ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של עד 6800. שיהיה חזק לא כבד ז"א באיזור ה-2.5 קילו. משחקים לא ירוצו על המחשב הזה אבל תוכנות גרפיקה כן וגם, לא בהגזמה. שיהיה במחשב: WiFi Bluetooth תודה , אופיר
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי כדי לקנות מחשב חדש ואני לא יודע כמה לדרוש עליו אז ככה: מעבד- Intel Pentium 4A, 2400 MHz לוח אם- Gigabyte GA-8ST800(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) זיכרון DDR- 768 (256+512) כרטיס מסך- Nvidia Gforce 6600gt 128mb כרטיס קול- Creative EMU10K1 SB Live 40GB זיכרון
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושם יומיומיים, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. lol, skytim, crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רב, אני יודע שיוצאים בקרוב דגמים חדשים של כרטיסי מסך אך אני במצב בעייתי - אני צריך לקנות מחשב בהקדם (המחשב שלי על כרעי תרנגולת ואני חייב אותו לעבודה כאשר אנו לקראת סגר ואיני יודע אם תהיה לי הזדמנות לרכוש במקרה והוא ישבוק בדיוק בסגר... ) בקיצור, ברשותי כרטיס מסך GTX1070. חשבתי לרכוש מחשב ללא כרטיס מסך ולהשלים את הכרטיס מסך אחר כך. מה דעתכם על המפרט הבא? האם אוכל לפתוח את המחשב לבד (עינייני אחריות) ולהתקין את ה-1070 שלי בינתיים? אגב, בהרכבת מחשב זה ראיתי שיש מסך במתנה? יכול להיות?? שמתי את זה בחישוב שם אבל אני לא מבין אשמח להסבר... מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי הוא ב3600 מחשב שיהיה למשחקים הכל פה סביר רק איך הכרטיס מסך הוא יחזיק לי איזה שנתיים-שלוש משחקים בגרפיקה טובה? מעבד AMD Phenom Quad Core 9650 4X2.3Ghz לוח אם Gigabyte GA-MA790FXQS5 זיכרון 2GB DDR2 800Mhz [יש אופציה להוסיף ל4GB ש זה כדאי או ש-2 מספיק?] דיסק קשיח WD500GB מעבד גרפי ATI HD 3870 512MB צורב NEC DVD מערכת הפעלה וינדוס ויסטה איך המחשב יחסית הוא סביר? הכרטיס מסך יספיק לי לתקופה?
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אפשר המלצה למפרט עד 3000 ש"ח. שימושים אינטרנט סרטים + משחקים ישנים יחסית RED ALERT 2 וכו. שיהיה כולל מסך מקלדת ועכבר. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל בגישושים ראשוניים לגבי מחשב נייח שמיועד לסטודנט לאדריכלות. המחשב צריך להריץ תוכנות כגון AutoCAD, Rhino, Revit, Sketchup ויישומי Adobe למיניהם. התקציב עומד כרגע על 6000-7000 ש"ח כאשר מדובר בתקציב שמיועד למחשב בלבד ללא מסך וציוד היקפי. קצת מבחינת העדפות כלליות: זיכרון: 8GB עם העדפה ל- 16GB דיסק קשיח: שילוב של SSD בנפח מינימלי של 128GB עם RAID של 2 כונני 1TB. אם לא יהיה אפשרי מבחינת התקציב אפשר ללכת גם על כונן 1TB אחד בנוסף ל SSD ולא להשתמש ב RAID. כ. מסך: חשבתי על Quardo 4000 אבל פתוח להצעות. כונן אופטי: צורב DVD רגיל. אין דרישות מיוחדות מבחינת המארז, קירור וכד'. העדפה למוצרים עם אחריות ארוכה. אשמח לשמוע הצעות, הערות, הארות וטיפים. תודה מראש, עומר…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
השימושים של המחשב: אופיס ואינטרנט צריך גם מסך שיהיה מחשב אמין ומהיר שלא נצטרך לחכות שעה עד שהוורד יעלה נ.ב תודה לכל מיתייחס
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premiere CC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב אני מחפש כרטיס מסך חדש ב 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים במשחקים כבדים ! AGP הארדיסק וזיכרון אני צריך ב 1000 שקל שניהם ביחד. הארדיסק SATA אם אפשר, וזיכרון DDR ולא 2 תודה לעוזרים ולא לחרוג מהתקציב , לא של כרטיס המסך ולא של השאר שוב תודה
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד שלי מכיל זכרון שהוא DDR3 1066MHZ כרגע 3GB, אני רוצה להרחיב ל 4GB או יותר, אבל אני מוצא רק 1333MHZ לקנייה. אם אני לא טועה הלוח אם יכול ככה או ככה לקבל עד 800 ככה שזה לא אמור להיות בעיה. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי CASE של COOLERMASTER HAF932 חשבתי לשדרג ל- INTEL CORE I7 3930K ולום אם- GIGABYTE X-79-UD3 ולשים זכרונות חדשים - CORSAIR DDR3 PC3-10700 בנפח 16 ג'יגה. דיסקים כבר יש, קירור כבר יש נראה לי שרק המרכיבים האלה חסרים לי. מה דעתכם האם בכלל אפשרי להשתמש בCASE הזה והאם המרכיבים טובים לרצונות שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
נשרף לי המעבד במחשב המיושן שלי (AMD Duron 1300Mhz) ואין לי אפשרות לקנות מחשב חדש כרגע. אני צריך מחשבים בעיקר למשחקים. האפשרויות שעומדות בפני: - לחפש מעבד שיתאים ללוח (Gigabyte 7VTX) - עד Athlon XP 2600+, משימה לא קלה... - להשקיע עוד קצת ולקנות לוח אם מבוסס nForce 2 ומעבד Sempron מתאים. משומשים כמובן. לכל אחת מהאופציות אני אוסיף כרטיס מסך משומש, ככל הנראה GeForce 4 Ti או כרטיס מקביל של ATi. השאלה היא - איזו אופציה עדיפה כפתרון זמני (מבחינה כלכלית הראשונה טובה יותר כמובן) וכמה זמן היא תצליח להריץ משחקים באופן סביר, אם בכלל? או שבכלל כדאי להמשיך לחכות ולקנות חלקים חדשים כשיתאפשר? התקציב, אגב, הוא עד 1000 שקל, כמה שפחות יותר טוב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן חברה, מחפש מחשב נייד עד 2800 שח, עדיפות למחשב עם מערכת הפעלה אך לא חובה. דרישות: מסך FHD כונן SSD (אפילו 128GB מספיק). אומנם המחשב רק לשימוש משרדי (עבודה מול מניות עבור אבא שלי) אבל אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר בעיקר (כמובן לעבודה כפי שצוינה). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המפרט לחבר. הוא מעוניין במפרט כולל הכל למשחקים. מה דעתכם על המפרט הבא? Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Orange Screwless 299.00 ¤ 1 299 ¤ 1 5893 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ 2 5401 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 999.00 ¤ 1 999 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 549.00 ¤ 1 549 ¤ 5 1674 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb/Russian PS2 Keyboard 79.00 ¤ 1 79 ¤ 6 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 7 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 499.00 ¤ 2 998 ¤ 8 770 19" Samsung 959NF Diamondtron F…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 768X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן די…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ראיתי שזה חצי מחיר מבארץ, השאלה היא מה אני עושה בנושא העברית על המקשים? צריך לקנות מדבקות ולהדביק לבד? יש דרך מקצועית לעשות את זה? עריכה: משווק בכלל בארץ sony vaio c?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק למישחקים !! עם מסך LCD 19 אינץ' אני רוצה את Gforce 8800 320 mb מהגירסא הכי חזקה אני חושב שזה של Asus לא ?
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אחד המחשבים הישנים שלי שבק חיים. מכיוון שהלוח אם הישן היה סוקט 478 עלי להחליף את כל הרכיבים בכותרת. הרכיבים החדשים ייכנסו לבינתיים למחשב אחר (קצת פחות ישן) ועוד כחצי שנה שנה כאשר מחשב זה ישודרג ברצוני להשתמש בהם על מנת לבנות HTPC. כך שהשימושים לכרגע הם אינטרנט, סרטים ( גם 1080p על LCD 40 אינטצ'), ומשחקים ודגש גדול על שקט. אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אבל אשמח מאוד אם ירוצו בו משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הגבוהות ביותר. אני זקוק למאורר על למעבד איך אין צורך לאחד נפרד, מה שמגיע באריזה מספיק כרגע אלא אם כן ניתן להשיג בדיוק באותו המחיר מעבד + מאורר נפרד. על הרכיבים להיות שקטים ככל האפשר וחסכוניים בחשמל מכיוון שכפי שאמרתי עליהם להיכנס בעתיד למארדז HTPC קטן ושקט. רצוי לא לנצל…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה לשדרג לצורכי משחקים וכדי להחליף את ה SDRAM... יש לי P41700 Asus p4b-c (נדמה לי שזה זה.. לא בטוח) Asus Gf 2 Mx 400 460 SDram זה בעיקרון מה שאני רוצה להחליף השאלה שלי היא למה (המגבלה של ה 2000 זה רק ללוח אם מעבד וזכרונות הכרטיס מסך זה כבר משהו אחר.. ) אני מתלבט אם לחכות ל PCI EXPRESS או להחליף עכשו כי בעיקרון השידרוג הוא בשביל HL2 DOOM 3 הצעות?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד וחשבתי על המחשב הנ"ל. למחשב זה מעבד T5870, זכרון 2GB DDR2 667, דיסק קשיח 250GB וכרטיס מסך אינטל 4500. הוא כולל HDMI. אני עובד באופיס דיפו ויש עליו עכשיו מבצע ללא מע"מ, כך שהוא יוצא ב3003 במקום 3499, כשהמחיר הכי זול בזאפ הוא 3200. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739230 אחרי הנחת עובד 5%, הוא יצא לי ב2850~. הלבטים היחידים שיש לי הם שאין בו כרטיס מסך נורמלי בסיסי. אני לא מחפש נייד למשחקים, אבל הייתי שמח אם היה מריץ פיפ"א/פרו בהגדרות בינוניות-נמוכות. בכל מקרה, מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש תופעה כזו שאנשים מעלים וידאו באינטרנט של פתיחת מחשב חדש ושמתי לב שיש מחשבים מאותה חברה שמגיעים באריזה שחורה ויפה עם ידית וחלק מהם מגיעים רק בקופסא מקרטון חום פשוטה בלי ידית. האם זה אומר משהו לגבי המקור / האמינות / השרידות / בקרת איכות של המוצר ? שאלה נוספת - מה חייב לכלול נייד כדי שאפשר לראות ב 2 מסכים (אחד חיצוני ) , 2 דברים שונים ? האם מספיק חיבור VGA .? האם צריך HDMI ? האם צריך כרטיס מסך מיוחד ? תוכנה מיוחדת ? שוב הכוונה לחבר מסך חיצוני לנייד ולראות 2 דברים שונים ,כלומר בכל מסך משהו שונה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכם. פעם ראשונה שלי בפורום יש לי שאלה על מחשב (כמובן, אם לא לא הייתי פה). פעם, לפני כמה שנים, אני הייתי די בעיניינים והייתי יודע לפי הפירוט, אם מחשב טוב או לא טוב. אבל מאז עברו כמה שנים ואני כבר לא ממש יודע מה טוב ומה לא. ובגלל שמחפשים מחשב משפחתי ונתנו לי הצעה, אז באתי לשאול אתכם. מה שמחפשים זה מחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס... שימושים כאלה. לא מחשקחים מיוחדים או תכנות גרפיות. זה בעיקר להורים שלי, לי יש לפטופ משלי, ואחותי הקטנה, שמחשקת כל הזמן באתרי אינטרנט, תקבל את המחשב שיש לנו עכשיו, שדי גוסס אבא שלי רצה ללכת לאייבורי אבל אמרתי לו ששמעתי הרבה דברים לא טובים עליהם, ואחר כך חיפשתי בפורומים ובאמת מצאתי דוגמאות כדי לשכנע אותו, ולשמחתי הצלחתי. אז הלכתי לחנות ש…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין סיבה מיוחד להשאיר כסף, אלה אם השינוי לא מהותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050*1680 * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיעבוד טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז קודם כל אני רוצה מחשב שיריץ לי halflife2 בצורה בינונית ++ וחוץ מזה אני לא חושב שצריך לפרט יותר (בגדול רוצה להריץ כמה תוכנות במקביל אבל אם הן רצות על הפנטיום 733.. אז אני בטוח שירוצו על כל מחשב חדש אז בגדול אני מתכנן על פנטיום D 3 גיגההרץ +- (925) 512-1024 DDR 400-677 Mhz HDD 80-160 Gb לוח אם שבזה אני לא מבין כרטיס מסך שגם בזה אני לא כל כך מבין כל שאר הדברים הם אופציונליים מוכן לקבל דברים אוןבורד. כמה שיותר נמוך יותר טוב לא מחפש מותגים כמו כן ראיתי מפרט שעליו אני בונה את הכל מחפש משהו טיפה יותר זול.. ואם אפשר להתריע אותי אם משהו מסריח במפרט הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3067086 תודה מראש, דן.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-