ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
חשוב לי שיהיה קל ומעוצב יפה....קראתי במאמרים והחלטתי שאני רוצה 15 אינץ' וחשוב שיהיה צורב. השימוש יהיה שימוש שוטף בנוסף אני רוצה את האפשרות לשדר סרטי HD לטלוויזיה בסלון. כמו כן אני רוצה להריץ עליו משחקים פשוטים כמו סימס 3 לדוגמא. התקציב בוא לא יותא מ4 אלף ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש לחבר שלי מחשב נייד הוא עובד כל היום מול האינטרנט ופותח הרבה דפדנים הוא רוצה שהמחשב שלו ייטוס לא איכפת לו כרטיס מסך וכו' הוא לא הולך לשחק משחקים רק לשמוע מוזיקה ולעבודה תודה לעונים ולעזרה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני דיי נעול על הG550/G530 מה אתם אומרים ? ראיתי שיש להם כל מיני סוגים אשמח להמלצה אם תמליצו על חנות טובה אני גם אשמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית בתוספת הצגת מצגות. איזה דגמים מומלץ? (עדיף עם אחריות מורחבת)
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חזק לפיתוח בעיקר (visual studio וכו'). הבנתי מאנשים שi5 מספיק חזק אבל בנוגע למחשבים ניידים i7 מתקרר יותר טוב אז עדיף. בנוסף אשמח לקבל את דעתכם לגבי רכישת כונן קשיח מסוג ssd ולשים עליו את מערכת ההפעלה ולקנות כונן נוסף להרחבה (כדי שיעבוד יותר מהר). * מטרות המחשב? צפייה של סרטים + פיתוח * גודל המסך? 15 - 17 * משקל רצוי? לא משנה * זיכרון? 8GB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חייב גדול במיוחד אבל עם ssd או אפשרות להרחבה של אחד כזה * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב מיועד לנשיאה, שלא יהיה כבד כל כך המחשב ישמש לעבודות בעיקר עם וורד, להוריד שירים לגלוש באינטרנט ובאיסיקיו המחשב הוא לאחותי ללימודים במכללה, חשוב שיהיה חזק יציב ושיחזיק לאורך זמן, משקל סביר שלא ישקול מעל 2.7 ועדיף כמה שפחות... אחותי מעוניינת לדעת אם יש גם מחשבים בצבע ורוד תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
תקציב: 2,000 שח מטרות המחשב: משחקים קלים (אם אפשר אז גם כבדים אבל לא ניראה לי אפשר בתקציב הזה) משקל רצוי: אמור להיסחב לבצפר אז שיהיה משקל סביר. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש נייד בסביבות - 3500 3000 מטרות: -צג 15.4 + - הרצת פוטושופ - עבודות עם מסמכי WORD גדולים [50+ עמוד] - עבודה עם תוכנות קול [FL STUDIO ...] - הפעלת סרטים XVID , ... [עם אופציית חיבור לטלוויזיה] - גלישה באינטרנט, כולל WIFI - עבודה עם תוכנות שרטוט כמו ALTERA, EWB - שטח אחסון\\הארד דיסק מספק... [עדיפות ל-250 , אם יהיה לחוץ אז 160 גם טוב] [דעתכם על msi pr601 ? , ואם אפשר - האם בסדר לרכוש נייד באיבורי? סה"כ לא רוצה בעיות] [דעתכם על5730Z-324G32MNוAcer - אותו מפרט, רק עם 160 גיגה ולא 250 ] דעתכם על Compaq Presario CQ60-120] דעתכם על MSI EX620 ? [ מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz לבין Intel Dual Core T3200 2.0GHz אם אני אריץ XP ?] אשמח גם להצעות לגבי דגמים שלא רשמתי…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאח שלי רק לשימושים משרדיים. בקשר למסך, אין לי מושג מה עדיף 15.4 או 14.1 אבל עדיף שלא יהיה מבריק. הארד דיסק- לא צריך יותר מ 60 או 80 ג'יגה אבל שיהיה לפחות 5400RPM זכרון- 512MB לפחות. רשת- כרטיס רשת אלחוטי זהו סך הכל, כמובן שיש דרישות נוספות אבל אין תקציב ואני מחפש מחשב במינימום כסף. אם באמת אין שום אפשרות לקנות מחשב נורמלי בתקציב הזה אני אנסה לארגן עוד 200-300 שקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד בסביבות 3000 ש"ח +- השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט אבל אני מתעסק גם לא מעט בתכנות וקצת גרפיקה לכן חשוב לי שהוא יהיה מספיק חזק ועם כרטיס מסך טוב. אני אשמח גם לזמן סוללה ארוך אבל זה פחות דחוף. אשמח לקבל הצעות. שאלה נוספת - האם מומלץ לקנות בחו"ל כדי למצוא מחשבים יותר חזקים אבל אז לוקחים סיכון מבחינת האחריות או שלא מומלץ להסתכן? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני עוזר לידידה, מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט' תכנות קל ואופיס) * גודל המסך?לא משנה * רזולוציית המסך? עבודה משרדית ממושכת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל עדיף ללא צורב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ואני מחפש נייד שיעלה באזור ה3 ועדיף לא לחרוג מהתקציב. שיהיה בגודל 13.3 או 14.1 שהדגש הוא על המשקל. השימוש קליל עם תכנות פשוטות שלא אמו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב באזור 4000 עד 4500 ש"ח הצורך הוא לעריכת תמונות בעיקר, רב הזמן שימוש ב LIGHTROOM, מעט פוטושופ, עריכת ווידאו בסיסית מטרות המחשב? בעיקר עריכת תמונות לייטרום, עבודה גם עם פוטושופ אבל לא ברמה גבוהה וכבדה במיוחד, עריכה בסיסית של ווידאו, וכמובן גלישה ושימושים רגילים כמו אופיס וכד' * גודל המסך? 14 אינץ' ומעלה, בכל מקרה כנראה יתווסף מסף חיצוני ללא קשר לתקציב * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD, וחשוב שהמסך יהיה מפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד * משקל רצוי? אין צורך במשקל קל במיוחד, מספיק משהו סטנדרטי מעדיף שהתקציב יילך על דברים אחרים ולא על המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באו…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות 6,500-7,000 ש"ח (בלי מע"מ) עם מסך "15.1 (לפחות) עם 512Mb זיכרון. כרטיס המסך יכול להיות semi-מעפן. הבעיה היחידה שלי היא שאבא (שחלק מאוד נכבד מהכסף בא ממנו) מתעקש לקנות את המחשב בארץ. על מה אתם ממליצים? תודה מראש, בן.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב דיי גבוה.. אז לפני שאני אגש, רציתי חוו"ד נוספת... ;D בעיקרון חשבתי על HP Pavilion DV5-1190 המטרה של המחשב היא ללימודים אבל גם משחקים פה ושם.. אשמח לשמוע את דעתכם.... הייתי מעלה את המפרט שלו אבל נראה לי שזה סתם יעמיס את ההודעה... אז: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819770.html תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אחותי כרגע בטיול בארה"ב (וושינגטון סטייט) והיא רוצה לקנות לשנינו מחשב נייד (1 לכל אחד) עכשיו התקציב הוא בסביבות ה850$ והוא צריך להיות סביר, לא למשחקים כבדים אבל גם לא משהו עלוב מצאתי את המחשב הזה בcompusa http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+502378+4294966755+4294964739&Ne=300817&product_code=341390&Pn=Pavilion_dv6110us_Notebook מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכוונתי לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין נייד לנייח. לאחר מחקרים והתייעצויות מועילות פה בפורומים בתחום הנייחים, הגעתי למפרט מחשב נייח שאני רוצה, ויעלה לי בסביבות ה 8500 ש"ח. עדיין, אני שוקל בכל זאת לקנות מחשב נייד, שתכונותיו יהיו דומות ככל האפשר למפרט הנ"ל. מטרות המחשב הן לעבודה שוטפת, תכנות, אינטרנט, סרטים. (משחקים אפשר, אבל לא חובה). חשובים לי הביצועים של המחשב, פחות ממשקל וניידות (הניידות היא בעיקר בית - מעונות). מפרט המחשב הנייח: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון TWINMOS 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7300GT TD 256MB מסך LG L2000C 20" (אפשר להתפש…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לקניה בארה"ב ככל הנראה. אני צריך אותו בעיקר לעבודה משרדית , שזה כולל תכנות שיריץ vs 2008. יתרון ל HDMI שאני יוכל לחבר ל טלויזיות HD. ומימדים כמה שיותר קטנים. ביינתים dell 1525 ו hp tx1000 מצאו חן בעיני מה אתם אומרים ? ושווה לקנות בחו"ל בכלל , ההפרש שווה לעומת האחריות ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה מהיר עדיפות שיהיה דק השימושים זה בעיקר אינטרנט פחות משחקים תןדה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום שמי תמיר ואני סטודנט מתחיל. בגלל חזרה מאוחרת מדרום אמריקה, נותרו לי מספר ימים ספורים לרכוש מחשב ללימודים. אני מבין במחשבים, אבל לע עד כדי הבנה בדגמים של מעבדים וכדומה, את הדרישות שלי אני יודע, אבל איך מבינים מה קריטי לי ומה לא מכל המלל הרב וכל המפרטים האין סופיים 1. אשמח להכוונה בנושא העוגנים שעלי לשהחליט עלייהם במפרט 2. אשמח לקבל המלצות לדגמים/ חנויות שמומלץ לבקר בהם שמציעים כיום דילים טובים. להלן הנתונים: אני סטודנט להנדסת מחשבים, כך שאני בונה על שימוש ב C# וגם פוטושופ. אין ציפייה למשחקים על הנייד באופן גורף. יתכן שימוש רב בהורדות ואינטרנט. בכלל בדירה תקום מערכת אינטרנט אלחותית. אני גם צפוי להשתמש ולהעביר קבצים/תיקיות גדולות של מוזיקה תמונות וכו'. כמובן שע…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
*תקציב: בסביבות ה-4000, אפשר לחרוג אם זה שווה את זה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית, סרטים (גם HD), יAutoCad , ושימושים כלליים. * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * בלוטות: בסדר. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. בעצם מה שאני מחפש הוא תמורה טובה למחיר. תודה רבה מראש, שי. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 18:16:55 [br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 21:20:25
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות, אני כרגע נמצא בארה"ב ומחפש להחזיר מחשב נייד. אני סטודנט ומוכן להשקיע בסביבות ה1000 דולר במחשב (עם אפשרות להוסיף עוד כמה דולרים אם צריך). שימושים עיקריים הם אופיס ואינטרנט. אני גם צופה הרבה בסרטים, משתמש בתכנות הורדה, ומשחק פה ושם במשחקים. בעיקרון אני צריך All-around laptop. המשקל מאוד עקרוני. חשוב לי שהוא באמת יהיה נייד וקל, ולא מסורבל וכבד. זמן הסוללה דיי עקרוני, אבל אני לא צריך שיעבוד לי לשעות ארוכות ללא מטען. מאוד חשוב שיהיה לי יציאת TV-Out או S-Video או משהו דומה שיוכל לחבר אותי לטלויזיה. גודל מינימלי של כונן קשיח- לפחות 80GB צורב דיוידי יכול להיות נחמד, למרות שאני מאמין שרוב המחשבים היום באים עם צורב דיוידי. אני מניח שנדרש אחריות בינלאומית מכיוון שאני…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים ולגלישה באינטרנט. לא צריך כרטיס מסך טוב וכו' שיעלה בסביבות ה3000 שקל גם פחות זה טוב תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד לצורך לימודים ( אופיס אינטרנט ויזואל סטודיו ) . תקציב משוער בין 3500-4000. לרוב המחשב נמצא בבית כך שלמשקל איו חשיבות ומסך של 15.6 יעשה את העבודה. אין גם חשיבות לאורך סוללה למרות שעדיף שתחזיק כמה שיותר. חשוב שתהיה יציאות HDMI ו - ESATAלגבי האחריות אני מעדיף 3 שנים לראש שקט יש עדיפות שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה הכי חשוב לי במחשב שיתחמם כמה שפחות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב נייד ובשביל זה צריך להתחיל קצת סקר שוק בשביל להבין איפה אני עומד אז ככה * מטרות המחשב? הוא יהיה מחשב לימודים כמובן (תואר שני עוד מעט) + מחשב משחקים כבד (Diablo 3, Skyrim, World of warcraft) שכולם אני רוצה שיעבדו לפחות ב-High, יותר דגש על wow ו-d3 ב-high. * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך כמובן אבל אני מנחש שפה תהיה ההקרבה הראשית שלי ואני אגיד בסביבות ה-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך הכי טוב אבל בסביבות ה 4-5 שעות בלי מטען זה יהיה מעולה למרות שאני תמיד ליד שקעים של חשמל גם בלימודים וגם בעבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כמובן *…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שציינתי בכותרת.. התקציב הוא בסביבות ה-6000 שקלים, במידה וישנה חריגה קריטית - אשמח לדעת. אני לא גיימר כבד, אך בכל זאת ארצה לשחק במשחקים החדשים בשוק. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-