ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אני עם חבר מנסים לבנות כאן מחשב לעבודה ומאוד אשמח לעזרתכם. מחשב חדש לגמרי ועם תקציב של כ 15,000ש"ח (+/-) עיקר השימושים הם סקצאפ 2017 +vray 3.4 (ותוכנות עיבוד של אדובי ואוטוקאד) זה מפרט שכרגע בנינו פחות או יותר. השאלה העיקרית שלי כאן זה כרטיס מסך, האם עדיף 1080TI או QUADRO או עוד משהו.... Intel Core I9 2066 7900X 3.3GHz - 4.5GHz 10Core 13.75M 140W Watercooling 2x140mm Corsair H110i DDR4 16G (8Gx2) 3000 Corsair Dominator Platinum CL15 2066 X299 Asus X299-A Pime SSD PCIe Gen3 256GB WD Black MLC Nvidia Titan X 12GB 650W Platinum FSP AURUM 92+ Fractal ATX Define R4 Silent White Mic…
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מפרסם עבור חברה: שלום, אני סטודנטית לקולנוע, ואני מחפשת מחשב נייד בו אוכל לערוך סרטים באיכות HD. אני יכולה להוציא עד 7000 ש"ח והמחשב צריך שיהיה לו: מסך גדול, איכותי ורחב. מקלדת נוחה מעבד חזק מאוד הרבה זיכרון יציאה לחיבור מסך נוסף אוזניות איכותיות עכבר נוח ואם נכנס במחיר, אז מסך 23 אינצ' נייח בנוסף תודה מראש מיכל
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שתי רזולוציות full hd וHD+ 1600 x 900 עם מה יותר נוח לעבוד? וד"א שמתי לב שאין יחסית הרבה 15,6 עם full hd והרוב זה hd ready תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי המלצות חמות על המומחים בפורום הזה ולכן אשמח לעזרתכם להגשים חלום ילדות. אני מחפש מפרט למחשב גיימינג נייח באיזור ה9K כולל מסך. הנה השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K - חשבתי מתוך זה לשים בערך 1500 על המסך (לגבי זה אני גם צריך ייעוץ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין לי בעיה לנצל את כל התקציב אם מדובר בהבדל ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - בעיקר ליג אוף לג'נדס (אני מודע לכך שהדרישות לא גבוהות למשחק) אב…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל כמה מחשבים ניידיים מומלצים בסביבות 4200 שקל. (חריגה קטנה אפשרית) המשקל וגודל המסך לא חשובים. (לא אכפת לי אם זה יהיה 15 או 17) השימושים: אינטרנט. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, לפני שאני מציג את המפרט יש לי שאלה, רציתי לדעת מה אתם חושבים על החברה TMS האם אפשר לסמוך עליהם מבחינת איכות המוצר, אחריות ושירות לקוחות? והשאלה השניה היא מה הקטע בAAKS בקשיח של WD זה קריטי? 3. האמת שעשיתי הזמנה למחשב מKSP אבל נורא נבהלתי מכמות התגובות הזועמות אליהם פלוס שהזמנתי יום ראשון שעבר והיום (ראשון) לא הורכב שום דבר כשהתקשרתי ענה לי טיפוס עם מבטא מזרחי (אני לא גזען פשוט הוא היה חסר סבלנות) והתחיל לצעוק שבסה"כ שאלתי אותו למה לא קיבלתי את המחשב אחרי 7 ימי עבודה לפי ההתחייבות שלהם? הוא התחיל לתרץ בכך שיום ההזמנה לא נחשב ויום שישי גם לא נחשב (הם עובדים יום שישי). בקיצור האם שווה לוותר על ה200 שקל שנתתי להם מראש ולקנות תמחשב מTMS? 4. שווה לעבור לQUAD יהיה שיפור מש…
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, תודה מראש על העזרה, יוזמה מבורכת. 1. תקציב : עד 2000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. ציוד היקפי : כרטיס PVR רצוי איכותי, צורב אם זה נחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בהארד-דיסק מעל 500 GB. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אשמח למארז קטן ככל האפשר, שקט גם יעזור אבל לא ברמה של השקעה מטורפת, לגבי צבעים לא ממש משנה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלש…
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב נמוך אבל חייב להיות מחשב נייד על מסך של 10+ שיריץ משחקים כמו battlefield 3 ו-dayz אפילו על low ללא תקיעות קנייה רק מהארץ תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב כמה שיותר חזק מבחינת יכולות עיבוד, לשימוש בטחינה של אלגוריתמים ועיבוד אות, וכלל לא לגרפיקה ומשחקים. מן הסתם צריך להיות יותר דגש על מעבד חזק וזכרון, אין בעיה עם כרטיס מסך הכי פשוט (או אפילו מובנה), ואין צורך במסך. לא לחרוג מ-5000 ש"ח (זו מסגרת התקציב מהעבודה). תודה.
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אנשים לי ולמשפחה שלי נפתח עסק ואנחנו צריכים מחשב שרת שמטרתו היא בעיקרון שמירת מידע בעמויות מאוד גדולות (50TB אם אפשרות ל 100TB) עכשיו חיבור של השרת זה לא בעיה כי כבר הסגנו חיבור של 1GBIT מאירופה. עכשיו מה שאנחנו צריכים זה מחשב שיוכל לספק את הצורך של שמירת קבצים. לכן אני צריך את עזרתכם, כי אני לא מבין כלום במחשבי שרת וזאת גם הסיבה ללמה השארתי את התקציב פתוח. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב איזו מערכת הפעלה תתאים למחשב הנ"ל. נ.נ.ב כרגע ישנם כ300 עובדים אז על תבלבלו לי תסכל בקשר לחיבור.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב (יותר נכון חלק ממנו). אז ככה, יש ברשותי מארז, ספק כח (מקווה שמספיק חזק - Corsair VX450W), דיסק קשיח אחד (צריך עוד אחד), מסך, ציוד הקפי. כל זה עובר מהמחשב הקיים. אני רוצה את המפרט בנוי על המעבד הבא - Intel Core 2 Quad Q9550. אני מודע לעובדה שלמשחקים אומרים ש-E8400 טוב יותר (או כל כפול ליבה אחר), אבל בכל מקרה אני מעדיף QUAD (אגב, מי שמעוניין לקרוא בנושא - http://www.tomshardware.co.uk/forum/253372-10-core-core-quad-overall) ועוד אחד - http://www.techreport.com/articles.x/14756 דיסק קשיח אני אלך על Seagate 1.5T. המחשב מיועד הרבה למשחקים כבדים ברזולוציות הכי גבוהות עם כל הפילטרים הקיימים. המסך שכרגע ברשותי - LG F900B 19' CRT , ויש מחשבה…
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בסגנון הזה: HP Pavilion G62-100EJ קיבלתי עליו המלצות חמות. כעיקרון השימושים הם: פוטושופ, תוכנות תלת מימד (עיצוב) וגלישה באינטרנט. ואולי משחקים לא כבדים להיום כמו קונטר סטרייק סורס... חשוב לי העיצוב והביצועים בעיקר, עדיפות למחשב עם הרבה תוספות נחמדות. קיצר, האם המחשב שכתבתי לכם מספיק חזק בשביל מה שכתבתי? ומי המתחרים שלו? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הסוף. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2) [ ¤ 659.85 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1299.97 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard +…
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
עוד קצת פרטים: מחשב מבוסס אינטל, רצוי שיהיה שקט אבל אני לא משתגע ורוצה שהוא יהיה ממש כזה.
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אנשים הייתי רוצה לדעת עם I5 אן I7 הם יכולים להשפיע על קצב המישחקים במחשב נייד ?(שנהם 2,5GHZ)
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב נייד שאני לא מצליח לפתוח את המארז שלו בשביל להלחים שם משהו כל הברגים יצאו ואני לא מבין מה תופס אותו שם מישהו מכיר איזה טריק אוו משהו שצריך לעשות תודה לעוזרים eli.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. הלכתי לחנות מחשבים קטנה שיצא לי לעבוד איתם בעבר, מגה מחשבים (או "מגה דוקטור") באשקלון. וביחד איתם בניתי מפרט בהתאם לצורך והתקציב. אני רוצה חוות דעת על בחירת הרכיבים, על המחיר שהוצע לי, וכמובן הצעות לשינוי ותוספות (גם הצעות למפרט אחר לגמרי ייתקבלו בברכה). אין צורך בציוד היקפי. מטרת המחשב היא בעיקר לצורך עבודה גרפית 2D, פוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזיין, כולל קבצים גדולים וכבדים. מלבד זאת, הייתי מאד רוצה גם אופציה לעבודת תלת מימד, עריכת וידאו, וגיימינג (לפי סדר עדיפות). ולהלן המפרט שהוצע לי: מעבד Interl Quad Core i5 3470 3.6 1155 6MB 77W לוח אם Gigabyte GA-Z77X-UD3H DDR 1600 SATA3 USB3 דיסק קשיח Western Digital 1TB BLACK 7200RPM 64MB S3 זיכרון Corsair Original …
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקל (ניתן לחרוג קצת) לשימוש בעיקר ל אופיס , אינטרנט ומשחקים (לא הכי כבדים). מה דעתכם על המחשב הנל 15.4 HP Pavilion dv5-1110 FZ506EA 2.16GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2349&CatCode=315 האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה ל HOME PREMUM
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נייד עבור עבודה בתוכנת עריכה DILIX. המחשבים שמיועדים לשוק הפחות רציני (כמו התקציב) יספיקו בשביל עבודה שוטפת ונוחה עם התוכנה ? * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנת עריכה DILIX * גודל המסך? כל מסך 14'' ומעלה * משקל רצוי? אין דרישה ספציפית, אם צריך להיות כבד - שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה מיוחדת לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות? - לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200G * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אז ככה, מכיוון שלKSP אין מארז נורמלי אז את המארז אני יקנה מפנדה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 490 1 490 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 250 2 500 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1370 1 1370 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120 GB 7200 ATA-100 (8MB) 530 1 530 ומפנדה: {Compucase super Midi Tower CI 6a21 300w ART - Black & Blue{355 {LITE-ON DVD 16*48 Retail Black{223 {MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK{71 סה"כ - 4019 ש"ח, הרכבה עצמית ועכשיו לשאלה: המעבדים מKSP באים בBOX עם מאוורר וגר…
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנייד רב תכליתי(בעיקר עבודה וסרטים) בתקציב עד 4500שח מעוניין בנייד נוח איכותי ואמין, מסך 15. תודה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקנייה בין שני הלפטופים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9963&perur=2&t=1&c=441 פה אני לא כלכך חושב על המחיר (טוב אולי בכל זאת אז עד 7000 ש"ח). אני צריך שהמחשב יריץ לי משחקי סימולטורים כבדים בצורה נוחה ונעימה (לא חייב על הגדרות מקסימאליות אבל שירוץ סביר). אנא עיזרו לי בבקשה להחליט או אם יש לכם דגמים אחרים להציע אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ואף ניתן לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד לביצועים טיפה גבוהים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ CS6, אינדיזיין, משחקים כמו CALL OF DUTY ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסימלית אני רוצה של 4096*2160 מסך…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע מסך 17". די יישן ואין לי מושג מה הרזולוציה המקסימלית שלו. אולי אשקול לקנות מסך רחב גדול יותר אך שיקול זה יהיה בנושא אחר אם יהיה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמ…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-