ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מחפש המלצה למפרט למחשב עד 6K. יש אפשרות לחרוג מהתקציב, אם נדרש, עד 8K. ללא ציוד היקפי. בסולם של 1-8 חשוב השקט 5-6 לא מתכונן OC. אין צורך במ"ה, המחשב יריץ Centos\Ubuntu\NixOs ולא נדרשת הרכבת מחשב בחנות. קניית הרכיבים מאזור המרכז. הקנייה השבוע. ללא בקשות מיוחדות אך תשומת לב לכך שהמחשב ישמש לזה בלבד ככה שלא נדרשים שום פיצ'רים מיוחדים (2 כניסות USB יספיקו וכמובן חיבור למסך וכו') מודה מאד לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כריית CryptoCurrenc…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
היי מנסה להרכיב מפרט עבור מחשב למתכנתים בחברה שאני עובד בה עד 5K רצוי 4K (לא כולל מקלדת - עכבר - מסך וכו...) למטה צירפתי את המפרט הראשוני שבניתי על בסיס מפרט מומלץ למחשב רב תכליתי באתר אשמח לחוות דעת על המפרט והמלצות היכן ניתן לחסוך והיכן לא כדי להתפשר. תודה רבה! דרישות: עבודה מהירה מול הדיסק (עליה מהירה אחרי restart, עליה מהירה של תוכנות, הרבה עבודה מול הדיסק) עבודה מהירה מול סביבת visual studio בד"כ עובדים עם כמה סביבות פתוחות במקביל. עבודה עם virtual machine לא מאוד כבד עבודה קלה ב photoshop עבודה מהירה עם סביבת אופיס מקומות שאפשר לחסוך: מארז (בסיסי אמין ושקט) ספק (בסיסי אמין) כרטיס מסך לוח-אם (בסיסי אמין) לא מאמין שנשתמש באפשרויות מתקדמות מדיי קירור למעבד (שקט, לא לצ…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
זה דגם שהמליצו לי בחנות. למרות שהמעבד לא מהדור החדש. מה שחשוב לי במחשב זה איכות בנייה, משקל נמוך ויכולת לשרת לטווח של שלוש שנים בערך. יש גם את הדגם של samsung s03il שגם הוא נראה לי סביר. מצד שני יש את הs300/400. ואפילו את ה e330. בעיקרון השימושים הם של סטודנט. אולי משחק קטן פה ושם אבל לא משהו רציני. אשמח לשמוע! בן
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש מחשב נייח לאחיינים שלי. עדיפות למחשב מיני. האם ניתן לרכוש מחשב מיני ללא SSD ולהתקין אותו אח"כ? (שימוש ב-SSD ממחשב קיים). מנסה לתזמן את הרכישה לבלאק פריידי או לסייבר מאנדיי. אם עדיף להזמין מאמזון - אשמח שתציינו זו. תודה מראש על עצתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 - 1700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD של 250 …
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם בבחירת נייד, לאחר בדיקה והתייעצויות רבות צמצמתי את האפשרויות ל-3 מחשבים 1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKCQ61280EJ&af=2051 2. http://www.21.tv/pr-80516/d79ed797d7a9d791%20d7a0d799d799d793%20156%20Lenovo/cf-6/?a=a 3. ACER Aspire AS5738G http://www.21.tv/pr-78327/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Acer שניהם די זהים אשמח להתייחסות נוספת ופירוט יתרונות/חסרונות מבחינת האמינות, איכות. האם יש בעיות מסוימות שידועות בדגמים הנ"ל? הסאונד של הרמקולים מספיק חזק? (כי לאשתי יש מחשב DELL ובקושי אפשר לשמוע) אציין כי השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס, הורדות/צפייה בסרטים, פוטושופ. שנה טובה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ובכן לפני פחות מחודש רכשתי מחשב נייד שעל הנייר היה מוצלח מאד ומומלץ ע"פ חברי הפורום. את המחשב רכשתי מחברה מומלצת גם כן מנסיונם של חברי הפורום. בעת הרכישה שידרגתי את הזיכרון ל 2 GB וכמו כן גם את ההארד דיסק. הטרטור החל כשהגעתי הביתה והבחנתי שלמרות ששילמתי על השידרוג והמפרט מופיע לי בחשבונית המחשב הכיל רק 1 GB. כשהצגתי זאת בפני החנות בטלפון הם הופתעו ובחנו אותי לראות שאני מבין על מה אני מדבר, התעקשתי ויום למחרת הייתי בחנות, שם התברר שאכן "שכחו" לשדרג לי את הזכרון (פה המקום לומר שבשעה שהמחשב שלי נשלח למעבדה באותה חנות ואני המתנתי בקבלה הגיעה לקוח נוסף עם אותה בעיה, כמו כן חבר שרכש איתי באותו יום את אותו המחשב בדיוק גילה לאחר שבוע שגם אצלו "נשכח" הזיכרון הנוסף). לאחר המתנה קצר…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בניתי מפרט ואני לא יודעת עד כמה החלקים מתאימים אחד לשני ואם המפרט יעיל ביחס למכיר...(3500 בערך) מה אתם אומרים על המפרט? Prossesor: AMD RYZEN5 2600x BOX with Wraith Stealth Cooler Motherboard: MSI Gaming AMD Ryzen X370 Ram: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - Black Graphic card: XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 1386MHz OC+, 8GB GDDR5 SSD and HDD: Kingston A400 SSD 120GB SATA 3 2.5” Solid State Drive SA400S37/120G - Increase Performance + WD Blue 1TB SATA 6 Gb/s 7200 RPM 64MB Cache 3.5 Inch Desktop Hard Drive Case: NZXT - CA-H500B-BR - H500 ATX CASE Matte Black/Red Power supply:…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב…
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות למפרט של מחשב פשוט. הדרישות שלי הן לגלישה , הורדת סרטים וסדרות, עבודה באופיס, ומעט משחקים שיש באינטרנט לפעמים גם צפייה בשידורי ספורט חיים דרך תוכנות כמו סופקאסט. אני לא משתמש בתוכנות כבדות כל שהן. אפשר גם לקבל המלצה על מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין לאורך זמן בלי צורך בשדרוג. אני רוצה להתקין וינדוס 7 . אין לי העדפה מסויימת לסוג מעבד. הגדרת תקציב +-2500 ש"ח . איכות הסאונד לא משמעותית בכלל. בנוסף אם אפשר המלצה על מפרט של מחשב דומה אבל שייתן לי אפשרות לשחק במשחק שר הטבעות ( The Battle for Middle-Earth ), מעולם לא שיחקתי במשחק אבל אני אוהב מאוד את סדרת הספרים והסרטים כך שהייתי רוצה לבחון את האופציה של המשחק הזה שמומלץ מאוד לאוהבי הסדרה, ואולי …
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המחשב הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29638&catid=1843 שווה את מכירו תודה והעם אפשר לשחק בוא call of duty:black ops בלי לאגים בכלל?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל תקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק פעמיים בשנה, גלישה, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה להיות מסוגל לשחק משחקים- ביצועים טובים ולפחות רזולוציה (1440X900) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 ו-BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצות לגבי מפרטי מחשב בתקציב 3300 עם אפשרות חריגה עד ל 3500 שקל מכסימום. המחשב הולך לשמש להכל (משחקים, גלישה, סרטים, מוזיקה...) וכולל מסך! אני יודע שהתקציב דל אבל בשביל זה באתי לשאול, AMD או INTEL לא ממש מעניין אותי העיקר שיתן את התמורה הכי טובה לכסף. ועדיף לחנויות באיזור חיפה. (הרבה בקשות אני מודע לזה :-\) שיהיה לכולם המשך יום נעים ויפה ותודה לעוזרים סלמאן.
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב ניד לילדים, בעיקר לסרטים, קצת אופיס ואולי גם רמה נמוכה של תיכנות (לימוד אונליין של קורסים ראשוניים בתכנות) וראיתי שיש באושר עד איזה מבצע של פרטנר (מצ"ב צילום). אשמח אם תגידו לי האם זה מחשב סביר והמחיר מתאים. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי בסניף מחשבים ובנו לי אותו בבערך דקה שניים אז אני מאוד מפקפק באיכות, ומה אתם חושבים על KSP מחשבים ? התקציב הוא 4K
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חבר רוצה לבדוק, אם הנייד הזה, מתאים למשחק WOW? אני חושב שהוא לא מספיק להרצת מריו גם, אבל רק רציתי לבדוק במקום להגיד לו על עיוור.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני מצפה שהמפרט יחזיק יפה לשנתיים הבאות. ברצוני לקבל מפרטים ממכם בתקציב של 2000-2300. 1)המחשב לשימוש במשחקים(גם כבדים) ואינטרנט אם אפשרות לOC 2)ללא צורך בציוד היקפי. 3)יש ברשותי כבר מסך,וצורב DVD. במחשב שיש לי כרגע גם יש לי ספק 450W של HEC וכ"מ ATI 1950 pro. אם אתם חושבים שניתן להשתמש ברכיבים אלו למפרט החדש-פנטסטי, שיקול שלכם המומחים. 4)קירור חשוב שיהיה כי במעבדים ברמה של תקציב זה יכולים לתת ביצועים גבוהים יותר,לדעתי. 5)כרגע יש לי מסך 17'' פשוט אבל יתכן שאשדרג מסך אז קחו זאת בחשבון לגבי רזולוציות המשחקים שאבחר. תודה רבה ובהצלחה. שנה טובה ומתוקה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן המלצה למפרט על סמך הדרישות שאציג מטה. (לינק למפרט) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1650 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 103 לוחות אם: Gigabyte B360M D2V כמות: 1 - מחיר: ₪ 335 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 760 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec Neo Eco 550W Modular 80+ Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 כונני SSD: Gigabyte SSD M.2 PCIE NVMe 128GB כמות:…
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מפלצת קטנה שתריץ משחקים כמו שצריך ראיתי בנושאים דומים על מפרט שהתאים לי פחות או יותר: "מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1033 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 מחיר: ¤147 אחריות: שנה. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤685 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. כרטיס מסך: BFG PCI…
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם יום שישי רכשתי מפרט מאוד בסיסי אבל לאחר הרהורים רבים הגעתי למסקנה שמאוד מיהרתי עם הקניה ולא בדקתי את כל האפשרויות. שימוש משרדי אבל עם אפשרות לשחק. בעיקרון המפרט כדלקמן: intel pentium DC E2140 1.6GHZ 1MB cache case midi atx hja-70 asus P5GC-MX seagate 200GB 7200 sata 2 kingston 1GB 667 point of view 8400GS 256MB היתי רוצה לדעת אם יש משהו שאפשר לשנות במקום חלקים מסוימים, אין אפשרות לחרוג מהתקציב הנתון כי זה שולם כבר. דבר שני היתי רוצה לדעת המעבד, חלש סביר בסדר? והבנתי שהכרטיס מסך מאוד חדש... האם ניתן להחליף בpowercolor x1300xt ? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תקציב 1000 +200 שימושים מחשב לאחותי, שיהיה הכי טוב שאפשר בתקציב, אין לו ייעוד מסויים חוץ מאופיס, איסיקיו וכד'... באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT שימושים מיוחדים לא ציוד היקפי מסך 17" (1024X1280) רמקולים של לוג'יטק 2.1 מצלמת מיקרופון של לוג'יטק ( USB) חומרה אופציונלית כונן אופטי - צורב (רק לא של LG) הרדיסק - מינימום 100GB אפשרויות רכישה שהמחיר יהיה כולל הרכבה! הערות נוספות אין!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז ככה אחרי חיפושים מאוד מאוד אורכים ושיחות עם מספר חנויות הומלץ לי לקנות תמחשב הנ"ל: נייד "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2630QM אחריות 3 שנים מלאות מסך 17.3 סוללה 6 תאים רגילה רמקולים באיכות טובה הרדיסק 640 גיגה 6 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך 1 GB גיפורס 525M הוא עולה 4450 שקל ויש את המחשב השני: "15.6 Dell Inspiron N5110 i7-2630M מסך 15.6 סוללה 6 תאים רגילה כרטיס מסך 1GB גיפורס 525M הרדיסק 640 גיגה 8 גיגה זיכרון 1333 3 שנות אחריות מלאות הוא עולה 4390 שקל! שמעתי ממספר לא קטן של חנויות שעדיף להתרחק מ-MSI לנובו וHP ויש בהם הכי הרבה תקלות ביחס לחברה DELL כל אחד שראה תמפרטים אמר שיותר עדיף ללכת על המסך 17.3 כי זה יותר כייף במשחקים...אבל המסך 15.6 יותר קל מבחינת המשקל... אני רוצ…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת הצעות למפרט בשביל אבא. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לא כי לא ניתן להוציא יותר אלא כי אני משערת ש-4000 ש"ח צריכים להספיק לצרכים כאן. ניתן בהחלט לחרוג קצת למעלה אם יש סיבה. התקציב לא צריך לכלול ציוד היקפי כלשהו. השימושים יהיו עבודות משרדיות סטנדרטיות ומשחקים. מדובר בעיקר במשחקי First Person Shooter מסגנון Call of Duty ו-Medal of honor לדורותיהם. קחו בחשבון התאמה לכל גרסא נוכחית או צפויה בקרוב של הז'אנר. אבא איש די צנוע, הוא משחק על מסך של 22" ברזולוציה של לא יותר מ-1600X900. אני לא צופה שהוא ירצה להחליף את המסך בקרוב או להעלות את הרזולוציה. אני כן רוצה שהוא יוכל לשחק בהגדרות גבוהות. אין חשיבות גדולה לשקט של המחשב ולא מתוכנן שום OC. אין צורך במערכת הפעלה. ככל …
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, המחשב הנוכחי שלי (core2duo עם 1.86) כבר עייף, לכן אני מחפש להשתדרג (ולמי שיש לו רעיון מה אני יכול לעשות עם הנוכחי, אשמח לשמוע). אני מחפש מחשב שיוכל לסחוב בקלות תוכנות כגון Visual studio 2010 וכן Photoshop ו- Indesign. יש לי מחשב כרגע, כך שמדובר רק במארז עצמו. חשוב שמארז יהיו יציאות USB2 מקדימה ומאחורה. אשמח לקבל עזרה עם הצעות למפרט בעבורי, בתקציב של סביב ה2000 ש"ח. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הרמקולים של המחשב שלי לא עובדים הדגם זה lge5 של חברת LG זה אומר לי שאין כרטיס קול או שצריך להתקין את הדרייבר כרטיס קול יש אז אני צריך את הדרייבר של הרמקולים למחשב אני אשמח אם תוכלו לעזור:]
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-