עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אבא שלי באילת והוא בדיוק עכשיו מזמין לי את המחשב בלי מע"מ. זאת ההצעה שקיבלתי בבאר שבע: טופס הצעת מחיר / הזמנה כמות. מוצרים 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 1 Sapphire Radeon X1800XT 256MB GDDR III Dual DVI/VIVO PCI-E + Arctic-Cooling Accelero X2 1 DVD±RW X16 LG GSA-H10A 1 Gigabyte Aurora 3D Aluminium Case GZ-FSCA1-ANS Silver Blue Led 1 ENERMAX LIBERTY 400W סה"כ- 9400 במזומן: 8800 ובאילת קיבלתי: טופס הצעת מחיר / הזמנה כמות. מוצרים 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4M…

• 14 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by eyal89,

לוח אם יצרן: GigaByte דגם: GA-K8NMF-9 צ'יפסט: nForce4 x4 סוקט: 939 טכנולוגיה: 64 Bit מהירות FSB: 1600 כרטיס רשת: כרטיס רשת Realtek 8201 10/100Mb LAN PHY chip : כרטיס קול: 8 Channel Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec כולל כניסה ויציאה S/PDIF מפרט טכני לוח אם: תומך זיכרון Dual-Channel עד לנפח של 4GB 4 חיבורי Serial-ATA לדיסקים קשיחים במהירות של עד 150Mbps תמיכה ב Raid 1,0 לגיבוי בזמן אמת חיבור פנימי וחיצוני להתקנים מהירים בממשק Firewire IEEE1394 תומך כרטיסי מסך מתקדמים PCI-Express x16 תומך עד 8 חיבורי USB 2.0 טכנולוגיית NVIDIA Firewall להגנה מפני חדירות למחשב כ.מסך ATI RADEON 9550 256mb 128 bit יציאת TV : כלול יציאת DVI: כלול דיסק קשיח יצרן: Maxtor / W…

• 15 תגובות
    • 870 צפיות
  3. אני רוצה להריץ PCMARK04 להציג את התוצאות ואת מפרט המחשב כדי לראות אם ביצועי המחשב תואמים הקונפיגורציה שלו מי יכול לבדוק לי את זה? תודה

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  4. המחשב צריך להיות חזק למשחקים [במיוחד ל CS אם מישהו מכיר..] המחשב צריך להיות די שקט.. ואין לי העדפה לחברה.. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  5. דרישה - מחשב כמה שיותר שקט ! תקציב : 3500 הרד דיסק 160 צורב dvd זיכרון - 1 גיגה מעבד AMD כרטיס מסך - אני לא גיימר , אבל מדי פעם משחק , לכן מבקש משהו בסיסות 500 ש''ח ללא מסך , מקלדת , עכבר תרכיבו לי מחשב מה פה בבקשה http://alef-alef.co.il/

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ורצוי כמה שיותר, סטודנט תפרן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חובבנית (פריימיר, אפטר אפקט, פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה בלפטופ דגם pavilion dv2700 אני מגיע לווינדוס וויסטה ומנסה להפעיל משהו והמחשב פשוט נתקע. הרצתי Diagnostics והוא כותב לי בבדיקה של הארד דיסק test status #1- 07 Fail הרצתי עוד בדיקה עם PC CHECK ושם הוא כותב לי Fail על Smart short self test. מה נתין לעשות? האם הארד דיסק גמר תקריירה? והאם יש אפשרות להציל את החומר שעל המחשב?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by tulicooli,

כמות מחיר בשקלים מוצר מוצר 1 595 ASUS P4P800 SE לוח אם 1 1307 Intel® pentium® 4 Processor 3.0E GHz- PRESCOTT מעבד 2 469*2 512DDR זיכרון 1 503 Western Digital 120GB 7200 rpm דיסק קשיח 1 1030 ATI Radeon 9600xt 256mb כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by BullHorn,

Forgive me for typing in english but i'm posting from my phone and i never bothered learning the t9 keypad with the hebrew letters. I'm considering a purchase of a gaming laptop for up to 6000nis. I also plan to buy an exterior harddisk with it, so i would prefer it would have a small but fast drive to load games fast (could be 80gb at 7200rpm and an exterior 500gb for data, music, movies, etc). I'll be using it stationary, so i don't care much about the weight and power consumption. Since it's for gaming, i prefer a widescreen, maybe 17inch. Thanks in advance. [br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 12:26:47 I've been looking into laptops now a bit and came to the conclu…

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by NuXeR,

שלום, אבי זקוק למחשב נייד בתקציב של עד 8000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט,אופיס, הרצאות/מצגות וכו'). חשוב לו שיהיה בלוטות',wifi וכו'... ורצוי מסך 17" שאינו Wide. אשמח להצעות! תודה רבה, תומר.

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום, אחרי שהסתובבתי באתרים , מצאתי את זה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2407 האם הוא הבחירה הנכונה באותו טווח מחירים? 7K ? ואם לא , אשמח לקבל עוד הצעות לעוד ניידים השימושים שלי בעיקר, אינטרנט ואופיס... לא משחק משחקים....סרטים מידי פעם ואני רואה שיש לו כרטיס מסך טוב. עריכה : מצאתי עוד אתר שמוכר אותו ב 6K , אז משתלם לא?? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=M1&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  12. כמה אמור לעלות לי המחשב? התקציב בעקרון 7000... תרשמו לי כמה לדעתכם צריך לעלות, תודה הנה המפרט : Intel Pentium Conroe Core 2 Dou E6600 2.4G 4mb 775 מעבד Gigabye GA-965GM-S2 775 לוח אם Kingson 1GB 667MHz DDR2 CL4 זיכרון : פעמיים כדי שיהיה לי 2 גיגה זכרון אז תתחשבו בזה במחיר Maxtor SATA 2 250GM 8MB דיסק קשיח LEADTEK PX8800GTS 320MB PCIE כרטיס מסך DVDRW LITE ON Dual Layer X16 כונן צורב די.וי.די CD-ROM X52 כונן RAIDMAX Saggita Window Black 921WBS מאז מחשב ספק כוח אני צריך לדעת איזה מתאים לי למארז הספציפי הזה Samsung 711N LCD 8ms 17 מסך

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by sagi_10,

הנה המפרט שאני בניתי לו כולל מסך ומקלדת+עכבר= אם אפשר הצעות יתקבלו בברכה! [attachment deleted by admin]

14. Started by sivanooshkash,

מחר אני צריכה להעביר הרצאה באמצעות מצגת אבל עכשיו גיליתי הלפטופ החדש שלי עושה לי בעיות עם העברת המסך למקרן (אני מנסה להעביר כרגע למסך מחשב אחר שיש לי בבית לא למקרן) אני מנסה מה שתמיד עבד לי fn+f7 אבל הפעם אין תגובה. יש אפילו סימן כזה של מסכים על ה-f7 ניסיתי גם alt+f7 וctrl+f7 אבל לא עבד. מה לעשות?? המחשב הוא מחשב קטן של LG רשום עליו X110 - לא יודעת מה זה אומר תודה על העזרה

15. אני מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות עיצוב ואדריכלות. תוכנות: autocad photoshop sketchup freehand רוב העבודה על המחשב היא עם תוכנות אדריכלות, אך מעוניין שיהיה מחשב טוב גם כדי לראות סרטים, מוזיקה והורדות. משחקים לא חייב. הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת לדעת אם העיניין ריאלי ואם לא האם מחשב נייח ניתן להשיג בסכום זה. תודה עומרי

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by scarymovie,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים (חזקים+) -אני גימר! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-22 אינץ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  17. * מתאפשרת חריגה מהתקציב במידת הצורך. * אני עורך וידיאו, לא מקצועי אלא כתחביב, ומובן שעוסק בקבצים לא קטנים והיום גם לעתים 4K. אני זקוק גם לאינטרנט והמחשב משמש לצרכים שוטפים. * אין צורך ברמקולים, מיקלדת עכבר ומסכים (ברשותי מסך LG ישן 19 אינץ עם חיבור VGA. ומסך סמסונג 22 אינץ ועל הקיר ממול טלויזית 32 אינץ המשמשת כמוניטור ואליה קו HDMI מהמחשב). בהמשך לנ״ל, ברשותי כרטיס מיוחד: Intensity Pro 4K של חברת Blackmagicdesign המשמש את הטלויזיה. * ברשותי ולכן אין צורך בכונן SSD של 120 גיגה-בייט, ששימש את מערכת ההפעלה וכן כונן רגיל לנתונים של 2 טרה-בייט. * אשמח למחשב שקט אך הוא לא מיועד לתחנת שידור כך שרעש סביר - מקובל. * אין חשיבות לגודל פיזי של המחשב. …

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  18. אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל, שיהיה בו 512 זיכרון וכרטיס מסך סביר לא יותר... (רק לא MX!) שיהיה זול ואיכותי אפשר לחרוג מהמחיר כל עוד זה בשביל מוצרי חובה... ד"א כולל ציוד היקפי...

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  19. מצטער על הכותרת, אם לא הקפדתי על הנהלים המקובלים. מחר בבוקר אני הולך לחנות אחרי שכבר נתתי להם כסף על החשבון. בהרחבה משני סלוטים של 1 ג'יגה ל-אחד של 2 ג'יגה ואחד של 1 ג'יגה. עכשיו, הבנתי שב-DUAL יש יתרון, הן באופי ההעבודה והן במהירות. השאלה עכשיו היא, אם עדיף את ה-DUAL של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 1 ג'יגה ואחד של 2 ג'יגה ובעצם 3. תודה רבה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:42:12 חברים,בבקשה עזרה.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by oshrinuri,

אהלן, אני סטודנט להנדסה - מבקש את עזרתכם. בגדול, יש לי בדירה PC שמבצע את כל מה שאני צריך מעל ומעבר, אבל כשאני חוזר בסופ"שים הביתה אני צריך איתי מחשב נייד (לביצוע ש.ב, מצגות, הרצאות מוקלטות וכדומה). אני לא מעוניין להשקיע סכום עצום עכשיו בשביל לפטופ בזמן שיש לי מחשב נייח שמרבית הזמן אני איתו. אז, מה דעתכם על הדגם הזה? (לא גירסת הPrime). מה שמשך אותי זה המסך שהוא FHD והפאנל שלו (IPS). בנוסף, הימצאות של מקלדת מוארת, כונן SSD והמשקל שלו. מה שמרתיע אותי זה הגודל של המסך, לדעתכם זה קטן מדי או שזה בדיוק מספיק? אני כמובן אדאג ללעלות את הDPI של התצוגה. עד דבר שמוזר לי ממש - יש לאחי MacBook Pro בן 5 שנים בערך, בגודל של 15 אינץ'. למה לעזאזל אפל עשו עבודה כל כך טובה עם המסך כך שהbeze…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  21. האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by adisod,

1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה2500 שקל נשמע לי כמו מחיר טוב פחות או יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי מחשב - לראות תוכניות טלוויזיה, סרטים, אימיול, אופיס, אינטרנט... לא צריך משחקים או עריכת סרטים... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק לרמקולים חדשים... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט חשוב ביותר - כרגע יש לי מחשב שעושה רעשי מוות ואשמח למחשב שקט כמה שיותר - הייתי נותן לזה 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינו…

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  23. אז ככה לאחר לבטים רבים והתייעצויות בלי סוף זה מה שבחרתי כמובן בזכותכם! שימוש עיקרי HTPC עם תמיכה ב FULHD ויכולת להפעיל משחקים חדשים ברמה סבירה בלבד! לכול מי משעוניין ב HTPC זה לפי דעתי הכי טוב שניתן להשיג כיום מחשב מהיר שתומך בכול פורמטי הסרטים בצורה מעולה, ולא יבאס כשפתאום תרצו לשחק במשחק חדש שיצא. מארז: AVC-M1 שעולה 766 ש"ח ספק חשמלי: בגודל מיוחד MATX (לא מצאתי יותר טוב מזה) DELTA 300W שעולה 231 ש"ח זיכרון: DDR2 2X2GB 800 CL5 274 סה"כ כרטיס מסך: MSI HD4670 , שעולה 404 ש"ח מעבד: E8400 3.0, 1333 שעולה 790 ש"ח והלוח אם: GA-EG43MS2H שעולה 515 ש"ח בנוגע לקרור יש 3 אפשרויות והשיקולים הם: התאמה למארז (למרות שרשום שנכנס בו כול קרור) וחשוב מאוד שיהיה שקט, כמו כן המארז קטן ולכן ה…

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by ofiroren1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה מדי, משהו ידידותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כגון MapleStory\League Of Legends ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

25. msi wind או Acer Aspire One או compaq mini 700EI או 1000HA asus Eee? אני מתכוון במידה ולכולם יש את אותו המפרט. תודה.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.