עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה או לא. אני מחפש מסך 15.4/6. מעבד שיריץ משחקים לא את החדשים ביותר אבל פה ושם PES.. 4GB זכרון לא פחות ולא יותר. כונן קשיח של 250GB. ננעלתי על המחשב הזה בגלל איכות הבנייה ובכלל הסידרה הזו ממש טובה. השאלה אם יש משהו יותר טוב שבנוי מאותו סגנון קשיח ויוקרתי באותו איזור מחיר של עד 1100$ (הרכישה תבוצע בארה"ב). אשמח לקבל המלצות למחשבים או לאישור רכישת המחשב הנוכחי והאם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו במחיר נמוך יותר ממה שמוצע באתר של DELL כי שם הוא הכי זול ובחנויות גדולות לא ממש מוכרים את הסידרה הזאת. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by omert,

שלום איך אני יכול לדעת האם הדגם הזה של דל שמותקן עליו במקור ויסטה ניתן לעשות לו שדרוג לווינדוס 7 והאם צריך דרייברים נוספים???

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. מחפש מחשב נייד עם מסך מגע מסתובב לטאבלט, הכולל בתוכו GPS וסלוט לכרטיס סים. עדיפות לHD SSD אבל לא חייב (אוכל להחליף) השימוש העיקרי שלי בו יהיה לניווט בהתקנה לרכב. גודל מסך 8-10 אינצ' (לא חובה) יש דגמים כאלה בכלל?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. היי, פתחתי את הנושא הנ"ל בעקבות התייעצות בקניית Notebook. הניסיון שלי והידע שלי אודות מחשב נייד שואף ל0, לכן אשמח לקבל המלצות לקנייה. דבר ראשון, המטרה הראשית היא גישה נוחה ומהירה לאינטרנט במקומות שהם לא בבית, כגון במשרד , בית קפה או כל מוסד אחר מין הסתם. עבודה שותפת עם תוכנות גרפיות שונות : Illustrator In Design Dream Weaver Flash אני מתכוון כמובן , שמחשב יממש את הדרישות הגרפיות ברמה מספיק גבוהה, כלומר שהמחשב כאמור יכלול כרטיס מסך חזק מספיק ואכותי. חייב להוסיף שגם לצורכי הנאה הייתי מאוד מרוצה אם הוא יוכל להריץ משחקים בקלות ברמה שתרצה אותי. וכמובן צפייה בסרטים קליפים וכד'. עוד פרט חשוב, אני חובב מאוד חווית סאונד גבוהה , עד כמה שידוע לי שמחשבים ניידים לא מתאימים לדבר, הי…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. שלום, אני מתלבט הרבה לגבי מחשב שאני מעוניין לרכוש בקרוב , מחשב שיריץ משחקים בצורה מקסימלית ויתמוך בצורה מלאה ברזולוציה ובמסך שלי (LG W2362TQ) אז הנה הרכיבים (מתוך ההמלצות כאן באתר) וההתלבטויות : מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1028 אחרי הכל החלטתי ללכת על המעבד הזה , הרבה אמרו לי שהביצועים ביחס להבדלים במחיר של i7 והנ"ל,לא משמעותיים ואני גם לא צריך את זה (את ה I7) מה אתם אומרים ? לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪599 מותאם לשאר הרכיבים ולמעבד? זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GOLD EDITION - ULV : OCZ3G1333ULV4GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪648 אני רציתי 8 GB אבל הורידו אותי מזה מהר מאו…

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  6. אהלן, אשמח לקבל שני מפרטים לHTPC, בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי מלבד מקלדת-משולבת עם עכבר. שימושים עיקריים: 1. צפייה בשידורים חיים מהאינטרנט 2. חיבור במקביל גם למסך מחשב רגיל לצורך עבודה משרדית הבדל בין מפרטים: האחד, לטלוויזיה רגילה (CRT) - עם חיבורי RCA ו-S-Video (שימוש ברמקולים של הטלוויזיה) השני, לטלוויזיית LCD עם חיבור HDMI ו-RGB תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500-2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים עבודת מישרדיות ומשחקים קלים עד בינוניים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אחי משחק במשחקים ממש ישנים אולי מקסימום NFS MOST WANTED ומשחקים להורדה מנענע חח ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא צרכים בסיסיים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?NFS FIFA 10 ו משחקי רשת combat arms …

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  8. שלום , אני רוצה סוףסוף לקנות מחשב חזק יחסית למטרות של משחקים (שמן הסתם ייתן לי גם מספיק כוח חישוב למטרות אחרות( מבחינת מפרט אני רוצה להרכיב סביב מעבד QX9650 INTEL. 1. מבחינת מחיר אני חושב ש 3.5K (ללא המעבד) זה סכום סביר, לא? עם אפשרות חריגה של 500 ₪. 2. המחשב מיועד למשחקים החדשים שבשוק ,כמובן שיתן רזולוציות גבוהות ,תכני HD וצריך גם לספק,מספיק כוח מיחשוב לעוד תכונות כלליות יותר כמו MATLAB PHOTOSHOP,. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מבחינת מפרט קיים, יש ברשותי רק את המעבד QX9650 INTEL 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט (כי הוא נכנס לחדר עם תינוק) 6. מבחינת OC, יכול להיות נחמד לאפשר זאת, במידת הצורך. 7. מע' הפעלה של WIN7 8. אין לי חנות מועדפת, כאשר אני בצפון, אבל זה לא מחייב. ממש תודה, אם …

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  9. פייי יא.... 5 שנים מאז שנכנסתי לכאן.....לפני 5 שנים נרשמתי לפורום וביקשתי מפרט למחשב כן כן גם עכשיו אותו הדבר. אז ככה, הרכבתי מאין סקיצה גסה על המפרט שאני רוצה, אני דיי בטוח שישנם כמה דברים שניתן להוריד ברמה (כמובן באותו הזמן גם את המחיר). הבעיה שלי זה עיניים גדולות ולפעמים אני נסחף ולא מבדיל בין העיקר לבין הטפל, לכן יוצא שאני פשוט בוחר חלקים יקרים בכל האספקטים. בעקרון המפרט שאני רוצה הוא עד 15K, אבל שוב זה תלוי בנחיצות של כמה מהחלקים שבמפרט. מעבד: Intel Core i7 920 Tray - 1,300 -פה אני לא חושב שיש יותר מדי מקום לשחק, אבל אני אשמח לשמוע הצעות אחרות גם כן. לוח אם: Asus P6T7 WS SuperComputer - 2,420 -הלוח הכי יקר של אסוס. ואסוס זה אסוס. חחח סתם... אבל בהחלט לוח מטור…

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. שלום רב שימושים : אינטרנט, אופיס, HD, הכנת אלבומי תמונות אין צורך בציוד היקפי רמת רעש לא רלוונטית אין צורך במערכת הפעלה הקנייה תתבצע ב - skypc. יש צורך בהרכבה. תקציב : עד 2000 ש"ח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  11. היי שלום לכולם, הסתכלתי לי באתר של DELL ועיינתי בXPS13 עם העיצוב המחודש והבהחלט נחמד שלהם שם להפתעתי הרבה כאשר עברתי למפרט כאילו מפרט שנחשב למיושן עם מעבדי Core 2 Due וכרטיסי מסך גם מהדורות הישנים יותר למישהו יש הסבר לזה? איך יכול להיות שבזמן שכולם משדרגים לסדרת הI החדשה דווקא דל נשארים מאחור?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ישומי אופיס למיניהם, קצת משקחים בסגנון SIMS וסרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בעיקר שימוש שותף שום דבר מיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? ככל הנראה מסך 22 אינץ' ממוצע * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו SIMS לא משהו כבד * באי…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by strifer,

שלום רב , יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 6400 , והגיע הזמן להכניס אותו לטיפול 10000 . מה זה אומר? אז ככה , הצירים של המסך קצת יצאו מהמקום והוא רופף כנראה שיצטרכו להחליף אותם ואת המסגרת. הגיע הזמן להחליף את הסוללה וכנראה גם את המטען. ורצוי להגדיל את הזיכרון מג'יגה ל2 . מישהו מכיר מעבדה טובה באזור המרכז? פתח תקווה , רמת גן והאזור. תודה על העזרה. *עריכה* למחשב כבר אין אחריות , הוא נרכש בסוף 2006.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by danielzy,

היי, צריך מפרט לשרת משחקים. הנה הדרישות של המשווקת : System Requirements Recommended: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows 2008 CPU: 3 Ghz. For AMD Athlon 64 CPU: 3500+ (2.2 Ghz) RAM: 2 Gb per physical CPU Optimal spec: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows 2008 CPU: AMD Athlon 64 4800+ or 3.66GHz Xeon RAM: 2Gb per physical CPU אם יש אפשרות בתקציב שהשרת יריץ שני שרתים 32 שחקנים או אפילו 32 שחקנים עם עוד אחד קטן של 16 זה יהיה מעולה. רצוי לכיוון ה 1500

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yshicht,

אני סטודנט ורוצה לקנות מחשב שיתאים לשימוש באופיס אינטרנט וכו', אך גם יוכל להריץ תוכנות יותר "כבדות" כמו MATLAB ותוכנות דומות. בין היתר אני רוצה לראות בו סרטים, ושיוכל להציגם ב-HD. אני מתלבט בין שני מחשבים, האחד הוא ה-Dell 1555, שהמפרט שלו הוא (ניתן לשדרג ע"י תוספת כסף): מעבד: Intel P8700. כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB. המחב השני הוא ה-HP Pavilion dv6-2130ej: מעבד: Intel i5 520m. כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320M 1GB. לשניהם דיסק קשיח 500GB 7200RPM וזיכרון 4GB. המחיר דומה (הפרש זניח), כאשר על פניו נראה כי ה-HP חזק יותר. על מה היתם ממליצים? יש הבדל מבחינת זמן הסוללה בין שני המחשבים (שניהם מגיעים עם סוללת 6 תאים)? כפי שאמרתי אני רוצה לראות במחשב גם סרטים, אז רצ…

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  17. אז ככה התקציב משתנה כי אני קונה חלקים יכול להיות יהיה יותר יכול להיות יהיה קצת פחות אני אענה על השאלות בכל זאת 1. מה התקציב המקסימלי? 4 אלף אבל זה משתנה.. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך מה שאפשר.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים.. ,סרטי hd פחות גרפיקה.. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 X 1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים.. גיימ…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by arake,

1. מה התקציב המקסימלי? 3 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב לבית שאני אוכל לראות סרטים משחקים ויכול להריץ דברים בצורה טובה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). הייתי רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים חדשים שהם כבדים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד גם למשחקים ולא בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב 19 אינג' * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA NEED FOR SPEED CALL OF DUTY * באילו ה…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  19. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד נמצא כרגע בOC והוא כרגע 3.0 ולא 2.6 התחלתי לשחק במשחק BF BC2. עכשיו המשחק עובד סבבה על הגראפיקה הכי גבוהה! הכל על HIGH והכל ON. חוץ מדבר אחד... anti aliasing אותו אני שם על X1. כי ברגע שאני שם אותו על X2 ומעלה המשחק מתחיל להיות ממש ממש איטי. איפה בדיוק אני צריך לשפר בכדי שהמשחק ירוץ לי כמו שצריך על ההגדרות הגבוההות? האם עליי לחכות עד שי…

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  20. אני מחפש את הHTPC הכי חלש והכי זול שאפשר להקים שישמש גם כשרת קבצים (לטורנטים וכו'). אין תקציב מוגדר, אבל לא להגזים. בניתי את המפרט הזה לבינתיים: לוח אם Gigabyte GA-M85M-US2H 345.68 ש"ח מעבד AMD Athlon™ II X2 2.8GHz 278.4 ש"ח זכרונות Kingston DDR2 2GB 800mhz CL6400 219.24 ש"ח כ. מסך PowerColor ATI Radeon HD4350 Silent 512MB 177 ש"ח דיסקים קשיחים (X4) Samsung Spinpoint F3 1TB 32MB 1672 ש"ח כ. טלויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE 429 ש"ח מארז Thermaltake Bach 504.6 ש"ח ספק Seasonic SS-400ET 400W 245 ש"ח סה"כ 3870.92 ש"ח כמה נקודות: *המחשב יחובר לטלויזית CRT שיש לה רק כניסת SVIDEO אז בגלל זה הכרטיס מסך הנוסף. אולי בעתיד יהיה צורך בניגון FHD. *ארבעה הארד ד…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  21. שלום רציתי לקבל חוות דעת למארז הבא למחשב קולנוע ביתי, הפרמטר החשוב לי אורור טוב ושקט (במידה ולא עומדים בכך האם ניתן לשדרג את המאורריים ? ) Jsp-Tech EzCool T888 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=T-888〈=heb&cart=12227635925020563 Jsp-Tech T280D http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שיהיה הכי משתלם עד 5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים וSTREAMING לXBOX360 א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות SQL, Microsoft Visual Studio, בנוסף לזאת יש לי מספר כלים בPHP שמבצעים "פיענוח" לסדרות של packets, מידי פעם אני מריץ שרת WOW לצרכי בדיקה.. וכו'. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?), הדבר הכי כבד (מבחינת חישובים) זה כנראה כלי הפיענוח... במקרים רגילים הפיענו…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by rrooii2,

i7 920 2.6 @3.9 x58 asus p6t deluxe v2 Noctua NH-D14 CPU Cooler ATI Radeon™ HD 5850 Patriot Viper 6GB 1600MHz DDR3 Memory Kit 1tb samsung syncmaster226bw 22" :lcd samsung 32" full hd windows 7 ultimate 64bit Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black pc power&cooling 610W מספיק?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by tomermu,

עניינו אותי במחשב הבא : http://www.toppc.co.il/pl_product~vs13~16~0.htm אני מחפש מחשב 13.3 שיהיה דק וקל. הדרישות שלי לעבודה הן בעיקר משרדית : 2-3 תוכנות משרדיות פתוחות , 3-4 חלונות אקספלורר באופן קבוע, אקסל-אאוטלוק פתוחים תמידית ושמיעת מוסיקה ברקע. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל וכנראה גם לתחנת עבודה עם חיבור USB. השאלה שלי היא איך המחשב הנ"ל עם המפרט שלו יוכל להתמודד עם כל זה מבחינת : 1. מעבד 2. כרטיס גרפי 3. איכות המחשב בכלל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.