עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כיום יש לי: Q9450 4GB זיכרון 4870 אני שוקל לקנות: i7 6GB-8GB זיכרון 5850 עכשיו בהנחה שכשאני משחק לא ממש משנה לי אם אני שם את ההגדרות הגרפיות על מקסימום מה יהיו ההבדלים מבחינת ביצועים בין 2 המערכות ? (אני פשוט עדיין לא סגור אם כדאי לי להחליף את המערכת שלי שהיא די חזקה) תודה.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by NANA05,

שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 13…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by NANA05,

שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA מק"ט: 623891 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ehud101,

שלום, שמתי לב שמחשב זה עלה לדיון כבר מס' פעמים (היות ובאג עכשיו מפיצים אותו והוא עושה רושם של מחשב טוב). אך עדיין ישנן מס' שאלות. המחשב שאני מחפש הוא לצרכי תוכנות גרפיות ומשחקים. כ. המסך הוא מסוג ATI m96 pro 1G שמעולם לא שמעתי עליו- אשמח לשמוע תגובה עליו אם מישהו מכיר. שנית הדיסק הקשיח עובד במהירות 5400 סל"ד- מהי ההשפעה על ביצועי המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. הגיע הזמן להחליף את הרכיבים הישנים... -יש לי כבר 2 גיגה DDR2 , כוננים וכל שאר הדברים שאני צריך. אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון על מה שכבר יש לי. -יש לי גם ספק כח Thermaltake TR2-RX450PP בהספק של 450W. אם המפרט דורש ספק כח יותר חזק, אפשר להוסיף במסגרת התקציב. אני רוצה בבקשה מפרט חזק במחיר הזה, במיוחד למשחקים כולל הכבדים שבהם. תודה, אורן

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by Raul,

אהלן! אני מתעד לרכוש מחשב נייד חדש בחודש הקרוב.. ערכתי קצת בירורים בתחום ואני רואה שהשוק הזה מאוד דינמי וקשה לעכוב אחרי כל תנועה שיש בתחום כרגע בכל מקרה מפה לשם, המליצו לי על ה DELL Studio 1557 עם מעבד I7 720 4GB זיכרון פנימי 500GB HD וכו וכו'... למרות שמה שמוזר לי אני רואה שדל כרגע היא בין הבודדות שכרגע מציעות את הI7 בניידים אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!! 8)

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by אמתי,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך ? לא אכפת לי * משקל רצוי? מתחת ל3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אם יש אז סבבה * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 160 גיגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. שלום! אחרי שנה וחצי שלא הייתי באתר, ואין לי בכלל שום מושג מה קורה בעולם המחשבים כבר. החלטתי לקנות מחשב חדש. :jump: 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גם עבודה משרדית גם גרפיקה וגם משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. 3DSmax, והתכונות הרגילות כמו אופיס וכאלה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לא לפרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי מס…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by mike666,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים 1. Asus 2101N - מצאתי ב2500 ש"ח יד שנייה. 2. Lenovo X61s - מצאתי ב 2300 ש"ח יד שנייה. שניהם מסך 12.1 זה מה שאני מחפש. ה אסוס הוא דגם חדש עם מעבד חדש וכרטיס מסך חזק יחסית ללובו הלנובו הוא דגם ישן ומוכר שהוכיח את עצמו עם מעבד יחסית חזק אבל כרטיס מסך חלש אני צריך את המחשב לVisual Studio itunes win7 , גלישה ודואר לא למשחקים אבל מדי פעם כן לראות סרט. מה כדאי ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום , אני רוצה סוףסוף לקנות מחשב חזק יחסית למטרות של משחקים (שמן הסתם ייתן לי גם מספיק כוח חישוב למטרות אחרות( מבחינת מפרט אני רוצה להרכיב סביב מעבד QX9650 INTEL. 1. מבחינת מחיר אני חושב ש 3.5K (ללא המעבד) זה סכום סביר, לא? עם אפשרות חריגה של 500 ₪. 2. המחשב מיועד למשחקים החדשים שבשוק ,כמובן שיתן רזולוציות גבוהות ,תכני HD וצריך גם לספק,מספיק כוח מיחשוב לעוד תכונות כלליות יותר כמו MATLAB PHOTOSHOP,. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מבחינת מפרט קיים, יש ברשותי רק את המעבד QX9650 INTEL 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט (כי הוא נכנס לחדר עם תינוק) 6. מבחינת OC, יכול להיות נחמד לאפשר זאת, במידת הצורך. 7. מע' הפעלה של WIN7 8. אין לי חנות מועדפת, כאשר אני בצפון, אבל זה לא מחייב. ממש תודה, אם …

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  11. שלום כולם, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט ואני די עסוק בשבועיים הקרובים אז החלטתי להיוועץ בחבר'ה הטובים של הפורום. אשמח אם תוכלו לעזור. הפרטים המלאים : 1. מה התקציב המקסימלי? 7k האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? להשתדל לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1k 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה עם מוזיקה - מיקסים ויצירה (אלקטרוני), גיימינג בינוני (לא משחק במשחקים TOP OF THE LINE) וניסויי סיסטם. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו : CUE BASE, Virutal PC, V-Sphere,Visual Studio ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה : לא לשם פרנסה, אבל ארצה לעבוד במקביל עם רוב מה שציינתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה …

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  12. היי בניתי מפרט על בסיס מה שקראתי פה באתר אמח לשמוע את דעתכם עליו, אני מעוניין להזמין אותו מקסימום בתחילת שבוע הבא. עניתי לשאלות ההכוונה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ניתן נצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג עד כ1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה מול שוק ההון בזמן אמת עם ריבוי מסכים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות גרפים, תוכנות סריקת מניות זמן אמת, חדרי מסחר אינטרקטיביים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן זו העבודה שלי ג) במידה והמ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם קיבלתי את הטבלט המדהים הזה של fujitsu ורציתי לדעת אם יש תוכנה או תוסף לווינדוס 7 שמאפשר זיהוי כתב יד בעיברית? תודה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. שלום רב כאמור בכותרת אני מבקש מפרט למחשב שישמש כnas בסכום של 2000 שח ללא חריגה ורצוי פחות בתוך המפרט הזה צריכים להיות ארבעה הארדיסקים לא בהכרח בנפח גבוה אבל חשוב מס' ההארד יסקים בשביל היתירות אני מתכוון להפעיל את הnas במע' freenas ובraid 5 תוכנתי. לשימוש משרדי אינטנסיבי של ארבע תחנות בעבודה יום יומית של 8-10 שעות ביום. המפרט השני הוא למחשב משרדי שיעבוד גם כן 8-10 שעות ביום חמישה ימים בשבוע ויריץ תוכנות קאד בסכום כאמור של 3000 שח ללא חריגה וללא ציוד היקפי אני מבקש להביא בחשבון אפשרות לשדרוג עתידי של זיכרון/מעבד למחשב שתשמש את המשרד לשלוש ארבע השנים הבאות, כרגע המחשב יעבוד על XP אולי בעתיד הנראה לעין נעבור לWIN7 אחרי שמספיק טכנאים יצברו ניסיון על המע' הזו. כהערה לסיום אני …

15. היי, אני זקוק לנטבוק עד כ 450$. השימושים הם רק לגלישה ו Office. רצוי סוללה חזקה שיכולה להחזיק 6+ שעות. משקל לא חשוב. מסך משהו כמו 12", ואני חייב שגודל המקלדת יהיה 100% (סטנדרטי, לא מקלדת קטנטנה שצריך עט כדי ללחוץ על משהו). בינתיים חשבתי על Lenovo Ideapad S12 (החדש, עם Win7 ומעבד של nvidia), האם הוא מתאים לשימושים שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  16. תקציב מקסימלי למחשב - 4895 שימושים, למה מיועד המחשב? משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - fall out vegas , diablo 3, crysis... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא, הכרטיס מסך בא בגרסת OC של MSI. - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) אני ארכוש בשנה הקרובה מסך בעל רזולוציית FH - איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 דרישות מיוחדות מהמחשב? (כגו…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by V00d00,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, ב-50 שקל עוד סביר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080, אבל רזולוציה לא למשחקים. * באיזה סוג משחקים תשחקו? מה3-5 שנים האחרונות על הגדרות נוחות ושירוץ נחמד. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 5. במידה ו…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by repero,

שלום, צריך להגיע לי מארה"ב asus 1201N, עכשיו הוא מגיע רק עם סטיק של 1 גיגה ראם. הוא תומך בעד 4 גיגה. אני רוצה להוסיף לו סטיק, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה סטיק של 2 גיגה אני צריך לקנות ואם אפשר גם מאיפה ? זה המפרט: http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Black/9727739.p?id=1218161509986&skuId=9727739&st=1201n&cp=1&lp=1 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שלום לכולם, רכשתי מערכת HTPC מאתר : http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2080 השימושים הם :צפייה בסרטי HD,גלישה באינטרנט ותוכנות קלות כגון:אופיס וכתיבת מיילים. רציתי לדעת האם השימושים למחשב זה מספקים?ישל ציין כי מתוכנן OC קליל על המעבד ולכן המאוורר ה"משודרג" יחסית. האם לקחת כ.מסך חיצוני ואם כן איזה? (בתקציב עד 300 ש"ח שייתן תמורה יותר מהמובנה על הלוח) *אין את הלוח עם ציפ'סט G31 במלאי אז לקחתי לוח GAEG41 MG-US2H עם כ.מסך INTEL 4500 לשאלתי האם אוכל להריץ 1080P עם הכ.מסך הנ"ל או שאשדרג לכ.מסך חיצוני. *עדיפות לDDR2-1066 או DDR3 אם נכנס בתקציב סה"כ תקציב כ-3800 ש"ח כולל סט מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by Yehuda7,

במחשבי לנובו יש את כפתור חזור,השאלה היא מה השיחזור הזה מוחק והאם הוא משחזר רק את הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה? זאת אומרת שהקבצים בכונן השני ישארו לי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. התייעצות אחרונה בנושא המפרט בעיקר לגבי הלוח אם שאני לא ממש סגור עליו וגם לגבי הספק! מידע קצר על הדרישות מהמפרט: 1.השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית-פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית 2D בעיקר, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. 2. בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. בנוסף לכך, העורכת הגרפית עוד בחיתוליה +- כך שאין לה צורך של ממש כרגע בכרטיס איכותי. 3.השקט של המפרט מאוד חשוב. אני מודע לכך שמפרט בעלי רכיבי OC הוא לא האידיאלי שבשקטים אבל עד כמה שאפשר.... 8+ 4.האם מתוכנן אוברקלוק? בינוני. אני עדיין לא מתמצא בOC כי אף פעם לא עשיתי אבל לפני שאני אעשה אני אדאג ללמוד זאת…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by YardenRon,

היי חברה.. אני חדש פה בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד ;D * מטרות המחשב: שימוש באוניברסיטה ובבית- תיכנות, אינטרנט, מוסיקה, סרטים ומשחקים (בעיקר משחקי רשת רבי משתתפים עם דרישה לגרפיקה גבוהה) * גודל המסך: 15.4 15.6 * משקל רצוי: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף כמה שיותר בהתאם לחומרה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: HP, DELL * זכרון: לפחות 4GB * מעבד: רצוי מסדרת ה-i התקציב הוא אמנם עד 5000 ש"ח אבל יותר נוטה לכיוון ה-4500 (מוכן לחריגה של 500 אם יש צורך) אני פתוח לכל הצעה.. מעדיף לקנות בארץ אבל אשמח לשמוע גם על…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. פייי יא.... 5 שנים מאז שנכנסתי לכאן.....לפני 5 שנים נרשמתי לפורום וביקשתי מפרט למחשב כן כן גם עכשיו אותו הדבר. אז ככה, הרכבתי מאין סקיצה גסה על המפרט שאני רוצה, אני דיי בטוח שישנם כמה דברים שניתן להוריד ברמה (כמובן באותו הזמן גם את המחיר). הבעיה שלי זה עיניים גדולות ולפעמים אני נסחף ולא מבדיל בין העיקר לבין הטפל, לכן יוצא שאני פשוט בוחר חלקים יקרים בכל האספקטים. בעקרון המפרט שאני רוצה הוא עד 15K, אבל שוב זה תלוי בנחיצות של כמה מהחלקים שבמפרט. מעבד: Intel Core i7 920 Tray - 1,300 -פה אני לא חושב שיש יותר מדי מקום לשחק, אבל אני אשמח לשמוע הצעות אחרות גם כן. לוח אם: Asus P6T7 WS SuperComputer - 2,420 -הלוח הכי יקר של אסוס. ואסוס זה אסוס. חחח סתם... אבל בהחלט לוח מטור…

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?פלוס מינוס 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ביתי - אופיס, קצת משחקים (GTA SA, DIABLO) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת, ע…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. שלום אנשים, אבי רוצה להפתיע את אמי! ולקנות לה מחשב ניד. אין לי כל ידע בנושא הניידים ואני לא יודע מהי הקונפיגורציה האופטימאלית לצרכיה. חשוב שיהיה מסך גדול (מפאת הגיל) (: ומחשב נח מבחינת עכבר מרווח וכו' (אם יש הבדלים בענין הנוחיות). המחשב עבור גלישה באינטרנט ומשחקים בעלי גרפיקה בינונית, איני יודע את שמות המשחקים אבל יודע שמחשב שולחני AMD 4200*2 עם כרטיס מסך GF 8400 מצליחים להריץ את המשחקים על הגבול התחתון ללא עודף כח, כלומר כל קונפיגורציה נמוכה מכך יצרה בעיות שונות. כמו כן חשוב שיהיה כונן קשיח בעל נפח סביר במונחים עכשווים. התקציב שרשמתי בכותרת הוא בעיקר תקוה כיון שאין לי מושג בתחום, במידה ואין ברירה ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. נקודה נוספת, דרוש חיבור רשת, כלומר שניתן יהיה לחבר א…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.