ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במחשב נייד המטרות גלישה WORD EXEL והרצת סרטים FULL HD במחשב ועל פלאזמה 42 תקציב: עד 3000(אם אין ברירה חריגה עד כ- 200 ש"ח), מאחר וגם תשתמש בו ילדה עדיף מחשב עמיד ברמת גימור * מטרות המחשב? כללי ווידאו HD, חיבור לפלאזמה / LCD מדי פעם * גודל המסך? 15.6 (כי אני מעדיף מקלדת מלאה אם ניתן) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר עדיף אך בבית יעבוד על חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 - חובה השאר בשמחה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB ומעלה * צורב DVD? חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אך מעדיף 3 שנים אם ניתן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני לא יודע אבל אם צריך כ…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 8,000 ש"ח (גמיש) המחשב נועד לאינטרנט אלחוטי ולאופיס (לא למשחקים !)
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. את האמת, את המחשב עצמו כבר הזמנתי,אבל עדיין יש לי את האפשרות לשנות/לשפר את החלקים. אז המפרט הוא כזה: מארז : 300 gaming antec שחור (+2 מאווררים של זלמן F3 120 מקדימה) מעבד : intel E8400 ספק:enermax pro82 525W לוח אם:P45 NEO-F 7.1 1GLAN MSI מאוורר : arctic cooling 775heat-pipe צורב:sata nec dvdx22 DL זכרון:geil DDR2 800mhz 2x2GB כ.מסך:gigabyte 4850 512MB PCIE ד.קשיח:seagate 1000GB 32MB SATA2 סה"כ יוצא לי 4,250 ש"ח האם יש מקום לשיפורים/תיקונים? דגש על לשפר(להחליף ליותר חזק ולא ליותר "משתלם" מבחינה כספית) ורק לידיעה,המחשב נקנה באיבורי מחשבים(ממליץ בחום על איש המכירות תומר חזן-אולי האדם היחידי שלא מסבן שם (י-ם) ) ,ורק בגלל זה רציתי להבין האם הלוח אם …
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
רציתי לקנות בהתחלה את המחשב הזה Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 6MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1562 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2330 Asus P8P67 EVO P67 CHIPSET Socket 1155 - מוצר חדש !, יחידות 1 ₪1126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2344 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5, יחידות 1 ₪1850 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2279 Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz , יחידות 1 ₪543 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1784 vertex 3 pro יש לי ספק VX550W ומארז CM690 עכשיו אני חשבתי קצת ונראה לי שכדי לפתוח אותו לOC (אני לא יודע עם SB מתפקד טוב עם OC...) זה המפרט שחשבתי עליו Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף המחירים יורדים בגלל הקונרו ואני רוצה לקנות מחשב חדש. לא, אני אל רוצה קונרו. אולי עוד שנתיים נקנה שוב מחשב חדש ועד אז נראה כבר מה יהיה. מLogicPc. אם אני משלם במזומן זה יוצא 5794.74 ₪. קודם כל, המפרט בסדר? בניתי אותו בעצמי ואני לא כ"כ מתמחה בתחום. שלוש שאלות על המפרט: 1. המארז טוב? עושה רושם שהוא די זבל.. מה כדי לי לקנות במקום? לינק למארז: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7235 2. יש שני 7900gt במחיר מאד דומה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8410 http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8414 יש הבדל של שישה שקלים בנהם, איזה כרטיס עדיף? 3. נשאר לי עוד 200 שקל, במה כדי להשקיע אותם? אולי במארז יותר טוב ויותר ויפה.. או…
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות SSD חדש (עוד לא החלטתי אם 256GB או 512GB) אבל אני די החלטתי ללכת על ממשק ה-M.2 (יש משהו שאני מפספס). ראיתי דגמים שונים ברשת, ואני לא בטוח מה מהנתונים הוא זה שאני צריך להסתכל עליו. להלן חלק מהדגמים שמצאתי בטווח התקציב שלי: Intel 600P Series Samsung 960 Evo Toshiba OCZ RD400 WD Black TeamGroup T-Force Cardea Corsair Force MP500 ADATA XPG SX8000 Plextor M8PeG Patriot Hellfire PNY CS2030 אני לא מכיר את השחקנים החדשים בשוק האיחסון, את המוכרים לי הדגשתי. כמובן שאשמח לשמוע על המלצות אחרות בטווח המחירים הזה. אני מחפש דיסק מהיר ואמין לאורך שנים.…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis 2 AC:Brotherhood * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (מדובר בנייד, ולא נייח) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן. חשבתי על נייד עם מסך 14 אינצ'. קל ככל הניתן (1.2 קג' זה בסדר), וזמן עבודה גבוהה ככל הניתן. דרישה מהותית נוספת זה תאורת מקשים לעב…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מתכנן בשבועות הקרובים להחליף את המחשב הנישא הקודם שלי בחדש. יש לי דרישות מאד ספציפיות ואני אשמח להמלצה ממישהו שמכיר ו/או יש לו מחשב דומה. הדרישות הן: 1) מעבד i5,i7 או לחלופין core 2 duo במידה והמחיר יהיה זול בהרבה 2) זכרון: 8GB (כן אני יודע שזה הרבה מאד) - עדיף שיהיה כבר במחיר הראשוני אבל גם אפשרות להרחיב ל8GB זה בסדר. 3) HDD לא חשוב (אני ישים את הSSD שאני מעביר מהמחשב הישן). 4) עדיף מסך בגודל של עד 15" (17" כבר גדול מדי). המחשב שלי היום הוא מחשב עם 8GB זכרון וזה חובה כי אני מריץ הרבה מערכות וירטואליות וסביבות עבודה ע"ג המחשב הנייד. כמובן שסכום זה גם חשוב, היעד הוא עד 6500 ש"ח כאשר יש מקום לסטייה כלפי מעלה אבל אני לא אוכל להרשות לעצמי מחשב ב10K. אשמח להמלצות. נאו…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב משומש לנובו T61 האחריות שלי על הסוללה היא עד יוני הסוללה של 6 תאים מחזיקה לי בין שעתיים לשעתיים וחצי האם זהו זמן קצר ביחס לסוללה והדגם(אם אני לא טועה בנתוני יצרן רשום 3 וחצי אבל השאלה כמה בפועל) במידה וכן יש איזהו שהוא כיסוי לאחריות? מה אני אמור לאגיד להם כדי שהם יחליפו לי סוללה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אבא שלי בזמן האחרון התחיל להישתמש במחשב שלי בעיקר לצרכי מוזיקה אינטרנט. אז החלטתי (יחד עם האחיות שלי) לקנות לו מחשב בשבילו, ואיזה זמן יותר מושלם לכך מאשר ביום הולדת שלו (עוד שבועיים..) בעיקרון אנחנו מחפשים את ההמפרט הכי זול שניתן לבנות לרכים האלו. - צריך מקלדת, עכבר ומסך בנוסף למחשב. **המסך חייב להיות LCD. - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט וקטן. - הארד דיסק גדול, אני רוצה לעשות RIP לכל האלבומים שברשותו (המון אלבומים...) - חייב להיבנות מZigZag. תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5k חריגה לכל היותר של 500 שקלים (רק אם באמת יורגש הבדל בביצועים) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהשלישיה של מעבד-זכרונות-לוח יהיו חזקים (מעדיף מבוסס אינטל) כרטיס מסך לא רואה לנכון ליותר מ 1000 שקלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן קשיח אין צורך במארז אין צורך בהרכבה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי …
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ גם משחקים בתקציב 4-5K המפרט עצמו יכול להיות די סטנדרטי, עדיף מסך של כ15 אינץ' ואם ניתן אז מסדרת i של אינטל 4GB זכרון כמינימום גם כן תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שולי * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מתכוון לקנות בארץ כי עשיתי בירורים ולהביא מחשב מחו"ל של מסובך. אם תוכלו תתנו לי בבקשה מפרטים מקצוות התקציב (מ4000 ו5000, באמצע גם טוב) תודה רבה לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוטבוק של סמסונג סדרה 5. קיצורי הדרך לא עובדים לי - כשאני מנסה לדוגמא להנמיך/להגביהה את התאורה של המסך אני לא יודע אם זו בעיה של דרייברים או משהו אחר איך אני יכול לברר? ואם זו בעיה של דרייברים מאיפה אני יכול להוריד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
זה המחשב שבניתי לפני, אשמח לחוות דעת.(tms) מק"ט מוצרים כמות מחיר C6600TN Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1018 GB150MHD3 Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 1 ₪321 C8G2400VELPB DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 1 ₪223 CSSD-F240GBLEB Corsair SSD 240G Force Series LE 2.5" SATA III 1 ₪322 8C-S340011-WBMNE650M NZXT Source 340 Glossy Black + Antec…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה- תוכנות אדובי פוטושופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך כרגע 4. האם יש רכיב ש…
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודת גרפיקה ופיתוח (תוכנה/FLASH/ PHOTOSHOP) (לכן יש צורך ב 2G זיכרון לפחות ונראה לי גם RAID על הדיסקים) חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ואם כבר אני משקיע גם כרטיס מסך טוב (כמובן עם DUAL) יהיה נחמד כמו גם כרטיס קול (עם כניסה ויציאה אופטית). (אין צורך בכוננים יש לי צורב DVD וכונן רגיל נוסף) תודה :-)
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לרכוש DVD ROM חיצוני למחשב נייד שאין בו כונן אופטי מובנה? כמובן במחיר נורמלי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום כולם אני גמרתי את מחשבי ואחי רוצה לשדרג את מחשבו הנה המפרט מה אתם חושבים שניתן לשפר בו על מנת שיוכל להריץ את הלף לייף 2 ומשחקים חדשים ומשחקים שיצו עוד שנה ככה , אני לא מצפה שהמחשב יריץ הכול על high אבל שיוכל להריץ על רמה סבירה שהיה ניתן עדין להנות מהגראפקיה ומהמשחק , הנה המפרט מעבד : intel p4 1.8 ראם : 256 גרני במהירות 2100 pc לוח : משהו לא מוכר של via כרטיס מסך : asus geforce 2 64 mb mx400 הרד דיסק : wd 40 giga ide סידירום לא מוכר צורב של hp שהוא גם כונן dvd מה אתם חושבים ניתן לעשות על מנת לשדרג את המחשב הזה כדי שיכל להריץ משחקים חדשים? התקציב הוא 1500 שקל תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב מותג משהו חזק שיעמוד בכל עומס התכנות והמידע תקציב: עד 4000 שח בעיקר לעבודה על דו מימד אבל עם פוטנצייל גם לתלת במידת הצורך תוכנות עיקריות: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, פלאש עם אופציה ל: 3D מקס מעוניינת לרכוש את המחשב בתל אביב. אשמח להמלצות על חנויות תודה!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתכנן שדרוג של המחשב מחתיכת הפח שיושבת לי מתחת לשולחן כבר 4 שנים (סלרון 400MHZ, לוח אם לא ידוע) למשהו טיפה יותר סביר. אני מתכנן להשאיר מהתצורה הישנה את הרכיבים הבאים: HD WD 60GB 7200RPM ATA 100 CD-ROM סטנדרטי (לא זוכר מה המפרט שלו, ואני לא ליד המחשב) מסך (MAG 17'' CRT שטוח) עכבר המטרה היא לא לעבור את ה 3000 ש"ח בינתיים התסכלתי רק באתר של KSP והכנתי משם מפרט כללי שמבוסס על עצות מחברים ותובנות אישיות (מאוד מינימליות ובנאליות, אני חייב לציין). המחירים גם הם של KSP, וברור לי שתמיד אפשר למצוא ביותר זול AMD Athlon XP Barton 2500+ 512k 333 מחיר: 550 ש"ח לוח אם ABIT NF7 מחיר: 390 ש"ח Kingston 256MB DDR 400 x 2 …
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 2. מה שימושי המחשב משחקים, , תכני HD ו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V BF3 מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לגיימניג כבד מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב לי 6. האם מתוכנן אוברקלוק [ OC…
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 4K - ללא חריגות כלל!(50-80 ש"ח בסדר אבל לא יותר מזה). 1. 4K 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, צפייה בסרטי HD. א) משחקים חדשים שיוצאים כל הזמן, צפייה בהרבה סרטי/סדרות HD. ב) לשימוש ביתי בלבד, כמו שצויין בא' רק משחקים וסרטי HD(כמובן שגם גלישה אבל זה לא חשוב). ג) 1920 X 1080 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא כרגע, אבל יכול להיות שכן. ואם כן אז שתישאר אופציה לאוברקלוק קל. 8. הרכבת מחשב בלבד. 9. איזור מגורים - מרכז. אני מעדיף אישית את SKYPC בשל הניסיון איתם, אבל אין לי בעיה גם אם IQPC ושאר החנויות. 10. הכי חשוב שהבסיס יהיה חזק - מארז מאוורר, מעבד חזק ולוח אם שקט ואיכותי. בניתי…
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט מחשב וההיתי רוצה לדעת מה אפשר לשפר וליעל במפרט הנ"ל הינו פירוט המפרט מארז . פוסידון ספק כוח אנרמקס 500W מעבד אינטל Q6600 מאורר למעבד פריזר 7 לוח אם GA-X38-DS5 זכרון 1G DDR2 של קורוסייר כרטיס מסך PCI EX 8800GTS של חברת אלבטרון קורא כרטיסים דיסק קשיח .2 -320GB 16MB WD SATA צורב DVD X18 אסוס SATA מקלדת ועכבר מייקרוספט מסך 22" LCD אסוס 221C 2MS הודה מאוד לעזרתכם ... תודה המשך ערב נעים וטוב ;D
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-