עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Monstalicious,

אז ככה חברים, אני כרגע מחפש מחשב נייד איכותי בתקציב של עד 3200, השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט, מוסיקה, ומשחקים קלים פיפה למינהם עוד פקטור שצריך לקחת בחשבון אבל הוא לא כל כך רלוונטי המראה של הלפטופ, למרות שרובם דומים, משהו שיראה Fancy עוד חשוב שהמסך יהיה גדול ושהמחשב עצמו יהיה עמיד ואמין, הוא הולך לזול הרבה אני חושב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ספרים תוכנות אופיס עריכה גרפית קלה (לא פוטושופ) אשמח אם יוכל להריץ Civilization 5. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאד שיהיה שקט לאורך זמן. 6. ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** מחפש מחשב נייד חזק וחדש, בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו, וגם תכנות. חשובה לי איכות המסך, והשקט של המחשב. אעבוד רוב הזמן מול דיסק חיצוני, אבל את העריכה וה cache אשים על כונן ה SSD הראשי של המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח. אפשר לחרוג צפונה לטובת שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe Lightroom Classic Adobe Lightroom Adobe Photoshop Vegas/Movie Studio VS Code 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב עד 1500 דולר, מוכן לחרוג במקצת. דרישות מינימום- זיכרון פנימי 16 ג׳יגה במהירות 2133. כונן ssd בנפח 128 פלוס כונן טרה במהירות 7200. מעדיף מעבדי אינטל וכרטיס מסך של nvidia. הסתכלתי כבר על הy700 של לנובו ועל omen של hp והיו בהם דברים שאהבתי אבל לא לגמרי. לא יודע אם זה רלוונטי להחלטה אבל במידה ואפל לא היה מגביל אותי מבחינת גיימינג ותוכנה כנראה שהייתי קונה מקבוק פרו. האמינות והחיבור בין תוכנה לחומרה זה משהו שלדעתי אפל מובילה בו בפער. לא מעוניין להתקין ווינדווס על מקבוק, נראה לי מיותר לקנות מקבוק אם אתה יודע שזה מה שתעשה בסופו של דבר. אשמח לכל עזרה, דעה, טיפ, או סתם תגובה עניינית. …

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by Hydr0,

אהלן חברה! סבתא שלי מחפשת לקנות לפטופ חדש אחרי בערך 10 שנים עם אותה גרוטאה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סוליטר, אימיילים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ. * רזולוציית המסך? אין דרישות מיוחדות. * משקל לא רלוונטי - המחשב ישמש כמחשב נייח לכל דבר.. היא לא מזיזה אותו אף פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן - תמיד מחובר לחשמל.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by alexzhivil,

* מטרות המחשב? מטרות פיתוח בלבד. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? לא מכיר רזולוציות בלפטופים, אך עדיפות למסך בעל יחס רוחב\גובה נמוך יותר, כדי שארוויח גובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיפות למשהו קליל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשיבות גבוהה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני לא ממש משתמש בניידים, אך אני בדיוק טס לחול לשבועיים ואני צריך מחשב איתי. את שני המחשבים האחרונים הצלחתי להרוס, כך שאני לא ממש עדין איתם בלשון המעטה לכן הפעם אני מחפש לפטופ יחסית זול כשלביצועים כמעט ואין חשיבות מבחינתי, אסתפק בi3 עם GPU מובנה,…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by mazam,

שלום מחפש מחשב נייד לאיש עסקים המרבה לטוס לחו"ל למטורות עבודה (אימייל,אופיס ) דרישות מיוחדות מסך עד 13.3 אינץ משקל כמה שיותר נמוך (מתחת ל1.5 קילו) כולל אופטי מובנה (DVD\CD) כונן קשיח גדול בטריה חזקה מאוד והדרישה הכי בעיתית למרות שאפשר להתגמש עליה : מקלדת מוארת. מודה לכם המון על העזרה

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה כתבות ותוכן באופן כבד, גלישה רבה וממושכת באתרי אינטרנט באופן תדיר וכבד, הורדת קבצים רבים מסוגים שונים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכל הפחות FHD, מאוד חשוב לי מסך בהיר מאוד וקריא גם בשמש …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, אינטרנט וסרטים בHd ובעל מסך מגע. הdell insprion 15z וגם hp envy דוגמאות טובות למחשבים אך אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות?? עד 4 אלף שח ואולי 500 שח חריגה אם כדאי.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by zniibidl,

השימוש הוא להכל. סרטים משחקים ועבודה שוטפת. התקציב יכול להגיע עד 5500 ולא יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום חברים, אני חדש בפורום ומקווה שתוכלו לעזור לי אני מחפש מחשב נייד חזק, עדיף עם מעבד I7 מהסדרה האחרונה(sandy bridge) עם כרטיס גרפי חזק(עדיפות לGFORCE NVIDIA) וזיכרון של 8gb ראם. מסך כמה שיותר קרוב לfull HD או FHD, הזמן סוללה לא כל כך חשוב וגודל מסך בסביבות ה15 אינץ'. כמו כן אני אשמח לכונן בלו ריי שיגיע עם המחשב, מאחר ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה בסלון מדי פעם. חשוב לי מאוד שהיבואן והאחריות יהיו מהשורה הראשונה בגלל שאני רואה הרבה תלונות על דל ואסוס באינטרנט, לכן אני מעדיף לא להתעסק עם החברות הללו, אלא אם כן מישהו חושב אחרת... המחשב הוא לצורך עבודה עם תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה, וכמו כן גם הרצת משחקים דרשניים מדי פעם. התוכנות שאני משתמש בהן הן: avid media com…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by tg,

אני מחפש מחשב נייד קל אבל חזק שיכול להריץ ישומי וידאו (הדמיות רפואיות) ללא בעיה גודל המסך לא חשוב עדיף גדול יותר מ 12 אינץ אבל קודם כל שיהיה קל משקל רצוי פחות מ 1.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך יש צורך ביציאת VGA לפחות לא חייב בלוטות כונן קשיח 128 ומעלה עדיף כ 200 צריך צורב DVD אין העדפה לחברה או בעיות אחריות , יקנה באופן רשמי מספק מורשה על המחשב להיות מסוגל להריץ ישומי דו מימד ותלת מימד רפואיים , יש ככול הנראה עדיפות לכרטיסי קוואדרו של NVIDIA חשבתי על ה לנובו X301 אבל כרטיס המסך שלו חלש יחסית (כך נראה לי) האם יש מתחרים אחרים שיכולים להיות קלים אך חזקים וגם זולים מזה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היום יש הרבה סוגים ותצורות של מחשבים ניידים ואיני מבין איזה מהם טובים וחזקים לתוכנות גרפיקה וצילום. מבקש את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by welb,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים עם מסך גדול, התקציב שלי הוא בסביבות 1,200 דולר (אני מתכנן לקנות בארצות הברית). רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסדר גודל כזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן ותודה מראש על העזרה. אני כבר גולש בפורום כמה זמן וזו פעם ראשונה שאני זקוק לעזרה. אני מתחיל ללמוד בקרוב לתואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב נייד חדש. חשוב לי: 1. 13 - 14 אינצ' עדיפות למט. 2. מעבד חזק יחסית. 3. ניידות גבוהה וסוללה יחסית חזקה, אני הולך להסתובב איתו כל היום. 4. מסך מגע זה יתרון. 5. כרטיס מסך של ג'פורס שיריץ לי קצת משחקים זה גם יתרון. המחשב הולך לשמש בעיקר לוורד, אופיס ואקליפס, והוא הולך להיות איתי בשיעורים. כנראה יהיה לי מחשב נייח חזק בנוסף. מחיר בסביבות 3000 שקל, אולי יותר, אני גמיש. כרגע ראיתי את זה - http://www.asus-sale.co.il/Product/2936191/Asus-S451LB-i5-4200U-Touch-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14 אבל אני לא מצליח למצוא עליו יותר מידי מידע, מישהו יודע איך הוא?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן. דרוש מחשב שלא שוקל מעל 2.8 קילו, עם כרטיס מסך לא onboard ועם מעבד כמה שיותר חזק. השימושים הם מתמטיקה בשימוש גם גראפיקה 3D ובעיקר חישובים כבדים של Mathlab. אשמח לשמוע אתכם. בתודה מראש עריכה - ראיתי את המחשב הבא. מבחינת נתונים הוא נראה מצויין - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71614&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by nadaviz,

המחשב מיועד לעבודה משרדית, מצגות ללקוחות, סרטים ואינטרנט. לא למשחקים אבל צריך מחשב חזק שלא יהיה צורך בשדרוג. גודל מסך רצוי: 15 וסוללה חזקה. אין צורך לנצל את כל התקציב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מחפש מחשב נייד חזק

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by topcat115,

מחפש מחשב נייד חשוב שיהיה לו לפחות 8GB זיכרון, הארדיסק לפחות 750GB עדיפות ל1TB, מעבד שווה לi5 או i7, צורב DVD, כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים, סרטים ב1080p, גודל מסך לפחות 14', Wifi, Bluetooth, יציאה HDMI, חשוב שיבוא עם Windows 7 Ultimate\Pro. לא משנה לי החברה. לגבי התקציב, אני יודע שזה יקר אבל עדיף כמה שפחות שיש בשביל מפרט כזה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by zunor,

אוקיי אני קונה מחשב חדש כניראה במיפרט הזה: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤579 לוח אם: ASUS M2N-E ¤527 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1183 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 ספק כוח: HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤246 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4035 וחשבתי שאולי בישביל שיהיה פחות סיבוכים ושאני אוכל להזיז את המחשב כל פעם שאני ארצה ליקנות מחשב…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  21. Started by eran402,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים \ פלוס עבודות סטודנטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 17 / לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא משנה משקל המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, H…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Tomer Peretz,

שלום רב מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח פלוס מינוס.. חשוב לי שיהיה עם מעבד i5, כרטיס מסך של nvidia, יציאת HDMI, ודיסק קשיח של 750GB לפחות.. המחשב יהיה בעיקר לעבודות הגשה, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים/סדרות.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. המחשב מיועד לתוכנות סירטוט(כמו AUTOCAD) , גרפים ומצגות. רצוי עם תמיחה בגישה אל-חותית לאינתרנט כי אמור לצאת לחו"ל בצורה סדירה לכן גם מצלמה עם מיקרופון צריך. התקציב הוא בסביבות ה6K אבל עם אפשר להסתרד עם פחות אז זה עדיף.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  24. שלום אני רוצה לברר לגבי מחשב נייד יד שניה או.... מחיר בסביבות 3000 נתקלתי במחשב דק במיוחד של IBM אשמח מאוד לקבל המלצות חשוב לי שהמחשב יהיה קל כמה שאפשר

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by MasterDK,

אני צריך מחשב נייד יד שנייה. משו זול. שיתאים לפעולות הבאות: אופיס, תיכנות בשפת סי תחת דוס, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה, התחברות לאינטרנט אני צריך מחשב זול לא משו יקר אפילו פנטיום אחד יספיק. להצעות נא לפנות לפה או לפרטי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.