עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קיבלתי מחשב משומש לנובו T61 האחריות שלי על הסוללה היא עד יוני הסוללה של 6 תאים מחזיקה לי בין שעתיים לשעתיים וחצי האם זהו זמן קצר ביחס לסוללה והדגם(אם אני לא טועה בנתוני יצרן רשום 3 וחצי אבל השאלה כמה בפועל) במידה וכן יש איזהו שהוא כיסוי לאחריות? מה אני אמור לאגיד להם כדי שהם יחליפו לי סוללה?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  2. האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  3. שלום, יש לי תקציב של 4200-4500 ש"ח לקניית מחשב חדש שתומך ב 64bit. המחשב לצורכי אינטרנט, office(ואולי קצת משחקים).דרישות נוספות: זיכרון 512mb לפחות, מסך LCD 17, מארז מפואר, לא צריך צורב, לא צריך כונן 1.44. לא איכפת לי אם זה אינטל או AMD. אם הכסף לא מספיק לקנות מחשב עם לוח אם וכרטיס מסך טובים נא לציין זאת. תודה.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by כינויכינוי,

שלום פורום יקר ראשית רציתי להודות לכם על העבודה הנפלאה שאתם עושים פה, אתם עוזרים להמון אנשים ולא תמיד מקבלים את התודה, אז בשם כולם - תודה ולעניינינו, גם אני צריך המלצה אז אתחיל במילוי השאלון שלכם: * מטרות המחשב? צרכים סטודנטיאלים בסיסיים: אופיס, אינטרנט וכו'. * גודל המסך? 13 אינץ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, שלא יהיה מתחת ל-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כזה שיתאים למטרות המחשב, לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אפשר. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אין לי מושג מה זה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נגיד שלא, אפ…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by shay360,

אז ככה... זה המפרט הסופי שלי..(אני מקווה מאוד) קצת למשחקים מידי פעם ,כמו שציינתי גיימר קליל לא הכי משנה לי שהמשחק יראה הכי טוב...העיקר שהוא יעלה כמו שצריך. בעיקר לשימוש כללי... אני גם מפתח ב PHP אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להתחשב בו כי זה לא כ"כ מעמיס על המערכת. לא מתכנן OC. לא מעוניין להחליף את המסך שבמפרט. אם יש המלצות סופיות לשינויים אחרונים לפני הזמנה או סתם לשמוע מה דעתכם. רק מהחנות IQPC בבקשה... מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤476 לוח אם: ASUS M2N-E ¤522 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1611 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤665 דיסק קש…

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  6. ברשותי מחשב נייד של IBM THINKPAD R50E עם מעבד של 1.8 ו-504 מגה זיכרון לאחר ההתקנה של אקספלורר 7 וSP3- המחשב ממש זוחל-האקספורר נפתח לאט, זמני טעינה ארוכים מהאינטרנט. 1. מה עשויה להיות הסיבה -חוסר בזיכרון - אם כן עד עמה להרחיב את הזיכרון 2. האם יכול להיות שהסיבה שהוא זוחל זה בגלל ה- SP3 או אקספלורר 7 אגב גם פייר פוקס של מוזילה מגיב בצורה דומה למי הפיתרון ? חוצמזה : מי הספקים של IBM בארץ ? שאני יכול לפנות על מנת להגדיל את הזיכרון ?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  7. שלום אני מחפש המלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גרפיקה (Photoshop, Illustrator), סרטים (אני רוצה שזה יתמוך HD) ומשחקים. האמת היא שאני לא כזה גיימר, אבל חשוב לי מאוד שזה יעבוד טוב עם פוטושופ ושיריץ גרפיקה מתקדמת בקלות ובמהירות. אין לי איזשהו מחיר מקסימום, כתבתי מה שנראנ לי סביר. אבל יכול להיות שאני מגזים. בכל אופן מה שאני רוצה זה, שזה יתאים לדרישות שלי בכמה שיותר זול שאפשר. לוח אם (תומך RAID - חובה) מעבד (רק מסדרת core 2) זכרון (אני חושב שאני צריך 4gb) כרטיס מסך (אחד טוב, עם תמיכה בHD) מסך (full-hd) צורב blu-ray אם יש כזה דבר, ואם לא אז אני יכול לקנות צורב לבד. חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ואם אתם יכולים אז כנסו לקישור שנתתי למטה ולראות אם המארז שאני מתכ…

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  8. הי , שלום לכולם מחפש מפרט רק מחשב ללא מסך וציוד היקפי לצורך משחקים בינוניים צריך במחשב + CPU + HD + צורב + MEMORY + CASE + VIDEO CARD + SOUND CARD +MOTHERBOARD מחכה להמלצתכם!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  9. היי, משום מה אני לא מצליח להזכר בשם משתמש של היוזר הישן שלי כאן... עכשיו, למרות שישבתי וקראתי, וניסיתי להבין איך להרכיב את המפרט האידיאלי בשבילי, אני עדיין מרגיש שאני צריך קצת חיזוקים ופלט מאנשים שיותר מבינים ממני. אז בעקרון אני עובד על תקציב של בערך 3500(זה צריך להיות באיזור ה4000 עם ווינדוס) אין צורך בציוד היקפי. הדרישות הבסיסיות הן שני מסכים(אחד טלוויזה - HDMI 1080P) יכולת לעבוד עם Premiere CS4(לפחות) ואפילו After Effects, ובנוסף גם להריץ משחקי אסטרטגיה(משהו כמו C&C4, לא ממש חדש ולא צריך ביצועים פסיכיים, רק שיעבוד חלק). בנוסף רציתי כונן SSD בשביל מהירות(רק למערכת ההפעלה כמובן) וכדאי שיהיה כמה שיותר שקט, חשבתי בהתחלה על קירור מים, אבל זה יקר ומיותר אם אני לא אתחיל ל…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  10. Started by lamer4ever,

שלום , מחפש המלצה למחשב כמו שמצויין : מטרה: משרדי , סרטים אינטרנט סוללה חזקה אולי משחקים אבל לא חובה . 14 עד 15.6 אינטצ' עד 2.5 קילו זמן סוללה ארוך חשוב יציאת HDMI רק אחריות 3 שנים

11. שלום, אחותי לומדת עיצוב פנים וביקשו ממנה לקנות מחשב נייח או נייד (עדיפות לנייד אבל אם הפער גדול אפשר נייח) עם המפרט הבא : צריכות מחשבים שיש להם את הדברים הבאים: וינדוס 10 מעבד עם 2.7 גיגה הרץ ומעלה כרטיס מסך nvidia gforce gtx 1660 ומעלה. הוספתי גם תמונה של דרישות. תודה לעוזרים.

12. שלום ותודה מראש לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום של 2500-3000 כאשר הוא ישמש אותי בעיקר בתור מחשב שולחני אבל לא רק. רוב השימושים שלו יהיו אינטרנט, סרטים, ומשחקים (בעיקר למשחקים אבל לא משחקים כבדים) הגג של המשחקים שאני הולך להשתמש בו זה משחקים בסגנון RedAlert החדש אבל לא משחקי גראפיקה מטורפים וחדשניים כמו GodOfWar אני מעוניין שהוא יכלול: HDMI, צורב DVD עדיפות לחברות מוכרות כמו Dell, HP, Lenovo גודל מסך 15.6 אני יודע שבהתאם לתקציב אי אפשר מחשב מטורף ומפלצת ביצועים מטורפת. תודה מראש לכולם. עריכה: שמתי עיניי על Lenovo 560 0679-9FG, תרגישי חופשי לתת ביקורת עליו ואם כדאי או לא..

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  13. שלום, אני צריך מפרט מחשב ב-3000 ש"ח למחשב, כולל ציוד היקפי, בעל מסך שטוח ודק, לעבודה ב- Office בעיקר. (מסך דק חובה). ומפרט שני למחשב ב- 4000 ש"ח למטרות משחקים, כולל מסך וציוד היקפי. (מסך לא חייב דק). עדיפות למעבדי אינטל בשני המחשבים. תודה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  14. שלום לכולם מחפש מפרט שחייב לכלול מעבד I5 תקציב 1500-1800 יכולים לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  15. המחשב מיועד לאדם המתקשה בידיו שהמחשב הוא עיקר עיסוקו. 1. מה התקציב המקסימאלי? = 2.2K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר, אך חסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% בלית ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 85% גלישה (כולל youtube), 5% אופיס, 10% סריקת תמונות אישיות ישנות, סידור ושיפור כתחביב, כנ"ל לתמונות חדשות ברזולוציה עד M20. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, יומיומי 6-8 שעות לפחות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא י…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by pKd,

אני צריך מפרט ב-3000 ש"ח אפשר להוסיף 200-300 ש"ח או יותר אם צריך... לא צריך...מסך, רמקולים, כונן, הארד דיסק,מקלדת,עכבר המחשב בעיקר למשחקים...ואולי קצת לעבודה גראפית אבל בעיקר למשחקים... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  17. ברגע שתתנו לי מפרט אני הולך לקנות, כי אני חייק לקנות היום. יש לי מעבד E6750 והמחשב ישמש בעיקר ל Photshop, אינטרנט ולראות קצת סרטים. חשוב מסך איכותי 19'' ועדיף שיהיה עם footprint מה שיותר קטן. חוץ מזה, אני קונה עוד מחשב מ TMS, אז המפרט חייב להיות בנוי מ TMS! תודה!

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  18. אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט למארז ותכולתו במקסימום 2k. המחשב לא יעבור שדרוגים עתידיים, והוא ינוצל לאינטרנט עבודה משרדית ומעט משחקים והורדות. אודה לכם אם תוכלו למצוא מפרט מתאים במסגרת התקציב מרשת k.s.p . אני חושב בכיוון של amd 3800x2 am2 בקשר לשאר אני צריך עזרה

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  19. מעבד AMD Athlon XP 2600+ 512K 333Mhz OEM מעבדים TITAN TTC-D5TB/G/CU35/R1 - P-3 & AMD מאווררים לוח אם ECS KT600-A לוחות אם SAPPHIRE RADEON 9200 256MB TV-Out כרטיסי מסך Western Digital 120GB 7200RPM דיסקים קשיחים LG 16x DVD-ROM Box כונני תקליטורים ו-DVD LG 52x32x52 CD-RW OEM צורבים Panasonic 1.44 Floppy Disk כונני דיסקטים TwinMOS 512MB DDR 400Mhz זכרונות מסך LG 773N מסכים כולל הרכבה הרכבה משלוח מערכת (מארז+מסך) עד הדלת באמצעות שליח GPT HK-100 Hebrew/English מקלדות ועכברים עכבר GPT HM-01 מקלדות ועכברים Temp מארז JNC H7650 מארזים וספקים JNC ZDR-2203 Headset + Microphone רמקולים LUXEON EM 4.1 רמקולים 4,324 ש"ח סכום כולל מע"מ מ-www.pc100.co.il

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by faxE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD (סרטים סדרות וכו...) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 Skyrim אולי BF3 ובערך כל משחק חדש שיהיה שווה לשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם …

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by bad-sector,

אז ככה, ביליתי שעות מול EBAY והחלטתי שאני קונה בארץ, 2 פרטים חשובים לי במחשב: 1. מקלדת מלאה. 2. כרטיס מסך נורמלי למשחקים (כרגע אני דיי נעול על 9600GT) חשבתי על ה HP DV7 1150, שעולה 5700, יש למישהו השגות / המלצות למשהו חלופי? איך הבנייה של HP ? איכות המחשב? אשמח לשמוע עוד...

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by Dragongk,

אני יודע שכבר יש לי פה כמה ת'רדים עם דיון על המחשב שאני הולך לקנות אבל אני עדיין רוצה שתרכיבו לי משהו טוב המחשב מיועד למשחקים בלבד (וכמובן אינטרנט והורדות של משחקים\סרטים אבל לא משהו כמו קידוד או עריכה) אני צריך במחשב את כל מה שיש במארז, אני מוכר את המארז עם כל מה שיש בו וקונה מארז חדש עם כל מה שיש בו בקיצור שיהיה כמה שיותר מהיר, ושיהיה יחסית שקט (לא יותר מ40DBA) ושיהיה מתאים לOC, לא משהו extreme אבל OC סביר של נגיד 600-700MHZ מבוסס AMD כמובן תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  23. שבוע טוב, רכשתי מחשב נייד חדש לפני מספר ימים http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1507&CategoryID=15 וברשותי שני שלטי משחק של PS3 אשר ניתן לחבר אותם למחשב ולשחק. לפי מהפרט אין שום סיבה שהמחשב לא יריץ משחקים בסדר גודל של FIFA 2014 PRO וכו' השאלה מה בנוגע לכרטיס המסך המובנה? האם הוא יעשה את העבודה? האם הוא לא יריץ אותם בכלל? או שיגרם למחשב נזק כלשהו? אשמח לדעת לפני שאני אתחיל להתעסק בהסבת המחשב לקולנסולה משחקים בזמני הפנוי? צ אם לא כמה יעלה לי בערך לשרדג לכרטיס מסך אשר יעשה את העבודה נאמנה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  24. אובכן, אני קונה עוד מאט כמעט מחשב חדש שלם ויש לי כמה שאלות בנוגע אל המפרט שבניתי... אובכן, מעבד intel E8400 BOX EZCOOL PS-1000(LED) 500W 12cm BIG FAN PSU 4GB OCZ 320GB WD ועכשיו מגיע החלק בו השאלות... אני רוצה מחשב שיהיה מפלצת לעבודה כללית משרדית גלישה באינטרנט וכן הלאה ומפלצת חייתית במיוחד עבור משחקים של היום כמו COD, CRYSIS, NFS, AA, CS 1.6 וGTAIV... עכשיו, יש לי מסך איכותי וטוב של LG בגודל 19 אינצ'... אני חשבתי לקחת את כרטיס המסך הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4713 ורציתי לשאול אם כדי לי ללכת עליו או שיש מקום שאפשר לקנות את הכרטיס הזה בזול יותר או שאני צריך בכלל 1GB של ראם או עוד כל מיני דברים? אז תאמרו לי מה לעשות לגבי כרטיס המסך... התקציב שלי היה …

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  25. שלום לכם, בדיון קודם קיבלתי המלצה למחשב חזק ללא הגבלת מחיר אמיתי ראו להלן: אני טס לארה"ב בקרוב (עבודה) וחשבתי לצאת למסע קניות לפי המפרט - כמובן רק לחלקים שהם זולים משמעותית שם ומשקלם סביר (מזוודות כבר יהיו מלאות במשחקים לילדים וכל מיני לאשה וכו'). מה דעתכם, מה כדאי להביא משם? וכמו כן האם לשנות משהו במפרט עקב הנסיעה או הזמן שעבר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.