עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. CPU‎ ‎Intel® Core2 Duo Processor P8700, 2.53GHz ,3MB L2 Cache, 1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 (1066MHz,Dual Channel Support)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎320GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA+ (Glare) w/ LED Backlight‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForece GT 130M w/512MB‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel WiFi Link 5100AGN(1x2)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (Bluetooth v2.1+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎1.3 Mega Pixel with Internal Stereo Mic‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro) ‎ ‎ Audio‎ ‎HD Audio, SRS WOW HD, SRS TrueSurround XT‎ ‎ Ports‎ ‎HP Out, Mic In, USB(x3), e-SATA(combo w/ USB), HDMI, VGA, RJ45, Smart Link, DC-In‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows® VistaTM Home Premium‎ ‎ Weight‎ ‎2.3 kg (w/6 cell)‎ ‎ Warr…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  2. מצאתי מפרט של מחשב דיי נחמד באייבורי מחשבים שהוא עולה 1250 ש''ח ללא מסך הנה הקישור למפרט http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=197&CatCode= כמובן שאני יכול לעשות את התוספות שרשומות באתר ... בקיצור צריך את החוות דעת שלכם על המפרט הנ''ל לפני שאני קונה מחשב ...

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  3. אני צריך מפרט חזק ב-6900 שקל אסור שיעבור את ה-6950 ככה. המפרט למשחקים כמובן... אני מעדיף מארז עם חלון אבל לא חובה ברגע שמדובר במארז כמו ה3D AURORA... עדיף מעבד כפול ליבה AMD וכרטיס שיהיה 7800GT זיכרון עדיף 2 ג'יגה. בקיצור תנסו להכניס כמה שיותר מהדברים שאני מבקש.. חשבתי בגלל בעיה קצת בתקציב לקחת 3700+ במקום הכפול ליבה אבל במחשבה שניה אולי כדאי כפול ליבה ו-1ג'יגה זיכרון. מה אתם אומרים? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX DFI LANPARTY UT nF4-D PQI 1GB DDR400 PC3200 X2=2048 LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk AeroCool AeroEngin SILVER מארז נדיר-מתלבט עם TRANSFORMER שעולה 70 פחות ויותר גדול Thermaltake 420W PFC 120…

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  4. מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 5450 512MB DDR2 PCIE HDMI אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 ספק: Seasonic SS-500ET מארז: CoolerMaster CM 690 (שבע מאווררים) כולל מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate 64 Bit + Microsoft Windows 8 Pro 64 Bit חוקיות!!!

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by Pini Mizrahi,

שלום למומחים, יש לי ילדה בת 5 ואני מתלבט בין Wii לבין נטבוק. יתרונות ה-Wii ברורים. מה שלא ברור, זה מה הנטבוק יכול לעשות. האם הנטבוקים יכולים להריץ משחקי מחשבים לילדים (סופר מריו וכו')? האם הם יכולים להריץ משחקי פלאש ברשת? האם הם יכולים לנגן סרטי HD? תודה רבה פיני

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה ...חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא רוצה אותו בשביל משחקים , אינטרנט , סרטים , תוכנות וכו'.. . את הסכום 5 אלף גג ..אם אפשר מה שיותר טוב בפחות מה-5 אלף הזה ! תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב שישרת אותי לצרכי היום יום (אינטרנט, אופיס והסרט פה ושם) אך בעיקר שידע להתמודד עם משימות שדורשות כוח עיבוד רב (מטלאב, מתמטיקה, תוכנות עריכת סאונד...). העדיפות היא למשקל נמוך, חיי סוללה ופעולה שקטה יותר מאשר ליכולות גרפיות. עשיתי חיפוש קטן בעצמי ורציתי לדעת אולי לאחד/ת הגורואים פה יש רעיון יותר טוב. המחשבים שעלו אצלי הם,Lenovo T410, HP Elitebook 8540w, Dell E6410. כולם עם מעבדי i7 שאני מאמין כי יספקו את הסחורה. הלנובו נראה שהוא סובל מזמן חיים קצר (סוללת 6 תאים שמסתבר לא מחזיקה יפה) וגם בעל משקל קצת כבד בשביל הגודל שלו. ה-HP נראה אחלה אבל בגודל 15.6 אינץ' כך ששוקל הרבה, פחות נייד ואני מניח שחיי סוללה נפגעים גם כן. ה-Dell נראה כאופציה הטובה מבין אלה מאחר ו…

8. Started by Shasoosh,

חשבתי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/product/12167 האם ניתן להשיג משהו זול יותר במחיר הנ"ל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים גיימינג קל ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב?1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא, הר…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  9. יש לי פה מחשב נייד שאני לא מצליח לפתוח את המארז שלו בשביל להלחים שם משהו כל הברגים יצאו ואני לא מבין מה תופס אותו שם מישהו מכיר איזה טריק אוו משהו שצריך לעשות תודה לעוזרים eli.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  10. כמו שרשום בכותרת, הוא מבקש מחשב תותח אז תענו בהתאם למרות המגבלה בתקציב. {כנראה שהוא יקנה אצל KSP} אפשר גם AMD וגם אינטל. תנסו לשלב בפנים 6600GT אם אפשר, אבל לא חיב. + צורב DVD Dual layer כמובן שהדגש כאן הוא על ביצועים.

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by x-factor,

שלום רב לכם. הייתי רוצה שתתנו לי מפרט עד 4500 שקל ללא ציוד היקפי .אבל יש לי כמה בקשות....הכרטיס מסך שיהיה X800GTO2 של ספיר...ושזה יהיה מחשב מבוסס מעבד AMD 3200 VENICE CORE. לא צריך צורב ואם אפשר שהכונן יהיה DVD . ועוד אני ממש רוצה שזה יהיה מפרט מKSP.אם זה בלתי אפשרי אז מקסימום מנועה מחשבים.המחשב לא מיועד לOC אבל הכרטיס מסך הולך לעבור פתיחת צינורות וOC קל..(לא ישר לרמה של X850XTPTE )........ תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  12. שלום לכול התותחים שבינכם... אני חייב מפרט עוד להיום בעזרת השם.. של מחשב נייח רק למשחקים במחיר של 4100 ש"ח כולל חריגה אין אפשרות לעוד... ציוד נילווה: בכלל לא! נטו מחשב.. אזור מעודף: צפון הארץ חרגיה: אין אפשרות.. שימושים עיקרים: גימנייק כבד.. משחקים כמו : GTA IV Battlefield 3 חנות ספציפית:ksp ivory העדפה לסוג מערכת AMD/Intel לא משנה איפה שיכנס המעבד והכרטיס מסך הכי טובים למשחקים ומממשש ממשש תודה לכולם((((((-: אתם אלופיםםם כול האתר הזה והצוות המדהים אין עליכם

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by Amital,

הרכבתי לדוד שלי מחשב חשוב לו שקט ברמות מטורפות ומהירות מטורפת, אני מתכוון מהירות של להיכנס לתיקייה או להיכנס לדפדפן וכאלה שלא יקח הרבה זמן וזה מה שהרכבתי הנה מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪535 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪204 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...-35-320SATA16M זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪208 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR2 PCIe ₪370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32146 מארז ללא ספ…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by Gal.Am,

אני חושב לקנות למחשב Ivy Bridge חדש. אשמח להצעות/חוות דעת/ המלצות. לגבי תקציב: פחות או יותר גמיש אבל בלי להשתגע. לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UD5H מעבד: Intel I5 3570K קירור מעבד: Corsair H100 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 680 את כל השאר כבר יש לי: מארז: CM Storm Enforcer כונן מערכת הפעלה: Corsair Force GT 60GB SATA3 X2 - RAID 0 איחסון: WD 500GB Caviar Blue ספק: Seasonic X-660 כרטיס מסך קיים (כנראה יהפוך לכרטיס Gigabyte GTX 560 SOC :(PhysX

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  15. מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב ללא כרטיס מסך וללא ציוד הקיפי: תקציב: 2500 ש"ח (טיפת חריגה אפשרית) יעוד: המחשב ישמש למשחקים בעלי דרישות בינוניות (בעיקר RPG כגון Dragon Age). מסך קיים 19” רזולוציה 1280x1024 בכוונתי לרכוש כרטיס מסך בנפרד, כניראה דגם מבוסס על ATI RADEON HD 4850 512Mb נפח דיסק יכול להיות קטן אין חשיבות רבה לרעש אבל כמובן שעדיף פחות רועש אין בכוונתי לעשות OC. אני מעוניין לעבוד במערכת הפעלה של 64 ביט 4 גיגה זיכרון אני ארצה שיהיו לי אפשרויות לשידרוג עתידי אם הלוח לא תומך בUSB3 חשוב לי שיהיה PCI-E נוסף להתקין כרטיס USB3 בעתיד. לדעתי עדיף לי ללכת על זיכרון DDR3 מאחר ובעתיד כשארצה להרחיב זיכרון DDR2 יהיה יקר יותר. אני חושב שמעבד Intel Core i3 530 יתן לי פוטנציאל צמיחה…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by Nirco,

לאחותי הגדולה נמאס מהמחשב הרועש שלה הדרישות שלה לא גבוהות במיוחד: קטן יחסית: היא כנראה תקח אותו מדי פעם אבל רוב הזמן הוא יישאר בבית 14.1 אינץ ומטה. מעבד: דרישה לכפול ליבה שיהיה מהיר באופן משמעותי מהפנטיום 4 הנוכחי שלה. כרטיס זכרון: משהו בסיסי שלא ייקטע בהצגת תכני hd או fhd. אחריות: עדיפות לשלוש שנים אם ישנו דגם מומלץ הנותן אחריות בינלאומית ישנה אפשרות לקנייה בארה"ב במהלך חודש יולי. מערכת הפעלה: win 7 המחשב יחליף לחלוטין טת המחשב הנוכחי שלה. יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  17. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב חדש, שהפרמטר הכי חשוב לי בו מסיבות מסוימות הוא נפח הרד דיסק משני גדול, באיזור ה 2-3 טרה, מלבד ההרד דיסק העיקרי שלו (SSD 500 Giga?) זה הפרמטר העיקרי. כמובן שאשמח שיהיה לו כרטיס מסך שיאפשר משחקים עכשווים באיכות סבירה אבל החשוב כאמור הוא נפח האיחסון 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, מקווה שלא יהיה צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט משחקים, בעיקר סטרימינג עבודה ואיחסון קבצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט…

18. Started by it_amit,

שלום, אני הזמנתי מחשב של סוני מהפלטפורמה החדשה של אינטל (מעבד P8400) והפריע לי שהזיכרונות הם מסוג DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx1 האם יש אפשרות (בעתיד כשהמחיר ירד קצת) לשדרג לזכרונות מסוג DDR3? הבנתי שיש הבדל משמעותי בין שני הסוגים

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  19. אני מתכוונת לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבטת לגבי כל מיני דברים- אני משחקת, אבל אי אפשר להגיד שאני גיימרית כבדה. אני מתעסקת הרבה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אפטר אפקט..), אבל לא תלת כבד (אני כן מקווה להתפתח בתחום, אז צריך לחשוב על זה), בנוסף לכל השימושים הרגילים (בעיקר סרטים וכו'). ככה שאני קצת מתקשה להחליט לאיזה כיוון לקחת את המחשב. בכל מקרה, התקציב שלי הוא עד 5000, ובתכל'ס לשימושים הנוכחיים שלי אני יכולה לקנות מחשב שיהיה לי מצויין בהרבה הרבה פחות. הרי אני לא צריכה להשקיע במעבד מטורף, וגם לוח אם אני מניחה שאני צריכה את המינימום שיתמוך בדברים שאני רוצה. פשוט נראה לי שאם אני משקיעה, אני רוצה להשקיע במשהו באמת טוב שיחזיק. כי אין לי כוונה להחליף מחשב עוד שנתיים. ממש יעזור לי אם…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  20. נשרף לי המעבד במחשב המיושן שלי (AMD Duron 1300Mhz) ואין לי אפשרות לקנות מחשב חדש כרגע. אני צריך מחשבים בעיקר למשחקים. האפשרויות שעומדות בפני: - לחפש מעבד שיתאים ללוח (Gigabyte 7VTX) - עד Athlon XP 2600+, משימה לא קלה... - להשקיע עוד קצת ולקנות לוח אם מבוסס nForce 2 ומעבד Sempron מתאים. משומשים כמובן. לכל אחת מהאופציות אני אוסיף כרטיס מסך משומש, ככל הנראה GeForce 4 Ti או כרטיס מקביל של ATi. השאלה היא - איזו אופציה עדיפה כפתרון זמני (מבחינה כלכלית הראשונה טובה יותר כמובן) וכמה זמן היא תצליח להריץ משחקים באופן סביר, אם בכלל? או שבכלל כדאי להמשיך לחכות ולקנות חלקים חדשים כשיתאפשר? התקציב, אגב, הוא עד 1000 שקל, כמה שפחות יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  21. הנה ה מפרט שהרכבתי: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1100 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 630 ] 1 Memory : A-DATA 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 [ ¤ 640 ] 1 Video Cards : Asus Geforce FX 5900 V9950/TD 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 900 ] 1 Cases : Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless Gaming Case (P/S not included) [ ¤ 250 ] 1 Power Supplies : Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC [ ¤ 360 ] 1 סה"כ : 3880 ללא המעבד :2780 הערות: 1.הכרטיס מסך והמארז - המחירים שלהם הם המחירים שבהם אני קונה אות…

22. נא לעזור! אני לא כל כך מבין במחשבים ואני מעוניין לקנות מחשב מצויין למשחקים... יש לי כבר מסך של Dell 22 2209WA eIPS ששמעתי עליו אחלה דברים אבל עם אני מעוניין במסך אחר זאת לא בעיה בגלל זה רשמתי 6000 שקל + מסך! (5000 בלי מסך) אני רוצה הכל חדש חוץ ממקלדת, עכבר ורמקולים! מקום מגורים - באר-שבע אשמח לתגובות!! דרך אגב אני גם חדש בכל הנושא הזה של הפורומים אז אם יש טענות - נא לירשום, תודה!

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי, סטודנט שאוהב גם לצפות בסרטים במחשב, בתקציב של כ-5,000 ש"ח. מההמלצות כאן צימצמתי את האפשרויות לכמה דגמים של HP, DELL ו-Gigabyte. כיוון שמבחינת חומרה אין הבדלים גדולים, נושא השרות חשוב לי במיוחד (ולכן שלושת שנות האחריות של Dell קורצות לי במיוחד) - מנסיונכם, איזו משלושת החברות נותנת שרות טוב יותר ללקוחות פרטיים בארץ? עד כמה הם מנסים "למרוח" את הלקוח, או שהם מתקנים את הדרוש תיקון מהר וביעילות? האם אני צריך להביא את המחשב ליבואן הרשמי, או כל נציג מכירות יכול לעשות את זה בשבילי? אגב, אחי נמצא במכללת תל-חי, לכן תחנת שרות בצפון (או שרות עד הבית) הוא חשוב במיוחד. תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by Verti,

אני כבר 5 שנים שלא מעודכן במחשבים כך שאני צריך את העזרה שלכם במחשב שאני בונה. המחשב הנוכחי שלי שבק חיים (פ3 עם 384 זכרון) ואם הוא לא היה מתקלקל יתכן ולא הייתי קונה חדש: 1) עדיפות למערכת 64 ביט אם המחיר לא בהרבה יותר יקר. 2) 1 גיגה זכרון עם אפשרות לשדרוג ל2 מבלי לזרוק את הסטיקים הישנים. 3) יש לי דיסק קשיח 200 גיגה 133IDE כך שהלוח צריך לתמוך בו 4) גרפיקה וקול OB 5) לסיכום, אני רוצה לעשות קנייה שקולה, לא לרוץ אחרי המעבד עם הכי הרבה מגההרצים ולא לקנות מארז אלומיניום ב1000 שקל. הכי חשוב לי זה שיהיה מספיק זכרון, לוח אמין ורצוי כמה שיותר חריצי הרחבה. תודה

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by hybridmag,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לגלישה וסרטים בסביבות ה2500 שקלים מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?uin=22018 תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים