ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב ב 5K. אשמח את תגידו מה דעתכם על המפרט שקיבלתי , תשפרו ותשנו מה שצריך. תודה, אלעד Intel Core i5 750, s1156, 8MB Tray GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9*2 GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) Arctic Cooling Alpine 11 Pro (s775,1156) Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W 12cm Fan LG - W2243T 21.5'' LCD 5ms DVI 1:30000 WideScreen Black Logitech Cordless Desktop S520 Total price 4848 ¤ אשמח לתגובות...
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי לכולם, המדריך הבא נראה קצת מעיים בהתחלה אבל תקראו עד הסוף ותבינו שהעיניין פשוט מאד. יש לי 1101HA של ASUS והוא היה עיטי אז הוספתי לו זיכרון, מ1GB הגדלתי ל 2GB ואז נעלמה לי האפשרות של הOVERCLOCK של ASUS (האופציה של SHE) הOC הזה נותן אפשרות מוגדרת מראש של המהרת המחשב בקפיצות של 5% מ0% עד 30%, ב30% המהירות היא 1.75GHZ וזה הופך את המחשב לחייה רעה. הבעיה היא שאסוס אומרים שאתם לא יכולים לבצע את ההמהרה אם החלפתם זיכרון ל2GB, מסתבר שזה אפשרי אבל רק אם יש לכם זיכרון של HYNIX, וכמה שחיפשתי מצאתי זיכרון כזה 2GB רק ב EBAY. לי שי 2GB של TRANCEND עד אתמול המחשב שלי היה קצת עיטי, אפילו בסירטונים באינטרנט הוא היה מזייף. אתמול מצאתי מדריך שפותר את הבעיה הזאת: לכל זיכרון יש SPD שבו שמור…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי עומד למות אז אני צריך לקנות כמה שיותר מהר מחשב חדש ב2000 שקל ואפשר לחרוג טיפהה.. אני רוצה עם מעבד של אינטל ואני רוצה שהGTA IV יעלה חלק במחשב הרזולוציה של המחשב היא 1024*1280 לנצל כמה שיותר שיצא המחשב הכי טוב במחיר הזה שאני יודע שהוא לא גבוהה עם לוח אם שאם אני ירצה יום אחד לקנות 4 ליבות אז שיעלה בלי בעיה וספק שיחזיק יותר מיומיים ואם יש כרטיס מסך עם HD שיריץ את הGTA ועוד משחקים של היום הכי טוב שאפשר ברזולוציה הזאת אם 2G RAM נראה לי מספיק והרכבה עצמית אם שכתי משהו שאתם צריכים תגידו פה תודה לכל מי שעוזר :]
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אחרי שעברתי על דפים רבים בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק לצרכי, החלטתי לפרסם פה הודעה, מקווה שתוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב המקסימלי הוא 4000, ללא שום חריגה. זהו בהחלט הסכום הסופי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם: CS4 - Premiere, Photoshop & After Effects Cubase 5 רינדורים של אפקטים מ-Boris ותוספים אחרים של After ו- Premiere מבחינת שימוש, זה לצרכי פרנסה אמנם, אך לא אינטנסיבי, כלומר, זה מן עבודה מהצד שכזה... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא (מאובזר כראוי...) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צור…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן. אימי החליטה שהיא צריכה מחשב משלה בבית, עקב התנתקותינו מהוט. היא עובדת עם פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטר וכו'. הנייד יהיה בבית רוב הזמן, ולכן המשקל לא חשוב וכך גם זמן הסוללה. רצוי מסך 15"+\- ושיריץ את התוכנות הרשומות המוזכרות למעלה ללא בעיה. אם יפעלו במחשב סרטים בהבחנה גבוהה\משחקים לא כבדים- מה טוב(יכול להתחבר לTV מדי פעם). מערכת הפעלה מובנית- עדיף שלא תהיה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. אשמח אם תענו במהרה- המחשב הולך להקנות השבוע, ככל הנראה. תודה, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . אני זקוק למחשב נייד בסיסי שישמש 90% מהזמן לשידור סרטי HD לטלויזית LCD . צרכים : - חיבור HDMI . - מעבד מספיק חזק להריץ סרטי HD ללא גימגומים(בעזרת FFDSHOW) - אין חשיבות גדולה לזמן הסוללה ולמשקל שלו כי הוא יהיה נייח רוב הזמן. - אמינות , אחריות ושירות טובים . - מחיר !!!! עד 3000 ש"ח. מצאתי מספר הצעות מה עדיף ולמה ? 1) Toshiba Satellite L500-1EQ - ש"ח 2712 אחריות שנתיים (מעבדה בינלאומית). 2) Lenovo G550 2958-99G - ש"ח 2885 אחריות שנה של היבואן. 3) Lenovo G550 2958-RAG - ש"ח 2839 אחריות שנה של היבואן. 4) Compaq CQ61-410 VY443EA - ש"ח 2812 אחריות HP שנה 5)Acer Aspire 5738Z-432G25Mn - ש"ח 2715
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כפי שרשמתי בנושא , אני מעוניין במספר דגמים ואשמח להערות / הצעות , המחיר המקסימלי הוא 1000$ , בחריגה של 100$ , חשוב שהמסך יהיה 16'' ומעלה , לגיימינג , אני מתכוון לשחק עליו ולא רק חצי שעה /שעה. לימודים ,מאמין כי המחשבים שקישרתי יישרתו את נושא הלימודים ללא בעיה , אל המחשבים שחשבתי עליהם עד כה : * http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111&st=gaming%20laptop&cp=1&lp=3 כאן המסך גדול והנייד שוקל משהו כמו 4.40... והרזולוציה לא ממש סדירה.. אשמח לעוד הערות. * http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+P…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, אני חייל בן 19 שמעוניין לקנות מחשב לשימוש בזמן הבסיס (אני סוגר הרבה שבתות.. חחח). ברשותי Netstick של פלאפון. בזמני הפנוי אני עוסק בעיצוב גרפי (WEB, לוגואים, פוטושופ, גרפיקה ווקטורית) וכן במשחקי רשת (World of Warcraft, משחקי FPS, אסטרטגיה, RPG). סתם הערה: לאחי יש MacBook Pro, ואני פשוט נפעם כל פעם מחדש מהאיכות של מקינטוש (והמחיר בהתאם...). דרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט, תכני HD, תוכנות Adobe illustrator, Adobe Photoshop, משחקים (בינוניים.. שהכרטיס מסך יהיה נורמלי ושיסחוב משחקים נורמליים בכבוד). * גודל המסך? לא כ"כ סגור על זה.. לא רוצה מסך קטן מדי ולא עצום מדי.. משהו באמצע.. סביבות "13.3 אולי טיפה יותר. * משקל רצוי? לא כבד מדי, אך אם זה על חשבון הביצועים, הביצועים…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
צריך מחשב לעריכת וידאו, דגשים על כרטיס מסך חזק, זכרון 4 ג'יגה, מהירות הרד דיסק 7200 ורצוי מסך 14.1 לא גדול יותר. אשמח אם מישהו יתן את דעתו לגבי הדרישות שרשמתי ואולי יציין איזה כרטיסי מסך עדיפים? בנוסף, מצאתי את המחשב הנ"ל - http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTLT400P8600&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76 מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקבל המלצות לנייד שישמש בעיקר לתוכנות אופיס אך מתאים גם לעבודה עם מטלב תקציב 4K (דרך אגב , יש ניידים גם מוצלחים עם מעבד AMD ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיטוט ארוך בפורום לא הצלחתי למצוא מענה לצרכים. מקווה שתוכלו לעזורץ 1. מה התקציב המקסימלי? 4000. ניתן לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תוכנות מידע/מסחר בורסאי - כלומר הרצת מספר רב של חלונות במקביל, ברובן דפדפנים. כיום משתמש בשני מסכי "17 ברזולוציה 1280X1024. שוקל מעבר לשני מסכי 19" ברזולוציה מקסימלית או מסך יחיד 24" ברזולוצית HD. אשמח אם המחשב יוכל להריץ גם משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? פרט לכונן, הכל נדרש. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייק…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית קלה... כלומר אופיס וגלישה באינטרנט סה"כ... אם אפשר אז שיוכל בכל זאת להריץ משחקים קלים אבל עיקר התמקדות זה בגלישה באינטרנט ובאופיס. אני גר בירושלים ואני מחפש חנות אמינה (גם ששנות אחריות זה שיקול) אני רוצה לדעת עעם בתקציב של 3000 שקל גג(!) אפשר למצוא משהו יותר טוב מזה: intel i3 530 2.93 Ghz windows 7 premium 64 bit-צריך במחשב. 4GB DDR3 1066MHz dual channel 500GB SATA 7200 Gforce315 512MB אחריות ששנה. מקדלת+עכבר גם צריך. 2976 בבאג. המחשב צריך להיות שקט יחסית, ויציב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שימוש:משחקים כבדים:COD6,assassins creed 2,bioshock 2,crysis זמן סוללה :לא קריטי,יש לי תקע בכל מקום. גודל מסך:בינוני עד גדול. משקל:לא חשוב לי אני שם דגש שזה מחשב לגיימינג. יש לי עוד בקשה עיקרית,אני חייב שזה יהיה ב36 תשלומים,אני לא יכול אחרת
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיקה וגם לסתם שטויות אחרות. לא דרוש שיהיה טוב למשחקים. עדיף שיהיה בו חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.נbfbc2 ac2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינצ' 900 על 1440 * באיזה סוג משחקים תשחקו?bfbc2 ac2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים משו טוב ואני רוצה לדעת עם המחשב הזה הוא טוב...הלוח אם שלו ברמה ? המעבד ? שאר החלקים מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=27601
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
סתכלו את המחשב מיני הזה Excel ATX 1021 Intel Atom N270 1.6GHZ 1GB DDR2 160GB 2.5 WINDOWS XP HOME כנראה לא בטוח INTEL GMA945 כרטיס מסך אם אני מחבר את המחשב הזה למסך FULL HD ביציאת VGA, אני יוכל לראות בו סרטי FULL HD ? אם לא, יש דרך לסדר את זה? ועוד שאלה קטנה, WLAN זה בעצם WIFI ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, החל מספטמבר החלו פרסומים ש-HP הוציאה גרסה משודרגת למחשב הנטבוק 311 כשהשיפורים הם N270 --> N280 ION LE --->full ion windows xp---> Windows 7 הרד דיסק בנפח גדול יותר וזיכרון שודרג מ 1GB ל 2GB אני מחפש בנרות לרכוש את החשב בארץ ולא הצלחתי למצוא היכן ניתן לרכוש את הדגם המשופר כמו כן, אודה למי שיודע איך הדגם החדש בהשוואה לנטבוק LENOVO S12 בגירסת ה - ION מאחר ואותו ניתן להשיג בנקל תודה מראש לעונים גיא
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחול בתקציב של עד 1500$. המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית כבדה יחסית, הרבה תוכנות שפועלות ביחד חלקן כבדות (פוטושופ לדוגמא). הגודל והמשקל של המחשב מאוד חשובים - עדיפות לכמה שיותר קטן וכמה שיותר קל אבל כמובן שלא יהיה מיני נייד... אני צריך מחשב יחסית חזק. יש לי עדיפות ל DELL - אפשר להגיד שחובה. אשמח לקבל המלצות לדגמים או מפרטים של דל, אני כבר ארכיב את המפרט דרך האתר הרישמי של DELL. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 15:10:13 בנוסף חשוב שיהיה לו כרטיס מסך מכובד (ולא מובנה) בשביל שיוכל להריץ גם משחקים חדשים שיוצאים לשוק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475 אני מתכוון לשדרג אותו באופן הבא: - דיסק קשיח 1TB תוספת של 205 ש"ח. - כרטיס מסך (תוספת של 435 ש"ח) הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5104&CatCode=531 - מעבד i3 540 תוספת של 90 ש"ח אני מגיע ל 2905 ש"ח והעלות הזו כוללת גם מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה (טראק בול) שעולה כ 220 ש"ח. מה דעתכם על המפרט ? אני חושב לשדרג גם את הספק, מה כדאי ? מה דעתכם על הלוח אם ? שימושים: 80% סרטים 20% משחקים. לא יהיה OC חשוב שיהיה שקט כמה שניתן (ימוקם בסלון מין הסתם), אבל לא צריך משהוא קיצוני מדי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחפש בשביל חבר, עד 4k, בעיקר לצרכי עבודה, סרטים ומשחקים לא חדשים (לא יודע איזה), מערכת הפעלה WIN7PREMIUM64bit. אפשר שיצטרך להריץ מידי פעם גם תוכנת SOLIDWORKS (לא חייב לרוץ מהר, רק שלא יתקע דרישות: מסך 15.4-15.6 אינץ', מבריק כולל מצלמה מובנית זיכרון: 4 ג"ב לפחות (DDR2 או 3) קשיח: 250 ג"ב לפחות (אפשר גם ב- 5400 סל"ד) קישוריות: WIFI כולל N, שן כחולה חיבוריות: לפחות 3 כניסות USB . אופציונאלי HDMI צורב DVD סוללה: אפשר לא חזקה כרטיס מסך: חושב שצריך - לא חייבים חזק (ניתן להתפשר) BRAND: עדיפות ל- DELL/ LENOVO או HP המלצה שלי: 1. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-430m.htm 2. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2226 3. http://www.nay…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לילד בן 13 בתקציב באזור של 2200-2300 ש"ח מצאתי את התפריט הבא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= ועם מעט שידרוגים דיסק קשיח ל500G כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 512MB שדרוג למעבד Intel® Core™ i3 540 ושדרוג מארז האם זוהי קונפיגורציה מתאימה במחיר סביר
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיפעיל על הגדרות הכי גבוהות את המשחקים הכי חדשים בעולם + יוכל להריץ הרבה דברים ביחד בלי איטיות (ביצועים גבוהים). אני הולך לשחק בו הרבה משחקי רשת גם אז שיהיה לו מספיק RAM כדי שלא יהיה איטיות במקומות עם הרבה אנשים (במשחקי רשת) הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי - 1920 על 1080 ללא ציוד הקפי רמת שקט - 10 OC - ללא מערכת הפעלה - Windows 7 (לא יודע אם כדאי 32 ביט או 64) לכלול הרכבת השידרוג בחנות איזור מגורים - מודיעין חנות מועדפת - skypc המפרט של המחשב שלי שיש לי עכשיו: מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Lea…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע RECOVERY באמצעות תיקיה ולא מחיצה, כלומר בחיבור קשיח חיצוני ובו תיקיה ספציפית או שחייבים ממש מחיצה נפרדת. תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-