ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המחשב הולך להיות לצורכי עבודה בלבד עיבוד תמונה בפוטו שופ אנימציה 2D עריכת סרטים - קידוד המרה רוב התוכנות יהיו של אדובי CS4 אני צריך פשוט רינדורים מהירים עבודה חלקה שיהיה מחשב שקט ואמין ! הנה מפרט שהרכבתי מקריאה בפורום רציתי לדעת אם יש מקום לשיפורים או שינויים תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה שימושים ביתיים : אופיס ,אינטרנט ניתן להתפשר בשביל המחיר על משחקים הכי פשוטים שיש אין לחץ עליהם וצפייה בסרטים רגילים (חיבור הטלויזיה למחשב בכבל בננה פשוט. )אפילו לא HD ושיחזיק מעמד המחשב לתקופה ארוכה תודה רבה רבה התקציב כמו שרשמתי עד 1200 שח' גג' תודה רבה שוב.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת באיזה תדרים תומך כ.רשת האלחוטי (B / G / N ) שבנייד שלי? יש לי A300 של טושיבה (נקנה לפני שנה +- חודש). יש תוכנה שיכולה להגיד לי?[br]פורסם בתאריך: 16.02.2010 בשעה 21:30:17 UP
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צלמת אירועים שצריכה מחשב חדש תוכנות- עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ. נפח- מאחר וכל אירוע תופס בין 4 ל-8 ג'יגה יש לי צורך לפחות ב-Tera. שקט- מ1 עד 10 השקט חשוב-8, מאחר והמחשב נמצא בחדר השינה ולפעמים עובד גם בלילה. (10=השקט קריטי) חשמל-אני גרה בדירה שבה יש עליות וירידות במתח החשמל באופן עקבי אני מציינת זאת במידה וזה אמור להשפיע על בחירה בספק כוח כזה או אחר, יש ברשותי UPS. תקציב- 3500K, המטרה היא לבנות מחשב מצויין לטווח רחוק, להשקיע במה שחשוב ולחסוך במה שאפשר. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעלה. בעבר כבר קיבלתי כאן הצעה למפרט אבל לא ממש מהצלחתי להגשים אותה... וכעת אני מנסה שוב מצורפת הצע…
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על המפרט שבניתי תגידו לי מה אפשר לשפר... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.משחקים תכני HD בעיקר משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920 -1080 2333hd * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV וכו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני עובד בתחום הגרפיקה וברצוני לרכוש מחשב ביתי די פשוט כרגע ,אשר תיהיה לו אופציה לשדרוג בעתיד הדברים החשובים לי הם: מסך dell 22" 2209 מעבד I5 מערכת הפעלה windows 7 יכול להיות אפילו 64BIT זכרון 4 ומעלה כרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי לאחותי נייד של לנובו עם ווינדוס 7. המחשב מגיע עם מערכת ההפעלה מותקנת אבל ללא דיסק של מערכת ההפעלה. מה עושים אם צריכים לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים הדלקתי את הנייד וראיתי שבמקום להעלות את מערכת ההפעלה הוא מנסה להיכנס ל- DELL MEDIA CENTER. לאחר דקה בערך הוא רושם שהוא נכשל בפעולה ומכבה את עצמו. מישהו מכיר? מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד תומך HDMI, כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M ומערכת הפעלה WIN 7 ודיסק ע-נ-ק 320GB מעבד Intel Pentium Dual Core T4300 2.1GHz חבילת זיכרון מורחבת 3072MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M 512MB חיבור HDMI + e-sata דיסק קשיח 320GB מסך "Brightview 15.6 ברזולוציית FULL HD צורב DVDRW תומך LightScribe - צורב בלייזר ע"ג הדיסק קורא כרטיסים 5 ב-1 מערכת הפעלה Win 7 שנה אחריות ע"י HP ישראל איך הוא ?!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 1000$ מארה"ב חשוב שתהיה לו אחריות גם בארץ, גודל מסך 15' משקל לא קריטי במיוחד (אבל עדיף קל מן הסתם...) השימושים העיקריים יהיו תוכנות ועיבוד אבל גם משחקים ככה שמעבד חזק הוא בעדיפות עליונה (i5?)אבל גם ישחקו עליו ככה שמעבד גרפי גם צריך לקחת בחשבון. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כמו שמצויין בכותרת התקציב 6000 ש"ח אין תוכניות לOC ואין צורך בציוד היקפי(למעט צורב). המסך הוא 1920*1200 22 אינץ' של סמסונג. חשוב לי במיוחד מארז איכותי שמקרר טוב את המערכת ושיהיה יחסית שקט(המחשב כנראה יעבוד בלילה) ואם אפשר אז יש עדיפות לאחד עם מסנני אבק או משהו אבל לא חובה(בקיצור אני מוכן להשקיע בשביל מארז איכותי שיספק התנאים הנ"ל) וגם ספק כוח אמין שיריץ את המערכת. בניתי מפרט מזיגזג(המלצה מחבר שלי שקנה מהם) אבל אני לא בטוח לגביו בכלל: AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10202 כמות: 1 מחיר: 872 ש"ח GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AMD 770FX) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catal…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן חברה אני שמח להצטרף לפורום (מקצועי מאוד) מזה כמה זמן שאני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהעיף את העגלה שיש לי. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גלישה באינטרנט,הורדות במחשב..ודגש על המון!. אני לא משחק הרבה במחשב אבל אני רוצה להתחיל ולשחק במשחקי ספורט כמו פרו איבולושיין ומשחקים חדשים שיוצאים. ודיי חשוב אם לא הכי חשוב שהמחשב יהיה ממש שקט כי אני כבר חמש שנים ישן עם טרקטור בחדר(ואני לא מתכוון לחברה ) ועכשיו לכללים של הפורום. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?נצלו ובבקשה לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?צויין למעלה א) …
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני ממש מצטער על הטרטור ובאמת מעריך את העזרה שלכם. החלטתי להקשיב לעצות שלכם ולהוציא -טיפה- יותר על המחשב: התקציב החדש (ואני מבטיח שזה האחרון =] ) הוא 1700 (לא כולל הרכבה). נתתם לי בעבר מפרט ב1650 (לא כולל הרכבה): מה דעתכם עליו? יש תוספת ששווה לנצל בשבילה את התקציב לגמרי? מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2P ₪234 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38458 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪198 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228…
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של 800 דולר , חריגה של 50$ גג. הקנייה תתבצע בניו יורק ע"י משפחה. והם יביאו את המחשב לארץ. (אז אני רוצה מחשב מחנות בניו יורק כמובן) המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, גלישה ועבודה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי ולאחותי . השימושים במחשה יהיו די בסיסיים . גלישה באינטרנט (דרך WIFI או משהו ) צפייה בסרטים +שירים. אולי משחקים , אבל משחקים ממש קלים ואם אפשר שיהיה למחשב יציאת HDMI בשביל לחבר אותו לטלויזית LCD בשביל לראות דרכה סרטים . ואני רוצה שתנסו למצוא איזה מחשב באתר BEST BUY שכנראה ממנו אני יקנה את המחשב . וזה די דחוף כי נראה לי שביום שני נקנה אותו . ובבקשה בלי חריגה (מקסימום 100 שקל עם זה שווה ) כי זה המקסימום שאני יכול להוציא כרגע . תודה רבה לעוזרים . http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=14〈=he
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה אולי למחוק את מחיצת השיחזור של היצרן, מהסיבה שמעבר לזה שאני חושב שלא יהיה לי בה צורך, אני גם לא מצליח להשתמש בה. אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה משם (אני יודע שזה ימחק הכל מהכונן, הכל מגובה לשמחתי), ולראות אם יש שם משהו שאני עלול להצטרך בעתיד. מישהו מוכן להגיד לי איך אני משחזר את ההתקנה הזו? העלתי את ה-restore בתפריט ה-F8 בתור admin (מה שלקח קצת זמן), אבל אין לי שם את האפשרות שאמורה להיות לפי ההוראות של המחשב. אגב, האם לדעתכם יש בכלל צורך במחיצת השיחזור הזו? אומנם היא רק 15ג'יגה שזה לא הרבה, אבל אם אין בהם צורך אז חבל שזה סתם תופס מקום.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב גיימינג בינוני למשחקי רשת כמו CS:S, COD, וכל המשחקי FPS האלה.. התקציב הוא 3000 שקל, חריגה אפשרית של 200-300 שקל. הרזלוצייה המקסימלית היא 1920X1080, הייתי רוצה להריץ את המשחקים על האיכות כמה שיותר טובה.. השקט של המפרט די חשוב אבל לא עד כדי כך 7/10. לא מתוכנן OVERCLOCK. עדיף שזה יהיה מחנות בבאר שבע. לא נראה לי שבעתיד אני אשדרג בצורה גדולה את המפרט. עוד כמה הערות: צורב שיהיה הכי פשוט שאפשר, דיסק קשיח עד 500GB, המהירות של הזיכרון חשוב לי שיהיה מהיר כי כמו שהבנתי ככל שהMHZ יותר גבוה זה טוב יותר למשחקי רשת. חוץ מזה אני צריך מפרט שיהיה בו כל מה שצריך, אני לא הכי מבין בחומרה..
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הערות על המפרט הבא לגיימר בינוני לכל סוגי המשחקים לא מתוכנן OC סרטים רזולוציה 1680*1050 חשוב קירור איכותי שיהיה שקט יש צורך בציוד היקפי- רמקולים ברמה בינונית+מקלדת ועכבר אלחוטיים ניתן לחרוג מעט מהתקציב עד 6000K מעדיף לקנות בחנות באיזור פ"ת לא מתוכנן שידרוג בעתיד אני מעוניין לקנות חלקים בלבד ללא הרכבה חשוב לי ספק כוח איכותי וחזק אפילו שיהיה קצת מעבר למה שאני צריך. Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE V9 Mid Tower…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הינה הדרישות אם המפרט לא משהו 1. מה התקציב המקסימלי?3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כמה שיותר כבדים במחיר אז א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו? BFBC2 ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אני קונה מסך 19" * באיזה סוג משחקים תשחקו? BFBC2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות במחיר הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי.? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבקשה בבניית מפרט לחבר טוב שלי, הדרישות למפרט הן: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב הוא בסביבות ה-2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר וכן צפייה בסרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה, בעיקר למשחקים וסרטים, וכמובן עבודה שוטפת כגון תוכנות office למינהן ושימוש באינטרנט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * בא…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הדרישות מהמחשב שלי הן: - סוללה חזקה (5-6 שעות , אם אפשר , יהיה מצויין) - מעבד שיריץ פיירפוקס ותוכניות כמו Eclipse במהירות בלי תקיעות - זיכרון 4GB יהיה נחמד , למרות שנראה לי שגם 2GB יספיקו - מסך 14 - קשיח 250GB ~ 350GB (למרות שכמה שיותר , יותר טוב) הערה 1: לא חשוב לי מראה , למרות שמראה סולידי יהיה פלוס הערה 2: המחשב כנראה הולך להריץ dualboot עם לינוקס ווינדוס (הכנראה מתייחס לוינדוס ולא ללינוקס), ככה שתאימות מוכחת ללינוקס יהיה נחמד. הערה 3: המחשב לא הולך להריץ משחקים יותר מקלילים , ככה שאם כרטיס מסך מובנה יתרום לחיי סוללה ארוכים יותר ומחיר נמוך יותר , זה בסדר (למרות שאני לא בטוח אם זה מסתדר עם הדרישה שאני יוכל גם לראות בו מדי פעם סרטים) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי רציתי לבקש שמישהוא מכם ירכיב לי מפרט גיימרים. המחשב נועד לאחיין שלי התקציב הוא 6-8 אלף שקל אבל אפשר לחרוג כמובן. חשוב לציין שאין כל צורך במסך מחשב חדש. תודה מראש. המסך שברשותו הוא 22אינץ' רזולוציה 1680*1050 המשחקים הם בדרך כלל משחקי פעולה וכל אלה. ההגדרות שירצה לשחק הם על גבוהות. הרכיב היחיד שאיני צריך זה המסך. אוברקלוק לא מתוכנן. מערכת הפעלה WIN7 כן כנראה שיתבצע שידרוג עתידי כן רצוי לשמור על אופק השידרוג
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נטבוק שישמש אותי ללימודים. מאוד חשוב לי שהוא יוכל להסתדר עם תוכנות כמו SOLID WORKS וPHOTOSHOP, ולא יהיה יותר גדול מ-13 אינצ'. מחיר עד 3500 אבל אם הדבר באמת שווה אפשר גם ב 4000. תודה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת מחשב מתאים לדרישות שיהיו למטה.. יש הרבה דרישות מהמחשב.. אני מקווה שיש כזו חיה בתקציב הזה. אפשר לחרוג לכיוון ה-9 אלף אם זה ממש בלתי אפשרי בתקציב שצויין. 1. זמן סוללה ארוך 2. שיהיה יפה (לא מגושם כמו רוב הניידים של לנובו) 3. שיכלול יציאת HDMI 4. 4GB מינימום 5. WiFi 6. Bluetooth 7. 14" 8. קל 9. מצלמה + מיקרופון מובנים 10. ווינדוס 7 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
איפה יש חנות טובה ואמינה באזור הוד השרון \ כפר סבא ? וכל זאת לרכש של מספר מערכות עם תמיכה טובה ?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-