ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
בעקרון אני משחק רק בStarCraft2 אז אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את המשחק אפילו על Low בגרפיקה. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש יומיומי (לימודים, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים) בשביל אדם מבוגר. חשוב שתהיה אפשרות להריץ דברים בחיבור למסך LCD, שהמסך המובנה של המחשב יהיה כמה שיותר גדול ואם אפשר שתהיה אפשרות לXP. כמובן שגם אפשרות לחיבור אינטרנט אלחוטי חובה. המחיר בסביבות ה4000-4500 ש"ח, לא צריך כרטיס מסך מפוצץ, חשוב שיריץ את הדברים הפשוטים מהר ולא שיריץ דברים מסובכים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המחשב למשחקים ולסרטים באיכות HD. יש עדיפות למסך led 15' ולזמן בטריה כמה שיותר ארוך, וכמובן מקלדת מלאה נוחה לשימוש. אני לא יכל כרגע להיכנס ללינקים כי אני בצבא השבוע ושבוע הבא אז אני ישמח אם תרשמו את המפרט פה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בסיסי למדי, שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, קצת עבודה משרדית ולפעמים גם סרטים. גודל המסך צריך להיות 15", הוא צריך להכיל 4GB של זיכרון וכמובן מעבד Core 2 Duo, אבל אין לי דרישות ספציפיות מעבר לזה. בעקרון זו נראית לי אופציה טובה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJV65453 אבל הייתי רוצה לדעת אם יש דגמים עדיפים יותר (של חברות אחרות אולי) בטווח המחירים הזה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים. גודל המסך - עדיפות ל-12''. משקל רצוי - לא משנה. זמן סוללה - מינימום 5 שעות. אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד USB. אין צורך בבלוטות. גודל מינימלי של כונן קשיח - 80 GB. צורב DVD - רצוי, לא בעדיפות עליונה. לא נדרשת אחריות בינלאומית ואין עדיפות לחברה מסוימת. תודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עם ליבה כפולה של אינטל, כרטיס מסך בסיסי וסוללה עם שישה תאים.....תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד סכום 2500שח. עיקר פעילותו תהייה גלישה באינטרנט. * מטרות המחשב? מחשב מיועד לגלישה באינטרנט. * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI,וUSB כמובן. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250G. * כונן אופטי? לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.אפשר בלי מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב שהיה רק לא בצבע שחור. ועדיפות למסך מגע.ועדיפות למחשב דק. תודה …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, משחקים כבדים (Skyrim וכו'), צפייה בסרטי 1080P. * גודל המסך? עד 16" - בנוסף המחשב יחובר למסכי 22"\40" (כל פעם יחובר למסך אחר), רזולוציה מקסימלית 1920*1080 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי שיהיה צורב * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין לי בעיה לייבא מחו"ל כל עוד יש אחריות בינלאומית, אם מדובר בקני…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב3000 שח חריגה עד 200 שח מפרט מחשב מ2022 ווינדוס 11. 16גיגה ראם מעבד חזק חיבור חוטי לרשת מצלמה באיכות 720 לפחות. מסך גדול באיכות גבוהה שהיה מבריק לא מט כרטיס מסך 4 גיגה עדיף מי חברה מוכרת
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים מסך עד 15.4 אפשר לחרוג קצת מהתקציב... (לא יכול לשלוח הודעות פרטיות)
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד שעיקר העבודה בו היא משחקים (דוגמא - world of warcraft , counter strike ) חשוב לי מסך כמה שיותר גדול 17+ מקלדת נוחה וכרטיס מסך שיודע לעבוד קשה תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחשב כזה עם מעבד ליבה כפולה של 2 ג'יגהרץ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב נייד בעל המפרט הבא: * מטרות המחשב: אופיס ואינטרנט *מעבד I3 מספיק * גודל המסך: 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * בלוטות: שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן *אחריות :חובה אחריות 3 שנים. *יצרן: עדיפות ליצרן אמין תודה!
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד "לעבודה משרדית", ז"א שימושים קלים - אינטרנט, קריאת מסמכים ואולי קצת סרטונים קלים (לא בHD). חשוב לי מאוד שלמחשב יהיה מסך גדול (15") ומכיוון שהמחשב נועד גם לשימוש מחוץ לבית אשמח אם קיים מחשב עם מסך שלא מבריק יותר מידי בתנאי אור חזקים. המשקל לא כל כך משנה, זמן הסוללה גם לא - בהנחה שהיא תחזיק לפחות 4 שעות, אין צורך ביציאות מיוחדות, גודל הHD גם הוא לא הכי משנה 160GB+ . אני רוצה שיהיה למחשב כונן DVD, לא בהכרח צורב. אני לא כל כך מבין בניידים כך שאין לי העדפה לחברה מסויים, בעצם אני מעדיף את זו שמתקינה כמה שפחות תוכנות זבל על המחשב ונותנת אחריות טובה. התקציב לא מוגדר כרגע, אבל אני רוצה לשלם כמה שפחות ולאור הדרישות היחסית פשוטות האלה אני מאמין שניתן ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת,פשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו מכיר שירשום פה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן... לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה וכמחשב אישי בבית. אני מחפש מחשב חזק יחסית שיוכל לשמש אותי למשך כל תקופת הלימודים שלי ודהיינו לפחות ל- 5 שנים הבאות. עיקר שימושו של המחשב יהיה מן הסתם הרבה אופיס ואינטרנט אך גם תוכנות 3D כבדות כמו SolidWorks. כרטיסי המסך הנפוצים של אינטל או סיס שמותקנים ברוב המחשבים הניידים פשוט לא מספיקים לתוכונות כמו סוליד, אך יחד עם זאת אין לי תקציב לקנות לפטופ עם כרטיס Open GL או מקבילו מבית נוידיה. על כן אני מחפש את תחום הביניים של כרטיסי המסך X700 של ati או 6600GO של Nvidia. המערכת עצמה צריכה להתבסס על סונומה ובעלת 512 מ"ב זיכרון פנימי לפחות. שאר הדברים יותר גמישים. הודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא דגם של אחת מהחב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקנייה רלוונטי רק אם יש איזשהו דיל משתלם. מחשב טוב בייחס לכסף * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, מוזיקה, אינטרנט, משחקים - HON * גודל המסך? 15* משקל רצוי? לא משנה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי כמה, DVI, USB * בלוטות? לא משנה* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500 מינימום אם אין אז 320 גם סבבה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב - אם אין נרכוש חיצוני * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רצוי לא HP שאיכות הבנייה תהיה כמה שיותר טובה. אני כרגע משתמש בHP 620 הוא דיי סבבה, ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע אם אני הולך להתחיל באביב או בשנה הבאה השימושים היהיו בעיקר visual studio ואו eclipse אני מלבט בין שני מעבדים I7-4500U ו- I7-4700MQ חשוב לי מאוד חיי הסוללה מכיוון שאני לא יודע כמה זמן איהיה מנותק מחשמל באונברסיטה הייתי מאוד רוצה להטעין אותו בלילה ולעבוד איתו בבוקר אבל מצד שני אני לא יודע אם ה4500U יסחוב את התוכנות האלה בצורה טובה יש מישהו שעובד אם התכונות אללו עם אחד מהמעבדים האלה ויכול להמליץ לי? בעקרון אני מחפש: -את אחד מהמעבדים הנ"ל -256 ssd -8 גיגה ראם -15.6 1080p מאט -מבנה קל ודק -חיי סוללה ארוכים תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לילדה בת 15, תקציב של 2200 שקל מקסימום. * מטרות המחשב? מחשב אינטרנט ממוצע, פייסבוק-סקייפ-מסנג'ר ושיעורי בית, עדיפות ליכולת לנגן סרטי HD * גודל המסך? היא ביקשה מחשב לא גדול (לא 15), אבל אני גם לא רוצה שזה יהיה מחשב מזערי (12) שאי אפשר לעשות עליו כלום, היא תעשה עליו עבודות לבית ספר. * משקל רצוי? אין העדפה מסויימת, אני מניח שהמחשב יישאר בבית רוב הזמן וכשהוא ייצא זה יהיה למרחקים קצרים בתוך תיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה משמעותית אבל אני לא רוצה מחשב שלוקה בחסר במחלקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה בונוס חביב ליום שבו תשודרג הטלוויזיה בבית. * בלוטות? אממממממ... כן? י…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנושא כבר לא רלוונטי, נרכש המחשב: http://ksp.co.il/?uin=19873 אפשר לנעול את הנושא
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם סטודנט מחפש מחשב נייד המחשב יהיה בשימוש יומי של כמה שעות. רוב הזמן מונח על שולחן מחובר לחשמל, הניידות לא ממש חשובה. אני רוצה מעבד חזק. שוקל בחיוב T9300. כרטיס מסך 8400GS. מסך 14/15. כולם מפרט דומה, 2GB אבל שוקל להוסיף עוד 2GB. ראיתי את הדגמים הבאים: gigabyte W566N במחיר בערך 5200 אצל KSP אחריות שנתיים מור לוי gigabyte W468N בערך 5300 אצל KSP אחריות שנתיים מור לוי MSI EX600 בערך 4800 אצל IVORY אחריות שנתיים של איבורי כולם ללא מערכת הפעלה. מי יכול לתת חוות דעת על הדגמים או המפרט הכללי? לא מכיר את מור לוי, איך הוא? אנא תנו טיפים, כל דבר, אין לי בעיה שאנשים שעוסקים בתחום גם יתנו דעתם. המחשב יעבוד מחובר לחשמל ועם עכבר חיצוני. בברכה, אלדד
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלוםם אני רוצה לקנות מחדש נייד שיהיה מיעוד לאינטרנט , שירים, ואי סי לא יותר מזהה שלא יתקע לי כל שנייה ויהיה יחסית מהירר תודה לעוזרים ושבת שלוםםם
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב לאחיינית שלי בת 16 כמתנת יום הולדת. אני מחשפ מחשב נייד שיענה לצרכים שלה : אינטרנט אופיס ושאר השטויות שילדות עושות במחשב (מסנג'ר וכל השאר) התקציב הוא 3000 ש"ח + (לא יותר מדי) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ב: אופיס,גלישה באינטרנט , סרטים וכו'. אין דגש מיוחד על חברה, אבל אני מעדיף משהו אמין ולא משהו שרק יצא מפס היצור (כלומר שלא יתגלו באגים כאלה ואחרים בדגם ספציפי אחרי כמה שבועות , כמו שקורה בדרך כלל). מסך ;14-15 אינץ' , אני לא ממש יודע איזה סוגים יש. אבל הבנתי שיש מט ועוד משהו ,כאשר יש פחות השתקפות במט. אני נמצא הרבה בחוץ לכן חשוב שעניין ההשתקפות לא יפריע לי. מאותה סיבה יש גם עדיפות למשקל נמוך. אבל כמובן אם זה בא על חשבון ביצועים אעדיף לסבול. כמו כן אם אפשרי , אני רוצה מעבד חזק ע''פ רכיבים אחרים כמו כ.מסך לדוגמא.(אני רגיל לעבוד אם הרבה תוכנות/חלונות פתוחים במקביל). אני לא מבין גדול בתחום הניידים לכן אשמח אם תסבירו למה עדיף לי רכי…
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב שנע 4000-5000 ש"ח (מעדיף לא לחרוג), גודל סטנדרטי 15.6. את המחשב אני לוקח במיוחד לבסיס כדי לנסות ולהעביר קצת את הזמן הפנוי בערבים השימושים העיקרים של המחשב הם משחקים, סרטים ואינטרנט. דגש על משחקים. חשוב לציין שיש לי כבר מחשב נייד קטן, אבל ללא כרטיס מסך ומעבד גם עלוב, כך שהוא לא יכול להריץ משחקים. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-