עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש עלה לי התקציב ל4K!!!!!!! זאת הפעם הראשונה שלי בפורום אז אני לא כל-כך מבין, אבל אני צריך שתעזרו לי למצוא מחשב לבר המצווה. צריך שהוא יוכל להוריד סרטים בלי להתקע לגמרי, שהוא יוכל להחזיק גם משחקים כבדים, השקט לא כל-כך חשוב אבל שלא יהיה חזק מדי. יש לי כבר הכול (לא צריך מקלדת עכבר רמקולים או מסך) קניתי מסך של AOC 22 אינץ' ועלה לי התקציב ל4K ואני לא יודע מזה OC אז אין לי מוסג מה להגיד על זה. תודה לכל משיעזור לי ואני צריך גם כרטיס מסך תודה.

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  2. שלום! אבקש שתבנו לי מפרט ב-3500 ש"ח עם מסך, מקלדת ועכבר (רצוי לוג'יטק) המחשב למשחקים. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  3. לאחרונה התחלתי לשקול לקנות מחשב שיהיה יעודי ליצירת מוזיקה, לצורך הענין המחשב שלי מסתדר כרגע עם התוכנה (CUBASE), הבעיה שלוקח לה הרבה זמן לעלות בגלל שיש לה הרבה פלאגינים, ולפעמים היא גם קורסת בעקבות זה שהיא צורכת הרבה זכרון, וכמו שאמרתי אני שוקל לקנות מחשב שיהיה מיועד ליצירת מוזיקה חברים שלי שמתעסקים עם התוכנה ועם הפלאגינים האלה המליצו לי עד I5, ועל זה שמערכת ההפעלה שלי תהיה 32 ביט יש לי לא מעט שאלות/חוסר ידע ואני מאוד אשמח לתשובות כמה שיותר מפורטות 01. מעבד: כפי שניתן לראות בקישור הזה יש מגוון של מעבדי I5, וטווח המחירים 890-1210, במה בדיוק מתבטא ההבדלים בינהם, האם באמת יש הבדל מורגש בין המעבדים, ואיזה מעבד הייתם ממליצים לקנות? 02. מחשב מוזיקה + אקסבוקס או מחשב חזק שיוכל לה…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  4. בקשה.... יצירת מפרט למחשב על לפתיחת שרתים עד ב16 אלף שקל

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by Basson_9,

רציתי לדעת אם המפרט הזה מספיק טוב לגיימינג רציני. אשמח לתשובה.😁

6. Started by Klil Tal,

היי לכולם אני מעוניינת לקנות מחשב ללימודים וההעדפה שלי היא למחשב 13.3" האם הוא אכן מומלץ או עדיף לקנות את ה14"? המפרט של 13.3 http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=944930 המפרט של 14 http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=952052 שניהם עונים על הדרישות שלי, אבל יצא לי להתקל בכל מיני דיונים בקבוצות שכן יש שוני, האם אחד יותר מומלץ מהשני? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by aviben360,

האם המקלדת המוארת בנייד צורכת יותר סוללה?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  8. תראו, הוצע לי על המחשב DELL D600 וגם LG LM40 ואני החלטתי לקחת את ה LG מכמה סיבות - יש המון ביקורות על ה DELL שהוא מתחמם בטירוף -ה LG נראה לי נחמד יותר - הסוללה של ה LG חזקה יותר בהרבה תראו, שניהם באותו המשקל - 2.2 קילו ושניהם באותו סוג מעבד... אני החלטתי שאם הבן אדם ישיג לי את ה LG בגרסה החדשה אז אני אקח אותו. מצאתי על ה DELL המון ביקורות אך משום שה LG הוא יותר של קוריאה ולא של אמריקה אז לא היו עליו [לא באנגלית לפחות.. טוב אולי רק אחת אבל ממש פשוטה... השאר ברוסית או בסינית אז מי שמבין רוסית אני אפילו מתחנן אליו לחפש בשבילי בגוגל ולומר לי בקצרה מה מסופר שם אז אני אשמח מאוד מאוד! בהמשך אתן את המפרטים של המחשבים ואתם תומרו לי מה כדאי יותר [בכל זאת, ה DELL עדיין אפשרות לא פח…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by zone51,

הי, כל פעם שרציתי לקנות מחשב חדש, המקום הראשון שהגעתי אליו זה המפרטים המומלצים באתר HWZONE עכשיו הלינק לא עובד האם זה ירד סופית? אני מבין שיש את הפורום , אבל שם ההמלצות הן בדרך כלל על ידי חנויות

10. Started by ofir1992,

עוד שבועיים אני מביא סוף סוף מחשב נייד של ACER ASPIRE 4741G מהונג קונג, והכרטיס מסך של המחשב לא כל כך חזק, בעיקרון יש לו GFORCE310, עכשיו ראיתי בפורום שמישהו ציין שיש אפשרות להחליף כרטיסי מסך למחשבים ניידים של ACER, אז אני רוצה לברר אם זה באמת נכון, או שאני פשוט יקנה דגם חזק יותר. תודה לעוזרים

11. יש לי תקציב של של בין 2000 ל2500 .. תיכננתי לקחת מיני נייד של אסוס ואז בדקתי וראיתי שהMSI WIND יותר חזק .. עכשיו בדקתי קצת באתר של אייבורי ומצאתי את הנייד Acer Aspire 5730ZI .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 הוא יותר חזק, יותר גדול ויש לו עוד הרבה יתרונות .. השאלה שלי היא האם הוא אמין ? למישהוא יש ניסיון איתו ספציפית או עם החברה ביכלל ? תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  12. אני מעוניין במסך 17" CRT בין הכי איכותיים שיש במחיר עד 1400 שקל, ובמארז מאווורר היטב- מארז שאתם ממליצים עליו מכל הבחינות- יופי, מקום, ואוורר טוב.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  13. מחשב מדליק! בדיוק מה שאני מחפש - לבן, דק, קל (1.3 ק"ג). רק חבל שבארץ מוכרים אותו בקונפיגורציה החלשה של Core i3 ולא כמו בחו"ל (i5).

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  14. Started by skanarek,

שלום אני מתכנן למכור את הכרטיס מסך שלי palit revolution deluxe 4870 x2 . רציתי לדעת כמה אוכל לקבל עליו ? תודה.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  15. שלום לכולם, בניתי את המפרט הבא עפ"י עצות קודמות בפורום. המחשב לשימושים ביתיים רגילים, לא משחקים ולא HTPC. שני הדיסקים נחוצים לצרכי גיבוי מידע מקומי על המחשב בין דיסק לדיסק. אין שימוש ב-OC, אין צורך בציוד היקפי, חשיבות השקט בינונית. אשמח לכל הערה או שיפור. האם כדאי להחליף את המארז HEC 6T10 300W במארז גדול יותר HEC 6A19B Black 300W בתוספת של כ-90 ש"ח? תודה מראש לכל העונים. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤248 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS כ…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by ofekd23,

1. מה התקציב? 3000-3500 (אני יודעה שזה תקציב עלוב למה שאני מוובקש) 2. מטרות המחשב? משחקים כבידים,הורדות, (הכי חושב משחקים שירץ כמה שיותר כבדים כמה שיותר טוב) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?כרטיס מסך טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור כן,העיצוב לא חשוב לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית? לא , הרכבת מחשב במעבדה? לא, התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?משחקים כבדים 9. האם חשוב שקט? לא ממש חשוב 10. האם מתוכנן OC? לא יודעה כדי? 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק? Assassin's Creed,Devil May Cry 4,Far Cry 2 ,gta iv (…

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  17. שלום לכולם אחרי שנים בתור חנון מחשבים אני מוכרח להודות שיצאתי מהעיניינים ודווקא עכשיו המחשב הישן נושן נפל הרמתי איזשו מפרט ואני צריך אתכם שתשלימו לי מידע לגבי תקציב 2500 אין צורך לא בספק כוח,מקלדת,מסך או כל ציוד היקפי, אני מחפש מחשב רב תחומי מעבד Intel Core i3-530 Box ₪554 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם ASUS P5QL PRO ₪534 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31256 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 1…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  18. לפני הטופס, תקראו ותבינו : מביאים לי מעבד אינטל מסוקט 1155 - I5 כלשהו. עכשיו, התקציב שאני רושם לא יהיה כולל מעבד כי כבר יש לי בחינם (הוא כבר מחכה לי..). אז אני מבקש שתתנו לי רק חלקים שיתאימו לאותו מעבד. (המעבד יגיע בלי מאוורר אז להוסיף בבקשה). תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 +- (מעדיף לא לעבור 2500). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - עד 2500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי (באמת אולי - 50 שקלים). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מוזיקה (עכשיו, אני מעדיף שתהיה לי אופציה לעתיד להוסיף כרטיס קול פנימי על PCI-E או משהו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכ…

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  19. איפה אני יכול להשיג את זה ?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by Dov B,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 עם אפשרות חריגה ל4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שפות תכנות בעיקר וקצת תכני HD ושימוש אישי מיילים אתרי קניות וכתיבת מסמכי word excel 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by syberpuppy,

hey... here what i built, im a little above budget (500 nis) and i still need to buy keboard and mouse... any insight? מה אתה יכול להציע: 512MB X2 corsair cl2.5 620nis HD: 200GB WD sata2 7200rpm 8mb buffer 570 nis burner 240-300 nis case: antec slk3800b 400W 700nis evga geforce 6800gs 256mb 1300nis cpu amd 3800+ athlon 64 x2 dual-core 2000nis (mabe a bit less) mother board dfi infinity bla bla bla 650 nis a keyboard and mouse(mouse should be something very good, keboard should be ok) (unkonown amount) nis

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by Or ei,

הנטבוק הוא למטרת לימודים , אינטרנט ואופיס ואולי קצת סרטים חשוב :זמן סוללה ארוך , משקל נמוך ,אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן אופטי מה שכן חשוב שתהיה אחריות בין לאומית שאוכל לנצל אותה בארץ הקודש אם אתם מכירים גם חנויות באזור מנהטן שכדאי לקנות מהם או שאתם יודעים שיש להן מבחר מעניין זה יכול לעזור ! תודה!

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ניתן לחרוג טיפה 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, סרטים , שירים, גלישה באינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שירים,סרטים, גלישה באינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה…

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by palin,

אני יודע שאני פותח שיחה חדשה, זה בגלל שהשיחה הקודמת נהייתה ארוכה ומסורבלת להבנה שלי. הנה כל סוגי המפרטים שהציעו לי עד עכשיו, בבקשה שכל אחד יגיד מה חושב ואיזה מהם כדאי לי לבחור. שוב: אני מחפש מחשב ב3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים! מחפש למשפחה, לימודים, סרטים הורדות וכו'. דבר נוסף - אני גר באזור המרכז, איפה כדאי לקנות את המחשב? אייבורי? IQ PC? SKY PC? KSP? RSM? תודה לעוזרים! מפרט מספר 1: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Bl…

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by azaz,

אני רוצה שתגידו לי את הדעות שלכם על המחשב שלי אם הוא ישן או שהוא על רמה זה המפרט:מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) 200 גיגה. לוח אם: GIGABYTE GA-81945P-G ספק כח 500 גנרי כרטיס מסך ATI 4670 מסך LCD19 LG אז מה דעתכם על המחשב שלי?

• 10 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.