ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? עיבוד תמונה (דרוש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם כמות גדול של יותר מ20 תמונות בשניה * גודל המסך?מעל 15 * משקל רצוי?עוצמת המחשב חשובה יותר משמשקל , אבל עד גבול מסויים * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?כמה שיותר זמן סוללה- חשוב מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?רצוי הרבה יציאות USB * בלוטות?כן, חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?מעל 200 * צורב יש צורך בצורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אכן כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב שיהיה אמין
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט בן 16, אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים + שימוש אישי , אין לי ידע רחב, אבל אני קראתי כתבה ומצאתי את המחשב הנייד : Packard Bell EasyNote TJ75-JO-200IL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333&perur= במחיר 4500 ש"ח, השאלה - האם כדאי לי , ואם כן היכן אני אמצא אותו . חשוב לי סרטים, יציאות (HDMI&VGA), ואי-פיי , 320GB או 500GB, מוסיקה, מסך טוב, זיכרון, צבע שחור/כסוף (נורמלי), סוללה חזקה לא חשוב לי - במשחקים אני לא נוגע, אולי סוליטר מידי פעם, משקל (התאמנתי מספיק בשביל זה) תודה מראש, ליאב Facebook - Liav Eliyahu
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימוש הוא לסרטים סדרות גלישה בינטרנט קידוד וידאו וכל מיני. בעתיד (תוך 3 חודשים) אני אקנה כרטיס מסך ואז גם משחקים. חשוב לי אפשרויות שידרוג ושקט. שימו לב שהאפשרות של לחכות קצת על מנת שיהיה לי יותר כסף למחשב לא אפשרית כי אני בלי מחשב כרגע. בנוסף אני לא מעוניין לקנות מחשב עם כרטיס מסך והכל עכשיו משום שהוא יהיה ברמה נמוכה יותר. מעבד : amd phenom II X4 925 Box gigabyte ga-ma785gt-ud3h 4GB DDR3 1066/1333 samsung spinpoint f3 500gb צורב LG או סמסונג lancool k60 ספק או VX450 או סיסוניק 500ET
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב בהקדם אך ורק מ KSP המחשב הוא נייד לשימוש בעיקר למשחקים . אני לא ממש בקיא במה שהולך היום ומה זה כרטיס מסך טוב ואיך זה מתבטא במחשבים הניידים החדשים, אני צריך מחשב במחיר סביר 3000+- ושיהיה לו אופציה להפעיל משחקים כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך - למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, תכנות (לא כבד מדי), משחקים, סדרות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פיירפוקס, Visual Studio, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא הכי כבדים שיצאו הרגע לשוק, לא גיימינג כבד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
]שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהביאו לרמה מספיק טובה בכדי להריץ משחקים חדשים (AC2, Aliens vs. Predator וכו') באופן חלק (FPS 50-60) על הגדרות בינוניות ומעלה. אני בטוח שהשידרוג צריך לכלול כרטיס מסך חדש ויתכן שעוד מרכיבים כמו לוח אם או זיכרון.... טווח ההוצאה שאני יכול להוציא: 1500-2000 ש"ח להלן המפרט הנוכחי שלי: --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------ Version EVEREST v5.02.1750/he Benchmark Module 2.4.258.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer 1HOME …
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3.5 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח (רק במקרה ממש דחוף) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280 x 1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? יריות, אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש …
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם...קניתי מחשב נייד hp 2130ej ואני מאוד מאוד מתלהב ממנו חוץ מהכרטיס מסך...אני מאוד התבאסתי ממנו שאני שוקל בקצינות להחליף מחשב בגלל זה.. אז אני יכול להחזיר אותו לחנות ולקנות מה שאני רוצה במקום...אבקש לקבל ממכם חוות דעת טובה .תודה מראש.(דרך אגב חשבתי על המחשב טושיבה L-505-141 כי יש לו כרטיס מסך יחסית טוב) האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות עם אספקה מהירה של עד 3 ימים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ בלבד תקציב: 6000 גג!! יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אין בכלל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: מינימום שנה חברת המחשב הניד המועדפת: ( כרגע יש hp והתלהבתי מהעיצוב שלו) אבל לא משנה לי העיקר שיהיה חברה טובה מערכת הפעלה רצויה…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לרכוש נייד שישמש למטרות רבות צפייה בסרטי 1080p,עריכת וידאו ,אז חשבתי ללכת על המעבדים החזקים של אינטל מסדרת core i5-core i7 שיהיו טובים לעתיד גם במחשבה על ריבוי משימות. דבר שהוא מעט חשוב לדידי הוא עניין הניידות :רוב הניידים בטווח האינצ'ים (15-16)שציינתי בכותרת נעים סביב 2.8 ק"ג האם יש נייד מדגם מסויים שהוא קל מהשאר ? כמו שהבנתי דגמי dell corei7 בעייתיים אז די ירדתי מהכיוון של dell . תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כ- HTPC - יישב בסלון. המטרה צפייה בסרטים וסדרות. יחובר ל - LCD (חשוב שיהיו בו כל היציאות כמובן - HDMI , VGA USB וכדומה.) אני מעוניין שיהיה גם קטן ויפה וגם טוב כמובן , חשוב שיכלול כונן /צורב DVD + אפשרות לחבר שלט. יהיה נחמד אם יהיה ניתן לחבר לממיר או לטלויזיה לצורך הקלטה. תודה מראש לכל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה לבניית מפרט למחשב סלוני. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט סדרות וסרטים (גם בHD) OFFICE 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר המתאימים למערכת סלונית. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקים צורב כרטיס טלוויזיה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך בכונן קשיח אחד בלבד בגוד…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש לצרכי עבודה מחשב נייד אשר מיועד לשימוש בתוכנת צילום מתקדמת מאוד, אשר דורשת כרטיס מסך חזק לעניין. המחשב צריך שיהיו בו את הדברים הבאים: חיבור FireWire מובנה לפחות 2 גי'גה זיכרון יציאת VGA כרטיס מסך חזק לעבודה גרפית אשמח לכל מי שיוכל לעזור או לפחות לתת כיוון, בברכה, עדן
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת, עם הבנה בסיסית במחשבים. מסך 14-15, לא משנה מט או מבריק. התוכניות המופעלות - office בסיסי כולל אאוטלוק, סקייפ, קצת גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים (לא מחייב HD ב 1080) ותמונות. אם יש כפתורי גישה מהירה, מה טוב. זמן סוללה לא פחות מ2.5 שעות. משקל ברוטו לא עולה על 3 ק"ג. wifi תקן N - בונוס נחמד אבל לא חובה. חיבור DVI\HDMI\display port - עדיף אחד מהם, שיהיה גם חיבור דיגיטלי ולא רק אנלוגי VGA, אך גם זה לא חובה. מצלמה built in - חובה. ניתן לחרוג מעט צפונה עם המחיר באם יש הצדקה ואין צורך במערכת הפעלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 22 אינץ', ואני מעוניין במפרט לגיימר, שיעלה משחקים על הכי גבוה. ללא ספק כח, עם אפשרות לקנות כרטיס מסך מחו"ל במידה ובארץ יקר מדי. חשוב: 4GB זכרון G.SKILL, הארד דיסק 1TB, קירור טוב למעבד ו-I5\AMD הכי משוכלל. *מעוניין לשמוע הצעות עם כרטיס מסך, אך ללא ספק. הספק שיש ברשותי הוא 750W Crossair בנוסף, מארז ולוח אם מתאים, כמובן. ללא צורב וציוד היקפי.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1.לא אוכל לחרוג מ4 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22' * באיזה סוג משחקים תשחקו? מאמריקס ארמי עד קרייסיס * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, כל ספק ומארז מחברה טובה יעשו את העבודה (יש לי ניסיון ככה שאני לא מדבר בתיאוריה) 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אני אחרי צבא ואוטוטו מתחיל לימודים אקדמאיים (סטודנט). הרבה זמן אני חושב לקנות מחשב לטובת הלימודים, אחד שאני יוכל לקחת איתי ולא שולחני כמו שיש לי עכשיו. ראיתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-a430m.htm הוא בעל: מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz מסך רחב 15.6 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך ATI Radeon HD 4330 512MB דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel - כמובן שזה הופך להיות 4GB DDR3 1066MHz.. לעניין, דרישותיי הן: מקסימום עלות של 5,000 ש"ח. מסך 15.4-15.6 בלבד, שיהיה LED שהצפייה בו תהיה יפה מוש…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים. המחיר כולל מסך ומערכת הפעלה בבקשה. אין בקשות מיוחדות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה להזמין מהאתר של DELL את הנייד Stodio XPS 16 i7 ולשלוח אותו לכתובת של חבר בארה"ב עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם בפרטי המשלוח אני יכול לרשום את השם שלי או שאני צריך לרשום את השם של מי שגר בכתובת ( כי הבנתי שצריך אחר כך לבצע העברת בעלות או משהו כזה ומי שאני שולח אליו אך המחשב זה לא מישהו שאני כל כך מכיר אלא חבר שלי נוסע לכתובת הזאת ולכן אני לא רוצה לשגע את בעל הכתובת אחר כך בהעברת בעלות). 2. לגבי שנות אחריות האם מישהו פה יודע איך זה הולך מבחינת האחריות בארץ? האם השנות אחריות שרשום באתר של ארה"ב זה אותם שנות אחריות שיש לי בישראל? או שצריך להוסיף כסף? פרטים בבקשה אם מישהו יודע. 3. לגבי החיבור לחשמל בארץ, מה נהוג לעשות כדי להתאים את החיבור לארץ? כבל אחר? שנאי…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא מחשב נייד בתקציב של 4000 שקלים ששימושו העיקרי יהיה עבודה גראפית photoshop, illustrator, flash, after affects בעיקר כרגע ההצעה הכי טובה שמצאתי היא זאת: מחיר: 4250 אני יודע שהמעבד יחסית טוב אבל הכרטיס מסך אני לא בטוח לגביו וגם החברה שמעתי עליה דברים פחות טובים וגם, מזה אומר: ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 2234 MB HyperMemory מה דעתכם? ואם יש למישהו רעיון יותר טוב אני אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי... מחשב לעבודות גרפיקה כגון AUTOCAD, REVIT, SKETCHUP, PHOTOSHOP וכדומה ... * לא מעוניין ב AMD ו RADEON התקציב הוא 3000 ש"ח אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט הזה.. 1 Intel Processor Core I3 540 3.06GHz Dual Core Socket 1156 &695 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 &579 ש"ח 1 G.Skill 4GB Kit ECO DDR3 PC3-10666 1333MHZ 9-9-9-24 F3-10666CL9D-4GECO &645 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS &253 ש"ח 1 Gigabyte nVidia Geforce GT240 1Gb GDDR3 PCIe Retail &545 ש"ח 1 Seasonic S12II-430 Active PFC 430W &316 ש"ח 1 LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x…
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Tray http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=950202 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=102&Cat2ID=0&pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Value יחידות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=102&Cat2ID=0&pid=SAM-DD-35-750SATA32M כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=C3D-H5870-1GD5E-HDMI צורב Samsung SH-S223 X22 S…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. תקציב - עד 4000, אפשר לחרוג אם זה מקפיץ את הביצועים בצורה משמעותית. 2. שימושים - משחקים, סרטים ושימוש כללי... 3. יש לי מסך 22' רזולוציה מקסימלית 1680X1050 4. בלי ציוד הקפי, אם צורב דיוידי נכנס בתקציב לא על חשבון משהו אחר אז אפשר. 5. השקט חשוב לי מאוד ! 6. לא מתכנן אוברקלוק כל עוד המחשב חדש ומריץ הכל. 7. יש לי כבר מערכת הפעלה 7. 8. אזור מגורים - מודיעין/ירושלים - חשוב לי שהחנות תהיה באזור מגורי אבל אני מוכן להתגמש לאזור המרכז. חוץ מזה אני רוצה מארז יפה שמושך את העין, משהו סטייל ה TT-sopranoRS האם יש טעם לחכות לטכנולוגיה/נפילת מחירים מסויימת שאמורה לקרות בקרוב ?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, טוב אני חייב לציין שהתייאשתי לחלוטין, בזמנו היה מאוד קל להבין איזה מחשב נייד מתאים לך כי לא היו כל כך הרבה ומגוון אפשריות, היום אני מבין שצריך תואר ראשון בשביל למצוא את הנייד שמתאים לך אז קודם כל נתחיל עם התקציב, יש לי 7 אלף להשקיע במחשב נייד אבל אם אפשר בפחות אז למה לא? (גם דיי מומלץ) השימושים של המחשב נייד מתחלקים ל2, בבית ובחוץ שאני מתנייד איתו ולכן עשיתי רשימה. בבית: • גלישה באינטרנט • עבודה משרדית • קריאה וכתיבה של טקסטים (חשוב מאוד שיהיה בעל מסך איכותי ונעים לעיניים, נתקלתי לא פעם במסכים שאחרי חצי שעה עבודה עליהם במיוחד עם טקסטים יש לך כאב ראש...) • הצגת תמונות ולכן חשוב שיהיה חיבור HDMI. בחוץ: • אינטרנט • משחקים קלים (לדוג' Worms, PES10 וכו'...) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אני צריך את המחשב לשני שימושים עיקריים: אופיס ותכנות. כמובן שהפרמטר השני הוא הדומננטי ביותר, אך יש חשיבות רבה גם לנוחות המקלדת להקלדה מהירה ולנוחות העכבר (אני רוצה להשתמש במחשב גם כדי לסכם שיעורים). רמת התכנות שלי היא לא גבוהה במיוחד כרגע, ולכן אני רוצה מחשב כדי שאוכל להשתפר בעניין. אני לא צריך מחשב "סופר" מהיר אלא רק מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ברמה בינונית בצורה סבירה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב כ"כ למרות שאשמח ככל שיהיה קל יותר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו באיזור ה3.5 שעות נשמע לי סביר בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אני צריך 3USB, יציאת SD ואם אפשר אז גם PCMCIA * בלוטות? לא קריטי. * גודל …
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-