עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה4000-4500 תודה עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FALLOUT GTA IV כל המשחק…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה5000-4500 תודה Smiley עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=5000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אנ ירוצה לקנות גם מסך כי אין לי * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FAL…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המחשב מיועד לאדם מבוגר רק לגלישה ושימוש משרדי קל. יש צורך בציוד היקפי ומסך. בלי OC, משחקים ושאר ירקות. מערכת מינימלית עם תמורה טובה לכסף, תודה.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  4. עד עכשיו קיבלתי 3 הצעות. התקציב הוא 2500 אם אפשרות חריגה ל 2700 בערך... מה דעתכם על המפרטים הבאים? אם יש מפרט טוב שיש בו כמה דברים לשנות ולקנות אז אני פתוח להצעות כל הצעה תתקבל בברכה. 1 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 289 ש"ח 1 Western Digital 80GB 7200RPM 299 ש"ח 1 AMD Sempron 3000 Socket 754 Box Palermo 542 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NE nVida nForce 4 754 491 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk - אחריות : שנה 269 ש"ח 1 Compucase 6A21 Midi Tower White&Blue 300Watt 383 ש"ח 1 GIL FORSA AGP FX5200 128MB RETAIL Sam/Hynix RAM 249 ש"ח סה"כ 2,523 ש"ח -------------------------------------------------------------- 1 Intel Celeron D 331 2.66…

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  5. שלום... אני לא צריך עכבר, מקלדת, כרטיס מסך והארדדיסק... צריך מעבד זכרונות לוח אם מארז וספק כוח מעבד מבוסס amd64 או פנטיום4... תודה.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by dzbeda,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב עבודת אינטרנט אבל מעוניין להריץ עליו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו call of duty וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

7. Started by vinipyx,

צריך רק את הדברים החשובים מעבד,לוח אם טוב, כרטיס מסך,זיכרונות וגם ספק נורמאלי בלי ציוד נלווה אאא שכחתי לאוסיף,מעבד אמור להיות AMD(מעדיף AM2)

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by kobibo,

טוב,המחשב מיועד לעבודה ביתית:אינטרנט העברת סרטוני וידאו מהמצלמה ואופיס. ללא ציוד היקפי ללא מסך ואין צורך בצורב מכיוון שיש לי כבר צורב DVD אותו אני העביר. אודה להצעות מאזור המרכז בלבד.

9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 (אפשר גם בפחות כמובן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי - שיחזיק למספר שנים ויהיה מהיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (לא חובה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 24 תגובות
    • 19k צפיות
  10. Started by talisman,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש כשהתקציב עומד על סביבות ה 4.5 אלף עד 5 אלף. אין צורך במסך וציוד היקפי (עכבר/מקלדת/רמקולים). המחשב מיועד למשחקים (שיריץ את המשחקים החדשים כמו שצריך וגם יהיה מסוגל להריץ משחקים שייצאו בשנה וחצי - שנתיים הקרובות), אינטרנט ושאר שימושים רגילים. תודה למי שייעזור

• 14 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by omril,

יש לי רעיון למעבד קונרו E6600 אם אתם חושבים שהוא לא משהו, או שיש משהו יותר טוב בבקשה תאמרו לי. בכל מקרה... אני צריך זכרון פנימי, לוח אם וכרטיס מסך טוב... תמליצו לי בבקשה... אני צריך פחות או יותר מפרט מלא אלה החלקים העיקריים שאני צריך... אם למשהו יש זמן והוא יכול לחבר לי מפרט מלא אני אודה לו מאוד

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר\כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, DoTA 2, HoN, AC וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by -UltraV-,

אני צריך מפרט למחשב בסביבות ה2000 שקל, אני צריך סתם מחשב ביתי לאינטרנט ודברים רגילים, לא למשחקים ודברים רציניים. תודה. [=

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מפרט של מחשב שאפשר להתחיל איתו אבל בעתיד אני מתכוון לשדרג ולקנות עוד דברים אליו כדי לשפר את המחשב כרגע התקציב שלי הוא 2000 שקל למעבד,לוח אם,מארז,זכרו,,ספק,הארד דיסק,צורב ... שימו לב שאני לא מעוניין בנתיים בכרטיס מסך ולדעתי אני אסתפק בכרטיס מסך מובנה לתקופה הזו. אבל הדאגה היחידה שלי שאני רוצה שהמפרט הזה ישאר רלוונטי אם ארצה לשדרג את המחשב אם אני לא טועה אני מאמין שמעבד ולוח אם וספק זה הרכיבים שהכי כדאי שאתמקד בהם אבל אני לא ממש מבין כמוכם אז בבקשה תעזרו לי.

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא כרטיס מסך. קניתי ASUS GTX580) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כדי שיהיה מפלצתי כמה שיותר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עדיף שלא לחרוג בכלל). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני אשחק בסימולטור ט…

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  16. שלום, אני כנראה קונה בקרוב מחשב חדש, ושמעתי שיש כאן בפורום מומחים רציניים- אז אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט טוב כדי שאני יקבל תמורה נאה לכסף שאשקיע ולא יצא פראייר, *טוב אז כמו שאמרתי- התקציב הוא 3,500 ש"ח, וזה כולל מסך 17' דק, עכבר ומקלדת רגילים ורמקולים. *המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס (וכל דומיו), הורדות, משחקים קלים(כמו:פיפא וכדו') וקצת לצפיה בסרטים. *יש לי העדפה למעבד intel core 2 duo, המסך צריך להיות באיכות טובה ככה שיחזיק מעמד הרבה זמן. *יש להדגיש שאני רוצה שהמחשב יתאים לשימוש גם בעוד 3 שנים- שיתאים לויסטה כמובן, וגם ביכולות הזכרון שלו. תודה, שלומי

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי להקלטות ביתיות (גיטרות, תופים, שירה וכו') ועריכת סאונד. בעדיפות הייתי רוצה שהמחשב יהיה נייד, אבל זה לא מחייב. במידה ויש הצעה טובה למחשב נייח זאת אופציה מבחינתי. - אין לי צורך בציוד היקפי (מסך וכד'), כן מתעניין בכרטיסי קול (לא חייבים להיכלל בתקציב, מוכן להשקיע בנוסף). כרגע אין לי כמעט הבנה בנושא וממש עכשיו אני מתחיל קצת לקרוא ולהתעניין... אשמח להסברים לגבי החומרה!

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by Rhx,

שלום. המון המון זמן לא הייתי פה ואני לא מעודכן בכל מה שקשור למחשבים, אז אני אשמח אם תעזרו לי. אז ככה, אני מחפש מחשב ללא ציוד היקפי עד 4000 שקלים, אני מחפש משהו שיחזיק לי לאורך זמן, בעקרון אני צריך את המחשב הזה לגלישה כל מיני עבודות, קצת מוסיקה והכי חשוב שיזרום מהר.... וכמובן שיפעיל משחקים כראוי, בשביל האחים הקטנים שלי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  19. כמובן מחשב שיכול להחזיק לזמן ממושך... אם אפשר כמובן חנות במרכז הארץ מאוד יהיה לי נוח. *עדיפות לכרטיס של NVIDIA* *ללא OC וללא מסך,ללא ציוד היקפי* תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 23.02.2011 בשעה 10:14:07 בניתי לעצמי מחשב,איך,אשמח להצעות שיפורים ואפילו הוזלה במחיר במידה ויש צורך-Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪921 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2267 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪571 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2462 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/pr…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  20. 1. מה התקציב? 4000 ש"ח (מזומן או אשראי) - סיכוי קטן מאוד לחריגה...100-150 ש"ח מקס' 2. מטרות המחשב? קצת מוזיקה קצת סרטים קצת עבודה משרדית ולמשחקים בינוניים+ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך דק, עכבר ומקלדת 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? *מפורט בהמשך* 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה (בלי מערכת הפעלה) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזול…

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  21. שלום לכם, ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייח בתקציב של 4000-4500 שקלים כאשר המטרה שלי לשימוש במחשב היא בעיקר משחקים. שיריץ את כל המשחקים החדשים במקסימום גרפיקה אם זה אפשרי בתקציב הזה, ואם לא אז במשהו אופטימלי. חשוב לי שיהיה בו צורב DVD, אין צורך במסך. ושהמחשב יהיה שקט ולא יעשה רעש כמעט [מאוד חשוב]. תודה רבה לכם, ירין.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by ItoDz,

שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מבוסס Intel וגם AMD. מחשב מתוכנן להחזיק ל-4-5 שנים הבאות - אולי הרחבה בעתיד הרחוק מאוד. מטרת המחשב, אופיס,אינטרנט, עבודה בתוכנות גרפיקה, משחקים קלים/של פעם (כרטיס עד 500 ש"ח). כולל מסך במחיר הנ"ל 19 אינצ' עדיף. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by e-d-a,

אני צריך שהמחשב יכלול הכל כולל הכל אם עדיפות לכיוון ה4500 ואם אפילו יש מצב להכניס מסך lcd זה מעולה אני יודע שכל הדרישות האלה לא הולכות ביחד אבל המחשב לא מיועד לגיימר אלא לבחורה אבל לא יזיק שאני יוכל לשחק במחשב משחקים מידי פעם ושלא יהיה צולע מידי. תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. כאמור, התקציב הוא4K המטרה היא שהמחשב יתאים למשחקים חזקים היום ויחזיק מעמד עם משחקים חזקים גם לשנתיים הקרובות לפחות. ולכן, אם לדעתכם מפרט ב 4K לא יפסיק לצורך זה, אז ניתן להגדיל את התקציב גם ל 5K. מטרות המחשב הן כאמור משחקים, אינטרנט, סרטים ושאר הדברים הרגילים. אין צורך לציוד היקפי - מתוכנן לקנות גם מסך 22 ולכן כדאי שהמחשב יתאים למסך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט ככל הניתן (הוא נמצא בחדר שבו אני גם יישן) וכדאי שהקירור יהיה טוב שחלקים לא ייהרסו מהר מדי. לא מעוניין ב OC. ושאלה נוספת - האם יש טעם לחכות עוד חודש-חודשיים עד לקנייה. כלומר - האם צפויים חידושים או הורדות מחירים מתוכננות בזמן זה? תודה למי שייעזור .

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  25. אם יש לכם המלצה על איזה שהוא מסך אז תגידו. אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. מיועד למשחקים לא מתוכנן OC והכי חשוב שיהיה חזק... תודה מראש ;D .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.