עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by R9547655G,

Pentium D 2.66Ghz 775 2x1M OEM 805 Dual Core - 604 Gigabyte GA-945P-S3-RH - 683 OCZ 1GB DualKit DDR2-533Mhz Value Pro + Heat Spreader OCZ1G53KVP - 695 Samsung 80GB 7200 SATA II HD080HJ - 275 BFG 3DFusion Geforce 7300 256MB - 405 LG H10NK x16 DUAL LAYER BLACK- 245 CDROM LG x52 bulk BLACK LG52B - 83 ThermalTake 470W Dual 12V Rails - 393 ------ 3383 NIS בעיקר למולטיטסקינג כבד מאוד....

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by ron2039,

שלום אני חדש כאן ואני מעונין ברכישת מחשב משחקים בתקציב של 5500 ש"ח ,בניתי מפרט עם כמה מחברי וברצוני לשמוע דעות הצעות והמלצות שונות לגבי המפרט. (החלקים שמסומנים ב * הם חלקים שאני די בטוח בהם וחשבתי עליהם הרבה ,ולגבי המסך אני עדין בהתלבטויות קשות). תודה לממליצים! *מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מחיר: ¤895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ¤105 *לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤450 מארז: Coolermaster CM 690 Black מחיר: ¤415 *ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V מחיר: ¤391 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 מחיר: ¤252 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS מחיר: ¤259 *כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  3. תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע. ת…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי בעיקר - עבודה משרדית והצגה של סרטים (גם באיכות HD) מעוניין גם להשתמש במחשב לחיבור לטלוויזיה (VGA וגם HD). HD לפחות 320 ואפשר גם 500 סוללה של 3-4 שעות תספיק (מאחר והשימוש בעיקר בבית) כמובן בלי מערכת הפעלה... זה אשים לבד. האם הוא יוכל להריץ חלונות 7? שאלה נוספת לידע כללי: בניידים קונים דגמים בניגוד לנייח שאתה מרכיב את המפרט הספציפי. זה אומר שאפשר לבחור דגם של יצרן כלשהו ופשוט לקנות איפה שזול? כלומר בכל החנויות המפרט של הדגם יהיה קבוע? תודה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. דרישה - מחשב כמה שיותר שקט ! תקציב : 3500 הרד דיסק 160 צורב dvd זיכרון - 1 גיגה מעבד AMD כרטיס מסך - אני לא גיימר , אבל מדי פעם משחק , לכן מבקש משהו בסיסות 500 ש''ח ללא מסך , מקלדת , עכבר תרכיבו לי מחשב מה פה בבקשה http://alef-alef.co.il/

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  6. המחשב מיועד לשימושים כלליים - אינטרנט, עבודה משרדית, וקצת משחקים עם דגש על צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. אין צורך ב OC. המפרט צריך לכלול מסך 19" LCD וציוד היקפי (רמקולים ברמה טובה, עכבר ומקלדת). האם אפשר להכניס כפול ליבה, 1GB זכרון, 160GB ונגיד 7300GS במפרט ? אשמח להצעות. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by ArZi17,

מה דעתכם? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]19873[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27339[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים ולכן מעוניין לרכוש מחשב חלקי, קרי, רק את החלקים הבאים: 1. מעבד (העדפה אישית לאינטל) 2. קירור למעבד 3. לוח אם 4. זיכרונות (16GB) 5. HD SSD 240GB 6. מארז 7. ספק חשמל (אין צורך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים) שימושים עיקריים 1. עבודה (הרצת מכונות וירטואליות לעיתים - לא יותר מ- 3 מקסימום) 2. משחקים 3. מוסיקה (לא דברים מאוד כבדים, בעיקר Cubase עם VSTים) 4. פוטושופ אשמח לכל עיצה ועזרה!!

9. Started by yaloner,

שלום, אני צריך מחשב נייד אבל מבין רק בנייחים, לכן צריך עזרה. צריך אותו בעיקר לאינטרנט ולתוכנות אופיס שונות (העבודה על אופיס תהיה במשך שעות ארוכות מאוד). אשמח מאוד לקבל הסברים והמלצות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  10. לקראת שנת הלימודים האוניברסיטאית המתקרב מחפש מחשב נייד. הדרישות- ניידות לסטודנט, כלומר לא מסך 15, אבל עם זאת שהמחשב יהיה חזק- כלומר מעבד core2duo 2 , שני ג'יגה זיכרון פנימי לפחות ועוד דבר חשוב- כרטיס מסך חזק. פה הנקודה הבעייתית, כי מחשבי ה- 14.1 בתקציב 4,000 ש"ח באים עם כרטיס מובנה של אינטל ( ה- GMA45000 ), ששמעתי שחלש מאוד בהרצת משחקים וסרטים. כמה קריטית הנקודה הזו? אילו דגמים מומלצים יש במחיר הזה? עזרה תתקבל בברכה...

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by liores121,

שלום לכולם וצהרים חמימים! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, מוסיקה, אופיס... אם CS החדש יעבוד אז מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL OFFENSIVE, LEAUGE OF LEGENDS וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך של הנייד 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by below_z,

יש לי מחשב ישן שאני חושב להפוך לHTPC מעבד Intel Penium® 4 3.00GHz לוח אם G41M-ES2L והכרטיס מסך מובנה בלוח זיכרון 2GB מ DDR 2 ספק ג'נרי ישן של 550W רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו כרטיס טלוויזיה כלשהו ושיריץ סרטי HD? או שכרטיס בלבד לא מספיק וצריך לשדרג את גם את המעבד?

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  13. במשך חודש אני מחכה שהמחשב הנ"ל יגיע לארץ עם מפרט של: Dell Latitude D630 Intel T8300 2.4GHZ 1GB 160GB 7200RPM 14.1" X3100 שיחות טלפון לספר חנויות במשך החודש האחרון כל הזמן אמרו שאין במלאי אצל היבואן. לשמחתי היבואן קיבל את הנייד מהמכס שבוע שעבר. אחרי שביררתי מחירים במספר חנויות החלטתי לקנות את הנייד מחנות פנדה מחשבים בחיפה במחיר של כ5390 אחרי שדיברתי עם מספר גורמים גם במרכז בקיסריה וגם בחיפה כולל שיחה היום בבוקר עם נציגם בחיפה. לפני רבע שעה חזרתי מביקור בחנות כאשר המחיר פתאום התעדכן לו ל6250!!!! עלייה של כמעט אלף ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2179&products_id=21694 כמו כן גם בטי אם אס המחיר עלה ל6300 במקום 5600. איך יכול להיות שהיבואן העלה א…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  14. מה הוא הכרטיס המוביל בביצועים כיום למגזר הביניים? תקציב עד 900 שקל בלי אפשרות לחריגה.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  15. אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל, שיהיה בו 512 זיכרון וכרטיס מסך סביר לא יותר... (רק לא MX!) שיהיה זול ואיכותי אפשר לחרוג מהמחיר כל עוד זה בשביל מוצרי חובה... ד"א כולל ציוד היקפי...

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  16. מחשב מותג כלשהו. דגשים: משקל עדיף עד כ2.5, מסךWide 15.4, זמן סוללה ארוך ככל האפשר, הרדיסק 60/80 ומעלה,מעבד T7XXX (או שאולי עדיף 5XXX חזק) זכרון 2GB לפחות. אחריות לפחות שנתיים. חשבתי על MSI, לא חושב שיש עוד יצרן שיציע כזאת תמורה לכסף. המסכים בלפטופים החדשים ברמה אחת עם היצרנים המוכרים יותר כמו HP? אין צורך במערכת הפעלה מותקנת. אני צופה אילוצים לפשרות/ עליה במחיר. תציעו כל מה שאפשר בגדר הסביר ואני אכוון

17. לא מבקש כלום מהמחשב פרט לישומים הנ"ל.. הצפיה סרטים תעשה במחשב עצמו, ואיכות הצג חשובה לי. לא למשחקים, לא לעריכה גרפית, לא לקידודי סרטים וכו'.. אם יש כזה מחשב שהוא מתחת לתקציב ועושה את העבודה טוב באותה מידה אז כמובן שזה רצוי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  18. האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עפי הקריטריונים הבאים: חלקים דרושים: מעבד, לוח אם, קירור, זיכרונות (16GB), כונן SSD (גודל 128GB) ומארז. כרטיס המסך שלי הוא HD5850 וכל שאר הרכיבים כגון מסך, כוננים, ספק וכדומה כבר קיימים. שימושים: עריכה גרפית ועבודה עם קבצי RAW גדולים. שימוש עיקרי עם תוכנות Photoshop cs5, lightroom 4, Adobe InDesign. כמו כן, ישמש בעתיד לעריכת ווידאו באיכות HD עם תוכנות מהשוק הבייתי/מקצועי. מבחינת משחקים, COD, Battlefield3 וכמותם. כונן ה-SSD מיועד למערכת ההפעלה (win7) והתקנה של תוכנות העבודה. כמו כן, העבודה עצמה תיעשה על הכונן ולאחר מכן תועבר לגיבוי. לדעתי כונן של 128GB יספיק בהחלט. תקציב 2500 ש"ח / 500 יורו. אני גר באמסטרדם וככל הנראה אבצע את ה…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  20. לא רוצה שיטפלו ההילדם

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by rani255,

יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by aaviran,

השאלה בכותרת, המפרט פה מימין.

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  23. * מטרות המחשב? עבודות אופיס צפייה בסרטים וגיימינג כבד (משחקים כמו farcry 3 tombraider starcraft 2 dota 2 ועוד שעתידיים לצאת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר מתאים לגיימינג * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, אלא אם כן לא נכנס בתקציב אז אפשר פחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם הוא יגיע עם עכבר מה טוב * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אם יש מה טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, 250gb מינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מי…

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  24. אני לא יודע כמה מחשב כזה אמור לעלות אבל המחשב למטרה משרדית- אופיס וקצת סרטים. דרישות: לפחות 512 זיכרון,לוח אם עם כרטיס מסך מובנה או אחד בעל ממשק AGP ל5200 ששוכב לי בארון, מעבד כפול ליבה (לא שיש משהוא אחר היום...), 80GB HD, ללא כונן אופטי או ציודע היקפי כלשהו. ספק וציוד היקפי יש לי כבר. לפי דעתי מחשב כזה אמור לעלות בסביבות האלף ש"ח. מספר דברים להבהרה: תתבצע הרכבה עצמית, הקניה תתבצע בKSP כי אני גר בירושלים והם הכי קרובים אלי, וינדוס XP. הרכבתי לבד מפרט נראה לי שהוא טוב, תציעו משהו אחד אם זה לא טוב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4.4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטי HD, ואולי מדי פעם משחקים ועריכה גרפית קלה אבל זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי קצת SQL SERVER אבל לא בטוח ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אסטרטגיה, CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 . "23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים