עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני רוצה מטען זול לקומאפק 610 באזור גוש דן.אשמח לשמוע המלצות על חנויות שמתעסקות בכך. שי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אני מחפש מטען ל-ACER ASPIRE 5520, 19V 3.42A המחירים בארץ לא נורמלים באזור ה-250 שקל, ו-EBAY ב- 10$. מישהו יכול להמליץ על מקום בארץ שניתן לרכוש במחיר הגיוני? תודה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by roeesnir,

אני מחפש מטען לGigabyte W536M. למור לוי אין מטענים כאלה, ולא מצאתי גם באיביי. על המחשב כתוב 19V 3.42A. זה משנה כמה וואט? כי לא כתוב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, 1) האם ניתן בעזרת HTPC בודד לשלוט ב - 4 איזורי וידאו (HD) שונים ו - 7 אזורי אודיו שונים (מתוכם 4 עם וידאו)? אם לא, כמה HTPC (או אולי רק כרטיסי מסך) שונים אצטרך? 2) האם ניתן לשלוט ב- HTPC דרך i-Pad או דרך NETBOOK ולא דרך מסך הטלביזיה? 3) האם בהכרח אצטרך לרכוש גם רסיברים או האם HTPC (בעזרת כרטיס המסך/סאונד) מוציא ישירות כבלים לרמקולים השונים? אשמח להצעות ולהפניות למביני דבר בצפון (איזור הקריות). תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  5. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, השימוש העיקרי שלו בשנה הקרובה לשמש כציוד קצה לבחינות מעבר הראשונות של מייקרוסופט וסיסקו וכמובן לפעולות שוטפות בסיסיות, האם מישהו מכיר דיל טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by PhOBi,

שלום... רציתי לקבל את חוות דעתכם על לוחות אם של FOXCOM 945 קיבלתי הצעה של מחשב במפרט הבא: מעבד אינטל 6300 לוח אם FOXCOM 945 זכרון 1 גיגה 667 הרדיסק 160 גיגה סאטה 2 כרטיס מסך ATI 550 מארז מפואר צורב DVD של NEC כל זאת ב-3000 שח.... האם ההצעה נשמעת מפתה? האם יש לכם אפשרות להציע משהו יותר מפתה....? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. אני רוצה לקנות משהו חדש יחסית לא מפריע לי להביא אותו מחו"ל כי אני יחסית נגיש לשם. מבחינת תקציב אני גם יחסית גמיש אני מחפש משהו שיתן לי כמה שיותר תמורה לכסף. השאלה היחידה שלי היא מה עומד לצאת בקרוב והאם שווה לחכות לזה בעקרון אני מחכה ל W5Fe או m9750 השאלה שלי האם אתם אומרים שאחד מהם יצא תוך שבועיים +/- בארה"ב ? ואם כן האם המחיר שלך יהיה באמת 2000$ או יותר ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by Dar Ha,

מחפש מיני PC שיהיה קטן, לסרטים מהרשת בעיקר וגלישה מינימלית. מתכוון לחבר אליו דיסקים קשיחים וחיבור אינטרנט קווי. שיכלול SSD. עד 1500 ש"ח. משהוא של להתקין מערכת הפעלה וינדוס 10או הום או פרו ולהתחיל לעבוד. יקנה באילת. מי שמבין בזה בבקשה להציע

9. שלום, אני מחפש מיני-לפטופ לשימושים כלליים (ללא משחקים או עבודה מאומצת מדי). יש צורך שיהיה נוח להקליד בו ושהוא יסחוב WIN7 רגיל, כך שמבחינתי דגמי ה10.1" לא באים בחשבון. מצד שני, התקציב לא מאפשר ללכת על מחשבים "רגילים" 13". אני מחפש מחשב עם 2GB זכרון (לפחות), מסך 1366*768, ומעבד ברמת E-350 או D525 (לפחות), ויציאות HDMI+VGA. אין דרישה מיוחדת לגודל ההארד דיסק. זמן סוללה - עדיף כמה שיותר, אך גם 3 שעות בעבודה רגילה כעקרון יספיקו לי אם המחשב שווה את זה. בחיפושי מצאתי בעיקר את שתי הדגמים הללו באי-אילו וריאציות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5757&CatCode=315 (אסוס 1215N) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 (לנובו S205) הראשון בעל מסך גדול יותר והארד דיסק גדול יו…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by haimcoen,

* מטרות המחשב?בעיקר אינטרנט סרטי hd ואולי למשחקים * גודל המסך? 11-12 אינץ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אפשר לחרוג מהסכום ב 300-500 שח ראיתי גם את המחשב Asus Eee PC 1201N NetBook והבנתי שהוא אחלה אבל העכבר על הפנים אז אני ישמח גם לקבל תגובות לגביו תודה רבה

11. Started by gtabak_37,

שלום! אני מחפש נטבוק שיוכל להריץ לי משחקים חזקים יחסית לנטבוק, אם אפשר שיוכל להריץ סרטי HD בנוסף. יש חיה כזאת? בנוסף המחשב ישמש לעבודה משרדית, עדיף שתיהיה לו סוללה שמחזיקה זמן ושיהיה מהיר ויוכל להריץ Windows 7. תקציב לא מוגבל, הבנתי שנטבוק לא יעבור את ה-3000 אבל אם כן, אז אפשר לחרוג. תודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by Ofir786,

שלום! מחפש מיני נייד. מחפש בעיקר לסרטים, ראיתי את הסמסונג n-150 שמעתי שהוא ממש חדש מה ניראה לכם? האם הוא יכול להציג mkv? האם זה תלוי בתוכנה, או במחשב? אם למישהו יש משהו דומה ויכול להציע לי אני אשמח..

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה.... לדעתי מסך 10 סוללה 6 תאים HD מעל 120 לצורכי "סטודנט".... התקציב 2K.... חשבתי על הלנובו/אייסר/אסוס/אמאסאיי... מה אתם אומרים?...הדרישות בסדר??

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. Started by vinipyx,

שלום לכולם טוב יגיעה רגע שיחלטתי להחליף את המחשב הישן שלי, מחשב מיעוד ל О.k וגם למשחקים כבדים 99 אחוז אני ילך על e6600 ציוד נלווה אני לא צריך(לא ארדיסקים ולא מסך...) קיצור מה שאני צריך זה 5 חלקים חשובים: מעבד,זיכרון,לוח אם,כרטיס מסך וספק טוב. נ.ב אפשר קצת לחרוג מהסכום...

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 1180 ¤ 1 ABIT AN8 ULTRA 815 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 1 WD 120GB 7200RPM 8MB JB 475 ¤ 1 GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 700 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 ANTEC SLK3800B 400W 750 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ4,700 ש"ח. האם לוח האם וכרטיס המסך עם קירור פאסיבי? מה דעתכם על המארז. האם הוא מספיק שקט? האם כדאי להוסיף זיכרון נוסף זהה?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

המחשב מיועד לעבודה על AUTOCAD (כולל קצת רינדור) מתאפשרת גלישה קלה בתקציב אם זה יכול אפילו להכניס כרטיסי מסך לעבודה מיועדת בAUTOCAD רצוי שיהיה קל 15" ומטה ולאלא שאוהבים אתגרים יש אפשרות לקנות בטאיוון ב1500$ תודה...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. המחשב שלי מת. אני מחפש מחשב עד 1000 שח ללא מסך וללא צורב ( יש לי את צורב ה DVD של המחשב הישן). השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. מה שחשוב לי זה לוח-אם עם כרטיס מסך ( כדי לא לרכוש כרטיס מסך), ספק איכותי ומארז שקט. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by m1209,

אני מחפש מיפרט למחשב עד 1500 שח ללא מסך. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס מה דעתכם על המיפרט הזה מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4200+ Socket AM2, 89W, 2.2GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit לוח אם דגם: Asus M2N68-LA תיאור: nForce 430, Socket AM2, AM2+, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI Express, microATX זיכרון : 2G DDR2 667MH דיסק קשיח Western Digital / Samsung / Hitachi נפח ומהירות: SATA2 250GB 7200RPM 8MB כרטיס מסך משולב: nVidia GeForce 6150SE מארז , ספק כוח מארז : Foxcon S-808 ספק כוח: 300Wat כרטיס קול 8 channel high-definition audio Audio CODEC: ALC888S שמתי לב כי לא קיים פירוט לגבי ספק הכוח. לאיזה ספק כדאי לשדרג?

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  19. שלום אני מחפש מיפרט ב 2000K למישחקים לא כולל מסך עדיפות למערכת מבוססת INTEL + כרטיס מסך ATI + מארז המערכת מיועדת לילד שמשחק מישחקים כגו COD4+5 GRID תודה לכל העונים משה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  20. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי: 1.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אסור 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט,מוזיקה,סרטים (כולל HD),גיימינג בקטנה (לא כ.מ מובנה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בקטנה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 17' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוך-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: ללא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 8 כל עוד זה לא מכביד על התקציב במידה ניכרת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): עם הזמן קל-בינוני 7. האם האם …

21. אשמח אם מישהו שיש לו אחד כזה ישאיר לי פה מייל או MSN בכדי שאוכל להתייעץ איתו

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני צריך מחשב...כלומר מה שיש במארז...בלי ציוד הקפי...למשחקים והוא צריך לכלול: מעבד לוח אם זיכרונות כרטיס מסך הרד דיסק ספק מארז בלי כונן פלופי ובלי צורב/סידי תודה...ותרשמו את החנות שממנה אתם מביאים את המפרט...

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שמתי לב שהמחשב הנייד שלי לפעמים פשוט נכבה שאני משחק משחקים, ושאני נוגע בוא הוא פשוט רותח, אז אני חושב שזה בגלל שהוא מתחמם יתר על מידה. וזה מוזר לי כי הוא מחשב חזק. זה המחשב שלי: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר קירור איכותי וטוב שבאמת יפתור את הבעיה הזאת? האם בכלל יש מכשיר שבאמת ימנע מהחשב שלי להיכבה עקב חימום יתר? אני מפחד שהוא פשוט יהרס לי, הוא פשוט מתרסק באמצע שאני משחק בוא. תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by BenderBR,

אני מתלבט האם לרכוש ASUS G1 אנא יעצו לי בקשה האם כדאי?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by b007,

שלום. אנא המליצו לי על מסך LCD 17 אינץ' ברמה גבוה. ושהעיצוב שלו יהיה מושלם. להלן מספר דגמים שבדקתי, חוו דעתכם. תודה. MAG S776 17" LCD 8ms DVI - בסביבות ה 1700 שקל. LG LCD 17 1780Q 8Ms - בסביבות ה 2000 שקל. במידה וקיים דגם שלא בדקתי והוא נחשב טוב לפי דעתכם אנא ספרו עליו... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים