ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט של מחשב שאפשר להתחיל איתו אבל בעתיד אני מתכוון לשדרג ולקנות עוד דברים אליו כדי לשפר את המחשב כרגע התקציב שלי הוא 2000 שקל למעבד,לוח אם,מארז,זכרו,,ספק,הארד דיסק,צורב ... שימו לב שאני לא מעוניין בנתיים בכרטיס מסך ולדעתי אני אסתפק בכרטיס מסך מובנה לתקופה הזו. אבל הדאגה היחידה שלי שאני רוצה שהמפרט הזה ישאר רלוונטי אם ארצה לשדרג את המחשב אם אני לא טועה אני מאמין שמעבד ולוח אם וספק זה הרכיבים שהכי כדאי שאתמקד בהם אבל אני לא ממש מבין כמוכם אז בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא כרטיס מסך. קניתי ASUS GTX580) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כדי שיהיה מפלצתי כמה שיותר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עדיף שלא לחרוג בכלל). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני אשחק בסימולטור ט…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה בקרוב מחשב חדש, ושמעתי שיש כאן בפורום מומחים רציניים- אז אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט טוב כדי שאני יקבל תמורה נאה לכסף שאשקיע ולא יצא פראייר, *טוב אז כמו שאמרתי- התקציב הוא 3,500 ש"ח, וזה כולל מסך 17' דק, עכבר ומקלדת רגילים ורמקולים. *המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס (וכל דומיו), הורדות, משחקים קלים(כמו:פיפא וכדו') וקצת לצפיה בסרטים. *יש לי העדפה למעבד intel core 2 duo, המסך צריך להיות באיכות טובה ככה שיחזיק מעמד הרבה זמן. *יש להדגיש שאני רוצה שהמחשב יתאים לשימוש גם בעוד 3 שנים- שיתאים לויסטה כמובן, וגם ביכולות הזכרון שלו. תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי להקלטות ביתיות (גיטרות, תופים, שירה וכו') ועריכת סאונד. בעדיפות הייתי רוצה שהמחשב יהיה נייד, אבל זה לא מחייב. במידה ויש הצעה טובה למחשב נייח זאת אופציה מבחינתי. - אין לי צורך בציוד היקפי (מסך וכד'), כן מתעניין בכרטיסי קול (לא חייבים להיכלל בתקציב, מוכן להשקיע בנוסף). כרגע אין לי כמעט הבנה בנושא וממש עכשיו אני מתחיל קצת לקרוא ולהתעניין... אשמח להסברים לגבי החומרה!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. המון המון זמן לא הייתי פה ואני לא מעודכן בכל מה שקשור למחשבים, אז אני אשמח אם תעזרו לי. אז ככה, אני מחפש מחשב ללא ציוד היקפי עד 4000 שקלים, אני מחפש משהו שיחזיק לי לאורך זמן, בעקרון אני צריך את המחשב הזה לגלישה כל מיני עבודות, קצת מוסיקה והכי חשוב שיזרום מהר.... וכמובן שיפעיל משחקים כראוי, בשביל האחים הקטנים שלי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כמובן מחשב שיכול להחזיק לזמן ממושך... אם אפשר כמובן חנות במרכז הארץ מאוד יהיה לי נוח. *עדיפות לכרטיס של NVIDIA* *ללא OC וללא מסך,ללא ציוד היקפי* תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 23.02.2011 בשעה 10:14:07 בניתי לעצמי מחשב,איך,אשמח להצעות שיפורים ואפילו הוזלה במחיר במידה ויש צורך-Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪921 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2267 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪571 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2462 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/pr…
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 ש"ח (מזומן או אשראי) - סיכוי קטן מאוד לחריגה...100-150 ש"ח מקס' 2. מטרות המחשב? קצת מוזיקה קצת סרטים קצת עבודה משרדית ולמשחקים בינוניים+ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך דק, עכבר ומקלדת 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? *מפורט בהמשך* 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה (בלי מערכת הפעלה) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזול…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייח בתקציב של 4000-4500 שקלים כאשר המטרה שלי לשימוש במחשב היא בעיקר משחקים. שיריץ את כל המשחקים החדשים במקסימום גרפיקה אם זה אפשרי בתקציב הזה, ואם לא אז במשהו אופטימלי. חשוב לי שיהיה בו צורב DVD, אין צורך במסך. ושהמחשב יהיה שקט ולא יעשה רעש כמעט [מאוד חשוב]. תודה רבה לכם, ירין.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מבוסס Intel וגם AMD. מחשב מתוכנן להחזיק ל-4-5 שנים הבאות - אולי הרחבה בעתיד הרחוק מאוד. מטרת המחשב, אופיס,אינטרנט, עבודה בתוכנות גרפיקה, משחקים קלים/של פעם (כרטיס עד 500 ש"ח). כולל מסך במחיר הנ"ל 19 אינצ' עדיף. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב יכלול הכל כולל הכל אם עדיפות לכיוון ה4500 ואם אפילו יש מצב להכניס מסך lcd זה מעולה אני יודע שכל הדרישות האלה לא הולכות ביחד אבל המחשב לא מיועד לגיימר אלא לבחורה אבל לא יזיק שאני יוכל לשחק במחשב משחקים מידי פעם ושלא יהיה צולע מידי. תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כאמור, התקציב הוא4K המטרה היא שהמחשב יתאים למשחקים חזקים היום ויחזיק מעמד עם משחקים חזקים גם לשנתיים הקרובות לפחות. ולכן, אם לדעתכם מפרט ב 4K לא יפסיק לצורך זה, אז ניתן להגדיל את התקציב גם ל 5K. מטרות המחשב הן כאמור משחקים, אינטרנט, סרטים ושאר הדברים הרגילים. אין צורך לציוד היקפי - מתוכנן לקנות גם מסך 22 ולכן כדאי שהמחשב יתאים למסך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט ככל הניתן (הוא נמצא בחדר שבו אני גם יישן) וכדאי שהקירור יהיה טוב שחלקים לא ייהרסו מהר מדי. לא מעוניין ב OC. ושאלה נוספת - האם יש טעם לחכות עוד חודש-חודשיים עד לקנייה. כלומר - האם צפויים חידושים או הורדות מחירים מתוכננות בזמן זה? תודה למי שייעזור .
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אם יש לכם המלצה על איזה שהוא מסך אז תגידו. אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. מיועד למשחקים לא מתוכנן OC והכי חשוב שיהיה חזק... תודה מראש ;D .
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) visual studio .matlab וכו'.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch \ starcraft 2 \ doom 4 \ battlefield 1 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הי , אני מחפש מפרט מחשב לגיימינג : 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch \ starcraft 2 \ doom 4 \ battlefield 1 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מתייעץ בקשר למפרט בשביל חבר, אשמח לשמוע הצעות מכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. מעדיף מחשב שיחזיק לכמה שנים, בלי צורך בהתעסקות\שדרוגים\OC\whatever. כמובן שאם יש כבר מפרט מושלם בפחות, אין צורך בכוח לדחוף, אבל בעקרון מעדיף לנצל כל עוד יחס העלות\תמורה סביר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים (שיוכל לסחוב טוב את המשחקים הגדולים עם גרפיקה טובה, למשך כמה שנים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך לבנות מפרט עבור מחשב גיימינג לילד בר מצווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 6,000 אפשרות חריגה של 500 אולי טיפה יותר אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר בעיקר גיימינג, אולי בעתיד ירצה לעשות יוטיוב וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כלום, צריך להרכיב הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך שיהיה שקט במיוחד אך גם שלא יהיה רועש ולא נעים. ממוצע. 6. האם ישנה הגב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ומחפש מפרט טוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך, לא חשוב לי להריץ עוד מאה שנה על אולטרה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (2200 סה"כ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, וכמובן משרדי וHD וכו'... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח להמלצה על מסך FHD נורמלי עד 23" אבל זה פחות קריטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם התקציב מנוצל כראוי והוא לא מבוזבז על רכיבים לא הכרחיים אז לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קל וחומר, אם אפשר לבנות מפרט פסיכי יותר בעוד 500 שקל אני אספוג את המכה, עד 7000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל שיהיה טוב גם לתוכנות גרפיות וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Battlefield 3, COD, שיחזיק משחקים חדשים שעתידים לצאת... -מ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב המיועד למשחקים עם תקציב בסביבות ה 7 -8 אלף (ללא ציוד הקפי) כאשר הוא אמור לשרוד עוד כמה שנים עם מקסימום הוספה של כרטיס מסך נוסף בעתיד. לגבי סוג משחקים למשל SKYRIM COD Crysis3 וכו בגרפיקה מלאה (הגדרות מקסימליות/גבוהות). הרזולוציה של המסך כרגע היא 1920X1080 לגבי הרעש לא כזה קריטי אבל גם לא יותר מידי רועש נניח 6/10. יתכן בעתיד יהיה גם OC קל-בינוני (בעתיד הרחוק אני מקווה ) אין צורך לכלול שום תוכנה ואין העדפה לחנות מה שכן שתיהיה אפשרות למשלוח לאזור אשקלון/באר שבע. (במידה והחנות לא שם) לגבי השדרוג אני מתלבט עקרונית אני מעדיף שהדבר היחיד בעתיד יהיה הוספת כרטיס ב SLI מקסימום כיום שהתושבות של המעבדים משתנים כל חצי שנה לדעתי זה לא ישרוד שדרוג מעבד ו…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זהו, אז לאחר שהחלפתי ספק לפני כחודשיים והמחשב עבד כמו שצריך, נראה על פניו שהלוח אם החליט שהוא נכנע לאחר 7-8 שנים שיש לי אותו (עבר שדרוגים של זכרון,כרטיס מסך וכונן SSD). מאתמול יש צפצוף אחד ארוך ו2 קצרים לאחריו, ניתקתי את הכרטיס מסך ועדיין זה מצפצף... על כל פנים אני חושב שכבר הגיע הזמן למחשב חדש. אשמח לקבל מפרט אמין, שהמחשב יוכל להחזיק מספר שנים (8 זה ריאלי?) טובות עם אפשרות לשדרוג כ' מסך/זכרון. חשוב לי זכרון, כרטיס מסך (של nvidia), מארז נוח וקירור טוב. לא צריך מסך, יחובר למסך 22-23 אינצ' (רחב) ללא חיבור HDMI (אתחדש במסך חדש בעתיד) אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך בכונן אופטי. יש לי דיסק קשיח SSD 240 ג'יגה של סמסונג אז בהכרח "לא צריך" דיסק…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 זה הכי הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Max Payne 3, GTA V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 עד 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-