ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי?1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אין בעיה לנצל הכל , אך אם ניתן להגיע לתוצאה מספקת בפחות אני אשמח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא חשבתי על זה עדיין , תלוי בצורך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.solid,autocad,matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?RTS * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה לכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט לאח שלי הקטן - 2500 ש"ח תקציב אז ככה אנחנו רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב חדש אז אני צריך מפרט. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (ילד קטן חח) , שיריץ משחקים טוב (גם משחקים חדשים אם אפשר) יש לו כרגע משחק 1280x1020 שזה 19 אינץ' אם אני לא טועה והוא משחק בכל מיני משחקים (הארי פוטר פיפא קול אוף דיוטי כל מיני משחקים) - בקיצור מחשב לגיימרים ב2500 שקל. אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך בצורב וכונן דיסקטים (אנחנו נעביר את הצורב מהמחשב הנוכחי לחדש). רוצה הרכבה בחנות את ההתקנה אני יעשה לבד. מארז לא משנה כל כך איזה , שלא יתפוס הרבה מהתקציב. את המחשב אנחנו רוצים להזמין מ-KSP בירושלים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 22 אינץ', ואני מעוניין במפרט לגיימר, שיעלה משחקים על הכי גבוה. ללא ספק כח, עם אפשרות לקנות כרטיס מסך מחו"ל במידה ובארץ יקר מדי. חשוב: 4GB זכרון G.SKILL, הארד דיסק 1TB, קירור טוב למעבד ו-I5\AMD הכי משוכלל. *מעוניין לשמוע הצעות עם כרטיס מסך, אך ללא ספק. הספק שיש ברשותי הוא 750W Crossair בנוסף, מארז ולוח אם מתאים, כמובן. ללא צורב וציוד היקפי.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אחרי צבא ואוטוטו מתחיל לימודים אקדמאיים (סטודנט). הרבה זמן אני חושב לקנות מחשב לטובת הלימודים, אחד שאני יוכל לקחת איתי ולא שולחני כמו שיש לי עכשיו. ראיתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-a430m.htm הוא בעל: מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz מסך רחב 15.6 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך ATI Radeon HD 4330 512MB דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel - כמובן שזה הופך להיות 4GB DDR3 1066MHz.. לעניין, דרישותיי הן: מקסימום עלות של 5,000 ש"ח. מסך 15.4-15.6 בלבד, שיהיה LED שהצפייה בו תהיה יפה מוש…
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן לכולם, כמו שכבר ציינתי בכותרת, התקציב נע בין 8500 ל-9000 ש"ח. עקרונית הוא יהווה חלופה לנייח שהיה לי פעם, אזי אשתמש בו להכל פחות או יותר.. ע.משרדיות + משחקים כבדים (עד כמה שאפשר) וצפייה סרטים. גודל מסך, מעדיף בין 15 ל-16 אינץ'. משקל רצוי שהיה סביר, בין 2 ל-3~ ק"ג (לא נייד-נייח בעצם). סוללה, אני מעדיף 8 תאים, ואם לא אז גם 6 זה בסדר. יציאות מיוחדות - "כל המרבה הרי זה משובח" בלוטות' - חייב. צורב DVD - כנ"ל. (LightScribe לא מחייב) קשיח, אני צריך מינימום 500GB, עם דגש על 7200 סלד [סיכוי קלוש, אבל אולי אתפשר על 320] אחריות בינ"ל יכולה להוות בונוס נחמד אבל לא מחייבת. הנטייה שלי היא בכיוון Dell או HP, אבל כל חברה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, צריך מפרט למחשב פשוט לטובת גלישה באינטרנט בעיקר. צריך חיבור HDMI כדי שאפשר יהיה להעביר קבל לטלויזיה. נפח דיסק לפחות 320 וכל שאר הדברים הרגילים: צורב, מקלדת, עכבר. מסך של לפחות 19''. לא חשוב אם רחב או לא (אני מניח שאם יהיה רחב, יהיה יותר מ 19'') העיקר שיהיה טוב. חשוב שהמחשב יהיה עמיד לאורך זמן אם אפשר לגרום לזה לבוא לידי ביטוי במפרט. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 28.02.2010 בשעה 08:32:57 הקפצה...
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב בהקדם אך ורק מ KSP המחשב הוא נייד לשימוש בעיקר למשחקים . אני לא ממש בקיא במה שהולך היום ומה זה כרטיס מסך טוב ואיך זה מתבטא במחשבים הניידים החדשים, אני צריך מחשב במחיר סביר 3000+- ושיהיה לו אופציה להפעיל משחקים כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
]שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהביאו לרמה מספיק טובה בכדי להריץ משחקים חדשים (AC2, Aliens vs. Predator וכו') באופן חלק (FPS 50-60) על הגדרות בינוניות ומעלה. אני בטוח שהשידרוג צריך לכלול כרטיס מסך חדש ויתכן שעוד מרכיבים כמו לוח אם או זיכרון.... טווח ההוצאה שאני יכול להוציא: 1500-2000 ש"ח להלן המפרט הנוכחי שלי: --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------ Version EVEREST v5.02.1750/he Benchmark Module 2.4.258.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer 1HOME …
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לקנות את המחשב הנ"ל. התקציב שלי הוא עד 4000. חשוב לי שיהיה 4GB זיכרון... החלטתי לקנות את המחשב הודות להמלצותיכם עבור מחשב 13", ונראה שהדגם הנ"ל עונה על כל הצרכים (סוללה 6 תאים, צורב פנימי, מעבד 2.2 עד 2 ק"ג). יחד עם זאת, נמלאתי ספקות משום שראיתי שיש המון דגמים. על מנת להוזיל את המחיר הייתי מעדיפה לרכוש את המחשב ללא מערכת הפעלה. מישהו מכיר מקום מומלץ לקנות בו? אגב, הייתי שמחה אם הייתה אפשרות שהמחשב יהיה בצבע אדום... המון המון תודה מראש, ושוב תודה רבה על עזרתכם בבחירת המחשב!
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם...קניתי מחשב נייד hp 2130ej ואני מאוד מאוד מתלהב ממנו חוץ מהכרטיס מסך...אני מאוד התבאסתי ממנו שאני שוקל בקצינות להחליף מחשב בגלל זה.. אז אני יכול להחזיר אותו לחנות ולקנות מה שאני רוצה במקום...אבקש לקבל ממכם חוות דעת טובה .תודה מראש.(דרך אגב חשבתי על המחשב טושיבה L-505-141 כי יש לו כרטיס מסך יחסית טוב) האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות עם אספקה מהירה של עד 3 ימים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ בלבד תקציב: 6000 גג!! יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אין בכלל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: מינימום שנה חברת המחשב הניד המועדפת: ( כרגע יש hp והתלהבתי מהעיצוב שלו) אבל לא משנה לי העיקר שיהיה חברה טובה מערכת הפעלה רצויה…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום מעוניין במפרט למשחקים כבדים. אני לא צריך ציוד היקפי,הרדיסק,כונני סי די רום ווכו. מעוניין במעבד,לוח אם אסוס,מעבד אינטל מתלבט בין ה i5לi 7 זכרונות ספק כח ומארז. תקציב עד 3000-3500 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב ,אז ככה נעבור להוראות: . מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ניתן לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?תכני HD,משחקים קלים-בינוני + א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.MPC-HT,סרטי בלו-ריי בעתיד,בעיקר קולנוע ביתי MKV וכדומה ,אני אציין שיש לי רסיבר תומך בפורמטים החדשים ,אז המחשב צריך לתמוך בהם גם. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך HD READY 32 אינץ.רזולוצי…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה למפרט על פי הדרישות הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים גרפיקה בינונית, פוטושופ ברמת תחביב ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך נוכחי 1280x1024 יכול להיות שישודרג בעתיד * באיזה סוג משחקים תשחקו? wow, fifa, cod * …
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני האמת גם מחפש המחיר של 5000 כולל מסך תגידו מה אתם חושבים ואם כדאי לחפש משהו יותר זול נ.ב. וגם אם כדאי לבקש מהם לעשות אובר קלוקינג נ.ב. אני גם הולך להריץ לינוקס על המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה להזמין מהאתר של DELL את הנייד Stodio XPS 16 i7 ולשלוח אותו לכתובת של חבר בארה"ב עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם בפרטי המשלוח אני יכול לרשום את השם שלי או שאני צריך לרשום את השם של מי שגר בכתובת ( כי הבנתי שצריך אחר כך לבצע העברת בעלות או משהו כזה ומי שאני שולח אליו אך המחשב זה לא מישהו שאני כל כך מכיר אלא חבר שלי נוסע לכתובת הזאת ולכן אני לא רוצה לשגע את בעל הכתובת אחר כך בהעברת בעלות). 2. לגבי שנות אחריות האם מישהו פה יודע איך זה הולך מבחינת האחריות בארץ? האם השנות אחריות שרשום באתר של ארה"ב זה אותם שנות אחריות שיש לי בישראל? או שצריך להוסיף כסף? פרטים בבקשה אם מישהו יודע. 3. לגבי החיבור לחשמל בארץ, מה נהוג לעשות כדי להתאים את החיבור לארץ? כבל אחר? שנאי…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים. המחיר כולל מסך ומערכת הפעלה בבקשה. אין בקשות מיוחדות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב לבית, מחשב שישרת אותי לפחות 4 שנים בזמן הלימודים ושיהיה לי ראש שקט... לא מחשב מטורף מדיי.. בעיקר למשחקים... אני צריך גם מסך חדש... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר למה לא... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר למשחקים, גלישה, הורדות באימיול, צפיה בסרטים בHD... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני אשחק במשחקים... לא חובה בהגדרות מקסימליות... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אנ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לת'רד "מפרטים לגרפיקה - גרפיקאים כנסו" אני מבקש לתת רשימת דרישות ממוקדת יותר. התקציב: מתחילים מ-3000. אםשר לעלות ב- 10-15%. התוכנות הרלוונטיות נכון להיום (לפי כמות השימוש): Autocad Revit Matlab Photoshop Sketchup מה חשוב? (פחות או יותר לפי סדר חשיבות) רכיבים אמינים ואחריות טובה. ביצועים. תמיכה בשדרוגים של המערכת (זכרון, כ. מסך, דיסק קשיח...). פעולה יחסית שקטה. על מה אפשר לוותר בקלות? אין צורך במסך או כל ציוד היקפי אחר. נפח אחסון. היום אין לי שום צורך ב hard disk בגודל 1T ואפילו 500G זה כנראה יותר ממה שאני צריך. זה כמובן לא יפריע אבל הרבה יותר חשוב שיהיה מהיר ואמין. אם יהיה צורך אקנה עוד בעתיד. הערות: * עד כמה שידוע לי Revit לא משתמשת בכ. מסך בשביל לעשות את …
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Tray http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=950202 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=102&Cat2ID=0&pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Value יחידות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=102&Cat2ID=0&pid=SAM-DD-35-750SATA32M כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=C3D-H5870-1GD5E-HDMI צורב Samsung SH-S223 X22 S…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה או לא. אני מחפש מסך 15.4/6. מעבד שיריץ משחקים לא את החדשים ביותר אבל פה ושם PES.. 4GB זכרון לא פחות ולא יותר. כונן קשיח של 250GB. ננעלתי על המחשב הזה בגלל איכות הבנייה ובכלל הסידרה הזו ממש טובה. השאלה אם יש משהו יותר טוב שבנוי מאותו סגנון קשיח ויוקרתי באותו איזור מחיר של עד 1100$ (הרכישה תבוצע בארה"ב). אשמח לקבל המלצות למחשבים או לאישור רכישת המחשב הנוכחי והאם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו במחיר נמוך יותר ממה שמוצע באתר של DELL כי שם הוא הכי זול ובחנויות גדולות לא ממש מוכרים את הסידרה הזאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב לפני מספר ימים חבר טוב שלי ביקש שאבנה לו מיפרט למחשב שהוא מעוניין לרכוש אבל אין לי יותר מידי זמן אני מתחיל פרוייקט מודינג וגם אני בונה מיפרט לעצמי וגם נא לא לישכוח שאני לומד באוניברסיטה אז אין לי זמן ולכן אני מבקש את העזרה שלכם בתודה מראש רום דבר אחרון הוא רוצה I5 או I7 הוא אמור לבחור בין השניים מחר!!! 1. מה התקציב המקסימלי?5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?הכול אינטרנט,אופיס,משחקים ברמה בינונית,ועריכת אודיו. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אאאא אני לא יודע באיזה תוכנות ספציפיות הוא משתמש ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לשם פרנסה …
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500-2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים עבודת מישרדיות ומשחקים קלים עד בינוניים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אחי משחק במשחקים ממש ישנים אולי מקסימום NFS MOST WANTED ומשחקים להורדה מנענע חח ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא צרכים בסיסיים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?NFS FIFA 10 ו משחקי רשת combat arms …
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא מחשב נייד בתקציב של 4000 שקלים ששימושו העיקרי יהיה עבודה גראפית photoshop, illustrator, flash, after affects בעיקר כרגע ההצעה הכי טובה שמצאתי היא זאת: מחיר: 4250 אני יודע שהמעבד יחסית טוב אבל הכרטיס מסך אני לא בטוח לגביו וגם החברה שמעתי עליה דברים פחות טובים וגם, מזה אומר: ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 2234 MB HyperMemory מה דעתכם? ואם יש למישהו רעיון יותר טוב אני אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים לא מוצא דרייברים. הצילו !!!! Satellite L355D צריך דרייברים של כרטיסי רשת, מסך, וקול. http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=DL&os=&category=&moid=2059352&rpn=PSLE8U&modelFilter=L355D-S7815&selCategory=3&selFamily=1073768663 תודה רבה. אהה.... XP עדכון: מצאתי. נשאר לי כרטיס רשת. (לא אלחוטי)[br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 00:58:55 מצאתי הכל.ימח שמם! למה אני צריך לגרד את זה מרחבי הרשת? למה באתר יש להם רק דרייבר של מודם, וכרטיס רשת אלחוטי? למה הם לא מפרטים איזה כרטיס קול, רשת, וכו? ולמה אני צריך לפרק את המחשב כדי לגלות את זה? לא משנה... העיקר שיש הכל.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-