ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה למכור את הנייד שלי ואשמח לשמוע מה דעתכם. Dell Inspiron 6400 15.4" Intel Core Duo 2.0 GHz 1GB RAM דיסק WD 160GB כרטיס גרפי און בורד שמסוגל להריץ משחקים כמו WOW למשל מערכת הפעלה XP חוקית המחשב בן 3 והסוללה כבר די חלשה. הוחלף לו מאוורר לפני חצי שנה בערך ומאז הוא לא מתחמם יותר מדי. כמה נראה לכם שהייתם משלמים על מחשב כזה? תודה! אילי
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני חייב להודות שבזכות הפורום (כלומר בזכותכם), הצלחתי לבנות מחשב טוב (כך אני מקווה) - לאחר קריאה רבה בפורום. תודה רבה לכם - תמשיכו ככה. המטרה של המחשב יישומי אופיס + אינטרנט + וידאו ומשחקים (אני לא גיימר). המפרט: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 329.00 ¤ 1 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 329.00 ¤ 1 Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 869.00 ¤ 1 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 529.00 ¤ 1 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 659.00 ¤ 1 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 1 Gigabyte Radeon X600PRO GV-RX60P12…
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט (אופיס וויזואל סטודיו בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוב השימוש במחשב יהיה אופיס וויזואל סטודיו, אך בסמסטר הזה אצטרך להשתמש קצת בסוליד וורקס אבל לא ברמה גבוהה (חלקים בודדים). 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע שבועיים גג מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כ…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד לא עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני טס לניו יורק ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב גמיש, הייתי שמח להוציא 3000 מכיוון שהשימוש שלי במחשב הוא משרדי, אבל אם יש צורך אמיתי להשקיע יותר אני יכול, כמובן עד 6000. העדפות: *משקל קל ומסך קטן (אבל לא מידי) חשובים לי יותר ממסך גדול, אני צריך לקחת אותו למקומות. * 120 gb מינימום דיסק קשיח. * wifi מובנה (wimax אני לא באמת צריך.. אם יש אז אדרבה). * מספיק זיכרון ram ומעבד מספיק חזק שהמחשב יחזיק מעמד זמן. * מסך כמה שיותר חד ויפה. מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המשימה העיקרית היא חזרה לשחק משחקים , אז צריך שיהיה טוב להריץ משחקים בצורה גבוהה כדי שההנאה שנעלמה לי לפני הצבא תחזור. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: צשחקים כגון מאפיה, GTA , MOH ובעצם כל משחק כבד וטוב. * לגבוהות -- רזולוציה שיא של המסך שלי 23 אינץ -1080*1920 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אולי רמקולים אם התקציב מאפשר אבל לא קריטי 4. צריך צורב וכונן דיסקטים. 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-5 אין בעיה שיהיה רעש אבל הוא…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט האם לקנות מחשב נייד באיביי, על פניו זה נראה יותר זול (גם בהנחה שאני מוסיף 15.5% מע"מ כזה מגיע במשלוח). כעיקרון אני צריך את המחשב בעיקר לאופיס ובעיקר לקבצי אקסל כבדים. אני מתכוון כמובן גם להשתמש בו לאינטרנט ולהורדות (אימיול וכו') ולצפייה בסרטים. חשבתי על זיכרון של 1G ומעבד של 1.6 ומעלה. אני מעוניין במחשב של סוני בעיקר בגלל העיצוב (קצת קטנוני, אבל בשביל זה אני פה להתייעץ) ומצאתי משהו לדוגמא. אם אתם חושבים שאני צריך לתת דגש על עוד דברים חשובים לפני שקונים, אז אני אשמח לשמוע. כמו כן, אם לא כדאי סוני אלא משהו אחר, אז תציינו זאת. דבר אחרון, יש לי בבית מחשב שולחני עם מעבד של AMD ואני מרוצה, עד כמה הם פחות טובים בניידים והאם זה באמת משמעותי למשתמש הממוצע. משחקים ו…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לשדרג את המחשב בארה"ב ולקנות את אחד משני המחשבים לעיל. לפי הסתכלות בפורום ראיתי ששניהם מחשבים איכותים, אך בכל זאת רציתי לדעת מאנשים עם קצת יותר ניסיון - מי מהשניים עדיף? אני אקנה את שניהם בקונפיגורציה יחסית חזקה, של מעבדים מסדרה 9XXX, כרטיס מסך חיצוני וכו'. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש המלצות? אני רוצה משהו עם לפחות 512 MB RAM בהחלט רק משהו ברמה של פנטיום 4 עם מספיק ג'יגה הרץ כדי להפעיל למשל דפדפן, 2 תוכנות (פוטושופ ופלאש), ואיסיקיו למשל בו זמנית אני לא יכול לקנות מחנות וירטואלית כי אין לי אשראי אם יהיה בחנות כמו באג או שקם אלקטריק זה יהיה טוב... המקסימום שלי בכסף זה 7000 (אם התשלומים יתאימו) מוטי
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום הבאתי הבייתה היום חתול חדש מדגם MICROSOFT BLUETOOTH NETWORK MOUSE 5000 ואני לא מצליח לחבר אותו למחשב (שכולל בתוכו חיבור BT) אגב את הפלאפון ומחשב כף יד הצלחתי ללא כל בעיה. כשאני מנסה לחבר את החתול אז האשף של WINDOW מזהה אותו אך לא מצליח להתחבר(פשוט נותן הודעה שהחיבור נכשל). אגב במחשב אחר הצלחתי לחבר אותו (למחשב חיבור BT חיצוני עם דונגל). תודה לעוזרים(וגם למי שרק ינסה ;D)....
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
דרישות:GAMING,אפליקציות כבדות ,זמן תגובה מהיר בכתיבת קבצים ובעבודה עם מערכת ההפעלה. דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם הם: שקט,מאוד חשוב שהמארז ושאר הרכיבים יהיו חרישיים (בגבול הטעם הטוב אני לא קיצוני). פינוק נוסף שהלכתי עליו זה כונן SSD שנועד למערכת הפעלה+תוכנות+משחק או שתיים גג,וכונן נוסף לאחסון מדיה וכד'. ציוד היקפי:ללא OC: ללא בשלב זה שדרוג עתידי:לא קריטי,כשיגיע הזמן נקנה חדש מסך: בשלב ראשוני עד שאביא מסך 22 ייעודי למחשב אני מחבר את המחשב לטלויזיה בסלון והוא ישמש גם כHTPC פשוט. מפרט: Price Units Total Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 475 1 475 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 13…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום. נתונים חשובים: משקל: כמה שיותר קל סוללה: 6 שעות עבודה לפחות מסך: מינימום 11.6 מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.y-system.co.il/?storeid=367&view=products&id=488526 לא כל כך ברור לי למה לא מוכרים את המחשב הנ"ל בעוד חנויות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה... מה אתם אומרים על המחשב הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11220 לוג'יק יכולים למכור אותו ב200 פחות... המחשב לאינטרנט בעיקר, עבודות משרדיות ואולי משחקים פה ושם
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, כמה זמן תחזיק סוללת 6 תאים עבור מחשב עם כרטיס מסך מובנה 4500MHD וכמה במחשב עם כרטיס מסך NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card? המחשב לא מיועד למשחקים רציניים. תודה
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הצרכים הם: צפייה בסרטי HD ומשחקים דיי כבדים התקציב שלי הוא בסביבות ה3500 ש"ח אפשר לחרוג אבל להשתדל שלא. אני יודע שבתקציב כזה אין מחשב שיריץ משחקים כבדים וברמה מעולה אבל אני אשמח לקבל דעות והממלצות לנייד בתקציב הזה. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, מה שיש לי בבית זה ככה: ASUS M2A-VM HDMI 690G Motherboard AMD Athelon 64 X2 4800 2.5G 2G DDR2 הקטע, שקניתי מצלמת וידאו HD - ואני לא מצליח לראות את הסרטים דרך המחשב בצורה נורמלית. המחשב מחובר גם למסך, וגם לטלוויזיה דרך חיבור HDMI שהוא בילט-אין בלוח האם. מה אני צריך לשדרג כדי שאוכל לראות HD נורמלי דרך המחשב? תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי חברים, אחותי הסטודנטית החליטה שנמאס לה מהנייד הכבד שלה והיא רוצה נטבוק, אבל היא קצרה בכסף. יש לנו אפשרות להביא מארה"ב נטבוק, אז אם יש משהו כדאי ומשתלם יותר מבארץ - תשפכו. בגדול, מה שהיא צריכה זה שהוא יהיה קל, וכמה שיותר איכותי כמובן (כדי שיחזיק אצלה כמה שיותר זמן). היא הולכת להשתמש בו רק בשביל אינטרנט וכתיבה\קריאה של מאמרים. שוב - תקציב של סביבות ה-1200 שקלים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אוקיי, פרסמתי פה הודעה דומה בעבר, אבל קיבלתי מעט תשובות ומאז השתנו מעט הדרישות שלי. אני רוצה מחשב שישמש אותי בעיקר לעריכת שירים עם תוכנות סטייל REASON וגם להקלטת שירה עם CUBASE/ COOL EDIT... בנוסף, המחשב ישמש להורדות, ומשחקים (לא כבדים) אני רוצה גם מסך LCD 19 (שיהיה סביר, לא מטורף), ואם אפשר סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במחיר - מה טוב. הדברים שבאמת חשובים לי: מעבד חזק (נראה לי AMD) 2GB זכרון HD טוב לפחות 320GB צורב טוב על כרטיס מסך אני מוכן להתפשר כרטיס קול אני רוכש בנפרש (M-Audio audiophile 2496) במארזים, ספקים וקירור אני לא מבין כלום מה אתם אומרים? אפשרי במחיר הזה?
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤568 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤878 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤526 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤400 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 מחיר סופי: ¤3732 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך המפרט הזה ? אפשר להוציא משו יותר טוב בתקציב הזה ? המחשב מיועד לקיובייס וקצת למשחקים ואולי גם לOC של המעבד בעתיד (המפרט צריך לכלול רק את החלקים הנל , כל השאר כבר יש לי )
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה דיברתי עם טכנאי שאני מכיר והוא בכלל המליץ לי על הדברים הבאים: חוץ מזה במפרט שבנו לי ב RSM כבר אין את הזיכרות ששמו לי איזה זיכרונות יביאו את אותה פעילות באותו מחיר פחות או יותר? בRSM עם קונים 500WAT אז מקבלים את ה 600WAT בלי תוספת תשלום. (אני לא בטוח שהטכנאי שלי ידע את זה) ואיך המפרט הזה בכללי? AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪880 Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v, יחידות 1 ₪468 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1415 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 LanCool PC-K60WB…
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כרגע ההזמנה שלי תראה פחות או יותר ככה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤ 1,560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K Deluxe/WiFi-AP ¤ 1,379 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31101 כונן קשיח - 4 יחידות Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS ¤ 620 אני רוצה 7200RPM לכונן מערכת ההפעלה והנתונים. את קבצי הפרויקטים (שדורשים גישה מהירה מאוד לכונן הקשיח אעשה בRAID0) השאלה האם בחרתי פה את הכונן 7200RPM הכי איכותי/מהיר/שקט שיש היום? אם לא אשמח שתעדכנו אותי. זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL5 ¤ 1,595 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ היה באתר CL…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
רק עם כוננן דיסקים רגיל ופלופי בלי כל הצורבים ללא מסך המחשב נועד בעיקר למחשקים ותוכנות כבדות שהיה במפרט כרטיס מסך של רדאון ושהיה מבוסס אינטל תודה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם מומלץ לקנות משטח קירור למחשב נייד ? קניתי היום מחשב חדש , נראה לי מחשב מאוד טוב וחבר שלי המליץ עליו. איך עוזר בדיוק משטח קירור לשמור על המחשב ? תודה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-