ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לאשכול זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509157.0 קבלתי הצעת מפרט נוספת שנאמר לי עליה שהיא טובה בהרבה מן ההצעה שניתנה לי פה ועל כן אני שואל האם היא באמת טובה יותר או זה סתם ניסיון למשוך אותי לחנות TMS השימושים כפי שנאמר באשכול הקודם: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך …
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לאבי הלך המחשב הנייח ובגלל שהוא מתנייד הרבה הוא רוצה מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב זה משחקים. לרוב משחקים ישנים כמו generals וחלקם יותר חדשים כמו heroes5 אבל אם אפשר שהמחשב יריץ (בהגדרות סבירות) משחקים חדשים זה יאפשר לי לחדש לו קצת את המשחקים. חוץ מזה קצת אינטרנט וסרטים . מכיוון שאין לי שוםפ מושג בעולם המחשבים הניידים קיוותי שתעזרו לי להגדיר לו מה התקציב המינימלי שהוא צריך להכין. ואם אפשר המלצה על איזה דגם או שניים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שאלה חדשה בהודעה שלי למטה יותר לגביי הRAM שלום לכל מי שנכנס בלי הרבה זיבולי שכל - מפרט (מניו אגג, ואני אבקש מהם לשלוח את זה לבית של דודה שלי ששם אני אתגורר ואזמין עם הכרטיס שלה, לא צריך להיות בעיה נכון?) [עמוד השדרה של המפרט הוא סוקט 939 והמעבד הנ"ל.. את אלה בבקשה שלא לשנות. עוד משהו "חיוני" יהיה לדעת שיש לי מערכת רמקולים של 4.1 ולכן הכרטיס קול) overall 1555$ Proccesor-499$ AMD 64 3500+ http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-463&depa=0 MOBO ? RAM-118$ OCZ Enhanced Latency Series Dual Channel Gold 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-4000 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-933&depa=0 (i really wan…
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עוד שבועיים אני מביא סוף סוף מחשב נייד של ACER ASPIRE 4741G מהונג קונג, והכרטיס מסך של המחשב לא כל כך חזק, בעיקרון יש לו GFORCE310, עכשיו ראיתי בפורום שמישהו ציין שיש אפשרות להחליף כרטיסי מסך למחשבים ניידים של ACER, אז אני רוצה לברר אם זה באמת נכון, או שאני פשוט יקנה דגם חזק יותר. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה מחשב נייד חדש לקנות: 1. מחשב MSI 2Ghz core 2 duo, 1024 DDR2, 120 Gb, צורב DVD, רשת אלחוטית Wi-Fi, עם מצלמת אינטרנט מובנית, ללא מערכת הפעלה ב- 3,900 ש"ח. 2. מחשב LENOVO core duo 2Ghz, 1024 DDR2, 120Gb, צורב DVD, רשת אלחוטית WI-FI, עם מערכת הפעלה ויסטה ב- 4,000 ש"ח. מה כדאי?
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
במסגרת המבצעים יש ב ksp את הדיל הבא: Samsung ATIV Book 9 NP940X3G יצרן: Samsung, גודל: 13.3'', מעבד: Intel Core i5, נפח: 128GB, כרטיס מסך: Intel, גודל זכרון: 4GB, רזולוציה: 3200x1800, כונן אופטי: ללא כונן אופטי, צבע: שחור, חיבורים: USB 2.0, USB 3.0, Micro HDMI, Mini VGA, מערכת הפעלה: Windows 8, שפה: עברית, אנגלית, רוסית, תכונות: SSD, מסך מגע, Full HD, UltraBook, מעבד Haswell, מקלדת מוארת, WiDi, Bluetooth, משך אחריות: 3 שנים. ניתן לשדרג לדגמים הללו את הכונן SSD בעתי…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? בין 13" ל14" (כמובן ש14.1" נחשב) בלבד. לא קטן מדי ולא גדול מדי וכבד... * משקל רצוי? שלא ישקול כמו 15.6" * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): עדיף שיהיה HDMI, אלא אם השידור בVGA יהיה זהה (למטה יהיה המשך) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB, פחות מזה אבל כבר לא יהיה * צורב DVD? לא חייב אבל לא למה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, כיוון שיש להם 3 שנות אחריות. אם מחשב מסויים יהיה עם שנת אחריות ועם הרחבה האחריות המחיר עדיין יהיה שווה את זה, אז אפשר לשקול. לא …
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
תלאות רבות עברתי בחיפוש אחר נטבוק 10 אינצ ו -Express Card... מסך בעל רזולוציה גבוהה זה בונוס... חשבתי על HP Mini 2140 שאחד ממפרטיו כולל רזולוציה 1366x768, פניתי למספר חנויות אינטרנטיות שהומלצו בפורום, ומסתבר שלא רק שהדגם HD לא יגיע בקרוב, אלא שכנראה בכלל יהיה קשה מאד להשיג כאן אפילו את הדגם ה"רגיל" של המיני-2140... מישהו כנראה לא אוהב כאן את הנטבוקים העסקיים של HP ובקיצור, אחת ההצעות שקבלתי היתה אפשרות לייבא את הדגם החדש של ג'יגבייט, להלן קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=3037 יש לו מסך 10 אינצ', יש Express card... יש אפילו דגם עם רזולוציה גבוהה... מה דעתכם על מחשבי ג'יגבייט? ועל הדגם החדש? ל"עצלנים", להלן מפרט: …
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי מנעה מחשבים: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 900 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 730 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 280 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE 6C29 NO PSU 190 ¤ 1 HEC 400TRT 24PIN 285 ¤ 1 מספר שאלות: 1. האם כדאי להשקיע בלוח LanParty (אני לא הולך להשקיע בזכרונות אחרים)? 2. האם ההשקעה של ה-100 ש"ח שווה את ה-200MHz הנוספים למעבד? 3. האם קיים צורב NEC ND-3550? 4. לא אכפת לי מהמארז (מצדי שיהיה ג'נרי) אבל שיהיה לו ספק כוח איכותי וחזק, עד 500 ש"ח לשניהם יחדיו …
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עם סוללה שתספיק לחמש שש שעות
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VR לרוב וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לכלול כרטיס מסך, אקנה 1080ti יד שניה לבנתיים , לפי מה שאני רואה ההבדל בין 1080ti ל 2080 בביצועים הוא לא משמעותי בכלל אבל כן במחיר (אין לי צורך בRTX כרגע) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הי לכולם, ברצוני לקנות מחשב עם מעבד אינטל, עם ב250 גיגה בייט זיכרון. תודה מראש, אין עליכם ישי
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
Gigabyte MA-770UD3 Phenom II X2 555 2800MHZ @ B55 X4 4GHZ Kingston DDR2 KHX8500D2K4G 1066MHZ X2 hd4850-pcie-512-hdmi-gddr3-256 @ 750/1070 Nuctua NH-D14 Seasonic S12-II 500W PSU80+ Bronze CoolerMaster - 590 הארד דיסק 320 GB
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
רק אתמול הכל עבד, היום בבוקר, אני בא להפעיל את המחשב. הוא נדלק והכל טוב , פתאום מופיע לי חלון כחול. עם כל מיני דברים, ולמטה יש מין אחוזי מספרים עולה, עד שזה מגיע ל100 . ושזה מגיע ל100 , הוא כאילו בא להפעיל את המחשב, אבל מה שכן, הוא עושה מן אתחול לבדוק תקלות. אני חיכיתי עד שיסיים, הוא אומר לי להדליק את המחשב מחדש. הדלקתי ואותו דבר הוא חוזר על עצמו, יש לי כמה אפשרות . 1. להפעיל את ה DOS. 2. להפעיל שחזור מערכת. 3.לאתחל. עשיתי את כולם ולא עובד שום דבר, השגיאה חוזרת על עצמה. איך פותרים? Windows Visa ! סוג המחשב HP
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, שימוש באופיס, צפייה בסרטים FHD וקצת משחקים כמו FIFA, COD (לא כבדים כמו GTA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל כמה מחשבים ניידיים מומלצים בסביבות 4200 שקל. (חריגה קטנה אפשרית) המשקל וגודל המסך לא חשובים. (לא אכפת לי אם זה יהיה 15 או 17) השימושים: אינטרנט. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצות עבור מחשב שולחני להורי, לאחר שהמחשב הקיים (בן 5 שנים) התקלקל. המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט ולאופיס. לאור ניסיון טוב עם חנות רשת KSP בת"א, הייתי מעוניין לרכוש את אחת מחבילות המחשב שלה, עם שינויים/שדרוגים על פי המלצתכם: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv תחת "מחשבים במבצע" -> " מערכות מחשב מומלצות ואיכותיות" -> Intel (לא מעוניין ב AMD) תקציב: 1500-1600 ₪ (לא כולל התוכנות). אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. כמו כן, שאלות לגבי תוכנות: 1. מה עדיף להתקין Windows 7 32Bit או 64Bit (ניתן להשיג במחיר זהה) ? 2. לגבי אופיס, האם ניתן להסתפק ב Home and Student 2007, אשר זול משמעותית (אין להורי צורך ב Outlook)? המון תודה, דוד
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה ו OFFICE ומעט משחקים קלים מאוד. נראה על פניו עסקה מצויינת עם התמיכה של DELL . מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-bn2450m.htm אם יש מחשבים אחרים באותה רמת מחיר עם יתרונות ברורים אשמח לשמוע.. תודה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי חבר'ה תעזרו לי לבנות מחשב חזק למשחקים מבוסס על מעבד AMD64....
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בוידאו (איכויות גבוהות), אופיס וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סאונד ועריכת וידאו. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) אני עובד בעיקר עם CUBASE וNUENDO וEDIUS. ב) המחשב יהיה רק לעבודה וחשוב שיהיה לכרטיס מסך 2 יציאות DVI ויציאת HDMI. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7, רצוי שיהיה שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/ב…
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אודה על העזרה בהשוואה בין שתי הצעות שקבלתי מ 2 ספקים בסד"ג של כ 3000ש"ח +/-. המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו ושימושים משרדיים בעיקר. יעבוד בתכנת Coral6 או Pinnacle 15 הצעה מספר 1: מעבד intel Core i5-4430 Processor ( (6M Cache up to 3.2 GHz) לוח אם: Arsock צ'יפסט Intel H61 עם יציאת רשת ג'יגה כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6670 זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600Mhz 240Pin Long DIMM דיסק קשיח: SEAGATE Sata3 6Gb/s זכרון מטמון 16MB צורב: HD dvd1265i מארז: ATX Midi Tower כניסות ויציאות קדמיות - HD, AC97&2x, MIC, Audio ספק כח ATX520W 80mmFAN הצעה מס. 2 מעבד: Intel Core i5-44403.1 GHz Haswell לוח אם: Gigabyte GA-H87M-HD3 כרט…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-