עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כ. מסך (6800 של ASUS) ASUS V9999 Gamer Edition/TD/256M GF 6800 GPU, AGP 8X, DVI, TV out, 256MB DDR3 פרטים נוספים שניי כרטיסי זיכרון: A-Data 512 MB DDR 3200 Mem כונן קשייח: Samsung 80GB 7200 rpm 8MB ATA100 HDD תיקון**Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ==========

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by b-nary,

תקציב: 1500 ש"ח. חריגה: 200 ש"ח מקס'. לא צריך מעבד, יש כבר E6700. לא צריך כונן קשיח. גם כרטיס מסך כמעט ולא צריך: יש לי מחשב נוכחי, עם x1950GT ועם Gigabyte GA-K8N Ultra-9 (שזה nForce 4 Ultra ו-PCI-E) את ה-x1950GT מהמחשב הנוכחי אני אעביר למחשב החדש. המחשב הנוכחי יעבור לאמא שלי, והוא צריך כרטיס מסך (אין לו onboard). בגלל זה צריך להוסיף כרטיס מסך, כמה שיותר זול, PCI-E. שימושים: משחקים, אם אפשר מפרט שיהיה גם טוב ל-OC. (אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי בתקציבים כאלה) צריך: לוח אם כרטיס מסך (כמה שיותר זול, פרטים למעלה, PCI-E) זיכרון צורב DVD (עדיפות לפיוניר 212) מארז וספק (6A19 עם 400w יהיה טוב לדעתי) מקלדת קירור למעבד תודה רבה. עריכה: שכחתי שצריך קירור למעבד.

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  3. היי שוטטתי בYOUTUBE וגיליתי את הדבר הבא המחשב שלי מבית ACER עם ערכת שבבים nFORCE 560 וכרטיס GF8400M GS בתושבת PCI-E x16 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=431583 יש לי אפשרות להשיג לו 7900GS GO האם הכרטיס יתאים למערכת?

4. שלום לכולם, אני לא בטוחה אם אני צריכה לשאול שאלה זו בפורום זה ("מחשבים ניידים") או בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות". אם טעיתי אז עימכם הסליחה. בכל אופן יש לי מחשב נייד ישן בן כ-8 שנים מדגם Compaq Evo N150 עם מעבד פנטיום 3 800Mhz. המחשב לא היה בשימוש בכלל כשלוש שנים, ועכשיו אני זקוקה לו לצורך עיבוד תמלילים בעזרת Word 2000 וגלישה באינטרנט בלבד (צרכים "קלילים"). הפעלתי את המחשב ולמרבה ההפתעה הוא עובד והסוללה אפילו מחזיקה למשך כשעה ו-20 דקות, אולם המחשב מאוד איטי וחשבתי שהוספת זיכרון תשפר את המצב. כרגע יש במחשב 128MB וחשבתי לשדרג ל-320MB, שזה המקסימום שמחשב זה יכול לקבל (יש לו 64MB קבועים, וכרגע עוד 64MB בכרטיס זיכרון, וחשבתי להחליף את כרטיס זה בכרטיס של 256MB). חיפשתי באתר…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by IDAN AMRAM,

מחשב עתיד להרכש בארץ. שימושים עיקריים של סטודנטים, לצורך לימודים, גלישה, סרטים. צריך לקחת בחשבון שזה המחשב שישמש אותי בלבד. לא יהיה לי מחשב נייח בנוסף ככה שהוא צריך להיות מספיק לשמש כמחשב ראשי. * 14-15.6" אמרתי שזה אמור לשמש מחשב ראשי אז עדיף שיהיה מסך יחסית גדול. לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * גביי רזולוציה - כמה שאפשר במסגרת התקציב * שיהיה נוח להסתובב איתו תוך כדי הלימודים מבחינת משקל * זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשר. לא 3 שעות אלא עדיף יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד הרגילות: רשת, HDMI וכו' לא עולה לי משהו מיוחד בראש * Bluetooth? אם אפשר למה לא, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נראה לי שSSD קצת יומרני בתקציב כזה למרות שהייתי רוצה אז אם לא זה אז …

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by teddy85,

אני עכשיו בארה"ב ואני רוצה לקנות לעצמי נייד אני מוכן להשקיע עד 1000 דולר אבל כמובן שעדיף כמה שפחות ואני רוצה נייד עם המעבדים החדשים i3 או i5 * מטרות המחשב? מחשב לשימושים בסיסיים גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים קלים (SC2 , Civ5 ) * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? כמה שפחות אבל עד 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהוא מיוחד אבל שלפחות יספיק לראות סרט מלא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה יציא VGA או DVI כמובן שעדיפות ל DVI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני חושב שהמינימום שלי הוא 320G * צורב DVD? שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה מחשב בארה"ב, אז שיהיה אחריות בארץ אבל זה לא ממש קריטי לי…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  7. היי ותודה לכולם הנייד לעבודה משרדית יותר ואינטרנט. מה חשוב? כלום רק שיהיה טוב ובלי בעיות יש לו 3000 ואם כדאי אז עד 3500 תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by UBS,

שלום אני צריך עזרה בבניית חצי מחשב חשבתי שאני אוכל בעצמי אבל הבנתי שאני לא מבין מי יודע מה בחומרה אז ככה התקציב הוא 9000 ש"ח - 9500 ש"ח מטרה משחקים כבדים אני רוצה AMD החלקים שאני צריך הם ! ! ! ! ! לוח אם , מעבד , זכרון RAM , וכרטיס מסך ! ! ! ! ! ב - ל - ב - ד ! לא מחשב שלם - תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  9. שלום יש לי כבר מחשב שאני רוצה לשפר... כרגע יש בו AMD Athlon x2 64 3800+, שהוא די חלש, 1GB זיכרון ו Geforce 7800g אני בעצם רוצה לדעת מה יש לשדרג/לשנות/להוסיף, כל זה בתקציב מינימלי שיאפשר לי להתקין שם XP שיריץ סרטי 720p ב Media Center (אין לי מה להפעיל 1080p כי אין לי Full HD) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by zvkel,

צריך לבחור לאמא שלי מחשב נייד הדרישות הן דיי מינמליות היא מפעילה אקספלורר ו אוטלוק ופסגת הדרישות שלה זה שהמחשב יריץ word ו power point הדבר היחיד שבאמת חשוב שיהיה במחשב זה רשת אלחוטית מובנית ויציאת טלויזיה יכולה להוות בונוס אני פשוט מתחיל להשתגע מכל הדגמים האלו שאני רואה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  11. Started by IDan2012,

המחשב מיועד לגיימינג כבד לדוגמה: BF3 ,MW3, NBA2K12, PES וכו' מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪801 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪114 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 כרט…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by d10,

שלום, אני מתלבט בין שני מחשבים וגם לא סגור על המפרט. מחשב ראשון: Intel Core i5 8500 3.0Ghz 9MB Cache s1151v2 - Box Noctua NH-L9i CPU Cooler Asus PRIME H370-A LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, VGA …

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  13. היי אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך שיתאים לי לסכום הזה (אפשר גם לחרוג לטובה ולרעה) הכי חשוב שיהיה תומך במשחק CRYSIS שיוצא בקרוב מישהו יכול להמליץ???

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by yre1972,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט + HD + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by Speed Demon,

ערב טוב! סבתא קנתה מחשב חדש,שיהיה במזל טוב! אחרי שהתקנתי לה מערכת הפעלה,ניסיתי להתחבר לאינטרנט אלחוטי,אל הראוטר,אצלי בבית,אבל לא יצא לי משום מה. חיברתי את המחשב עם כבל רשת לראוטר והכל עבד. חשוב לציין שיש ברשותי נגן MP4 עם WIFI והוא מתחבר בקלות לראוטר,לצורך השוואה. היום התקנתי אצלהם בבית ראוטר חדש לאינטרנט שהם הזמינו,דרך כבל רשת הכל עובד פיקס,אבל בצורה אלחוטית זה לא מוצא שום דבר. לדעתי זה משהו בהגדרות המחשב,חיטטתי ולא מצאתי כלום. המחשב נמתא כרגע אצלי לצורך פתרון הבעיה. תעזרו לי בבקשה,מה עלי לעשות כדי שהמחשב יתחיל לזהות רשתות אלחוטיות? תודה.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by CyberBot,

יש לי את המערכת הנ"ל אני מעוניין להחליף רק את הלוח+מעבד מעוניין להשאיר את השאר שימושים בעיקר BF4 ועריכה לא רצינית של מה שאני מקליט תקציב 1000~

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by Joha132,

איך המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm אני מחפש חוות דעת מקצועית עליו, מה יש לכם לומר? נ.ב: אם אפשר להתייחס גם לכרטיס מסך הזה שלו: Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD הוא יוכל להפעיל משחקים קלים, לפי מה שהבנתי הוא מעלה DooM 3 ברמה סבירה. אז אם אפשר חוות דעת מקצועיות על המחשב, אני אשמח לקבל קצת מידע עליו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  18. היי, אני בשלבי רכישת מחשב לפי המפרט המשרדי/ביתי המחוזק כולל ציוד הקפי שהומלץ כאן, אבל לא כל הרכיבים קיימים בחנות TMS בה תתבצע הקניה. להלן הדרישות: 1. מה התקציב? כ- 3,300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? Win7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? HDMI, USB3, WIFI 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא להלן המפרט שנבנה בחנות. אודה לעזרתכם בבדיקתו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by Norris,

המחיר הרצוי הוא 2000 ש"ח, עד כמה שאני מבין זה די נמוך - אבל גם הדרישות שלי. במידה ויש דרישה ספציפית שמפריעה להשיג את טווח המחיר, אשמח לדעת מהי כדי לשקול אותה מחדש תודה! * מטרות המחשב? == מטרות פשוטות יחסית של עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אני בדרך כלל לא רואה סרטים בHD, אבל בהחלט יהיה נחמד אם זה יוכל להריץ חלק..) . אין צורך גדול בניידות, אבל אני מעוניין באפשרות. * גודל המסך?== 12 עד 15 אינץ' נשמע לי טוב - לא חושב שמשנה לי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? == 1366x768 בהחלט מספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? == לא * משקל רצוי? == 2 קילו, עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? == לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? == VGA ו HDMI יהיה נחמד,…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  20. Started by LinKinG,

CPU Intel Pentium4 3.0E GHz Prescott Socket 775 Mainboard for Intel Asus P5GD1 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 2 Units DVD-RW NEC DVD RW 3500A Video Card - Radeon Asus Extreme AX600XT/HTVD 128 MB Case CoolerMaster Centurion 5 MS MultiMedia Keyboard + Ms optical Mouse Sum 6212 מה אתם אומרים על המפרט?

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  21. שלום רב, אני גרפיקאית שמעוניינת לרכוש מחשב נייד. המחשב צריך להריץ Photoshop Indesign Dreamweaver Illustrator אני צריכה את המחשב לעבודה בבתי קפה ומול לקוחות יש לי מחשב שולחני מקצועי מאוד מעבר לכך אודה מאוד לחוות דעתכם למפרט למחשב הנייד דגם נייד :L675D-S7104 של טושיבה. מפרט: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit AMD M880G chipset AMD Turion II P560 2.5 GHz dual-core CPU (מקביל ל I3) 4 GB 500GB Serial ATA hard drive DVD±RW DL drive ATI Mobility Radeon HD 4250 graphics with 256 MB - 1917 MB dynamically allocated shared graphics memory DOLBY Advanced Audio with built-in stereo speakers 10/100 Fast Ethernet 802.11b/g/n Wireless LAN Multi-in-one digital media card reader Webc…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  22. Started by rmilter,

1. תקציב המקסימאלי עד 6500 א) לנצל את כל התקציב ב) גג 6500 2. מה שימושי המחשב הרצה של MAC OSX כמ. הפעלה ראשית, אם אין ברירה כוירטואלי א) רוצה להריץ PRO TOOLS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יכול לשמש פחות לגיימינג פחות חשוב 3. ציוד הקפי פשוט... מסך מקלדת עכבר - רמקולים להשקיע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספ…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by adebisi,

אממ... השאלה שלי היא כזאת: מהו הדגם של lenovo המקביל ל-inspiron 6400 של DELL? רב תודות ;D

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן. הוא בן 22. השימושים הם בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים (אם כי אחי הוא לא ממש גיימר. משחק פה ושם). לא ידוע לי על תוכנות כבדות שאחי נוהג להשתמש בהם. הוא משתמש ממוצע. האמת, אין לי מושג מה לקנות והכל פשוט מבלבל. אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב + ציוד היקפי ושלא יעלה על 3,500 ש"ח (האם זה תקציב הגיוני?). תודה

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  25. אוקיי, פרסמתי פה הודעה דומה בעבר, אבל קיבלתי מעט תשובות ומאז השתנו מעט הדרישות שלי. אני רוצה מחשב שישמש אותי בעיקר לעריכת שירים עם תוכנות סטייל REASON וגם להקלטת שירה עם CUBASE/ COOL EDIT... בנוסף, המחשב ישמש להורדות, ומשחקים (לא כבדים) אני רוצה גם מסך LCD 19 (שיהיה סביר, לא מטורף), ואם אפשר סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במחיר - מה טוב. הדברים שבאמת חשובים לי: מעבד חזק (נראה לי AMD) 2GB זכרון HD טוב לפחות 320GB צורב טוב על כרטיס מסך אני מוכן להתפשר כרטיס קול אני רוכש בנפרש (M-Audio audiophile 2496) במארזים, ספקים וקירור אני לא מבין כלום מה אתם אומרים? אפשרי במחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים