עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותי לזמן רב עם כרטיס מסך יחסית טוב למשחקים.. אני מתלבט על הדגם הזהhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LiYo2wX6p5bFiaSI מה אתם אומרים על אסוס ועם המחשב הזה טוב ושווה את ההשקעה הדגם שלו הוא U50VG-XX181D‎ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by com,

אהלן. לאחר כמה שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להחליף. צריך רק מחשב בלי ציוד היקפי. בעיקר לגלישה באנטרנט, מוזיקה, עיבוד תמלילים. בעתיד הלא רחוק גם יתחבר לLCD פול HD, ככה שכדאי שהמחשב יוכל להריץ סרטים כאלה בלי להתעייף באמצע (האם ללוחות המשולבים יש יציאת HDMI?) לא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב, לא יהיה שום מודינג למחשב, ואני צריך מארז שחור, לא גדול, ואם אפשר שקט (אפשר להחליף מאוררים לכאלו יותר איכותיים שעושים מעט רעש) משחקים בשלב הזה לא ישוחקו על המחשב.. עוד שאלה - איך הסאונד של הכרטיסי קול המובנים על הלוחות היום? אני לא צריך שום פוקנציה מתקדמת, אלה רק שהממירים של הכרטיס (DIGITAL ANLOAG CONVENTOR) יהיה טובים והסאונד יהיה סביר וטוב, כי יש מערכת סטאריו שמחוברת למחשב לא זקוק לאפשרוי…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by edenbd,

מחפש מחשב בערך ב 1800 ש"ח, תשתדלו לא לחרוג. השימושיים העיקריים הם גלישה באינטרנט ומוסיקה אך לפעמים משחקים קלים כמו פיפא ורולר קוסטר טייקון. אני מעדיף שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה ואין צורך בציוד היקפי. אין חשיבות ל AMD או אינטל. תודה.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  4. היי, אני צריך לפטופ לשימושים בסיסיים עד 600$, וגודל המסך יהיה 13 עד 14 אינץ'. אני צריך שתהיה סוללה חזקה שמחזיקה 4+ שעות ונטענת מהר. מערכת ההפעלה תהיה Win7. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pooggy,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב משחקי במיוחד לצורך הפעלת סימולטור טיסה של מייקרוסופט מדגם FSX וזאת מפני שאני מתעניין בתחום . כרגע יש לי מחשב נייד שמצליח להריץ את הגרסה הקודמת fs9 של הסימולטור אבל כדי להריץ את FSX אני צריך מחשב חזק יותר. בלי לחשוב הרבה נראה היה שעדיף לקנות מחשב מבוסס על core i7 אבל הוא עדיין יקר. לעומת זאת ראיתי כבר תפריטים כמו ב zed של core i5 במחיר של בערך 2500 שח. לכן המחשבה שלי הייתה ללכת על תפריט כזה לחזק את הכרטיס מסך שלו עם החדשים של AMD שמסוגלים להריץ DX11. השאלה היא האם הגישה הזו נכונה?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  6. צהריים טובים. המליצו לי על הפורום הזה. המחשב מיועד לילד גיל 13-15 בעיקר למשחקים בלבד [ כל המשחקים החדישים של היום ] ולכמה שנים קדימה. היתי היום בחנות די ארצית היתי אומר, לא נשתמש בשם שלה. בעיקרון מה שחשוב לי, לוח אם,מעבד, הכי חשוב כרטיס מסך חזק המפרט הוא: מעבד אינטל: Core i5 650. s1156 4 MB. GPU Core Tray לוח אם:ASUS P7H55-M PRO s 1156 core i3\i5\i7 Intel H55 DDR3 1600 PCI-E זיכרון: 4 GB 2X2GB של MUSHKIN Stiletto edition dual channel דיסק קשיח: 1TB 7200 RPM כרטיס מסך: Sapphire HD 5750 VApor X 1 GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI DP PCI-E השאלה שלי אם המחשב הוא חזק, ויחזיק את כל המשחקים של היום? איך שהבנתי הכרטיס הוא של ריאודון? אפשר לשפר מהשו? התקציב הוא 5K בעיקרון יצא לי 5K אם מ…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by MrCheese,

שלום, ברשותי מחשב נייח קשיש (בן שלוש וקצת)- המפרט הנוכחי שלו פחות או יותר הוא לוח אם- Gigabyte 965 S3 מעבד- C2D E6300 (מהדור הישן יותר- במהירות 1.86ghz) כרטיס מסך- GF7900gt זיכרון- 2GB 800mhz Kingston (אם אני זוכר נכון) וספק כוח- 400w Enermax Liberty. מסך- Samsung 2243BW (1650*1080) בן שנה וקצת עם דיסק קשיח אחד של רבע ג'יגה וצורב די וי די. המחשב מתפקד יפה בתור מחשב עבודה, אבל עם משחקים מודרנים כבר קשה לו. אשמח לקבל עצות איך, עם איזה חלקים, ואם בכלל לשדרג את המחשב בתקציב המצויין בכותרת. (לא בטוח שלא עדיף לקנות חדש)

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. למיטב הבנתי, המחשבים עם יכולות המולטי-טאץ' לא הגיעו לארץ באופן מלא, כך שהמחשב המרכזי ששווק לציבור הוא הTouchSmart של HP שהיה בעל מסך 12'' וביצועים סבירים. לאחר שיטוט ארוך והשוואות, הצלחתי להגיע לאתר של Dell העולמית ולהרכיב שם מחשב נייד מסדרת Studio 17 בעלות של 944$ (לא כולל משלוח בתוך ארה"ב ואז הגעה לארץ). אני מצרף כאן את המפרט המלא בקובץ DOC, אשמח לקבל עליו חוות דעת! עיקרי המפרט: מעבד i3-330M 2.13GHz עם 3M cache. הארד דיסק 500GB 7200RPM Sata. זיכרון פנימי 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz. ועיקר העיקרים, המסך: 17.3” HD+ (900p) LED Display with TrueLife™, Camera & MultiTouch חוץ מזה הוא מצוייד בכרטיס גרפי HD של אינטל וכ. סאונד סטנדרטי. העיקרון הוא נייד בעל…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. התעניינתי במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 לפני שאני רוכש רציתי להתייעץ אם מישהו מכיר משהו יותר טוב בתקציב של 5000 ש"ח. מה שחשוב לי: מסך 13.3 , HDMI ו BT , כח עיבוד חזק יחסית. המחשב הנ"ל שוקל 2.2 ק"ג. תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. הנייד נכנס למצב המתנה לאחר 10 דקות למרות שביטלתי את האופציה הזאת דרך ניהל צריכת החשמל ואפילו ביטלתי את שומר המסך. מה עושים? יש עוד מקום שצריך לקנפג?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. ערב טוב. ברצוני לחבר את המחשב נייד לטלויזיה, הבעיה היא שאני גם רוצה לחבר אותו לרסיבר, רק מה הרסיבר לא תומך ב-HD אז חשבתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל: http://uk.creative.com/products/productarchive.asp?category=209&subcategory=669&product=16642&nav=-1&listby= דגם הנייד המדובר הוא hp pavilion dv6-1330ej הבנתי שאין יציאה אופטית לכרטיס, אם כך איך אני אמור לחבר אותו לרסיבר? תודה.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by jangelboy,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?14 \15.4 משקל רצוי?2.5\3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI אם יהיה אחד מ2 זה מצויין אם לא אז לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 ומעלה רצוי מהירות 7200 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל צריך אחריות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל אם אין משהו טוב של דל אז לנובו אבל בעדיפות של דל ללא מערכת הפעלה כי יש לי ושיהיה אפשרות להרחבת הזיכרון ל4 גיגה לא צריך 4 אבל שתהיה אפשרות לשדרוג מ2 ל4 ושיהיה DDR3 רצוי מסך HD LED או מט או שניהם אם יש כזה כרגע אני יתקין וינדוס XP אבל בעתיד אני ישדרג ל7 תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 השימושים העיקריים גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים אורך זמן סוללה לא כל כך חשוב אבל לפחות שיחזיק שעה וחצי גודל מסך 15" +- קניה בארץ אחריות של שנתיים לפחות שמתי עין על שני מחשבים של dell לשניהם מפרטים דומים אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת איזה דגם יותר מומלץ ואם יש אופציות חילופיות יותר טובות במסגרת התקציב אשמח לחוות דעת מחשב נייד דל ווסטרו Dell Vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6670 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500MHD Up to 256MB shared memory מסך רחב 14.1 רזולוציה WXGA With WLED 1280X800 With TrueLife ( מסך מ…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  14. טוב ההארד דיסק, מארז, מסך וצורב לא דורשים שינוי (יש סיבה לשנות..?) אני מתלבט רק בזיכרון,מעבד, לוח אם.. המחשב הוא לעבודה משרדית עם המון חלונות.. תוכנות ברקע (פוטושופ, אופיס, מסנגר, דפדפנים והכל במקביל שיעבוד מהר) אני מתלבט בין: המפרט הזול.. (עם כרטיס מסך חיצוני לפוטושופ והרצת סרטונים יותר מהר) המעבד עם הליבה הכפולה (כרטיס מסך מובנה, אך ליבה כפולה עם DDR3 1333 האם המפרטים כ"כ משנים לשימושים שאני צריך ? על מה כדאי ללכת? אולי כדאי לשנות משהו? אשמח לעצות ותודה רבה! ואולי המלצה לאיפה לקנות באזור אשדוד.. אייבורי KSP ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  15. Started by Yehuda7,

יש לי lenovo g550 כשאני צופה בוידיאו באינטרנט במסך מלא מתקבל חלק הוידיאו וחלק שטח מת. כמו שאתם רואים בתמונה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by klips,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שבסדרה DV6000 PAVILLON המחשב עובד רגיל ולפעמים הוא נכבה לבד מה יכול להיות הגורם לתקלה ? יש לי את המחשב שנה וחצי. תודה....

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  17. שלום רב אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב חזק שמטרתו החזקת שרתים וירטואלים לצרכי עבודה מתכנן להרים 3-4 שרתים וירטואלים במערכות הפעלה שונות, למטרות התקנות של כלים שונים לצורכי בחינה ולימוד בינהם database מסוגים שונים התקציב עומד על 6-8 אך ניתן להגדיל את התקציב ל 10K במידה ומחזקים גם בכרטיס מסך למשחקים המחיר הוא ללא ציוד היקפי והמטרה ליוצר מחשב חזק שיעמוד בעומס עם כמות מכובדת של זכרון ושל דיסקים תודה מראש קובי

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  18. שלום, המחשב מיועד לילדה בת 13 שבעיקר שומעת מוסיקה וגולשת באינטרנט. אם אפשר שהמחשב יהיה מבוסס על אינטל, ושלא יהיה כרטיס מסך מובנה, כדי שיוכל להריץ משחקים קלים ופשוטים. אין צורך בציוד היקפי. אפשר לחרוג מהתקציב, אבל עדיף שלא. תודה.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  19. שלום, לחבר יש מחשב HP DV6-1030 שהוא הביא מחו"ל, המחשב היה תקין כאשר היה בו שימוש בחו"ל אך כאשר הגיע לארץ ניתן להשתמש במחשב רק עם חיבור חיצוני לחשמל. יש מצב שהסוללה נדפקה בדרך כלשהיא או אולי ניתן לעשות משהו. וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה. במידה ואכן הסוללה נדפקה וצריך להזמין חדשה, הדרך הכי זולה זה להזמין ב-EBAY האם הוא יצטרך לשלם מכס או שלא תהיה בעיה מיוחדת. אולי אתם מכירים חנות בארץ שניתן לקנות סוללות לנייד בזול, אנא המליצו.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  20. שלום , יש לחבר שלי מעבד INTEL Q9450 והוא רוצה לבנות סביבו מפרט בתקציב של עד 1500 ש"ח (אם חובה אפשר לחרוג קצת ) אין צורך ב OC ובלי ציוד היקפי או מסך וגם בלי כרטיס מסך, המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס תודה רבה

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  21. זה מה שאני בניתי תרגישו חופשי להגיב ולהעיר מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪934 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Blackline ₪626 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996677ST כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1420 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S22…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by netanelam,

מארז מארז פנטיום 4 מפואר S.ATX ספק כח : 500WATT לוח אם: GIGABYTE CHIPSET G41 מעבד: CORE 2 DOU 7500 2.93 MHZ זכרון: DDR II 800 4 GB כוננים: צורב די.וי.די DVDRW X20 Sony Nec כרטיס רשת: O/B GB MARVEL דיסק קשיח: SATA II 7200 Rpm 16MB BUFFER 500 GB כרטיס קול: O/B AUDIO 8 CHANNEL ADI 1988 HDA כרטיס מסך: NVIDIA GFORCE 220 GT 1GB DDR3 מסך : 20 " CHIMEI LCD

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by Guy King,

אני צריך את המפרט בעיקר לשימושי אינטרנט, אופיס, סרטים ומוזיקה. המפרט כמעט לא ישמש למשחקים, לא ייעשה בו OC וחשוב שהמחשב יהיה שקט. בניתי את המפרט הבא: שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Asus Xonar DX 7.1 Channel PCI E 350.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 471.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v 468.00 ₪ - 1 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ 408.00 ₪ - 1 1 ANTEC Sonata III no PSU 347.00 ₪ - 1 1 Cooler Master Extreme Power Plus 390 Watt 174.00 ₪ - 1 1 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black 109.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX 520.00 ₪ - 1 1 Sparkle GeForce 9400GT…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום, אני מבקש מפרט לגיימינג הכי טוב שיכול להיכנס ב 2000 שקלים בערך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 עם חריגה קלה אם נחוץ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שימושים רגילים - אינטרנט סרטים HD ובעיקר גיימינג ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? רזולוציה 1360X768 3. האם יש צורך בציוד היקפי - ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? - לא צריך כרטיס מסך (יש לי 4770), דיסק קשיח וצורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט - מארז,ספק,מעבד,זכרונות,לוח אם,קירורים אם צריך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בין 7 ל 9 7. האם מת…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  25. אני מחפש מפרט למחשב מבוסס אינטל במסגרת התקציב 3000 ש"ח שימושים עיקריים: גלישה באינטרנט, סרטים, ויז'ואל סטודיו וקצת משחקים אפשר לחסוך בכרטיס מסך, הסטנדרטי בתחום יספיק לי, וגם בלוח אם אפשר לחסוך, כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.