרטים הטכניים שלו תודה לכולם

דיונים חדשים בפורומים