ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
הי, רציי לשאול מהו מחיר ריאלי של מחשב שברצוני למכור. המפרט: IBM A21m, 800MHZ, 320 MB, DVD סוללה תקינה, מודם, רשת, מטען, תיק נשיאה. הבעיה של התמחור נובעת מזה שהמסך (14") לא תקין והמחשב עובד רק בחיבור למסך חיצוני או SVIDEO. מה דעתכם? ניתן לשלוח תגובות גם ל amitai10@yahoo.com תודה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת עם הדברים הבאים: מסך 15.6 אינצ' 500 SSD או 256SSD פלוס טרה. (גמיש אבל זה הגדלים המינימאליים) עדיפות לASUS. שימוש: שימוש ביתי לא למשחקים. חשוב מסך טוב וכרטיס רשת טוב. (שאיכות המסך תהיה טובה לסרטים. יראו הרבה סרטים אז גם שאיכות השמע תהיה טובה מבלי חיבור רמקולים חיצוניים) i5 מינימום. כולל וינדוס. כרטיס מסך פנימי. לא כבד. משקל פה גם חשוב בטריה גם חשוב. (זמן ללא טעינה) אין לי פה מחיר מקסימאלי. אבל הוא לא נועד לתוכנות כבדות ומשחקים אלא שימושים ביתיים נטו. אז מניח מקסימום סביבות 4. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
Pentium D 2.66Ghz 775 2x1M OEM 805 Dual Core - 604 Gigabyte GA-945P-S3-RH - 683 OCZ 1GB DualKit DDR2-533Mhz Value Pro + Heat Spreader OCZ1G53KVP - 695 Samsung 80GB 7200 SATA II HD080HJ - 275 BFG 3DFusion Geforce 7300 256MB - 405 LG H10NK x16 DUAL LAYER BLACK- 245 CDROM LG x52 bulk BLACK LG52B - 83 ThermalTake 470W Dual 12V Rails - 393 ------ 3383 NIS בעיקר למולטיטסקינג כבד מאוד....
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
התקציב הוא פחות פונקציה... מעבד לפחות I5 מסדרת sandy bridge לפחות 4 ג"ב זיכרון כרטיס מסך חיצוני (רצוי אנוידיה בגלל תאימות דרייברים בלינוקס) מסך 15.6 אבל רזלוצויה מלאה (1920X1080) היצרנית לא משנה לי כל כך רצוי שאיכות הבניה תהיה טובה וסדרת הדגם תהיה לפחות משנת 2010. דיסק קשיח של לפחות 500 ג"ב. כונן אופטי פחות רלוונטי ואם אפשר בלעדיו זה עדיף. אני מתכנן להריץ בעיקר לינוקס אז אם אפשר לוותר על התקנה מראש של חלונות. חשוב לי שתהיה לפחות יציאת USB3 אחת. ואם אפשר מעבר ליציאת HDMI גם חיבור VGA רגיל. תודה מראש על העזרה, אשמח אם תעבירו ביקורת גם על היבואנית (או ספקית אחריות אחרת) של המחשב.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהסתובבתי באתרים , מצאתי את זה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2407 האם הוא הבחירה הנכונה באותו טווח מחירים? 7K ? ואם לא , אשמח לקבל עוד הצעות לעוד ניידים השימושים שלי בעיקר, אינטרנט ואופיס... לא משחק משחקים....סרטים מידי פעם ואני רואה שיש לו כרטיס מסך טוב. עריכה : מצאתי עוד אתר שמוכר אותו ב 6K , אז משתלם לא?? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=M1&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ממש זול . לא בשבילי אלא למשהי שממש חייבת וממש קצרה בכסף. היא צריכה אותו בשביל אינטרנט ובשביל משחקים לילד שלה שהוא בן חמש . חשוב לי שהמחשב יריץ משחקי תלת מימד בצורה סבירה לפחות כמו שהם רצים אצלי במחשב . לי יש מחשב פנטיום 3 1GHZ עם 256mb זכרון sdram ועם כרטיס geforce 4 mx440 hd w/d 40gb הוא מריץ משחקים כמו לדוגמא need for speed מצוין . היא רוצה מחשב ברמה הזאת לא משהו עם גרפיקה מדהימה . סטנדרט . חשוב שיהיה אפשרי להתקין עליו win xp ותוכנות office של microsoft . מה שכן חייב להיות במחשב זה מעבד לפחות 1.6 ghz עם מהירות bus לפחות 400mhz לוח אמין עם יציאות usb2 לפחות 4 יציאות זכרון ddr לפחות 256mb ועם מהירות של לפחות 400mhz hd w/d 7200rpm …
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקי אני רוצה מפרט מחשב למשחקים ב9 אלף שכולל מסך דק 19 אינץ' תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ככה דיברתי עם טכנאי שאני מכיר והוא בכלל המליץ לי על הדברים הבאים: חוץ מזה במפרט שבנו לי ב RSM כבר אין את הזיכרות ששמו לי איזה זיכרונות יביאו את אותה פעילות באותו מחיר פחות או יותר? בRSM עם קונים 500WAT אז מקבלים את ה 600WAT בלי תוספת תשלום. (אני לא בטוח שהטכנאי שלי ידע את זה) ואיך המפרט הזה בכללי? AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪880 Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v, יחידות 1 ₪468 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1415 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 LanCool PC-K60WB…
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ערב טוב, אני עוזר לדוד שלי למצוא מפרט טוב במחיר של מקסימום 5000 ש"ח, רצוי לנסות ולהגיע ל4000. 90% מהשימוש יהיה לגלישה ו Office shit.. השאר למשחקים. אני צריך מפרט מלא + מסך 17 CRT או 15 LCD.. מה שעדיף ונכנס במסגרת התקציב. בתודה גדולה, אלון ;> * לא צריך כונן DVD.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD, VMWARE , מוטליטאסקינג. ברצוני בעיקר שיעמוד ב3-4 מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הוא מיועד לגיימינג ,אך לא כרגע , אז אני נאלץ לוותר על כרטיס מסך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב משומש לנובו T61 האחריות שלי על הסוללה היא עד יוני הסוללה של 6 תאים מחזיקה לי בין שעתיים לשעתיים וחצי האם זהו זמן קצר ביחס לסוללה והדגם(אם אני לא טועה בנתוני יצרן רשום 3 וחצי אבל השאלה כמה בפועל) במידה וכן יש איזהו שהוא כיסוי לאחריות? מה אני אמור לאגיד להם כדי שהם יחליפו לי סוללה?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
הי, אני סטודנטית לארכיטקטורה שמתעסקת בעיקר עם תוכנות תלת מימד כבדות כגון RHINO, REVIT, OUTOCAD ותוכנות רנדור כמו MAXWELL, VERAY ובנוסף תוכנות גרפיות של אדובי: פוטושופ, אילוסטריטור, אינדיזיין וכו'.. לשם כך אני זקוקה למחשב חזק, התקציב שלי הוא 6000 שקלים בערך. צמצמתי את האפשרויות לשני מחשבים של דל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12030 http://www.notebookclub.co.il/products/vostro%20/vostro-3460-n3632qm.htm (באופציה הזאת הוספה של SSD128G M SATA בתוספת של 980 ש"ח) אני לא יודעת מה כדאי יותר-את vostro עם כל התוספות של הSSD והמעבד הטוב אך להתפשר מארז שהוא פחות חזק, או לבחורLATITUDE שהוא מחשב יותר טוב ויותר חזק עם כרטיס מסך מצויין אך בליSSD ועם I5 . בבק…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם ! תגובות ודעות על המפרט הבא בבקשה ...... Pentium D 920 2.8GHz (Dual-Core) 2x2MB ASUS P5WD2-E (975) Premium Samsung 2x512 DDR2 667MHz WD 250GB SATA2 16MB Gigabyte 256MB 6800GS PCI-e FSP 400W ATX Version 2.0 Supertalent X-Blade Gaming Case Silver סה"כ 6825 ש"ח , בנעה מחשבים .!.! יש מקום להוזלה ע"י שינוי המפרט (ולא בסוג המעבד) ???? תודה! ;D
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מחשב נייד עם מסך דיי גדול 17 אינץ לפחות שיחליף מחשב נייח בבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי חברים, אני אמנם בחו"ל אבל אני צריך מחשב חדש ואני ממש מתלבט בין 3 מחשבים, השימוש העיקרי זה עבודה רגילה בלי עיבוד גרפי רציני, לפעמים חיתוך בסיסי של סרטון או עיבוד בסיסי של תמונה... אין לי צורך במקדלת/עכבר/אנטי-וירוס, אבל אני כן אצטרך יכולת WIFI (אפשרי להוסיף כסטיק חיצוני). * שני הזולים נראים אותו דבר אבל רשום שיש להם CPU SPEED שונה * האם הפער ביניהם ליקר מצדיק הכפלה של המחיר? * דולר קנדי זה בערך 2.5 שח אם זה מעניין או משפיע https://www.newegg.ca/Product/Productcompare?CompareItemList=83-230-578%2C9SIAN47BTC9352%2C9SIAN47BTC9351
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1450 לוח אם: Asus P5N32-E SLI 1257 זכרונות: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 451 כרטיס מסך: Sparkle 8800GTS 640MB Retail 2093 דיסק קשיח: Seagate 320Gb SATA-II 16MB 3320620AS 474 ספק כח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail F50060GLN 438 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU 530 סה"כ לתשלום 6703 כולל משלוח והרכבה. עד כמה שהבנתי, המעבד OEM מגיע עם קירור סטוק משלו, נכון? אני מתלבט בין הזכרונות של קורסייר לבין OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 אשמח להערות בונות\אישורים.
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וקצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים שיש היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים להכי גבוהות שיש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק, רצוי עד 7 וחצי אלף שקל(אפשר לחרוג מעט) מיועד להרצה של 2-3 מערכות וירטואליות. חשוב מאוד, שיהיה חיבור סריאלי מובנה RS-232 מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT רצוי שיהיה של HP/DELL, אפשר גם לנובו.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יכול להיות amd צריך כרטיס מסך חזק ויציאה/כניסה וידאו אין צורך ברמקולים תודה אוהד
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל אבל אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,צפייה בסרטים HD,תוכנת FLASH,גיימינג,שיהיה אפשר לעבוד עם כמה תוכנות בו זמנית(לא תוכנות כבדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קרייסיס,FAR CRY3 batman arkham city -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום, לצורך שדרוג של מחשב עריכת וידאו ישן של חבר, אני מעוניין להרכיב לו מפרט וזקוק לעזרתכם. ניסיתי להתייעץ לפני כמה שבועות ואמרו לי לחכות לירידת המחירים ולמעבדים החדשים של אינטל (6320-6420), אז הנה, חיכיתי. ובכן, יש ברשותנו כרטיס טלויזיה ישן (AGP) שאפשר עוד להשתמש בו, אבל הייתי שמח אם מישהו יכול להציע כרטיס מתאים שיכנס בתקציב - או לפחות להגיד בכמה צריך למתוח את התקציב (4000 ש"ח) כדי להכניס כרטיס כזה. מה דרוש: 1. מארז+ ספק 2. מעבד (חשבתי על ה-E6420 החדש, אבל אולי כדאי כבר ללכת על E6600 שמחירו ירד עכשיו? האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים? לא מתוכנן OC) 3. לוח אם (שימו לב להערה על כרטיס ה-AGP הישן, אשמח גם להצעות הכוללות רכישת כרטיס חדש כדי לא להכניס לוח עם יכולות מפוקפקות רק ב…
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
זה המפרט http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9227 בכללי השימושים בסיסיים לא יותר מדי משחקים, הסיבה שבחרתי בamd היא שהליבה הגרפית של אינטל היא בדיחה והדרייברים לא בשלים כמו של amd. השאלות הם : 1. איזה לוח אם לבחור? 2. איזה כונן אמין ומהיר יותר? 3. איזה דיוידי לבחור? 4. האם המארז הזה יהיה טוב להוספת כרטיס מסך בעתיד למרות שלא מתוכנן?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת, אני שם במחשב החדש את הכרטיס מסך gtx 1070 ti מהמחשב הישן, איך לבדוק אם הכרטיס מסך עדיין תקין? אני מתכוון, בגלל שהמחשב הישן, היה מתחמם נורא, והייתי מריץ בו דברים כבדים, אני רוצה לוודא שהכרטיס מסך אכן תקין, שלא בטעות אקנה מחשב גיימינג חדש ובסוף הכרטיס מת או משהו, ואז הלך הכל..(בניתי בקפידה כל חלק וחלק עם מארז מסוים, רק זה מטריד אותי.) אז איך לבדוק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן! טוב אני צריך מחשב נייד... הכי חזק שתוכלו להרכיב עד 3000. -- אני לא יודע את המחירים! ואין לי מושג אם מחשב נייד ומחשב רגיל מכילים אותם רכיבים ועולים אותו דבר! אז אם התקציב לחוץ מידי עד כדי קח שפשוט לא משתלם לקנות תגידו לי! -- רב תודות HWZONE.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מתכנן שדרוג של המחשב מחתיכת הפח שיושבת לי מתחת לשולחן כבר 4 שנים (סלרון 400MHZ, לוח אם לא ידוע) למשהו טיפה יותר סביר. אני מתכנן להשאיר מהתצורה הישנה את הרכיבים הבאים: HD WD 60GB 7200RPM ATA 100 CD-ROM סטנדרטי (לא זוכר מה המפרט שלו, ואני לא ליד המחשב) מסך (MAG 17'' CRT שטוח) עכבר המטרה היא לא לעבור את ה 3000 ש"ח בינתיים התסכלתי רק באתר של KSP והכנתי משם מפרט כללי שמבוסס על עצות מחברים ותובנות אישיות (מאוד מינימליות ובנאליות, אני חייב לציין). המחירים גם הם של KSP, וברור לי שתמיד אפשר למצוא ביותר זול AMD Athlon XP Barton 2500+ 512k 333 מחיר: 550 ש"ח לוח אם ABIT NF7 מחיר: 390 ש"ח Kingston 256MB DDR 400 x 2 …
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-