עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב נייח כזה - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/12454-12454-3329740-64546-64546-5035348-5169618.html קניתי בסביבות 3500 אם שאלתם... אני רוצה לקנות מחשב נייד לבן משפחה... את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 שאלה 1 . האם יש בעיה כלשהי לקנות מחשב נייד מאייבורי ? הרי הם בסך הכל המוכרים מרגע שקניתי את המחשב אין לי עסק איתם לא ? אני "עובר לידי" השירות של hp ישראל מעתה והילך או שאני טועה? אשמח לתשובה מבעלי נסיון. שאלה 2 . איך המחשב הנייד בהתחשב במחיר ? מומלץ ? אני נעול על hp אם זה מעניין אותכם... שאלה 3 . במפרטים שמתי לב להבדל בין המחשב הנייח שלי לנייד שאני רוצה מבחינת מעבד,מה ההבדל הזה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  2. Started by barak91990,

שלום אני חדש אני צריך מפרט למחשב לאחי הקטן : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב המקסימלי הוא עד 2300 ניתן לחרוג ב500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השימושים העיקריים של המחשב הם…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by LockOn,

היי, רציתי לברר לדודה שלי על מחשב נייד מארה"ב.. חשוב שיהיה אמין ויחזיק להרבה זמן.. שלא תחטוף עלי עצבים.. *תקציב? 500$ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס, אינטרנט) ואולי גם סרטים קלים. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. אבל שלא יהיה מתחת ל3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן. DVI או VGA. * בלוטות? מה זה? :-\ * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב. * צורב ?DVD כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by almor12,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, שמיעת מוזיקה משחקים קלים וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי רגיל כזה לא ענק אבל לא קטן * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). לא קריטי רק חשוב שהמסך יהיה בגודל 15" * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא כבד מידי 3KG ככה לא יודע מידות באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נדרש לפחות איזה 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יש לי כונן ssd שיתחבר במקום הכונן…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. רב ההתעסקות שלי במחשב זה אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים FULL HD, אופיס (וורד ואקסל). אני מתלבט בין שני דגמים של Lenovo G510. אחד בעל מעבד Core i5 עם כרטיס גרפי של AMD, והשני Core i7 ללא מעבד גרפי נוסף. להלן שני המפרטים של המחשבים: http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 המחיר זהה לשני הדגמים כך שהוא לא מהווה פונקציה בהשוואה.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by 1900GT,

שלום, מחפש לקנות לקשיש שאני עובד איתו מחשב לפעולות בסיסיות בלבד. השאיפה מחיר נמוך אבל שבאמת יעבוד בסוף. עוד פרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 עם חריגה של 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס וגלישה באנטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ותיק פשוט 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  7. שלום, אשמח לקבל חווד על מפרט המחשב הבא, שמיועד לצרכי שימוש בייתי, לצורכי גלישה באינטרט, הורדת סרטים/מוזיקה, שימוש בתוכנת שירטוט אוטוקד. מעבד: אינטל Core 2 Quad Q8400 לוח אם: ח Asus דגם P5G41C-M LX או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-COMBO (מה עדיף?) זכרון פנימי: Ceon/Kingston 2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer 7200RPM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 8400GS 512MB (האם אין בעיה כרטיס מסך כזה עם לוח ASUS?) צורב: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 או צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 (מה עדיף?) ספק כח: IN-WIN Power Man 450W Real או Seasonic SS-500ET 500W (מה עדיף?) סה"כ כ 1750 ש"ח תודה,

8. Started by play2,

אני מבקש שתכינו לי מפרט בערך ב 5 אלף אפשר לחרוג מעט. המחשב הוא בשביל חבר לא לארלוקינג, משחקים לא הכי כבדים. צריך גם מסך 17 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  9. שלום לכולם, זקוק לעזרתכם עם מפרט לשימוש ביתי\חצי משרדי... 1. מה התקציב המקסימלי? 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, עריכה (לעיתים רחוקות), צפיה בסרטים, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אפטר, וורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פיפא, COD וכד'... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לכל היותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  10. הצרכים הם: צפייה בסרטי HD ומשחקים דיי כבדים התקציב שלי הוא בסביבות ה3500 ש"ח אפשר לחרוג אבל להשתדל שלא. אני יודע שבתקציב כזה אין מחשב שיריץ משחקים כבדים וברמה מעולה אבל אני אשמח לקבל דעות והממלצות לנייד בתקציב הזה. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by natu,

מתלבט בין 2 המחשבים הנ"ל: מפרט הDELL: Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 1 Year Basic Service Plan 500GB SATA Hard Drive (7200RPM) 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz 14.0” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) ATI Mobility Radeon HD 5450 1GB 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Standard Keyboard High Definition Audio 2.0 Dell Wireless 1520 802.11n Half Mini-Card Black Chainlink לנובו: Intel Core i7-620M Processor (2.66-3.33GHz, 4MB L3, 1066MHz FSB) Genuine Windows 7 Home Premium 64 12.1" WXGA LE…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  12. היי חברים, אחותי הסטודנטית החליטה שנמאס לה מהנייד הכבד שלה והיא רוצה נטבוק, אבל היא קצרה בכסף. יש לנו אפשרות להביא מארה"ב נטבוק, אז אם יש משהו כדאי ומשתלם יותר מבארץ - תשפכו. בגדול, מה שהיא צריכה זה שהוא יהיה קל, וכמה שיותר איכותי כמובן (כדי שיחזיק אצלה כמה שיותר זמן). היא הולכת להשתמש בו רק בשביל אינטרנט וכתיבה\קריאה של מאמרים. שוב - תקציב של סביבות ה-1200 שקלים. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  13. אהלן, יש לי מחשב גיימינג ממוצע שהחזיק בסדר בשנתיים האחרונות, עכשיו הוא מתחיל לקרטע מבחינת העמידה בדרישות של המשחקים החדשים יותר ואני חושב על לשדרג אותו. אז הנה המפרט הבסיסי: לוח אם: H61M S2V B3 כרטיס מסך: AMD 6870 HD מעבד: I5 2300 2.80 GHz ספק כוח: 550 זיכרון : 8gb ram DDR3 בגדול יש לי שתי דילמות: הראשונה זה אם אני משדרג את המערכת, אולי עדיף להוסיף עוד 6870 ולעשות Crossfire, או שעדיף לקנות כרטיס חדש לגמרי? השניה - אם אני בוחר לשדרג את המעבד והכרטיס מסך, אולי יש טעם לשדרג גם את הלוח אם? ואם כן, האם הספק כוח יוכל לעמוד בעומס? התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח, עם אופציה להזמין חלקים מחו"ל, יש הצעות? תודה !

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  14. שלום ברצוני לבנות מפרט איכותי לסכום שאני מוכן להשקיע. ברצוני לרוכש מחשב למטרת משחקים - בעקרון מחשב שחזק למשחקים חזק להכל, ככה שאני צריך דבר ראשון מעבד מאוד חזק ולוח עם NFORCE4ULTRA וחשבתי על AMD64 3500+ 939 כמובן. בנוסף חשוב לי שיהיה 1024 RAM, והרדיסק מספיק גדול למשחקים (200GB) על כרטיס מסך אני מוכן להתפשר חשבתי ללכת על 6600GT, אין יל מושג איזה חברות נחשבות היום אבל במידה ותוכלו למצוא משהו שעומד בדרישות ובתקציב אשמח מאוד. חשוב לי מראז אלומיניום איכותי סופרטאנלנט או צ'יפטק \ טרמלטק'.. מקווה שתוכלו להרכיב לי משהו שיעמוד בתקציב... מסימה קצת קשה אבל אשמח מאוד לעזרה, תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by amir69,

איך המחשבים האלה ‏Acer Aspire 5735Z 3190 או Acer Aspire 5730Z-324G32MN 2750 או 5630z(מה זאת אומר שהוא מגיע אםfree dos?ככה כתוב במערכת הפעלה) 2850 1.הם טובים בכלל? 2.אם כן החריגה בין הראשון לשני שווה? אם לא תנו המלצה למשחשב אם מפרט דומה לשל אלה מסך 15.4 2 ג'יגה wifi וכו' עד 3100 תודה

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כסטודנט וגם כגיימר בתקציב של בערך 6k. חשוב לי נורא שהוא יהיה חזק ואמין ויוכל להריץ את המשחקים החדשים בשוק בצורה בינונית ומעלה. יש קצת גמישות בתקציב אבל לא יותר מדי. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by Elad87,

GIGABYTE K8VT800 Athlon 3000 6BIT MICRON 512MB DDR 400MHZ WD 80GB SATA SAPPHIRE RX9600 256MB 1.44 AMD 400W 2xUSB 3FANS 3818 אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בתקציב הזה מבוסס AND64BIT מחשב שנועד למשחקים בלבד אז בבקשה שיתן לי מפרט.. כמו כן תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט האם הוא טוב?

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  18. שלום רב, אשמח לקבל הצעות למחשבים ניידים בגדלים של 14-15 אינץ' אין העדפה לחברה מסויימת, אם אפשרי עם Keypad אבל לא חובה, ומערכת Windows 7. המחשב ישמש לעבודה משרדית + אינטרנט בעיקר, עדיף מחשב שיהיה מספיק חזק גם לעוד מספר רב של שנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  19. Started by zaroor,

היה לי DELL T7200 קשיח 7200 RPM זיכרון 2 ג'יגה כ.מסך X1400 עכשיו ראיתי דגמים עם מעבד P8400 ,רצוי מסך מבריק השימוש כללי אינטרנט,שירים תמונות וידאו מסמכים וכו' מה כדאי בתקציב הזה חשוב שיהיה אפשרות להתקנת מע' הפעלה XP שיהיה דרייברים באתר היצרן

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  20. פעם ראשונה שאני מחפש נייד מבולבל מהכמות שיש מחפש נייד חזק ללא פשרות בטכנולוגיה הכי חדישה וכמובן שהיה קל קודם איזה מותג לדעתכם הכי שווה (שרות, אמינות, ביצועים) ואם יש דברים ספציפים אשמח לקבל קישור התקציב סביב 10K

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by dimoniko,

שלום חברים אני עומד לשדרג את המחשב שלי בעוד כשבוע והנה המפרט עליו חשבתי ( אני מוסיף רק מעבד לוח אם זיכרון וכרטיס מסך ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ לוח אם : GIGABYTE GA-P31-S3L זיכרון:KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT כרטיס מסך :GIGABYTE GEFORCE 85000GT 512MB ומארז אני אקח משהו פשוט ב200 ש''ח וספק של 400W יספיק לי. אז תנו הערות/הארות כאוות נפשכם ותעזרו לי תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  22. שלום חברים אני צריך מחשב נייד עם מסך דיי גדול 17 אינץ לפחות שיחליף מחשב נייח בבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by Tov_Tov,

אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי ואני לא ידוע בכמה ורציתי לדעת בכמה אתם ממליצים ? CPU Type: Intel Pentium IIIE, 667 MHz (5 x 133) Motherboard Name: Asus CUSL Chipset Intel Memory: 256mb SDRAM Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64mb HDD: Segate Baracuda 7200 10gb SoundCard: Creative SB PCI128 Cd-drom, floppy + soundcard and videocard and network card is ONBOARD ! הלוח אם מאוד חדש קניתי אותו לפני 5 חודשים כי נשרף לי הלוח אם הישן ורק הלוח אם עלה לי 550 שקל אז אני חשבתי להציע על המחשב כ800 שקל מה אתם חושבים ? יותר, פחות ?

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  24. חריגה של 500+- עכשיו אני רוצה מעבד בסגנון AMD Athlon64bit 3200+, אממ.. לוח אם נורמלי, זיכרון ג'יגה, וכרטיס מסך טוב. עכשיו אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי Counter Strike Source על 100 FPS מתי שאני יעשה FPS_max 100 (פקודה שעושה שהFPS המקסימלי יהיה 100) ולא ירד מ100, ואני ישחק על רזולוציה 800*600 והכל על HIGH. עכשיו הכנתי לי משהו נחמד מwww.memorypc.com, תגידו לי מה דעתכם. אתם יכולים גם להכין לי מפרט אם אתם רוצים, אני יראה איך הוא אז הכנתי בלי מארז וספק, כי אני לא יודע מה לשים. תציעו לי 8) דרך אגב, אני חדש בקהילה, אז שלום שלום ועוד משהו, אני לא כל כך סגור על הכרטיס מסך, אני רוצה לקחת כרטיס מסך מקסימום ב1400 שקל, אבל אני רוצה שהוא יהיה ח-י-ה... :bunny: שם מוצר מחיר כמות ב…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by matvey99,

5K עם מסךLCD 17 בלי ציוד הקפי ( בבקשה לא לחרוג מ5K ) לא עושה OC מחשב למשחקים הארד דיסק 160GB יספיק היופי לא משנה במארז העיקר שיהיה שקט ... צריך חנות ליד הקריות ( מומלץ מ TMS ) תודה.

• 14 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.