ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב גיימינג בינוני למשחקי רשת כמו CS:S, COD, וכל המשחקי FPS האלה.. התקציב הוא 3000 שקל, חריגה אפשרית של 200-300 שקל. הרזלוצייה המקסימלית היא 1920X1080, הייתי רוצה להריץ את המשחקים על האיכות כמה שיותר טובה.. השקט של המפרט די חשוב אבל לא עד כדי כך 7/10. לא מתוכנן OVERCLOCK. עדיף שזה יהיה מחנות בבאר שבע. לא נראה לי שבעתיד אני אשדרג בצורה גדולה את המפרט. עוד כמה הערות: צורב שיהיה הכי פשוט שאפשר, דיסק קשיח עד 500GB, המהירות של הזיכרון חשוב לי שיהיה מהיר כי כמו שהבנתי ככל שהMHZ יותר גבוה זה טוב יותר למשחקי רשת. חוץ מזה אני צריך מפרט שיהיה בו כל מה שצריך, אני לא הכי מבין בחומרה..
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שאני מתחיל את המסע להרכבת מפרט, אנא עזרתכם בבחירת בית עסק שיש לו מעבדה הסמוכה למגוריי, היינו במרכז (אני מגבעתיים). בפעם האחרונה (לפני כשנה), הרכבתי אצל TMS שנתנו שירות מעולה אבל גם הבטיחו שתוקם מעבדה בת"א. היום כשדיברתי איתם, התברר שלא דובים ולא מעבדה - המעבדה הקרובה היא בנתניה. אז נכון שלא צריך לחשוב שלילי, אבל מהניסיון, זהו תנאי מקדמי עבורי. אז למעט אייבורי, עליו לא זכורות לי ביקורות טובות - מי מהמוזכרים והמומלצים בפורום הינו בעל מעבדה באזור המרכז?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום !!! בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב עם מעבד CORE I5 עם דגש על לוח מתקדם שיאפשר לי לשדרג את המחשב בעתיד(אני לא יודע אם זה יצא אבל עדיף שיהיה בלוח אם SATA 3 ,USB3) ,וספק כוח איכותי . אפשר לחסוך כסף על חשבון כרטיס המסך והזיכרון הפנימי . עדיף מארז מרווח . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עבודה משרדית. אופיס, אקרובט רידר, אינטרנט וכד'. סרטים - אפשר לוותר על זה, זה ממש לא חשוב. הדרישות הן : "11.6 זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. WIFI כניסת LAN רגילה חיבור - VGA חיצוני. תודה. אילו דגמים מומלצים בטווח המחירים הזה? WIN XP / 7 ממש לא משנה... העיקר שאחת משתיהן יעבדו חלק.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לומד הנדסת אווירונאוטיקה וחלל וצריך מפרט למחשב נייד מילאתי את השאלון להראות פלוס מינוס את הדרישות שלי ממנו. אני לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים כך שאני אפילו לא יודע איזה מעבדים וכרטיסים גרפיים יחשבו לטובים על נייד ניתן לחרוג גם מהמחיר פלוס מינוס רכישת המחשב בישראל * מטרות המחשב: מטרות עבודה בעיקר, אופיס, מטלב, סוליד וורקס, אינטרנט.(בכללי שיריץ טוב תוכנות חישוב ושרטוט) כלל לא אתנגד גם אם זה יריץ משחקים בצורה סבירה אך לא חייב (סביר=הרצה של משחקים חדשים לא בהכרח בהגדרות מקסימליות) * גודל המסך: 17 אינצ' פלוס מינוס, משום שאני רוצה שיהיה נוח לעבוד עם המסך ולא מעייף בגלל מאמץ של עיניים. * משקל רצוי: כלל לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן של 2-3 שעות * האם יש…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי רק בקשה, אני לא מעודכן לגבי הכרטיסי מסך ולגבי המעבדים שיש היום כי פשוט אין לי זמן לזה אני בצבא אם מישהוא יכול לעשות לי סדר בדברים אני אשמח אני רוצה מחשב שיהיה אפשר להריץ בו משחקים כבדים ולגלוש כמובן **שיהיה זיכרון 4 גיגה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במחשב Lenovo G550 92G ובכונן DVD RW המחשב היה בתיק של SWISS סגור ומאובטח. מצאתי את המגש פתוח חלקית, הדלקתי את המחשב, פתחתי וסגרתי את הסידי והוא נכנס למקום כמו שצריך הכפתור פעיל לגמרי, אבל נראה לי שברח לי איזה קפיץ ככה שהוא ממש שקוע לתוך המגש ולא נוח ללחוץ. השאלה שלי לבעלי G550 האם הלחצן שלכם גם שקוע מאוד (ואולי אני רק הוזה) ואם באמת זה רק אצלי, איך מסדרים את זה? - אחריות או עצמאית אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי רציתי לבקש שמישהוא מכם ירכיב לי מפרט גיימרים. המחשב נועד לאחיין שלי התקציב הוא 6-8 אלף שקל אבל אפשר לחרוג כמובן. חשוב לציין שאין כל צורך במסך מחשב חדש. תודה מראש. המסך שברשותו הוא 22אינץ' רזולוציה 1680*1050 המשחקים הם בדרך כלל משחקי פעולה וכל אלה. ההגדרות שירצה לשחק הם על גבוהות. הרכיב היחיד שאיני צריך זה המסך. אוברקלוק לא מתוכנן. מערכת הפעלה WIN7 כן כנראה שיתבצע שידרוג עתידי כן רצוי לשמור על אופק השידרוג
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מעבד- Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם- P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E asus זיכרון- 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel כרטיס מסך- HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI קירור למעבד- CNPS10X Extreme Blue LED סה"כ- 3145 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת משחקים. מתוכן לעשות OC
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים, שבוע הבא אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מטרתי היא לרכוש מחשב עם יכולת הנאה מהמשחקים הכבדים בשוק כיום ויכולת עבודה חלקה ב indesign ,photoshop וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. התקציב שיש ברשותי הוא עד 6000 כאשר כל הציוד הנלווה יש ברשותי. מצרף בזאת שאלון: 1.מה התקציב המקסימלי?6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן אז ברור שלחסוך למרות שאני מעוניין באמת במכונה שאוכל להנות ממנה זמן רב ותוכל לסחוב את המשחקים הכבדים ללא מריחת פריימים וכד'. 2. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא יכול לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.משחקים,עריכה גרפית,insesign,CRYSIS,pH…
-
- 46 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אבא שלי מעוניין לרכוש נייד. הוא לא מוכן להשקיע יותר מ-2500 שקלים (גג). אני מכוון למקס' 2000. הוא חובבן בכל מה שקשור למחשבים, אין צורך בכרטיס מסך רציני. אין צורך גם במערכת הפעלה. מטרות המחשב - אינטרנט, מסמכים וכו', סרטים. לא משחקים. גודל המסך - סטנדרטי, לא קטן מדי. 15 אינץ' ~ המשקל - לא משנה. זמן סוללה - גם כן, לא קריטי. אני לא חושב שזה אמור להוות שיקול. האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. בלוטות' - כן, מה זה בעצם? שהמחשב יכלול כמובן מודם אלחוטי.. גודל מינימלי של כונן קשיח - כמה שנראה לכם בגדול (לשימושים שציינתי), אבל לא 4 ג'יגה נגיד.. בסביבות 100 ג'יגה. צורב DVD - כולל. אין העדפה לחברה כלשהי. תודה לכל העוזרים. אם אתם צריכים עוד מידע, רק תשאלו.. (:
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קצת רקע למאורעות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451223.0 כבר למעלה מארבע שעות שאני נובר בפורום, באתר של asus, gigabyte, amd, intel כדי לפתח פרספקטיבה על מה שאני רוצה כמפרט כי כבר מזמן אני לא בעניינים..צבא.. יש לי ניסיון עם אינטל, אסוס ואנבידיה - מעבד, לוח אם וכרטיס מסך בהתאמה.. אבל הרגע בדקתי גם מחירים של מעבדי amd ולוח אם תואם של gigabyte ואני יכול לחסוך עד 800 ש"ח בערך.. אך אני לא מכיר את amd בכלל. קראתי גם על ה core i5.. מה שגם קצת הוריד אותי מאינטל. שימושים עיקריים למחשב העתידי: משחקים, תכנים בHD, הורדות ופוטושופ.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות אמינה בארה"ב מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חול ארצות הברית [הבנתי ששם זול באופן משמועותי] תקציב: 600$ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ יד ראשונה\שניה: ראשונה- חדש זמן אחריות רצוי: שנתים שלוש חברת המחשב הניד המועדפת: טושיבה [הבנתי שהאחריות שלהם מעולה] מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: +250 משקל הנייד המועדף: פחות משנה גודל הצג: 14 ומעלה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: אשמח אם יהיה כרטיס רשת טוב [שיכול לבצע הזרקות וסינפים ושיהיה לו טווח טוב] וכרטיס קול מעל הממוצע[מקסימום אולי אקנה חיצוני] מה מטרת שימוש המחשב? תיכנות [C++ JAVA ASM] מעט עריכת PHOTOSHOP [אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת קנית מחשב נייד והHD עובד במהירות 5400 סל"ד (לפי מה שאני יודע רוב המחשבים הניידים משתמשים בHD כזה) האם נתון זה משפיע הרבה על תפקוד המחשב (לעומת 7200 סל"ד)? האם זהו נתון בעל משקל שעלי לקחת אותו בחשבון? תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
hey. i still didnt install hebrew.. listen I bought a laptop of fujitsu siemens , and it has bluetooth, but when im trying to eneable it i cant, the option is blocekd, somebody knows why is that happening? i know for sure that my computer has this option. write the answer in hebrew please, thanks.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג (לא רק) והציעו לי את המפרט הבא- Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz-x2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black CoolerMaster CM 690 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus סה"כ-3900ש"ח הינה הדרישות אם המפרט לא משהו- 1. מה התקציב המקסימלי?4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך, לכיוןן ה-3500. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4000. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות…
-
- 39 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש לקנות מחשב חדש במחיר הכי נמוך אבל ללא פשרות אני יודע שזה נשמע נוגד את ההגיון... אז תנו לי להסביר : אם יש לוח אם שיעלה עוד 50 ש"ח אבל הוא יכיל שידרוג חשוב - אז לקחת את היקר יותר או אם למשל מעבד עולה עוד 10% אבל נותן עוד 30% ביצועים - אז לקחת את היקר יותר או אם למשל הארדיסק 5400RPM? אבל 7200RPM נותן ביצועים הרבה יותר טובים ועולה אולי מעט יותר - אז לקחת את היקר יותר או אם למשל זיכרון של חברה אחת או אחרת וידוע שהחברה הזולה היא זבל לגמרי... אז לקחת את היקר יותר - אבל אם שתיהן אותה רמה בערך ואחת יותר זולה מהשניה - אז לקחת את הזול יותר או אם למשל ספק כח - שלא יהיה מחברה גנ'רית אבל שלא יהיה מהסדרה הטובה ביותר שלהם לא מתוכנן כרטיס מסך רציני. מה דעתכם לגבי ללכת …
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב לילדה בת 8 לדברים בסיסים שלא יהיה רעוש כולל ציוד נלווה (מסך,עכבר, מקלדת ) התקציב הוא בין 2K-3K חשוב שהחנות תיהיה מאזור חיפה-קריות תודה לכול מי שעזור
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה- http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1134 למטרת אינטרנט בעיקר, יחד עם שימוש ביתי כללי ומשחקים בקטנה- כלומר להריץ ברמה נמוכה משחקים [גם חדשים] על מסך 19" עקרונית המפרט נראה ממש בסדר- אבל השאלה היא כמה בדיוק הוא מתאים לדרישות ואם אפשר להתפשר על דברים יותר חלשים [מעבד או כ. מסך למשל] או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר איזון בין הרכיבים? התקציב לא כולל מסך או ציוד הקפי כלשהו, לא למטרת שדרוג או OC
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים הדלקתי את הנייד וראיתי שבמקום להעלות את מערכת ההפעלה הוא מנסה להיכנס ל- DELL MEDIA CENTER. לאחר דקה בערך הוא רושם שהוא נכשל בפעולה ומכבה את עצמו. מישהו מכיר? מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה המחשב הולך להיות לצורכי עבודה בלבד עיבוד תמונה בפוטו שופ אנימציה 2D עריכת סרטים - קידוד המרה רוב התוכנות יהיו של אדובי CS4 אני צריך פשוט רינדורים מהירים עבודה חלקה שיהיה מחשב שקט ואמין ! הנה מפרט שהרכבתי מקריאה בפורום רציתי לדעת אם יש מקום לשיפורים או שינויים תודה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה זמן (5 שנים?) סוחב את העגלה שלי איתי. הייתי רוצה מחשב חדש (: הפעולות הכבדות העיקריות שאני עושה עם המחשב זה לשחק - משחקים כבדים. כמובן שעם הגרוטאה שלי עכשיו אי אפשר לעשות הרבה, אבל אני מכוון למשחקים כבדים, גם כאלו שנמצאים עכשיו בשוק, וגם כאלו שעוד יצאו. חוץ מזה אני רואה פה ושם סרטים (לא באמת חשוב לי איכות HD או משהו), גולש הרבה (עם הרבה טאבים), וגם מדי פעם מתכנת (בעיקר בEclipse). ציוד היקפי: צריך מסך חדש (לא צריך להגזים, אני אחיה עם 19 אינץ'). עכבר ומקלדת - לא צריך משהו מיוחד, היום אני מסתפק בעכבר הפשוט של Microsoft שהגיע עם המחשב. רמקולים - גם צריך חדש, אבל ממש לא משהו מיוחד. צורב (כונן אחד לכל הסוגים, כולל DVD) מערכת הפעלה: Windows 7. איזו גרסא? אני ל…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד עד 3000 לשימושים משרדיים, אינטרנט וסרטים. חשוב שתהיה אחריות+מערכת הפעלה חוקית! עדיפות לפנדה'ס או IQPC, אבל אפשר גם KSP או אפילו IVORY במקרים חריגים חס וחלילה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון, פשוט לא מצאתי הודעות שעוזרות לי בפורום קירור, או כאן. אז אני מעלה הודעה, אם זה לא המקום אז תגידו. יש לי 1525 dell . הבעיה שלי היא עם הכונן הקשיח wd1600bevt הטמפרטורות שלו נעות סביב 43 מעלות לרוב, אני לא יודע אם זה תקין, ואני לא מצליח למצוא מקום שכתוב בו טמפרטורות תקינות סטנדרטיות. :s05: לרוב הטמפרטורות במעבדים הן על 55 מעלות, שזה אני הבנתי בסדר יחסית. את הטמפרטורות בדקתי עם speedfan, everest וגם hwmonitor. תודה רבה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבקשה בבניית מפרט לחבר טוב שלי, הדרישות למפרט הן: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב הוא בסביבות ה-2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר וכן צפייה בסרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה, בעיקר למשחקים וסרטים, וכמובן עבודה שוטפת כגון תוכנות office למינהן ושימוש באינטרנט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * בא…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-