עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה קורה אנשים? .. אני כבר 7 שנים עם אותו מחשב(חצי ג'יגה זיכרון.. כרטיס עלוב וכו'..), ואני מעוניין עכשיו להחליף למחשב חדש יותר. אני בצבא כרגע ובעבר הייתי מבין פחות או יותר בחומרה של אותה תקופה ויודע מה טוב ומה פחות, אבל כרגע אין לי מושג.. אז הייתי רוצה אם אפשר לקבל מפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג לי במחיר שרשמתי בכותרת(עם נטייה לרדת לכיוון ה-3000 אפילו). אני מעוניין לקנות מהחנות-k.s.p כי יש לי אותה ממש ליד הבית ויהיה לי נוח ככה מבחינת שירות וכו'.. אז אשמח אם המפרט יהיה משם ולא מ-r.s.m בעקבות העובדה שאני רוצה להגיע אליהם עם מפרט מוכן בהמלצותיכם.אם KSP משמעותית יקרים יותר אז כמובן שעדיף חנות אחרת לשיקולכם. אני מדגיש שהמחיר שרשמתי בכותרת הוא לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. השאיפה …

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  2. שלם לכולם! אני חדש פה ורציתי שתייעצו לי בקניית מחשב חדש הלכתי לMCS ובסוף יצא לי המפרט הזה : Intel Core2Duo E660 2.4 - מעבד Abit Fp-IN9 650 SLI - לוח אם Ocz Oc2-6400 1Gb*2 DDR 800 - זיכרון Zalman 7700 - קירור למעבד GeForce 8600 GT 256MB - כרטיס מסך Logitech G5 - עכבר כל זה עולה 4150 תגידו לי אם כדי לקנות את זה ואם לא מה אתם הייתים מחליפים? עריכה : ספק כוח CodeGen 450w

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by freezer claw,

שלום לכולם , הרכבתי מפרט מאתר KSP אני רוצה לדעת אם הוא מתאים ויעבוד כמו שצריך , אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כבדים , יהיה שקט , מקורר וכמובן ישרוד לפחות 3-5 שנים מבלי שאני יצטרך להחליף לו רכיבים.. אני לא יודע לעשות OC אבל הבנתי שאפשר ללמוד את זה אז , אם ניתן לבצע OC על הרכיבים שבחרתי (וזה יהיה משמעותי) אשמח לדעת.. המפרט : מעבד: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים : Zalman CNPS7500-Cu LED לוח אם : GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זיכרון : DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסק קשיח : Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD105SI כרטיס מסך :Sapphire HD 6870 1GB …

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  4. היי בדרך לרכוש מחשב חדש הפעם החלטתי להשקיע עוד קצת מעבר ולקחת תצורה חזקה יותר. האם בעקבות השדרוג המיוחל למפרט AMD A10 / INTEL IVB ארגיש שיפור משמעותי בביצועים מול המפרט הנוכחי? הדרישות הן משחקים + ALL AROUND ויכולת שדרוג מבלי להחליף לוח. המפרט יהיה סביב כרטיס ה-HD7850 קיים. יש צורך ב-SSD 128GB בתור כונן מערכת ראשי (OS). ספק - 620W או להישאר במתכונת 500. זיכרונות - 8GB + ירכשו ביד 2. חשוב לי שהמערכת תהיה קרירה ושקטה לא החלטתי אם לקחת קירור מים או אוויר. סכום? 4K~3K. רכישה באזור מרכז כמובן. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  5. שלום רב, אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בנאלית יומיומית ורגילה. לעבודות משרדיות (אינטרנט, אופיס youtube etc), צפיה בסרטים וכו'... תקציב של 4500 ש"ח (גמיש) * גודל המסך 15-17 אינץ (לא כל כך משנה אם זה מאט או מבריק) * רזולוציית המסך: חשוב לי שלא תיהייה נמוכה (1366x768) אך אינני חייב FHD. אבל אם FHD נכנס לתקציב, אז למה לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת חלקית (בלי numpad) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות יספיקו. (6 תאים?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת USB3 ו HDMI. (חשוב גם שיהייה USB2) * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שאני הולך על SSD 128GB. (אשמח גם להמלצה של…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  6. עדיין לא הזמנתי שום דבר ואני רוצה להתיעץ עם חברי הפורום. טוף... לפי החוקים. 1. כפי שצויין, המחיר הוא 5500 ש"ח כשבפועל אמורה להיות הנחה(אני קונה מרשת KSP). מזומן. 2. מטרות המחשב הן עבודה(Access2k ,Office וכ"ב), משחקים כבדים וקלים, קולנוע ביתי(בעיקר צפיה בסרטים ולפעמים חיבור לטלויזיה), עריכה גרפית(בעיקר בפוטושופ ויצירת מוסיקה(Fruity Loops במקרה שלי). 3. יש לי מסך CRT מצויין מבית Proview 787 Pure Flat. עכבר אופטי רגיל, מקלדת(צולעת, שאני מתכוון לקנות בנפרד) ורמקולים בינוניים מבית GPT. אני מעוניין לקנות צורב DVD-Combo, אך בעוד מספר חודשים כדי לחסוך בעלויות(המפרט לא בדיוק זול). 4. כונן דיסקטים אני לא מתכוון לקנות(פרימיטיבי ), כנ"ל לגביי כרטיס טלויזיה. 5. העדפה לחברות בעלו…

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  7. טוב, אני לא בטוח במאה אחוז שזה קשור פה לפורום, אבל אני בהחלט מתכנן לרכוש מחשב בשבועות הקרובים ולכן בין היתר אני רוצה לוודא שאני יודע כיצד להרכיב אותו באופן עצמאי. באופן אישי יש לי נסיון בהרכבה של מחשבים, יצא לי להחליף את הלוח אם שלי בעבר, ספק כוח, כרטיסים, זכרון, וכו... השאלה היא האם יש משהו מיוחד שצריך לדעת בהרכבה של המפרט, כלומר, ראיתי שיש למשל משחות טרמיות למעבדים, האם זה חובה, האם צריך לקנות אחת? איפה שמים אותה? איפה עוד צריך לשים משחות טרמיות או דברים אחרים? האם יש משהו מיוחד שצריך לבצע בהגדרות של לוח אם באופן כללי (מלבד שדרוג BIOS לתמיכה בחומרה לפעמים, או משחק עם ג'מפרים) ? בתודה, אייל

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות עריכה בסיסיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, סוני ווגאס פרו 10 (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, CRYSIS 2 וכל משחק חדש שעומד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, 23 " -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  9. בס"ד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים חדשים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש ר…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by theblueone,

אז ככה הרכיבו לי מפרט לפי השימושים שביקשתי שהם: מחשב חזק וטוב לעריכה גראפית/וידיאו וגם משתמש עם תוכנות תכנות/מוזיקה וכו'.. וגם שיהיה גיימינג בינוני, אבל עם דגש לתוכנות עריכה, בנוסף ביקשתי שמחשב שקט מאוד חשוב לי כי קשה לי מאוד להסתדר עם מחשבים שעושים הרבה רעש ושייפתח בהתחלה מהר. אז זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/t9j7mykw אשמח מאוד לשמוע ממכם מה אתם חושבים עליו, וחשוב לי לדעת אם יש איזה מישהו שאני יכול קצת לשדרג בשביל לקבל ביצועים טובים יותר.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by snooze1305,

קנייתי את המחשב לפני שנתיים i3 550 3.2 ghz 4 mb cache GIGABYTE P55-USB3 KINGSTON 4GB 1333Mhz DDR3 W.D 1TB CAVIAR GREEN SAPPHIRE HD5770 1GB

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by michael180492,

היי חברים. אני מחפש סוללה באיביי לדגם שציינתי כאן. ישנן סוללות עם 6 תאים,9 ו-12. האם כולן יתאימו? האם ההבדל בין 6 ל-12 יהיה מורגש? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. שלום. אני זקוק עזרה בהמלצה על שלושה חלקים אחרונים אך מן הסתם הכי חשובים במחשב לעבודות משרדיות, גלישה וורד וכו' שאני קונה. התקציב הוא 1000 שקל ואני זקוק למעבד, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה וזיכרון. עד כמה שזה נשמע שמרני, זה צריך להיות אינטל.. (: תודה (:

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר ליישומי גרפיקה גבוהים כמו דו מימד (קבצים גדולים! ב-PHOTOSHOP) ותלת מימד. הרבה זמן כבר אינני מעודכן בטכנולוגיה. יש ברשותי מחשב Athlon 64bit 3000 עם 1GB DDR וכרטיס מסך מתקופת קום המדינה. הכוונה שלי היא לשדרג למעבד ליבה כפולה עם ביצועים מרשימים אבל לא יותר מדי HIGH END, כדי שגם יהיה חסכוני. בנוסף מעוניין ללכת על 2GB של DDR2 אבל לא יודע איזה סוג או מהירות כדאי. לגבי הכרטיס מסך - אני לא ממש מבין כמה הוא משנה ליישומי גרפיקה. מצד אחד כרטיס טוב למשחקי תלת מימד יסייע לי ביישומי תלת מימד, אפילו באפליקציות תוכנה ולא משחקים. מצד שני אולי זה לא כזה קריטי אם יש לי מעבד חזק. האם אני צריך להשקיע יותר בכמות הזיכרון שעל הכרטיס לעומת מהירות המעבד שלו…

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אבל האמת שאין לי מושג בדיוק בכל הקשור לזה אני רוצה מחשב נייד לצרכים הבאים: -אני מתחיל ללמוד רפואה אני הולך לעבוד הרבה עם OFFICE וACROBAT -אני מעוניין לראות סרטים בשעות הפנאי * גודל המסך - 15' * משקל רצוי - עד 3 עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא חובה אבל HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לפחות 250 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אם יש אפשרות להזמין מחול אז כן , אם לא אז מהארץ התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by bar13,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה (כנראה שזה טעות חמורה) שאני מפעיל משחקים לא חדשים אפי' כמו הוגו וכד' משנת 2004 לא הכי חדשים שיש פתאם המשחק נתקע אחרי 10 דקות וכתוב מנהל התצוגה שלך הפסיק להגיב והמסך חוזר ל 4 צבעים וצריך להפעיל את המחשב מחדש וכתוב המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה הדרייברים מעודכנים לאחרונים וגם ה directx General Information : Manufacturer : Intel Corporation (Legend Ltd) Model : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family Bus Type : PCI Total Memory : 128 MB Texture Memory : 118 MB

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by Xilver,

מחפש מפרט למשחקים ב6 אלף, לא כולל ציוד היקפי (גם לא מסך)...

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by Barlerer,

אהלן, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים, ומישהו שמתעסק בתחום נתן לי את המפרט הזה: לא ראיתי את הצורך להוסיף תבנית למפרט מהלינקיה מכיוון שהמפרט קיים. אני רק רוצה חוות דעת עליו, והאם הוא מנצל את התמורה הכספית הטובה ביותר. המחשב למשחקים כמובן

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by zuris,

שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כמו dekaron,9dragon וassassin's creed ומטה, גודל המסך עדיף שיהיה 15.6 אבל יכול להיות גם משהו אחר, אני בעיקר רוצה שיהיה נוח לשחק ואני לא חושב שעל 10 אינץ נוח. זהו, אהה לגבי התקציב משהו כמו 2000+-, יש יכולת להעלות את המחיר בחריגה של 500+- מקווה שיש משהו כזה תודה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ברובו מיועד לגיימינג כבד, אך גם לעריכה גרפית והנדסת תוכנה: התוכנות שאשתמש בהם הן illustrator, PhotoShop, Workstation, Flash, visualstudio,java ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BTF4, ASSIANS CREED IV, COD GHOST וכל המשחקים שכולם מחכים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  21. Started by 00Amir,

אני עובד בתחום של עריכת סרטונים קצרים ויצירת סרטון קצר ללקוח... מי שממכם היה או ראה סרטון של "צניחה חופשית" או "צלילה" כאשר מצטרף צלם... אני מצלם קליפים קצרים ועושה מזה סרט קצר... אני עובד על סוני ווגאס (בגלל נוחות) נתקלתי ב Dell Inspiron n5110 - מחשב I7 עם 8גיגה זיכרון... http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/sale-n5110-n2670qm.htm רצית לשאול חוות דעת או המלצות למחשב אחר ברמה טובה אך לא יקרה... אנ מחפש מחשב לעבודה ולא צריך להיות אלגנטי וסקסי (כמו סמסונג 9) תודה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by mosheazran,

מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ₪660 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1172 לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 ₪537 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38430 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ₪334 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ₪505 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ₪1488 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 מארז ללא ספק HEC 6C28 ₪166 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6C28-NPS ספק כח HEC 450TWT 450W ₪233 http://skypc.co.il/product.asp?pid=450TWT הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ₪79 http://skypc…

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by fog,

היי, יש לי נייד Lenovo N500. מישהו יכול לומר לי איך אפשר לגרום לו להמשיך לעבוד (לא להיכנס למצב sleep) כשאני סוגר את המסך? אמרו לי שאפשר. תודה, אבישי.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  24. אהלן, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי פשוט( אינטרנט אופיס,הורדות) עד למחיר 1.5K **עריכה** 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 % 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, סרטים, הורדות, בנוסף תכני וידיאו בHD. ו OFFICE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מעל 7-8.6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by elan22,

אני מנסה לבנות מחשב חדש לבית. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים ומשחקים מדי פעם (כשיוצא GTA חדש). בניתי את המפרט הבא ורציתי לראות מה דעתכם עליו. כמות. מוצרים סה"כ 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4600 BOX AM2 720 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 606 ש"ח 2 KINGSTON 1GB DDR2 667 PC2-5300 CL5 930 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 425 ש"ח 1 LEADTEK nVIDIA GeForce PX7600GT TDH 256MB PCIe 765 ש"ח 1 LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk 175 ש"ח 1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 240 ש"ח 1 HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח …

• 14 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים