ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב חדש ויש מישהו שמתעניין לקנות את המחשב הישן שלי, תהיתי כמה הוא שווה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P5KC זיכרונות: g.skill ddr3 ripjaws 4gb cl9 כרטיס מסך : Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe כונן אופטי : Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 ספק : Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז : GIGABYTE 3D AURORA קירור מעבד :Scythe Infinity תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, ניגשתי לחנות המחשבים הקרובה לביתי, לא מדובר ברשת או משהו כזה, סתם חנות מחשבים ממוצעת, שבחרתי מטעמי נוחות, כי כמה שיותר קרוב, יותר טוב. שוחחתי עם האיש מכירות ואמרתי לו שאני מחפש מחשב+מסך למטרת משחקים כבדים, סרטים ומוזיקה. מסגרת התקציב הכוללת הינה 4,500 ש''ח וקיבלתי הצעה כזו: מעבד- E7500. זה מה שהוא רשם לי בפתק, אני יודע שחסרים פרטים, אבל זה נחשב למעבד טוב? לוח אם- asrock G-41 (מישהו שמע על החברה הזו?) זיכרון- 4 GB הארד דיסק- 1 TB כרטיס מסך- 9800 עם 1 TB זיכרון הוא הציע לי גם מארז, רק שאני לא ממש יודע עליו פרטים, המארז עצמו נראה בסדר והוא התחייב שהמחשב יהיה שקט עם טמפ' נמוכות. הוא הציע לי גם מסך 22 אינץ' של preview בשווי 980 ש''ח. אז מה יש לנו? מפרט ב3200 ומסך ב980 ש''…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום כולם, הדרישות הן שהמארז יהיה מארז HTPC נמוך ושקט. שיוכל לנגן סרטי 1080HD ולתפעל אינטרנט בקלות. כולל צורב DVD כונן קשיח גדול (מעל 500 ג'יגה) רצוי כרטיס מסך חיצוני מבית ATI אבל לא חובה אם הכרטיס המובנה בלוח אם יספיק לתכני FULL HD. ללא כרטיס עריכה או טלויזיה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בבקשה עד 2000 שקלים, אפשר לנצל את כל התקציב. תודה רבה לעוזרים, עידו.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי DV7 של HP שהאחריות נגמרה. בזמן ההאחרון הוא נכבה לי בפתאומיות והבנתי שזה כי הטמפרטורה ממש גבוהה.. לאחר שהוא מתקרר הוא חוזר לעבוד הטמפרטורה מגיעה ל 95 מעלות ב GPU ובCORE.. מה אני יכול לעשות???? חייב עזרה לפני שהוא ישבוק חיים...
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ 2500 שח, או 3500 עם מסך. הרכבתי ב KSP את המפרט הבא. אשמח להערות ו/או הארות. המחשב ישמש אותי לדברים הסטנדרטיים (אינטרנט + אופיס), וכמו כן משחקים. יש לציין שאני לא graphics whore ולכן אני לא צריך להריץ אותם ברזולוציה 4096*2048. minimum settings מספק בהחלט. בתודה לעונים. מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך Zotac 9600GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט. תקציב 1500-1700 ש"ח ייעוד: כללי, שימוש ביתי, ללא משחקים יצרן מעבד: לא משנה לוח אם: בסיסי אך אמין כרטיס מסך: מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי מסוג RADEON x300 128MB אלא אם בלוח יש במקרה משהו טוב יותר. זיכרון: 2GB , אם בלוח יש רק שני סלוטים, אז בצ'יפ אחד, כדי שניתן יהיה להוסיף זיכרון בעתיד. או 3GB אם אפשרי דיסק קשיח: 1TB של חברה אמינה. הדיסק יהיה במחשב שעובד כמעט תמיד ומשמש גם כ"כונן רשת" לשאר המחשבים בבית מקלדת: טובה ונוחה ופשוטה (מיקרוסופט/לוג'יטק) מארז: רגיל, העיקר שהספק יספיק לכל הנ"ל, הצורב לבן אז עדיף מארז כסוף/לבן, אם במקרה יש אין צורך ב: מסך עכבר צורב (קיים צורב חדש בן שנה SATA) כרטיס מסך הערה: אני מתכוון לחבר דיסק קשיח wd 160GB s…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לצרוב סרטים בכונן DVD ולא מצליח. ניסתי במספר תוכנות וזה כותב לי שאני צריך לאתחל את הכונן. לפעמים זה כן צורב לי אך הדיסק לי עובד לי בשום DVD. אני חייב לציין ששירים זה צורב לי בלי בעיה ושיש לי חבילת מקודדים הכי חדשה שיש. מה הבעיה ????? :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מפרט בתקציב של עד 5K אם אפשר לחסוך בתקציב, אז בכיף. השימוש העיקרי יהיה משחקים, COD:MW2, DIRT2, BF:CP2... מסך FULL HD גודל 22' רמקולים יספיקו ערכה של 2.1, לא משהו מפוצץ. מקלדת+עכבר אלחוטי השקט של המפרט לא קריטי, אבל אפ אפשר זול ושקט - בכיף לא מתוכנן שום OC אם אפשר להרכיב מפרט מ-KSP לא מתכנן להוסיף מערך SLI/CF
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מטרות המחשב יהיו בעיקר לאיטרנט,משחקים כבדים יחסית,מוזיקה ,סרטים,אופיס 2007. חשבתי על ה HP פביליון,שדווקא יצא לי לפגוש כמה דגמים ממש נחמדים של המחשבים האלה,ויש אותם לכמה חברים שלי. אך האמת שאני לא מעודכן,ויכול להיות שאני מפספס דגמים של חברות אחרות שיכולות להאיר את עיניי. אבקש את עזרתכם,ואם אפשר הפניה לאתר ממנו לקוח הדגם. רצוי מאוד שתהיה חנות מבאר שבע. ד"א יש אפשרות לחריגה לא משמעותית-200+/-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? אני צריך את המחשב לשני שימושים עיקריים: אופיס ותכנות. כמובן שהפרמטר השני הוא הדומננטי ביותר, אך יש חשיבות רבה גם לנוחות המקלדת להקלדה מהירה ולנוחות העכבר (אני רוצה להשתמש במחשב גם כדי לסכם שיעורים). רמת התכנות שלי היא לא גבוהה במיוחד כרגע, ולכן אני רוצה מחשב כדי שאוכל להשתפר בעניין. אני לא צריך מחשב "סופר" מהיר אלא רק מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ברמה בינונית בצורה סבירה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב כ"כ למרות שאשמח ככל שיהיה קל יותר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו באיזור ה3.5 שעות נשמע לי סביר בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אני צריך 3USB, יציאת SD ואם אפשר אז גם PCMCIA * בלוטות? לא קריטי. * גודל …
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למפרט עד 4K ויש כמה דברים שאני רוצה שיהיה בו. i7/i5 לפחות 4 ג'יגה ראם כרטיס מסך תומך DX11 אין צורך בכונן דיסקים,יש לי אחד טוב ממחשב אחר שאפשר לשים במחשב החדש. תודה רבה למי שיכול לעזור
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
10" יספיקו זמן סוללה מקסימלי מקלדת נוחה, טאץ' פד נוח. בלוטוט עבודה יום-יומית רגילה, אופיס, אינטרנט, IM, יוטיוב וכו' (חשוב שיוטיוב יפעל חלק על פול סקין). עבודה חלקה עם וינדוס 7 (ישודרג ל-2 גיגה כמובן). אגב, סורי שאני פותח דיון חדש על שאלה כ"כ פשוטה, אני לא רואה את הסטיקי שהיה בנושא הנטבוקים...
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמסוגל לטפל באינטרנט, קצת תוכנות אופיס, מדיה (סרטים תמונות), וגם לספק יכולת משחקים סבירה. התקציב - עד 2500 ש"ח למחשב ללא מסך וללא אביזרים נילווים. קיבלתי את המפרט הבא: · לוח: GIGABYTE INTEL GA-EP43T-UD3L DDR3 1600MHZ · זיכרון: ddr3 - 4giga – שני סטיקים של 2GB 1333 Mhz CL9 KINGSTON · מעבד: E7500 2.93G CORE2D 1066MHZ 3M BOX · דיסק קשיח: HITACHI 320GB 16M SATA II או כל דיסק SATAII בנפח 200-320 ג'יגה מיצרן מוכר אחר. · כרטיס מסך: ATI VTX3D HD 4670 1GB DDR3 HDMI/ DVI / VGA · ספק כח: Spire Jewel 550WATT או כל ספק 450W-550W מיצרן מוכר אחר. · צורב DVD: LG GH22NP20 · מארז: נתנו לי Compucase 6A19 אבל האמת הוא שהוא לא מאד מו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישמש לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים (FHD). תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד IBM T21, דיי ישן וכבר הרבה זמן ל השתמשתי בו, ועכשיו יש לי שימושים בשבילו. אבל בגלל שכבר המון זמן לא נגעתי בו, שכחתי את הסיסמא, הוא נעול עם סיסמת ביוס, מה ניתן לעשות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים, צפיה במצגות מ-CD או DVD, צפיה בסרטים באיכות שאינה HD * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל עדיף HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *זכרון: לפחות 2GB *מער' הפעלה: חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים ולראיית תכנים וסרטים של FHD תקציב עד 5000שח כולל מסך,עם חריגה מסויימת. להלן המפפרט הסופי שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 938.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev 2 - 1 1 Gigabyte MA-790XT-UD4P AMD790X+SB750 CHIPSET 639.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5 572.00 ₪ - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 1,497.00 ₪ - 1 1 HEC Win+ 600 600W ספק כוח 392.00 ₪ - 1 1 מסך של סמסונג 23 אינטש P2350 לגבי הזיכרונות, אני לא סגור על זה שהלוח תומך ב 1666, עד כמה ההבדל יהיה בין 1666 ל 1333…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה לבניית מפרט למחשב סלוני. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט סדרות וסרטים (גם בHD) OFFICE 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר המתאימים למערכת סלונית. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקים צורב כרטיס טלוויזיה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך בכונן קשיח אחד בלבד בגוד…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים הבנתי שאתם לא אוהבים להוריד... אז הינה פרטים חלקיים מאוד... Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) …
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב של לנובו בארץ - lenovo g550 2958-92G הבנתי שהאחריות הוא נושא מהותי במחשב נייד. הבנתי שיש יבואן רישמי שנותן אחריות ויבואונים מקבילים שגם הם נותנים אחריות. הבנתי שהאחריות הטובה ביותר היא אצל היבואן הרשמי. מי היבואן הרישמי של מחשבי לנובו?מה זה אחריות בינלאומית? מה אני צריך לוודא בנושא האחריות בזמן הקניה? אשמח להבהרות , בתודה איציק
-
- 4 תגובות
- 14k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר שרוצה לקנות מחשב חדש. עיקר השימוש יהיה פוטושופ ואילוסטרייטר, עם קצת סולידוורקס. בניתי לו מפרט, אבל רציתי את עצותיכם כי יש כמה אלמנטים שאני לא בטוח לגביהם. הנה המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪934 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪564 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪391 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪640 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9500G…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עם מסך מגע מסתובב לטאבלט, הכולל בתוכו GPS וסלוט לכרטיס סים. עדיפות לHD SSD אבל לא חייב (אוכל להחליף) השימוש העיקרי שלי בו יהיה לניווט בהתקנה לרכב. גודל מסך 8-10 אינצ' (לא חובה) יש דגמים כאלה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-