ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לבנות מחשב אטום קטן עד אלף שקלים שישרת אותי למטרות הבאות: - גלישה באינטרנט (מספר טאבים בו זמנית) - הורדות בביטורנט (קליינט הורדות שיעבוד מסביב לשעון) - צפייה בסרטים/מוזיקה (xvid/divx/720p) - עבודות משרדיות (אופיס ומיילים) - משחקי דוס - נוסטלגיה (מה לעשות אני חולה על השטויות האלה) - משחקים ישנים.. לא משהו ברמה של COD. - שקט שקט שקט וקומפקטי מאוד חשוב לי... (בלי ספק חשמל עם מאווררים וכל זה.. אלא משהו בסגנון שהבאתי 60 וואט חיצוני, ורצוי שלא יהיה מאוורר למעבד ואם יש אז שקט ביותר כמה שניתן) זה מה שהצלחתי לבנות לבד, מה דעתכם? האם למישהו יש אפשרות לחוות דיעה ואם למישהו יש ניסיון אישי אז מה טוב לוח אם Intel BLKD945GCLF2D Little Falls + Intel Atom…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור המחשב מיועד למשחקים, ללא OC, עם מסך 24'' wide. פירוט הזמנה קטגוריה מוצר מחיר כמות • מעבד INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX 1036₪ 1 • לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 594₪ 1 • זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION - LV : OCZ3G1333LV4GK 635₪ 1 • כרטיס מסך SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL 1505₪ 1 • צורב DVD LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA 125₪ 1 • מארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU 301₪ 1 • מקלדת LOGITECH MEDIA KEYBOARD 105₪ 1 • עכבר MICROSOFT BASIC OPTICAL MOUSE - BLACK - USB 50₪ 1 • ספק כוח SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL 385₪ 1 • קרור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 136₪ 1 • קרור למארז SCYTHE SLIP STREAM 1…
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש לאחרונה, נתקלתי במחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1557-720-ati.htm והוא נראה לי ממש אחלה הצרכים שלי הם העיקר משרדיים אבל משרדיים כבדים... הרבה תוכנות במקביל ותוכנות כבדות סטייל פוטושופ אני צריך שהמחשב יהיה מסוגל להריץ הכל ולעבוד חלק. אני גם מעוניין להריץ משחקים דיי חדשים שיוצאים לשוק היום, לדוגמא Starcraft2 אתם חושבים שהמחשב הזה יהיה מסוגל להריץ משחקים כאלו? אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 35 שקלים. אני דיי מתפלא כי ממה שקראתי, מבחינה של שיטות העברה נתונים לא יכול להיות כבל כזה. רשום שזה עובד רק עם כרטיסי מסך לא מובנים. האם יש פתרון זול לחיבור מחשב נייד חדש לטלוויזיה ישנה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי ימים של חרישת הפורומים כאן ואתרים אחרים בניתי מפרט אני אשמח לקבל עליו דעות, בעיקר דברים שאתם חושבים שעשיתי לא טוב סכום של כול פריט אני לא יכול לרשום כי זאת עסקה חבילה שראיתי ושידרגתי אז אני אתן מחיר סופי. מארז - רגיל ATX מעבד - AMD Athlon II Quad Core 620 2.6Ghz לוח אם - Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3096&%20ProductName=GA-MA770T-UD3P דסיק קשיח - WD 500GB SATA2 32MB Buffer זכרונות - 2 יחידות של Patriot Signature DDR2 800MHz 1GB ספק - Hec Win+600 12Ccm Fan 600W http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ צורב - Optiarc SATA DVD כרטיס מסך - Sa…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי נייד ASUS Eee pc 1101 ha יש לי בעייה עם השן הכחולה במחשב פתאום היא הפסיקה לעבוד ואני לא יודע מה לעשות איך אני יכול להפעיל אותה !! בנוסף יש לי עוד שאלה המחשב הנייד שלי מחובר לחיבור אינטרנט קווי האם יש אפשרות שאני אוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי דרך הנייד זאת אומרת אם יש לי אייפוד טאץ' ואני רוצה להחבר לרשת אלחוטית אני יכול להפוך את המחשב הנייד לסוג של נקודת גישה ולהתחבר ממנו לרשת האינטרנט ??
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מעוניין לברר לגבי אפשרות של ייבוא DELL INSPIRON 1645 i5 מאתר דל באנגליה האם למישהו יש ניסיון עם קנייה שכזו אשמח להנחיות. קראתי את ההתיחסות לגבי רכישה מארה"ב לא ברור לי עם רכישה מאנגליה זה הליך זהה והייתי מעוניין לקבל פרטים לגבי זה. תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב Thinkpad T510 שמשמש לנסיעות ולעבודה כללית (דרך אגב לכל מי שמתעניין המחשב מצויין), ברצוני לרכוש נייד נוסף שמיועד להתנייד מעט מאוד בתוך הבית (מיטה-שולחן) ולשמש בעיקר כתחנת מולטימדיה לסרטים טלוויזית אינטרנט גלישה וכדומה ללא כל צורך במשחקים. אין כל חשיבות למשקל המחשב. חשוב בעיקר שאיכות התמונה תהיה גבוהה ושהמחשב יהיה ככל האפשר שקט.(איכות הרמקולים פחות קריטית אני מחבר אותו לרמקולים חיצוניים) אני הסתכלתי עד עתה על 3 דגמים שחשבתי שאולי עונים על הצרכים 1. LENOVO G550 2958-92G 15.6'' T6600 GEFORCE 105M 512MB + 4GB + 500GB + WIN7 2. מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי Acer Aspire Ati Radeon 5470 http://www.notebookclub.co.il…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב לעבודה משרדית, לשימוש בעיקר של אופיס וגלישה באינטרנט, חשוב שיהיה גם אמין ושקט. וכמו שציינתי בכותרת עד 2000 ש"ח תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, היום יצא לי לחשוב על זה קצת ומעניין אותי מה אתם חושבים. יש אצל הסבים שלך מחשב ישן + מסך ישן (מחשב מבוסס Pentium 3 500 ו מסך CRT 17" של MAG) הייתי רוצה לקנות להם מחשב חדש ויש לי התלבטות : מצד אחד ברשתות הגדולות (כדוגמאת אייבורי וKSP) מציעים לי "מחשבי חבילה", שהם מפרטים מוכנים שהרשתות הנ"ל מכינות מבעוד מועד ככל הנראה בכמויות מסויימות ומוכרות במחיר זול. היתרון של זה הוא מובן מאליו - המחיר - קשה לי להאמין שאפשר להרכיב מחשב דומה מחלקים בלבד במחירים הנ"ל. מצד שני יש איזו אמירה שהיא בגדר מיתוס (או שלא) שלצורך הרכבת המפרטים האלה משתמשים בחלקים סוג' ב'/פגומים/משומשים/מחודשים מה שמביא לכל מיני בעיות בעתיד, מימוש האחראיות מהר מהצפוי ובקיצור כאב ראש. מצד שני, תמיד אפשר להר…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי טלויזית FULL HD ואני מעונין לחבר אליה מחשב. היא בגודל 37" . המחשב ישומש גם למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD וכמו כן לקצת תיכנות. אבקש מחשב כמה שיותר שקט עם אפשקות לאוברקלוק בינוני. כמו כן אני זקוק למקלדת ועכבר אל חוטים. לא זקוק לרמקולים ווינדוס או כול ציוד אחר. ארצה לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון. אשמח לענות לעוד שאלות . בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב הנ"ל ורציתי לדעת איך ניתן לשדרג אותו? - האם ניתן להחליף זיכרון RAM נ-1 ג'יגה DDR2 ל-2 ג'יגה (ואולי אפשר יותר?)? - האם ניתן להחליף את הHDD ב-SSD? האם יש SSD באותה המידה? - האם ניתן להחליף את המעבד? (מ-N270 ל-N280) - האם ניתן להחליף את הפאנל/מסך של המחשב (10.1")? - האם ניתן להחליף בטריה (היא חלק מהמחשב...)? - האם כדאי לעשות אוברקלוק? (מערכת קירור עלובה) - האם כדאי לעבור מ-XP ל-7? תקציב לא מוגבל לבנתיים. כל רעיון נוסף התקבל בברכה. כמוכן אשמח לקישור לחנות/מוכר איביי וכד' שממנו/ה ניתן לקנות את הרכיבים. בתודה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי אפשרות לרכוש (כמתנה לחג הפסח הממשמש ובא) אחד משני הניידים הנ"ל. השימושים שלי הם בעיקר : אינטרנט, סרטים, אופיס, לעיתים פוטושופ, אולי גם משחקים (לרוב משחקי מלחמה). יש אבל בעיה קטנה: את הדגם הנ"ל : Aspire AS5732Z-443G25Mn ניתן למצוא ברשת ולהלן המפרט שלו: מעבד: Intel Dual Core T4400 2.2GHz 800Mhz FSB. זיכרון: DDR3 1066Mhz3GB כונן קשיח:250GB SATA . כרטיס גרפי:INTEL GMA 4500M כרטיס קול: High Definition Audio. כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer. רשת: GIGA Lan. רשת אלחוטית: 802.11b/g/ N Wi-Fi CERTIFIED. מסך:TFT LCD 15.6" WXGA (HD) 1366X768 CrystalBrite. מצלמה מובנית ACER Crystal Eye Webcam 2 רמקולים מובנים סוללה בעלת 6 תאים. מערכ…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב נייד חזק לעובדה עם חבילת האדובי דיזיינר(פלאש,פוטושופ,אילוסטייטור וכו') בשימוש כבד מאוד לסטודנטית לעיצוב גרפי(עבדוה במקביל על כל התוכנות של החבילה עם מולטיליירים). עלתה הסוגיה בשימוש במקבוק(לא גרסת הפרו, הגרסה הלבנה) או במחיר הנמכר בארץ בשימוש במחשב נייד מחברת HP או DELL עם מפרט יותר חזק בעלות מקבילה והייתי צריך את עצתכם בנושא, מכייון שקריסות של התוכנה כתוצאה משימוש של מעבד וזיכרון מוגבר- זה דבר שלא בא בחשבון. יש כבר מחשב נייח חזק, אך עלה הצורך גם בניידות מסויימת ולכן המחשב הנייד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני חייל. אז אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 ש"ח במקרה הכי גרוע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ועריכת סאונד (לכן לדעתי דרוש כרטיס קול שיהיה סבבה.. ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בת'כלס התחומים העיקריים שבשבילם אני צריך מחשב זה עריכת סאונד ומשחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא רלוונטי…
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתכוון לבצע אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. מאיזו חנות …
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ראיתי שיש הודעה דומה למחשב לצרכי עריכת וידאו, במקרה שלי השימוש הוא למשחקים ושימוש כללי לזמן הלימודים (צריך להחזיק 4 שנים) אם יש למישהו הצעות על דגמים/חנויות שאפשר לקנות מהם משהו עד המחיר המדובר אני שמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש לצרכי עבודה מחשב נייד אשר מיועד לשימוש בתוכנת צילום מתקדמת מאוד, אשר דורשת כרטיס מסך חזק לעניין. המחשב צריך שיהיו בו את הדברים הבאים: חיבור FireWire מובנה לפחות 2 גי'גה זיכרון יציאת VGA כרטיס מסך חזק לעבודה גרפית אשמח לכל מי שיוכל לעזור או לפחות לתת כיוון, בברכה, עדן
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
א. אני רוצה להגיד תודה רבה לכולכם שעזרתם לי. ב. עם המפרטים שהכנתם לי והאלה שמסתובבים באתר ומפרטים שאנשים הכינו לאנשים אחרים הכנתי את המפרט הבא: בעיקרון זה מחשב שאני אשחק בו קצת ואעשה כל מיני חרטא לא רצינית במיוחד. מה אתם אומרים עליו? ד"א זה הדיון המקורי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453388.0 יש מקום לשיפור? אני מנסה שלא לעבור את ה3500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש עזרה לבנדל 90% משחקים . כרטיס מסך זיכרון לוח אם מעבד תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד. שלא יהיה כבד ומסורבל. המחשב צריך להיות מספיק חזק (מבחינת מעבד/זיכרון/כרטיס מסך) כדי להריץ תוכנות גרפיקה: InDesign, Flash, Photoshop, Illustrator. כונן קשיח לא חייב להיות גדול, העבודות ישמרו במחשב אחר. המחשב יהיה המון בדרכים אז מאד חשובה העמידות. עדיף עם אחריות ל-3 שנים, או שיהיה אפשר להרחיב בתוספת כסף. תקציב משוער: 5000 אבל מאד גמיש מטרה: עריכה גרפית, בעיקר דו-מימד גודל מסך: 13/14 משקל רצוי: כמה שפחות, באזור 2.0-2.3 זמן סוללה: שעתיים יציאות מיוחדות/Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי של HD: לא חשוב צורב DVD: נדרש אחריות בינלאומית: לא נדרש עדיפות לחברה: אין הבנתי שסדרת ThinkPad של Lenovo מאד עמידה. לסדרה הרבה דגמים, אילו הם המומלצים? מה לגבי HP E…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היום / מחר את הנייד הזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 מוכרים אותו רק בבאג וכבר ראיתי אותו. מפריעים לי בו שני דברים : 1. המשקל שלו - 2.2 שזה לא קל למחשב 13.3 2. המקלדת נראית לי קצת זולה והמקשים עושים רושם שלא יחזיקו מעמד יותר מדי. אבל חוץ מהנ"ל הוא אחלה מבחינת נתונים. רציתי לדעת איך הוא מבחינת אמינות? איכות עבודה?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב אסוס 100HE ואני רוצה לפצל את המסך שלו. תיאור הפיצול: משמאל מסך חיצוני. במרכז: המחשב עם המסך המקורי שלו. מימין: מסך חיצוני שני. נכון לעכשיו אני יכול לחבר רק מסך חיצוני אחד דרך הVGA שיש למחשב. איך אני יכול להוסיף עוד מסך אחד? שמעתי על ממירי USB ל VGA השאלה שלי היא האם הם יוצריך תוספת למסך אם שהם מפצלים אותו(שאני רואה את אותו המסך פעמיים)? מה אפשר לעשות?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, כבר מספר חודשים אני משתעשע עם הרעיון שברגע שאני אקנה מחשב חדש אני אהפוך את המחשב הנוכחי שלי ל HTPC. אז עד שאני אבצע זאת (צריך קודם לקנות טלויזית LCD ) אשמח אם תעזרו לי להניח את דעתי...... אז ככה המפרט של המחשב הקיים שלי הוא כזה: מעבד: Core 2 6600 לוח אם: Asus P5B זיכרון: 2GB כרטיס מסך:Gigabyte Geforce 7600GT עם קירור פאסיבי כונן קשיח: 320GB ההנחה הבסיסית שלי היא שאכן זה אפשרי לבצע את המשימה השאלה היא האם הכרטיס מסך מתאים למשימה? - יש לו רק יציאת DVI ובמידה ולא איזה כרטיס כן מומלץ? (שכמובן מתאים ללוח אם) ואיזה מארז הייתם ממליצים לקנות ברמת מחיר סבירה שגם יהיה יפה וגם עם איוורור טוב? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-