עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roniok,

אני מחפש מפרט למשחקים משנים 99 ו2000 אני החלטתי ללכת על כרטיס מסך וודו ומישהו יכול לכתוב איפה אני יכול למצוע דרייברים נב אני במיוחד רוצה למשחק oni

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  2. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, אך אני לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה- אשמח אם תוכלו לעזור לי. חשוב לי שהמחשב שאקנה יוכל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות, ולכן אני מוכן לחרוג מהתקציב במעט במידה והדבר כדאי. מספר נקודות חשובות: * אני מעוניין במעבד של Intel, ולא של AMD. * אני לא מעוניין במוצרים של חברת ASUS. * מבחינת ציוד היקפי- קניתי מסך מצויין לא מזמן (Samsung SyncMasterT200), אז אין לי צורך במסך, וגם לא במקלדת או בעכבר, אם כי אני כן צריך רמקולים חדשים. * אני לא מתכנן להתעסק עם OC. תודה רבה לכם מראש .

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by Chymes,

אחרי שהרכבתי מחשב חדש, והתחלתי להתעניין בחומרה, התאהבתי בניסויים שונים ובעיקר OC. החלטתי להרכיב מחשב שני, שאוכל לעשות עליו OC קיצוני וסתם שטויות מבלי לפגוע ב"מחשב האם" היקר. אז רציתי לשאול אילו חלקים צריך לקנות חדשים ומה עדיף יד שנייה. לוח אם - Abit NF חדש / משומש? מעבד - Athlon xp רגיל / Mobile חדש / משומש? כרטיס מסך - רק משומש. מה דעתכם על Asus GeForce 3 Ti 500 deluxe? אחרי OC זה יהיה כרטיס מסך לא רע בכלל. זיכרון - A-data, אני חושב. לא בטוח. אני חושב שזיכרון צריך לקנות חדש. מה דעתכם? ממליצים על חברות אחרות? ספק - רק חדש. 350W יספיק? אין לי יותר מידי כסף לבזבוזים. כונן קשיח - חדש או משומש? של איזו חברה? מארז - אין צורך. החלקים ישכבו בלי מארז. מסך - עכשיו זה בעיית…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by yotam360,

תקציב 5000 ש"ח מחשב לגיימרים כולל הכל חוץ ממסך אני ניסיתי להכין גם מה אתם אומרים: Thermaltake VB6000BNS SWING P/S not included Black Case LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 120GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Logitech LX500 PS2 I USB Cordless Desktop DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory Gigabyte Radeon X800GTO GV-RX80256DE PCI-e 256Mb Bulk Video Card

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by HellBoY,

אני צריך מפרט לחבר עד 3500 שקל בלי מסך בלי רמקולים רק הקופסא מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הנה מפרט שהרכבתי אבל הוא עובר את התקציב, אשמח אם תעזרו לי לקצץ במחיר בלי לפגוע יותר מדיי בביצועים. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤401 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤217 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 16MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤298 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤792 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤138 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 300…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by HellBoY,

אני מחפש מחשב לחבר בתקציב של עד 4000 שקל המחשב מיועד כמובן בעיקר למשחקים ללא מסך ורמקולים רק הקופסא +מקלדת+עכבר(לא אלחוטיים). אפשר גם AMD וגם אינטל. חשבתי על כזה דבר: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2600+(512k 333) 600 1 600 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 420 1 420 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1010 1 1010 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA 600 1 600 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 1…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. שלום. אני מחפש מפרט מחשב לחבר לשימוש ביתי ומשחקים. המפרט חייב להיות מהחנות http://tms.co.il . התקציב הוא 5000 ש"ח ללא חריגה (מתאפשרת חריגה קטנה אם זה הכרחי). יש צורך בציוד הקפי. לא יקר, אך גם לא הכי פשוט. העיצוב לא חשוב בכלל, כך שלא צריך מארז מהיקרים ביותר רק בגלל הצורה. השקט חשוב לו. כמה שאפשר מבלי לחרוג מהתקציב. כמו כן, יש צורך במסך טוב. יש אפשרות ל-OC. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤339 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤201 ז…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  9. אין צורך בציוד היקפי, הרזולוציה תהיה 1680X1050, אבל יש אפשרות גדולה מאוד שאשדרג למסך FHD, לכן אשמח אם אפשר יהיה להתחשב בכך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיף שהחנות תהייה באיזור הצפון,(חדרה). אשמח גם שאם לחנות יהיה שירות תיקונים VIP, הוא יוכל להכנס בתקציב. כמו כן, אם המארז יראה "מגניב" (-:, זה יהיה יתרון ענק.(הילד מתלהב מהשטויות האלה, אבל זה לא חובה). תודה רבה על העזרה! אורי.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים + עריכת וידא ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומשחקי רשת דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

11. Started by madnaor,

עם: 4 ג'יגה זכרון הארד דיסק 1 טרה ועדיפות לספק מודולרי ללא שום ציוד הקפי ולא מתוכנן OC וכ"ו השימושים: משחקים לא כבדים במיוחד רוב העבודה תהיה עם תוכנות מתמטיקה וכו אני צריך שהוא יחזיק מעמד איתן ל4 השנים הבאות תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. Started by coil,

שלום אחותי מעוניינת לקנות לפטופ בעוד שבוע בערך ואני התבקשתי למצוא לזה מפרט סה"כ התקציב הוא 6000, המחשב הולך להיות מיועד בעיקר לתוכנות ורובן גרפיות זה לא למשחקים. הדברים הבאים חייבים להיות מעבד 1700, כרטיס wireless ו 512 זכרון, והרכבה צריך להיות כלול במחיר, תודה לכל העוזרים ><

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by XPeriment,

הי אנשים טובים! כיום אני עובד עם טלוויזית HD המתחברת ל Popcorn streamer שמאסתי בו. אני זקוק למחשב עבור STREAMING של משחקי NBA וכו' - מה שהסטרימר אינו מסוגל לבצע מתברר. אין לי כל צורך במחשב עבור משחקים אלא תחנת עבודה שתציג סרטי HD ואוכל לגלוש בה דרך הטלוויזיה עבור STREAMING והורדת תכנים. כמובן שאם המארז נראה יפה עבור הסלון זה גם יתרון. ראיתי את המפרטים המומלצים בSECTION היעודי, וגם הם נראים לי OVERKILL עבור המטרות שלי - שכן אין לי צורך במשחקים. תודה על עזרתכם, אמיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by boten2,

שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב - תקציב - עד 4000 כולל מסך דק 17" מה שאני רוצה מהמחשב זה- מחשב חזק עם הרבה זיכרון, שיוכל להריץ הרבה יישומים במקביל, תוכנות עריכה, מולטימדיה. אין לי צורך שיוכל להריץ משחקים. בקיצור, שיהיה חזק, אני מתלבט בין פנטיום ל-AMD, כמובן שאני מעדיף את ה-AMD אבל אני לא יודע בדיוק מה היכולות שלו במולטימדיה ועריכות שונות של גרפיקה ווידאו. אין לי בעיה שכרטיס המסך יהיה מובנה על הלוח וכמו כן כרטיס הקול. אשמח לתשובות אופיר

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  15. קודם כל, שלום =) ועכשיו אני אענה על הדבר ההארוך הזה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב. אבל אני מחפש המקסימום שאפשר להוציא מ 3k. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf3, guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שאני לא בטוח. אני חושב 2048*1536 …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by denzel12,

שלום חברים, אני מחפש מחשב לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (דרוש רק הכונן עצמו ורמקולים). כמו כן,דרוש hard disk של סמסונג וספק 500WT אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט של הרכיבים הבאים: hd, ספק,MB, CPU, זכרונות, כרטיס מסך, צורב DVD, מארז ורמקולים בתקציב שכתבתי לעיל. אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by joe123,

שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב בהשקעה של 6000 עד 6500 ש"ח כולל צג LCD. המחשב משמש ל-office, אינטרנט ולעריכת סרטי וידאו ביתיים. רצוי חומרה המאפשרת שידרוגים עתידיים. על מה אתם ממליצים? תודה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  18. תקציב - 5000 שקל לא כולל מסך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dror_gh,

שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק פנימי של 2TB הוא רוצה לעשות "מחשב רשת" או משהו כזה. הוא רוצה לשים את ההארד דיסק במיחד עם מעבד , לוח אם וזכרון במחשב (מארז כמה שיותר קטן , ולא קריטי שיהיה מכוער) שישמש מחשב מרוחק שממנו המחשבים האחרים מושכים את המדיה. שיהיה נגיש רק ברשת, עבודה פיזית לא תתבצע על המחשב הזה. כמה אמור לעלות כזה דבר הכי בסיסי ופשוט שיש? רק לצורך משיכת מדיה ממנו מהמחשבים האחרים. אפשר ומומלץ לתת המלצות מארה"ב ,כי הוא טס לשם מחר ויקנה משם כדי להוזיל עלויות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  20. שלום אני די חלש כבר בתחום המחשבים אשמח המלצה למחשב שיענה לדרישות שלי: דבר ראשון הצורך הוא רק במחשב עצמו (מארז בלבד) ללא ציוד הקפי הצורך שלי במחשב הוא למשחקים קלילים (גג כדורגל) וצפייה בסרטים HD וכמובן אינטרנט חנות ממומלצת לא כל כך משנה רק שיהיה לה סניף בתל אביב תודה רבה ! נ.ב יש לי דיסק אונקי של סנדיסק (קרוזר) 32G והוא על FAT32 יש דרך לפרמט אותו ולעבור לך NTFS ללא בעיות? תודה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, אינטרנט וכדומה) וגם בעתיד לתוכנות קצת יותר כבדות כגון Visual studio. התקציב הוא עד 2500 ש"ח וניתן לחרוג קצת (לא כולל היקפי), המסך ברזולוציית 1600X900. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. רמת רעש לא כ"כ משנה אבל אם בתוספת 100 ש"ח ניתן לשפר משמעותית... תודה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by shritis-w,

הי, אני מחפש מפרט למחשב רב שימושי, בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק, ללא תקיעות, לפחות שנתיים וחצי - שלוש. ולבקשת האשה - שהמארז יהיה (גם) יפה. תודה. מה התקציב המקסימלי? 3,000 ₪ 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך, לכיוון ה-2,500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ נוספים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית (70%) סרטים (15%) ומשחקים (15%) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו – אופיס, אינטרנט, הורדות, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה – המחשב עובד מסביב לשעון, חלונות רבים ומשימות מרובות עובדות בו"ז, רובן לא תובעניות בפני עצמן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אורח ג.
    Started by אורח ג.,

שלום לכולם, מחפש מחשב HTPC לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות עד 2000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יושב בסלון מחובר לטלוויזיה (HDMI). קודי, סרטים לא בסטרימינג, מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי, דפדפן, נגן מוזיקה כלשהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

24. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב HTPC שישמש בעיקר לצפיה בסרטים HD ורגילים.סאונד 7.1. גלישה באינטרנט. ושיהיה אופציה בעתיד לשדרוג לכרטיס מסך יותר טוב. התקציב לא חייב להיות בדיוק עד 2000... תודה רבה, איתמר

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  25. אני מחפש לאח שלי מחשב HTPC - תקציב : עד 2500 גג - שימוש : מדיה סנטר -סלוני- (מסך 37" 720P כרגע, בעתיד מסך ל1080) 1) לראות סרטים באיכות טובה 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים ברמה גרפית נמוכה-בינונית (PES 11, Magicka וכדומה) - אין צורך בציוד היקפי - לא יודע על רכיב שאני זקוק לו - מפרט מלא - רמת שקט 6-8 (כמות רעש שלא תפריע לראות סרט שקט נראה לי סביר) - בלי OC - אין צורך במערכת הפעלה (יופעל על WIN7 רצוי 64BIT) - אין העדפה ברשת מסויימת, גר ברמת השרון - צריך HDMI OUT וOptic Out SPDIF וUSB קידמי - לא מתוכנן שדרוג מפרט בהמשך חשוב לציין שמהחשב יושב בתוך שלב במעמד בסגנון : http://www.bikudo.com/photo_stock/955833.jpg יש אפשרות לעשות חור מאחורה כדי לשפר את זרימת האוויר אז מומלץ שיהיה מאו…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים