ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות נטבוק בגודל של 10 אינצ' ממה שבדקתי עד כה נראה לי שהכי משתלם מבחינת המחיר והמפרט זה הנטבוק של Acer: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733781 מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? אני אשמח לעוד המלצות על נטבוקים נחמדים. יש נטבוקים עם חיבור HD ? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, חבר פנה אליי בשאלה והיות ואני לא מומחה גדול בנושא החלטתי לפרסם כאן. מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד מוזיקה - הנה הטמפלייט : * מטרות המחשב? בעיקר עבודה עם מוזיקה CUEBASE וחבריו (צורך ראשי), כמו גם אינטרנט ושלל תוכנות לצרכי לימודים לתואר (אופיס, VS וכו') (צורך משני) * גודל המסך? לא רלוונטי ולא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, כ3 שעות יהיה מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB לצורך חיבור כרטיס קול חיצוני * בלוטות? אין צורך, אבל אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, רצוי שיהיה מהיר * צורב DVD? כדאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לשחק במחשק ArmA 2 על רזולוציה מקסימלית (1366X768) על מסך 22 אינץ'. הנה המחשב שלי: Core 2 dou E6320 (1.8 Ghz) 3GB RAM 667Mhz Geforce 9400GT 512MB ספק כוח EZcool 350W מה אתם מציעים לי לשפר במחשב כדי שהמשחק יעבוד לי על גרפיקה טובה? (עד 800 ש"ח אפשר חריגה של 50 שקל מקסימום)
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1) * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עיבוד נתונים (תכנות), משחקים (די כבדים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו ממדית), עריכת סאונד (cubase) * גודל המסך? - לא קריטי, רצוי 14-16 * משקל רצוי? - לא קריטי * זיכרון מתמון - ddr 3 רצוי אם אפשרות הרחבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי מאוד 3 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן (HDMI ) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחרי חיפושים ארוכים נתקלתי ב HP Pavilion DV6-1330EJ - Full Keybord Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2GB DDR3 1066MHz (2 x 1024 MB), Up to 8 GB HD 250 GB (7200R…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי מחפש בשביל סטודנט נטבוק נייד עד כ 1600 ש"ח חיפשתי פה ושם ולא הגעתי למסקנות. המחשב ירכש מחר אז אשמח להמלצות. השימוש פשוט : גלישה באינרטנט עבודה עם WORD צפייה בסרטים [ משהו פשטני ולא איכותי ] לא ישמש למשחקים. על מה ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד. הדגם/החברה לא משנים לי . חשוב לי שבמפרט שלו יהיה: מסך 13.3 . (לא חשוב המשקל- עדיפות לבלי צורב). מעבד כפול ליבה עם לפחות 2.0GHZ ומעלה. זכרון - 4 GB. בלוטות'. דיסק קשיח של לפחות 320 GB. HDMI הרכיבים הנ"ל חשוב לי שיהיו במחשב. מעבר לכך -מערכת הפעלה, סוג המעבד וכו'- לא ממש חשוב לי. לא הצלחתי למצוא לבד מחשב שיכלול את כל הנ"ל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי דל E6400, אחת מרגליות הגומי שמודבקות בבסיסו הלכה לי לאיבוד, הייתי רוצה להזמין סט רגליות כזה, היכן אני יכול למצוא? (לא מצאתי ב EBAY) תודהל
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה, מדובר על מפרט משרדי חזק+גרפיקה, אני צריך ביצועים גבוהים בעבודה עם חלונות אינטרנט רבים, ותוכנות כבדות נוספות כלומר PHOTOSHOP שדורש הרבה זכרון וביצועים גבוהים. מתוכנן 4GB זכרון בתור שלב ראשון. אני מתלבט בין AMD Phenom II X4 955 Socket AM3 Box 3200MHZ 2MB CACHE לבין Intel Core i5 750 Tray 2660MHZ 8MB CACHE שניהם בדיוק אותו מחיר, למרות שלוחות ל-AMD נראים קצת יותר זולים. מה משמעות היתרונות של כל מעבד, ואיזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב הפועל על מעבד 3GHZ וכרטיס מסך 7800GS וזכרון קשיח של 70GB כך שאפילו בתקציב הנ"ל אני ארגיש הבדל עצום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אנא לא לחרוג (התקציב כבר בחריגה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סדר העדיפויות שלי הוא: 1. גיימינג 2. סרטים בהפרדה גבוהה 3. גראפיקהפוטושופ) 4. תכנות (ויזואל סטודיו) המחשב לא ישמש לפרנסה אלה כתחביב. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? World Of Warcarft, Age of Empires III, Empire Total War * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינני מתכוון לעבור לויד…
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב אני חושב לקנות נייד של GATEWAY בחו"ל. האם מומלץ? האם יש שירות שלהם בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המחיר גבוה או נמוך ביחס למפרט שמציעים לי בחנות: מחשב macbook # מעבד: intel core 2 duo 2.4GHz # סוללה,משקל: עד 4.5 שעות, 2.3 ק"ג. # זכרון: 2GB # דיסק קשיח: 160GB # מעבד גרפי: intel GMA X3100
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ניידcq61-140ej עם מסך בגודל של 15.6" (לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה ממנו ) ואני מחפש לו משטח קירור אני מוכן להשקיע על משטח קירור רציני עד 300 שקל,כל עוד אני עובד איתו אז הטמפרטורות לא עוברות את ה65 מעלות(וגם לטמפרטורות האלה זה מגיע אחרי הרבה שעות עבודה) אבל הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ משחקים עליו(לא משהו כבד) אז הוא ישר מזנק לי למעל ל75 מעלות ומעלה וזה לא ממש מוצא חן בעיני,על המחשב מותקן XP(כן זה אפשרי למי ששואל) ככה שמערכת ההפעלה עצמה לא מכבידה מבחינת הביצועים,זקוק להמלצות תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במחשב למשחקים ועבודה, כבר הרבה זמן מחפש. שומע שבחים רבים על הטושיבה כחברה הכ אמינה וכדאית לבחירה, יותר מכול השאר. רציתי את דעתכם לגבי שני מחשבים שמצאתי, המלצות לאחרים, ואיזה חברה בכלל מומלצת, ואיזה נתוניםנדרשים לי לחוויה עם גרפיקה ברמה גבוהה שיוכל להריץ לי את כול החידושים של היום. בכול מקרה מ לא מובן, אשמח לענות ולהסביר את רצונותי בעניין. הנה המחשבים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8395&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 האם כדאי לחכות בכלל ל I7 או זה בסדר? יש הבדל ב RPM משמעותית או זה לא משנה? ועוד תהיות בסגנון. תודה רבה לעזרים.[br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 11:47:39 מישהו יכול לע…
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה, מצאתי את הדגם של thinkpad w510 של לנובו בשתי וראציות: הדגם שמוגדר כ 4319-29G שנמכר ברוב החנויות המוכרות כמו למשל שניידר : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14822 היתרון של הדגם הזה הוא: מעבד חזק יותר מהדגם השני 820QM, וגם נחשב כחנות מוכרת ואמינה. החסרון: מחיר 11,678 , סוללה של 6 תאים, זיכרון של עד 8GB. והדגם של 4319-2qu שנמכר בקיו-סיס : http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=43192qu&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=33&aff=Zap〈=he היתרון:מחיר: 9,599, סוללה 9 תאים, זיכרון של עד 16GB. החסרון:מעבד יחסית חלש יותר 720QM, החנות נחשבת כיבואן אפור. אני שלחתי להם מייל לברר לגבי האחריות והם טוענים שהאחריות היא של IBM, והבנתי שהם קונים את המחשב דרך חנות בחו"ל בשם su…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי... בניתי לעצמי מפרט שאני מאמין שהוא טוב לצרכים שלי, המפרט נבנה באתר של KSP Core i5 750, s1156, 8MB Tray שח935 P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E שח750 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel שח620 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS שח348 סה"כ: 2653שח הרכיבים שאני מתכנן לקחת מהמחשב הנוכחי שלי זה HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E DVD-RW הצרכים הם שימושים רגילים ומדי פעם משחקים (COD4MW2/PROTOTYPE/STALKER וכ"ו..) אבל זה יריץ אותן בצורה טובה... כי כרגע זה מריץ את PROTOTYPE על האיכויות הכי נמוכות וזה מקרטע... אני מודע לזה שהמחשב הוא "יותר מדיי" בשביל צרכים רגילים אבל אני גם לא רוצה שעוד חצי שנ…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד מדגם hp touch smart tx2 1375 dx עכשיו פגשתי חבר שיש לו את אותו מחשב והוא אמר לי שיש לו בעיות חימום ולשני חברים שלו הוא נשרף. ושכדי לי להרחיב את האחריות. הורדתי תוכנות לבדוק את החום שלו מגלישה באינטרנט הוא מגיעה מ 60 ל75 מעלות דיי בקלות. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג כמה רמת חום זה סביר זה מעבד amd turion ואם מישהו יש מושג מה לעשות אם צריך בכלל
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ אשר מכיל מעבד ראשי חזק ככל האפשר ובעל כרטיס מסך מסידרת 5 של ATI כמו כן כונן SSD. הנייד ישומש להרצת תוכנות כבדות מאוד (אני לא יכול לפרט זה כנגד חוקי פורום). הלפטופ צריך להיות גודל מלא ומסך RGB LED. תודה מראש. עריכה: המחשב יריץ דואל בוט לינוקס + וונדווס 7.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. מחפש נייד סבבה למשחקים כמו COD 6 BATMAN וכדו' שיריץ משחקים על HIGH ... שיכלול מעבד חזק ו4 גיגה זכרון וכמובן ווינדואס 7... מחכה לתגובות , תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לגבי לוח+זכרון+מעבד בתקציב עד 2000 ש"ח דגש על 4GB זכרון ולוח אם הכולל כ.מסך מובנה המערכת מיועדת לשימוש עריכה גראפית - פוטושופ ועבודה משרדית (מספר חלונות אופיס ודפדפן במקביל) כמו כן תוכנות ADOBE נוספות כמו שתוכלו לראות התקציב לחוץ ואין לי בעיה לרכוש חלקים בנפרד מאחר ואיני זקוק להרכבה. חשבתי על : INTEL Core i5 750 TRAY 890 ש"ח לוח אם Gigabyte דגם GA-H55M-S2H 505 ש"ח 2x 2GB 1333Mhz 318 ש"ח =1713 ש"ח שאלה ספציפית לגבי הלוח - יש הערה לגבי כ.מסך מובנה: (Note 2) To use the onboard D-Sub, DVI-D, HDMI, you must install an Intel CPU with integrated graphics. מה הדבר אומר ? האם המעבד שבחרתי יאפשר את פעולת כ.מסך המובנה ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
השידרוג הוא כרטיס מסך, מכיוון שהוא לא עובד כבר, השאלה היא האם כדי להנות ממשחקים אני צריך גם לשדרג את המעבד. 2. שימושים עיקריים: כאמור משחקים, וקצת גרפיקה ג. כרגע משחק ברזולוצייה 900/600 (יש לי מסך "19 LG לא שטוח) עם הגדרות נמוכות מעוניין לשחק ב-1280/1024, ואפילו ב-1600/1200 , לא מתכוון כרגע לקנות מסך חדש. אני משחק בפרו אבולושיין, נ.ב.א., COD, ומשחקי יריות ברשת. רוצה כרטיס מסך שיוכל להחזיק גם משחקים חדשים כיום. רוצה לשחק בהגדרות משחק בינוניות - גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 5. המפרט שלי כולל: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.00GHz 1MB E2180 Box CPU, המעבד הוא ללא OC זיכרונות: Kingston KVR800D2N5 (1GB X 2)…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתם יכולים להיות רגועים עשיתי חיפוש לפני שפתחתי את התרד כמובן שהיו דברים דומים אבל אף אחד מהם לא ענה על הדרישות... אז מה הדרישות מהפרט? 1. 4K ואי אפשר לחרוג מהתקציב *(כמובן שאם זו תהיה קפיצה משמעותית בשביל סכום זניח אני אשקול זאת... ) 2. השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. א) פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית דו מימדית. תהיה גם עריכה של תלת מימד אבל לא ברמה שמצריכה דגש. ב) בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכרטיס מסך. אני אסתפק במובנה בחודשים הקרובים. (זה שאני בונה על הכר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד עד 3000 לשימושים משרדיים, אינטרנט וסרטים. חשוב שתהיה אחריות+מערכת הפעלה חוקית! עדיפות לפנדה'ס או IQPC, אבל אפשר גם KSP או אפילו IVORY במקרים חריגים חס וחלילה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד שיעבוד טוב עם התוכנה solidworks 2007. איזה מפרט טכני ואיזה מחשב מתאימים לי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי חברים! אני רוצה לקנות נטבוק, (תקציב של בערך 2500 ש"ח), והמליצו לי על אחד מהמעבדים האלה: Intel Atom N450/N470/N330 הבנתי שה470 הוא הכי חזק לנטבוקים..האם זה נכון? והאם הוא כפול ליבה? מה לגבי ה450? שמעתי שגם הוא טוב.. לגבי ה330 שמעתי שהוא לא מוצלח..האם זה נכון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. בכל מקרה, אבא שלי אמר לי שהוא קונה לי מחשב אם אני אתן לו מפרט עד מחר, ואם לא אז הוא ייקנה מחשב לאחותי (מחשב דיי זבל אפשר להגיד, כזה ב 1000 שקל), ואני אשאר עם המחשב הנוכחי הישן יחסית. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: To…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-