ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שיהיה באיזור ה3K, עדיף מחברות יותר מוכרות, ליבה כפולה, 2GB זיכרון, 160GB ומעלה הארד דיסק, עד 3 קילו, עדיף מסך בגודל 15.6 ( כי הוא יכול להיות גם HD),כמובן עם מצלמה ומיקרופון מובנים, צבע לא חשוב חנות עדיף באיזור חיפה והקריות. עכשיו הוא לשימושים בסיסיים בעיקר,סרטים, אז לא צריך כ. מסך חזק מידי, שיהיו רמקולים טובים ואחריות של לפכות שנה.. אה ולא חייב שתיהיה לו מערכת הפעלה. אז זהו בעיקר מוכן לשמוע המלצות לשינוי המפרט גם. תודה רבה על העזרה. הינה מחשבים שראיתי שתואמים את הדרישות שלי תגידו לי גם מה אתם חושבים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3082&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3447&CatCode=315 http://mardanit.…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח למטרות תכנות וישומי אופיס למיניהם. הסתכלתי על הדגמים הבאים: dell vostro a860: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860-t5670-250.htm dell vostro a840: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 חשובה לי אחריות על המחשב, אשמח לניידות למרות שזה לא ה-ISSUE המרכזי. אף פעם לא היה לי מחשב נייד אז עלו לי השאלות הבאות: 1. האם יש הבדל משמעותי וניכר בשימושים שלי בין מסך של 15 אינצ' למסך של 14? 2. האם יש הבדל משמעותי בין דגמי המעבדים בין כל אחת מהאופציות הנ"ל? 3. האם יש הבדל משמעותי בין סוללת 4 תאים של דל לסוללת 6 התאים? 3. באופן כללי לשימושים …
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מטרות המחשב: בעיקר שימוש בית ספרי של אופיס. גלישה באינטרנט וסרטונים. צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה. הייתי שמח גם לשחק משחקים ברמה בינונית אבל פחות קריטי גודל וסוג המסך: סדרות ה 13 אינץ' רזולוציית המסך: 1366x768 זה בסדר, עקרונית הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רוב הזמן אשתמש בעכבר נפרד, הייתי שמח לקליק פד אבל לא קריטי. הייתי שמח לתאורה אחורית במקשי המקלדת. (דיי חשוב לי) משקל רצוי: עד 2 ק"ג. רצוי פחות! זמן סוללה: סביבות ה 5 שעות זה בסדר... דרישות ביצאות: חובה יצאיה של HDMI. מעדיף גם יציאה של USB3. אין צורך בקונן דיסקים! (סתם שמן ותופס משקל). Bluetooth: רצוי שכן גודל וסוג כונן קשיח: כונן קשי…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שעומד בדרישות הנ"ל אשמח אם תמליצו לי. * מטרות המחשב - משחקים קלים, סרטי FHD , ועבודה משרדית. * גודל המסך - 13.3-14.1 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות, חייב אופטי, HDMI, עדיפות גם לESATA. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח, 750 וחייב להיות 7200 RPM * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL LENOVO יום טוב ותודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות צילום, לייטרום, פוטושופ. לא למטרות משחקים. * גודל המסך? - עדיף למשהו בסביבות 14. האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא. מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי של HD- עדיף כמה שיותר גדול. כונן CD/DVD? צורב? - עדיף כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא חברים אודה לעזרתכם, בדקתי וקראתי וראיתי כי המחשב שנותן הכי הרבה (מבחינת חומרה) הוא הדל 5110, כי יש לו I7 שאני ממש רוצה. הבעייה היחידה איתו שהמסך שלו גדול והארד דיסק שלו 5200 שזה קצת איטי. אני מחפש מחשב שיהיה חזק ומהיר. הווסטרו הוא I5. כמה באמת מרגישים את ההבדל בין I7 לI5? מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט מחפש מחשב ללימודים אשמח לעזרה ותודה מראש. * מטרות המחשב?לימודים (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים קצת פוטושופ) * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יותר משעתיים יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף עם HDMI * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך באחריות בי"ל אבל עדיף אחריות יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נראה לי DELL או טושיבה נתקלתי בחיפושים בשני המחשבים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3126&products_id=27213 ובמבצע לתלמידים ב http://latalmid.net/Html/Products/HP_Compaq…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לטובת שימושים של תיכנות בסביבות הרצה שונות כך שחשוב שיוכל לבצע חישובים באופן מהיר כמו כן גם מסך נורמלי להעביר מולו שעות על גבי שעות של תכנות. חוץ מזה הוא לא ממש מיועד למשחקים אבל כן לכל מיני אפליקציות של אופיס וכו'... וכמובן שיהיה אמין עם אחריות לתקופה מספיק ארוכה... זהו בגדול...התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 5000 שקל עם אפשרות חריגה של עד 5500....אני יודע שזה לא הרבה אבל אם יש מחשב נייד כזה שעומד בדרישות אודה לכם על המלצותיכם...
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייד בלי הרבה תנאים חוץ מ: 1.תקציב - בסביבות ה5000 ש"ח. 2.שימושים - עבודה משרדית בעיקר (אינטרנט ואופיס). 3.חנות - שתהיה חנות טובה ואמינה בחיפה או באזור חיפה. זהו אני חושב.. אשמח לקבל מפרטים עם התנאים הנ"ל, תודה :]
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום מחפש אתר לקנות בו מחשב נייד בארה"ב אלה הדרישות: *. מטרת המחשב - עבודה עם תוכנות בתחום ההנדסה כמו matlab,solidworks ודומיהם ובנוסף קצת משחקים/סרטים *. גודל המסך - 15.6" אין צורך במסך מגע או משהו מיוחד *. רזולוצית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיך מקלדת מלאה * משקל רצוי- לא קריטי,כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך- גם לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI * Bluetooth- אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-500 גיגה לפחות אם אפשר לצרף SSD עדיף אבל פחות קריטי * כונן אופטי- לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- לא חובה * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6000-6500 . הרד דיסק של 120 לפחות. זיכרון 667mhz 1,024 MB DDR2 לפחות . מסך או 15 או יותר. Bluetooth wifi כרטיס מסך ממוצע+ קורא כרטסים (עדיפות ל-сf ו-sd) כרטיס קול סביר+ ויציאות. מקווה שלא חרגתי מהתקציב שלי. ועכשיו לשאלות: איזה חברה עדיפה? ואם כדאי לשקול לפנות לכיוון apple? ואיזה מעבד כדאי לרכוש הדאו או הדאו 2? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של בערך 6,000 ש"ח. לעבודה גרפית בעיקר על Photoshop CS5 Illustrator CS5 אני רוצה לשים עליו WINDOW 7 64BIT. רצוי מסך 15. תודה מראש על העזרה, איתמר
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לשימושים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וסדרות ולשימוש בכלי office אני לא כל כך מבין בזמן סוללה. ומעוניין במסך גדול. הבנתי ש15.6 זה הטוב. אין צורך בצורב. מחפש חברה עם אחריות ושתיקון בה לא יקח שנים ויהיה זמין ביותר מסניף אחד באילת. תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
משהו בתקציב של 3.5K בערך. שימוש לאינטרנט, וורד ודברים פשוטים כאלו. שיפעיל משחקים פשוטים כמו מייפל או טריקסטר למי שמכיר תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, שמיעה למוסיקה, תכנות ב-JAVA ו-C. * גודל המסך: מ-15'' עד 16''. * משקל רצוי: עד 3~ ק"ג. * גודל מינימלי של כונן קשיח: מינימום 320GB (רצוי 500GB). * צורב DVD: נדרש. באופן כללי, רצוי מחשב כמה שיותר טוב, חזק ומחברה אמינה עם אחריות. אשמח לקבל לינק לחנות בארץ. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לחברה שלי כמתנת יום הולדת. התקציב הוא עד 4K. אין לה שימושים של משחקים וכו'... בעיקר עבודות משרדיות. אינטרנט הורדות של שירים וכו'... אשמח לקבל תגובות בברכה, אלדד כהן אם אתןם גם מכירים מקום טוב בארה"ב תמליצו תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש אותי ללימודים (אופיס), אינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב כנראה יהיה מאוד נייד אז המשקל תופס פה חלק מרכזי. את המחשב אני ייקנה בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (FULLHD וFULL3D לפעמים), וכמעט ולא משחקים. * גודל המסך? 13-15 (ברזולציית FULLHD!) * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך רצוי כמה שיותר ארוך (4-5 שעות זה סביר ?) פשוט לאמא שלי יש מחשב פ'וגיסטו והנייד בקושי מחזיק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק שיתאים לי לשימושים כמו עריכת וידאו "אינטנסיבית" ועבודה עם תוכנות תלת מימד. קראתי כל מיני המלצות וכרגע אני מסתכל לכיוון של Dell Precision M6700.. יש דעות? אולי המלצות אחרות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
עבודה עם תוכנות גרפיקה עריכת וידאו וכו' עבודה עם OFFICE קצת משחקים, סרטים וכו'. דברים חשובים: 4/3 ג'יגה זיכרון מינימום 120GB תביעת אצבע אם אפשר גם מסך WIDE יהיה נחמד תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בגדול תקציב די נמוך 3000-3500 ש"ח המקסימום של המחשב זה סרטים.. איך זה למשל http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=788971 ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד, קל משקל (בסביבות ה-2 ק"ג פלוס-מינוס) במחיר סביר. החבר'ה בפורום מצאו לי את המחשב הזה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2647324 ניסיתי לבדוק באינטרנט ולא מצאתי אף מחשב בדומה למחשב הנ"ל מבחינת המשקל-ביצועים-מחיר. אשמח לקבל עוד סוגי דגמים של מחשבים דומים. תודה! ------ ורק שתדעו, שהחבר'ה כאן בפורום הם הגדולים מכולם!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום כולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית ותלת מימדית). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" ומסך מבריק. * רזולוציית המסך? Full HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצויה מקלדת מוארת - אם אפשרי. חובה מקלדת מלאה. * משקל רצוי? חשוב - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לפחות 8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA ,USB3 ,HDMI * Bluetooth - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 2TB, ואם אפשר בנוסף SSD של 128-256GB למערכת הפעלה. * כונן אופטי? DVDR * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית (פוטושופ), תכנות מתחיל, משחקים ברמת FIFA * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 זה בסדר. מאט ללא ספק. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? לא אתנייד איתו כל כך הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות עבודה זו בקשה סבירה לא? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 כל אלה אמורים להיות מובנים מאליהם * Bluetooth? כנ"ל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB - 750GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד אם אקבל ישר אחריות 3 שנים, בלי צורך להרחיב * האם בתקציב צריך להיכנס רישי…
-
- 30 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ למטרה הבאה: גלישה באינטרנט ודיבור בסקייפ. עד 2000 שקל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד פשוט וזול שישמש בעיקר לשיחות (קוליות ווידאו) בסקייפ. שיריץ אותו טוב אבל ,והאיכות תיהיה מצויינת והכל... אפשר בערך ב1000 ש"ח למצוא משהו מתאים?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד חדש עכשיו מה שחשוב לי בו שיהיה עם כרטיס מסך טוב למשחקים מעבד דור 13 של אינטל אחסון גדול שיהיה חיבור לכבל רשת עכשיו ראיתי את המחשב הזה איך הוא והאם יש המלצות אחרות
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-