ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 2500 ש"ח אפשר לנצל את כולו אפשר לחרוג מקסימום ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה השימושים העיקריים הם שימושי אופיס,צפייה בתכני HD , וגם שימושים בתוכנות כמו SOLID WORKS ו PHOTOSHOP בנוסף מדי פעם למשחקים אבל מכיוון שזה קורה לעיתים רחוקות אין צורך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. כמו כן המחשב יתחבר למסךDELL 2209WA ברזולוציה 1680X1050 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא צריך צורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?השקט חשוב לי …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימושים של תיכנות ומשחקים. בניתי מפרט בחנות ksp, סניף נתניה. אני לא מתכנן אוברקלוקינג, ובקשר למשחקים - יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1280x960 ולא קריטי לי שהמשחקים לא ירוצו על מקסימום, העיקר שירוצו בצורה טובה. מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray 935 שקל קירור למעבד: scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 190 שקל לוח אם: gigabyte P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55 540 שקל כרטיס מסך: gigabyte HD 5770 1GB GDDR5 DX11 875 שקל כונן קשיח: samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 שקל מארז: antec Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case 300 שקל ספק: seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET 325 שקל זכר…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התקציב עד 3500 ש"ח (3.5K) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? * משחקים * תכני HD במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA 2K10 , CRYSIS , NEED FOR SPEED SHIFT , PRO 2010 משהו בסגנון הזה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא כונן דיסקטים…
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
למישהו שרוצה להשתמש בלפטופ רק לעבודה משרדית, אינטרנט, ביתית בעיקר, דפדפן עם 10-12 טאבים ו2 תוכנות מסרים במקביל שירוצו מהר. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732726 מדובר במחשב חדש, אחריות לשנה, חדש חדש מהחנות, קיבלתי הזדמנות לרכוש ב-800 ש"ח, אין פה עבודה בעיניים בוודאות (אני מקבל את זה במחיר כזה מסיבות שלא אפרט כאן) אם אני לא לוקח את הלפטופ אני יכול לקחת WII או את הטלוויזיה הבאה http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734061 באותו המחיר ככה שאני מתלבט.. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מאיזה מחסן עתיקות מחשב ישן של טושיבה, סטלייט 1405 S151, מפרט לא משהו אבל מעניין אותי להפעיל אותו. המחשב נדלק בעבר, שכב איזה חצי שנה באחסון, ועכשיו כשהוא נדלק הוא אומר שיש לו שגיאת CMOS וללחוץ F1. לחיצה על F1 לא עושה כלום, אבל כשעושים CTRL ALT DEL המחשב כן מגיב וחוזר על השגיאה הזאת. הצלחתי לפרק את המחשב ולהגיע לסוללה, הוצאתי והכנסתי אותה כמה פעמים וניסיתי להדליק את המחשב עם ובלי הסוללה, ללא הועיל. השגיאה עדיין נשארת. הצעות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תקציב עד 3500 שקל השימושים הצפויים של המחשב :תכני HD, משחקים בינוניים עד כבדים אין צורך בציוד היקפי ללא כונן קשיח. השקט של המפרט חשוב בסולם של 6-7 לא מתוכנן אוברקלוק ללא מערכת הפעלה , הרכבת מחשב בחנות חנות לקניית המחשב : ksp מארז עם חלון צד שקוף בעתיד מתוכנן שידרוג של זיכרון, מעבד או כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
GF G 310M 512 MB או GeForce Go 9500M G 256MB ? בברכה שי :s05:
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי הידע שלי בתחום הניידים הוא אפסי ואני צריך שיתנו לי כיוון. הדרישות הן כאלה: נייד לשימוש "ביתי" סטנדרטי, לא כולל משחקים. זתומרת בעיקר אינטרנט וקצת סרטים. למשקל אין שום חשיבות. זיכרון של 4 ג'יגה ומסך של לפחות 15.6 אינץ, חובה. מעדיף ווינדוס 7. חשובה לי מאוד האחריות והשירות שאקבל. תקציב גמיש של כ-4000 שקל. בנתיים תפס לי את העין מחשב של דל, ה-Dell Inspiron 1564 נדמה לי שפעם קראתי על בעיות אמינות עם הניידים של דל (מתקלקלים הרבה) או שישנן בעיות עם האחראיות/שירות. יש בזה משהו? הדגם הזה בא עם כמה סוגים של מעבדים. ה-I3 מספיק או שכדאי ללכת על החמש? (הבדל של 500 שקל בערך) אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים יותר מתאימים אם יש. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מה יותר נוח וטוב? כמובן שאת שניהם אני מביא עם מעבד ATOM N450 ו2 ג'יגה RAM.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה הצעות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH6630855#top http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHDA2D510 אני רוצה שיהיה 4 גיגה זיכרון מעבד אינטל דואל קור וכרטיס מסך חזק אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח במחיר של גג עד 3300 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אמא שלי מורה בארגון המורים ויצא מבצע חדש בשיתוף אופיס-דיפו + בנק בינלאומי + ארגון המורים מחשב Excel ATX-1021 ב- 780 ש"ח שזה אומר 500 ש"ח הכרטיס שי לחג של המורים + 280 ש"ח להוסיף סך הכול = 780 ש"ח האם זה שווה את המחיר / תועלת ? המחשב הזה לאיזה מטרה הוא מיועד? (אני רוצה קצת מהכול קצת אינטרנט קצת אופיס קצת אימיול, צפייה ב-FULL HD 1080P בטלויזיה וכ"ו)? שמעתי שהמחשבים האלו באים בלי כונן אופטי. (אז איך מפרמטים את המחשב איך שמים תוכנות וכ"ו)? ומה אתם אומרים בכלל על המחשב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה חוות דעת על המחשב הזה מחשב נייד FUJITSU סדרת AMILO 18.4 שימושים בסיסים ( אינטרנט ,תכנות קל , סרטים ) אשמח לשמוע דעתכם...
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD, ומשחקים מסך 22 FULL HD הרדיסק 1 טרה צורב ללא OC השקט לא קריטי המשחקים הם גוף ראשון ואסטרטגיה אין צורך בציוד הקפי תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבר במחשב 4ג'יגה ראם ידש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4670 DD3 1G עכשיו מה שאני רוצה זה חוות דעת על כמה חלקים שקניתי היום מעבד: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz CPU קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Silent 140mm CPU Fan For 754,393,AM2,775 (תכלס גם מתאים לAM3) לוח אם: Gigabyte GA-MA785G-UD3H (AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD 4200, HDMI, 1394a) [2סלוטים לכרטיס מסך יענו אפשרות לקרוספייר בעתיד] והארדיסק WD 500GB יצא לי: 1700 ש"ח. למטרת שימוש: הכל בתכלס לרוב אינטרנט ומשחקים. וזה כי אני ממש ממש ממש עני(חייל) פשוט החלטתי לפנק את יצמי ליומולדת 20 שהיה לי לפני יומיים (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש נייד 14 עד לסכום של 3000 ש"ח על המחשב לתמוך בעבודה עם אופיס\אינטרנט בקיצור בסיסי. מתלבט בין שני דגמים-אשמח לקבל חוות דעת לגבי אמינות\תקלות\שרות של המוצר. ASUS-http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2327&CatCode=164 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=2020 לנובו. עזרתכם בהחלטה-דגש על אמינות\שרות למוצר מבחינת ביצועים כולם יעשו את העבודה . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלילים יחסית (כבדים זה לקונסולה), מולטימדיה ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש לי שני הארד דיסקים חדשים ואם צריך, גם הצורב שלי חדש ואפשר להשתמש בו 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב, אז בערך 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - עיבודים סטטיסטיים כבדים לפרנסה ב-SPSS ו/או MATHEMATICA - ריבוי משימות/חלונות במקביל. חשובה מאוד עבודה זורמת וחלקה ללא עיכובים. - שימוש כמחשב להוראה ומצגות. - שימוש משרדי וביתי סטנדרטי. - יכולת 1080P ו/או יכול גיימינג סבירה יתקבלו בברכה אבל לא קריטי כלל. * גודל המסך? - נראה כי 13.3 אינטש אידאלי כי יש חשיבות קריטית לניידות, משקל וגודל על פני ביצועים נטו. עם זאת, תהיה עליו עבודה אינטנסיבית ישירות אז אם יש נייד 14' שלא גדול/כבד משמעותית זה בא בחשבון. - רצוי מאוד מסך מט, אלא אם זה מאוד מאוד מצמצם את הבחירה ומייקר את המחיר. * משקל רצוי? רצוי בסביבות ה-2 ק"ג ומטה. אם זה 100 גרם יותר זה בא בחשבון אבל רק אם ההבדל מהניידים הקלים יותר משמעותי …
-
- 71 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לצבא.. השימושים העיקריים הם סרטים, אינטרנט ואם יהיה אפשר אז גם משחקים.. מצאתי את המחשב הבא בEBAY שהוא עולה סה"כ 400 ש"ח. האם הוא שווה את המחיר? ואיך הוא יריץ סרטים ומשחקים אם בכלל? http://cgi.ebay.com/NEW-7-Mini-Netbook-Laptop-Notebook-WIFI-Windows-2GB-HD_W0QQitemZ190381197723QQcmdZViewItemQQptZLaptops_Nov05?hash=item2c539a899b#ht_6092wt_1084
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי המלצות עדכניות למחשב המיועד לעריכת וידאו. הצורך הוא לשימוש צלם סטילס מקצועי שמשלב קטעי וידאו HD בדיסק שהוא נותן ללקוחות שלו. מנסיונכם, עיקר ההשקעה היא בזכרונות מהירים, מעבד, כרטיס מסך, דיסק?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום! לפני שנתיים היה לי מחשב מאוד חזק למטרת גרפיקה ( פוטושופ ) אבל היום הוא עייף ושחוק. למרות זאת חלק מהחמורה שלי עדיין מאוד טובה ואין צורך להחליף אותה. למטרת פוטושופ / עבור צלם רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB זכרון בסה"כ 3 כוננים שביחד הם 1800 GB ספק כוח : אני לא זוכר את השם שלו ? אבל מדובר בספק כוח טוב ואיכותי שבזמנו קיבלתי המלצות מצוינות לגביו מארז : אני לא זוכר את השם שלו ? אבל מדובר במארז איכותי שאין צורך להחליף. ברצוני לבקש מכם בבקשה, המלצה לשדרוג המפרט שלי, על מנת לקבל מקסימום ביצועים. לא איכפת לי לשדרג …
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נטבוק חדש,, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולסירטונים\סררימינג ברשת ואולי לקצת וורד. דירושת מערכת: מסך"10-12 אינץ שיהיה עליו NVIDIA ION מעבד כפול ליבה ATOM 1-2 גיגה זיכרון פנימי. י*יציאת HDMI תיהיה בונוס נחמד. *תקציב גמיש(לא הייתי רוצה לעבור את ה2.5K) אין לי שום בעיה להזמין מחול אם המחיר בארץ גבוהה מדיי או אם לחלופין לא מוכרים אותו בארץ. לני כחצי שנה רכשתי את ה ASROCK ION 330 שהינו מחשב קטן לסלון ובזכות רכיב הION שלו והמעבד כפול הליבה שלו הוא סוחב הכול כולל FULL HD. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב לאישה, לשימוש באינטרנט, ווינדוס, אופיס...פשוט שיעבוד מההתחלה חלק ומהר ויסחוב לכמה שיותר זמן.. מארז, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, זיכרון לא מאמין שצריך יותר מ 2, אני מעדיף מעבד אינטל אז בטח E6500\6700, מקלדת ועכבר חוטי, צורב, הרד דיסק 250 גב. -לא צריך מסך - והאם אתם יכולים להמליץ על מדפסת, סורק, מכונת צילום טובה או לפתוח נושא בציוד הקפי? או של איזה חברה עדיף קנון או HP? בניתי מפרט שנראה לי הגיוני תגידו מה אתם אומרים ואני צריך עזרה עם מארז, ספק ולוח אם והאם עדיף שני זכרונות של ג'יגה בדואל או אחד של 2? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray ₪344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪251 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קיבלתי את ה DV6 1310 עם WIN 7 . לפי מה שראיתי אין דיסק של ה WINDOWS . מה קורה אם אני מפרמט ? איך יותקן לי מחדש ה WINDOWS ?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, מתעניין בנייד שהוא שילוב בין קלות כמו של מיני אבל בכל זאת נותן ביצועים טובים, ויכול לסחוב windows 7 עם כמה תוכנות office פתוחות בו זמנית. בעבר הציעו לי בפורום את DELL INSPIRON 14Z. אשמח לכמה שיותר הצעות וחוות דעת על המחשב הנ"ל גם כן. תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום! לפעמים המסך כבה ונדלק לאחר מספר שניות, והמערכת מודיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ונעשה עליו RECOVERY. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויוכל לעזור? בנוסף רציתי לדעת שעם הקנייה שלו, לא קיבלתי שום דיסק התקנה של מערכת ההפעלה, ורציתי לדעת במקרה שארצה לפרמט, מה אני אמור לעשות לגבי הנושא הזה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-