עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מחפש מפרט -3 אלף עם אפשרות לחריגה עד 3500 בערך. מה שמתוכנן לעשות על המחשב זה עיבוד ווידאו ובעתיד גם עיבוד ממצלמת HD ביתית. מעבר לזה גם משחקים אבל לא צריך את הרמה הגבוהה ביותר. מה שהכי חשוב לי זה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, לכן חשבתי על מארז כמו ANTEC SONATA 3 או משהו דומה לו. ההרד דיסק צריך להיות מהיר אך לא חייב להיות גדול, 320 יספיק (יש שרת NAS חיצוני). אודה מאוד לכל עזרה או הכוונה.

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by pbl1,

יש לי תקציב של 3000 למחשב לא כולל מסך אני משער שהמחשב בעיקר יריץ משחקים וגם קצת לעבודות ולגלישה אני מעוניין בצורב DVD וב-160 GB HARDDISK וב 1GB של זיכרון בשני ציפסטים של 512 נ"ב אם יש בעיה עם העברית מצטער מראש אני כותב הודעה זו באופרה והיא טיפה הופכת את העברית פה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Omerm91,

יש למישהו הצעות? כרטיס מסך ביננו+, מחפש יותר זיכרון, מחשב לעבודה בעיקר ולמשחקים בין היתר.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  4. במפרט צריך לכלול: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מארז (עם ספק כמובן), זכרונות - בלבד! מפרטים מחנויות באיזור הצפון מועדפים (KSP, מרדנית, נועה, או כל חנות אחרת עם סניף בצפון...) בניתי מפרט בעצמי, אשמח לקבל הצעות לשינויים, וכמובן מפרטים אחרים: מעבדי AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 מארזים HEC Compucase CI-6919 400W 422 סה"כ 3387

5. מחפש מפרט ב-3500 שקל טוב למשחקים מבוסס AMD לא צריך צורב

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  6. ערב טוב נתחיל בקצת רקע אתמול הבן של המנקה שעובדת אצלי ראה ערוץ הקניות והוא ראה שם מחשב "מעולה" במחיר "מציאה" במקום ב-6000 ש"ח רק לעשר דקות הוא נמכר ב"זילזול" במחיר של כ-4000 ש"ח... והם ששו להזמין אותו בגלל המחיר "מציאה"... היום יום חמישי זה היום שבוא היא עובדת אצלנו ישר שהיא באה היא התחילה לתחקר אותי ולספר לי וכמובן לא היה לי לב להגיד לה איזה מחשב "מעולה" היא קיבלה... אז אמרתי לה שתתקשר לשם ותבקש את המפרט... והיא ביקשה אותו ולקחה את המפרט לטכנאי בעל ידע... והוא סיפר לה את האמת המרה... כעת היא פנתה אליי לעזרה... ואני פניתי אליכם... כמו שמציינת הכותרת התקציב הוא 3500-4000 ש"ח בלי הוצאות מיותרת מסך לא צריך ולא מדפסת... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וליישומי אופיס בשביל העבודה …

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  7. כמו שכתוב בכותרת.. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים, רזולוציה מקסימלית: 1024*1280 בגלל המסך (ולא מתוכנן לקנות חדש). העדפה ל-Quad Core וחשוב מחשב שקט וקר.

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  8. אהלן חבר'ה! חייב להגיד קודם כל שאתם תותחים ועזרתם לי ולחברים שלי כבר הרבה פעמים בעבר.. הפעם אני צריך את עזרתכם למשהו חשוב יש לי מחשב אחלה שקניתי לפני יותר מ4 שנים והוא כבר מתחיל להזדקן (הכרטיס מסך - Nvidia 9800GT שבק חיים) והגעתי להחלטה שהגיע הזמן לפנק במחשב חדש.. אני חושב שהייתה לו בעיית קירור גם שגרמה לו לקיצור חיים.. אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא הזה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אקדים ואומר שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים די כבדים, עריכה גראפית בפוטושופ ועריכת וידאו.. אני מחפש מחשב שיהיה מצוין לתקופה הזאתי וגם ידע להחזיק זמן לתקופה ארוכה.. סומך עליכם שתעזרו לי כמו שצריך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסו…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tropit,

למטרת עבודה כללית עם המחשב וגם שיהיה אופציה לעלות משחקים ברמת HIGH (אני מתכנן בעתיד לצרף כרטיס טלויזיה..) קחו בחשבון סט מקלדת+עכבר אלחוטי. תקציב : 4000 ש"ח לא כולל מסך ורמקולים- בנפרד אני אקנה לו (לא כלול בתקציב הזה) כרטיס טלוזיה , למקרה שצריך להתייחס לזה.. ד"א - מה אתם אומרים על קנייה בטרקלין חשמל? כי אני קונה שם על הדרך עוד דברים בבית וזה ייצא לי מאוד משתלם. והאם הם בונים מפרט ע"פ דרישותיי? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  10. שלום לכולם תודה מראש על העזרה אני צריך מפרט ב-4000 ש"ח(לא צריך מסך וצורב) מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים וגם למוזיקה. תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by zolder,

בוקר טוב לכולם. אני זקוק למפרט(צורב,מקלדת,מסך,עכבר-יש לי כבר),תוכלו בבקשה להרכיב לי כמה מפרטים מומלצים(גם של AMD וגם של אינטל),חשוב לי שההארד דיסק יהיה בגודל 80G,משחקים אני לא ממש משחק הרבה אבל אני אוהב לראות סרטים אז אני מחפש משהו עם איכות אבל לא ממש יקר(תוכלו גם לתת לי כמה המלצות על כרטיסי המסך המובילים היום בכל הקטגוריות?(מבחינת המחירים)-כי אני ממש מבולבל? ועוד משהו-אני גם מעוניין בלוח אם טוב שאוכל לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליפו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Caps_Lock,

אני מחפש מפרט ב-4000 לא כולל הארד דיסק... תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by rif-raf,

יש לי מעבד E6600Q מחפש לוח אם מתאים ואת כל האביזרים הנכונים המחשב הוא לעסק של גרפיקה והוא אמור להיות חזק ואמין עובד בתוכונות קורלדרו פוטושופ ופריאנדן

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. אהלן חברה, אני מחפש מפרט למחשב, ללא ציוד היקפי, לעריכת וידאו ואודיו. אני עובד עם תוכנות CUBASE-AUDIO, ו ADOBE PREMIERE-VIDEO. התכנון בגדול הוא על מערכת עם וינדוס7 64ביט, כונן SSD קטן למערכת הפעלה+תוכנות (אלא אם כן זה מקפיץ אץ המחיר הרבה מעבר לתקציב. שימושים: עריכת אודיו (אני לא מציין מה בדיוק, מכיוון שהמפרט הנוכחי שלי מתמודד עם זה מצויין, וכל מחשב שתציעו פה יהיה רק שדרוג לקיים) עריכת וידאו, על חבילת התוכנות של ADOBE CS4/5.5. ספציפית עם פרמייר, עריכת וידאו מרובת ערוצים ב-HD. תכלס אם כבר שאלתם, כדי להיות מסוגל לעשות כזה דבר- http://www.youtube.com/user/PomplamooseMusic דברים שחייבים להיות: 8GB RAM, כרטיס FIREWIRE- רצוי של טקסס אינסטרומנטס, דיסק קשיח רגיל (שניים במידה וSSD …

15. Started by shaharmes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arkham city, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, אבל אשמח לקבל הצעות למסכים (לא כלול בתקציב, עד 900 שח")-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  16. שלום לכולם ! אני מנסה להרכיב מחשב לחבר,(בעיקר ל-autocad לא למשחקים) ומה שאני לא עושה אני רואה שהמחירים ב ivory יותר זולים (והם עדיין צריכים להרוויח) מישהו יכול לשפוך אור על התופעה. המפרט שחשבתי עליו הוא : מעבד : Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוח אם : K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II זכרון : 512MB 400MHz V-DATA CL2.5 X2 דיסקים קשיח : 80GB 7200 8MB WD800JB כונן : FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורב די וי די: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארז : Gsmart NG-1 500W Silver & Black סה"כ : 2775 צריך להוסיף גם מסך lcd 17 ומקלדת עכבר ורמקולים. תודה

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by rollita,

אני מעוניין במפרט למחשב המיועד למשחקים כולל מסך בטווח מחירים 6k-6.5k. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה פלטפורמה טובה לשידרוג בעתיד (כלומר יחסוך לי כסף עוד שנתיים שלוש). הארד דיסק של 120 ג'יגה, מסך, מקלדת ועכבר. ו-כולל הרכבה... תודה, זיו

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  18. שלום לכולם, אני קונה מחשב נייח חדש למטרות גיימינג שישמש אותי, בתקווה, ב5-6 השנים הקרובות, עם אפשרות לשדרוג באמצע הדרך. 1. התקציב 6000 ש"ח ואמור לכלול מחשב וציוד היקפי מלא כולל מסך חדש. א. מעוניין למצות את התקציב. ב. במידת הצורך, יכול לחרוג בעד 1000 ש"ח ממנו. 2. המחשב ישמש ללימודים, מדיה ומשחקים. א. שימוש יומיומי בתוכנות משרדיות בסיסיות (אופיס, דפדפן). שימוש מזדמן בתוכנות סטטיסטיות (R, מאתלב, סטטה וכו'). ב. אני מעוניין להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנים האחרונות ואת מרבית המשחקים החדשים שיצאו בשנים הקרובות, בהגדרות גרפיות גבוהות, על רזולוציה 1080p 3. ציוד היקפי: מעוניין לקנות מסך חדש של 1080p בגודל 22-25 אינץ', חשוב שיהיה איכותי. בנוסף מחפש אוזניות טובות. כמו כן קונה מקל…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט לעבודה משרדית + גרפיקה דיי פשוטה, בגרפיקה פשוטה אני מתכוון לעבודה מינימלית בפוטושופ ועריכת סרטים בפרמייר. *חשוב לציין שכרגע העבודה הזאת נעשית דיי טוב במחשב דיי ישן עם המפרט הנ"ל: i5-3570, 4GB, 1TB, Nvidia GTX650 Ti התקציב הוא: 2,000 ש"ח, ניתן לנצל את כולו. השימוש הוא: כמו שציינתי למעלה, פוטושופ ועריכה מינימלית בפרמייר והשימוש בו תדיר. ציוד היקפי: אין צורך בציוד היקפי. רעש: הרעש של המחשב אינו חשוב, זאת אומרת 1 מתוך 8. OC: לא מתוכנן OC מערכת הפעלה רצויה: WIN 10 חנות: אין העדפה לחנות ספציפי. תכנון קנייה: אשמח לקנות את המחשב בשבוע בקרוב. בקשות מיוחדות: אם אפשרי …

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by mx-3,

המחשב של חבר שלי על הפנים.. והוא רוצה לתקן אותו ולנסות לסדר אותו אמרתי לו שבמחירים האלה אפשר כבר לקנות מחשב חדש דנדש, מצוין ועם אחריות המחשב הוא לשימושים יומיומיים..... אינטרנט, אופיס, מוסיקה.. ממש לא מעבר... בלי ציוד היקפי, רק המחשב עצמו עד 1500 שקל, אם אפשר אפילו פחות.. תודה!!

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  21. כמו בכותרת מפרט פחות או יותר שאני אוכל למצוא בכל חנות שמתאים לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצי Office וכו' תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by LiorB,

התקציב שלי הוא 1500 שקל, יש אפשרות לחרוג ל1800 בערך וזה במזומן... המחשב ישמש אותי בעיקר לתוכנה קיובייס ליצירת מוזיקה, קצת עבודה משרדית, הורדות, לפעמים לצפות בסרטים, משחק קל אחד שהוא קאונטר... אין צורך בציוד היקפי, אני לוקח את המסך והכל מהמחשב הקודם. אם זה יעזור המסך שאני מעביר בין המחשבים הוא: LG FLATRON l1750hq אין צורך בכרטיס קול איכותי מכיוון שיש לי כרטיס חיצוני מקצועי, אין צורך בכונן דיסקטים. עיצוב המחשב לא משנה לי כל כך, עדיף שיהיה קירור כמה שיותר איכותי ושקט. יש לי מערכת הפעלה חוקית, הייתי מעדיף שההרכבה תתבצע בחנות. צריך הארד דיסק של 250+ לפחות, זכרון 2ג'יגה ומעלה, צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר מהיר ולא יתקע כשמפעילים מ"ס אפקטים בתוכנה... אני לא הולך לעשות OC על המחשב…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. יש לי תקציב של 1500 שקל (יש אפשרות לחרוג טיפה), יש לי מארז כמו שיש לבחור פה במחשב הימיני(הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg חשבתי לקחת את המארז רק עם הצורב, הכרטיס מסך וההארד דיסק ולהחליף את רוב המחשב מבפנים... המחשב ישמש לעריכת סאונד עם התוכנה קיובייס... אין צורך בציוד היקפי, כרטיס קול כבר יש לי... עכשיו אני מתלבט, כל המאווררים שיש במחשב מלאים אבק וניסיתי כבר כמעט הכל כדי לנקות וזה לא עוזר ממש, פן שואב ומקלות אוזניים אפילו... יש לכם המלצה איך לנקות אותם? או שאני יקנה חדשים? המעבד הכי נמוך שהייתי רוצה זה E7400, מעדיף לנסות למשוך לQ8200... לוח אם שיתאים להם... זכרונות של 2 ג'יגה לפחות להוסיף הארד דיסק של 250 ג'יגה ומעלה... ספק כוח חדש.…

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by Pentagrama,

אני מחפש מפרט ב2000 ש"ח, שיכלול רק: מארז, מעבד, לוח אם, זכרון והארד-דיסק. המפרט שיתאים למשחקים (לא צריך את הרזולוציה והגרפיקה הכי טובה). בעתיד אשדרג גם כרטיס מסך (כרגע gforce ti4200 128MB)

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by NIR-T,

מפרט שיסחוב גם משחקים אבל לא לשים דגש על הכרטיס מסך לא ריך יותר מ80GB כולל צורב מקלד ועכבר.... תודה רבה רבה מראש..... -ניר-

• 5 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.