עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by guypld,

צריך מחשב עד 4000 שקל גג, כמעט לכל השימושים: תכנות, משחקים עריכה ואינטרנט. למרות שאני בעד AMD נראה שעדיף את אינטל.. אין לי מושג איזה לוח אם לקנות, לא מביןם בכל החברות האלה למרות ששמעתי שnvidia של GForce סבבה. זכרון נראה לי 1GB מספיק, אבל ראיתי שירדו המחירים ויש 2GB זולים אז אולי עדיף, למרות שראיתי שהCL שלהם גבוהה יותר אז מה זה אומר לגבי המהירות שלהם? כרטיס מסך צריך שיהיה טוב יחסית ( לא יקר מאוד! 600 שקל הכי הרבה, אבל שיריץ משחקים חדשים חלק..) וזהו נראה לי... העיקר שהמחשב יהיה שקט מאוד, כי הוא הולך להיות דלוק כל הזמן בטח אז אני מחפש מוצרים כמה שיותר שקטים. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מנסה לעדכן את הדרייבר של המחשב הנייד שלי אך לשווא. באתר הבית של nVidia לאחר סריקת החומרה האתר מפנה אותי לאתר אחר בו אני לא מוצא את עדכון החומרה. וכאשר אני מוריד את העדכון מהאתר ע"י בחירה עצמאית - Gefore 8400M GS ההתקנה לא מזהה את כרטיס המסך שלי ולא ממשיכה.. יש הצעות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by mafutu,

שלום לכולם, המחשב שלי ככה: מעבד: pentium dual-core cpu e5700 36hz RAM מותקן: 1GB מודל : hp 500b microtower סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות מספר ליבות : 2 גרפיקה: intel g41 expres chipset סה"כ זיכרון גרפי זמין: 270 MB המחשב כבר עומד 5 שנים והוא ניהיה מאוד מאוד איטי, אני ניקיתי אותו ועדיין איתי, השאלה אם אפשר להחליף כמה חלקים והוא יהיה סביר(לשימוש ביתי ) או שבגלל הזמן שעבר כבר לא שווה. תודה לעוזרים

4. שלום לכולם, אני מתחיל בגישושים ראשוניים לגבי מחשב נייח שמיועד לסטודנט לאדריכלות. המחשב צריך להריץ תוכנות כגון AutoCAD, Rhino, Revit, Sketchup ויישומי Adobe למיניהם. התקציב עומד כרגע על 6000-7000 ש"ח כאשר מדובר בתקציב שמיועד למחשב בלבד ללא מסך וציוד היקפי. קצת מבחינת העדפות כלליות: זיכרון: 8GB עם העדפה ל- 16GB דיסק קשיח: שילוב של SSD בנפח מינימלי של 128GB עם RAID של 2 כונני 1TB. אם לא יהיה אפשרי מבחינת התקציב אפשר ללכת גם על כונן 1TB אחד בנוסף ל SSD ולא להשתמש ב RAID. כ. מסך: חשבתי על Quardo 4000 אבל פתוח להצעות. כונן אופטי: צורב DVD רגיל. אין דרישות מיוחדות מבחינת המארז, קירור וכד'. העדפה למוצרים עם אחריות ארוכה. אשמח לשמוע הצעות, הערות, הארות וטיפים. תודה מראש, עומר…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  5. אחרי שעות ספורות של לימוד החומר וקריאת שרשורים שונים בפורום, אני מרגיש שאני מסוגל לנסח את הצרכים שלי בצורה יותר מדוייקת. אני מעוניין במפרט מחשב, שמיועד לשמש לצורך עבודה משרדית דורשנית (דורשנית מבחינת משאבי המחשב הנצרכים והביצועים המצופים). אינני מעוניין במערכת הפעלה, ולא באביזרים פריפרליים (מסך, מקלדת, עכבר, מדפסת, רמקולים וכו'); אני מתעניין רק במארז ובמה שבתוכו. התקציב העומד לרשותי: 2500 ש"ח עם שוליים לחריגה (עד 500 ש"ח). אינני מתכנן OC. פריט נוסף חשוב אולי: אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי, וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. להלן הדרישות שלי. מוכן להתגמש עליהן, אם יש לכך סיבה טובה. 1. מעבד: אינטל ליבה כפולה 2. לוח אם: תואם את ערכת השבבים P35, כולל כרטיסי מסך, קול ורשת מובנים - …

• 16 תגובות
    • 909 צפיות
  6. אני קונה מחשב בסיסי (ללא מסך) לאישה מבוגרת במקום מחשב ישן השימוש העקרי הוא לגלישה ראיתי שלושה מפרטים בסיסים וזולים יחסית אשמח להמלצה על אחד מהם: HASEE Intel® E6600 הם מתגאים שזה מחשב מותג: האם יש לכך יתרון מבחינתי? המחיר http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=856 באותו מחיר (1150) אני יכול לקבל מעבד G620 אבל זה לא מחשב מותג. מה עדיף? בIVORY אפשר לקנות Intel® Dual Core E6700 לוח Asus דגם P5G41T-M LX ב1185 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 ואחרון חביב בעולם הקולנוע הם מציאים I3 ב1100 שח בקישור כאן אשמח לכל חווד דעת או המלצה אלון

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  7. Started by tsnir7,

אני חושב על לקנות מחשב נייד מהדגם הזה מישהו יכול להמליץ עליו האם הוא שווה את המחיר שלו או שכדאי לקנות מחשב אחר של HP? המחשב אמור להיות למטרות עבודה אופיס וכדומה ואולי להריץ עליו גם משחקים וסרטים תודה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  8. איך הסוללה במפרט הבא? ליתיום בהספק 32WH

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  9. שלום, התייעצו איתי לגבי המפרט הזה שמיועד לצרכי עריכה גרפית: http://tms.co.il/preview/spec/v1puldq9 לא ראיתי שום בעיה עקרונית עם המפרט, למרות שאני חושב שיש כרטיסי מסך יותר מומלצים בסכום הזה (לפחות למטרות גיימינג, לא יודע אם יש הבדל עקרוני לגבי עריכה גרפית). יש לכם אולי הערות או המלצות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by galedri,

אני צריך מפרט למחשב עד 10,000 אלף ש"ח דחוף ושהוא ישלוט בכל התחומים עם ערכת ווינדוס וויסטה הום באסיק כולל מסך ושהדברים שיכללו במפרט יהיו ברמה הגובהה ביותר

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by jon bar,

זכרון Ram הוא זכרון לקריאה וכתיבה זכרון Rom לכתיבה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  12. Started by brighi,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), כתיבת מסמכים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה, העיקר שיראו טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ממושכת * משקל רצוי? עד קילו וחצי, שיהיה קל להסתובב איתו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא עד 3500. תודה לכל העוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - אני מתלבט בין אלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=816499 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849471 http://www.zap.co.il/comp…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by redead,

מחשב מסוג HP NX7400 .. יש אפשרות להוסיף לו עוד ג'יגה של זיכרון?

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  14. הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by tomeryh,

עבר בדיוק שנה ושבועיים לכן אין לי אחריות דרך אגב אזהרה לקונים בארה"ב קניתי בJ&R בניו יורק וביקשתי אחריות מורחבת ל3 שנים הביאו לי פוליסת אחריות של REPAIR MASTER ל3 שנים ומתברר שזה חרטא אני מתקשר אליהם וכל פעם מסבנים אותי שאני לא רשום במחשב אני נרשם וחוזר חלילה. קיצור תיזהרו קיצור לעניין המחשב עובד אבל המסך נהרס, רואים ממש חלש מה אפשר לעשות איפה מתקנים? כמה זה יעלה? ועדיף שיהיה זול אני סטודנט

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by kobiiakobi,

בעקבות מותו של לוח האם שלי בטרם עת ומותו של הספק ומותו של כרטיס המסך שלי ועקב אי מציאת לוח אם שתומך במעבד i7 עם סוקט 1156 החלטתי על שדרוג המחשב ברשותי מחשב עם מארז מסוג aero rs9 http://www.cclonline.com/product/101560/EN52771/Cases/Aerocool-RS-9-Black-Gaming-Case/CAS0742/ זכרונות kingston 4X2g ddr3 1600 מאוורר של zalman הארד דיסק המחשב אמור להיות לגיימרים התקציב הוא בין 3000-4000 אין צורך במסך

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ולא לעבור ת-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רשום במספר 1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 FSX TEAM FORTRESS CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אני רוצה מחשב לעבודה כללית, הורדות, מוסיקה, סרטים, פוטושופ בקטנה, IM וכו'... לי יש ספק חדש, HDD, וכמובן צורב. אני רוצה רק לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך לא חזק מידי. הדגש הוא על כמות הזכרון, ככה שיוכלו לרוץ כמה שיותר תוכנות בוזמנית בלי להיתקע. תודה לכם מראש אנשים טובים :] נ.ב. בלי ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות מסך IPS בישראל. ידוע לי (מהאינטרנט בעיקר) שקניית מסך IPS זה סוג של הימור, כי הוא עלול להגיע עם הרבה IPS glow ובעיות מהסוג הזה. השאלה שלי האם חברות כמו KSP לדוג׳, לא עושות בעיות כשמבקשים החלפה מסיבות כאלה. האם יתנו לי לנסות כמה פעמים עד שאמצא פאנל נקי מפגמים?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by mush0n,

אהלן חברה, אחיין שלי מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה (רק עם תוכנות OFFICE בעיקרון) ושום דבר מעבר. הוא אמר לי שהתקציב שלו עד 3,000. תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד מתאים? תודה רבה

21. שלום ותודה לעוזרים (שוב), 1. לחדרון מסחר פרטי נדרש מחשב לצורך הצגת מערכות מידע (מבוססות דפדפן או תוכנות קלילות. מערכת המסחר נמצאת במחשב שני). בנוסף ישמש לצרכים משרדיים (אופיס) וגלישה. לא שזה יוצא דופן בימינו, אך המחשב צפוי להיות בשימוש כמעט כל שעות היום. 2. התקציב הינו 2K ש"ח עם אפשרות לחריגה של עוד 500 ש"ח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4-5. יש צורך במפרט מחשב מלא - כמובן שאין צורך בכונן דיסקטים (מתי כתבו את השאלון הזה? :-) 6. מארז ושקט: רצוי שקט יחסי (5) במארז מאוורר בעל פילטרים - החדר אפוף אפר ועשן סיגריות, ובקיץ ממוזג אך לא כל הזמן (צריך לפתוח חלונות...) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג. 8. מערכת הפעלה - וינדווס 7 צריכה להיות כלולה במחיר. 9. אין העדפה לחנות, ניתן לרכוש בכל אזור המ…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by TAMIRRR013,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לא לעבור את זה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים אבל גם סתם באנטרנט ככה! במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * רזולוציה של המסך שלי 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים, לא חייב מחשב שיריץ לי משחקים לעוד מלא שנים.. משהו סטנדרטי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ---גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפר…

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by cipher,

שלום חברים , אני זקוק להמלצה על נייד בתקציב של 3000 ש"ח השימושים העיקריים זה office , אינטרנט , צפייה בסרטים חשוב לי שהוא יהיה קל (בסביבות 2 קילו) גם אם זה בא על חשבון גודל המסך. בנוסף חשוב לי שהוא גם יוכל להריץ win7 באופן חלק ואם קיים כזה דבר אז שיהיה לו גם יציאות hdmi כדי לחבר אותו ל lcd תודה.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by emesh,

: למה אתם מפרסמים רק מפרטים של AMD? יש לזה סיבה טכנית מהותית? אני משער שכן, אבל הייתי רוצה לקבל תשובה ממש מקצועית. אני מחפש מפרטים לשני סוגים של מחשבים: זול לשמוש כמכונת כתיבה , איכותי לעריכת תמונותץ עד וידאו דיגיטלי בייתי. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by kalda01,

יש לי כעת 1GB ואני מעוניין להגדיל ל2GB. איזה תוצרת מומלץ לקנות? הציעו לי STAREX שלא שמעתי עליהם כלל. זו איכות כמו קינגסטוו ?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים