עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lunatic,

שלום ברשותי מחשב ניידcq61-140ej עם מסך בגודל של 15.6" (לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה ממנו ) ואני מחפש לו משטח קירור אני מוכן להשקיע על משטח קירור רציני עד 300 שקל,כל עוד אני עובד איתו אז הטמפרטורות לא עוברות את ה65 מעלות(וגם לטמפרטורות האלה זה מגיע אחרי הרבה שעות עבודה) אבל הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ משחקים עליו(לא משהו כבד) אז הוא ישר מזנק לי למעל ל75 מעלות ומעלה וזה לא ממש מוצא חן בעיני,על המחשב מותקן XP(כן זה אפשרי למי ששואל) ככה שמערכת ההפעלה עצמה לא מכבידה מבחינת הביצועים,זקוק להמלצות תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  2. Started by ofir1515,

שלום!! מעוניין לקנות מחשב נייד, הדברים הבאים חשובים לי: מעבד: Core 2 Duo זיכרון: מינימום 2GB דיסק קשיח: 250GB מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE 32 BIT יציאות USB: לפחות 3 כרטיס מסך וכרטיס קול: לא להשקיע!! משהו מובנה פשוט ביותר (כרטיס קול סטנדרט 5.1 ערוצים). גודל מסך: בסביבות 15 אינץ'. התקציב שלי 4000, אפשרות חריגה 100-200. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by e-d-a,

שלום אני צריך לקנות מעבד + לוח + זיכרון צריך גם מארז ודיסק קשיח 1TB. השימושים שלי יהיו כלליים עם טיפה משחקים (ברמה בינונית לא רוצה ביצועי על), שימושים בווינר ראר לפתוח כמה קבצים ביחד למשל תוך כדי עבודה שוטפת במחשב וכו, תכני HD, מוזיקה. מתכנן להתקין ווינדוס 7 64BIT. חשבתי על לקחת מעבד Core i3 530 או את זה Core 2 Duo E7500 שמקביל לו במחיר תמליצו מה יהיה יותר טוב בשבילי... קירור למעבד אם יש אחד שקט ולא יקר תציעו. לוח שיתמוך בDDR III עם כרטיס קול 5.1 (או יותר לא חשוב רק לא פחות מ5.1) עדיף שיהיה 4 סלוטים לזיכרון אבל לא קריטי, ועדיפות לEsata. זיכרון כרגע יספיק לי 2GB ואם יהיה צורך בעתיד אני אוסיף. כרטיס מסך יש כבר 8600GTS ואין לי צורך ביותר. דיסק קשיח ראיתי את הדגם הזה http://w…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום צריך מחשב לשימושים בסיסים ביותר אינטרנט, אופיס וזהו פחות או יותר... האם כדאי לי ללכת על intel או על AMD? ואם אפשר להסביר מדוע אשמח!!!!!!!!! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג! 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב-לסטונדטים ללא משחקים/ אינטרנט ואופיס בלבד 2. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא . 3. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 4. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. היי. אני צריך מעט עזרה, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, מפני שקיבלתי מחשב נייד שמספיק לצרכים שלי כרגע... אשמח לקבל חוות דעת מה הטווח של מחירים שאוכל לקבל על כל הערכה, קחו בחשבון שאני סטודנט שחוזר רק סופ"שים, בקושי נגעתי במחשב והמחשב ברשותי חצי שנה בלבד הכל עם קבלות ואחריות מחנות מבוססת ואחת שתומכת בלקוחותיה, להלן המפרט: מעבד: Intel Core i7 920 2.67GHz לוח-אם: ASUS P6T Deluxe זיכרון: OCZ XTC Platinum 2GBX3 DDR3 (6GB) כרטיס-מסך: Gigabyte GeForce GTX 275 הארד-דיסק: WD Caviar Black 1 TB SATA Hard Drives WD1001FALS מארז: Antec Three Hundred Tower ספק: OCZ 600W StealthXStream צורב: Samsung Black S-ATA Bulk DVD±R/RW Lightscribe בנוסף אני מוכר את זה עם: המסך של…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by ofirwe,

כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין) השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה.. 1. זמן סוללה - ארוך\קצר 2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים 3. פד לעכבר - תחושה כללית 4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי 5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה 6. באתר של notebookclub רש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. זה מחשב שאני כנראה הולך לקנות מיועד לשימוש ביתי ללא משחקים..מוסיקה וסרטים בעיקר.. רציתי לקבל חוות דעת אם המפרט נכון ומאוזן אם הספק מספיק טוב אם הלוח בסדר..בקיצור אשמח לתגובה על המפרט 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe 1 מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W 1 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 1 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD 1 לוח אם Asus M4N68T-M 1 מעבד AMD Athlon II X3 435 Box 1 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 64 Pro

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן אתה משתמש?סרטים בHD,מוזיקה,אינטרנט,משחקים כמו MF2,DIABLO 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) שום דבר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך LCD 32 אינץ,רזולוציה גבוהה. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. שלומות, דיסקליימר: בכל הקשור למחשבים וטכנולוגיה הנני הדיוט. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להקלטה ועריכה של מוסיקה, וגם לצרכי דיג'וי (וכל היישומים הריגילים יותר כמובן). התקציב שלי הוא בערך עד 5000 ש"ח, כולל ציוד נלווה, במידת הצורך. אשמח מאוד לקבל מידע על מפרטים מומלצים (כולל ציוד נלווה), ואם יש למישהו גם סבלנות להסביר לי את השיקולים מאחורי ההמלצות, הרי זה משובח; אני מעדיף לקנות על בסיס הבנה ולא חיקוי תוכיי. בתודה מראש ובברכה, גיא

10. צריך מפרט טוב. לא יותר מיזה, התקציב 3500 שח, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי אלה אם כן החומרה שווה את זה ממש. למשחקים. אני כעיקרון חסיד של רדון, אבל תפתיעו אותי אם יש לכם משהו טוב אחר. ואם אפשר אני מתלבט בין 4 ליבות לבין 3...אני אשמח להסבר בקשר למעבד שבחרתם והסיבה שהוא עדיף מהשני. תפציצו.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. אני מנסה לעזור לידיד שלי, שעוסק בעריכת וידאו להסגר על מפרט למחשב חדש. מדובר בבנאדם שבהחלט לא מבין יותר מידי בחומרה, ואין סיכוי שיחליף מחשב בשנתיים הקרובות, אז הדגש הוא על מחשב חזק ואמין שיחזיק לו מעמד לכמה שנים טובות. שימושים: אינטרנט, סרטים, פוטושופ, פלאש ותוכנות עריכת וידאו למינהן (פרימייר, אפטר). (לא משחק, לא יהיה שימוש בתוכנות תלת למינהן, ללא ציוד היקפי וללא מסך). נראה לי שמבחינת אחסון, יספיק לו הארדיסק של טרה (הוא בעצמו לא יודע להגיד לי, אז אם מומלץ אפילו יותר אשמח לדעת). מבחינתו הסכום המקסימלי הוא 5000, אבל בהחלט אפשר יהיה להסתפק גם בסכום סביב ה 3-4. אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Burkey,

שלום, אני מחפש נייד מודרני במחיר טוב (מודרני הכוונה לדור החדש, לאו דווקא לחזק ביותר). ראיתי פרסומת של באג עם מחשבים של Packard Bell. אני יודע שבעבר Packard Bell היה שם גדול בתחום המחשבים אבל הרבה זמן לא שמעתי עליהם. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הניידים שלהם, אם הם טובים בהשוואה לחברות אחרות. המפרט הספציפי שראיתי נראה לי אטרקטיבי (ותקנו אותי אם אני טועה). במחיר של 3984 ש"ח מקבלים: מעבד: Core i3 330M 2.13 GHz זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 500GB 5400RPM מסך: HD LED 15.6" כרטיס מסך: ATI Radeon HD5470 512MB מערכת הפעלה: Windows 7 64 bit קישוריות: Wifi link 802.11 b/g/n + BT 2.1 + EDR נשמע לי די נחמד חוץ מהדיסק שהייתי רוצה דיסק עם 7200RPM, אבל זה לא באמת קריטי בסך הכל. מה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Talon,

אני רוצה לקנות מחשב Tablet לצורכי לימודים ועבודה, המחשב ישמש כמחברת בעזרת תוכנת One Note. למישהו יש נסיון עם זה? זה עובד טוב? על איזה מחשבים אתם ממליצים (במחיר סביר), תקציב עד 5000 ש"ח, שישמש לעבודה וללימודים. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי. אני מתכנן להשקיע כ- 6000 ש"ח במערכת מחשב חדשה הכוללת את המפרט הבא: RAIDMAX SAGITTA בכמות 1 ₪321 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=85 EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU בכמות 1 ₪215 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2555 GIGABYTE GA-P55-US3L בכמות 1 ₪554 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4469 INTEL Core i5 750 TRAY בכמות 1 ₪934 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4537 DEEPCOOL ICEWING 5 PRO בכמות 1 ₪170 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4759 OCZ OCZ3RPR1333C94GK 2X2GB 1333MHz CL9 בכמות 1 ₪575 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3219 Western Digital WD10EARS בכמות 1 ₪447 …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. אז בהתאם לכללים, אכתוב לפי הסדר: התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח, ועדיף לחסוך כמה שיותר השימושים הצפויים למחשב הם שימוש ביתי רגיל - הורדות וצפייה סרטים, גלישה מהירה באינטרנט ועבודות והדפסות ללימודים (משחקים אני לא משחקת) אני צריכה את כל הציוד מלבד מקלדת ועכבר (מסך דק כמובן... מגיע לי סוף סוף.. ) אני צריכה גם שיהיה מערכת הפעלה XP ושירכיבו לי את המחשב בחנות אני גרה באיזור הדרום (קו אשקלון-באר שבע) חשוב לי שיהיה צורב DVD בנוסף לכונן הרגיל והדבר האחרון - אין לי מושג מזה אופק שדרוג .... ??? רציתי מחשב טוב, חזק ומהיר. וכיון שאני לא מבינה כלום בזה, ולא רוצה שיעבדו עליי כשאלך לחנות מחשבים - חשוב לי לשמוע אתכם! איזה מחשב מומלץ? אני בטו…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  16. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב לבית, בעיקר למשחקים עד 2500 שח... 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר למה לא... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר למשחקים, גלישה, , צפיה בסרטים בHD... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני אשחק במשחקים... לא חובה בהגדרות מקסימליות... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV, FEAR, והסגנון הזה... וכל מיני משחקים ישנים ... * באילו הגדרות תשחקו (נמו…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים, יש ברשותי מסך בגודל 23" ברזולוציה 1920X1080. בניתי מפרט ואשמח שתגידו לי איך הוא, כמובן שאם אתם חושבים שיש מפרט יותר טוב עד 4500 ש"ח אתם מוזמנים להראות לי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר הכל . עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא ידוע * באיזה סוג משחקים תשחקו?FPS או משהו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. ה…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  19. תסתכלו בתמונה המצורפת חשוב לי מאוד זמן סוללה ולכן אני מתלבט: לגבי המעבד, שווה לקחת את הi7 או שכדאי ללכת על "פשוטים" יותר? זיכרון - יש הבדל בין 4 ג'יגה ל 6 ג'יגה? איפה זה בא לידי ביטוי? זה משפיע על צריכת החשמל? הארדיסק - 7200 או 5400? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל לשימוש עיקרי בתיכנות ושימוש משני במשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. מעדיף שלא יהיו חריגות אלא כם כן זה יהיה ממש משתלם. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי מבחינתי הוא תיכנות. שימוש בתוכנות: visual studio, eclipse, experssion studio, ופוטושופ לעיצוב האתרים שאני בונה. כמו כן, אני מאוד מעוניין גם שאני אוכל לשחק במשחקים החדשים, בהגדרות גבוהות, שיוצאים ויצאו בעתיד הקרוב (כמו diablo 3, crysis 2, modern warfare 2). אני משתמש במסך 20 אינץ של dell ברזולוציה הטבעית של המסך: 1280x960 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  21. צריך מפרט טוב. לא יותר מיזה, התקציב 3500 שח, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי אלה אם כן החומרה שווה את זה ממש. למשחקים. אני כעיקרון חסיד של רדון, אבל תפתיעו אותי אם יש לכם משהו טוב אחר. ואם אפשר אני מתלבט בין 4 ליבות לבין 3...אני אשמח להסבר בקשר למעבד שבחרתם והסיבה שהוא עדיף מהשני. תפציצו.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by grasec,

So my friend asked me to build him a computer, mostly for gaming and thats what i came up with. a few notes.. the system will be connected to 19" monitor but a 22" monitor will be bought soon. so theres the Rig CPU: Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray CPU Cooler: Thermaltake Ruby Orb Silent CL-P0391 M.Board: GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E Memory: DDR II 800Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel VGA: GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E HDD: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS Power Supply: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) Case: Thermaltake SopranoRS 101 Mid…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי משחקים כבדים (MW2 Prototype GTA IV) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22 אינץ FHD 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין לי צורך בצורב או כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, אבל שאני אוכל לישון בלילה חחחח 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא! 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by ymds,

Dell vostro 1320. מישהו מכיר? יודע? יכול לספר מנסיון? בחיפוש של הפורום אין תוצאות. אני מתלבטת אם לקנות את המחשב הזה (4500 ש"ח - הורידו את המחיר :-)) או את ה-Dell vostro 1320 (עם שדרוגים של 7200 RPM ו-4GB ב-4200 ש"ח). שווה להוסיף את הכסף? מבחינת רזולוציה, מסך LED וזיכרון cache ל-HP יש יתרון מה גם שהוא מגיע עם מע' הפעלה, אבל האחריות היא לשנה בלבד.. הבנתי שגם הביצועים שלו יותר חזקים... השאלה עד כמה HP נחשבת לאמינה בתחומה, ואם לא עדיף את ה-Dell. הבעיה היא שאני לא מוצאת שום מידע באתרי סקירות, שזה גם מעט מחשיד... תודה ושבוע טוב! HP Pavilion dm3-1110ej http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=1010EJ&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he Dell vostro 1320 http://www.nayadnay…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכלום יש לי כרטיס מסך ישן ( X1950 PRO ) ורציתי לשדרג למשהו הרבה יותר חזק כמו HD5770 ב 850 ש"ח לגבי כרטיס קול אני לא מבין בכלל ואני צריך ממש עזרה !!! תקציב : לכרטיס מסך עד 1000 ש"ח כרטיס קול 400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.