עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני זקוק למפרט למטרות הנ"ל. אני לא זקוק לציוד היקפי, מסך, הארד דיסק וצורב. כמו כן, אני מתכוון לעשות OC למחשב לסביבות ה- 3GHZ ב-TMS. לכן, המחשב נקנה משם. התקציב הוא עד 4,500 ש"ח ועדיף כמה שפחות. המפרט שבניתי כרגע הוא: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 593 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 ¤ 357 1 כרטיסי מסך Biostar 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1419 1 סה"כ: 3,831 ש"ח. ההתלבטויות העיקריות שלי: במידה ואני לא משתמש בשום תוכנה ייעודית ל-4 ליבות, ה…

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by dbx22,

אני לא יודע בינתיים כמה אני רוצה להשקיע לא יותר מדי(לא 10 אלף .....) השימוש בו יהיה בעיקר להורדות באימיול, גלישה באינטרנט, צריבת סרטים, וגם לפעמים משחקים כמו NFS אנדר.2 ופיפא 2005 אני צריך מחשב עם הנתונים המתאימים עם מינימום מחיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  3. M-P מערכת מחשב -iv 3hz dual core bord sand לוח אינטל 945 sandusky cpu ip4. 3d מעבד אינטל dual core p4 3ghz z-ddr512 זיכרון 512 ddr-2 =קניתי 2 יענו גי'גה disk-250s דיסק 250 ג'יגה sata 7200rmp card a.160 כרטיס מסך 512 מגה asus 1600 dvdr-sam צורב דיוידי סאמסונג case 3001 מארז atx טי-קיי 1150 מסך דק 17 אינץ' 740N סאמסונג

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  4. שלום, רציתי לדעת אם מפרט המחשב המצורף יעבוד היטב עם תוכנות כמו: photoshop, premier וכד'. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועריכת סרטים ותמונות (תלת מימד) בלבד. אין צורך בציוד היקפי, אוברקלוקינג, צורב, dvd, מערכת הפעלה, מסך. המפרט: מארז InfoService MidiTower ATX, USB front Power supply 400W, Special ventilation for CPU, Silver or Black מעבד Intel Pentium Dual-Core Processor E2180, LGA775 Package 2.0GHz Dual-core, Bus 800MHz (4*200), 65nm, 1024Kb Cache L2, 65W Intel Extended Memory 64 Technology לוח אם ASRock Wolfdale 1333-D667 Intel 945GC Express Chipset + ICH7, 533/800/1066-MHz system bus, LGA775 Socket, Celeron 4XX, Pentium-4, D & Core2 Duo processor ready 2*DIMM Dual Ch…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  5. איך Windows 7 ירוץ על מחשב נייד מבוסס ATOM N270 לפי דעתכם? אם כן, האם starter לפי דעתכם ירוץ יותר טוב מאשר Ultimate (שהוציאו לו הרבה שטויות)? הדגם הינו MSI U100/1GB RAM תודה

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Natan_Rozen,

היי שלום אני צריך מפרט בשביל בן דוד שלי בן ה-13. המפרט למשחקים, וצריך את כל הציוד ההיקפי עבורו. (מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר...) חשוב מאוד שהמחשב יהיה ניתן לשדרוג בעתיד, ז"א 4 סלוטים של זכרון בלוח אם, Socket 939 (מעבד AMD כמובן), ממשק גרפי PCIe. המחשב לא מיועד ל-OverClocking, כמובן שאולי בעתיד ישנו סיכוי שאני אבצע בו OverClock, אבל זאת לא המטרה שאליה הוא מיועד. זהו כעיקרון, אם אני אזכר בדברים נוספים אני אערוך את הת'ארד. שכחתי לציין, אין צורך בצורב DVD, במקום כונן CD ROM וצורב DVD, אני אלך רק על כונן COMBO תודה רבה לעוזרים. :-*

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  7. קונה מחשב ראשון לאמא שסוף סוף השתכנעה שהיא רוצה אחד, אני מניח ש 2,000 שקל מספיקים לשימושים שלה אבל אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא רואה סיבה להזמין אחד מחו"ל אבל שוב, אני לא מכיר את השוק כל כך אז אשמח לשמוע את דעתכם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, סקייפ (מצלמה, מיק' סבירים ומעלה) * גודל המסך? 13"~, אולי 15" אם יכנס בתקציב. * משקל רצוי? ממוצע, אין דגש מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI ו- USB3. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB נשמע לי סביר, אפשר להתפשר אם צריך. * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

צריך "מחשב" ב 1000 שח שלא יכלול מסך, ציוד היקיפי או שום כונן ואם אפשר לסדר לי שני מפרטים אחד מבוסס INTEL והשני AMD אהיה אסיר תודה!! בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by ninne,

אני מחפש עכשיו מחשב בשביל הלימודים (יש לו עוד מטרה שלא אפרט כאן שגם מצריכה ביצועים גבוהים לכן אני לא בוחר נטבוק) ונתקלתי בדגם הבא: Dell Studio XPS 13 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-studio-xps-13-p86-320.htm יש כמה דברים שמשכו אותי אליו... המסך הקטן=> יהיה קל לנייד המשקל הנמוך=> כנ"ל קיצר אז לפני שאני מגיע לטאכלס... מה אתם חושבים עליו? יש מחשב יותר טוב לדרישות האלה? (אני כנראה קונה בלונדון ב6000 שקל אז... להתאים למכיר) יש איזה פאק שאתם יודעים ספציפית בדגם הזה? ועכשיו לטאכלס... הבנתי שהחיי סוללה של המחשב הזה לא משו... אבל הבנתי שעם 9 תאים החיי סוללה משתפרים פלאים אבל אני לא מוצא סוללה כזאת לקנייה... מישו יכול לעזור לי עם זה? ועוד משו... אם אני…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  10. CPU‎ ‎Intel® Core2 Duo Processor P8700, 2.53GHz ,3MB L2 Cache, 1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 (1066MHz,Dual Channel Support)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎320GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA+ (Glare) w/ LED Backlight‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForece GT 130M w/512MB‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel WiFi Link 5100AGN(1x2)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (Bluetooth v2.1+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎1.3 Mega Pixel with Internal Stereo Mic‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro) ‎ ‎ Audio‎ ‎HD Audio, SRS WOW HD, SRS TrueSurround XT‎ ‎ Ports‎ ‎HP Out, Mic In, USB(x3), e-SATA(combo w/ USB), HDMI, VGA, RJ45, Smart Link, DC-In‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows® VistaTM Home Premium‎ ‎ Weight‎ ‎2.3 kg (w/6 cell)‎ ‎ Warr…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by domno911,

אני מתכוון לקנות עשרה מחשבים שיעמדו בחדרי מסחר. תפקיד המחשב הוא סכ"ה להציג מידע שוטף מהבורסה דרך תוכנה מסויימת. אז הדירישות הם: לוח אם שהכל כלול בו כמובן מאחר ואין חשיבות לכרטיס המסף או לכרטיס הקול. מעבד פנטיום 3 או AMD. לא בקיא בזה - אתם תחליטו. זיכרון - לא יודע. ארדיסק - מי צריך יותר מ 5G? מוכרים כאלה בכלל??? מסך - 17". לא יכול להתפשר על 15". חייב 17". סידירום, פלופי, מארז - הכי פשוט שיש. (פחחחחחחח כאילו יש לי ברירה) וזהו סכ"ה. המחשב יהיו מחוברים ברשת ויריצו וינדוס 2000. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by Ayelet Rund,

היי :-) קוראים לי איילת ואני סטודנטית שמסיימת תואר ראשון ומתחילה תואר שני... המחשב שקניתי בתחילת התואר מת (המסך שלו גוסס והבוקר הסוללה החליטה שלא להטען) והשלמתי עם זה שאני חייבת לקנות מחשב חדש. מהר. אני מתחילה שוב ללמוד ב-22.10 ויש לי 2 עבודות לכתוב כדי לסיים את התואר הראשון... בנוסף, אני לוקחת את המחשב הנייד שלי לעבודה ועובדת איתו (על דברים שקשורים לעבודה) ככה שאני באמת לא יכולה להרשות לעצמי להיות בלי מחשב... אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה באמת עוזר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה ג…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  13. לאחרונה אני מתעניין בקניית מחשב נייד.. ובהמלצת אחי פניתי לKSP ולמחשבי הזאוס.. (אח שלי מחזיק אחד במשרד) בעיקרון השימושים העיקריים במחשב יהיו עבודה משרדית (אופיס, אינטנרנט), קצת MP3 ומשחקים.. עכשיו במשחקים הבנתי שיש טיפה בעייתיות.. ואז נתקלתי במפרט הבא עם 9600 מוביליטי.. איך הוא יהיה למשחקים. אני משחק בעיקר UT2004 וGTA כמובן שאני ארצה לנסות את san andreas. עכשיו זה מה שאני משחק בדרך כלל אבל אני רוצה גם להיות קצת פתוח למשחקים אחרים.. HL2 למשל כשיצא (אם ירצה השם). פחות חשובה לי האיכות מהאפשרות לשחק חלק ונורמלי.. אבל שלא יראה כמו בננה אחרי שעתיים בשמש. כמו כן הייתי רוצה לדעת איך המחשב יתפקד עם עבודה עם שני מסכים במקביל.. למרות שאחי אמר שאין שום בעיה עם זה.. הנה המפרט: דגם Z…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by fantax,

מה דעתכם על המפרט הבא : 999 ש"ח - Athlon 64 3000 (939-pin) Box 860 ש"ח- Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset 574 ש"ח- Samsung 256MB DDR 400 Original * 2 תודה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  15. היי חברים החלטתי לקנות מחשב חדש הוא יהיה בעיקר לצורכי לימודים סרטים ומשחקי ספורט בעיקר, אשמח אם גם יוכל להריץ משחקים טובים שיש כיום בשוק אבל לא אם זה חורג מהתקציב אין צורך במסך ובשאר הציוד חיצוני תודה רבה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  16. DELL INSPIRON 1300 מעבד INTEL CELERON M 1.5ghz זכרון פנימי 504mb , 1.13ghz של ram דיסק קשיח - 40gb צורב dvd צג 15.4 wide כרטיס רשת אלחוטי wireless 802.11 g/b + modem/fax המחשב יד שנייה במצב מעולה, עם תיק נשיאה יוקרתי. על המחשב יש widows xp . אם זה לא במקום הנכון, להעביר בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  17. שלום לכולם, נרשמתי לאתר לפני שאני מרכיב מחשב בפעם הראשונה. חלק לא מבוטל מהרכיבים כבר אצלי. אשמח לתובנות לגבי מה שאני מתכנן להמשך. יעוד המחשב: מטלב, אחרי שנים עם מחשבים חלשים - משהו להתפנק. (בעתיד הקרוב משחקים, אז אוסיף כרטיס מסך). רכיבים אשר ברשותי: Intel® Core™ i7-6700 Processor GIGABYTE H170M-D3HGSM HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory Intel® SSD 540s Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) פתוח להצעות לגבי שאר הדברים. כרגע הסתכלתי על (יודע שבחרתי case "יוקרתי", אבל חשובה לי הנראות): corsair carbide air 240 high airflow - הולך להרכיב אותו במו ידי, כמה אני מסבך את…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  18. המחיר שמצויין זה ללא מסך . בגדול מעבד חשבתי על i7 לוח אם אין לי מושג איזה בדיוק כרטיס מסך אני לא יודע באיזו חברה לבחור אתי או נוידיה דיסק קשיח זה לא בעיה ספק גם אני צריך עזרה בזה גם מארז אין לי מושג מה שווה ומה לא מסךךגביי מסך הוא לא נכלל בתקציב אני אשמח להמלצות לגביי המסך בהקשר לכרטיס המסך שיומלץ לי כאן אני רוצה לקבל את מירב הביצועים האפשריים מהכרטיס מסך ולכן אני רוצה גם מסך ברמה. 23 אינץ זה אחלה שיהיה טוב 2m לא 5 שיהיה איכותי אשמח לקבל עזרה בהקדם תודה לכם

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  19. בהתחלה רציתי הכל, מחשב חזק , 13-15 אינ'ץ, שיריץ משחקים וסרטים עם איכות תמונה טובה ובלי השתקפות באור יום עם חיי סוללה ארוכים של יותר מ4 שעות. הבנתי שאין כזה דבר. מכיוון שאתנייד איתו ללימודים בקרוב, חיי סוללה ומסך שניתן לעבוד איתו באור חזק הם פרמטרים שיותר חשובים לי. לכן אני מוכן להתפשר על הביצועים.( חוץ מזה שזה גם יוריד את המחיר שזה לא רע) אשמח לשמוע הצעות. חשבתי על ה: DELL INSPIRON N5010 i3-350M 15.6 אבל נראה לי שהמסך לא יעבוד טוב באור(אני חושב שהוא לא מט) ובגלל שזה מחשב די חזק הבטריה לא תספיק להרבה זמן. תקנו אותי אם אני טועה. בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  20. היי, אודה על קבלת חוו"ד על המחשב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYQA462EA מטרות המחשב? סטודנט - אינטרנט, אופיס וסרטים. (אולי גם משחקים אבל לא כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מעוניין לחבר למסך 37" לצפייה בסרטים * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש בעיקר מחשב אמין ויציב, עדיף 3 שנות אחריות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  21. Started by shira11,

מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין וחזק, שימוש להתחברות מרחוק למשרד בעיקר לטרמינל ומעט VPN + שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, סרטים - לא גיימינג. חשוב שיהיה אמין, חזק ומהיר.חייב מקלדת מלאה. תקציב עד כ- 5000 ש"ח. מתלבטת בין 2 דגמים (הLENOVO עם שידרוג ל- 8 GB+ אחריות ל-3 שנים. אחרי השידרוגים המחיר שלהם דומה) + אשמח להצעות נוספות תודה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by ran1809,

יש לי HP DV-3 והתקנתי הכל כרגיל רק שחלק מלחצני השילוב של ה FN לא עובדים, לדוגמה מצב השינה והנעילה עובדים אבל אם אני לוחץ על FN+PLAY אמור לעלות ה מדייה פלייר וזה לא קורה, האם צריך להתקים איזה תוסף או שיש דרך להגדיר את זה? תודה רן

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  23. Started by 4yonatan4,

שבוע טוב! שלום! אלה הדברים שאני רוצה במחשב: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב: 2800 חברת המחשב הניד המועדפת: מותג מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7 גודל כונן קשיח מועדף: 500GB משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 13.3 אני מתלבט בין המחשבים האלה: 1.http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=19932 2. http://ksp.co.il/?uin=21872 3. http://ksp.co.il/?uin=20883 אשמח לשמוע מה לדעתכם יותר טוב, ולמה. בנוסף, אשמח לשמוע המלצות אחרות בטווח מחירים הזה. תודה רבה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. זה המפרט הרעיון הוא שאני קונה כרגע במקום באיזה 20 אלף או משהו, בטווח של כ8-10 כאשר הרוב מושקע בדברים כמו כונן קשיח מהיר, מארז טוב ושקט, ציוד היקפי איכותי וכו'. המעבד ולוח האם וזכרונות קצת פחות (רציתי לקחת DDR3, 9650 או 9770 בתור מעבד, וכו') כי התכנון להחליף נניח עוד שנה או קצת יותר אותם גם ככה במשהו הרבה יותר טוב וחזק שיהיה אז בשוק כמו הנהלם או מעבדי 32 נאנו. זה המפרט, אשמח לחוות דעת לפני הקניה, ואם אתם רואים מקומות שאפשר לשפר או לשנות (לדוגמא לוח אם אחר או משהו כזה) מתוכנן OC קל ונועד לGAMING (מסך 24 ומעלה) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 cooling: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink Silverstone 120mm Case Fan FM121 Arctic-Cooling MX-2 Thermal Compound Motherboard:…

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by borat1924,

הסתדרתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.