ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט למחשב לאישה, לשימוש באינטרנט, ווינדוס, אופיס...פשוט שיעבוד מההתחלה חלק ומהר ויסחוב לכמה שיותר זמן.. מארז, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, זיכרון לא מאמין שצריך יותר מ 2, אני מעדיף מעבד אינטל אז בטח E6500\6700, מקלדת ועכבר חוטי, צורב, הרד דיסק 250 גב. -לא צריך מסך - והאם אתם יכולים להמליץ על מדפסת, סורק, מכונת צילום טובה או לפתוח נושא בציוד הקפי? או של איזה חברה עדיף קנון או HP? בניתי מפרט שנראה לי הגיוני תגידו מה אתם אומרים ואני צריך עזרה עם מארז, ספק ולוח אם והאם עדיף שני זכרונות של ג'יגה בדואל או אחד של 2? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray ₪344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪251 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מה יותר נוח וטוב? כמובן שאת שניהם אני מביא עם מעבד ATOM N450 ו2 ג'יגה RAM.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ₪, אלא אם כן תוספת קטנה מעבר לזה מצדיקה מאוד או הכרחית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה שוטפת (אינטרנט, משרדית, סרטים עד איכות HD), פיתוח תוכנה (ויז'ואל סטודיו, מכונות וירטואליות, קומפיילרים למיניהם, מטלב וכו'), גיימינג . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. – ADOBE AFTER EFFECT ,SONY VEGAS CINEMA 4D ,ADOBE PHOTOSHOP BF BC2 CSS COD MW2 ועוד משחקים ותוכנות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? אין תקציב מקסימלי מוגדר. התקציב בערך הוא כמחיר המפרט הנ"ל אם אפשרות לחריגות מוצדקות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג בינוני עד כבד, תכני HD, סרטים, עיצוב גרפי (דו-מימד). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Adobe Illustrator, Photoshop ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין בקניית מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? לא כרגע. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב, אך לטיב הקירור חשיבות גבוהה יותר. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא שולל OC קליל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם …
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאני מתלבט בשאלה האם לשדרג את המחשב הקיים או לקנות חדש. המפרט הקיים: מעבד : pentium D 2.66 לוח אם: MSI PM8PM-V (MS-7222-080) זיכרון: 1GB (2*512 הארד דיסק: 120 GB של WD כל שאר הרכיבים גנריים. (המחשב מIVORY לפני כמה שנים). אני משתמש בעיקר בתוכנות מתמטיות כדון MATLAB ו- MATHEMATICA. והשאלה - האם כדאי להחליף כמה רכיבים (לוח אם + זיכרון ואולי גם מעבד) או להשקיע בקניית מחשב חדש. :s05: אני חושב שאוכל להשקיע במחשב חדש 2500-3000 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך מבטלים את העכבר הזה הקטן שעל המקלדת בDELL E6500 לאתדיוט ואיך המחשב הזה ? כבר קניתי , האם עשיתי בחירה נכונה ? ואיך מפעלים את הבלוטת'
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD, ומשחקים מסך 22 FULL HD הרדיסק 1 טרה צורב ללא OC השקט לא קריטי המשחקים הם גוף ראשון ואסטרטגיה אין צורך בציוד הקפי תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נטבוק חדש,, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולסירטונים\סררימינג ברשת ואולי לקצת וורד. דירושת מערכת: מסך"10-12 אינץ שיהיה עליו NVIDIA ION מעבד כפול ליבה ATOM 1-2 גיגה זיכרון פנימי. י*יציאת HDMI תיהיה בונוס נחמד. *תקציב גמיש(לא הייתי רוצה לעבור את ה2.5K) אין לי שום בעיה להזמין מחול אם המחיר בארץ גבוהה מדיי או אם לחלופין לא מוכרים אותו בארץ. לני כחצי שנה רכשתי את ה ASROCK ION 330 שהינו מחשב קטן לסלון ובזכות רכיב הION שלו והמעבד כפול הליבה שלו הוא סוחב הכול כולל FULL HD. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים (עם העדפה קלה לכיוון טושיבה), מה לדעתכם עדיף? Toshiba Satellite U500-1EZ מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-330M, 2.13GHz, 1066MHz, 3MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit צבע: חום מפואר עם מקלדת בגימור שחור מט מסך: 13.3´´ WXGA Toshiba TruBrite רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB 1066MHz DDR3 דיסק קשיח: 320GB 5400RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 310M CUDA 512MB כונן: DVD SuperMulti תקשורת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 סוללה: Li-Ion מימדים: 317x230.6x29.5~38.2 מ"מ (ג x א x ע) מצלמה עם Face Recognition ומיקרופון מובנים אחריות לשנתיים ע"י מפעיל מחיר: 4,992₪ (באג) HP Pavilion DM3-1100ej מעבד: Intel Core 2 Duo SP9300 2.26GH…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כפי שרשמתי בנושא , אני מעוניין במספר דגמים ואשמח להערות / הצעות , המחיר המקסימלי הוא 1000$ , בחריגה של 100$ , חשוב שהמסך יהיה 16'' ומעלה , לגיימינג , אני מתכוון לשחק עליו ולא רק חצי שעה /שעה. לימודים ,מאמין כי המחשבים שקישרתי יישרתו את נושא הלימודים ללא בעיה , אל המחשבים שחשבתי עליהם עד כה : * http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111&st=gaming%20laptop&cp=1&lp=3 כאן המסך גדול והנייד שוקל משהו כמו 4.40... והרזולוציה לא ממש סדירה.. אשמח לעוד הערות. * http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+P…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב, אני חייל בן 19 שמעוניין לקנות מחשב לשימוש בזמן הבסיס (אני סוגר הרבה שבתות.. חחח). ברשותי Netstick של פלאפון. בזמני הפנוי אני עוסק בעיצוב גרפי (WEB, לוגואים, פוטושופ, גרפיקה ווקטורית) וכן במשחקי רשת (World of Warcraft, משחקי FPS, אסטרטגיה, RPG). סתם הערה: לאחי יש MacBook Pro, ואני פשוט נפעם כל פעם מחדש מהאיכות של מקינטוש (והמחיר בהתאם...). דרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט, תכני HD, תוכנות Adobe illustrator, Adobe Photoshop, משחקים (בינוניים.. שהכרטיס מסך יהיה נורמלי ושיסחוב משחקים נורמליים בכבוד). * גודל המסך? לא כ"כ סגור על זה.. לא רוצה מסך קטן מדי ולא עצום מדי.. משהו באמצע.. סביבות "13.3 אולי טיפה יותר. * משקל רצוי? לא כבד מדי, אך אם זה על חשבון הביצועים, הביצועים…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המחשב שלי עומד למות אז אני צריך לקנות כמה שיותר מהר מחשב חדש ב2000 שקל ואפשר לחרוג טיפהה.. אני רוצה עם מעבד של אינטל ואני רוצה שהGTA IV יעלה חלק במחשב הרזולוציה של המחשב היא 1024*1280 לנצל כמה שיותר שיצא המחשב הכי טוב במחיר הזה שאני יודע שהוא לא גבוהה עם לוח אם שאם אני ירצה יום אחד לקנות 4 ליבות אז שיעלה בלי בעיה וספק שיחזיק יותר מיומיים ואם יש כרטיס מסך עם HD שיריץ את הGTA ועוד משחקים של היום הכי טוב שאפשר ברזולוציה הזאת אם 2G RAM נראה לי מספיק והרכבה עצמית אם שכתי משהו שאתם צריכים תגידו פה תודה לכל מי שעוזר :]
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקבל המלצות לנייד שישמש בעיקר לתוכנות אופיס אך מתאים גם לעבודה עם מטלב תקציב 4K (דרך אגב , יש ניידים גם מוצלחים עם מעבד AMD ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 שקל, לנצל הכל. ניתן לחרוג עד 500 שקל אם צריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תיכנות בויזואל סטודיו לשם פרנסה, משחקים כבדים ושימוש רגיל של אינטרנט ואופיס. יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1280x960. אין לי בעיה אם המשחקים הכי כבדים לא ירוצו על מקסימום. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מקלדת ועכבר הכי סטנדרטים שיש יספיקו לי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. צריך הכל חוץ ממסך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6. לא קריטי כל עוד זה לא מרעיש כמו טרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים …
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית קלה... כלומר אופיס וגלישה באינטרנט סה"כ... אם אפשר אז שיוכל בכל זאת להריץ משחקים קלים אבל עיקר התמקדות זה בגלישה באינטרנט ובאופיס. אני גר בירושלים ואני מחפש חנות אמינה (גם ששנות אחריות זה שיקול) אני רוצה לדעת עעם בתקציב של 3000 שקל גג(!) אפשר למצוא משהו יותר טוב מזה: intel i3 530 2.93 Ghz windows 7 premium 64 bit-צריך במחשב. 4GB DDR3 1066MHz dual channel 500GB SATA 7200 Gforce315 512MB אחריות ששנה. מקדלת+עכבר גם צריך. 2976 בבאג. המחשב צריך להיות שקט יחסית, ויציב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
צריך מחשב לעריכת וידאו, דגשים על כרטיס מסך חזק, זכרון 4 ג'יגה, מהירות הרד דיסק 7200 ורצוי מסך 14.1 לא גדול יותר. אשמח אם מישהו יתן את דעתו לגבי הדרישות שרשמתי ואולי יציין איזה כרטיסי מסך עדיפים? בנוסף, מצאתי את המחשב הנ"ל - http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTLT400P8600&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76 מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש נייד 14 עד לסכום של 3000 ש"ח על המחשב לתמוך בעבודה עם אופיס\אינטרנט בקיצור בסיסי. מתלבט בין שני דגמים-אשמח לקבל חוות דעת לגבי אמינות\תקלות\שרות של המוצר. ASUS-http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2327&CatCode=164 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=2020 לנובו. עזרתכם בהחלטה-דגש על אמינות\שרות למוצר מבחינת ביצועים כולם יעשו את העבודה . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ב 5K. אשמח את תגידו מה דעתכם על המפרט שקיבלתי , תשפרו ותשנו מה שצריך. תודה, אלעד Intel Core i5 750, s1156, 8MB Tray GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9*2 GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) Arctic Cooling Alpine 11 Pro (s775,1156) Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W 12cm Fan LG - W2243T 21.5'' LCD 5ms DVI 1:30000 WideScreen Black Logitech Cordless Desktop S520 Total price 4848 ¤ אשמח לתגובות...
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שימוש:משחקים כבדים:COD6,assassins creed 2,bioshock 2,crysis זמן סוללה :לא קריטי,יש לי תקע בכל מקום. גודל מסך:בינוני עד גדול. משקל:לא חשוב לי אני שם דגש שזה מחשב לגיימינג. יש לי עוד בקשה עיקרית,אני חייב שזה יהיה ב36 תשלומים,אני לא יכול אחרת
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיקה וגם לסתם שטויות אחרות. לא דרוש שיהיה טוב למשחקים. עדיף שיהיה בו חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי לכולם, המדריך הבא נראה קצת מעיים בהתחלה אבל תקראו עד הסוף ותבינו שהעיניין פשוט מאד. יש לי 1101HA של ASUS והוא היה עיטי אז הוספתי לו זיכרון, מ1GB הגדלתי ל 2GB ואז נעלמה לי האפשרות של הOVERCLOCK של ASUS (האופציה של SHE) הOC הזה נותן אפשרות מוגדרת מראש של המהרת המחשב בקפיצות של 5% מ0% עד 30%, ב30% המהירות היא 1.75GHZ וזה הופך את המחשב לחייה רעה. הבעיה היא שאסוס אומרים שאתם לא יכולים לבצע את ההמהרה אם החלפתם זיכרון ל2GB, מסתבר שזה אפשרי אבל רק אם יש לכם זיכרון של HYNIX, וכמה שחיפשתי מצאתי זיכרון כזה 2GB רק ב EBAY. לי שי 2GB של TRANCEND עד אתמול המחשב שלי היה קצת עיטי, אפילו בסירטונים באינטרנט הוא היה מזייף. אתמול מצאתי מדריך שפותר את הבעיה הזאת: לכל זיכרון יש SPD שבו שמור…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים משו טוב ואני רוצה לדעת עם המחשב הזה הוא טוב...הלוח אם שלו ברמה ? המעבד ? שאר החלקים מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=27601
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.COD4,COD6,CRYSIS,BIOSHOCK,BFBC2,C&C ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD4,COD6,CRYSIS,BIOSHOCK,BFBC2,C&C * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלילים יחסית (כבדים זה לקונסולה), מולטימדיה ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש לי שני הארד דיסקים חדשים ואם צריך, גם הצורב שלי חדש ואפשר להשתמש בו 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב, אז בערך 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-