עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dante_9,

הדברים שכבר יש לי: צורב DVD, צורב רגיל, כונן DVD, מארז, מערכת סאונד, עכבר ומקלדת דגשים: LCD 17, לוח שתומך ב- PCI-E X16, ג'יגה זיכרון, הארד דיסק 120 ג'יגה, ספק חזק ואמין, כ.מסך מבוסס PCI-E לגיימרים. צרכים:מחשב גיימר כבד שישמש גם להמרות וידיאו, אינטרנט וסאונד טוב. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי, אני שוקל לשדרג / להחליף את רב המחשב שיש לי כרגע ואשמח ליעוץ בנושא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי רגיל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung Evo 860 500GB עוד הארד דיסק HDD של 1 טרה קירור מים למעבד Antec Kuhler K120 (עדיין סגור ולא שומש) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. …

3. Started by Demp,

שלום, אני צריך לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, קירור למעבד וזכרונות יש לי מארז, HDD וכוננים יש לי את הספק הזה http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PS-1000&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=337 הוא יספיק? אם לא אז תכללו חדש אפשר לסבול חריגה אם צריך חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך ומעבד, וחשוב לי מעבד Quad תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by xZiPeR,

שלום, אני מחפש מפרט בסיסי - חלש או ישן אם אפשר, המחשב הוא לאחותי למטרת icq, ושירים(mp3), אם יפעל עליו איזה sims או במקרה הכי טוב sims 2 זה יהיה מצויין .. ! - אבל לא אם זה מקפיץ את המחיר .. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבנית מפרט מתאים תקציב דיי גמיש אבל מקווה שבסביבת 500-1500 לא משהו יקר ..

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  5. שלום , אני מחפש מפרט למחשב חזק , אני לא הכי מבין בתחום הזה - לכן אני אשמח להסברים על הרכיבים. כמה דגשים: * התקציב לא כולל מסך. * אפשר לחרוג - רק אם זה הכרחי. * מחשב שקט , אני לא רוצה טרקטור בחדר. * משחקים: המטרה שיוכל להפעיל GTA 4 (לדוגמא) , ומשחק דומה בעוד שנה +. * רצוי , לא חובה: INTEL ... ולא יזיק NVIDIA . אם שכחתי לכתוב משהו בפוסט , תעירו. תודה רבה לעוזרים , מחכה לתגובות.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dan111,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים לא משהו מטורף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by elipok,

היי, אני רוצה מפרט טוב שיכלול מסך דק 17" ב-1200 וגם עם ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) מוכן להשקיע על זה 400 אני מוכן להשקיע על קירור 500 (כרטיס מסך, מעבד, זכרון-ראם ולוח אם) אני רוצה כרטיס מסך עם 256 MB נשארו לי 5900 ש"ח תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by balon007,

אני יודע שזה נמוך אבל זה מה שיש לי כרגע... איך המפרט הזה? http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6021

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  9. אהלן חבר'ה! יש לי מחשב אחלה שקניתי לפני יותר מ4 שנים והוא כבר מתחיל להזדקן (הכרטיס מסך - NVIDIA 9800GT שבק חיים) והגעתי להחלטה שהגיע הזמן לפנק במחשב חדש.. אני חושב שהייתה לו בעיית קירור גם שגרמה לו לקיצור חיים.. אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא הזה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אקדים ואומר שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים די כבדים, עריכה גראפית בפוטושופ ועריכת וידאו.. אני מחפש מחשב שיהיה מצוין לתקופה הזאתי וגם ידע להחזיק זמן לתקופה ארוכה.. סומך עליכם שתעזרו לי כמו שצריך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית,…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב AMD בתקציב של 3,800 ש"ח גג (למי שלא הבין, אם זה יוצא 3,918 - מוותרים על משהו) כמו שאמרתי, מחפש AMD, אני צריך אותו למשחקים (בעיקר), סרטים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה וקצת גראפיקה מהצד. דיסק קשיח אני כבר אומר 120GB, זיכרון לפחות DDR400 256MB וכל השאר תסדרו לי משהו טוב (מסך וציוד היקיפי לא צריך). עם זאת, חשבתי ובניתי לעצמי מפרט, מה אתם אומרים? [pre]מעבד: AMD Atlon XP-3200 + XP 400 Mhz Tray Barton לוח אם: GIGABYTE GA-7N400EL SOUND LAN זיכרון: DDR 400 MICRON 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 כונן קשיח: Western Digital 120GB 7200 RPM 8mb כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE RADEON 9600 256M DDR AGP VGA / TVO / DVI-I …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מחפש מפרט מומלץ למחשב לעבודה בלבד, תוכנות של חברות ביטוח.... לא תוכנות כבדות יותר מדי, אבל עבודה רציפה עם הרבה תוכנות וחלונות אינטרנט ואווטלוק שפועלים בו זמנית. אני צריך שיעבוד עם WIN XP PRO צריך קירור טוב מארז טוב ושקט הארד דיסק מספיק 250GB נראה לי... בתודה, עומר.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  12. אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב למטרות עבודה משרדית ואינטרנט, מחשב שלא צריכה להיות לו שידרוגיות, פשוט לקנות ולהשתמש. אני צריך שהמפרט יכלול הכל, כולל מארז, מקלדת, עכבר, וגם מסך LCD 17 אינץ' אין מגבלת תקציב, רק שלא יהיה מוגזם. שיהיה מחשב יעיל יחסית לכסף שהושקע בו. נערך ע"י אינטגרל - אין לדון על חנויות בפורום. אשמח אם תוכלו להרכיב את המחשב ב logicpc מודה לכם על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. חבר שלי קונה מחשב נייד ויש לו תקציב של 7000 ש"ח. והוא מחפש מפרט טוב לאינטרנט וסרטים... ושילך טוב עם משחקים עם אפשר... אז בבקשה ותודה.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. Started by Dr@gon,

אני צריך מפרט טוב למחשב ב7000 שקל בלי ספק, מארז, מסך, מקלדת ועכבר. רצוי 120GB SATA וDVD RW בסביבות ה900 שקל. תודה לכל מי שעוזר לי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחפש מפרט טוב למשחקים בתקציב של 3000 עד 3500 ש"ח ללא מסך

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  16. שלום לכולם 8) אפשר בבקשה עזרה לבניית מפרט למשחקים כבדים ועבודה בפוטושופ עד 5000 לא כולל מסך ,מקלדת ,עכבר ורמקולים , הלכתי לחנות "באג" למה זה הכי קרוב לבית שלי הם נתנו לי תמפרט הזה : HP Pavilion a6140 מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זיכרון: 2048MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זיכרון גרפי: 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI כרטיס מקלט לטלוויזיה (יציאות Video in קדמיות) תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium ברצוני לדעת אם המפרט מתאים למה שבקשתי והאם הוא שווה את מחיר

17. אני מחפש מפרט טוב למשחקים משהו עם כרטיס מסך טוב והרבה זיכרון. לא צריך מסך ושאר הדברים! תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  18. טוב אז ככה, לא משנה לי מאיזו חנות (העיקר שיהיה זול ) בעקרון אני מעדיף מעבד מבוסס AMD64 ולוח NFORCE 4 .ללא מסך בלי ציוד הקפי רק מקלדת ועכבר פשוטים וללא צורב דיוידי רק צורב רגיל וטוב , גיגה זכרון (עדיף שיהיה מהיר) עדיף גם שני דיסקים של 80 גיגה למערך RAID 0 אבל אני עדיין בודק את הכדאיות של העניין והאם עדיף להשקיע במעבד יותר מהיר במקום, חשוב שהכרטיס מסך יהיה הכי זול שיש כי שום משחק לא הולך לרוץ על המחשב הזה, רק אינטרנט תכנות , וקצת קידוד..

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. שלום , התקציב שלי עומד על 5k כולל מסך ורמקולים. אני רוצה מחשב חזק , במיוחד למשחקים (הרצת כל המשחקים החדשים שיש היום בצורה חלקה). רצוי intel (אם מישהו רוצה להגיד שעדיף משהו אחר , שיסביר) רצוי nvidia (אם מישהו .... , שיסביר) ואם תוכלו (רק אם אפשרי) , להציע מקומות שאפשר לקנות מהם מחשב (רצוי לא חנות שמתחילה בk ונגמרת ב p [אני לא יגיד כמה אותיות , אבל יש באמצע s] - אם מישהו שחושב שזה כן חנות טובה.. שיסביר) תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by GONNY2,

המחשב שלי, בן 3 שנים שהלוח אם שלו מת: P4 2.8 ghz 2x512MB DDR RAM AGP GPU:leadtek geforce 6200 +OC (לא היה חריץ PCIE) 2 דיסקים של IDE צורב DVD כרטיס firewire כרטיס רשת אל חוטית אנחנו (אני ובני) רוצים לשדרג את המחשב כי אין ברירה- לוח האם מת. במחשב שאנחנו מחפשים יש עדיפות ללוח אם עם חריץ AGP וחריץ PCIE (אם יש בכלל). המפרט לא צריך לכלול כרטיס מסך וכרטיסי זכרון - אני מתכוון להשתמש בזכרון הישן ובכרטיס מסך אונבורד לזמן מה...

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  21. אני רוצה מעבד I5 עם 8G זיכרון, 500-1000GB HD, כרטיס מסך בינוני (המסך יהיה מקסימום 21 אינץ) ואת כל זה אני רוצה ,לעטוף" במארז מיני. לאיזה גרסאה של I5 יש יחס עלות תועלת הכי טוב עכשיו. אותה שאלה לגי HD בטווח הנ"ל. (אין צורך בגרסאת ביצועים/שקט). אותה שאלה לגבי כרטיס מסך MID RANGE עבוד מסך 21 INCH (צריך להתאים למארז מיני) איזה לוח טוב מתאים למארז מיני, לא צריך גרסאות SATA או מיליון יציאות, משהו פשוט אבל איכותי בכ400שח. יש המלצה לזיכרון? אני נוטה לכיוון 2 סטיקים של 4GB הכי זול (מניסיון שלי הם כולם אותו דבר למשתמש הממוצע) כנ"ל כונן אופטי. עד כה אני קניתי מארזי מידי עם מפרט יותר כבד כך שהיהיה חשוב נושא האיוורור, יש איזה הערות לגבי מארזי מיני? משהו שאני צריך לשים לב אליו?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  22. היי חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב כללי (לפי ההגדרות שנתתי לעיל - אני לא גיימר משוגע, אבל גם אני נהנה לשחק לפעמים משחקים באיכות טובה, ואני מסתכל הרבה מאד בסרטים וכדומה כך שאני מאד מעוניין במסך 19 אינץ' LCD) בלי OC מתוכנן, ללא ציוד היקפי מלבד המסך. עדיף שהמחשב יהיה מחנות דוגמת KSP באיזור הצפון. יש לי גם כמה שאלות למי שמוכן לעזור - במידה שרק 1 גי'גה יכנס לתקציב שלי הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו בסטיק אחד כדי לקנות בעתיד עוד סטיק (לויסטה) או שלקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד עוד 2 סטיקים? ובכלל, האם כדאי להוסיף עוד קצת לתקציב כדי להכניס 2 גיג'ה? שמעתי על מסכי LCD רחבים לצפייה - האם הצפיה גם באתרי אינטרנט ובמשחקים מתאפשרת איתם או שזה בעיקר לסרטים? ועוד על מסך LCD - במידה ואני לא אצליח בת…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mayeast2,

צריך לשמש כשרת פיתוח לשני אנשים. אני חייב לרכוש BRAND NAME כי זוהי מדיניות החברה. חשוב לי שיהיה בקר RAID שיעשה MIRROR בין שני דיסקים (בגודל כ 120GB) וכמובן שתהיה תמיכה ב RH enterprise linux זכרון 1GB כרטיס מסך לא חשוב המליצו לי על workstation של IBM או HP אבל הבעיה היא זמינות של חומרה שכזו בארץ טווח המחירים כ 1500-2000 דולר (לפני מעמ) תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. היי חברה, אני רוצה לבנות מחשב עם ביצועים טובים (עריכת וידאו/גרפיקה/קצת משחקים). אני מתלבט לגבי לוח של (ASUS (A8N-E או DFI , גם לגבי הזכרונות של Corsaire , Samsung, PQI . מארז של Thermaltake או Comucase, גם לגבי ספק? חשבתי על כרטיס מסך עד 1000 שקל (לא יודע של איזה חברה) . דיסק אני מניח של SATA2 WD. לא צריך כונן DVD או CD. ללא מקלדת/עכבר. ללא מסך. בקיצור קופסא עם קירור טוב, מעבד טוב, לוח טוב, זכרונות טובים ואם אפשר גם כרטיס מסך טוב . אני מעדיף מפרטים מניסיון אישי אבל לא חייב. תודה מראש,

• 38 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מחפש תקציב למחשב HTPC high end, שיחובר לטלויזיה 37" FHD. אין צורך בציוד היקפי, כרטיס טלויזיה או בהארדיסקים, מעוניין במארז HTPC כמה שיותר קטן, עם כמה שיותר סלוטים להארדיסקים (יש לי כרגע 2 + 1 שהוא סוליד סטייט). תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.