ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את הרכיבים הבאים: Intel i7-4790K Crucial 8*2GB Gigabyte Z97X-Gaming-G1 EVGA GTX 780 Intel SSD 730 240GB ואני מחפש 2 דברים: א. מפרט משלים לכדי קופסא שלמה (ספק, מארז, מאוררים אם צריך) בדגש על ש-ק-ט. ב. חנות שתסכים לקחת את הרכיבים הללו (אם היא לא בצפון אז שיהיה מדיניות משלוח סבירה עם ביטוח), להרכיב ולחייט את המארז (ושלא תדפוק אותם בהתקנה) אם זה ממש בעיה אז אני ארכיב את החלקים לבד למרות שאין לי כח להתעסק עם כל הנושא של העברת כבלים מאחורה, ליפוף שלהם, משחת קירור על המעבד וכו' (אלא אם במארזים של היום זה ממש קל לעשות זאת). כמו כן, האם שווה לשלם עוד 450 שקל בשביל להכפיל את נפח ה SSD ל 480 גיגה ? וגם האם יש מחלות ילדות ו/או בעיות ידועות בלוח אם הנ"ל (או בכלל האם rev …
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8300.htm המחשב ישמש בעיקר לגלישה באנטרנט, מטלב ויישומי אופיס - יחסית חשוב מעבד חזק אין תוכניות להריץ עליו משחקים, כך שכרטיס מסך לא קריטי (אני צודק?) הניידות לא חשובה כל כך, הוא יטייל כנראה רק בתוך הבית חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית רצוי שתהיה אפשרות לראות עליו סרטים התקציב הוא סביב ה-5000 ש"ח האם נראה לכם שמה שהצעתי עומד בדרישות שלי? אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב מתוצרת קומפק (CQ61-280EJ) שהגיע עם ווינדוס וויסטה מקורי. אני רוצה לעשות Downgrade לXP אבל ישנן בעיות: כשקבצי הווינדוס נמצאים על הדיסק הקשיח, ואני מנסה להפעיל את תהליך ההתקנה בזמן הרצת המחשב תחת וויסטה, הדבר היחיד שמופיע לי הוא חלון DOS שנעלם מהר וכתוב בו ש"אין מספיק זיכרון נגיש". קצת חקירה בגוגל ומצאתי אלטרנטיבה שהיא הרצת התוכנית דרך DOSBOX, אך גם זה נכשל. יש לי גם דיסק מקורי של ווינדוס XP אבל בכל פעם שאני מריץ אותו לפני הוויסטה (Boot), זה קולט כמה קבצים ואז מראה לי מסך כחול. האם יש דרך אחרת להתקין? רצוי לציין שגרסאות הXP כולן SP3. (לא ניסיתי אחרים) וכמובן שהכנתי מראש Partition נפרד. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז אחרי שההיתי נעול על מחשב של סמסונג מצאתי את המחשב הזה >>http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12934 החומרה מצויינת והמחיר גם הבעיה היא שHP נחשבת לחברה גרועה לניידים. אמת? שקר? הארות הערות יעזרו לי פה.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני חושב להפוך לHTPC מעבד Intel Penium® 4 3.00GHz לוח אם G41M-ES2L והכרטיס מסך מובנה בלוח זיכרון 2GB מ DDR 2 ספק ג'נרי ישן של 550W רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו כרטיס טלוויזיה כלשהו ושיריץ סרטי HD? או שכרטיס בלבד לא מספיק וצריך לשדרג את גם את המעבד?
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן ! הלכתי לסבב בדיקות מפרטים בחנויות בפתח תקווה, והגעתי לחנות בשם "קליק" ברחוב חיים עוזר (לא- זאת לא פרסומת, אני גם מעוניין בחוו"דים אם מישהו אולי קנה שם פעם). היו מאוד אדיבים, דיברו לעניין והגענו למפרט הבא: מארז EZCool H550 450W לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Intel E8400 Core 2 Duo זיכרון Transcend DDR2 800 MHz כונן קשיח WD 320 AAKS SATA2 7200RPM 16M כרטיס מסך Leadtek 8800GTS 512MB 256bit כונן אופטי LG DVD-RW X20 GH20NS10 SATA מסך LG W1942T-BF 19" LCD 1:8000 סה"כ: 4950 ש"ח אין לי מחירים ספציפיים לכל אחד מהרכיבים, אני רק יודע לומר שהכרטיס מסך עלה בערך 1250 ש"ח והמסך בערך 1100 ש"ח. לא מקצועי מצידי, אבל זה מה יש. אני מעדיך לקנות את כל המחשב במקום אחד ושיהיה לי מקום אחד…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לא מבקש כלום מהמחשב פרט לישומים הנ"ל.. הצפיה סרטים תעשה במחשב עצמו, ואיכות הצג חשובה לי. לא למשחקים, לא לעריכה גרפית, לא לקידודי סרטים וכו'.. אם יש כזה מחשב שהוא מתחת לתקציב ועושה את העבודה טוב באותה מידה אז כמובן שזה רצוי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם זהו נמאס לי מהמחשב שלי בן 4 שנים שירת אותי נאמנה פנטיום 4 3 גיגהרץ 2 גיגה זכרון ו 7600GS שיהפוך כנראה למדיה סנטר בסלון אני מחפש מחשב למשחקים מינימום 3 גיגה זכרון מעבד טוב וכרטיס מסך עד 800 שקל!!!!!לא בא לי יותר לנסות להעלות משחקים כמו NFSC&PRO STREET וזה כל הזמן מקרטע עם פילטרים על הכי נמוך צריך שהמחשב יחזיק לפחות שנתיים שלוש עד 4000 שקל בבניה עצמית אפשר לחרוג בקטנה מה יש לכם להציע??? בתודה מראש עריכה: מה אתם אומרים על המפרט הבא... GF9600GT SONIC 512M HDMI ₪ 732 PEGx16 9600GT 256Bit512MB DDR3YesHDTV 800 שח Intel® Core 2 DUO ₪ 850 3 Years LGA 775 2.66 GHz E6750 4MB BOX GA-EP35C-DS3R ₪ 512 DC, C2D, Quad INTEL P35 800/1066/1333 DDR3 x2 / DDR2 x4 8xSATA 1xPAT…
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי התחלתי להתעניין בנושא של קניית מחשב חדש ומכירת המחשב הישן. התחלתי קצת לבדוק את המלאי של התקופה הזאת, כמו כונני ה-SSD שנכנסו חזק בתקופה הזאת ועוד סדרות חדשות של כרטיסי מסך ומעבדי ה-Ivy Bridge. באמת רציתי לקנות מחשב והתחלתי לבדוק חנות, המליצו על KSP ו-TMS, היה סניף של KSP קרוב יותר לביתי אז פשוט הלכתי עליהם, פתחתי דף אינטרנט ופשוט בניתי מפרט שלא קשור ממש אחד לשני ופירסמתי אותו פה וביקשתי חוות דעת (מפרט ב-11 אלף ש"ח), הראשון שנכנס והתחיל לעזור וכמעט החליף את כל המפרט הוא YairZ, שבאמת עזר לי להוזיל משמעותית, לשנות ובאמת לדעת מה צריך בשביל מחשב לצורך גיימינג איכותי, היו כמה דברים שהייתי עקשן אבל באמת באמת יאיר עזרת לי מאוד ואני מאוד מודה לך! …
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אין לי הגדרת תקציב מכיוון שאני לא יודע כמה עולים כאלה. הכרטיס אמור לשמש לתוכנות הבאות: Autocad 2016, Sketchup Pro, Photoshop CC ויתכן שגם Adobe Illustrator הגרסה המלאה זה ירוץ על Windows 10 X64 תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עפי הקריטריונים הבאים: חלקים דרושים: מעבד, לוח אם, קירור, זיכרונות (16GB), כונן SSD (גודל 128GB) ומארז. כרטיס המסך שלי הוא HD5850 וכל שאר הרכיבים כגון מסך, כוננים, ספק וכדומה כבר קיימים. שימושים: עריכה גרפית ועבודה עם קבצי RAW גדולים. שימוש עיקרי עם תוכנות Photoshop cs5, lightroom 4, Adobe InDesign. כמו כן, ישמש בעתיד לעריכת ווידאו באיכות HD עם תוכנות מהשוק הבייתי/מקצועי. מבחינת משחקים, COD, Battlefield3 וכמותם. כונן ה-SSD מיועד למערכת ההפעלה (win7) והתקנה של תוכנות העבודה. כמו כן, העבודה עצמה תיעשה על הכונן ולאחר מכן תועבר לגיבוי. לדעתי כונן של 128GB יספיק בהחלט. תקציב 2500 ש"ח / 500 יורו. אני גר באמסטרדם וככל הנראה אבצע את ה…
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
אפתח בגילוי נאות- אני עובד בחנות G-Tech/ספיד מחשבים, ובחירת הרכיבים שלי מושפעת במידה מסוימת מהקומבינה שאני יכול לארגן לחלק זה או אחר. בתור התחלה, אני די סגור על הרכיבים הבאים: כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB זיכרון Kingston 2X1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ קרור למעבד Cooler Master Hyper TX2 עכשיו יש לי 2 התלבטויות. אחת בנושא לוח האם: ל-Gigabyte GA-EP35-DS3 יש מערך וסתי מתח מרשים ביותר, ל-Abit IP35-E יש מערכת ייצוב מרשימה פחות, אבל היא מצוידת בהיטסינק. איזה מהם ייתן יותר יציבות באוברקלוק צנוע (10%-20% גג)? פיצ'רים אחרים ( RAID, הרבה USB, "תיל אש", E-SATA וכו') לא מ…
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקידוד וידאו מחשב מהיר לא משנה המחיר ואיזה מעבד יותר טוב מהשניים http://www.mobilx.hu/en/notebook/asus-notebook/gamers-notebook/asus-g51j-sz071v-notebook-.html http://www.mobilx.hu/en/notebook/asus-notebook/gamers-notebook/asus-g72gx-ty025v-notebook.html ועוד משהו אחד לפי מה שהבנתי בניידים החדשים יש אפשרות להכניס כרטיס סים ושיהה אינטרנט כנו של סלקום רק בלי המתאם הזה של ה USB למי מהם יש את זה אם בכלל תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב ובגלל שיש לי קצת בלאגן בראש אני אצטרך פה עזרה בקשר להתעקשות על KSP..אני יודע שאולי זה לא הכי זול והמפרט יהיה פחות טוב אבל אני מעדיף שבמקרה של בעייה כלשהי במחשב יהיה למי לפנות בלי לנסוע יותר מדי..הצעות לחנויות אחרות בירושליים שהן לא אייבורי גם תופסות אם מדובר בחנות טובה.. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?[פעולה, יריות, מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?[עדיפות לגבוהות 3.…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מתעסק פה ושם במחשבים והוא קונה חלקים ישירות מהיבואן חשבתי לקנות לי מחשב בהתחלת החודש הבא התקציב שלי עד 2800 ש"ח הצרכים שלי הם למשחקים כבדים ולא לאוברקלוג וספק כוח שקט כן חשוב לי וגם כן לצפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה בקשר לציוד היקפי לא צריך כי יש לי כבר המפרט הוא : לוח אם : GigaByte GA-EP35-DS3R מחיר : 431 לפני מע"מ מעבד : Intel Core 2 Duo E8300 2.83GHZ 6MB Cache מחיר : 620 ש"ח לפני מע"מ זיכרונות : Corsair 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DHX מחיר : 263 לפני מע"מ מארז : Thermaltake SOPRANO VX 120mm FAN מחיר : 165 לפני מע"מ ספק כוח : Mustiff 480W 2X SATA 120 MM SMART FAN ,BLACK COATING, COLOR BOX מחיר : 68 לפני מע"מ צורב : ASUS DVDRW 201…
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למטרות הנ"ל. אני לא זקוק לציוד היקפי, מסך, הארד דיסק וצורב. כמו כן, אני מתכוון לעשות OC למחשב לסביבות ה- 3GHZ ב-TMS. לכן, המחשב נקנה משם. התקציב הוא עד 4,500 ש"ח ועדיף כמה שפחות. המפרט שבניתי כרגע הוא: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 593 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 ¤ 357 1 כרטיסי מסך Biostar 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1419 1 סה"כ: 3,831 ש"ח. ההתלבטויות העיקריות שלי: במידה ואני לא משתמש בשום תוכנה ייעודית ל-4 ליבות, ה…
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אוקיי,נשבר לי מהויסטה הזאת,אני רוצה xp עכשיו אני צריך דריברים מתאימים לכל הרכיבים-אם מישהו מריץ כרגע xp על inspiron 1525 אני אשמח אם הוא יצרף גם לינק לדריבר שטוח עובד. בסוף אני רוצה לעשות אינטגרציה של הדריברים עם התקנה של xp(מקורי שיש לי ) ולהכין דיסק שמפרמט תמחשב ומתקין את כל הדריברים דריבר לכרטיס האלחוטי יש פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336689.new;topicseen#new מישהו יכול לאשר שזה רץ חלק על xp ?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום , מחפש המלצה למחשב כמו שמצויין : מטרה: משרדי , סרטים אינטרנט סוללה חזקה אולי משחקים אבל לא חובה . 14 עד 15.6 אינטצ' עד 2.5 קילו זמן סוללה ארוך חשוב יציאת HDMI רק אחריות 3 שנים
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות אופיס צפייה בסרטים וגיימינג כבד (משחקים כמו farcry 3 tombraider starcraft 2 dota 2 ועוד שעתידיים לצאת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר מתאים לגיימינג * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, אלא אם כן לא נכנס בתקציב אז אפשר פחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם הוא יגיע עם עכבר מה טוב * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אם יש מה טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, 250gb מינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מי…
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש כאן ברצוני לקנות כרגע מחשב מיקרוספט סרפס בוק מחו"ל ואני חושש שהחשמל בארץ לא יתאים לחשמל שם האם יש לי למה לחשוש? אשמח לדעתכם כי הבנאדם שנמצא שם צריך כבר לחזור לארץ תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH5B83B99 לשימוש של צפיה בסרטים(לא HD) וגלישה באינטרנט. מה אתם אומרים על זה? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבות הקרובות של המחיר הזה? אשמח לתשובות מפורטות ולעניין. תודה רבה, !
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB Toxic GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI, 18cm Fan Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm Fan (24pin) …
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-