עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=DV5-1190&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE או http://www.gamaoffice.co.il/products/119119 או http://www.gamaoffice.co.il/products/109392 אם אפשר דירוג (1,2,3) אם אפשר, איך אני יודע איזה מעבד נחשב חזק יותר? מתקדם יותר? יש לי אפשרות לרכוש ישר מהיבואן, ואני מחפש משהו שיעלה לי מהיבואן בסביבות ה3600-4000 שקל, השאלה אם מחשב שנמכר בחנות ועולה 5500, אצל היבואן יעלה בסביבות ה4000~. אני מחפש מחשב למטרות אינטרנט, עבודה עם קבצים גדולים, מחשב חזק עם WIFI חזק, אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק בתקציב הזה, בידיעה שאני רוכש ישירות מהיבואן ואקבל מחיר טוב. אני צריך לתת דגם מדוייק בכדי לקבל את המחיר שלו, ומאחר ואני לא רוצה לשגע את הבנאדם שרוכ…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by ~The_Sultan~,

שבוע טוב לכולם אני מתכנן לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לתכנות, וגם גיימינג קל מדי פעם (מסתכם ב-CSGO). התקציב הוא עד 11K, כולל המסך. לגבי המסך חשוב לי שיהיה איכותי, בהירות 350, אזור ה-27" עם 2K בלפחות 144Hz... אני חושב שהמסך שהמליצו לי שם בא אחלה בתקציב. מה דעתכם על המפרט שהרכיבו לי ב-TMS? https://www.tms.co.il/120234 מעבדים AMD Ryzen 9 3900X AM4 Tray 1 ₪ 1944 קירור למעבדים NZXT Kraken Water Cooler X73 1 ₪ 778 לוחות אם Gigabyte X570 AORUS ELITE 1 ₪ 1025 מארזים be quiet! Case PURE BASE 500DX Black 1 ₪ 424 ספקי כוח Gigabyte PSU AORUS 850W PFC Gold 80+ Mod…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעבודה בעיקר, כלומר אופיס, גלישה באינטרנט אולי מידי פעם סרטים, MESSENGER וכדומה. חשבתי על לנובו SL500 מה דעתכם עליו? ראיתי אותו בKSP ב3450 שקל הינה המפרט: l‎ ‎NRJP3IV‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo processor T5870, 2.0GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3072 MB 667MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA TFT LED Backlight (1280x800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Recordable (Dual Layer) 8X Max‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel WiFi Link 5100 AGN‎ ‎ Integrated camera‎ ‎ Integrated camera‎ ‎ Card Reader‎ ‎7-1 Multi Media Card Reader (SD/SD HC/xD/xD Type H/MMC/MS/MS PRO)‎ ‎ Ports‎ ‎IEEE 13…

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  5. שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים ואני רוצה שיהיו לו הדברים הבאים: 1. זיכרון 2 ג'יגה 2. כרטיס מסך שיחזיק משחקים ברמה טובה... 3. מעבד סנטה רוזה החדש 4. ואם אפשר אחריות ל-3 שנים... התקציב שלי הוא 6500 שקל... מצאתי באייבורי נייד GX600 שדיי עונה על הדרישות שלי, רק שחסר לו עוד ג'יגה (שאני אוסיף אם הוא כדאיי), ועוד אחריות... http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1307&maincat_no=135&cat2_no=271 יש עוד מחשב כמו HP DV6680 , רק שהוא בא עם כ.מסך חלש יותר ואני מעדיף ת-8600GT... מה אתם אומרים שכדאיי לקנות? האם יש עוד ניידים טובים בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים..!

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by elad-k1,

מחפש מחשב "נייד" עד 3000 אלף לצורכי word בעיקר כמו כן שהמחשב ירוץ מהר ולא יתקע כול הזמן. דחוף בבקשה (כמו כן אם יש למישו יד שניה שמור שמתאים לצרכים שלי אני ישמייח).

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  7. * מטרות המחשב? : בעיקר אינטרנט, אפשרות לצפייה בHD מדי פעם, ואפשרות לשחק במשחקים בעלי גרפיקה נמוכה (לדוגמא, Need For Speed MW בהגדרות סבירות) * גודל המסך? 15.6 אינץ', אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי, לא קריטי בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון עם ASUS שהיא טובה, אין לי מושג לגבי האחרות יותר חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, בנוי טוב ומעוצב טוב, מאשר הפרטים הטכניים שלו תודה לכולם

8. Started by redti,

אני מתכוון עוד השבוע ללכת לKSP ולרכוש במחשב בסכום של כ5 אלף שקל לגיימר כבד שרוצה להנות מגרפיקה אופטימילית למחיר הנ"ל. אני רוצה בבקשה מפרט ללא מסך ,מקלדת , רמקולים ועכבר שיורכב מהרכיבים של KSP . אין לי שום כוונות לעשות OVERCLOCK אז אל תיקחו את הדבר בחשבון .. תודה רבה. המחשב הוא בשביל דודן שלי שאני מפתיע ואמרתי לו שהוא יקבל את הטוב ביותר.. ואני הרבה זמן לא בעניינים אז נא להשקיע את מיטב ידיעותכם במפרט תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by goanin,

שלום לכולם. הוצעה לי מערכת מחשב, במחיר של 2,550 ש"ח. המחשב ישמש אותי לפעולות פשוטות: שימוש בלוח כתיבה אלקטרוני. הכנת סרטונים פשוטים. תחזוק אתר אינטרנט.. המפרט, כפי שנשלח לי לאימייל: מעבד Intel Q8400 לוח אם Foxconn G41 DDR3 זכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח Samsung 500GB כרטיס מסך NVIDIA G-Force GT220 1024MB צורב DVD SAMSUNG מארז + ספק מסך מחשב MAG 22" מקלדת + עכבר פשוטים. האם המפרט תואם את המחיר? האם יש הצעות לשיפור? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  10. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 2500 שח למחשב. צריך שניים. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות/פייטון, מסמכים ומצגות, הרבה זום וטיימז. משחקים פשוטים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צג גדול. לפחות 15.6 אינץ'. משקל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי windows 10 . לא קריטי (יכול להשיג בזול ולהתקין לבד) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  11. היי, קיבלתי הצעה מבחורה נחמדה שקנתה מחשב לפני כ10 חודשים למפרט הבא: מחשב של olidata intel coure 2 due t5550 1.83X2 ghz 896 RAM (הגיוני? או שלא ראיתי נכון?) כרטיס מסך: sis mirage 3 graphics 160 GB של WD DVDRW ולא מצאתי דרך לבדוק האם יש WiFi או לא.. המחשב נראה במצב תקין לגמרי.. היא רוצה עליו 1500 ש"ח, מוגזם? סביר? ישנה אחריות לעוד חודשיים נוספים..

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by zahi122,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות פיסבוק וחיבור המחשב לטלוויזה לראות סרטים (HDMI) חנות באזור גוש דן תודה !

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים ולכן מעוניין לרכוש מחשב חלקי, קרי, רק את החלקים הבאים: 1. מעבד (העדפה אישית לאינטל) 2. קירור למעבד 3. לוח אם 4. זיכרונות (16GB) 5. HD SSD 240GB 6. מארז 7. ספק חשמל (אין צורך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים) שימושים עיקריים 1. עבודה (הרצת מכונות וירטואליות לעיתים - לא יותר מ- 3 מקסימום) 2. משחקים 3. מוסיקה (לא דברים מאוד כבדים, בעיקר Cubase עם VSTים) 4. פוטושופ אשמח לכל עיצה ועזרה!!

14. שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש מחשב נייד שיספק את צרכיה הן מבחינ ת סוללה והן מבחינת גודל מסך וביצועים. כמו כן אשמח להמלצה על איזון מומלץ בין זמן סוללה מ'סימלי לבין גודל מסך סביר כי אינני בטוח בכלל כי 14' הוא נקודת המוצא הטובה ביותר בין השניים. עריכה : 1. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכו'..) 2. אחותי רצתה בהתחלה 15.6 אינץ' אך תוכל להתפשר על פחות בתמורה לזמן סוללה עדיף (גם 14' יהיה בסדר) 3. לא צויין בפניי משקל ספציפי רצוי, התיחסו לכך כאילו אין מגבלה. 4. המחשב ייועד בעתי ככל הנראה ללימודים וגם יחליף מחשב נייח ולכן לצורכי הלימודים מומלץ זמן סוללה ארוך ככל הניתן (במסגרת התקציב וגודל המסך כמובן. קשה לי לציין זמן ספציפי ולכן אומר כמה שיותר) 5. מומלצת הנוכחות ש…

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 2,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב להורים ולאחותי אז: גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים כמו SIMS 3 וכו'... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא חובה צורב אם יחרוג מהתקציב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. משהו …

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  16. שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייד לפי המפרט הבא: 1. משקל 2ק"ג (רצוי פחות אך אפשר קצת יותר) 2. מסך 12.1 (אפשר 13.3) - על מנת לעמוד ב-1 3. מחיר עד 5000 ש"ח 4. שימושים עיקריים - אופיס, קצת מישחקים (ברמה של AOE), אינטרנט לפי המפרט הנ"ל נראה שיש מבחר מוגבל של מחשבים: 1. Dell vosto 1310 2. MSI PR210 3. Acer Aspire 2920 4. HP 2230s (כנראה חורג מהתקציב) 5. Lenovo V200 6. Lenovo SL300 7. Toshiba U200 מה עדיף? יתרונות חסרונות. אופציות נוספות? תודה!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by Biatch,

טוב אני לא יודע אם זה אפשרי אבל חבר רוצה לשדרג בשביל GTA IV עד 1000 ש"ח זה הנתונים של המחשב: CPU: DualCore Intel Pentium D 945 3.40Ghz MotherBoard: Intel Shrewsbury DG965-SS Ram: 3GB ddr2 667 GPU: Nvidia Geforce 6600 256mb השאלה זה אם הוא מחליף כרטיס מסך .. המעבד לא יגרום לבעיה ?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  18. אהלן, המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, מוסיקה, סרטים, ואופציה למשחקי מחשב - אבל לא צריך להשתגע. לאחר קריאת מס' דיונים דומים, ביקור באתרים וכו' - נשארתי עם אפשרויות מועטות: 1. Dell inspiron n3010 2. Dell Vostro 3300 3. ASUS u30jc לגבי אופציה 2 - נראה שאין יציאת HDMI - חסרון משמעותי עבורי, אבל לא כזה שפוסל חד משמעית את המחשב. לגבי u30jc - נראה כאופציה טובה, אבל במקביל גם נראה שלא הגיע לארץ. ה-Inspiron נראה כאופציה המובילה. וכאן מתחילות השאלות: 1. inspiron n3010 - האם יש פה מישהו שהוא הבעלים של מחשב כזה/יודע מספיק כדי להביע התרשמות? מאוד אשמח לקבל חו"ד, ולשמוע המלצות לכאן או לכאן. 2. u30jc - כנ"ל + למישהו יש מושג היכן ניתן לרכוש את המחשב/ומתי הוא יגיע לארץ? 3. לא פחות חשוב - במ…

19. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יוריד מהביצועים אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis, Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  20. המחשב מיועד לדודה שלי ואין שום צורך למחשב רציני. הכי חשוב שיהיה אמין ויחזיק להרבה זמן. מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1259 Gigabyte GA-G41M-ES2L G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1046 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ₪258 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1215 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ האם יש משהו שצריך לשנ…

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  21. CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX [ ¤ 1450.00] 1 Motherboards for AMD : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) [ ¤ 1017.63 ] 1 Memory : Kingston HyperX DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory [ ¤ 908.6 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9600XT 128MB DH DVI Video Card [ ¤ 1204.49 ] 1 Cases : Antec High Performance 1080 AMG 430W Case [ ¤ 947.9 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 Subtotal : ¤ 6679 אוקי, למרות שה- Athlon 64 3000 עוד לא הגיע ל- PCH, השתמשתי ב- 3200 במקום, אבל עכשיו שיניתי אותו ל- 3000 ובהתאם שיניתי את המחירי…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  22. לוקחת בחשבון שיכול להיות שהדרישות שלי לא הגיוניות, אבל מנסה בכל זאת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, המשימה כי כבדה משחקי מחשב בסדר גודל של פורטל 2 שיצא ב2011 (עם אפשרות להתפשר על ההגדרות רק שירוץ חלק). * גודל המסך? גודל - 13.3" או פחות. אם יש דגם מדהים עם 14" גם הולך. * רזולוציית המסך? אין העדפה, בגבולות הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר ל4 שעות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות, כי המחשב אולי יקנה בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (!) אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  23. שלום לכולם, האם המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=36239&select=.268..271..1358..413..347..466. מתאים לצרכים שתיארתי בשאלון? בגדול, אם צריך לבחור לשפר רכיב אחד על חשבון האחר, מה הכי חשוב מבחינת מהירות העבודה של המחשב : המעבד, הזיכרונות או ה-SSD? או שלשימושים של המחשב הזה זה לא באמת משנה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…

24. 1. בקשר לתקציב, הוא לא כל כך מוגדר, אני יכול להשקיע 1000 ש"ח, אני יכול להשקיע 3000 ש"ח, אני חושב שהדרישות שלי יכנסו בתקציב שאני אוכל לעמוד בו. 2. שימושי המחשב: זה מה שאני עושה בד"כ: אינטרנט, סרטים HD, תוכנות למשל להמרה מוידאו לMP3, מוסיקה, טורנט, אופיס ודברים בסגנון. חשוב לציין את עיניין המשחקים. אני לא מתכוון לשחק משחקים בשנים הקרובות, כך שאין לי צורך בגרפיקה רצינית. עם זאת, אם נניח שתוספת של 200 שקל תאפשר לי לשחק COD, אז אני מוכן להשקיע כדי שתיהיה לי את האפשרות. בקשר לרזולוציה, אני כרגע עם 1152x864, מסך 21 אני חושב. הייתי רוצה לחבר את המחשב גם למסך טלויזיה (בשביל לראות סרטי HD) כרגע התוכנות העקריות שלי הן windows xp, explorer 8 והן עובדות לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי?…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  25. כל היום ישבתי ושברתי את הראש והרגשתי שמפרט של AMD לא מושך אותי כ"כ כלומר לא הרגשתי בנוח עם המפרט במיוחד שבזבזתי שעות על גבי שעות בקריאה בפורומים ובכך שיפרתי את השכלתי בעניין. (כסף לא הבעיה גיליתי שהחזירו לי החזרי כלכלה על לינה בבית החייל בסך 600 שקל על 6 חודשים...) חשבתי על זה רבות וחשבתי לקחת מפרט אינטל להנאה ביצועים חביבים וOC עתידי ראיתי מפרטים חביבים ביותר באתר ורציתי לדעת מה אתם חושבים. (בשביל OC אני צריך לקנות רכיבי קירור אני מניח ולקנות אותם יהיה הרבה יותר זול מאשר חלקי מחשב) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2425 כרטיס מסך:…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.