ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להחליף את הכרטיס מסך והמעבד במפרט הקיים שלי למטרת גיימינג. התקציב המקסימאלי הוא 1300 ש''ח המפרט הקיים הוא: AMD Athlon II x3 440 Gyigabyte ma770 ud3 Ocz ddr2 4G Ati hd4770 Hec 500W 80plus תודה.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 (פחות רלוונטי, יותר מעניין אותי האם ההרכב הוכחי טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --- ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי, תכנות, גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרטיס מסך כבר יש לי (השאלה היא לגבי שאר הרכיבים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (כרטיס מסך וזכרונות כמו שכתבתי למטה - יש) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [ ¤ 598.56 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory [ ¤ 730.62 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 679.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Gigabyte 16/48 Retail [ ¤ 195.02 ] 1 מחיר- ¤ 5158 המחשב מיועד בעיקר למשחקים. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אז ככה... מה אתם אומרים על המחשב הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11220 לוג'יק יכולים למכור אותו ב200 פחות... המחשב לאינטרנט בעיקר, עבודות משרדיות ואולי משחקים פה ושם
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1) מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5738G בתשלום של 3600 ש"ח עם 3 שנים אחריות (מורחב) עם הרחבה ל-4 גיגה זיכרון 2) מחשב נייד ACER 5630-642G25MN בתשלום של 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות (מורחב) אבל בלי וינדוס 3)מחשב נייד Lenovo ThinkPad SL500 T 6570 עם הרחבה ל4 גיגה זיכרון הבעסה רק שנה אחריות במחיר של 3500 ש"ח מה הכי משתלם לדעתי הראשון ... מה לדעתכם? (תתיחסו למעבדים לזכרונות פשוט להכל המחשב שהכי יהיה שווה תכסף אותו אני קונה ...
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן. הוא בן 22. השימושים הם בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים (אם כי אחי הוא לא ממש גיימר. משחק פה ושם). לא ידוע לי על תוכנות כבדות שאחי נוהג להשתמש בהם. הוא משתמש ממוצע. האמת, אין לי מושג מה לקנות והכל פשוט מבלבל. אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב + ציוד היקפי ושלא יעלה על 3,500 ש"ח (האם זה תקציב הגיוני?). תודה
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מעונין במפרט: 1. עבודה עם סביבות פיתוח כגון Eclipse ומדי פעם - משחקים. 2. הרצת יישומים במקביל 3. לא מתכוון להוציא יותר מ1300 על כרטיס מסך. 4. אין צורך במסך. יש צורך בעכבר ומקלדת. 5. ניתן לשדרוג בקלות תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות לעריכת סאונד ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל ניתן לחסוך בזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לשאול מה יותר עדיף: מעבד בעל 4 ליבות, מסדרה ישנה יחסית, נגיד core 2 Quad (לדוגמה Q8200 או Q8400) לעומת מעבד דו-ליבתי, מהסדרה החדשה יותר, i5, נגיד (באותה רמת מחיר), i5 750. כמו-כן, שמתי לב שבסקשן המפרטים המומלצים, מעבדי AMD שולטים בתדירות הופעתם - אני מניח שבעיקר עקב שיקולי מחיר. האם מעבדים אלו אינם נופלים ברמתם מאלו של INTEL, בשום פרמטר? (חום, ביצועים, OC, אורך חיים, טכנולוגיית Hyper-Threading שלמיטב ידיעתי אינה קיימת בAMD) או בקיצור, האם באמת שווה ללכת על AMD לעומת אינטל??? האם אינטל זה רק מותג? אם כן- אודה להמלצת דגם שיתאים לדרישות המצ"ב, ברמת מחיר דומה/זהה. עיקר השימושים יהיו לתכנות, וכן המחשב ישמש לצפייה בסרטים (1080p). כמו-כן, ייתכן והמערכת תשמש גם…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המחשב הוא לבן אדם שבחיים לא השתמש במחשב, והוא רוצה "to catch up with the enviorment" אני מאד בספק שהוא הולך לשחק במשחקים, כי הבן אדם בן 35 ככה , ואם הוא לא שיחק עד עכשיו אז... אז אפשר לתקוע לו כרטיס מסך LOW END ולהתעמק בדברים אחרים. לגבי מסך, לא נראה לי שצריך LCD...
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
התקציב הוא פחות פונקציה... מעבד לפחות I5 מסדרת sandy bridge לפחות 4 ג"ב זיכרון כרטיס מסך חיצוני (רצוי אנוידיה בגלל תאימות דרייברים בלינוקס) מסך 15.6 אבל רזלוצויה מלאה (1920X1080) היצרנית לא משנה לי כל כך רצוי שאיכות הבניה תהיה טובה וסדרת הדגם תהיה לפחות משנת 2010. דיסק קשיח של לפחות 500 ג"ב. כונן אופטי פחות רלוונטי ואם אפשר בלעדיו זה עדיף. אני מתכנן להריץ בעיקר לינוקס אז אם אפשר לוותר על התקנה מראש של חלונות. חשוב לי שתהיה לפחות יציאת USB3 אחת. ואם אפשר מעבר ליציאת HDMI גם חיבור VGA רגיל. תודה מראש על העזרה, אשמח אם תעבירו ביקורת גם על היבואנית (או ספקית אחריות אחרת) של המחשב.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב מתוצרת קומפק (CQ61-280EJ) שהגיע עם ווינדוס וויסטה מקורי. אני רוצה לעשות Downgrade לXP אבל ישנן בעיות: כשקבצי הווינדוס נמצאים על הדיסק הקשיח, ואני מנסה להפעיל את תהליך ההתקנה בזמן הרצת המחשב תחת וויסטה, הדבר היחיד שמופיע לי הוא חלון DOS שנעלם מהר וכתוב בו ש"אין מספיק זיכרון נגיש". קצת חקירה בגוגל ומצאתי אלטרנטיבה שהיא הרצת התוכנית דרך DOSBOX, אך גם זה נכשל. יש לי גם דיסק מקורי של ווינדוס XP אבל בכל פעם שאני מריץ אותו לפני הוויסטה (Boot), זה קולט כמה קבצים ואז מראה לי מסך כחול. האם יש דרך אחרת להתקין? רצוי לציין שגרסאות הXP כולן SP3. (לא ניסיתי אחרים) וכמובן שהכנתי מראש Partition נפרד. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. התקציב שלי 5 אלף 2. המחשב אמור לשמש למשחקים כבדים! 3. אני לא צריך: מסך אכבר מקלדת רמקולים צורב והארדיסק הדגשים שלי בעיקר אל מעבד כרטיס מסך וזיכרון חייב יותר מ גיגה זכרון חייב מעבד עם 4 ליבות וחייב כרטיס מסך יותר מ 512 זכרון בבקשה ממכם תישדלו לא לעבור את ה 5100 תודה מראש לעוזרים, גמר חתימה טובה וצום קל!
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני מחפש נייד מבולבל מהכמות שיש מחפש נייד חזק ללא פשרות בטכנולוגיה הכי חדישה וכמובן שהיה קל קודם איזה מותג לדעתכם הכי שווה (שרות, אמינות, ביצועים) ואם יש דברים ספציפים אשמח לקבל קישור התקציב סביב 10K
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=36239&select=.268..271..1358..413..347..466. מתאים לצרכים שתיארתי בשאלון? בגדול, אם צריך לבחור לשפר רכיב אחד על חשבון האחר, מה הכי חשוב מבחינת מהירות העבודה של המחשב : המעבד, הזיכרונות או ה-SSD? או שלשימושים של המחשב הזה זה לא באמת משנה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, הכותרת למעלה די ממצה, אבל אני ארחיב על השימושים העיקריים שלי במחשב: מלבד שירים, סרטים וגלישה באינטרנט אני גם מתכנת, ומריץ על המחשב VS+SQL Server 2005. אני מעוניין גם להקים במחשב דומיין וירטואלי, מה שאומר שלעיתים ירוצו על המחשב כ 4 מכונות וירטואליות במקביל (domain controller ועוד כמה תחנות קצה). התקציב שלי הוא בין 4500 ל 5000 ש"ח. אין צורך במסך. אשמח לעזרה, תודה מראש! עריכה: עוד כמה דברים ששכחתי: 1. אני מעוניין גם בצורב DVD וגם בכונן DVD (לא נוח רק עם צורב) 2. אני מעוניין גם בכרטיס רשת אלחוטי 3. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב משומש לנובו T61 האחריות שלי על הסוללה היא עד יוני הסוללה של 6 תאים מחזיקה לי בין שעתיים לשעתיים וחצי האם זהו זמן קצר ביחס לסוללה והדגם(אם אני לא טועה בנתוני יצרן רשום 3 וחצי אבל השאלה כמה בפועל) במידה וכן יש איזהו שהוא כיסוי לאחריות? מה אני אמור לאגיד להם כדי שהם יחליפו לי סוללה?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש מיפרט למשחקים לא כולל מסך לא ל-OC (אין לי מוסג מזה ) אבל שלא יהיה בו זיכרון של MHZ800 ולפחות שני גיגה ועים אפשר עז אינטל ותודה
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים תכני HD ותכנות בהמשך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4 METRO DEAD RISING וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42" על FHD כרגע בעתיד מתוכנן קנייה של מסך טלוויזיה של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? UL…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן. אני בהתלבטות ואשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד לצורך אחד בלבד: שידור ישיר ליוטיוב ע"י תוכנת OBS. איך זה הולך לעבוד? כרטיס לכידה עם כניסת HDMI שיחובר לאחת מכניסות ה-USB של המחשב. לכניסת ה-HDMI תחובר מצלמת וידאו פנסוניק HC-770. המטרה היא לשדר ב-1080p/30fps. כל הרשת מלאה בהמלצות לגיימרים שמשחקים במקביל לסטרימינג ולכן בכל הכתבות ממליצים על כרטיס מסך. לא ברור לי האם i7 או מקבילו ב-AMD יעמדו בכח העיבוד שדורש סטרימינג של 1080P. אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל. אפשרי חריגה רק אם זה מחייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או ת…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מחשב נייד עם מסך דיי גדול 17 אינץ לפחות שיחליף מחשב נייח בבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי אני מחפש נייד בגודל 13.3 ומצאתי את הנייד הבא - http://www.navitech.konimbo.co.il/items/168092 התקציב מאפשר למשהו יותר חזק - אבל איך המחשב הזה? (לא חייבים להשתמש בכל התקציב) השימושים העיקריים זה תוכנות אופיס
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המחשב בשביל חברה שלי היא צריכה אותו בשביל לימודים בעיקר, שמיעת מוסיקה סרטים וכו. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית כלשהי, יכאב הלב לקבל חתול בשק. המקסימום שירוץ על המחשב זה Pro engineer. גודל מסך בין 14 ל 15 אינצ' יהיה בסר גמור. 4 ג'יגה זכרון, וקצת העדפה לאינטל על AMD. תודה רבה למי שיתן מזמנו ויעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1450 לוח אם: Asus P5N32-E SLI 1257 זכרונות: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 451 כרטיס מסך: Sparkle 8800GTS 640MB Retail 2093 דיסק קשיח: Seagate 320Gb SATA-II 16MB 3320620AS 474 ספק כח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail F50060GLN 438 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU 530 סה"כ לתשלום 6703 כולל משלוח והרכבה. עד כמה שהבנתי, המעבד OEM מגיע עם קירור סטוק משלו, נכון? אני מתלבט בין הזכרונות של קורסייר לבין OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 אשמח להערות בונות\אישורים.
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-