עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EVGA,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 גג עוד 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים ,סרטים ודבים כללים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? קצת כפלי INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?CM690 שהיה המארז 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים …

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by barodoy,

שלום. אני מעוניין בנייד לגיימינג קל. חשוב לי יציאות HDMI וVGA. מקלדת עם numpad לא חובה אבל אם אפשר אז למה לא.. גודל מסך: 15,17, 14 יתאים. רזולוציה שתהיה הטובה ביותר במסגרת התקציב. הארד דיסק של 500 יספיק, רצוי המהיר ביותר שאפשר. 4gb ראם גם יספיקו. אני נמצא בזמן הקרוב באילת אז רכישה שם תוזיל לי את המחיר. המחשב הזה נראה לי טוב: http://m.ksp.co.il/product.php?uin=18190 נ.ב כדאי שיהיה בלוטות ורישיון למערכת הפעלה לא דרוש כחלק מהמחיר.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  3. אני מבין שמחברים דרך הכניסה של האוזניות. רמקולים כאלה: א. אלטק 1221 - 165 שח, עם סאב ב. אלטק 4621 - 320 שח, 28W , עם סאב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=435

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המערכת הזקנה שלי (לוח אם, מעבד וזכרונות) בלעדית למנוע ה Frostbite 2 של DICE, כלומר BF3, BF4 ו C&C החדש. ע"פ הבדיקות שעשיתי, אפשר להתייחס לBF4 כאל BF3 בעניין המולטי, עושה רושם שהם מגיבים באותה צורה למעבדים. יש לשים דגש על כח עיבוד, בכלל לא אכפת לי מאיך המשחקים יראו, אני מעדיף ביצועים על פני גרפיקה. העניין שבמצב המולטיפלייר של המשחקים האלו המעבד נכנס לתמונה, בעיקר בשרתים מלאים. - כרגע אני מחזיק בספק כח 600W של TT, שעושה רושם שעדיין עובד כמו שצריך. מעבד Phenom II X4 940BE. יש לי שני כרטיסי מסך מסוג 6850 שאני לא הולך להחליף בקרוב, ולכן הלוח אם צריך לתמוך ב Crossfire. - עדיף מעבד אינטל כי ככל הנראה אני אקנה מעבד במחיר מוזל מאוד דרך בן משפחה…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  5. נראה לי שהכותרת די ממצה... המחשב כמובן לא ישמש *רק* לדיאבלו, אלא גם למשחקים רבים וטובים אחרים, כמו גם סרטים לימודים ועוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"חים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיוצא אני מרוצה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? להציל את טריסטראם. שוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מסרב לענות על השאלה הזאת שוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  6. Started by 1337Din,

Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm 1 995 995 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ SAPPHIRE כמות מחיר סה"כ PI-AM2RS780V AM2+, 780V, DDR2 1066, PCI-E, HD 3100, HDAudio, GBL 1 360 360 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Samsung Value 2 130 260 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1170 1170 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 230 230 צורבים‏ Samsung כמות מחיר סה"כ SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 120 120 מארזים‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ Centurion 534 Black (No PSU) 1 275 275 ספקי כוח‏ Hec כמות מחיר סה"כ Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular 1 475 475 סה"כ 3885 מה אתם אומרים? בעיק…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  7. כרגע אני חורג מהתקציב לא יודע איך להוריד אותו..רוצה חוות דעת ושאלות הספק הג'נרי שבא בבאנדל של המארז (ספק של earthwatts) יחזיק את המערכת בבטחה? הקירור של הכרטיס מספיק טוב? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1394 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤402 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤732 קירור למארז: Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led כמות: 1 - מחיר: ¤39 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤382 כרטיס מסך: BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1758 כונן אופטי: LG…

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by liho,

איך המחשב הזה? יש לי אותו קרוב לחצי שנה מעבד: intel p-4 3.0/800 לוח אם: intel rocklake זיכרון : 256 (X2) דיסק קשיח: maxtor 120 gb 8 mb כרטיס מסך: gigabyte ati 9600 xt צורב: LG DVD X8 כונן פלופי מארז:iv/bl 326-03 מסך : viewsonic e71fsb 17 flat זיכרון: 128/133/8 כונן: CD LG כרטיס רשת: st lab pci זהו...איך הוא?? אני רוצה להחליף מארז משהו שקוף בצד עם אורות?איפה לקנות?מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by רועי גרין,

תקציב 3500 אפשר להתגמש טיפה תודה לי מי שעוזר

10. אורח LiorDerei
    Started by אורח LiorDerei,

שלום, אני מחפש לחפש את המחשב הקיים, המפרט שלו הינו: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) motherboard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (Gigabyte) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA) חשבתי רק על כרטיס מסך וזכרון בסביבות ה1500-1800 ש"ח תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  11. Started by Bakshi1,

שלום, לאחרונה ביקש ממני חבר לבנות לו מפרט לעבודה משרדית. העיסוקים העיקריים שלו הם מסחר בבורסה בעזרת המחשב. המחשב אמור להתחבר ל4 מסכים ובכול מסך יוצג גרף בזמן אמת. שאר השימושים המשניים הם: גלישה באינטרנט, אופיס וסרטים. אודה אם תוכלו לבנות מפרט שיוכל להתחבר ל 4 מסכים ושיהיה מספיק חזק. * דרגת רעש- 6 נ.ב אודה אם תוכלו להמליץ גם על מסך שיתאים לצפייה ממושכת במסך מחשב ושלא פוגע בראייה.

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  12. אהלן. נסיון אחרון. אולי הפעם מישהו יענה... מחפש מחשב נייד עם מסך 15-16 שישמש בעיקר לעבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים (גם לחבר לטלוויזיה), הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה, נוטה לעבוד עם המון תוכנות וחלונות פתוחים... לעיתים רחוקות עבודות פוטושופ ואוטוקד קלות. לא שכיח. I5 בעדיפות מחיר - סביב 3000 סוללה- 4-5 שעות לפחות. בעדיפות עם חלונות 7 ואופיס אבל לא הכרחי. מסך ברזולוציה טובה, מאט ולא מהבוהקים. גודל HD לא מאוד משנה כי הוא יהיה מחובר למחשב הנייח ברשת הביתית חשוב שיהיה צורב DVD ומצלמה. למרות שנראה לי שזה סטנדרטי היום. משקל - לא מאוד חשוב. דרישות לא קשות... אשמח להצעות. בפורומים אחרים המליצו על ה-DELL INSPIRON. אשמח להמלצות מלומדות אחרות. תודה חברים..

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  13. מחר אני מתחיל לימודים ואני צריך מחשב לעבוד איתו, המחשב יסתובב איתי הרבה בדרכים למכללה וחזרה ולעבודה אז חשוב שיהיה עמיד כמה שאפשר למכות ונפילות. * תקציב? בסביבות 3500 . * מטרות המחשב? תיכנות, הפעלת תוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ וכאלה, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לגבי הסוג אני צריך המלצה. ללא מסך מגע. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת ועכבר נוחים לעבודה ממושכת * משקל רצוי? בסביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו2-3 חיבורי USB …

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  14. אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים. הקודם שלי בן 4+ וכבר קשה לו בנוסף אני רוצה להכנס קצת לתחום העריכה הגרפית בסקופ קטן, אז משהו שיספוג את התוכנות הרלוונטיות... תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה ככל האפשר... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  15. שלום רב שימושים : אינטרנט, אופיס, HD, הכנת אלבומי תמונות אין צורך בציוד היקפי רמת רעש לא רלוונטית אין צורך במערכת הפעלה הקנייה תתבצע ב - skypc. יש צורך בהרכבה. תקציב : עד 2000 ש"ח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  16. [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כול רכיב נבחר בקפידה על ביצועים אופטימליים ללא צוואר בקבוק עם יחס עלות-תועלת גבוהה ככול האפשר. מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Western Digital VelociRaptor WD1000DHTZ 1TB Sata III [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]ספק כח Corsair GS 600W …

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  17. אהלן חברה, מחפש מחשב נייד עד 2800 שח, עדיפות למחשב עם מערכת הפעלה אך לא חובה. דרישות: מסך FHD כונן SSD (אפילו 128GB מספיק). אומנם המחשב רק לשימוש משרדי (עבודה מול מניות עבור אבא שלי) אבל אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר בעיקר (כמובן לעבודה כפי שצוינה). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by sft,

* מטרות המחשב? מחקר + קצת משחקים (אני לא גיימר מטורף, אבל עדיין יוצא שאני משחק במחשב הנייח Total War ועוד) * גודל המסך? 14-15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנראה שאני אקנה עוד סוללה של 8 תאים נוספת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, משתמש באכסון חיצוני * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מתלבט איזה לאפטופ לקנות, הגעתי לכמה אופציות שכולן נראות לי טובות מאוד אבל אני לא יודע במה לבחור מה תהיה המטרה של המחשב ? מחקר בעיקר, עבודה עם נתונים גדולים (יהיה מחובר לNAS דרך אתרנט כך שמקום לא משנה…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  19. אז ככה , קודם כל , העסק ירוץ על מסך 19" או 22" עדין לא סגור. בכל מקרה לא צריך מארז , לא צריך קירור למעבד , לא צריך קשיח. בעיקר אני רוצה I7/I5 עם 5870. הOC יהיה עד לגבול היציב , קירור TRUE 120 שאקנה לו מתאם לS1156/1336. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  20. מארז 4 יציאות usb קדמיות ספק 500WATT ZUMAX לוח אם INTEL מקורי PETERCOVE מעבד I3 540 INTEL זיכרון 4GB DDR3 KINGSTON 1333 דיסק קשיח 500GB SATA HITACHI צורב DVD LG כרטיס מסך GTS450 GEFORCE 1024MB עלות כוללת לתשלום במזומן 2550 ₪

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by Mr.Angel,

שלום, קודם אציין שהמחשב הוא לא למטרת משחקים בכלל , אלא בעיקר לעבודה משרדית כמו גלישה באינטרנט , ראיית תמונות + עריכה , סרטים וכו' ועכשיו למפרטים : מפרט #1 : סטרונג מחשבים מעבד - intel P4 2.6GHz (ניתן לשדרג P4 3GHz 533 1m בתוספת 160 ש"ח או P4 3GHz 800 2m בתוספת 500 ש"ח) לוח אם - Getway / Albatron (לא יודע פרטים מדויקים) זיכרון - 512MB DDR400 / DDR533 (אותו מחיר שניהם, אבל לא ידוע לי איזה חברה. שידרוג ל533 דורש שינוי בלוח אם של 200ש"ח) מארז - ATA כרטיס מסך - Geforce 5200 128MB (ניתן לשדרג ל-6200 בתוספת 50 ש"ח) דיסק קשיח - 80GB SATA / 7200rpm (כנראה של היטאצ'י) צורב DVD + מקלדת + עכבר + רמקולים + כרטיס קול (מובנה) + כונן 1.44 מסך LCD 17 = סה"כ 3300 ש"ח ללא שידורגים מפרט #2 …

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  22. שלום ל-כ-ו-ל-ם, אז ככה, אני צריך מחשב לעבודה יום יומית. דרישות: מסך: מינימום 10" יכולת הרצה של DB אקסס (המערכת לא גדולה למעשה די קטנה - עסק קטן). בנוסף חשוב לי זמן סוללה ארוך. הפיינליסטים הם: (קבלו אותם במחיאות כפיים סוערות...) ASUS 1000HE http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode= סוללה חזקה יותר. או MSI WIND http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3665 מעבד קצת יותר חזק + 2GB זיכרון. חברה אתם מוזמנים לכוון אותי לניידים אחרים. לאחר התגובות אני כנראה אקנה לפי המלצתכם אז בבקשה תעזרו ככל יכולתכם. שיהיה לכולכם יום טוב ומוצלח! תודה ד"א, ivory כל כך גרועים או שקצת הגזימו? (אל תתמקדו בשאלה הזו. רק אם בא לכם להוסיף)

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  23. מה אתם אומרים? כדאי?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  24. שלום מחשפ מחשב נישא לעבודה משרדית מלאה - אינטרנט אופיס וכו'... עם יכולות טיפה מעבר שיחזיק לכמה שנים טובות מעכשיו של חברה רצינית לא סתם. בעלות של עד 3000. ללא מסך מבריק. תודה גודל מסך רצוי 15.4 והרבה זיכרון הרבה נפח דיסק. תודה.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי לנובו X61s שקניתי לפני כ 4 חודשים. מעבד : L7500 (1.6 core duo) זכרון : 2GB מ' הפעלה : vista home basic משום מה המחשב נהיה איטי לאחרונה. בעלייה לוקח לו בסביבות 7-10 דקות להגיע לרגיעה ה HD שלו טוחן כמו מטורף עד ה"רגיעה" הזאת. אני מריץ AVAST ומן הסתם גם windows defender בנוסף ישנן עוד בערך 2000 תוכנות של לנובו שהגיעו מותקנות עם המחשב... כמו כן , לאחרונה ישנה תופעה שקורה לעיתים רחוקות אמנם אבל היא עדיין קורה , המחשב מתחיל להגיב ממש באיטיות לכל פעולה.. בבדיקה ב task manager אני לא רואה שום תוכנה שטוחנת CPU , במצב זה רק restart עוזר. יש למישהו הצעה איך אני יכול להקל על המחשב? (בעיקר על העליה שלו) אולי יש איפשהו רשימה של תוכנות שממש לא נחוצות שמגיעות עם הלנו…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים