עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה מראש, גורי.

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום, אני צריך מחשב נייד אבל מבין רק בנייחים, לכן צריך עזרה. צריך אותו בעיקר לאינטרנט ולתוכנות אופיס שונות (העבודה על אופיס תהיה במשך שעות ארוכות מאוד). אשמח מאוד לקבל הסברים והמלצות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  3. לקראת שנת הלימודים האוניברסיטאית המתקרב מחפש מחשב נייד. הדרישות- ניידות לסטודנט, כלומר לא מסך 15, אבל עם זאת שהמחשב יהיה חזק- כלומר מעבד core2duo 2 , שני ג'יגה זיכרון פנימי לפחות ועוד דבר חשוב- כרטיס מסך חזק. פה הנקודה הבעייתית, כי מחשבי ה- 14.1 בתקציב 4,000 ש"ח באים עם כרטיס מובנה של אינטל ( ה- GMA45000 ), ששמעתי שחלש מאוד בהרצת משחקים וסרטים. כמה קריטית הנקודה הזו? אילו דגמים מומלצים יש במחיר הזה? עזרה תתקבל בברכה...

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  4. * מתאפשרת חריגה מהתקציב במידת הצורך. * אני עורך וידיאו, לא מקצועי אלא כתחביב, ומובן שעוסק בקבצים לא קטנים והיום גם לעתים 4K. אני זקוק גם לאינטרנט והמחשב משמש לצרכים שוטפים. * אין צורך ברמקולים, מיקלדת עכבר ומסכים (ברשותי מסך LG ישן 19 אינץ עם חיבור VGA. ומסך סמסונג 22 אינץ ועל הקיר ממול טלויזית 32 אינץ המשמשת כמוניטור ואליה קו HDMI מהמחשב). בהמשך לנ״ל, ברשותי כרטיס מיוחד: Intensity Pro 4K של חברת Blackmagicdesign המשמש את הטלויזיה. * ברשותי ולכן אין צורך בכונן SSD של 120 גיגה-בייט, ששימש את מערכת ההפעלה וכן כונן רגיל לנתונים של 2 טרה-בייט. * אשמח למחשב שקט אך הוא לא מיועד לתחנת שידור כך שרעש סביר - מקובל. * אין חשיבות לגודל פיזי של המחשב. …

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  5. Started by 1349,

שלום רב. יש ברשותי 8800 GTX עם 768 ראם של גיגהבייט שהביאו לי מחו"ל ואין לי כל כך מה לעשות איתו..הסתכלתי בזאפ והכרטיס עולה 3 אלף..השאלה שלי היא בכמה אפשר למכור את הכרטיס אף על פי שאין עליו אחריות. הכרטיס הוא חדש ורק השתמשתי כדי לראות אם הוא עובד. תודה

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by oshrinuri,

אהלן, אני סטודנט להנדסה - מבקש את עזרתכם. בגדול, יש לי בדירה PC שמבצע את כל מה שאני צריך מעל ומעבר, אבל כשאני חוזר בסופ"שים הביתה אני צריך איתי מחשב נייד (לביצוע ש.ב, מצגות, הרצאות מוקלטות וכדומה). אני לא מעוניין להשקיע סכום עצום עכשיו בשביל לפטופ בזמן שיש לי מחשב נייח שמרבית הזמן אני איתו. אז, מה דעתכם על הדגם הזה? (לא גירסת הPrime). מה שמשך אותי זה המסך שהוא FHD והפאנל שלו (IPS). בנוסף, הימצאות של מקלדת מוארת, כונן SSD והמשקל שלו. מה שמרתיע אותי זה הגודל של המסך, לדעתכם זה קטן מדי או שזה בדיוק מספיק? אני כמובן אדאג ללעלות את הDPI של התצוגה. עד דבר שמוזר לי ממש - יש לאחי MacBook Pro בן 5 שנים בערך, בגודל של 15 אינץ'. למה לעזאזל אפל עשו עבודה כל כך טובה עם המסך כך שהbeze…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by טניה,

לסבא שלי יש מחשב שהוא מעוניין לשדרג, הציעו לו לשדרג ל- מעבד intel: intel dual core e2180 לוח אם: foxconn 945SZ7MC-RS2H---945GZ7MC זיכרון: samsung DDR2-667 PC-5300 1024MB [2 יחידות]. דיסק קשיח: WD 160Gb 8mb Buffer 7200rpm SATAII--WD1600JS 30006 זה העיקר. סבא שלי בדרך כלל רק גולש באינטרנט, קורא חדשות... אבל רצוי שיתמוך במשחקים גם. אני לא רוצה שיעבדו עליו. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by Tov_Tov,

אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי ואני לא ידוע בכמה ורציתי לדעת בכמה אתם ממליצים ? CPU Type: Intel Pentium IIIE, 667 MHz (5 x 133) Motherboard Name: Asus CUSL Chipset Intel Memory: 256mb SDRAM Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64mb HDD: Segate Baracuda 7200 10gb SoundCard: Creative SB PCI128 Cd-drom, floppy + soundcard and videocard and network card is ONBOARD ! הלוח אם מאוד חדש קניתי אותו לפני 5 חודשים כי נשרף לי הלוח אם הישן ורק הלוח אם עלה לי 550 שקל אז אני חשבתי להציע על המחשב כ800 שקל מה אתם חושבים ? יותר, פחות ?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Hi After becoming desperate about my current problem with my good old pc, I began to think about getting a new one as I don't have the time to hassle with trying to fix this old one. (See this thread about my problem - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378053.0 ) So anyhow, if I'm going to buy a new one I will probably buy it from KSP as it's the only normal PC store in my city, and I don't have time to waste on buying it from far stores. I'm totally uneducated about the new hardware that's out in the market, and I know I can count on you guys on suggesting the best bang for the buck. My budget is not too high 3000-3500 and I can spend even a bit more …

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  10. רוצה לקנות נייד לשימוש ביתי אופיס אינטרנט קצת משחקים ושמירת תמונות וסרטים של הילדים. תקציב 2500-3000 שח מוכן לחרוג במידה וכדאי מחפש מחשב יחסית מהיר ומתקדם . אמין שמחזיק מעמד לטווח ארוך עםסך גדול וזיכרון לפחות 8GB. אשמח לקבל כמה אופציות....אם אפשר. תודה.

11. Started by jack77,

אני אקנה את המחשב מTMS, אין צורך בציוד הקפי ולא יהיה OC. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש משרדי וגם קצת משחקים.

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  12. שלום אני מחפש המלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גרפיקה (Photoshop, Illustrator), סרטים (אני רוצה שזה יתמוך HD) ומשחקים. האמת היא שאני לא כזה גיימר, אבל חשוב לי מאוד שזה יעבוד טוב עם פוטושופ ושיריץ גרפיקה מתקדמת בקלות ובמהירות. אין לי איזשהו מחיר מקסימום, כתבתי מה שנראנ לי סביר. אבל יכול להיות שאני מגזים. בכל אופן מה שאני רוצה זה, שזה יתאים לדרישות שלי בכמה שיותר זול שאפשר. לוח אם (תומך RAID - חובה) מעבד (רק מסדרת core 2) זכרון (אני חושב שאני צריך 4gb) כרטיס מסך (אחד טוב, עם תמיכה בHD) מסך (full-hd) צורב blu-ray אם יש כזה דבר, ואם לא אז אני יכול לקנות צורב לבד. חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ואם אתם יכולים אז כנסו לקישור שנתתי למטה ולראות אם המארז שאני מתכ…

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  13. היי אני מחפש מפרט מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 1500-2000 לא כולל ציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. לא יותר מזה. א-ו-ל-י כמה משחקים ממש פשוטים. נכנסתי לשרשור של המפרטים המומלצים ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי המפרט הזה. 1. המעבד (הראשון) רשום כ-3800 dual core...אני מניח שהכוונה היא ל-1.9 כפול ליבה ככה שביחד זה 3.8, תקנו אותי אם אני טועה האם באמת מחשב שהייעוד שלו הוא לעבודה משרדית צריך מעבד כזה? לדעתי אפילו 3 ג'יגהרץ יספיק, וגם זה בהגזמה. יש לי מחשב לעריכת סאונד עם מעבד במהירות 2.66 והוא מחזיק מעולה... אז חשבתי ללכת על המפרט עם המעבד הקצת פחות טוב כי גם הוא יס…

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by e-d-a,

מחפש מחשב לחבר שיעלה את כל המשחקים החדשים בצורה מעולה כולל מסך ורמקולים, לא כולל עכבר ומקלדת. ומארז סופרטלנט עם ה5 מאוררים. תודה.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by boazaha,

שלום ותודה מראש לעונים: אני עובד בעיקר עם פוטושופ ולייטרום ורוצה שהמחשב יטוס. כרגע הוא בסדר, לא איטי אבל לא מהיר כמו שאני רוצה. השאלה שלי: כדאי לשדרג את שלי (מפרט מצורף) או שכדאי לי חדש? קצת יצאתי מהענינים הזמן האחרון ואשמח ללמוד מחדש. תודה!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by R9nald0,

הייעוד של המחשב הוא למשחקים קלים ומאוד מאוד חשוב לי שהרכיבים במחשב יהיו "קרים" ככל האפשר ( כלומר, לא רוצה שום Radeon במחשב שלי ) בשביל לשמור על יציבות לאורך זמן. ציוד היקפי: לא צריך כלום פרט למסך. עדיף באיזור ה-500-600 שקל ועדיף שיהיה CRT ומתאים עד כמה שיותר למשחקים. רוצה מסך עם input lag נמוך ככל האפשר, מקווה שאפשר למצוא משהו איכותי בסביבות המחיר הזה. בכל מקרה אבקש לא לכלול את המסך בתקציב של המפרט כי אני מתכנן לקנות אותו לפחות חודש אחרי שאקנה את המחשב עצמו, התקציב הוא למחשב בלבד, אבל עדיין ארצה המלצות לגבי מסך העדפה לחברה כלשהי - כפי שאמרתי, מעדיף Nvidia על Radeon. אם הבדלי הביצועים גדולים במידה משמעותית בין שני מוצרים של שתי החברות בטווח מחירים זהה, ברור שאשקול שנית, וא…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by aaviran,

השאלה בכותרת, המפרט פה מימין.

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מחשב ACER ASPIRE דגם 5100 1.5 גיגה רם מערכת הפעלה WIN XP SP3 כלל כל העידקונים האחרונים דפדפנים: IE7,FIREFOX ================ אחרי כל מיני נסיונות כלל שיחזור של המערכת ע"י שחזור מקורי של ACER שום דבר לא עזר אז ביצעתי התקנה חדשה של המערכת מהתחלה וגם לאחר עידכון כל העידכונים ופצ'ם למיניהם ועוד כל מיני הצעות שמצאתי ברשת המחשב מתנהג מוזר. אין לא וירוסים ולא ספייוורים-נקי. למרות זאת כל פתיחה של תוכנה ובמיוחד IE7 או FIREFOX האחרון השימוש ב-CPU קופץ ישר לערכים מאוד גבוהים, למרות שהמחשב ממשיך לתפקד בסדר יחסית לא הצלחתי להוריד את הערכים של שימוש בתוכנות לערכים נמוכים. אפילו במצב IDLE ה-CPU לפעמים קופץ לערכים גבוהים. עזרה בבקשה, מהר עם אפשר אני מאוד יודע לכם. אם מי…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  19. שלום. ברשותי יש כ- 3000 ש"ח ואני צריך מחשב לגיימינג ולשימושים כלליים. המחשב צריך לכלול הכול (ציוד הקפי). כמו כן יש ברשותי מסך CRT מהמחשב הישן שלי בן כ10 שנים. של MAG. דגם XJ700T. בגודל 19 אינץ'. המצב של המסך, עד כמה שאני יכול להבחין, לא השתנה ב10 השנים האחרונות (מבחינת הצגת תמונה). מסכי LCD, לפי מה שאני רואה, הגרועים שבהם מתחילים מעלות של כ1000 ש"ח. מה שמעלה בי את התהייה, האם לא כדאי לקחת את ה(מינימום) אלף הזה ולהשקיע אותו במחשב עצמו? כרטיס גרפי טוב יותר, זיכרון מוגבר, עוד משהו... אני רוצה לציין שאספקטים כמו אסטתיקה או נפח/תפיסת מקום, לא משחקים פה שום תפקיד! הפרמטר היחיד האו פונקציונליות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  20. המחשב שלי חוגג 5 והגיע הזמן לשדרג. חשבתי שאולי כדאי לקנות מחשב נייד ולא נייח כדי לקבל את היתרונות שלו: תופס פחות מקום, מייצר פחות חום, נייד ,לא מצריך UPS, צורך פחות חשמל - מה שאני יכול לחשוב כרגע. >>> השאלה, האם מחשב נייד יכול להיות סוס עבודה כמו מחשב נייח? כלומר לעבוד הרבה שעות ביום מתוכן כמה שעות באופן אינטנסיבי כל זאת בצורה יציבה וללא פגיעה ברכיבים . השימושים שלי: פיתוח (בעיקר WEB), פוטושופ קבצי RAW, עריכה בסיסית של וידאו וקידוד וידאו וכל שימושי ה-WEB. * לא משחקים * החסרונות שאני רואה: מחיר יותר יקר לאותה עוצמה, אין מקום ל-STORAGE רציני. התקציב ~6000 למרות שאני לא מבקש מפרט עדיין, רק עזרה להחליט בין נייד לנייח. תודה

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by megaPipe,

המחשב מיועד למשחקים. 1200 - Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE 666 - GIGABYTE מדגם GA-945P-S3 1186 - WinFast PX7900GS TDH 256MB מבית LEADTEK 700 - DDR2 1024Mb 667MHz מבית SAMSUNG = 3752ש"ח ויש לי כבר ספק - HEC 525 [יחזיק?] והארדיסק - WD 120gb ומארז סבבה... מה אתם אומרים יש אישור קניהה או ש... ?

• 18 תגובות
    • 902 צפיות
  22. אני צריך מפרט למחשב כמה שיותר חזק מבחינת יכולות עיבוד, לשימוש בטחינה של אלגוריתמים ועיבוד אות, וכלל לא לגרפיקה ומשחקים. מן הסתם צריך להיות יותר דגש על מעבד חזק וזכרון, אין בעיה עם כרטיס מסך הכי פשוט (או אפילו מובנה), ואין צורך במסך. לא לחרוג מ-5000 ש"ח (זו מסגרת התקציב מהעבודה). תודה.

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by sergames,

מעבד Intel Core 2 Due E7200 Box - 620¤ קירור Thermalright Ultra 120 Xtreme - 264¤ לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L - 451¤ מארז NZXT Apollo Black No PSU - 369¤ ספק Thermaltake ToughPower 600W - 442¤ זכרונות G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz 5-5-5-15 Pl - 442¤ דיסק קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB - 247¤ כרטיס מסך Sparkle nVidia Geforce 9600GT 512MB PCIe - 710¤ צורב Pioneer DVR-215D Black X20 - 135¤ ------------------- סה"כ: 3680 ש"ח איך כדאי לי לשפר אותו? האם כדאי להחליף מארז? האם הספק מתאים? האם בהשקעה קטנה ניתן לקבל ביצוע משמעותי יותר? כדאי להחליף למעבד AMD? כרטיס מסך AMD? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום , הרכבתי את המחשב הבא באתר של pchardware . מחיר כולל מע"מ : 1,917.46 ש"ח AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Gigabyte GA-7S748 SIS 748 Motherboard (FSB400, DDR400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD Innovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS2 | USB Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt ועכשיו לשאלות : 1.ידוע לי שמעבדי ה- amd עובדים בטמפרטורה יותר גבוהה מ-INTEL . האם יש הגנות כנגד זה בבורדים במקרה שהמאוורר מפסיק לעבוד . 2. האם …

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by 95Yuval,

תקציב - עד 3500 עדיף בפחות, אפשרי לחרוג רק אם באמת שינוי משמעותי עד 500 שח שימוש - בעיקר גלישה באינטרנט, צפיה בתכני וידאו באיכות גבוהה (גם בחיבור לטלוויזיה), לא יכול לפסול את זה שאהפוך לסטודנט בקרוב אז גם שימוש בכל תוכנות האופיס למיניהן, לא צריך כוח בשביל עיצוב או דברים בסגנון, אבל כן פלוס אם גם יתאים לגיימינג למשחקים גם אם לא הטובים ביותר או ברמה הגבוהה ביותר, מקווה שהייתי ברור. ציוד היקפי - המלצות לעכבר ומקלדת אלחוטיים סטנדרטיים ולא יקרים מידי, בלי קשר לתקציב המחשב רכיב בסיסי - לא קיים צריך הכל חדש שקט - כמובן שאני בעד כמה שיותר שקט אבל לא על זה יפול מחשב גודל - חשבתי בין 14-15 אינץ', עדיף כמה שיותר קל, שוב ל…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים