ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מעל קורא הכרטיסים יש דבר כזה שיוצא שנראה כמו קורא כרטיסים או משהו תמונה: http://cameroid.com/5KY5-A1 מישהו יודע מה זה?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
Intel Q6600 QUAD Core2Du 8MB 1066 2.4 GIGABYTE GA-P35-DS3L Thermaltake V1 BFG GeForce 8800 GTS OC 2 320 mb W.D 320GB SATA 2 7200 16MB Kingston 1GB DDR2 800Mhz x2 LG DVD-RW +/- X18 Dueal Layer SATA ANTEC SONATA III + 500W TRUE PSU כל זה ב5380 מחבר של אבא שלי רציתי את הכרטיס מסך BFG 8800 GT 512MB יש חוסר בכל הארץ יגיע לו רק עוד חודש אז אמרתי נקח את זה גם טוב מה אתם אומרים על המפרט הזה הוא יריץ משחקים חזקים בגרפיקה הכי טובה?
-
- 16 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד ואשמח קצת לעזרה(: *מטרת המחשב היא לרוב בשביל עבודות משרדיות,פייסבוק,יו טיוב,עבודות משרד וללימודים *גודל המסך 15.6 מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טובה לפי התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, V…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
ולמה למשך בשום מקום לרושמים איזה ערכת שבבים באה ב PAVILION 6126 .... זה הרי חייבת להיות 945PM או GM ..... מה זה עוד יכול להיות ...!? תודה מראש. לא מבין מה ההבדל בין השניים חוץ מהזכרון http://www.ctm.co.il/product.asp?id=593 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במחשב נייד במחיר של עד 4,000, עם חריגה קטנה לשימוש לימודים וגיימינג בינוני. רוצה שיהיה שם: i5/i7 דור 7/8 כמה שיותר SSD (אם אין ssd אבל עומד בדרישות אשמח גם אם תשלחו) לפחות 8GB RAM כרטיס מסך שהוא לא אינטל (mx150 ודומיו יספיק) מסך מגע העדפות: כמה שיותר סוללה כמה שיותר קל אני יודע שהדרישות שלי גבוהות אבל אשמח להצעות אם תמצאו. כדאי לקנות בחו"ל בבלאק פריידי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מחשב שחשוב שיהיה חזק למשחקים בעיקר. עם אפשרות לOC בעתיד ( לא מייד ). עם מארז וספק שקט ( נמצא בחדר שינה ויהיה דלוק תמיד ). גדול מספיק להוספת כוננים פנימיים ) לפי השיטוט כאן זהו המפרט שבניתי בינתיים: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1585 לוח אם: ASUS P5K3 DELUXE WIFI - AP אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1549 מסך: DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤4307 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2097 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500A…
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים לא כבדים ובעיקר MULTI-TASKING ללא OC עד 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
* גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף קל מן הסתם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל המרבה הרי זה משובך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI חובה. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר, לא פחות מ350 * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, לא חובה * כונן Bluray? ממש לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, אני מודע שבתקציב הזה לא אוכל …
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ברובו מיועד לגיימינג כבד, אך גם לעריכה גרפית והנדסת תוכנה: התוכנות שאשתמש בהם הן illustrator, PhotoShop, Workstation, Flash, visualstudio,java ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BTF4, ASSIANS CREED IV, COD GHOST וכל המשחקים שכולם מחכים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני צריך שתבנו לי מחשב שמיועד למשחקים כולל מסך 19'' טוב, מקלדת ועכבר (בלי רמקולים)... לא מתוכנן oc בשום שלב.. ב7500 ש"ח, אם אפשר בלי חריגות.. תודה mz155
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 2500 שח למחשב. צריך שניים. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות/פייטון, מסמכים ומצגות, הרבה זום וטיימז. משחקים פשוטים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צג גדול. לפחות 15.6 אינץ'. משקל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי windows 10 . לא קריטי (יכול להשיג בזול ולהתקין לבד) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי לוח אם ASUS P4S800D, זכרונות 256MB X 2 400 MHz (דואלי), וכרטיס מסך Radeon 9200se. מעוניין לשדרג את הזכרונות ואת כרטיס המסך. מה עדיף? חברה, סוג? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך עזרה במציאת מחשב נייד לצורך לימודים-עבודה - לא למשחקים את המחשב אני יוכל לקנות בארץ או דרך AMAZON גם אפשר מטרת המחשב המרכזית היא תכנות וכמובן תהיה גם צפייה בסרטים וגלישה. * גודל המסך 15.6 או יותר * רזולוציית המסך שתהיה גבוהה עדיפות למסך LED עקב שעות רבות של צפייה שלא יפגע בעיניים * לא משנה המשקל בכלל * לפחות 320 GB זכרון ממש לא משנה * עדיף שיהיה צורב אופטי אבל אם אין אז אשמח ללינק לצורב חיצוני זול * אחריות בינלאומית עם תמיכה בארץ * מערכת הפעלה עדיף וינדוס 7 או לא משנה מה אני בכל מקרה יפרמט וישים מערכת קלה יותר מזאת שמקבלים בחנות * מעבד חייב של AMD הסיבה העקרית הם יותר זולים ונותנים יותר ביצועים * נראה לי ש8 גיגה זכרון יהיה מתאים אני לא בטוח אם אני …
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניה של נייד IBM T42 המפרט שקבלתי מהמוכר הוא כזה: זיכרון 768 דיסק קשיח 80 ג'יגה מסך 14.1 ומעבד... 1.5 עכשיו החשש שלי הוא שלא מדובר בכלל בT42 כי לT42 צריך להיות מעבד 1.7 לפי כול מה שאני יודע ובדקתי. אם מישהו יכול לעזור לי בנושא? כי אני חושב שמדובר בכלל על T40/1 ושאלה אחרונה חביבה: האם יש תאריך יצור בגב מחשב הנייד? ומה הדעות לגבי הדגם/נייד הזה? תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שמתי לב מדי כל כמה זמן יש צפצוף מוזר מה DVD שנשמע כמו BIP קטן כאילו הוא הוציא והכניס את עצמו חזרה או קרא משהו מבפנים, למרות שאין דיסק. הבעיה קיימת גם אצל חבר שלי שיש לו את אותו המחשב בדיוק. פשוט סתם ככה, מתי שמתחשק למחשב, ישנו צפצוף קטן מה DVD שעושה לאג מעצבן במחשב, לפעמים אפילו במשחקים או גלישה באינטרנט, כאילו המחשב מנסה לקרוא משהו מה DVD ומפסיק בתוך שניה, למרות שאין שם כלום. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאת? האם יש קשר בין זה לבין DAEMON TOOLS? שמדמה כונן וירטואלי...או שזה לא קשור? תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
tאני אהיה בארה"ב במאי ואני מתכנן לקנות מחשב לסלון המחשב יריץ windows xp ואת התוכנה media portal וזהו. ללא משחקים. הדרישה העקרית של המחשב זה שיהיה זול עוד דרישות: יציאה אופטית למערכת כרטיס מסך מובנה סביר הספק נמוך הנה המפרט שבחרתי: AMD Athlon 64 LE-1600 2.2GHz Socket AM2 45W Single-Core Processor Model ADH1600DHBOX GIGABYTE GA-MA69GM-S2H AM2 AMD 690G HDMI Micro ATX AMD Motherboard mushkin 1GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Desktop Memory Model 991527 המעבד עולה 40 דולר הלוח עולה 60 הזכרון עולה 25 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר דגמים של מחשבים לצרכי לימודים. מה שחשוב לי במחשב שיכלול: 1. מערכת חזקה מספיק להחזיק מספר רב של ישומים, כולל סביבות VM וקמפול מקביל במספר סביבות. 2. משקל קל וגודל קטן למחשב 3. סוללה טובה, שתחזיק בעבודה משהו כמו 4-5 שעות. 4. מסך מט מהווה יתרון עבורי נכון לעכשיו ראיתי מספר אופציות שנראות לי על הפרק: 1. ה-T410 המוכר של לנובו שעולה בארץ משהו כמו 5500 שח עם מעבד i5-520m 2. הנייד החדש HP ELITEBOOK 8440P שעולה באזור 5500 שח ונראה מצויין. 3. הווסטרו החדש של דל Dell Vostro 3300 שקצת זול וחלש מהשניים האחרים, ובעל סוללת 4 תאים בלבד. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם במיוחד לגבי השניים הראשונים. הגיוני לחסוך את הכסף ולקחת את הדל למרות החסרונות שלו?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי התחלתי להתעניין בנושא של קניית מחשב חדש ומכירת המחשב הישן. התחלתי קצת לבדוק את המלאי של התקופה הזאת, כמו כונני ה-SSD שנכנסו חזק בתקופה הזאת ועוד סדרות חדשות של כרטיסי מסך ומעבדי ה-Ivy Bridge. באמת רציתי לקנות מחשב והתחלתי לבדוק חנות, המליצו על KSP ו-TMS, היה סניף של KSP קרוב יותר לביתי אז פשוט הלכתי עליהם, פתחתי דף אינטרנט ופשוט בניתי מפרט שלא קשור ממש אחד לשני ופירסמתי אותו פה וביקשתי חוות דעת (מפרט ב-11 אלף ש"ח), הראשון שנכנס והתחיל לעזור וכמעט החליף את כל המפרט הוא YairZ, שבאמת עזר לי להוזיל משמעותית, לשנות ובאמת לדעת מה צריך בשביל מחשב לצורך גיימינג איכותי, היו כמה דברים שהייתי עקשן אבל באמת באמת יאיר עזרת לי מאוד ואני מאוד מודה לך! …
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לפני שבוע Dell Latitude 6400 דנדש, אחרי נבירות ארוכות בפורום. הוא הגיע עם XP עליו, כרגע לא שיניתי את מ"ה. יש כל מיני בעיות הם הWI-FI, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי שהלפטופ חוזר ממצב Sleep, הWi-Fi לא מתחבר אוטומטית ולא מזהה רשתות. אחרי שאני עושה בעצמי Start ל-Service של הWi-Fi(הוא על אוטומטי, אמור להשאר דלוק בלי קשר) הוא מצליח לזהות רשתות, מתחבר ועושה רושם שהוא מחובר, רק שהתקשורת עובדת בדיוק לדקה ואז מפסיקה. נוצר מצב שבו האייקון מראה שיש חיבור לרשת, אך בפועל אין תקשורת ואי אפשר להתחבר לשום אתר. אם אני אעשה Restart ל-Service ואתחבר מחדש לרשת, שוב תהיה רשת לדקה-שתי דקות וחוזר חלילה. בלי קשר, הרבה פעמים ה-Service למטה בעת עליית מ"ה ועד שאני לא מפעיל אותו אני לא רו…
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בהתבסס על המפרט באתר למשחקים עד 3500, הרכבתי את המפרט הבא: (המקלדת, עכבר, רמקולים נועדו רק כדי להמחיש את המחיר). אני חושב לקנות מ- www.comp-il.co.il, פשוט מכיון שהחנות שלהם היא כמעט במרחק הליכה מהבית. יש לי שלוש שאלות בקשר למפרט - האם עשיתי איזה פשלה נוראית בתכנון? (בתכנון קודם שמתי 2 זכרונות של 256 במטרה לקבל את ה Dual Channel, או שמתי הרד-דיסק SATA על לוח אם שלא תומך בו) אני אשמח לקבל חוות דעת כללית לגבי המפרט ובנוסף חוות דעת על החנות -פעם ראשונה שאני קונה אצלם. (היתרון הוא, כאמור, שהם קרובים).
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 1500-2000 לא כולל ציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. לא יותר מזה. א-ו-ל-י כמה משחקים ממש פשוטים. נכנסתי לשרשור של המפרטים המומלצים ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי המפרט הזה. 1. המעבד (הראשון) רשום כ-3800 dual core...אני מניח שהכוונה היא ל-1.9 כפול ליבה ככה שביחד זה 3.8, תקנו אותי אם אני טועה האם באמת מחשב שהייעוד שלו הוא לעבודה משרדית צריך מעבד כזה? לדעתי אפילו 3 ג'יגהרץ יספיק, וגם זה בהגזמה. יש לי מחשב לעריכת סאונד עם מעבד במהירות 2.66 והוא מחזיק מעולה... אז חשבתי ללכת על המפרט עם המעבד הקצת פחות טוב כי גם הוא יס…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שיהיה מחשב חזק ללא מקלדת ועכבר, רמקולים, וכל זה עם מסך! עם קירור למעבד. יתקבלו בברכה גם על P4 וגם על A64 חשוב גם לציין אני רוצה מחשב חזק למשחקים גם ברשת וגם רגיל עם כרטיס מסך טוב מאוד רק תרשמו לי את שם החנות שמשם לקוח המפרט בתודה גדולה אלכס.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכוון לבצע שדרוג למחשב קיים (לוח+מעבד+זכרון+כרטיס מסך בסכום סביב 4,500 ש"ח). המחשב מיועד בעיקר למשחקים ואני לא מתכוון להתעסק עם OC. לאחר מחקר קטן (ובעזרת כמה מחברי הפורום) הגעתי לרשימה הבאה: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Twinmos 512MB DDR400 PC3200 (x2) Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB Zalman CNPS7000B-AlCu מה אתם אומרים ? האם יש המלצות אחרות ? מה לגבי קירור המעבד ? כדאי ללכת על מאוורר אחר ?
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתחדש במחשב נייד חדש. לא עשיתי יותר מדי סקר שוק אבל עליתי על איזה מבצע והוא נרא לי טוב. המחשב המדובר זה מחשב נייד דגם Inspiron N5520 מעבד- Intel Core i7-3612 מסך- 15.6" High Definition (1366x768) WLED נפח איחסון- 1000GB Serial ATA זיכרון - 8GB DDR3 1600 כרטיס נסך- 1GB AMD Radeon HD 7670M מתנה- אנטי וירוס McAfee (מקפיי) ל-15 חודשים – בשווי 120 ש"ח דגם המחשב[/r] Inspiron 5520 מעבד Intel Core i7-3612 (up to 3.1 GHz) מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED with TrueLife צבע Moon Silver Switch Cover זיכרון 8192MB (2x4096) 1600MHz DDR3 נפח איחסון 1TB Serial ATA (5400RPM) כונן 8x DVD+/-RW Optical Drive סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION כר…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-