ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
יש לי היום מחשב נייד חשוב לי שיהיה מחשב איכותי ומעוצב, שקט, מסך 15.6, סוללה לאורך זמן, לא מתחמם, מקלדת מלאה נומרית ואחריות יצרן. השימושים שלי הם רק אופיס ואינטרנט. אין לי מגבלת תקציב. 1) איזה מחשב יכול להתאים לי ? 2) יש המלצות לחנות \ אתר אינטרנט לרכישה ? (רק משווק מורשה ולא ייבוא מקביל). תודה תודה תודה גיל
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הכרתי מישהו דרך חבר שלי שמעונין למכור את המחשב שלו, הנה המפרט- AMD Athlon 64 FX-55 San Diego 2.6GHz 1MB L2 Cache Socket 939 Zalman CNPS7700-Al/Cu 120mm Fan+ Heatsink DFI Lanparty nF4 Socket 939 nForce4 SLI ATX Zalman NB47J Aluminum Heatsinks G.SKILL HZ 2x1GB DDR 500 Vantec Iceberg DDR-A1C Heatsinks BFG Technologies Geforce 7800 GTX OC 512MB 256bit PCI-E GDDR3 VIVO Arctic Cooling Accelero X1 Fan + Heatsink OCZ PowerStream ATX/BTX EPS12V 520W SLI Certified Antec Performance P180 Silver ATX Mid-Tower בהתחלה הוא רצה 3,500 ואז אמרתי לו שאפשר להשיג E63 במחיר הזה אז הוא ירד קצת, והמקסימום שהצלחתי להוריד אותו אליו זה 2,800. המחשב עובד מצוין, ממש שקט וקריר, ראיתי במו…
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנייד מיועד לעבודה מקצועית של גרפיקה ועריכת וידיאו, במשרד וגם בבית לכן העדיפות לנייד. התוכנות המדוברות הן: Adobe: Premiere, Photoshop, Illustrator, Lightroom, Gopro studio. קיימות עוד כמה תוכנות אך הדרישות הן פחות או יותר זהות. היות והמחשב אמור לשרת אותי כמה שנים, אין לי בעיה לקנות מערכת יחסית חזקה, או לחילופין מערכת שאפשר להוסיף או לשנות כמה רכיבים(כמו לוח אם שתואם לכמה מעבדים). שאלה עקרונית - האם לצרכים האלו כדאי ללכת על I7 או שכדאי על i5 ברמה הגבוהה? מטרות המחשב? עריכת וידיאו + גרפיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" - האם מומלץ מאט או מבריק לעבודה זו? * רזולוציית המסך? אם ישנה אפשרות מעל FHD 1920X1080 אז מע…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד שעיקרו הוא ללימודים, אך עמוס בתוכנות ולכן יש לי כמה דרישות לגביו: מעבד: i5 ומעלה זכרון: 6/8 GB הארד דיסק: 500GB ומעלה גודל מסך: 14 אינץ' כמו שכתבתי, התקציב הוא באיזור ה-4000 אך ניתן לחרוג טיפה תודה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
במקור תכננתי לקנות מחשב ב4000 ש"ח, עם מעבד E8400, קירור סוס, זכרון 2GB, לוח אם Abit IP35-E, כ"מ HD4850וכו'. אבל לאחר כמה תובנות הבנתי שאני לא רוצה לקנות מחשב ב4000 ש"ח פשוט כי חבל לי. שוטטתי לי בFoxPc ומצאתי מערכות מחשבים מומלצות. הן מאוד מוזלות וממש טובות. http://foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=1&ParentID=0 בתחילה חשבתי לקנות את המערכת הזו רק ב2900 ש"ח!!: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 אבל גיליתי שבעוד 450 ש"ח אני יכול להחליף את הE7200 בE8400 ( ;D) עם AC 7 PRO, לקבל במקום 2GB זכרון 4GB, צורב יותר מהיר, ו.. ו.. זהו.. (;D) את המפרט אפשר למצוא כאן: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 עריכה: ביררתי של איזה חברה הזכרונות: G.Skill אז מה…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הי מעונינת לרכוש אחד המחשבים הנ"ל. ההבדלים שמצאתי הם לטובת ה- L2G שהוא דווקא זול ב-300 ש"ח מה-52G: נפח הארד דיסק 250 במקום 160, מעבד T6570 במקום T5670 (הבנתי שבאופן עקרוני ככל שהמס' גבוה המעבד יותר מתקדם?!) היתרון היחיד שמצאתי בדגם היקר, והוא לא משמעותי לצרכי, הוא שהוא קל ב-100 ג"ר... האם באמת הוא יותר טוב ורק מסיבות שלא קשורות לאיכות הוא יותר זול?! אשמח לדעתכם...
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני בעליו הגאה של E6400 ומכיוון שאני בעיקר מתכנת על מחשב הגיע הזמן לקנות מסך נורמלי כי יצאו לי העיניים מה14.1". למישהו יש את השילוב הזה? אם כן אשמח לשמוע קצת חוות דעת עליו. אין בעיה לקבל רזולוציה מקסימלית עם כרטיס המסך המובנה 4500MHD נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מתלבטת לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=17648 המחשב הוא בעיקר לצרכים של גלישה מרובה באינטרנט, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ובהמשך למטרת לימודים. בנוסף, אשמח לדעת אם יש אפשרות להריץ בו משחקים לא כבדים במיוחד כמו סימס לדוגמא. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב נישא יד שנייה (כי שמעתעי שמלא פעמים מגלים שיש תקלות במחשב רק לאחר כמה זמן של שימוש) ואם כן אם איזה תוכנות אני יכול לבדוק את החומרה של המחשב? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני טס לניו יורק ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב גמיש, הייתי שמח להוציא 3000 מכיוון שהשימוש שלי במחשב הוא משרדי, אבל אם יש צורך אמיתי להשקיע יותר אני יכול, כמובן עד 6000. העדפות: *משקל קל ומסך קטן (אבל לא מידי) חשובים לי יותר ממסך גדול, אני צריך לקחת אותו למקומות. * 120 gb מינימום דיסק קשיח. * wifi מובנה (wimax אני לא באמת צריך.. אם יש אז אדרבה). * מספיק זיכרון ram ומעבד מספיק חזק שהמחשב יחזיק מעמד זמן. * מסך כמה שיותר חד ויפה. מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש המלצות? אני רוצה משהו עם לפחות 512 MB RAM בהחלט רק משהו ברמה של פנטיום 4 עם מספיק ג'יגה הרץ כדי להפעיל למשל דפדפן, 2 תוכנות (פוטושופ ופלאש), ואיסיקיו למשל בו זמנית אני לא יכול לקנות מחנות וירטואלית כי אין לי אשראי אם יהיה בחנות כמו באג או שקם אלקטריק זה יהיה טוב... המקסימום שלי בכסף זה 7000 (אם התשלומים יתאימו) מוטי
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI זיכרון G.Skill PC-6400 1GBX2 NQ CL5-5-5-15 דיסק קשיח Samsung HD252HJ 250GB SATA II 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B DVD ספק כוח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מארז SilverStone SST-LC17S יש מקום לשיפורים? ואיך הדיסק קשיח?יותר טוב מה WD 250AAKS?
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שישב בסלון וישמש להקרנת סרטים לטלויזיה FULLHD (כמובן ב HDMI). כ"כ המחשב יתחבר למערכת 5.1. המחשב יתחבר לרשת קווית, אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. המארז לא חייב להיות HTPC מכיוון שהמחשב ישב בתוך מזנון. חשוב שיריץ את כל סירטים חלק בלי הגבלות חומרה למינהם. כמה ששיותר שקט (כמובן במסגרת התקציב). הרדיסק 500GB. חשוב שיהיה שלט נוח לשימוש ל MC ו XBMC. ניתן לחרוג בכמה מאות בודדים אם זה רכיבים שמשתלמים בהרבה מבחינת עלות\תועלת. בנוסף יש לי שאלה לגבי כרטיס טלויזיה. כמה עולה בערך כרטיס טלויזיה סטנדרטי וכמה מסובכת הקלטה ממיר HOT בהשוואה לHOT מגג'יק? תודה רבה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המפרט נועד לעריכת מוסיקה (קיובייס) ולמשחקים: Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945PL-G P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 PCI-E SATA2+L+A Super Talent DDR2 667MHZ 512 Mb CL5 64x64 *2 = 1G WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS COMPUCASE HEC CI-6A21-400 BLUE-BLACK MIDI ATX 400W 24PIN BLACK FLOPPY DRIVE 1.44MB LG GSA-H10A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM הרכבה - 180 ש"ח סה"כ 3673ש"ח. את כרטיס המסך אני מתכוון להזמין בנפרד בחנות אחרת: CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO (1250 ש"ח) וסה"כ הרכישה - 4923ש"ח אשמח לקבל פידבקים
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך עזרה עם מפרט כיוון שלא מצאתי מפרט מתאים בלוח המפרטים, המעבד שיש לי ביד הוא 3770K, ואולי לוח אופציונלי dz77re-75k של אינטל (שיכול לקנות ב ~1000 שקל), אבל רק אם אתם ממליצים עליו, (ברשת קראתי ביקורות לא משהו). ביעקרון אני צריך המלצה ל- 1. לוח אם שיתאים למעבד, מה דעתך על הלוח שרשמתי ואיזה לוח סביר+ יתאים לי. 2. זיכרון(16 גיגה) 3. כרטיס מסך למשחקים בינונים (SC2, FIFA וכו' ) לסדרות וסרטים כבדים. 4. ספק כוח מתאים למערכת אין דרישה מיוחדת לחלקים תומכי OC. התקציב שלי ל-4 החלקים הדרושים הוא בסביבות 2500-3500. כמו כן אשמח להמלצה על מסך איכותי בתקציב של ~2000 שח(כרגע יש לי דל 22 ורוצה שידרוג ל 24). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני צריך שתיעצו לי איזה חומרה כדאית למחשב שבעיקר ישמש ליצירה של תלת מימד. כהתחלה אני מתלבט בין אם ללכת על AMD 3200 או 3500 ההבדל בביצועים קטן לעומת ההבדל במחיר. המחשב לא יהיה מיועד לאוברקלוק כך שחומרה שטובה לאוברקלוק לא מעניינת אותי (זכרונות מקוררים וכו'). התקציב הוא בערך 4000 ש"ח ואפשר לזוז קצת . כמובן שהמחיר הזה לא כולל מסך. וחשוב שכל החלקים יהיו באותה חנות. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כיעקרון זה לחבר שלי והוא צריך לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרונות... ושזה יהיה מחשב למשחקים כמו למוסט ואנדאט וכל מיני משחקים כאלה... יש מצב? יאללה תודה לעוזרים..!
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז ככה... מה אתם אומרים על המחשב הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11220 לוג'יק יכולים למכור אותו ב200 פחות... המחשב לאינטרנט בעיקר, עבודות משרדיות ואולי משחקים פה ושם
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני יודע שיש כבר מפרט ל2500 אבל אני צריך מפרט בעיקר למשחקים שיירוצו מהר והכול.. וחוץ מזה מחשב טוב לכל דבר.. מפרט ללא מסך עכבר וכו.. תודה רבה...
-
- 22 תגובות
- 870 צפיות
-
-
נמאס לי לראות את אמא מתייסרת עם מחשב נייד עתיק תוצרת Acer מבוסס מעבד Celeron מלפני 5 שנים. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואיכותי עם מסך בגודל 17 אינץ'. משקל חסר משמעות כי היא משתמשת במחשב רק בבית על השולחן כדי לגלוש באינטרנט ולערוך תמונות בפוטושופ. יש מספר דרישות: א. ציפוי מבריק על המסך לא יתקבל בשום פנים ואופן. מומלץ שלא יהיה ציפוי מבריק כלל. ב. צריך מפרט פשוט, סטנדרטי, בלי שום דבר פיצוצי, כי היא ממילא לא צריכה אותו ולא תנצל עשירית ממנו. בבאג, לצערי, אין שום דגם שעונה על הדרישה ככה שאני לא יכול לקנות במחיר עובד. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות. Lenovo בארצות הברית מוכרים רק 17" יקרים להחריד. מישהו מכיר דגם טוב שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, כמה זמן תחזיק סוללת 6 תאים עבור מחשב עם כרטיס מסך מובנה 4500MHD וכמה במחשב עם כרטיס מסך NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card? המחשב לא מיועד למשחקים רציניים. תודה
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן. הוא בן 22. השימושים הם בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים (אם כי אחי הוא לא ממש גיימר. משחק פה ושם). לא ידוע לי על תוכנות כבדות שאחי נוהג להשתמש בהם. הוא משתמש ממוצע. האמת, אין לי מושג מה לקנות והכל פשוט מבלבל. אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב + ציוד היקפי ושלא יעלה על 3,500 ש"ח (האם זה תקציב הגיוני?). תודה
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לפי המפרט הבא: מעבד - 995 שח - core i5 2500k 3.3 ghz אולי אני יעשה OC קטן בעתיד מאורר וגוף קירור סטנדרטי למעבד ב50 שח לוח אם - 550 שח - gigabyte - ga z68ma-d2h-b3 זכרונות - 480 שח - 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 1600 mhz מארז - 420 שח - Define Mini Micro Atx Black Case יש לי כבר דיסקים קשיחיo וצורב דיוידי וספק כח 500 wat של ezcool כרטיס מסך - אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים בסביבות 750 - 800 שח HD 6850 V2 1GB GDDR5 GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 הכל יוצא בערך 3300 שח כשאני עובד על המחשב אני פותח הרבה מסימות במקביל במיוחד דפדפנים עם 20 - 40 טאבים פתוחים . וכמובן יהיה גם שימוש במשחקים כבדים אני עדיין גמיש בתקציב בערך עוד - 150 - 100 שח אם ממש ממש ח…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ערב טוב אני סטודנט בשנה א לעיצוב תקשורת חזותית ואני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק מעמד עד סוף הלימודים שלי (4 שנים) כרגע אני עובד עם פוטושופ ואילוסטרייטור (CS3), אבל אני מניח שבעתיד הקרוב אתקדם לתוכנות נוספות כמו אין דיזיין ופלאש. מאוד חשוב לי מסך גדול ואיכותי יש לי תקציב של כ-$2000 תודה רבה, שיר
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-