עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by שמעון 17,

שלום, יש לי 4000 שקל ואני רצה לקנות מחשב חדש חזק אז עם אתם יכולים לתת לי את המחשב הכי טוב למחיר הזה .. תודה לכול מי שיעזור לי ...

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by shai769,

אני רוצה ליצור משחקים ולשחק במשחקים ב4K ואני רוצה שקט למשך 3 שנים והתוכנות האנימציה שאני משתמש בהם בmaya ו3ds max

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  3. שלום, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד כמה שיותר חזק בתקציב של 4500 - 4800 שקלים לכל היותר, הבעיה היחידה היא שאני לא מבין בתחום כמעט בכלל ואני זקוק לייעוץ בנושא. מהסקר הקטן שעשיתי המחשב האידיאלי שאליו אני מכוון הוא: מסך - 15.6 אינץ' HD מעבד - intel® Core™ i5-520M זיכרון - 4096MB DDR3 במהירות 1066Mhz דיסק קשיח - נפח בין 500 ל 320 GB וחשוב לי שיהייה 7200RPM כרטיס מסך - NVIDIA® GeForce® G 330M 1024MB (אם יש כרטיס אחר באותה רמה או קרוב אין בעיה) יציאת HDMI , כרטיס קול טוב וצורב DVD מערכת הפעלה לא חובה אבל יתרון אם יש המחשב מיועד בעיקר ללימודים , סרטים ב HD , משחקים לא כבדים מדי ומוזיקה 2 מחשבים שמצאתי אבל אף אחד מהם לא עונה על כל הדרישות הם: http://olsale.co.il/olsal…

4. ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  5. מחר אני מתחיל לימודים ואני צריך מחשב לעבוד איתו, המחשב יסתובב איתי הרבה בדרכים למכללה וחזרה ולעבודה אז חשוב שיהיה עמיד כמה שאפשר למכות ונפילות. * תקציב? בסביבות 3500 . * מטרות המחשב? תיכנות, הפעלת תוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ וכאלה, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לגבי הסוג אני צריך המלצה. ללא מסך מגע. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת ועכבר נוחים לעבודה ממושכת * משקל רצוי? בסביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו2-3 חיבורי USB …

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  6. היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by GOVNER_T.S.Y,

היום LABOR DAY האמת אתמול אבל יש שם מבצעים : בקיצור מה אתם חושבים על LAPTOP הזה ביחס למחיר שלו ? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=WPSN3BKU04VE1KC4D3NVAFY?skuId=8918442&type=product&id=1213400747434 תשובות כגון "אחלה לך על זה" יתקבלו בברכה <--- כלוןמר כל עוד אתם מאמינים בכך g0vner_x3

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by roeesnir,

וינגן חלק. כל השאר לא משנה. עדיפות לNvidia, אבל זה לא כ"כ משנה. כל השאר גם לא חשוב. תודה.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  9. מי שלא שמע, למיקרוסופט יש מערכת הפעלה חדשה Windows Home Server, שנותנת למשתמשים ביתיים יכולות של שרת קבצים, גיבויים ושחזורים אוטומטיים, ניהול מדיה, גישה מרחוק (כולל דרך האינטרנט) ועוד ועוד - http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/windowshomeserver/default.mspx אני בינתיים משתמש בבטא, על איזה מחשב עגלה שהיה לי, וחשבתי להשקיע קצת ולהתקין את זה על מחשב יותר נורמלי שישמש גם לגרסה המלאה (שיוצאת ממש בימים אלה). זה המפרט שהרכבתי (מ SkyPC בראשל"צ), אשמח להערות אם יש (בעיקר לגבי המארז/ספק) 361 361 1 לוח אם ASUS M2A-VM 31540 410 410 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 254 254 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 KVR667D2N51G 178 178 1 צורב LG G…

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  10. . מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 768X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן די…

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by Verti,

אני כבר 5 שנים שלא מעודכן במחשבים כך שאני צריך את העזרה שלכם במחשב שאני בונה. המחשב הנוכחי שלי שבק חיים (פ3 עם 384 זכרון) ואם הוא לא היה מתקלקל יתכן ולא הייתי קונה חדש: 1) עדיפות למערכת 64 ביט אם המחיר לא בהרבה יותר יקר. 2) 1 גיגה זכרון עם אפשרות לשדרוג ל2 מבלי לזרוק את הסטיקים הישנים. 3) יש לי דיסק קשיח 200 גיגה 133IDE כך שהלוח צריך לתמוך בו 4) גרפיקה וקול OB 5) לסיכום, אני רוצה לעשות קנייה שקולה, לא לרוץ אחרי המעבד עם הכי הרבה מגההרצים ולא לקנות מארז אלומיניום ב1000 שקל. הכי חשוב לי זה שיהיה מספיק זכרון, לוח אמין ורצוי כמה שיותר חריצי הרחבה. תודה

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by @oz@,

שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקנות נייד חדש. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה,סרטים עבודה עם תוכנות כגון c# i ו jave (תוכנות לתיכנות) ופוטושופ * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות גם לא הכי חשוב כי לרוב אני יהיה ליד מקור חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI מצלמה מובנת (ואם אפשר גם מיקרופון) * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD?לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות יהיה נחמד אם המחשב יבוא עם וינדוס 7 תודה רבה לעוזר…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  13. שלום רב, מחפש המלצה למפרט למחשב עד 6K. יש אפשרות לחרוג מהתקציב, אם נדרש, עד 8K. ללא ציוד היקפי. בסולם של 1-8 חשוב השקט 5-6 לא מתכונן OC. אין צורך במ"ה, המחשב יריץ Centos\Ubuntu\NixOs ולא נדרשת הרכבת מחשב בחנות. קניית הרכיבים מאזור המרכז. הקנייה השבוע. ללא בקשות מיוחדות אך תשומת לב לכך שהמחשב ישמש לזה בלבד ככה שלא נדרשים שום פיצ'רים מיוחדים (2 כניסות USB יספיקו וכמובן חיבור למסך וכו') מודה מאד לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כריית CryptoCurrenc…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  14. Started by ElPelado,

שלום לכם. פעם ראשונה שלי בפורום יש לי שאלה על מחשב (כמובן, אם לא לא הייתי פה). פעם, לפני כמה שנים, אני הייתי די בעיניינים והייתי יודע לפי הפירוט, אם מחשב טוב או לא טוב. אבל מאז עברו כמה שנים ואני כבר לא ממש יודע מה טוב ומה לא. ובגלל שמחפשים מחשב משפחתי ונתנו לי הצעה, אז באתי לשאול אתכם. מה שמחפשים זה מחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס... שימושים כאלה. לא מחשקחים מיוחדים או תכנות גרפיות. זה בעיקר להורים שלי, לי יש לפטופ משלי, ואחותי הקטנה, שמחשקת כל הזמן באתרי אינטרנט, תקבל את המחשב שיש לנו עכשיו, שדי גוסס אבא שלי רצה ללכת לאייבורי אבל אמרתי לו ששמעתי הרבה דברים לא טובים עליהם, ואחר כך חיפשתי בפורומים ובאמת מצאתי דוגמאות כדי לשכנע אותו, ולשמחתי הצלחתי. אז הלכתי לחנות ש…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  15. מחשב משחקים ליום הולדת לבן 12: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500 ₪ כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+OFFICE+INTERNET מחשב לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כרגע OVERWATCH, CUPHEAD , Titanfall 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ?? מבקש המלצה למסך שיכנס לת…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  16. כרגע הציעו לו 2 מפרטים. אני צריך את חוות הדעת שלכם והמלצות לשיפור אם יש. תזכרו, התקציב הוא 4K ובלי חריגות. כי גם זה יחסית לחוץ לו... מפרט ראשון (שאני חושב שעדיף): Enermax Chakra ECA3052 Silver NO PSU Intel Core 2 Duo E8400 Box Sparkle nVidia GeForce 9600GT 512MB PCIe OCZ DDR2 2048 (1024MB*2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum Western Digital WD2500AAKS 250GB Asus P5K Thermaltake TR2 550W סה"כ - 3751 ש"ח. מפרט שני: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX Gigabyte GA-P31-DS3L Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 160GB SATA II AAJS Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל …

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  17. http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/9946786.p?id=1218199529790&skuId=9946786 * Dell Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 17.3" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive * 6-cell lithium-ion battery * AC power cable, power cord * Software: Microsoft Works 9 and more * Owner's manual Product Features * Intel® Core™ i5-450M processor Features 3MB cache and 2.4GHz processor speed with Turbo Boost up to 2.66GHz. * Intel® Core™ i5 processor Features smart 4-way processing performance with a speed boost. Intel® H…

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום מה נשמע ?!?! אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים.... 1. 2,500 ש"ח הולך להיות מחשב שמיועד לעבודה ומשחקים של ילדים קטנים ללא מסך וציוד היקפי 2. 5,000 הולך להיות למשחקים של גיימרים גם ללא ציוד היקפי ומסך אם כדאי לחכות לאיזה משהו אז אין בעיה, שיהיה אופציה לאוברקלוקת ושקט תודה רבה !

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by poltergeits,

הדגשים: 1.מבוסס אינטל 2. 8 גיגה זכרון 3. לוח עם 2 כרטיסי רשת , חשוב!! 4. שאלה: האם ה 7800 הישן שלי מסוגל להחזיק משחקים על רזולוציה 1680*1050 (עם\בלי פילטרים) ? שאלות שעלולות לצוץ: יש כבר: ספק OCZ 520 וקירור, Arctic Cooling Freezer Xtreme ישנו אפשרות חריגה אך אם אפשר בפחות כסף מה טוב,

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by BlueSky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכני HD אבל גם משחקים מידי פעם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל NBA 2K13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי כן, הכי פשוט שיש עדיף ללא כבלים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by slamdunk,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500-7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים מדי פעם כמו COD, BF וכו, אבל גם עבודות כתיבה, צריך פשוט שלא יתקע אם יש כמה תוכנות רצות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, עדיף משהו שיתמוך באיכות גבוהה למשחקים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ברמה שתפגע ביכולות שלו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…

23. 1. מה התקציב המקסימלי? 3,800 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Sony Vegas ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: במידה מועטה * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אסטרטגיה. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. הא…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  24. טוב, אז החלטתי לשדרג את המחשב בארה"ב ולקנות את אחד משני המחשבים לעיל. לפי הסתכלות בפורום ראיתי ששניהם מחשבים איכותים, אך בכל זאת רציתי לדעת מאנשים עם קצת יותר ניסיון - מי מהשניים עדיף? אני אקנה את שניהם בקונפיגורציה יחסית חזקה, של מעבדים מסדרה 9XXX, כרטיס מסך חיצוני וכו'. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  25. שלום לכולם. אני רגע לפני קניית מחשב חדש לעצמי, התקציב שלי הוא לא יותר מ4.5K חריגה של גג גג 100 ש"ח אם ממש יש צורך. הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪598 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪577 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1187 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪293 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪394 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX2 ₪126 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA LP 5900.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000520AS ₪401 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינ…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים