עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AOF,

אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית קלה... כלומר אופיס וגלישה באינטרנט סה"כ... אם אפשר אז שיוכל בכל זאת להריץ משחקים קלים אבל עיקר התמקדות זה בגלישה באינטרנט ובאופיס. אני גר בירושלים ואני מחפש חנות אמינה (גם ששנות אחריות זה שיקול) אני רוצה לדעת עעם בתקציב של 3000 שקל גג(!) אפשר למצוא משהו יותר טוב מזה: intel i3 530 2.93 Ghz windows 7 premium 64 bit-צריך במחשב. 4GB DDR3 1066MHz dual channel 500GB SATA 7200 Gforce315 512MB אחריות ששנה. מקדלת+עכבר גם צריך. 2976 בבאג. המחשב צריך להיות שקט יחסית, ויציב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  2. שימוש:משחקים כבדים:COD6,assassins creed 2,bioshock 2,crysis זמן סוללה :לא קריטי,יש לי תקע בכל מקום. גודל מסך:בינוני עד גדול. משקל:לא חשוב לי אני שם דגש שזה מחשב לגיימינג. יש לי עוד בקשה עיקרית,אני חייב שזה יהיה ב36 תשלומים,אני לא יכול אחרת

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. היי לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיקה וגם לסתם שטויות אחרות. לא דרוש שיהיה טוב למשחקים. עדיף שיהיה בו חלונות 7

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by omerboy,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.נbfbc2 ac2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינצ' 900 על 1440 * באיזה סוג משחקים תשחקו?bfbc2 ac2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים משו טוב ואני רוצה לדעת עם המחשב הזה הוא טוב...הלוח אם שלו ברמה ? המעבד ? שאר החלקים מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=27601

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  6. סתכלו את המחשב מיני הזה Excel ATX 1021 Intel Atom N270 1.6GHZ 1GB DDR2 160GB 2.5 WINDOWS XP HOME כנראה לא בטוח INTEL GMA945 כרטיס מסך אם אני מחבר את המחשב הזה למסך FULL HD ביציאת VGA, אני יוכל לראות בו סרטי FULL HD ? אם לא, יש דרך לסדר את זה? ועוד שאלה קטנה, WLAN זה בעצם WIFI ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by bg1987,

אני רוצה לקנות נייד שישמש אותי בעיקר באנויברסיטה, לתכנות ותכונות מתמטיות, וגם למשחקים קלים. יש לי אופיצה לבחור אחד מתוך 3 מעבדים, I3 330M I3 350M ו I5 520M. (בתוספת של 50 ו 100$) האם אני אקבל שיפור משמעותי או שהI3 הבסיסי יספיק?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום, החל מספטמבר החלו פרסומים ש-HP הוציאה גרסה משודרגת למחשב הנטבוק 311 כשהשיפורים הם N270 --> N280 ION LE --->full ion windows xp---> Windows 7 הרד דיסק בנפח גדול יותר וזיכרון שודרג מ 1GB ל 2GB אני מחפש בנרות לרכוש את החשב בארץ ולא הצלחתי למצוא היכן ניתן לרכוש את הדגם המשופר כמו כן, אודה למי שיודע איך הדגם החדש בהשוואה לנטבוק LENOVO S12 בגירסת ה - ION מאחר ואותו ניתן להשיג בנקל תודה מראש לעונים גיא

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחול בתקציב של עד 1500$. המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית כבדה יחסית, הרבה תוכנות שפועלות ביחד חלקן כבדות (פוטושופ לדוגמא). הגודל והמשקל של המחשב מאוד חשובים - עדיפות לכמה שיותר קטן וכמה שיותר קל אבל כמובן שלא יהיה מיני נייד... אני צריך מחשב יחסית חזק. יש לי עדיפות ל DELL - אפשר להגיד שחובה. אשמח לקבל המלצות לדגמים או מפרטים של דל, אני כבר ארכיב את המפרט דרך האתר הרישמי של DELL. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 15:10:13 בנוסף חשוב שיהיה לו כרטיס מסך מכובד (ולא מובנה) בשביל שיוכל להריץ גם משחקים חדשים שיוצאים לשוק.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מעוניין במחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475 אני מתכוון לשדרג אותו באופן הבא: - דיסק קשיח 1TB תוספת של 205 ש"ח. - כרטיס מסך (תוספת של 435 ש"ח) הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5104&CatCode=531 - מעבד i3 540 תוספת של 90 ש"ח אני מגיע ל 2905 ש"ח והעלות הזו כוללת גם מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה (טראק בול) שעולה כ 220 ש"ח. מה דעתכם על המפרט ? אני חושב לשדרג גם את הספק, מה כדאי ? מה דעתכם על הלוח אם ? שימושים: 80% סרטים 20% משחקים. לא יהיה OC חשוב שיהיה שקט כמה שניתן (ימוקם בסלון מין הסתם), אבל לא צריך משהוא קיצוני מדי. תודה.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  11. מחפש בשביל חבר, עד 4k, בעיקר לצרכי עבודה, סרטים ומשחקים לא חדשים (לא יודע איזה), מערכת הפעלה WIN7PREMIUM64bit. אפשר שיצטרך להריץ מידי פעם גם תוכנת SOLIDWORKS (לא חייב לרוץ מהר, רק שלא יתקע דרישות: מסך 15.4-15.6 אינץ', מבריק כולל מצלמה מובנית זיכרון: 4 ג"ב לפחות (DDR2 או 3) קשיח: 250 ג"ב לפחות (אפשר גם ב- 5400 סל"ד) קישוריות: WIFI כולל N, שן כחולה חיבוריות: לפחות 3 כניסות USB . אופציונאלי HDMI צורב DVD סוללה: אפשר לא חזקה כרטיס מסך: חושב שצריך - לא חייבים חזק (ניתן להתפשר) BRAND: עדיפות ל- DELL/ LENOVO או HP המלצה שלי: 1. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-430m.htm 2. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2226 3. http://www.nay…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. אני מחפש מחשב לילד בן 13 בתקציב באזור של 2200-2300 ש"ח מצאתי את התפריט הבא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= ועם מעט שידרוגים דיסק קשיח ל500G כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 512MB שדרוג למעבד Intel® Core™ i3 540 ושדרוג מארז האם זוהי קונפיגורציה מתאימה במחיר סביר

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיפעיל על הגדרות הכי גבוהות את המשחקים הכי חדשים בעולם + יוכל להריץ הרבה דברים ביחד בלי איטיות (ביצועים גבוהים). אני הולך לשחק בו הרבה משחקי רשת גם אז שיהיה לו מספיק RAM כדי שלא יהיה איטיות במקומות עם הרבה אנשים (במשחקי רשת) הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי - 1920 על 1080 ללא ציוד הקפי רמת שקט - 10 OC - ללא מערכת הפעלה - Windows 7 (לא יודע אם כדאי 32 ביט או 64) לכלול הרכבת השידרוג בחנות איזור מגורים - מודיעין חנות מועדפת - skypc המפרט של המחשב שלי שיש לי עכשיו: מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Lea…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  14. האם ניתן לבצע RECOVERY באמצעות תיקיה ולא מחיצה, כלומר בחיבור קשיח חיצוני ובו תיקיה ספציפית או שחייבים ממש מחיצה נפרדת. תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. שלום, אני לא כך כך מבינה בתחום מבקשת קצת עזרה. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי גדול בסביבות 15 אינ' שיהיה גדול יחסית שיהיה לי קל לקרוא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו קריטי שימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא צריך הרבה זיכרון משהו בסיסי * צורב DVD? כן שיהיה כונן ושיהיה אפשר להתחבר חאינטרנט אלחוטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רצוי כמה שיותצר אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שמעתי שדל וטושיבה טובים תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  16. Started by עופר זוסמן,

פרסמתי שלשום מודעה שאני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מוסיקה ותוכנות כבדות, קיבלתי המלצה למחשב של חברה DELL עם קישור לחנות כלשהי שמוכרת את המוצר ב3400, את אותו מוצר רציתי לקנות אצל הטכנאי משבים שמטפל אצלנו בביתץ במחשבים...והוא אמר שאצלו הוא מוכר את המחשב ב4300 ואמר שלא נראה לו הגוני שמוכרים מחשב כזה במחיר נמוך כל כך ושיש אפשרות שהרכיבים גנובים\מזוייפים וללא האחריות המקורית של חברת DELL עצמה... השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לסמוך על חנות שמוכרת מוצר במחיר זול כל כך ובאחריות לשנה כאשר האחריות המקורית של דל היא שלוש שנים, והאם אני יכול לדעת אם עובדים עליי ואם תכולת המחשב מקורית או מזוייפת ביום הקניה או לאחר שהמחשב כבר אצלי.. תודה מראש.

17. Started by ELpsycho,

שלום לכולם. מבקש חוות דעת על המחשב הבא HP ENVY 15 . מה דעתכם והאם כדאי לרכוש אותו? http://www.gadgety.co.il/10984/hp-%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%94%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-envy-15-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%AA%D7%99/ קישור לאתר מכירות: http://cgi.ebay.com/NEW-HP-ENVY-15-Core-i5-2-4GHz-i5-520QM-Laptop-PC-Win-7_W0QQitemZ280480139740QQcmdZViewItemQQptZLaptops_Nov05?hash=item414deb49dc#ht_7228wt_1165 הרכישה תתבצע בארה"ב ומחירו כ 1250$

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by yoti,

שלום לכולם אני יודע שהמחשבים הנ"ל שונים מאד בתכליתם-וממותגים אחרת. אך אשמח לדעת מה היא הבחירה שלכם מבין השניים ? אני מאד מתלבט . בברכה, יותם. [br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 17:36:11 מישהו?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by the_lighting,

אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וכמו כן גם לשימושים ביתיים לכן אני צריך גם תחנת עגינה למחשב! שיהיה כמה שיותר קל ודק אבל שלא יהיה 10' שיהיה לפחות 12' לא חשוב לי מערכת הפעלה. שהסוללה תחזיק יחסית המון ומעבד חזק. תקציב עד 4000 כולל תחנת העגינה(אני לא ממש יודע כמה תחנה כזאת אמורה לעלות אז תאירו את עיני) תודה מראש חשבתי על הנייד הנ"ל ASUS UL20A-A1 SU7300 1.3Ghz 2GB 250GB

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  20. אוקי לאחר מספר שבועות שאני עושה סקר שוק באינטרנט הגעתי לשני הניידים הבאים DELL STUDIO XPS 1645 Operating System Genuine Windows 7 Professional Memory 4 GB DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) Hard Disk Drive 500 GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor Video 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4670 8X DVD+/- RW(DVD/CD read/write) Slot Load DriveHardware Upgrade 9 Cell, 85 WHr Lithium Ion Primary Battery 90W AC Adapter 125V Power CordLaptop Screen 15.6 inch Edge-to-Edge FHD Widescreen WLED LCD (1920x1080) Bluetooth Wireless Dell Wireless 370 Bluetooth ModuleNetwork Interface Card Intel WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini CardProcessor Processor: Intel Core i7-72…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  21. שמתי לב שהרבה ניידים מגיעים היום עם windows 7 מותקן, עם מחיצת שיחזור, אך ללא דיסק ההתקנה של windows 1. האם יש דרך לדעת מהו הserial של העותק שלי? אם כן איפה לחפש? 2. האם יש דרך לשחזר את מחיצת השיחזור עצמה? (להמחשה, נניח מת לי הדיסק הקשיח וקניתי חדש...) אם כן אז איך? אם זה תלוי יצרן - אילו יצרנים מספקים אמצעים כאלו?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

שלום. מבקש הצעה למפרט מחשב. שימוש: PHOTOSHOP 3DMAX (אין צורך בכרטיס מסך לגרפיקה, ני לא מרנדר בכמויות, רק שיהיה כרטיס מסך נורמאלי) מידי פעם משחקים. ציוד היקפי כולל: מסך טוב (חשוב לי מאוד) 23 אינץ לא יותר אולי פחות. מקלדת עכבר -אין צורך WIN חשוב שיהיה DDR3 שאני יכל לשדרג. רק חשוב לי צליין שהכרטיס מסך אני באמת צריך משהו מינמלי הרבה יותר חשוב לי 4G RAM ומעבד טוב מאשר כרטיס מסך) תודה

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by mike666,

שלום, אני מחפש נייד 13' לטובת סביבת פיתוח VS אחרי הרבה קריאה בחרתי ב V13 בגלל שהוא דק וקל ומוגדר בין NoteBook ל LapTop מבחינת הביצועים ( אולי יותר דומה לNoteBook) נכנסתי לאתר של דל לבצע הזמנה וראיתי שהם הוסיפו עוד דגם חדש חדש - שנראה כמו בדיוק מה שאני מחפש מסך 13 עם מעבד I3 באותו מחיר של ה V13 - שזה 669$ רק שהדגם החדש 3300 כולל מצלמה משופרת מעבד משופר בהרבה וכונן DVD צורב הנה הבעיה. חבר שמגיע מארה"ב בסוף החודש יכול להביא לי את הV13 שזה מחשב שנבדק בהרבה אתרים וקיבל ציונים טובים אבל המעבד שלו יחסית חלש - המשלוח יגיע תוך שבוע מהיום. אם אני מזמין את הדגם החדש שעל פניו נראה הרבה יותר טוב אבל לא "מוכר" המשלוח יגיע בסוף החודש (בדקתי באתר של דל) ואצטרך לעבוד עם חברת שליחוי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by snuff,

אני מבקש את עזרתכם, ברשותי מחשב נייד בדגם הנ"ל שלוח האם שלו לפי טכנאי המחשבים "הלך"! שאר החלקים (כולל המסך) במצב טוב מאוד. בחברת IBM בישראל החלפת לוח אם תעלה לי 2500 ש"ח. מה האפשרויות העומדות לפני? תודה על עזרתכם הראל

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  25. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3800-4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים חדשים, עריכה גראפית קלה בלבד (PHOTOSHOP) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: PHOTOSHOP FIREFOX צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לשימוש יומיומי בלבד במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי תשובה לזה. אך מסך 22 אינץ חשוב לי להדגיש שכרגע בגל חוסר תקציב המחשב יעבוד על מסך CRT אבל בעתיד הלא רחוק אקנה מסך דק. באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA2K COD MW2 GTA IV וכו באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים