עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מחפש המלצה למחשב נייד בעל המפרט הבא: * מטרות המחשב: אופיס ואינטרנט *מעבד I3 מספיק * גודל המסך: 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * בלוטות: שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן *אחריות :חובה אחריות 3 שנים. *יצרן: עדיפות ליצרן אמין תודה!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד "לעבודה משרדית", ז"א שימושים קלים - אינטרנט, קריאת מסמכים ואולי קצת סרטונים קלים (לא בHD). חשוב לי מאוד שלמחשב יהיה מסך גדול (15") ומכיוון שהמחשב נועד גם לשימוש מחוץ לבית אשמח אם קיים מחשב עם מסך שלא מבריק יותר מידי בתנאי אור חזקים. המשקל לא כל כך משנה, זמן הסוללה גם לא - בהנחה שהיא תחזיק לפחות 4 שעות, אין צורך ביציאות מיוחדות, גודל הHD גם הוא לא הכי משנה 160GB+ . אני רוצה שיהיה למחשב כונן DVD, לא בהכרח צורב. אני לא כל כך מבין בניידים כך שאין לי העדפה לחברה מסויים, בעצם אני מעדיף את זו שמתקינה כמה שפחות תוכנות זבל על המחשב ונותנת אחריות טובה. התקציב לא מוגדר כרגע, אבל אני רוצה לשלם כמה שפחות ולאור הדרישות היחסית פשוטות האלה אני מאמין שניתן ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by maxbrener2008,

כותרת,פשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו מכיר שירשום פה.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אהלן... לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה וכמחשב אישי בבית. אני מחפש מחשב חזק יחסית שיוכל לשמש אותי למשך כל תקופת הלימודים שלי ודהיינו לפחות ל- 5 שנים הבאות. עיקר שימושו של המחשב יהיה מן הסתם הרבה אופיס ואינטרנט אך גם תוכנות 3D כבדות כמו SolidWorks. כרטיסי המסך הנפוצים של אינטל או סיס שמותקנים ברוב המחשבים הניידים פשוט לא מספיקים לתוכונות כמו סוליד, אך יחד עם זאת אין לי תקציב לקנות לפטופ עם כרטיס Open GL או מקבילו מבית נוידיה. על כן אני מחפש את תחום הביניים של כרטיסי המסך X700 של ati או 6600GO של Nvidia. המערכת עצמה צריכה להתבסס על סונומה ובעלת 512 מ"ב זיכרון פנימי לפחות. שאר הדברים יותר גמישים. הודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא דגם של אחת מהחב…

5. הקנייה רלוונטי רק אם יש איזשהו דיל משתלם. מחשב טוב בייחס לכסף * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, מוזיקה, אינטרנט, משחקים - HON * גודל המסך? 15* משקל רצוי? לא משנה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי כמה, DVI, USB * בלוטות? לא משנה* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500 מינימום אם אין אז 320 גם סבבה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב - אם אין נרכוש חיצוני * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רצוי לא HP שאיכות הבנייה תהיה כמה שיותר טובה. אני כרגע משתמש בHP 620 הוא דיי סבבה, ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני עדיין לא יודע אם אני הולך להתחיל באביב או בשנה הבאה השימושים היהיו בעיקר visual studio ואו eclipse אני מלבט בין שני מעבדים I7-4500U ו- I7-4700MQ חשוב לי מאוד חיי הסוללה מכיוון שאני לא יודע כמה זמן איהיה מנותק מחשמל באונברסיטה הייתי מאוד רוצה להטעין אותו בלילה ולעבוד איתו בבוקר אבל מצד שני אני לא יודע אם ה4500U יסחוב את התוכנות האלה בצורה טובה יש מישהו שעובד אם התכונות אללו עם אחד מהמעבדים האלה ויכול להמליץ לי? בעקרון אני מחפש: -את אחד מהמעבדים הנ"ל -256 ssd -8 גיגה ראם -15.6 1080p מאט -מבנה קל ודק -חיי סוללה ארוכים תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by z999,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לילדה בת 15, תקציב של 2200 שקל מקסימום. * מטרות המחשב? מחשב אינטרנט ממוצע, פייסבוק-סקייפ-מסנג'ר ושיעורי בית, עדיפות ליכולת לנגן סרטי HD * גודל המסך? היא ביקשה מחשב לא גדול (לא 15), אבל אני גם לא רוצה שזה יהיה מחשב מזערי (12) שאי אפשר לעשות עליו כלום, היא תעשה עליו עבודות לבית ספר. * משקל רצוי? אין העדפה מסויימת, אני מניח שהמחשב יישאר בבית רוב הזמן וכשהוא ייצא זה יהיה למרחקים קצרים בתוך תיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה משמעותית אבל אני לא רוצה מחשב שלוקה בחסר במחלקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה בונוס חביב ליום שבו תשודרג הטלוויזיה בבית. * בלוטות? אממממממ... כן? י…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  8. שלום לכולם, הנושא כבר לא רלוונטי, נרכש המחשב: http://ksp.co.il/?uin=19873 אפשר לנעול את הנושא

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. שלום לכולם סטודנט מחפש מחשב נייד המחשב יהיה בשימוש יומי של כמה שעות. רוב הזמן מונח על שולחן מחובר לחשמל, הניידות לא ממש חשובה. אני רוצה מעבד חזק. שוקל בחיוב T9300. כרטיס מסך 8400GS. מסך 14/15. כולם מפרט דומה, 2GB אבל שוקל להוסיף עוד 2GB. ראיתי את הדגמים הבאים: gigabyte W566N במחיר בערך 5200 אצל KSP אחריות שנתיים מור לוי gigabyte W468N בערך 5300 אצל KSP אחריות שנתיים מור לוי MSI EX600 בערך 4800 אצל IVORY אחריות שנתיים של איבורי כולם ללא מערכת הפעלה. מי יכול לתת חוות דעת על הדגמים או המפרט הכללי? לא מכיר את מור לוי, איך הוא? אנא תנו טיפים, כל דבר, אין לי בעיה שאנשים שעוסקים בתחום גם יתנו דעתם. המחשב יעבוד מחובר לחשמל ועם עכבר חיצוני. בברכה, אלדד

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Amba,

שלוםם אני רוצה לקנות מחדש נייד שיהיה מיעוד לאינטרנט , שירים, ואי סי לא יותר מזהה שלא יתקע לי כל שנייה ויהיה יחסית מהירר תודה לעוזרים ושבת שלוםםם

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  11. שלום לכולם אני קונה מחשב לאחיינית שלי בת 16 כמתנת יום הולדת. אני מחשפ מחשב נייד שיענה לצרכים שלה : אינטרנט אופיס ושאר השטויות שילדות עושות במחשב (מסנג'ר וכל השאר) התקציב הוא 3000 ש"ח + (לא יותר מדי) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. Started by Oztriker,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ב: אופיס,גלישה באינטרנט , סרטים וכו'. אין דגש מיוחד על חברה, אבל אני מעדיף משהו אמין ולא משהו שרק יצא מפס היצור (כלומר שלא יתגלו באגים כאלה ואחרים בדגם ספציפי אחרי כמה שבועות , כמו שקורה בדרך כלל). מסך ;14-15 אינץ' , אני לא ממש יודע איזה סוגים יש. אבל הבנתי שיש מט ועוד משהו ,כאשר יש פחות השתקפות במט. אני נמצא הרבה בחוץ לכן חשוב שעניין ההשתקפות לא יפריע לי. מאותה סיבה יש גם עדיפות למשקל נמוך. אבל כמובן אם זה בא על חשבון ביצועים אעדיף לסבול. כמו כן אם אפשרי , אני רוצה מעבד חזק ע''פ רכיבים אחרים כמו כ.מסך לדוגמא.(אני רגיל לעבוד אם הרבה תוכנות/חלונות פתוחים במקביל). אני לא מבין גדול בתחום הניידים לכן אשמח אם תסבירו למה עדיף לי רכי…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by insane95,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב שנע 4000-5000 ש"ח (מעדיף לא לחרוג), גודל סטנדרטי 15.6. את המחשב אני לוקח במיוחד לבסיס כדי לנסות ולהעביר קצת את הזמן הפנוי בערבים השימושים העיקרים של המחשב הם משחקים, סרטים ואינטרנט. דגש על משחקים. חשוב לציין שיש לי כבר מחשב נייד קטן, אבל ללא כרטיס מסך ומעבד גם עלוב, כך שהוא לא יכול להריץ משחקים. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  14. 1) איך המעבד הזה למחשב ? T5470, ראיתי שהמליצו על המחשב הזה http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 ודווקא נראה לי שהכרטיס מסך שלו לא רע ובאמת שהמחשב הזה ממש נראה טוב אולי רק המעבד חלש אבל לא יודע מה אתם אומרים? כמובן שאני משדרג ל2GB זיכרון 2)יש המלצה למחשב נייד אחר בתקציב 4500 (גמיש אם זה עם 2GB אז אני אשלם יותר בשביל השדרוג ) אני רוצה כרטיס מסך טוב שיהיה לי אפשרות למשחקים.. תאמת שאני גם אשמח אם לא תיהיה לו מערכת הפעלה בכלל כי זה חוסך איזה 200-300 שקלים ואני יכול פשוט להתקין לי אחת שיש לי כבר בכיף שלי.. ואני לא הולך להשתמש במערכת הפעלה שהם נותנים בלי קשר... כי אני אתקין XP PRO שלי מקורי בכללי על מחשב הייתם ממליצים דרישות: 2GB RAM 120 כונן קשיח (עדיפות!!) אם ה…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  15. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד,לא כל כך משנה לי האם זה מהארץ או לא(רק מבחינת אחריות כמובן) תקציבי הינו עד 3500$ דולר או 12000 ש"ח. * מטרות המחשב? משחקים (כבדים וקלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי יותר מ"15. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, לפחות 5 שעות של צפיית סרטים ו3-5 שעות של משחקים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא,יציאות USD2/3 לא צריך יותר מזה (כניסה לכרטיסי זיכרון יכולה להועיל אך לא משנה כל כך). * גודל מינימלי של כונן קשיח - רצוי 1TB אבל יכול להתפשר על פחות. * צורב DVD - מעדיף שיהיה לו כונן blu-ray . * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם המחשב מחו"ל אז כן.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. שלום לכולם. לפעמים יש הפתעות בחיים. אמא שלי, בשנות השישים לחייה, התמכרה למחשב. לפני כן, לא היה לה מושג, לא התעסקה, לא מבינה. ולאט לאט היא משתלבת. הבעיה, שהמחשב הנייד שנתנו לה, הוא ישן ומאד איטי. מאד כל דף אינטרנט נטען באיטיות מזעזעת. לכן, רציתי לקנות לה מתנה מחשב נייד. המחשב נועד אך ורק לאינטרנט: גלישה, סרטונים ביו טיוב, זה הכל. אולי מידי פעם היא תצטרך וורד, אבל לעיתים ממש רחוקות. התקציב לא בשמיים, 4000-5000 ש"ח. אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by KL-xXx,

שלום רב לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 6500 ש"ח שיעמוד בדרישות ובצרכים הבאים: 1. המחשב הוא לסטודנט. 2. מיועד בעיקר לעבודה מהירה בכללי, ועם אינטרנט ותוכנות שונות (כמו Office, Nero, Babylon), צפייה בסרטים, מוזיקה ומעט מאוד למשחקים. 3. שלא יתחמם חזק ויהיה שקט. 4. גודל המסך: 15 שיהיה איכותי וצבעים אמיתיים וטובים ורצוי שיהיה מט לא כמו מראה. 5. רצי כרטיס מסך נפרד (כי היא אוהבת משחקי יריות כמו Call of Duty 3). 6. משקל: רצוי כמה שיותר קל (מיועד לבחורה). 7. סוללה: רצוי שתחזיק מעמד הרבה, כי יהיה הרבה שימוש בו בנסיעות. 8. כונן כשיח: מינימום 200GB SATA רצוי 7200RPM. 9. זיכרון: מינימום 2GB ורצוי שיהיה 800MHZ. 10. דברים כלולים: צורב DVD,כרטיס רשת, רשת אלחוטית, רמקולים חזקים, מיקרופ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. בעיקר לשימוש משרדי(אופיס מייל ואינטרנט) אם אפשר שיהיה קל טסים איתו הרבה.אחריות גלובלי זה קריטי ועדיף מחברה גדולה מוכרת ואמינה.התקציב גמיש.המחשב לא בשבילי ומי שקונה אותו לא מבין הרבה במחשבים.אז חשוב שלא יהיו תקלות...תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by LeXos,

* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, קצת משחקים קלים וסרטים של 720p... * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד למרות שלא חובה, ויציאה למסך חיצוני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320gb.... * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אבל אם כבר צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? האם זה משנה משהו על האחריות אם אני שם מערכת הפעלה פרוצה? במידה וכן - אז שיהיה כלול מערכת הפעלה ואם לא משנה אז שלא * האם יש לכם הע…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by ozdaya,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד "מיני" לאישתי ואין לי מושג במחשבים ניידים... (רק ב- PC אני מבין קצת). אז התקציב הוא 2500 ש"ח והשימוש העיקרי יהיה אינטרנט ו- OFFICE ואולי קצת חיבור ל- LCD לצפייה בסרטים. אז הייתי שמח לקבל הצעות עם מפרט עשיר כמה שאפשר במסגרת התקציב הדל שיש לי. עדיף שזה יהיה נייד מסוג מיני לפטופ או נווטבוק או איך שלא מכנים את זה אבל לא חייב. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה עד כה הסתכלתי על הדגמים הבאים: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?PcatID=453&PID=41767&CID=3914 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH9F7A0E7

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. אני לא יודע אם בתקציב הזה אפשר לקנות לפטופ למשחקים אבל נראה מה יש לכם להציע. מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, משחקים לא כבדים בכלל, הכי כבד starcraft2. מסך 15\16 אינץ' סוללה לא חשוב לא HP, יש לי ניסיון רע עם בעיית התחממות בלפטופים של HP. קנייה בארץ בלבד! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית מחשב נייד בעיקר יהיה לעבודה משרדית , תוכנות וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , סרטים HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוקר בפייסבוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום . אני מחפש המלצות למחשב נייד עבור סטודנט הנוחות חשובה כמו כן גם הסוללה והאחריות. המחשב צריך להיות מסוגל להתמודד גם עם מדיה קלה כגון שירים וסרטים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. הייתי שמח לקבל המלצות על מחשב נייד בתקציב הנ"ל למטרות של לימודים סרטים אינטרנט ומעט משחקים בנוסף, ראיתי את המחשב הזה אשמח לקבל עליו חוות דעת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8126&perur=2&t=1&c=322 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by LRa,

שלום, אני מחפש נייד בתקציב של 3K לשימושי אופיס וגלישה. הפרמטרים הרלוונטרים הם גדול מסך 14 אינץ, צורב DVD ואמינות. כל שאר הפרמטרים לא חשובים לצרכי. תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.