ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
התקציב: 2500-3000 ש"ח המחשב נועד למשחקים בעיקר, כמובן שהכל במסגרת התקציב Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 544 ש"ח H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI 405 ש"ח 1x4GB Samsung X2 135X2 = 270 ש"ח Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX 460 ש"ח DRW-24B3ST DVD±RW x24 Black Sata 140 ש"ח GTS450 OC 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 650 ש"ח Elite 335U Black ATX Case (No PSU) 200 ש"ח Basiq 450W 12cm PSU VP450P (Retail) 225 ש"ח Zalman ZM-F3 120mm Silent Case Fan40X2 80 ש"ח סה"כ 2974 ש"ח ניתן לשפר את המפרט? (אולי יש יכולות שאני משלם עליהן אבל לא משתמש בהן?) מקבלים עם המעבד מאוורר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש והבנתי שחלק משמעותי שכדאי לבדוק זה המעבד. עד כמה משמעותי ההבדל בין דור 2 לדור 3 של ה- i3? עד כמה משמעותי ההבדל בין i3 ל- i5? עד כמה משמעותי ההבדל בין המהירויות? (1.5GHZ, 1.8GHZ, 2.1GHZ וכן הלאה...) מעבד גרפי?? המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וכד'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אהלן, מה שיש לי בבית זה ככה: ASUS M2A-VM HDMI 690G Motherboard AMD Athelon 64 X2 4800 2.5G 2G DDR2 הקטע, שקניתי מצלמת וידאו HD - ואני לא מצליח לראות את הסרטים דרך המחשב בצורה נורמלית. המחשב מחובר גם למסך, וגם לטלוויזיה דרך חיבור HDMI שהוא בילט-אין בלוח האם. מה אני צריך לשדרג כדי שאוכל לראות HD נורמלי דרך המחשב? תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן חברים שמי עוז ואני חדש באתר ובפורום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2000 ש"ח שישמש אותי לעבודה והמטרה בעבודה אתו זה בעיקר לאינטרנט מהיר שיחות וידאו, ניגון קבצי וידאו ומצגות כשמה שחשוב לי בו מבחינת תפקוד זה סוללה טובה וחסכונית, שלא יהיה כבד מדי ושהדיסק קשיח שלו יהיה מינימום 500 ג'יגה. מישהו יכול להמליץ על חברות טובות? Dell? HP? או חברות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד אבל מבין רק בנייחים, לכן צריך עזרה. צריך אותו בעיקר לאינטרנט ולתוכנות אופיס שונות (העבודה על אופיס תהיה במשך שעות ארוכות מאוד). אשמח מאוד לקבל הסברים והמלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לקראת שנת הלימודים האוניברסיטאית המתקרב מחפש מחשב נייד. הדרישות- ניידות לסטודנט, כלומר לא מסך 15, אבל עם זאת שהמחשב יהיה חזק- כלומר מעבד core2duo 2 , שני ג'יגה זיכרון פנימי לפחות ועוד דבר חשוב- כרטיס מסך חזק. פה הנקודה הבעייתית, כי מחשבי ה- 14.1 בתקציב 4,000 ש"ח באים עם כרטיס מובנה של אינטל ( ה- GMA45000 ), ששמעתי שחלש מאוד בהרצת משחקים וסרטים. כמה קריטית הנקודה הזו? אילו דגמים מומלצים יש במחיר הזה? עזרה תתקבל בברכה...
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
* מתאפשרת חריגה מהתקציב במידת הצורך. * אני עורך וידיאו, לא מקצועי אלא כתחביב, ומובן שעוסק בקבצים לא קטנים והיום גם לעתים 4K. אני זקוק גם לאינטרנט והמחשב משמש לצרכים שוטפים. * אין צורך ברמקולים, מיקלדת עכבר ומסכים (ברשותי מסך LG ישן 19 אינץ עם חיבור VGA. ומסך סמסונג 22 אינץ ועל הקיר ממול טלויזית 32 אינץ המשמשת כמוניטור ואליה קו HDMI מהמחשב). בהמשך לנ״ל, ברשותי כרטיס מיוחד: Intensity Pro 4K של חברת Blackmagicdesign המשמש את הטלויזיה. * ברשותי ולכן אין צורך בכונן SSD של 120 גיגה-בייט, ששימש את מערכת ההפעלה וכן כונן רגיל לנתונים של 2 טרה-בייט. * אשמח למחשב שקט אך הוא לא מיועד לתחנת שידור כך שרעש סביר - מקובל. * אין חשיבות לגודל פיזי של המחשב. …
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי 8800 GTX עם 768 ראם של גיגהבייט שהביאו לי מחו"ל ואין לי כל כך מה לעשות איתו..הסתכלתי בזאפ והכרטיס עולה 3 אלף..השאלה שלי היא בכמה אפשר למכור את הכרטיס אף על פי שאין עליו אחריות. הכרטיס הוא חדש ורק השתמשתי כדי לראות אם הוא עובד. תודה
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט להנדסה - מבקש את עזרתכם. בגדול, יש לי בדירה PC שמבצע את כל מה שאני צריך מעל ומעבר, אבל כשאני חוזר בסופ"שים הביתה אני צריך איתי מחשב נייד (לביצוע ש.ב, מצגות, הרצאות מוקלטות וכדומה). אני לא מעוניין להשקיע סכום עצום עכשיו בשביל לפטופ בזמן שיש לי מחשב נייח שמרבית הזמן אני איתו. אז, מה דעתכם על הדגם הזה? (לא גירסת הPrime). מה שמשך אותי זה המסך שהוא FHD והפאנל שלו (IPS). בנוסף, הימצאות של מקלדת מוארת, כונן SSD והמשקל שלו. מה שמרתיע אותי זה הגודל של המסך, לדעתכם זה קטן מדי או שזה בדיוק מספיק? אני כמובן אדאג ללעלות את הDPI של התצוגה. עד דבר שמוזר לי ממש - יש לאחי MacBook Pro בן 5 שנים בערך, בגודל של 15 אינץ'. למה לעזאזל אפל עשו עבודה כל כך טובה עם המסך כך שהbeze…
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לסבא שלי יש מחשב שהוא מעוניין לשדרג, הציעו לו לשדרג ל- מעבד intel: intel dual core e2180 לוח אם: foxconn 945SZ7MC-RS2H---945GZ7MC זיכרון: samsung DDR2-667 PC-5300 1024MB [2 יחידות]. דיסק קשיח: WD 160Gb 8mb Buffer 7200rpm SATAII--WD1600JS 30006 זה העיקר. סבא שלי בדרך כלל רק גולש באינטרנט, קורא חדשות... אבל רצוי שיתמוך במשחקים גם. אני לא רוצה שיעבדו עליו. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי ואני לא ידוע בכמה ורציתי לדעת בכמה אתם ממליצים ? CPU Type: Intel Pentium IIIE, 667 MHz (5 x 133) Motherboard Name: Asus CUSL Chipset Intel Memory: 256mb SDRAM Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64mb HDD: Segate Baracuda 7200 10gb SoundCard: Creative SB PCI128 Cd-drom, floppy + soundcard and videocard and network card is ONBOARD ! הלוח אם מאוד חדש קניתי אותו לפני 5 חודשים כי נשרף לי הלוח אם הישן ורק הלוח אם עלה לי 550 שקל אז אני חשבתי להציע על המחשב כ800 שקל מה אתם חושבים ? יותר, פחות ?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
Hi After becoming desperate about my current problem with my good old pc, I began to think about getting a new one as I don't have the time to hassle with trying to fix this old one. (See this thread about my problem - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378053.0 ) So anyhow, if I'm going to buy a new one I will probably buy it from KSP as it's the only normal PC store in my city, and I don't have time to waste on buying it from far stores. I'm totally uneducated about the new hardware that's out in the market, and I know I can count on you guys on suggesting the best bang for the buck. My budget is not too high 3000-3500 and I can spend even a bit more …
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
רוצה לקנות נייד לשימוש ביתי אופיס אינטרנט קצת משחקים ושמירת תמונות וסרטים של הילדים. תקציב 2500-3000 שח מוכן לחרוג במידה וכדאי מחפש מחשב יחסית מהיר ומתקדם . אמין שמחזיק מעמד לטווח ארוך עםסך גדול וזיכרון לפחות 8GB. אשמח לקבל כמה אופציות....אם אפשר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני אקנה את המחשב מTMS, אין צורך בציוד הקפי ולא יהיה OC. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש משרדי וגם קצת משחקים.
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גרפיקה (Photoshop, Illustrator), סרטים (אני רוצה שזה יתמוך HD) ומשחקים. האמת היא שאני לא כזה גיימר, אבל חשוב לי מאוד שזה יעבוד טוב עם פוטושופ ושיריץ גרפיקה מתקדמת בקלות ובמהירות. אין לי איזשהו מחיר מקסימום, כתבתי מה שנראנ לי סביר. אבל יכול להיות שאני מגזים. בכל אופן מה שאני רוצה זה, שזה יתאים לדרישות שלי בכמה שיותר זול שאפשר. לוח אם (תומך RAID - חובה) מעבד (רק מסדרת core 2) זכרון (אני חושב שאני צריך 4gb) כרטיס מסך (אחד טוב, עם תמיכה בHD) מסך (full-hd) צורב blu-ray אם יש כזה דבר, ואם לא אז אני יכול לקנות צורב לבד. חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ואם אתם יכולים אז כנסו לקישור שנתתי למטה ולראות אם המארז שאני מתכ…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 1500-2000 לא כולל ציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. לא יותר מזה. א-ו-ל-י כמה משחקים ממש פשוטים. נכנסתי לשרשור של המפרטים המומלצים ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי המפרט הזה. 1. המעבד (הראשון) רשום כ-3800 dual core...אני מניח שהכוונה היא ל-1.9 כפול ליבה ככה שביחד זה 3.8, תקנו אותי אם אני טועה האם באמת מחשב שהייעוד שלו הוא לעבודה משרדית צריך מעבד כזה? לדעתי אפילו 3 ג'יגהרץ יספיק, וגם זה בהגזמה. יש לי מחשב לעריכת סאונד עם מעבד במהירות 2.66 והוא מחזיק מעולה... אז חשבתי ללכת על המפרט עם המעבד הקצת פחות טוב כי גם הוא יס…
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מחפש מחשב לחבר שיעלה את כל המשחקים החדשים בצורה מעולה כולל מסך ורמקולים, לא כולל עכבר ומקלדת. ומארז סופרטלנט עם ה5 מאוררים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים: אני עובד בעיקר עם פוטושופ ולייטרום ורוצה שהמחשב יטוס. כרגע הוא בסדר, לא איטי אבל לא מהיר כמו שאני רוצה. השאלה שלי: כדאי לשדרג את שלי (מפרט מצורף) או שכדאי לי חדש? קצת יצאתי מהענינים הזמן האחרון ואשמח ללמוד מחדש. תודה!
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הייעוד של המחשב הוא למשחקים קלים ומאוד מאוד חשוב לי שהרכיבים במחשב יהיו "קרים" ככל האפשר ( כלומר, לא רוצה שום Radeon במחשב שלי ) בשביל לשמור על יציבות לאורך זמן. ציוד היקפי: לא צריך כלום פרט למסך. עדיף באיזור ה-500-600 שקל ועדיף שיהיה CRT ומתאים עד כמה שיותר למשחקים. רוצה מסך עם input lag נמוך ככל האפשר, מקווה שאפשר למצוא משהו איכותי בסביבות המחיר הזה. בכל מקרה אבקש לא לכלול את המסך בתקציב של המפרט כי אני מתכנן לקנות אותו לפחות חודש אחרי שאקנה את המחשב עצמו, התקציב הוא למחשב בלבד, אבל עדיין ארצה המלצות לגבי מסך העדפה לחברה כלשהי - כפי שאמרתי, מעדיף Nvidia על Radeon. אם הבדלי הביצועים גדולים במידה משמעותית בין שני מוצרים של שתי החברות בטווח מחירים זהה, ברור שאשקול שנית, וא…
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
שלום , מחפש המלצה למחשב כמו שמצויין : מטרה: משרדי , סרטים אינטרנט סוללה חזקה אולי משחקים אבל לא חובה . 14 עד 15.6 אינטצ' עד 2.5 קילו זמן סוללה ארוך חשוב יציאת HDMI רק אחריות 3 שנים
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות אופיס צפייה בסרטים וגיימינג כבד (משחקים כמו farcry 3 tombraider starcraft 2 dota 2 ועוד שעתידיים לצאת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר מתאים לגיימינג * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, אלא אם כן לא נכנס בתקציב אז אפשר פחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם הוא יגיע עם עכבר מה טוב * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אם יש מה טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, 250gb מינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מי…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ACER ASPIRE דגם 5100 1.5 גיגה רם מערכת הפעלה WIN XP SP3 כלל כל העידקונים האחרונים דפדפנים: IE7,FIREFOX ================ אחרי כל מיני נסיונות כלל שיחזור של המערכת ע"י שחזור מקורי של ACER שום דבר לא עזר אז ביצעתי התקנה חדשה של המערכת מהתחלה וגם לאחר עידכון כל העידכונים ופצ'ם למיניהם ועוד כל מיני הצעות שמצאתי ברשת המחשב מתנהג מוזר. אין לא וירוסים ולא ספייוורים-נקי. למרות זאת כל פתיחה של תוכנה ובמיוחד IE7 או FIREFOX האחרון השימוש ב-CPU קופץ ישר לערכים מאוד גבוהים, למרות שהמחשב ממשיך לתפקד בסדר יחסית לא הצלחתי להוריד את הערכים של שימוש בתוכנות לערכים נמוכים. אפילו במצב IDLE ה-CPU לפעמים קופץ לערכים גבוהים. עזרה בבקשה, מהר עם אפשר אני מאוד יודע לכם. אם מי…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-