עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח
    Started by אורח,

אהלן חברה, אני בטוח שאתם בדר"כ לא מתעסקים בסכומים כאלו, אבל הנייד שלי בגד בי ונפטר אתמול בלילה. יש לי מחשב ישן בבית, אני מתכוון ישן..ממש ממש יישן (זה שאתם רואים ב"מפרט שלי" בצד ימין) ואני מעוניין להחיות אותו לצרכי עבודה. נתחיל במה שיש לי: מארז (אני בספק אם הספק כוח שלו יחזיק) 2 * הארד דיסקים 500 GB כל אחד. SATA צורב דיוידי מסך מקלדת וכל השטויות האלו. ועכשיו למה שאני צריך: מעבד לוח אם (אם תיהיה לי אפשרות לחיבור VGA וגם את הלבן ההוא זה מצויין,) זכרונות כמה שיותר, יותר טוב (ויש לי הרגשה ששכחתי משהו...) אני יודע שבתקציב הנ"ל לא ניתן לצפות למשהו מיודעמה. אבל בכל זאת, תקווה זה חשוב. מבחינת צרכים: שהכרטיס מסך יהיה מובנה, ממש לא חשוב לי. לא מעניין אותי רעש, מבחינתי, מטוס סילון ב…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by yoni_r,

amd

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  3. שלום, אני מחפש להחליף לשדרג את ההמחשב, אני מתכוון להשאיר את המסך (VA912), מארז (Raidmax 868), ספק Enermax noisetaker EG425P-VE, הארד דיסק WD10EADS, צורב. התקציב הוא בסביבות ה3-4K. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by zam,

לסטודנטית שכבר עבדו עליה פעם אחת. תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by asa_s1,

יש לי מחשב של אסוס שנקנה בחו"ל בערך בן שנה + שנדלק מוציא חום כאילו הוא תנור אך לא מציג כלום. מי מכיר מעבדת מחשבים טובה ואמינה (כמובן שעדיף גם זולה) באיזור פתח תקווה לשם בדיקת המחשב. גמר חתימה טובה, אסף.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by erez999,

שלום, המחשב הנייד שלי (dell latitude) הודיע לי שה SMART גילה בעיה בדיסק הקשיח. הרצתי אבחון לדיסק מהביוס והוא נתן לי הודעת שגיאה שלי האתר של dell מצריכה החלפת דיסק קשיח. האם מישהו מכיר מעבדה אמינה בירושלים, עדיף באיזור בקעה תלפיות, שאליה אוכל לפנות? בתודה, ארז.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by nondos,

שלום, הגיע אלי מחשב ThinkPad X200 שהתקלקל לו הלוח אם ללא אחריות. בעל המחשב שלח אותו למעבדת IBM לאחר שנשפך על המחשב קפה מעבדת IBM מצאה שצריך להחליף את הלוח אם. הסכום שנדרש על התיקון גבוהה מאוד והיה עדיף כבר להשקיע עוד קצת ולקנות מחשב חדש בסכום הזה ולכן רכשנו X200 חדש. בכל זאת אנחנו רוצים לנסות להציל משהו מהמחשב. המחשב כרגע מפורק לחלוטין אני מחפש מעבדה בארץ שתחליף לי לוח אם ותרכיב את המחשב מחדש עם עדיפות לאיזור המרכז תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מישהו שלא ינפיץ לי בעיות שאין כדי לעשות קופה...

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by ravnadal,

בעבר הייתי נותן את המחשב לחנות zigzag2000 היה שם טכנאי מאוד מוצלח שפתר לי הרבה בעיות אני לא יודע אם הוא עדיין שם מאוד מרוצה מהשירות והאחריות שניתנה לי מהם. המחשב עבד שנים פיקס אבל הגיל נותן את אותותיו ואין ברירה אלא להחליף. החנות נתנה אחריות על השילוש למרות ששאר המחשב לא נקנה מהם שזה גם פלוס רציני. העניין שמרבית החלקים שאני מעוניין בהם לא כל כך זמינים ואני אוהב לקנות מה שאני רוצה ולא מה שבמלאי כרגע בחנות. אני מעוניין להחליף שילוש ולהישאר עם שאר החומרה. מצד שני המארז והמאווררים עם קילומטרז רציני וכל העסק שם דורש ניקוי יסודי. לי האמת שאין כוחות לעשות את זה. השאלה אם במעבדות גם מוכנים לפרק את הכל לנקות ולהתקין מחדש כולל סידור כבלים וכו' אשמח לשמ…

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  10. חיפשתי בכמה חנויות וספקים ולא מצאתי, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המעבדים הנ"ל בכמות של 5 יחידות בערך? יחידה אחת לא עוזרת לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. שלום חברים, יש לי מחשב נייד של Asus, דגם K52D. לאחרונה נתקלתי בבעיה (המסך לא פועל או מציג תמונה שחורה - גם מסך חיצוני). המחשב לא באחריות ואפילו לא נרכש בארץ. אני מחפש מעבדה אמינה, הוגנת ומקצועית שתוכל לבצע בדיקה והערכת מחיר ואז תיקון בתשלום; רצוי באיזור חיפה. עד כה מצאתי בדפי זהב ודומיהם רק חאפרים שה"מעבדה" שלהם במטבח בבית או מעבדות במרכז שלפי ביקורות שולחים אליהן את הלפטופ ומקבלים אחרי חודש - לפעמים גם בלי שדבר תוקן. מאוד אשמח להצעות. תודה!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. Started by Michael4508,

אהלן, אני עובד עם המחשב כל היום בלימודים, והעובדה שהוא יושב נמוך על השולחן מתחילה להפריע לי מאוד, אבל בגלל שאני מגיע ללימודים עם תיק בלבד אני לא יכול להיסחב עם מעמד בגודל מלא. לא חשבתי שיש מעמדים מתקפלים עד שבאיזה חנות ראיתי במקרה מעמד שמתקפל לגודל של שלט בערך - זה ממש קטן ויכול להיכנס לי לתיק! הבעיה שהוא נראה ממש זול ולא אמין ולא הייתי רוצה לראות את המחשב שלי נופל או נשבר בגלל חתיכת פלסטיק גרועה. השאלה שלי היא - האם אתם מכירים מעמדים מתקפלים ללפטופ - כאלה שאפשר לקפל בסוף היום ולשים בתיק? עדיפות - מעמד מבית אמין (כמו לוג'יטק) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

בלי מסך, כרטיס מסך ומארז !

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. אז ככה, כל החומרה הגיע כבר, העמסתי כבר על טרה חומר. אני מתכונן להחבר את המחשב היום ולהתקין מערכת הפעלה. איזה מערכת מומלצת ? מה אתם אומרים על FreeNas? מה שאני צריך מהמחשב הוא 2 דברים. 1. אכסון תכני HD והזרמתם למזרים מדיה\מחשב HTPC 2. גיבוי מסמכים חשובים מ2 מחשבים נוספים.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. תקציב של 6 אלף במזומן כולל ציוד הקפי +מסך. לא מתוכנן OC אני רוצה מסך איכותי 19 ושלא יהיה WIDE (רחב) אני ישמח אם תתנו את הטופ של הטופ שלכם תודה רבה לעוזרים חשוב לי שתצינו את המחיר לכול פריט, אחריות, והשם של החנות.. כולל הרכבה

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  16. התקציב הוא 3200 בערך, מה דעתכם על המפרט הבא? הלכתי על AMD, פעם ראשונה בחיי. קצת מפחיד, אבל ביחס ביצועים-מחיר הוא בהרבה מעל אינטל.

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PINNACLE STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  18. שלום! אני מתכוון לקנות מחשב חדש אם תקציב של כ7000ש"ח ושיהיה כלול בו קירור טוב, ושיהיה טוב למשחקים. כמו שציינתי בכותרת אני מעוניין רק במארז ותוכנו בלי מסך,מקלדת,עכבר ורמקולים. קניתי לפני כמה זמן עוד סטיק זיכרון של 256 מגה רק אני לא יודע מי זה החדש DDR-SDRAM PC3200-256 MB Hyundai Electronics DDR-SDRAM PC2700-256 MB מי מהם החדש ,שאני אשמור אותו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב בסך כ 3000 שקל (ללא מסך). מטרת המחשב היא סרטים אינטרנט ומשחקים. יש לי כבר מעבד Q6600 של אינטל. תודה רבה על העזרה. איציק[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 16:42:23 החלטתי גם לקנות מסך שיבוא עם המחשב בתקציב של באיזור ה 1000 שקליםאשמח להצעות תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. אני רוצה שיהיה במפרט: מעבד של AMD זיכרון 512 לוח אם של EPOX שיהיה משו טוב מארז עם ספק כוח אם חסר משו תוסיפו אותו גם... כרטיס מסך עד השקעה של 1000 שקל בערך פלוס מינוס אני צריך להגיע לסכום של 3500-4000 אלף שקל בערך...מקסימום..! מיועד לקרוע אותו במשחקים אינטרנט מוסיקה סרטים לעשות TVRIPS לקודד סרטים לעבוד קצת בפוטו שופ..~! המחשב שלי הנוכחי דולק 80 שעות רצף בערך ואני עושה לו הפסקה של כמה שעות כל פעם.. אז אני רוצה שהמחשב יהיה חזק כמו זה אבל יותר חזק ולא יהיה קומבינה לי יש בבית (סי די רום \צורב\ מסך\ רמקולים \מקלדת \עכבר\ כרטיס טלוזיה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש ביתי, אופיס, אינטרנט, סרטים (ללא שחקים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 21 אינטץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם הדרישות: מחשב שיהיה סביר לעריכת וידאו שיהיה סביר פלוס (אפילו טוב מאוד) לתוכנות כמו AUTOCAD, 3DMAX לא למשחקים ללא דרישות מיוחדות בתחום כרטיס הקול לעיתים אני מתעסק עם גליונות גדולים מאוד בפוטושופ, וזה ממש סיוט לעבוד כך. מה דעתכם על המפרט הבא? הרבה מהחלקים "זרקתי" בלי שום מושג, מחכה לעצות. כמה באמת חשוב ללכת על I7 ולא I5? בהנחה שאני מתכוון לערוך קצת וידאו -------------- מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1376 לוח אם: GIGABYTE GA-H55N-USB3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪595 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (2048MBX4) DDR3 1600MHz CL8 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1337 כרטיס מסך: GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  23. אני מחפש מפרט בסביבות ה-4000 ש"ח (חריגה עד 500 ש"ח). דגשים כלליים: 1. אמינות - חשוב מאוד! אני רוצה להשתמש במחשב ב-5 שנים הקרובות.... Smiley 2. שקט - המחשב יושב בחדר שינה ולכן הייתי מעוניין שיהיה הכי שקט שאפשר. 3. גודל - פחות חשוב, אבל אם אפשר שהיה הכי קטן שאפשר. צרכים: 1. גרפיקה - בעיקר 2D, אבל גם לפעמים 3D (לא גרפיקה כבדה מאוד). 2. סרטים - בעיקר בחיבור לטלויזיה ומערכת קולנוע ביתי. 3. תכנות. 4. משחקים. דגשים למפרט: RAM - הייתי מעוניין בכמה שיותר (עם אופציה שלפחות ל-4GB). כוננים קשיחים - המון זיכרון!, הבנתי שכוננים עם NAND עליהם זה יתרון משמעותי... כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה ב-DX10 עם הוא משפיע משמעותית על המחיר חשוב שיהיה מחשב - חזק ואמין ושקט.

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by harel_d,

אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מפרט בסביבות ה-5000 ש"ח (חריגה עד 500 ש"ח). דגשים כלליים: 1. אמינות - חשוב מאוד! אני רוצה להשתמש במחשב ב-5 שנים הקרובות.... 2. שקט - המחשב יושב בחדר שינה ולכן הייתי מעוניין שיהיה הכי שקט שאפשר. 3. גודל - לא הדבר הכי חשוב, אבל אם אפשר שהיה הכי קטן שאפשר. צרכים: 1. גרפיקה - בעיקר 2D (גם פוטושופ!), אבל גם לפעמים 3D (לא גרפיקה כבדה מאוד). 2. סרטים - בעיקר בחיבור לטלויזיה ומערכת קולנוע ביתי. 3. תכנות. 4. משחקים. דגשים למפרט: RAM - הייתי מעוניין בכמה שיותר (עם אופציה שלפחות ל-4GB). כוננים קשיחים - המון זיכרון! לא יודע מה הולך עכשיו בשוק עם הויסטה, הבנתי שכוננים עם FLASH DRIVE עליהם זה ייתרון משמעותי... כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shesek,

אהלן. אני מחפש מפרט לשני מחשבים, אחד מהם מיועד לשימוש יום-יומי, יריץ לינוקס, השימוש הוא בעיקר פיתוח (תכנות), גלישה באינטרנט, IRC, כמה שרתים שירוצו לשימוש מקומי (כמה דברים די כבדים, סקריפטים שירוצו ברקע, דאטאבייסים גדולים וכו', צריך הרבה כוח עיבוד), הארדיסק בסביבות 100-200 ג'יגה יספיק לי. התקציב הוא 6000, כולל מסך השני מיועד למשחקים וסרטים, וכנראה יהיה מחובר למקרן. אני גם עומד להשקיע במערכת סאונד (עוד כמה אלפים, על זה אני אשלח הודעה בפורום המתאים), אז צריך כרטיס קול שידע לנצל את היכולות האלה, הארדיסק עם טרה. התקציב הוא 15000, כולל מסך וציוד היקפי (שני המחשבים יחלקו אותו ציוד היקפי, מלבד המסך) הערה לגבי הכרטיס קול - את המוזיקה שלי אני שומע מהלינוקס, את הסרטים מהווינדוס. אני…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.