עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Styx,

אני מכיר מישהו שרוצה לימכור מחשב שהמיפרט שלו הוא CPU Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor Motherboard ASUS P6T Intel X58 chipset Video TWO XFX GeForce GTX 260 Video CardS - 896MB (each) GDDR3 SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV Audio 8 channels Onboard Wired Networking 10/100/1000Mbps Ethernet Wireless Zonet Wireless 802.11b/g, IEEE 802.11n Draft 2.0 hard drive Seagate Barracuda 1.5TB Memory CORSAIR XMS3 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Triple Channel Power Coolmax CUG-950B 950-Watt Power Supply - ATX, SATA-Ready, PCI-E Ready, Modular Optical Drive SONY Black/Gray 2X Blu-ray DVD ROM Optical Drive #2 LG 22…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  2. שלום כולם, אחרי חיפושים רבים אני חושב שהצלחתי להרכיב מפרט, כאמור מחשב לגרפיקאים כולל שימוש בתוכנות בסיסיות כגון Photoshop ומתקדמות כגון: Revit, 3DMax, AutoCAD ולהפעיל כמה מהן מקביל. הנה המפרט אשמח לקבל חוות דעת: מעבדי אינטל‏ Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1295 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 500 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X 2 520 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E 310 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 250 צורבים‏ Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 130 מארזים‏ HJA-6000 MIDI Beige (No PSU) 95 ס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בסרטון הזה ביוטיוב מראים מחשב Lenovo T410 מריץ סרטים ב720p בצורה יפה אבל 1080 הוא מקרטע מאוד. זה מחשב עם מעבד i5 הכי חדש בשוק וכו'. לפי מה שראיתי בתגובות פה רוב החברים בפורום כותבים שמחשבים הרבה יותר ישנים מסוגלים להריץ 1080p בלי בעיה. אז מה פשר הסרטון הזה? הערה: יש שם באחת התגובות למטה בסרטון מישהו שמדבר על coreAVC. לא יודע מה זה, אבל אולי יש בעיה אחרת של קודקים וכו' שגרמה למחשב הזה לא להריץ טוב את הסרטים. בכל מקרה הייתי מעוניין לדעת איזה מחשב צריך בשביל להריץ 1080p. שאלה נוספת: האם אפשר לחבר מחשב נייד דרך HDMI למסך LCD ולהגדיר שהרזולוציה שתצא לLCD תהיה 1080p? במחשב שהרזולוציה שלו הרבה יותר נמוכה? תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  4. שלום, אבי מתלבט בקניית מחשב נייד חדש, הוא צריך מחשב לשימוש משרדי בלבד. אופיס אינטרנט וכו' הוא יקח אותו איתו לכל מקום(ברכב) וגם הוא טס הרבה לחו"ל והוא יקח את המחשב איתו. הוא מתעקש על מסך 15, לדעתו 14 זה קטן מדי. דבר נוסף הוא צריך שתהיה מצלמה במחשב כך שהדל E5500 יורד מהאפשרויות. הוא ממש מתלבט האם כדאי להשקיע סכום גדול יחסית ולקנות את הלנובו T510 בערך 5600 ש"ח http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=315 או שעדיף לחסוך ולקנות את הדל ווסטרו 1015 סביב ה-3000 ש"ח http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm או אולי בכלל כדאי לקנות דל 1545 ב-3000 ש"ח. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm מבחינת מפרט כמובן שהלנובו יותר חזק משמעותית, אולם ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום חברים, יש לי בעיה מעצבנת שמשום מה לא נפתרת לי: יש לי DELL LATITUDE 6400 חדש ואני רוצה לחבר אותו לLCD של LG בקיצור רכשתי קבל מיוחד שמעביר מ DESPLY PORT ל HDMI ואני מצליח לראות את השידור אבל... משום מה הוא לא נותן לי לפרוס את השידור על כל המסך אלה רק על חלק מלבני שלא כולל את כל הגודל של המסך בדקתי בהגדרות השידור והאמת שעם הדריבר הזה אין הרבה מה לשנות הרזולוציה המקמימלית שלו מכוונת על 1280 *800 המוזר פה שבהתחלה כבר כן הצלחתי לשחק עם ההגדרות וזה שידר לי יפה על כל המסך אבל ההגדרות התאפסו איך שהו ומאז אני לא מצליח לשחזר את מה שעשיתי כדי לפתור את הבעיה בפעם הראשונה. בבקשה עם למישהו יש את אותו הדגם מחשב ויודע על מה צריך לכוון את ההגדרות אני ישמח לעזרה.... או מכל אח…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  6. אהלן. הכנתי מפרט למחשב כנ"ל, ואמרו לי לבוא לכאן להתייעץ, אז הנה אני. קודם כל, הנה התשובות לשאלון שלכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 3500. אם אפשר לחסוך בלי לפגוע ביכולת, מה טוב. מצד שני, אפשר לגלוש קצת מעבר ל-3500 אם זאת השקעה ממש משתלמת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מצד אחד - ניגון סרטי 1080p בכמה שיותר שקט. מצד שני - משחקים כמה שיותר כבדים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אני לא גיימר כב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Incubator,

1. מה התקציב המקסימלי? עד 3000 ש"ח, בלי חריגות כלל. אם אפשר לחסוך - מה טוב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? המחשב מיועד למשחקים (ושימוש יום יומי רגיל). אני אשחק במשחקים כבדים כגון Assassin creed, GTA IV , Prototype. אני מעוניין לשחק בהגדרות גבוהות. רוזולוציית המסך שאני משתמש בה היא 1024*1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. צריך הכל. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קרי…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by snoamsai,

ייעוד - משחקים Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪851 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪578 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1486 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 צורב LG GH22 SATA x 22…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by Arisum,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והייתי שמח לקבל את עצתכם בעניין. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר למשחקים פחות "כבדים" שמשתייכים לג'אנר של אסטרטגיה וMMORPG אבל אני מעוניין לא לשלול את האפשרות של משחקים כבדים בהמשך. המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי ומסך. אני נוטה יותר לסמוך על INTEL, ומשתמש כרגע במסך 22 אינץ' של PROVIEW,בד"כ על רזולוציה של 1280x768. אני מאמין ש4GB זיכרון כרגע מומלץ ואשמח שהמפרט יכלול זאת במידה והדבר לא פוגע באיכות של חלקים חיוניים יותר. יש לציין כי המחשב מחובר ברשת אל מחשבים האחרים(אך הוא בעצמו מתחבר ישירות אל האינטרנט בעזרת חיבור ADSL) ולכן אשמח לכרטיס רשת טוב. התקציב הוא בין 3000-4000 ש"ח עדיפות לKSP או חנות באיזור המרכז. כרגע אני משתמש ב8600GT ד"א וסובל מבעיות…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by gadi_tz,

אהלן!! תעזרו לסחבק... . תקציב מקסימלי 1500 ש"ח לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. לשימוש פשוט למטרת לימודים. אינטרנט,אופיס וסרטים אולי גם פוטושופ 3. אין צורך בציוד היקפי,גם לא בצורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. חנות מאזור ת"א. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גימיימינג כבד, מסך DELL 24' 1920X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? RAID 0 12. האם חשוב ל…

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by tomermu,

לא ראיתי כאן יותר מדי ביקורות/ המלצות על MSI. למה? מה רע במחשבים שלהם? אם אני רוצה נייד למה כדאי לי להעדיף לנובו למשל על MSI? (בהנחה של אותו מפרט).

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, אחרי 4 שנים פוריות ויפות, המחשב הנוכחי שלי לא סוחב, והגיע הזמן להחליפו, או ליתר דיוק- לקנות מעבד, לוח אם, זכרון, ומארז וספק חדשים, ואליהם לצרף את הכונן הקיים, הצורב, כונן הדיסקטים ( :-\), וכל הציוד ההיקפי הקיים. אחרי שעברתי על הפורום ובאתר בכלל, ובעוד הרבה מקומות, נדמה לי שיש לי כיוון מצד אחד, אבל גם הרבה שאלות שאשמח אם תוכלו כאן לענות עליהן. אה, כן. השימושים- אינטרנט, הורדות של תכנים חוקיים יותר או (הרבה) פחות, אופיס, אולי גם ניגון מדיה (לצרכי preview בעיקר, אבל גם preview של hd). משחקים לא צפויים באופק, נראה לי. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות, אם כך: 1) האם יש עדיפות למעבד Phenom II x2 545 על פני Athlon II x2 250? ההפרש במחיר הוא 140 ש"ח. מה …

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  14. שלום חברים, קניתי את ה- 1564 החדש של דל ואני רוצה להעביר קבצים דרכו לפלאפון בעזרת ה- BLUETOOTH ואין לי מושג איך עושים את זה..! אני משתמש ב- Windows 7 32-bit ובביוס ה- BLUETOOTH מאופשר. ניסיתי שיחפש התקנים חדשים דרך הקונטרול פאנל (בתקווה שימצא לי את ה- BLUETOOTH) אבל ללא הצלחה. חיפשתי גם דרייברים באתר של דל, אבל אין לוינדוס שלי. איך לעזאזל אני מפעיל/מתקין/מאפשר את ה- BLUETOOTH הזה???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. 1. תקציב מקסימלי 2800 לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גלישה,שימוש בייתי,משחקים קלים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, מצלמה,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן מסך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנ 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אממ לא כזה קריטי הוא יהייה מכובה בלילות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא צריך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכל החברים שעוזרים בבנית המפרטים. אני מעונין לקנות מחשב חזק ואיכותי שישמש אותי למשחקים הכי חדשים ולסרטי HD ויחזיק מעמד כמה שנים. אני גם צריך את כל הציוד ההקפי הקיים חוץ ממסך, אני אקנה בעתיד הקרוב בנפרד מסך 24. מלבד משחקים וסרטים אני עובד הרבה על אופיס וכמובן באינטרנט. תודה על עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב 10,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני מבקש לא להתפשר ולבחור רק בחלקים הכי איכותיים, כמובן שאם תחסכו אשמח. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מבקש לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקי סימולטורים ,פיפא ואקשיין הכי חדשים וגם סרט…

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. יש לי נייד hp dv32150. קיבלתי בקנייה שידרוג "חינם" לחלונות 7 ואכן שידרגתי והכל טוב ויפה אבל... בהגדרות צריכת החשמל הכל עובד (לפחות נראה שעובד) למעט כך שהמחשב לא נכנס למצב שינה אחרי הזמן שהקצבתי לו... לצורך העניין גם לא אחרי הרבה יותר זמן, פשוט לא נכנס למצב שינה. הוא כן נכנס למצב שינה כשאני סוגר את המסך וכמובן שהוא כן עבר לשינה לפני השדרוג. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  19. קניתם מחשב נייד בחצי שנה האחרונה? יכול להיות שגם אתם זכאים לקבל שדרוג חינם לווינדוס 7 חינם! הלינקים הבאים יפנו אותכם לתהליך הזמנת השדרוג לפי החברה: (לא כל דגם מקבל שדרוג) Dell HP Lenovo Toshiba Acer Asus שימו לב: לא כל מחשב נייד זכאי לשידרוג - לא לשאול אותי למי מגיע ולמי לא ולמה.. תהנו!

• 93 תגובות
    • 18k צפיות
  20. Started by Nparker,

היי הכינו לי מפרט למחשב לשימוש משרדי רק לאינטרנט ומייל לא יותר מזה מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪644 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H ₪347 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪211 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪217 כמות:2 מארז כולל ספק Antec NSK6580B Black 430W ₪521 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2256₪

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by Oded.Dwek,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק לא להגזים בדברים שלא צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח, חריגה מקסימאלית 100 ש"ח אם באמת קריטי.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני עובד עם VISUAL STUDIO וMYSQL וAPACHE תמיד רצות... אני משתמש בתוכנות לע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) אממ.. אני בדרך כלל עובד עם 8-9 תוכנות בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי לא עומד בזה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מ…

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  22. אני רוצה מפרט של מחשב חזק במיוחד. אני שחקן פוקר מקצועי ואני צריך מחשב שאוכל לפתוח כ20 חלונות שונים מבלי שהמחשב יאט. אני משחק ב20 שולחנות בו זמנית ואם המחשב נתקע אני מפסיד הרבה כסף אז החלק הזה נורא חשוב לי. אני יודע שאתם חושבים שלפתוח 20 חלונות לא אמור לקחת המון ראם אבל זה כן. אני מחבר שני מסכי LCD של 37 אינץ למחשב אז אני צריך גם כרטים מסך לא רע. כרגע יש לי מחשב עם windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 2.80GHZ 2.98GB RAM וכשאני פותח יותר משישה חלונות מתחיל להיתקע לי המחשב.... נורא חשוב לי שהמחשב יהיה הכי מהיר כשאני משחק. הכרטיס המסך אני לא צריך משהוא יותר מידי טוב. אבל אני לא רוצה שוב לקנות מחשב שייתקע לי כמו האחד שיש לי. גם... אני שם לב שכולכם משתמשים באתר RSM האם זה האתר שאתם …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by AgentZ,

אהלן חברים, האופציות שעומדות לפניי הן ( תקציב בערך 4000 ש"ח): 1) Dell E6400 עם המפרט הבא (יד שנייה): http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6644 למעט ההבדלים 4 גיגה זכרון (במקום 2) דיסק קשיח 500 גיגה (במקום 250) אחריות 2 וחצי וינדוס 7 2) Toshiba Satellite L500-1XW (חדש, מבצע של 012): http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L500-1XW/1083235/ 3) הצעה שלכם המחשב הוא לעבודות משרדיות ולתכנות בסביבת לינוקס. *אני נוטה לE6400 בגלל האיכות בנייה והמשקל הנמוך יותר

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by itzik00,

מבקש חוות דעת לתקציב גיימינג 3000 בניתי מפרט בתקציב הרצוי AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 520 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 430 דיסק קשיח Hitachi דגם Deskstar 7K1000.Bנפח 320GB חיבור SATA יחידות 1 220 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 230 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 850 ספק כח HEC הספק 600W מסידרת יחידות 1 385 Kingston 2GB DDR3 1333MhZ, יחידות 2 450 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3085₪ אבקש חוות דעתכם עליו, אם הוא צריך שיפור. חשוב שלא יחרוג מהתקציב. תודה,איציק

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD המחשב עולה בערך 2800 האם שווה את המחיר? הינה המפרט. אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T5870 2.1Ghz זיכרון: 2GB 800Mhz דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: SoundMAX Integrated HD Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש משקל: 2.5 ק"ג צבע: שחור סוללה: 6cell Lithium-Ion

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים