ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע מסך 17". די יישן ואין לי מושג מה הרזולוציה המקסימלית שלו. אולי אשקול לקנות מסך רחב גדול יותר אך שיקול זה יהיה בנושא אחר אם יהיה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמ…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איך המחשב הזה?? http://www.pointpc.co.il/product.asp?productid=1699
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד שלי מכיל זכרון שהוא DDR3 1066MHZ כרגע 3GB, אני רוצה להרחיב ל 4GB או יותר, אבל אני מוצא רק 1333MHZ לקנייה. אם אני לא טועה הלוח אם יכול ככה או ככה לקבל עד 800 ככה שזה לא אמור להיות בעיה. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - מ-3000 עד 3500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לנסות לחסוך אלה אם כן ההבדל משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כגון Diablo 3 ו-Starcraft 2. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לגיימינג לייט עם משחקים כגון Diablo 3 ו-…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4000 שקל ואני רצה לקנות מחשב חדש חזק אז עם אתם יכולים לתת לי את המחשב הכי טוב למחיר הזה .. תודה לכול מי שיעזור לי ...
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור משחקים ולשחק במשחקים ב4K ואני רוצה שקט למשך 3 שנים והתוכנות האנימציה שאני משתמש בהם בmaya ו3ds max
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד כמה שיותר חזק בתקציב של 4500 - 4800 שקלים לכל היותר, הבעיה היחידה היא שאני לא מבין בתחום כמעט בכלל ואני זקוק לייעוץ בנושא. מהסקר הקטן שעשיתי המחשב האידיאלי שאליו אני מכוון הוא: מסך - 15.6 אינץ' HD מעבד - intel® Core™ i5-520M זיכרון - 4096MB DDR3 במהירות 1066Mhz דיסק קשיח - נפח בין 500 ל 320 GB וחשוב לי שיהייה 7200RPM כרטיס מסך - NVIDIA® GeForce® G 330M 1024MB (אם יש כרטיס אחר באותה רמה או קרוב אין בעיה) יציאת HDMI , כרטיס קול טוב וצורב DVD מערכת הפעלה לא חובה אבל יתרון אם יש המחשב מיועד בעיקר ללימודים , סרטים ב HD , משחקים לא כבדים מדי ומוזיקה 2 מחשבים שמצאתי אבל אף אחד מהם לא עונה על כל הדרישות הם: http://olsale.co.il/olsal…
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יחובר למסך 23 אינצ', לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שאפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך חיצוני למקרה של משחקים בעתיד. מארז, ספק, צורב DVD וקשיח אחד כבר קיימים, אבל מומלץ להוסיף קשיח 500 אחד. רצוי גם כבל DVI אחד, לחיבור הכרטיס מסך למסך. מה שבעצם צריך זה מעבד עם כרטיס מסך מובנה, לוח אם, זכרונות, וזהו. זה אפשרי בתקציב הזה? המחשב ישמש הרבה לאינטרנט, כך שרצוי שיתמודד טוב עם Flash. מ-RSM.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
וינגן חלק. כל השאר לא משנה. עדיפות לNvidia, אבל זה לא כ"כ משנה. כל השאר גם לא חשוב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מי שלא שמע, למיקרוסופט יש מערכת הפעלה חדשה Windows Home Server, שנותנת למשתמשים ביתיים יכולות של שרת קבצים, גיבויים ושחזורים אוטומטיים, ניהול מדיה, גישה מרחוק (כולל דרך האינטרנט) ועוד ועוד - http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/windowshomeserver/default.mspx אני בינתיים משתמש בבטא, על איזה מחשב עגלה שהיה לי, וחשבתי להשקיע קצת ולהתקין את זה על מחשב יותר נורמלי שישמש גם לגרסה המלאה (שיוצאת ממש בימים אלה). זה המפרט שהרכבתי (מ SkyPC בראשל"צ), אשמח להערות אם יש (בעיקר לגבי המארז/ספק) 361 361 1 לוח אם ASUS M2A-VM 31540 410 410 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 254 254 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 KVR667D2N51G 178 178 1 צורב LG G…
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 768X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן די…
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה בסיסית באינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף עד 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי משהו שמחזיק משהו כמו 6-7 שעות בשימוש ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר למה לא. אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה ככל שאפשר, בעלת שם ונותנת שירות טוב בישראל. בדקתי קצת בפורום ובאתרים נוספים באינטרנט ומצאתי כמה אופציות. 1. Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812271 לא לשים לב למחיר בזאפ, מצאתי אותו ב3,500 ש"ח. 2. Lenovo IdeaPad U310 4375-62G …
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני כבר 5 שנים שלא מעודכן במחשבים כך שאני צריך את העזרה שלכם במחשב שאני בונה. המחשב הנוכחי שלי שבק חיים (פ3 עם 384 זכרון) ואם הוא לא היה מתקלקל יתכן ולא הייתי קונה חדש: 1) עדיפות למערכת 64 ביט אם המחיר לא בהרבה יותר יקר. 2) 1 גיגה זכרון עם אפשרות לשדרוג ל2 מבלי לזרוק את הסטיקים הישנים. 3) יש לי דיסק קשיח 200 גיגה 133IDE כך שהלוח צריך לתמוך בו 4) גרפיקה וקול OB 5) לסיכום, אני רוצה לעשות קנייה שקולה, לא לרוץ אחרי המעבד עם הכי הרבה מגההרצים ולא לקנות מארז אלומיניום ב1000 שקל. הכי חשוב לי זה שיהיה מספיק זכרון, לוח אמין ורצוי כמה שיותר חריצי הרחבה. תודה
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקנות נייד חדש. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה,סרטים עבודה עם תוכנות כגון c# i ו jave (תוכנות לתיכנות) ופוטושופ * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות גם לא הכי חשוב כי לרוב אני יהיה ליד מקור חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI מצלמה מובנת (ואם אפשר גם מיקרופון) * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD?לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות יהיה נחמד אם המחשב יבוא עם וינדוס 7 תודה רבה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הפרט: מארז כסוףשחור+ספקpsu500 max כר רשת1g lan ob מעבד ath64 5600x2 d.c am2 amd צורב LG DVD X20 SATA לוח גיגהבייט gam61 pme s-2 am amd דיסק קשיח 250gb 16mb sata2 wd כ.מסך gf8400gs 512mb poie זיכרון 2g ddr2 800 mushkin כ.קול 7.1ob [br]פורסם בתאריך: 20.06.2008 בשעה 17:34:07 המחשב על 1900 שקל דרך אגב....בנויי על בסיס ההמצלצות שלכם...
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למפרט למחשב עד 6K. יש אפשרות לחרוג מהתקציב, אם נדרש, עד 8K. ללא ציוד היקפי. בסולם של 1-8 חשוב השקט 5-6 לא מתכונן OC. אין צורך במ"ה, המחשב יריץ Centos\Ubuntu\NixOs ולא נדרשת הרכבת מחשב בחנות. קניית הרכיבים מאזור המרכז. הקנייה השבוע. ללא בקשות מיוחדות אך תשומת לב לכך שהמחשב ישמש לזה בלבד ככה שלא נדרשים שום פיצ'רים מיוחדים (2 כניסות USB יספיקו וכמובן חיבור למסך וכו') מודה מאד לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כריית CryptoCurrenc…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במחשבים ניידים, התקציב שלי הוא 3500 שקל בערך, בעקרון המחשב הוא לאחי הקטן בעיקר לאינטרנט, משחקים וכאלה, לא צריך להסחף למשחקים עם דרישות גבהות מידי סה'כ פיפיא במקרה הטוב או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש מחשבים שמתאמים לדרישות הללו במחיר הזה, ואם כן אשמח להצעות מאיפה לקנות איזה מה מו מי . או שאולי בכלל עדיף לי לקנות מחשב נייח?;D ;D תודה רבה :yelclap: מצטער, הוספתי
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם. פעם ראשונה שלי בפורום יש לי שאלה על מחשב (כמובן, אם לא לא הייתי פה). פעם, לפני כמה שנים, אני הייתי די בעיניינים והייתי יודע לפי הפירוט, אם מחשב טוב או לא טוב. אבל מאז עברו כמה שנים ואני כבר לא ממש יודע מה טוב ומה לא. ובגלל שמחפשים מחשב משפחתי ונתנו לי הצעה, אז באתי לשאול אתכם. מה שמחפשים זה מחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס... שימושים כאלה. לא מחשקחים מיוחדים או תכנות גרפיות. זה בעיקר להורים שלי, לי יש לפטופ משלי, ואחותי הקטנה, שמחשקת כל הזמן באתרי אינטרנט, תקבל את המחשב שיש לנו עכשיו, שדי גוסס אבא שלי רצה ללכת לאייבורי אבל אמרתי לו ששמעתי הרבה דברים לא טובים עליהם, ואחר כך חיפשתי בפורומים ובאמת מצאתי דוגמאות כדי לשכנע אותו, ולשמחתי הצלחתי. אז הלכתי לחנות ש…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מחשב משחקים ליום הולדת לבן 12: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500 ₪ כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+OFFICE+INTERNET מחשב לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כרגע OVERWATCH, CUPHEAD , Titanfall 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ?? מבקש המלצה למסך שיכנס לת…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
לא ספציפית למשהו מיוחד, לא למשחקים או דברים כבדים. לאופיס, אינטרנט ווידאו. לוח אם אינטל PEARL CREEK G31PR מעבד אינטל E-7200 Core 2 Dou זיכרון פנימי OCZ 2 גיגה ddr-2-800 דיסק קשיח 320 ג'יגה W.D 7200RPM Sata כרטיס מסך PCX Gforce 8500 256MB מארז ATX כסוף/שחור צורב LG DVD כולל תוכנת צריבה סט מקלדת ועכבר מיקרוסופט מחיר שהוצע: 2350 ש"ח תוספות: מסך LG 19" 1954 SM מחיר :1095 ש"ח. מה אתם אומרים על הצעת המחיר?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מחשב ישמש למשחקים, אף שזה לא הדבר העיקרי, העיקרי זה עבודה כללית, אינטרנט, וכו, בUBUNTU, אני אעבוד עם VIRBOX, אז אם אפשר יותר מ4GB זיכרון, זה יהיה עדיף. 8 לדוגמא אני צריך: מסך, את כל המחשב,צורב, וסט מקלדת ועכבר(EX110 בבקשה) לא צריך רמקולים. אני נוטה במארז לכיון 690CM אהבתי אותו מאוד. והוא נחשב יותר איכותי מהאנטק 300. קירור שקט, סביר להניח שלא יהיה OC, ואם יהיה פצפון, שהמחשב יהיה שקט. אני רוצה את ה690CM כי אני לא רוצה מארז מצועצע, ואני רוצה אחד יפה. מסך: אני רוצה מסך 22", נוטה לכיון T220P, אף שאתם יכולים להמליץ על אחר אם בא לכם תודה רבה מתן
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כרגע הציעו לו 2 מפרטים. אני צריך את חוות הדעת שלכם והמלצות לשיפור אם יש. תזכרו, התקציב הוא 4K ובלי חריגות. כי גם זה יחסית לחוץ לו... מפרט ראשון (שאני חושב שעדיף): Enermax Chakra ECA3052 Silver NO PSU Intel Core 2 Duo E8400 Box Sparkle nVidia GeForce 9600GT 512MB PCIe OCZ DDR2 2048 (1024MB*2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum Western Digital WD2500AAKS 250GB Asus P5K Thermaltake TR2 550W סה"כ - 3751 ש"ח. מפרט שני: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX Gigabyte GA-P31-DS3L Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 160GB SATA II AAJS Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל …
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/9946786.p?id=1218199529790&skuId=9946786 * Dell Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 17.3" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive * 6-cell lithium-ion battery * AC power cable, power cord * Software: Microsoft Works 9 and more * Owner's manual Product Features * Intel® Core™ i5-450M processor Features 3MB cache and 2.4GHz processor speed with Turbo Boost up to 2.66GHz. * Intel® Core™ i5 processor Features smart 4-way processing performance with a speed boost. Intel® H…
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-