ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
כאן מדובר בנייד של דל רציתי לדעת איך הוא : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1182&catId= במידה ולא, אני צריך ב2500 מחשב נייד לשימושי אופיס ואינטרנט. ניתן לחרוג עד 150 ש"ח. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום חברה אני מחפש מחשב נייד סביר למטרת משחקים ועבודה עם אינטרנט FACEBOOK ICQ ומשחקים כמו PES2010 FIFA ועוד.... התקציב שלי הוא 2500-3000 תודה מראש רועיי..
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אהלן, - אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 ש"ח, למטרת עבודה. - מעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אני עובד עם איביי אמאזון ג'ימייל וכו'. - מסך אני מעדיף 15.6 ומעלה - אני גר בנתניה אם זה חשוב. - רק SSD עם 120GB לפחות. - אני כרגע בצבא ואני קונה מודם אלחוטי (אין לי אינטרנט בצבא ולכן אני צריך לקנות אינטרנט נייד בחיבור USB, אם מישהו מבין בזה שידבר איתי בבקשה) - מקווה שתתנו לי אחד שלא נתקע ומתקלקל אחרי שנה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בשביל מורה בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך מ12" עד 15.4" (אם יש צורך להיות יותר ספציפי, אנסה) בנתיים אני רק ראיתי את הG530 של לנובו. (או N500 ביד שניה שזה טיפה אובלקיל נראה לי) תודה לכל מי יעזור.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש שאני אבדוק לו מחשב נייד לפני שהוא קונה MSI מאייבורי. http://ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 האם יש נייד שעדיף עליו במסגרת התקציב, ואם לא, למה בכל זאת לא כדאי לקנות מאייבורי? עיקר השימושים הם אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא כבדים מדי, לא משתמש בפילטרים). עדיפות למסך גדול יחסית, אין משמעות גדולה לגודל ומשקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא כל כך בקיא בתחום המחשבים אז לא יודע אשמח לעצות אם צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה windows חוקית 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
לא צריך להיות חזק במיוחד.... בסיבות ה- 1000 Mhz לפחות 128 ראם יציאה לטלויזיה ו\או למסך CRT כונן DVD 20 גיגה הארד דיסק - גמיש עכבר TouchPad, עם אפשרות לחיבור עכבר ומקדלת חיצוניים כ. רשת אפשרות לחיבור לרשת אל-חוטית (לא חובה) מכירים משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשבים ניידים אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב נייד עד 7 אלף. נוצר על-ידי Mokin Steam בתאריך, ביום רביעי בשעה 16:52 4 תגובות בדיון זה Mokin Steam 0 משתמש רשום 3 פורסם רביעי בשעה 16:52 (נערך) · שלום לכולם, שמי דניס, …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אניי מחפש נייד בו הניידות חשובה מהביצועים. הדרישות המקסימליות הם יכולות מולטיטסקינג בסיסיות שאני מניח שרוב המחשבים של היום מספקים. משחקים וגרפיקה פחות חשובים, אבל אשמח אם אוכל לקבל מפרט אחד עם כרטיס גרפי שמתאים למשחקי השנה שעברה. אם יש מחשב טוב שדרושה בשבילו חריגה בתקציב, אשמח לשמוע. ממה שאני יודע עד כה ראיתי שבפורום הומלצו בטווח מחירים הזה דגמי ה-t61 של לנובו,ורציתי לדעת האם יש משהו קל יותר במסגרת התקציב. כמו כן ראיתי את את דגמי toshiba u305 שהם קלים יותר ונראים אופציה לא רעה. ראיתי גם sony vaio נחמדים, האם ניתן לקבל עליהם אחריות בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב למטרות של צפייה בסרטים ב HD, עבודות וורד וכ'ו גלישה באינטרנט על כן אני מחפש מחשב שיכלול את הקונפיגורציה הבאה: 1. 4 גיגה זכרון 2. מעבד אינטל - כמה שיותר חדש יותר טוב... 3. יציאת HD. 4.מסך בגודל 15.4-14 5.אחריות לשנתיים... 6.מערכת הפעלה כלולה.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד באזור ה-5000 ש"ח (אפשרי להתגמש ב500+- ש"ח). הדרישות שלי: 1. מסך גדול של 15.6+ (יש לי בעיות ראייה ומסכים קטנים יותר נשללים על הסף. 2. צרכים - חיי סוללה ארוכים, קל יחסית, ויעשה בו שימוש לסרטים ומשחקים. 3. כונן SSD - לפחות 24/32 - עדיף שיהיה סד"ג של 128G וזהו (גם 128/256G יספיקו לי לכל הצרכים במחשב). 4. מסך איכותי - (IPS ?) האסוס UX31/32 צדו לי את העין אבל ראיתי שיש רק ב13.3 דבר נוסף - לפי מה שיצא לי לקרוא בביקורת באתר ומחוצה לו הנושא של הטאצ' במחשבים מאוד לא פרקטי ולכן ירדתי ממנו (אשמח לשמוע אחרת אם מישהו חולק על זה, כי אני בהתחלה הלכתי לכיוון הזה ודי מהר ירדתי ממנו) תודה מראש, שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? 1366x768, אפשר גם מעל אם זה מתאפשר בתקציב (לא נראה לי) * משקל רצוי? באזור ה2.5 (לא יותר מזה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באזור ה4-3 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן עדיף ללא מסך מגע, עם קורא כרטיסים חשוב מאוד, i5 בלבד! המחשב שהכי קרוב למה שאני מחשב הוא HP 15-r208nj http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22189 אשמח לדעה על המחשב הנ"ל+המלצות למחשבים אחרים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד (הוא אמור להיות הראשון שלי, ככה שאני לא מבין כמעט במחשבים ניידים) בגלל הלימודים שהולכים ומתקרבים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אינטרנט, סרטים ואולי משחק פה ומשחק שם. חשוב לי שהמעבד שלו יהיה חזק, שיהיה נייד במידה מסויימת ושהסוללה שלו תחזיק מעמד כמה שעות טובות. יש המלצות? חשבתי על זאת, איך היא? http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=763012
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
מה קורה חברה.. אז ככה, אני מחפש לקנות בחנות בארה"ב מחשב נייד בעיקר לגיימינג. מסך - 15.4-15.6 אינצ' HD. תקציב - 1000 דולר עדיף בלי חריגה. מעבד - חשבתי לכיוון הI-5 אשמח לכמה שיותר הצעות.. תודה !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ שישמש אותי ללימודים ולמשחקים. נכון לעכשיו אני בארצות הברית. נעזרתי בבן אדם פה שהמליץ לי לקנות אסוס אם אני לא מעוניין במאקינטוש. והמליץ לי על המחשב הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366615&type=product&id=1218092150740 הבעיה היא שהמחשבים למשחקים של אסוס גדולים מדי. גם ה 4"15 שלהם בגודל של "17 וכבדים להחריד. אשמח לחוות דעת או להצעות אחרות. אפרט מה חשוב לי: אחריות בינלאומית יכולת להריץ משחקים אין בעיה שיהיה גדול אבל לא ממש מגושם. 4"15 לא חשוב לי כל כך שהסוללת תחזיק שעות. לא חשוב לי קירור לאוברקלוק. אין צורך בכונן בלו ריי ותקציב של עד 1400$ . תודה לכל מי שיתפנה לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בחיפוש מחשב נייד. אני רוצה שיהיו לו את המאפיינים הבאים: מסך מגע (עדיפות למתקפל אבל לא חייב - לא טאבלט שמתנתק אלא מסתובב) גודל מסך 15.6 אינץ' HD יציאה לHDMI רצוי מעבד i5 סוללה חזקה! שתחזיק הרבה לפחות 500 GB עדיף יותר תקציב בערך 2300 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - הקלטת מוזיקה, ברמה ביתית בינונית. בנוסף לכך שימושי מדיה סטנדרטיים - משחקים קלים וסרטים. * גודל המסך - 14/15.6 * רזולוציית המסך - HD מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD 256GB * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בגדול פחות חשובה הניידות- זמן סוללה ומשקל פחות חשובים. עדיפות לכרטיס מסך יעודי(לא של אינטל). אין צורך בכניסה מיוחדת לצורך ההקלטות, יש לי כרטיס קול חיצוני. חשוב לציין שהקניה תעשה באילת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בדחיפות לקנות מחשב נייד עד 6500 ש"ח ודגשי על המערכת הם: שיהיה בו הרבה זכרון RAM (לפחות 1GB) מעבד דואלי חזק, וכל השאר סביר, אולם יש לי דגש על משקל קל וזמן סוללה ארוך!!! כעיקרון המחשב מיועד לקצת מאוד גרפיקה, אבל בכל זאת, ולכן אעדיף כרטיס מסך סביר. אני לא צריך מערכת הפעלה ויסטא ומצידי שיהיה XP Home . פגשתי בחיפושי את ה- Toshiba A200-14E אבל לא מצאתי את הזמן סוללה שלו אשמח אם יעדכנו אותי גם בזאת. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישמש ברוב הזמן מחשב משרדי (כמו מחשב נייח), וורד אינטרנט ותוכנות משרדיות. מחפש מחשב אמין וטוב.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב, אני מאוד מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. כרגע יש לי מחשב ענתיקה IBM THINKPAD T43 שעם כל הכבוד אליו ויש לי! (הוא היה סוס עבודה) אני מחפש מחפש קצת יותר מודרני הבעיה שיש שמאוד חשוב לי המשקל! אני סובל מבעיות בגב וכסטודנט אני סוחב את המחשב רוב היום על הגב. בעיה נוספת שאני מאוד לא אוהב את נוטבקים וניידים עם המסכים של 10-11 אינץ' ככה שרציתי לשאול על איזה נייד הייתם ממליצים שגם משקל סביר וגם מסך נורמלי (לפחות 13 אינץ') המחשב הוא לצורכי עבודה (אופיס, תוכנות סטטיסטיות ורצוי שגם יריץ לא רע סרטים וקצת משחקים) מה דעתכם על המחשב הבא ששוקל 2.24 (זה נחשב כבד?) שמחיר שלו קצת חורג מהתקציב שלו אבל הוא מאוד מוצא חן בעייני תודה למגיבים! זהו מפרט המחשב : HP Pavilion DV3-21…
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לצרכים כללים, אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים(לא כבדים). התקציב הוא 6K-5K. זה דחוף.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה להמשיך ללמוד תכנות בספרייה ולכן אני צריך מחשב נייד. לא יודע אם כדאי לי מחשב נייד רגיל או נטבוק קטן. אני יודע שדל ואייסר מומלצים לפעמים אבל פתוח לשמוע על רעיונות נוספים ודגם ספציפים אחד או יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 33 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל שלום לכולם ושבוע טוב... אני מחפש מחשב נייד בתחום המחירים של 4000-5000 שקל. הצרכים שלי הם: אינרטנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים (לא את המשחקים הכבדים החדשים שקיימים כיום בשוק אלא משחקים כמו פרו, פיפא וכו'...) הייתי שמח לקבל עצות וביקורת מקצועיות על MSi EX600 (לאו דווקא על אייבורי, שלי דווקא יש ניסיון של 7 שנים איתם כבר...) רצוי מאנשים שיש להם נסיון איתו... HP 6670EJ GIGBYTE GIGA X5 או אם מעבר לדגמים האלו אתם מכירים משהו אחר אשמח לשמוע... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות Office, עם שימוש כבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעוניין להזמין את המחשב לחבר בארצות הברית, כך שמחפש א…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-