עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jongler,

אהלן אני מנסה להבין מהו זמן פעולת הסוללה של ה-W348M. קראתי בכמה פוסטים באתר שזמן הסוללה הוא לא משהו/בינוני. (כמה זה בשעות?) כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2808 וכאן: http://www.skypc.co.il/pl_product~71329~14~0.htm כתוב שזה עד 4 שעות. נשמע לי בסדר יחסית למחשב נייד, לא? אמשח לדעת את דעתכם בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  2. Started by daf,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד של DELL מחשב לעבודה, שימושים עיקריים: תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט. שום דבר כבד מדי אבל אני רוצה שיעבוד מהר. מסך בגודל 15 זה סבבה. עדיף שהמחיר יהיה באיזור ה4000 שקל. אם לא צריך כל כך הרבה אז אחלה, אם צריך יותר אז אני אעמוד בזה. הסתכלתי קצת באינטרנט אבל אני לא מצליח להבדיל בין כל סוגי המעבדים אז אני אשמח מאוד אם תייעצו לי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by elniza,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, תקציב 2500 ש"ח +-, FULL HD, מסך מינימום 15 אינץ', שימושים: סרטים וגלישה בגדול (לא גיימר), אני יודע שאני רוצה HDD של SSD זה בטוח (עד כמה 1TB SSD ייקר את המחיר?), כל השאר אני לא סגור, אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by shlomi1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, כנראה בעתיד גם MATLAB, משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA VI , BF3, ומשקי FPS אונליין... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 37'', FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  5. שלום, אני מעוניינת במחשב לעבודה משרדית (אינטרנט + אופיס) ולעבודה עם תכנות כמו מטלב, בתקציב של עד 2500 ש"ח. ללא ציוד הקפי, למעט עכבר - האם יש למישהו המלצה לעכבר אופטי, לא אלחוטי, בלי הרבה כפתורים ובעיקר נח? ללא כונן תקליטורים או צורב, ללא מערכת הפעלה, ללא OC. העיצוב לא חשוב. כונן קשיח גדול - רצוי שניים (אחד לתכנות, אחד לקבצים). תודה מראש לכל המשיבים!

6. שלום רב, אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בנאלית יומיומית ורגילה. לעבודות משרדיות (אינטרנט, אופיס youtube etc), צפיה בסרטים וכו'... תקציב של 4500 ש"ח (גמיש) * גודל המסך 15-17 אינץ (לא כל כך משנה אם זה מאט או מבריק) * רזולוציית המסך: חשוב לי שלא תיהייה נמוכה (1366x768) אך אינני חייב FHD. אבל אם FHD נכנס לתקציב, אז למה לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת חלקית (בלי numpad) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות יספיקו. (6 תאים?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת USB3 ו HDMI. (חשוב גם שיהייה USB2) * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שאני הולך על SSD 128GB. (אשמח גם להמלצה של…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  7. Started by ihugtrees,

היי שלום בזמן האחרון רציתי לשדרג כרטיס מסך,אז רציתי להתייעץ לגבי כמב דברים: הכרטיס: http://ksp.co.il/?uin=22279 [h=1]Sapphire Radeon R9 290 TRI-X OC 4GB GDDR5[/h] 1)האם הספק שלי יחזיק מעמד, והאם צריך לשדרג אותו ולכמה? 2)האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? 3)האם הלוח אם שלי יתמוך בו? ספק: seasonic ss-550ht active pfc f3 Motherboard CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-770TA-UD3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 770, AMD K10 System Memory 8192 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) DIMM1: G Skill RipjawsX F3-10666CL9-8GBXL 8 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (10-9-9-…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  8. שלום ! אני זקוק למפרט מחשב בסביבות ה5000 ש"ח כולל כל הציוד ההקפי חוץ מצורב ורמקולים. המחשב הוא בגדול לאינטרנט ומשחקים .. למרות שאני לא יכול להגיד שאני איזה גיימר כבר .. אני נהנה לשחק משחקים שבעות הפנאי, לא יותר מזה.. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  9. המחשב מיועד למשחקים, סרטים, וגלישה באינטרנט. כרגע לא מתוכנן OverClock. כנראה שהשבוע אזמין את המפרט הזה בפנדה, אשמח לחוות דעת על המפרט- האם יש משהו שצריך לתקן או להחליף והאם הספק יחזיק את המערכת הזו. תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 825 ש"ח לוח אם ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 689 ש"ח זכרון KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz 225 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 250 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail 895 ש"ח צורב LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM 155 ש"ח מארז Antec Three Hundred The Versatile Case 315 ש"ח ספק Seasonic SS-400ET Active PFC 400W …

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by iem,

מצ"ב צילום אנליזת המחשב נייד שלי מבחינת היזכרון. האם הנתונים של הזיכרון אותו מצאתי יתאימו מכל הבחינות לנתוני הנייד שלי ? יש לציין כי הנייד הוא די ישן (4 שנים וקצת), HP ZE2055EA והאם במחיר של 160 ש"ח זה שווה ? אשמח לתשובה מהירה, תודה !!!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  11. מה אתם אומרים בשכל או לא..? ??? מנסים לשכנע אותי כמובן לא לבטל.. מחשב לפי פירוט: מארז PS02B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק (לקחו לי כולל שלושה מאווררים 390 ש"ח) http://www.directron.com/ps02b.html ספק כח SPIRE 12CM FAN 550W SPIRE (389 ש"ח) (איש מכירות טען שאין את הספק כוח שביקשתי והביא לי את זה במקום... התאכזבתי כמובן) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1773&CatCode=409 לוח אם X48-C PLATINUM 7.1 1GLAN MSI ( ש"ח 690, לוח אם מקורי כביכול שודרג במתנה לזה..) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4007&CatCode=543 מעבד אינטל 3.00GH 6MB CORE 2 DUO E8400 (מסתבר שזה TRAY ולא כמו שביקשתי BOX, לאחר בירור, אמר לי שאין להם BOX, כמו כן בכלל ניסה לשכנע אותי בחינם …

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  12. היי, אמא שלי מעוניינת לקנות מחשב חדש לאחי הקטן...בן 10. הוא משחק בדרך כלל משחקים כמוני... CS:S, קרייסיס ביושוק וכו'. אני משתמש כרגע ב 8600GT שעושה את העבודה נאמנה (עם אוברקלוק נחמד), אמא שלי הציעה לקנות לאחי מחשב חדש..מוכנה להשקיע גג 2500 שקל, אני אישית חושב על להמתין שהמעבדים החדשים יגיעו..הבנתי שתהיה ירידת מחירים למעבדים, האם אני טועה? אני רוצה פשוט להחליף חלקים בין המחשב שלו לשלי כי הוא לא יצטרך יותר מה 8600GT, ובמחשב הנ"ל רציתי להביא 9600GT, בשביל להעביר אליי. מה אתם אומרים, להמתין לירידת מחירים במעבדים כגון Q6600/ E6XX0, או שעדיף כבר לקנות וזהו? תודה!

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  13. שלום כולם, הרכבתי מפרט i7 עם ראייה לטווח הארוך (אני קונה מחשב בתקציב גבוה עכשיו ושיחזיק מספר רב של שנים עם ביצועים טובים). המפרט הוא : מעבד Intel Core i7 920 לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 KS WD כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 256Bit 1GB זכרונות 3x1GB OCZ Platinum XTC DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם בעניין. כמה הערות - לא, אני לא מתכוון להרכיב מפרט שהוא לא מבוסס i7. התקציב שלי הוא בסביבות ה4500 ש"ח. שוב, שמתי לב שאנשים לא אוהבים פה את המפרטים עם הi7 אז אני מציין שוב - אני לא ארד מרעיון של i7 לא לOC. לא חשוב קירור. לא חשוב שקט ו/או עיצוב. ללא ציוד היקפי. משלם במזומן ומרכיב לבד. הולך לעבוד עם מסך 19". תודה לכל העוזרים.…

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by omri_ro,

שלום הבאתי הבייתה היום חתול חדש מדגם MICROSOFT BLUETOOTH NETWORK MOUSE 5000 ואני לא מצליח לחבר אותו למחשב (שכולל בתוכו חיבור BT) אגב את הפלאפון ומחשב כף יד הצלחתי ללא כל בעיה. כשאני מנסה לחבר את החתול אז האשף של WINDOW מזהה אותו אך לא מצליח להתחבר(פשוט נותן הודעה שהחיבור נכשל). אגב במחשב אחר הצלחתי לחבר אותו (למחשב חיבור BT חיצוני עם דונגל). תודה לעוזרים(וגם למי שרק ינסה ;D)....

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  15. היי לכולם, זהו המפרט שבניתי. אשמח להצעות לשיפורים. תודה. [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 970 [/td][td] 970 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI [/td][td] 1 [/td][td] 720 [/td][td] 720 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by gunai,

2

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (פחות רלוונטי, יותר מעניין אותי האם ההרכב הוכחי טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --- ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי, תכנות, גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרטיס מסך כבר יש לי (השאלה היא לגבי שאר הרכיבים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (כרטיס מסך וזכרונות כמו שכתבתי למטה - יש) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by Xilver,

מחפש מפרט למשחקים ב6 אלף, לא כולל ציוד היקפי (גם לא מסך)...

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  19. היי, אני בשלבי רכישת מחשב לפי המפרט המשרדי/ביתי המחוזק כולל ציוד הקפי שהומלץ כאן, אבל לא כל הרכיבים קיימים בחנות TMS בה תתבצע הקניה. להלן הדרישות: 1. מה התקציב? כ- 3,300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? Win7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? HDMI, USB3, WIFI 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא להלן המפרט שנבנה בחנות. אודה לעזרתכם בבדיקתו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by benmanii,

זה המפרט שלי: מעבד: INTEL Core 2 Duo S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: GeForce 250GTS 512MB דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD מסך L1960TR LG המשחקים של היום כבר לא עובדים בצורה טובה ובכלל המחשב די איטי, אני מתלבט אם לנסות למכור אותו ולהביא חדש(קצר בכסף) או לנסות לשדרג אותו במחיר של 800-900 שקל כדי שיוכל להריץ משחקים חדשים ויעבוד בכללי יותר טוב.. אם שדרוג,…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  21. שלום ותודה מראש לכל המגיבים ! אני מחפש לשמע חוות דעת של בעלי נסיון על מחשבים ניידים של ג'יגהבייט. במיוחד אשמח לשמע ממי שיש ברשותו אחד כזה יותר מ"יומיים" ,אני מעוניין לרכש את דגם ה14 אינץ עם מעבד 9300 וכרטיס גרפי nvidia8400gs וזכרון מורחב (לא בהכרח בקופיגורציה הזאת אבל קיבלתי הצעה מפתה מאד על איזה מפרט אפשרי שארצה)המטרה היא עבודה מלאה על המחשב החל מגלישה וכלה בעריכת וידאו בפרמייר ואני מתלבט אם לקחת את המפרט החזק ביותר שאכל להרכיב או שיש גם צד שני למטבע ואז אני עלול לסבול מחם ורעש וזמני סוללה בלתי נסבלים. מה דעתכם? ???

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  22. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן. הוא בן 22. השימושים הם בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים (אם כי אחי הוא לא ממש גיימר. משחק פה ושם). לא ידוע לי על תוכנות כבדות שאחי נוהג להשתמש בהם. הוא משתמש ממוצע. האמת, אין לי מושג מה לקנות והכל פשוט מבלבל. אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב + ציוד היקפי ושלא יעלה על 3,500 ש"ח (האם זה תקציב הגיוני?). תודה

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות לעריכת סאונד ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל ניתן לחסוך בזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. שלום לכולם, אני עומד לפני קניה של נייד IBM T42 המפרט שקבלתי מהמוכר הוא כזה: זיכרון 768 דיסק קשיח 80 ג'יגה מסך 14.1 ומעבד... 1.5 עכשיו החשש שלי הוא שלא מדובר בכלל בT42 כי לT42 צריך להיות מעבד 1.7 לפי כול מה שאני יודע ובדקתי. אם מישהו יכול לעזור לי בנושא? כי אני חושב שמדובר בכלל על T40/1 ושאלה אחרונה חביבה: האם יש תאריך יצור בגב מחשב הנייד? ומה הדעות לגבי הדגם/נייד הזה? תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by tulicooli,

כמות מחיר בשקלים מוצר מוצר 1 595 ASUS P4P800 SE לוח אם 1 1307 Intel® pentium® 4 Processor 3.0E GHz- PRESCOTT מעבד 2 469*2 512DDR זיכרון 1 503 Western Digital 120GB 7200 rpm דיסק קשיח 1 1030 ATI Radeon 9600xt 256mb כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים