ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט איזה מחשב נייד חדש לקנות: 1. מחשב MSI 2Ghz core 2 duo, 1024 DDR2, 120 Gb, צורב DVD, רשת אלחוטית Wi-Fi, עם מצלמת אינטרנט מובנית, ללא מערכת הפעלה ב- 3,900 ש"ח. 2. מחשב LENOVO core duo 2Ghz, 1024 DDR2, 120Gb, צורב DVD, רשת אלחוטית WI-FI, עם מערכת הפעלה ויסטה ב- 4,000 ש"ח. מה כדאי?
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב נייד ובשביל זה צריך להתחיל קצת סקר שוק בשביל להבין איפה אני עומד אז ככה * מטרות המחשב? הוא יהיה מחשב לימודים כמובן (תואר שני עוד מעט) + מחשב משחקים כבד (Diablo 3, Skyrim, World of warcraft) שכולם אני רוצה שיעבדו לפחות ב-High, יותר דגש על wow ו-d3 ב-high. * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך כמובן אבל אני מנחש שפה תהיה ההקרבה הראשית שלי ואני אגיד בסביבות ה-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך הכי טוב אבל בסביבות ה 4-5 שעות בלי מטען זה יהיה מעולה למרות שאני תמיד ליד שקעים של חשמל גם בלימודים וגם בעבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כמובן *…
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם! תקציב מינימלית אך חייב לענות על כל דרישות HD מסך אינו נכלל
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 דולר ואני אביא אותו כנראה מארהב אז אם אפשר להביא לי קישור לאתר אני אשמח מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות כמו אוטו כאד וסוליד וורקס * גודל המסך? 15.6 או משהו בסגנון * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות חשוב לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף DELL
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין HP DV6030 לבין THOSHIBA SATELITE PRO R850 הHP הוא I7 והTOSHIBA הוא I5. וגם הHP זול באיזה 500 פחות. לטושיבה יש יתרונות של טושיבה (אמינות ואחריות יותר טובה, אמנם אפשר לחלוק עליי בזה) אבל האם זה שווה עוד 500 שקל וגם מעבד שנחשב פחות טוב (למרות שהוא יותר חסכוני בחשמל)?.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
-
clevo m550g http://www.clevo.com.tw/products/M550G.asp עם מעבד 2 sonoma ghz msi m520 עם מעבד 1.7 sonoma ghz שזול מהשניים האחרים ב 500 ש"ח msi m510 עם מעבד 1.7 centrino ghz http://msicomputer.co.uk/products.aspx?product_id=703520&cat_id=390 ושלושתם עם 512mb ראם והארד דיסק של 60gb 5400 rpm
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חריגה של 500+- עכשיו אני רוצה מעבד בסגנון AMD Athlon64bit 3200+, אממ.. לוח אם נורמלי, זיכרון ג'יגה, וכרטיס מסך טוב. עכשיו אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי Counter Strike Source על 100 FPS מתי שאני יעשה FPS_max 100 (פקודה שעושה שהFPS המקסימלי יהיה 100) ולא ירד מ100, ואני ישחק על רזולוציה 800*600 והכל על HIGH. עכשיו הכנתי לי משהו נחמד מwww.memorypc.com, תגידו לי מה דעתכם. אתם יכולים גם להכין לי מפרט אם אתם רוצים, אני יראה איך הוא אז הכנתי בלי מארז וספק, כי אני לא יודע מה לשים. תציעו לי 8) דרך אגב, אני חדש בקהילה, אז שלום שלום ועוד משהו, אני לא כל כך סגור על הכרטיס מסך, אני רוצה לקחת כרטיס מסך מקסימום ב1400 שקל, אבל אני רוצה שהוא יהיה ח-י-ה... :bunny: שם מוצר מחיר כמות ב…
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי מנעה מחשבים: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 900 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 730 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 280 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE 6C29 NO PSU 190 ¤ 1 HEC 400TRT 24PIN 285 ¤ 1 מספר שאלות: 1. האם כדאי להשקיע בלוח LanParty (אני לא הולך להשקיע בזכרונות אחרים)? 2. האם ההשקעה של ה-100 ש"ח שווה את ה-200MHz הנוספים למעבד? 3. האם קיים צורב NEC ND-3550? 4. לא אכפת לי מהמארז (מצדי שיהיה ג'נרי) אבל שיהיה לו ספק כוח איכותי וחזק, עד 500 ש"ח לשניהם יחדיו …
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי לכולם, ברצוני לקנות מחשב עם מעבד אינטל, עם ב250 גיגה בייט זיכרון. תודה מראש, אין עליכם ישי
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית אינטנסיבית הכוללת חישוביים מקביליים (CPU וGPU) הדורשים זיכרון רב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם י…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K ניתן לחרוג קלות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אופיס, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, Witcher, FM, DA וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
Gigabyte MA-770UD3 Phenom II X2 555 2800MHZ @ B55 X4 4GHZ Kingston DDR2 KHX8500D2K4G 1066MHZ X2 hd4850-pcie-512-hdmi-gddr3-256 @ 750/1070 Nuctua NH-D14 Seasonic S12-II 500W PSU80+ Bronze CoolerMaster - 590 הארד דיסק 320 GB
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייח לגיימינג עם העדפה לכרטיס מסך של Nvidia ומעבד של אינטל i5. תודה . 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים... כמו Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נייד עד 4000 ש"ח לצרכי לימודי מחשבים לאוני' הגעתי ל 2 מחשבים שאני מתלבט ביניהם להלן המפרטים : Asus A53S מעבד Intel® Core™ i7-2630QM 2.00 GHz (Max Turbo Frequency 2.9 GHz, 6M Cache) זיכרון 4GB DDR3 1333MHz כונן קשיח (640GB (SATA 5400RPM מסך 15.6" 16:9 HD (1366x768) LED backlight כרטיס מסך (NVidia® GeForce® GT 520XM (1G DDR3 רמקולים מובנים של Altec lansing 3 שנות אחריות עלות - 3900 ש"ח Samsung 3 Series 300V5A-S07IL מעבד Intel® Core™ i5 Processor 2430M זיכרון ראשי 6GB DDR3 System Memory at 1333MHz (4GB x 1 + 2GB x 1) מסך 15.6" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective LED כרטיס גרפי NVIDIA® GeForce® GT 520MX Graphics, Optimus™technology כ…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטי HD.משחקים כמו call of duty..גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה זה.שיהיה FHD * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רוזולוצייה שיהיה איכותי לHD ויהיה נוח לגלישה באינטרנט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב שיוצב בסלון, יחובר לטלויזיה HD באמצעות כבל HDMI וישמש בעיקר לצפיה בסרטים ולמשחקים. ברור לי שבמחיר הזה לא אוכל לקבל מחשב גיימינג כבד. מעוניין גם שלא ירעיש יותר מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך עד סביבות ה 200ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד סביבות ה 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? , משחקים ובעיקר צפיה בסרטי HD כאשר המחשב יוצב בסלון ויהיה מחובר לטלויזיה דרך כבל HDMI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, מירוצים, אסטרטגיה. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בוידאו (איכויות גבוהות), אופיס וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שזהו המפרט: חושב על לשדרג בעיקר את המארז ולוח האם ולהוסיף דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2 וMMO נוספים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
-
יעוד- גלישה באינטרנט, קצת משחקים, הורדת סרטים וכו' OC- לא מתוכנן! אין שום בעיה שהחלקים יגיעו מחנויות שונות....רק שיהיה כמה שיותר זול המחשב לחבר טוב אז תעשו מקסימום ותנסו להכניס את החלקים בתקציב היחסית נמוך בבקשה :> מה צריך לשדרג? - כרטיס מסך (העדפה ל8800GTS 320MB) -מעבד מסדרת C2D -ג'יגה זיכרון (נראה לי עדיף 533MHZ כי הלוח לא תומך 667MHZ, או שזה לא משנה?)---- ראיתי בskypc ב390 ומשהו של G.SKILL) -ספק כוח מתאים לחלקים (אני ממש לא מבין בזה...מה נחשב טוב וכמה חזק צריך להיות) - אם נשאר מקום בתקציב אז הארד דיסק ועדיף אחד עם 16MB בופר מה לא צריך לשדרג? (תקנו אותי אם אני טועה) לוח- יש לו MSI 945 (לא נראה לי צריך לשדרג כי לא מתוכנן OC מסוג כלשהו) מארז- יש לו GIGABYTE Poseidon
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד למטרת לימודים (אינטרנט, אופיס וכו') אין צורך בכרטיס מסך מעבר למובנה. עם זאת אני מחפש מחשב שיהיה מספיק חזק לשרוד את ה3 שנים הקרובות (ולכן חשבתי ללכת על מעבדי אינטל i3 או i5) גודל רלוונטי של מסך יהיה בין "13 לבין "14.4. התקציב למחשב הוא עד 3600 (כולל מערכת הפעלה). לאחרונה מצאתי בKSP שני מחשבים שאשמח אם בנוסף להמלצות שלכם תוכלו לחוות את דעתכם עליהם. הראשון: Samsung Q330-JA01IL השני: Asus A42F-VX059V אשמח לתגובתכם
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : 999 ש"ח - Athlon 64 3000 (939-pin) Box 860 ש"ח- Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset 574 ש"ח- Samsung 256MB DDR 400 Original * 2 תודה
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי שני הצעות למחשב, ההבדלים ביניהם: מפרט ראשון: מחשב אינטל פנטיום 2.8 לוח אם: FS800 כונן 160 GB וכונן דיוידי מפרט שני: AMD ATHLON 2500 לוח אם: NF7 V2 40 GB כונן סידירום ההבדל במחיר: המפרט הראשון יותר יקר ב600 שח בעיקרון יש לי תקציב לא מוגבל אבל אני רוצה להוציא כמה שפחות. אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים,משחקים,לא גיימר שמשחק מלא אבל גם לא משחק מעט, ועריכת מוזיקה. ראוי לציין שיש לי עוד 80 ג'יגה אבל הייתי שמח לעוד 160 (: כונן דיוידי אני ל כ"כ צריך (מוריד הכל מהאינטרנט) האם ההבדל של ה600 שקל הוא יחסית די משתלם? ושווה להשקיע עוד 600 שקל או שההבדל הזה במחיר הוא כמו שהוא אמור להיות וזה לא "מציאה"? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כבר הזמנתי את החלקים עד יום שישי אני צריך לקבל אותם יצא פחות מ4. מעבד AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production זכרונות 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 VAPOR X 512MB GDDR3 PCI-E מארז Gigabyte setto 1000 דיסק קשיח Westren Digital 500GB 16MB WD5000AAKS מסך וצורב כבר יש לי חדשים . כל השאר זה כבר שטויות .. עכבר (MX518) מקלדת רמקולים שניהם לוג'יטק, ופאד של SteelSeries הדרישות ממנו שיהיה מהיר מאוד ושיריץ משחקים ממש טוב מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-