ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?14 \15.4 משקל רצוי?2.5\3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI אם יהיה אחד מ2 זה מצויין אם לא אז לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 ומעלה רצוי מהירות 7200 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל צריך אחריות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל אם אין משהו טוב של דל אז לנובו אבל בעדיפות של דל ללא מערכת הפעלה כי יש לי ושיהיה אפשרות להרחבת הזיכרון ל4 גיגה לא צריך 4 אבל שתהיה אפשרות לשדרוג מ2 ל4 ושיהיה DDR3 רצוי מסך HD LED או מט או שניהם אם יש כזה כרגע אני יתקין וינדוס XP אבל בעתיד אני ישדרג ל7 תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 השימושים העיקריים גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים אורך זמן סוללה לא כל כך חשוב אבל לפחות שיחזיק שעה וחצי גודל מסך 15" +- קניה בארץ אחריות של שנתיים לפחות שמתי עין על שני מחשבים של dell לשניהם מפרטים דומים אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת איזה דגם יותר מומלץ ואם יש אופציות חילופיות יותר טובות במסגרת התקציב אשמח לחוות דעת מחשב נייד דל ווסטרו Dell Vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6670 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500MHD Up to 256MB shared memory מסך רחב 14.1 רזולוציה WXGA With WLED 1280X800 With TrueLife ( מסך מ…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
טוב ההארד דיסק, מארז, מסך וצורב לא דורשים שינוי (יש סיבה לשנות..?) אני מתלבט רק בזיכרון,מעבד, לוח אם.. המחשב הוא לעבודה משרדית עם המון חלונות.. תוכנות ברקע (פוטושופ, אופיס, מסנגר, דפדפנים והכל במקביל שיעבוד מהר) אני מתלבט בין: המפרט הזול.. (עם כרטיס מסך חיצוני לפוטושופ והרצת סרטונים יותר מהר) המעבד עם הליבה הכפולה (כרטיס מסך מובנה, אך ליבה כפולה עם DDR3 1333 האם המפרטים כ"כ משנים לשימושים שאני צריך ? על מה כדאי ללכת? אולי כדאי לשנות משהו? אשמח לעצות ותודה רבה! ואולי המלצה לאיפה לקנות באזור אשדוד.. אייבורי KSP ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי lenovo g550 כשאני צופה בוידיאו באינטרנט במסך מלא מתקבל חלק הוידיאו וחלק שטח מת. כמו שאתם רואים בתמונה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שבסדרה DV6000 PAVILLON המחשב עובד רגיל ולפעמים הוא נכבה לבד מה יכול להיות הגורם לתקלה ? יש לי את המחשב שנה וחצי. תודה....
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב חזק שמטרתו החזקת שרתים וירטואלים לצרכי עבודה מתכנן להרים 3-4 שרתים וירטואלים במערכות הפעלה שונות, למטרות התקנות של כלים שונים לצורכי בחינה ולימוד בינהם database מסוגים שונים התקציב עומד על 6-8 אך ניתן להגדיל את התקציב ל 10K במידה ומחזקים גם בכרטיס מסך למשחקים המחיר הוא ללא ציוד היקפי והמטרה ליוצר מחשב חזק שיעמוד בעומס עם כמות מכובדת של זכרון ושל דיסקים תודה מראש קובי
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, המחשב מיועד לילדה בת 13 שבעיקר שומעת מוסיקה וגולשת באינטרנט. אם אפשר שהמחשב יהיה מבוסס על אינטל, ושלא יהיה כרטיס מסך מובנה, כדי שיוכל להריץ משחקים קלים ופשוטים. אין צורך בציוד היקפי. אפשר לחרוג מהתקציב, אבל עדיף שלא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, לחבר יש מחשב HP DV6-1030 שהוא הביא מחו"ל, המחשב היה תקין כאשר היה בו שימוש בחו"ל אך כאשר הגיע לארץ ניתן להשתמש במחשב רק עם חיבור חיצוני לחשמל. יש מצב שהסוללה נדפקה בדרך כלשהיא או אולי ניתן לעשות משהו. וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה. במידה ואכן הסוללה נדפקה וצריך להזמין חדשה, הדרך הכי זולה זה להזמין ב-EBAY האם הוא יצטרך לשלם מכס או שלא תהיה בעיה מיוחדת. אולי אתם מכירים חנות בארץ שניתן לקנות סוללות לנייד בזול, אנא המליצו.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום , יש לחבר שלי מעבד INTEL Q9450 והוא רוצה לבנות סביבו מפרט בתקציב של עד 1500 ש"ח (אם חובה אפשר לחרוג קצת ) אין צורך ב OC ובלי ציוד היקפי או מסך וגם בלי כרטיס מסך, המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
זה מה שאני בניתי תרגישו חופשי להגיב ולהעיר מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪934 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Blackline ₪626 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996677ST כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1420 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S22…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מארז מארז פנטיום 4 מפואר S.ATX ספק כח : 500WATT לוח אם: GIGABYTE CHIPSET G41 מעבד: CORE 2 DOU 7500 2.93 MHZ זכרון: DDR II 800 4 GB כוננים: צורב די.וי.די DVDRW X20 Sony Nec כרטיס רשת: O/B GB MARVEL דיסק קשיח: SATA II 7200 Rpm 16MB BUFFER 500 GB כרטיס קול: O/B AUDIO 8 CHANNEL ADI 1988 HDA כרטיס מסך: NVIDIA GFORCE 220 GT 1GB DDR3 מסך : 20 " CHIMEI LCD
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך את המפרט בעיקר לשימושי אינטרנט, אופיס, סרטים ומוזיקה. המפרט כמעט לא ישמש למשחקים, לא ייעשה בו OC וחשוב שהמחשב יהיה שקט. בניתי את המפרט הבא: שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Asus Xonar DX 7.1 Channel PCI E 350.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 471.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v 468.00 ₪ - 1 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ 408.00 ₪ - 1 1 ANTEC Sonata III no PSU 347.00 ₪ - 1 1 Cooler Master Extreme Power Plus 390 Watt 174.00 ₪ - 1 1 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black 109.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX 520.00 ₪ - 1 1 Sparkle GeForce 9400GT…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט לגיימינג הכי טוב שיכול להיכנס ב 2000 שקלים בערך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 עם חריגה קלה אם נחוץ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שימושים רגילים - אינטרנט סרטים HD ובעיקר גיימינג ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? רזולוציה 1360X768 3. האם יש צורך בציוד היקפי - ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? - לא צריך כרטיס מסך (יש לי 4770), דיסק קשיח וצורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט - מארז,ספק,מעבד,זכרונות,לוח אם,קירורים אם צריך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בין 7 ל 9 7. האם מת…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב מבוסס אינטל במסגרת התקציב 3000 ש"ח שימושים עיקריים: גלישה באינטרנט, סרטים, ויז'ואל סטודיו וקצת משחקים אפשר לחסוך בכרטיס מסך, הסטנדרטי בתחום יספיק לי, וגם בלוח אם אפשר לחסוך, כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ניידcq61-140ej עם מסך בגודל של 15.6" (לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה ממנו ) ואני מחפש לו משטח קירור אני מוכן להשקיע על משטח קירור רציני עד 300 שקל,כל עוד אני עובד איתו אז הטמפרטורות לא עוברות את ה65 מעלות(וגם לטמפרטורות האלה זה מגיע אחרי הרבה שעות עבודה) אבל הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ משחקים עליו(לא משהו כבד) אז הוא ישר מזנק לי למעל ל75 מעלות ומעלה וזה לא ממש מוצא חן בעיני,על המחשב מותקן XP(כן זה אפשרי למי ששואל) ככה שמערכת ההפעלה עצמה לא מכבידה מבחינת הביצועים,זקוק להמלצות תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום!! מעוניין לקנות מחשב נייד, הדברים הבאים חשובים לי: מעבד: Core 2 Duo זיכרון: מינימום 2GB דיסק קשיח: 250GB מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE 32 BIT יציאות USB: לפחות 3 כרטיס מסך וכרטיס קול: לא להשקיע!! משהו מובנה פשוט ביותר (כרטיס קול סטנדרט 5.1 ערוצים). גודל מסך: בסביבות 15 אינץ'. התקציב שלי 4000, אפשרות חריגה 100-200. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מעבד + לוח + זיכרון צריך גם מארז ודיסק קשיח 1TB. השימושים שלי יהיו כלליים עם טיפה משחקים (ברמה בינונית לא רוצה ביצועי על), שימושים בווינר ראר לפתוח כמה קבצים ביחד למשל תוך כדי עבודה שוטפת במחשב וכו, תכני HD, מוזיקה. מתכנן להתקין ווינדוס 7 64BIT. חשבתי על לקחת מעבד Core i3 530 או את זה Core 2 Duo E7500 שמקביל לו במחיר תמליצו מה יהיה יותר טוב בשבילי... קירור למעבד אם יש אחד שקט ולא יקר תציעו. לוח שיתמוך בDDR III עם כרטיס קול 5.1 (או יותר לא חשוב רק לא פחות מ5.1) עדיף שיהיה 4 סלוטים לזיכרון אבל לא קריטי, ועדיפות לEsata. זיכרון כרגע יספיק לי 2GB ואם יהיה צורך בעתיד אני אוסיף. כרטיס מסך יש כבר 8600GTS ואין לי צורך ביותר. דיסק קשיח ראיתי את הדגם הזה http://w…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום צריך מחשב לשימושים בסיסים ביותר אינטרנט, אופיס וזהו פחות או יותר... האם כדאי לי ללכת על intel או על AMD? ואם אפשר להסביר מדוע אשמח!!!!!!!!! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג! 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב-לסטונדטים ללא משחקים/ אינטרנט ואופיס בלבד 2. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא . 3. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 4. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי. אני צריך מעט עזרה, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, מפני שקיבלתי מחשב נייד שמספיק לצרכים שלי כרגע... אשמח לקבל חוות דעת מה הטווח של מחירים שאוכל לקבל על כל הערכה, קחו בחשבון שאני סטודנט שחוזר רק סופ"שים, בקושי נגעתי במחשב והמחשב ברשותי חצי שנה בלבד הכל עם קבלות ואחריות מחנות מבוססת ואחת שתומכת בלקוחותיה, להלן המפרט: מעבד: Intel Core i7 920 2.67GHz לוח-אם: ASUS P6T Deluxe זיכרון: OCZ XTC Platinum 2GBX3 DDR3 (6GB) כרטיס-מסך: Gigabyte GeForce GTX 275 הארד-דיסק: WD Caviar Black 1 TB SATA Hard Drives WD1001FALS מארז: Antec Three Hundred Tower ספק: OCZ 600W StealthXStream צורב: Samsung Black S-ATA Bulk DVD±R/RW Lightscribe בנוסף אני מוכר את זה עם: המסך של…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין) השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה.. 1. זמן סוללה - ארוך\קצר 2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים 3. פד לעכבר - תחושה כללית 4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי 5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה 6. באתר של notebookclub רש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מחשב שאני כנראה הולך לקנות מיועד לשימוש ביתי ללא משחקים..מוסיקה וסרטים בעיקר.. רציתי לקבל חוות דעת אם המפרט נכון ומאוזן אם הספק מספיק טוב אם הלוח בסדר..בקיצור אשמח לתגובה על המפרט 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe 1 מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W 1 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 1 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD 1 לוח אם Asus M4N68T-M 1 מעבד AMD Athlon II X3 435 Box 1 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 64 Pro
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן אתה משתמש?סרטים בHD,מוזיקה,אינטרנט,משחקים כמו MF2,DIABLO 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) שום דבר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך LCD 32 אינץ,רזולוציה גבוהה. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלומות, דיסקליימר: בכל הקשור למחשבים וטכנולוגיה הנני הדיוט. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להקלטה ועריכה של מוסיקה, וגם לצרכי דיג'וי (וכל היישומים הריגילים יותר כמובן). התקציב שלי הוא בערך עד 5000 ש"ח, כולל ציוד נלווה, במידת הצורך. אשמח מאוד לקבל מידע על מפרטים מומלצים (כולל ציוד נלווה), ואם יש למישהו גם סבלנות להסביר לי את השיקולים מאחורי ההמלצות, הרי זה משובח; אני מעדיף לקנות על בסיס הבנה ולא חיקוי תוכיי. בתודה מראש ובברכה, גיא
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
צריך מפרט טוב. לא יותר מיזה, התקציב 3500 שח, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי אלה אם כן החומרה שווה את זה ממש. למשחקים. אני כעיקרון חסיד של רדון, אבל תפתיעו אותי אם יש לכם משהו טוב אחר. ואם אפשר אני מתלבט בין 4 ליבות לבין 3...אני אשמח להסבר בקשר למעבד שבחרתם והסיבה שהוא עדיף מהשני. תפציצו.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לידיד שלי, שעוסק בעריכת וידאו להסגר על מפרט למחשב חדש. מדובר בבנאדם שבהחלט לא מבין יותר מידי בחומרה, ואין סיכוי שיחליף מחשב בשנתיים הקרובות, אז הדגש הוא על מחשב חזק ואמין שיחזיק לו מעמד לכמה שנים טובות. שימושים: אינטרנט, סרטים, פוטושופ, פלאש ותוכנות עריכת וידאו למינהן (פרימייר, אפטר). (לא משחק, לא יהיה שימוש בתוכנות תלת למינהן, ללא ציוד היקפי וללא מסך). נראה לי שמבחינת אחסון, יספיק לו הארדיסק של טרה (הוא בעצמו לא יודע להגיד לי, אז אם מומלץ אפילו יותר אשמח לדעת). מבחינתו הסכום המקסימלי הוא 5000, אבל בהחלט אפשר יהיה להסתפק גם בסכום סביב ה 3-4. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-