ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
כבר הזמנתי את החלקים עד יום שישי אני צריך לקבל אותם יצא פחות מ4. מעבד AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production זכרונות 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 VAPOR X 512MB GDDR3 PCI-E מארז Gigabyte setto 1000 דיסק קשיח Westren Digital 500GB 16MB WD5000AAKS מסך וצורב כבר יש לי חדשים . כל השאר זה כבר שטויות .. עכבר (MX518) מקלדת רמקולים שניהם לוג'יטק, ופאד של SteelSeries הדרישות ממנו שיהיה מהיר מאוד ושיריץ משחקים ממש טוב מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום מצאתי את המחשב הזה : שקל Dell Vostro 5568 , 2790 רציתי לדעת אם אתם יודעים על איזושהי סיבה לא לקנות אותו למרות שהוא במפרט ובסכום שחיפשתי, או אם אתם מכירים משהו עם מפרט דומה בפחות כסף. בגדול חשוב לי ה8 gb ram ,מעבד כזה או טוב יותר, 1 טרה או יותר , והשימושים יהיו בעיקר אינטרנט ,אופיס וסרטים. אני יודע שבשיל השימושים שלי אפשר גם מפרט נמוך יותר אבל אני רוצה שיהיו אופציות לשימושים אחרים אם אני אצטרך. תודה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 5450 512MB DDR2 PCIE HDMI אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 ספק: Seasonic SS-500ET מארז: CoolerMaster CM 690 (שבע מאווררים) כולל מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate 64 Bit + Microsoft Windows 8 Pro 64 Bit חוקיות!!!
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי ככה: מעבד: pentium dual-core cpu e5700 36hz RAM מותקן: 1GB מודל : hp 500b microtower סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות מספר ליבות : 2 גרפיקה: intel g41 expres chipset סה"כ זיכרון גרפי זמין: 270 MB המחשב כבר עומד 5 שנים והוא ניהיה מאוד מאוד איטי, אני ניקיתי אותו ועדיין איתי, השאלה אם אפשר להחליף כמה חלקים והוא יהיה סביר(לשימוש ביתי ) או שבגלל הזמן שעבר כבר לא שווה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים החלטתי לקנות מחשב חדש הוא יהיה בעיקר לצורכי לימודים סרטים ומשחקי ספורט בעיקר, אשמח אם גם יוכל להריץ משחקים טובים שיש כיום בשוק אבל לא אם זה חורג מהתקציב אין צורך במסך ובשאר הציוד חיצוני תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. סבא שלי הרס תמחשב שלו ואני צריך מחשב חדש. מה שאני בעצם צריך זה שיריץ XP כדי שהוא יוכל לכבות עם הכפתור בצורה מסודרת. חוץ מזה כלום, המשחקים שלו עולים גם על 98 אני צריך שהוא יהיה כמה שיותר זול... (בלי ציוד הקפי, ואני לא חושב שהוא יעשה OC...) תודה!
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מחשב נייד מהדגם הזה מישהו יכול להמליץ עליו האם הוא שווה את המחיר שלו או שכדאי לקנות מחשב אחר של HP? המחשב אמור להיות למטרות עבודה אופיס וכדומה ואולי להריץ עליו גם משחקים וסרטים תודה
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא הייתי פה ורציתי שתבנו לי מפרט. אני משתמש במחשב לרוב לאינטרנט ושירים, פעם באיזה חודש אני מפעיל משחק. טוב ההתלבטות של היא בין ADM ל-INTEL, אני לא ממש יודע מה עדיף יחסית לצרכים שלי והאם הקטע של ה64 ביט ישנה משהו? לוח אם אני לא ממש מבין אז תשימו מה בא לכם, שלא יהיה יקר מידי. זכרון אני רוצה 1GB, ראיתי שיש DDR2, אני לא יודע אם הוא יותר טוב אבל אם כן אז עדיף. כרטיס מסך היה לי עד היום גיפורס 4 טיטניום והסתדרתי איתו יופי אז לא צריך ממש להסחף עם כרטיס יקר. מארז הכי תקציבי שיכול להיות. את כל שאר החלקים אני כנראה קח מהמחשב הישן אז לא צריך עוד חלקים. את המפרט אני רוצה רק מ- KSP כי זה קרוב לבית וזול מאוד. אני יודע שרשמתי תקציב לא ממש ספציפי כי אני רוצה מפרט טוב בכמה ש…
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה יש לי סאונד בלפטופ, אבל ברגע שאני מדליק את הכפתור של הרשת האלחוטית - הקל נעלם יש רעיונות מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 (מחשב + מסך+ מקלדת ועכבר) • חריגה מקסימלית מהתקציב:500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):autocad architecture • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש:autocad architecture • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית […
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום לכול התותחים שבינכם... אני חייב מפרט עוד להיום בעזרת השם.. של מחשב נייח רק למשחקים במחיר של 4100 ש"ח כולל חריגה אין אפשרות לעוד... ציוד נילווה: בכלל לא! נטו מחשב.. אזור מעודף: צפון הארץ חרגיה: אין אפשרות.. שימושים עיקרים: גימנייק כבד.. משחקים כמו : GTA IV Battlefield 3 חנות ספציפית:ksp ivory העדפה לסוג מערכת AMD/Intel לא משנה איפה שיכנס המעבד והכרטיס מסך הכי טובים למשחקים ומממשש ממשש תודה לכולם((((((-: אתם אלופיםםם כול האתר הזה והצוות המדהים אין עליכם
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
המפרט מחנות מוכרת באינטרנט, לא יודע אם נהוג לתת קרדיט לאתר שלהם בפורום זה. אם תגידו שכן, אוסיף לינק. אודה מראש על הצעות לשיפורים, תוספות או הורדת דברים מיותרים (למטרה הספציפית של עריכת וידאו ברמה טובה) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83-GHz x 4 Quad Core 12MB Cache קירור מעבד Intel Low Noise S-775 CPU Cooler לוח אם Intel P43 Express Main Board (1333 FSB) זיכרון 4GB (2048 x 2) DDR2 800 MHz - Dual Channel Compatible כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויקטים) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Pl…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ממש טוב שאפשר לעשות עליו עריכה לוידיאו בלי מסך רק החומרה המקלדת העכבר והרמקולים ובכלל מחשב ממש טוב במחירים בין 3000 ל - 4500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800-2000 ללא חריגות עדיפות למחיר יותר נמוך אך לא להתפשר על איכות כמה שאפשר זה אומר לא מארז מפלסטיק או משהו כזה מאד חשוב לי שהמארז לא ילך לי אחרי שנה , בנוסף שקט גם חשוב 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט ואופיס (הרבה טאבים וכו ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן: ללא HD ללא צורב / cd ללא כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. : אזור המרכז , מחשב שיש בבית כבר קניתי בRSM ואני מרוצה מאד
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
טוב אז כמו ששאלתי בכותרת, מדובר בדגם: E500-S.AP4DE של חברת LG המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo T7250 2GHz (סנטה רוזה) זכרון: 1G DDR2 667mhz (2 סטיקים של 512, שזו המגבלה של הלוח, ישודרג בקנייה ל-2 סטיקים של ג'יגה, אולי סטיק אחד של 2 ג'יגה) דיסק קשיח: 120GB SATA (אולי ישודרג ל-160 ג'יגה) מסך: 15.4"WXGA Glare (1280x800) כרטיס מסך: Nvidia Geforce Go 8400M(128MB) צורב DVD: DVD-R/RW Super Multi Dual Layer יציאות תקשורת: 10/100+802.11bg+ Bluetooth אחריות: שנתיים (שנה אחריות בינלאומית ) משקל בק"ג כולל סוללה: 2.7 ק"ג מערכת הפעלה: VISTA Home Premium כל זה, מחיר בשקלים כולל מע"מ: ¤ 4,984 מה אתם אומרים על זה? שווה? שווה לחכות לראות מה עם הדור הבא של אינטל ו- AMD? תיהיה ירידת מחירים לא?…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא ממש ממש לא סוחב כלום אז החלטטתי לשדרג אותו. במקום המעבד הנוכחי: Intel Celeron 1.8 אני קונה AMD 3000 Venice. במקום הכרטיס מסך:GF4 אני מחליף ל-GFX5900 Ultra 256 MB(את הכרטיס אני מקבל בחינם אז אי אפשר להחליף). לוח אם יש לי של אינטל משהוא אפסי ואני מחליף אותו ל-NForce 3 socket 939 K8NSC של ג'יגאבייט. ובקשר לזכרונות:יש לי עכשיו 256 שהוא PC2700 ואחד אחר שהוא PC3200 אז חבר שלי אמר לי שהכי טוב יהיה אם אני אקנה עוד 256 PC3200 ואת השני(PC2700)אני ישמור בצד(לא ישתמש). כל הרכיבים האחרים שלי הם מהמחשב הנוכחי שלי והם יחסית בסדר. כל הסיפור עלה לי 1450 משהוא כזה ואני קונה מ-KSP. אז אם יש רכיב שאתם ממליצים להחליף תודיעו לי כי אני הולך לקנות היום. אני מודה מאו…
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
זהו המפרט הסופי שאני מתכוון להזמין בימים הקרובים: מעבד: AMD Athlon 64 2800+ מנעה ב960 ש''ח לוח-אם: EPoX 8KDA3J AMD 64 מנעה ב670 ש''ח כרטיס-מסך: MSI Radeon 9800 Pro 256bit 128MB Plus מנעה ב1500 ש''ח זיכרון פנימי: A-Data DDR 500mh 512 MB מKSP ב610 ש''ח כונן קשיח: Samsung 120 GB SATA מKSP ב570 ש''ח 1.44: Teac/Sony 1.44MB מKSP ב40 ש''ח צורב CD + כונן DVD (קומבו): LG Combo 52X32X52 + x16 DVD מKSP ב270 ש''ח מארז + ספק-כוח: Compucase CI-6920 Blue HEC 400W מנועה ב600 ש''ח מאוורר (בנוסף לזה שבמארז): Thermaltake Thunderblade 120mm LED Fan Green מנועה ב70 ש''ח מקלדת: SilverLine Multimedia מKSP ב70 ש''ח עכבר: Logitech MX510 מנעה ב300 ש''ח מסך: ViewSonic G75F מנעה ב1050 ש''ח או: Vi…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב ללא כרטיס מסך וללא ציוד הקיפי: תקציב: 2500 ש"ח (טיפת חריגה אפשרית) יעוד: המחשב ישמש למשחקים בעלי דרישות בינוניות (בעיקר RPG כגון Dragon Age). מסך קיים 19” רזולוציה 1280x1024 בכוונתי לרכוש כרטיס מסך בנפרד, כניראה דגם מבוסס על ATI RADEON HD 4850 512Mb נפח דיסק יכול להיות קטן אין חשיבות רבה לרעש אבל כמובן שעדיף פחות רועש אין בכוונתי לעשות OC. אני מעוניין לעבוד במערכת הפעלה של 64 ביט 4 גיגה זיכרון אני ארצה שיהיו לי אפשרויות לשידרוג עתידי אם הלוח לא תומך בUSB3 חשוב לי שיהיה PCI-E נוסף להתקין כרטיס USB3 בעתיד. לדעתי עדיף לי ללכת על זיכרון DDR3 מאחר ובעתיד כשארצה להרחיב זיכרון DDR2 יהיה יקר יותר. אני חושב שמעבד Intel Core i3 530 יתן לי פוטנציאל צמיחה…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מפרט עבור מחשב גרפיקה, לצורך עיבוד תמונות וסריקתן. מדובר במפרט תיאורטי (צורך לימודי). 1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - עיבוד תמונות ברזולוציה של 1024DPI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לשימוש ב- Adobe Photoshop CS5. אופן שימוש - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בעקבות מותו של לוח האם שלי בטרם עת ומותו של הספק ומותו של כרטיס המסך שלי ועקב אי מציאת לוח אם שתומך במעבד i7 עם סוקט 1156 החלטתי על שדרוג המחשב ברשותי מחשב עם מארז מסוג aero rs9 http://www.cclonline.com/product/101560/EN52771/Cases/Aerocool-RS-9-Black-Gaming-Case/CAS0742/ זכרונות kingston 4X2g ddr3 1600 מאוורר של zalman הארד דיסק המחשב אמור להיות לגיימרים התקציב הוא בין 3000-4000 אין צורך במסך
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב ? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידיאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מהדור האחרון -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, לאחותי בת ה10 קונים מחשב חדש, שמיועד כמובן למשחקים כמו SIMS 2 וכו'.. ולאינטרנט. אבל-יהיה חבל לקנות מחשב שלם במבצע שלא יחזיק מעמד יותר משנתיים וחצי לפי התפתחות הטכנולוגיה אז אני חשבתי על לרכוש מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד, בתקציב של 4000 שקל. הנה מפרט מKSP: מעבד INTEL Price Units Total Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 לוח אם ABIT Price Units Total AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 690 1 690 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 580 1 580 כרטיס מסך eVGA Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 700 1 700 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 צורבים DVD Recorders Price…
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש משרדי ופוטושופ (מתעסק בצילום) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט חשוב מאד, הייתי אומר 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין סיכוי ל - OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גם הרכבה, גם חלונות 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת בידיוק כמה עולה המחשב נייד הזה?? והאם הוא טוב לארועים של מוזיקה djs. והאם שווה לעשות איתו ראש בראש mac book.???? אבל הכי חשוב כמה הוא עולה היום?? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=481633 בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-