ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אז כפי שכתוב בכותרת ההתלבטות בין שני המחשבים הנ"ל.. השימושים במחשב הם כללים מאוד והכוונה שיחזיקו תקופה כמה שיותר ארוכה. המפרט בשניהם כמעט תואם, למעט הכונן הSSD שמגיע עם ה S56CA, לפי הבנתי.. מבלי להתחשב במחיר, איזה מהנ"ל לדעתכם ממולץ יותר? תודה גדולה מראש
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלפטופ שלי (t43 ישן וטוב) מת ואני מחפש לו מחליף בגדול, הצורך שלי הוא מחשב לימודים (לאישתי) שיוכל להריץ קצת משחקים (בשבילי) ושיהיה נוח לקחת ללימודים - כך שלא יהיה כבד מידי... מחיר - עד 700$ (אין לי בעיה לרכוש באיביי) גודל - העדפה למשהו בין "13 ל-"14 אלו שתי האלטרנטיבות שמצאתי: Lenovo IBM ThinkPad Edge 14" - i5, 4gb ddr3 - כ-500$ Samsung SF310-S01 13.3" - i5, 4gb ddr3 - כ-700$ היתרון של לנובו - הגולה האדומה! אה, והמחיר היתרון של הסמסונג - המסך, וכרטיס מסך nvidia אפשר עזרה?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כמו שהבנתם סבתא שלי החליטה להצטרף למאה הנוכחית והיא רוצה שאני אעזור לה לקנות נייד הבעיה היא שאני מבין בניידים עוד פחות ממה שאני מבין ברגילים בקיצור המחשב מיועד לגלישה באינטרנט והדפסה של סיפורים חחח כמו כן היא רוצה שהוא יהיה ברוסית שמעתי שלהתקין מערכת הפעלה בעצמי עלול להיות סיפור מהאף אז תגובתכם גם לעניין הזה אז אבקש לצרף לינק לדגם או חנות עדיף רשת כי אני לא הולך לאתר את משה מחשבים כמו כן אני צריך לקנות לה מדפסת (וגם לעצמי) גם בעניין זה אשמח ללינק בתודה מראש ובברכת יום טוב
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
עקב צלייתו בטרם עת של המחשב הקודם אני צריך מפרט ליורש שלו. השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים (כולל FPS) וניגון תוכן Full HD למסך 40 אינץ' FHD. המסך הרגיל שהמחשב מחובר אליו הוא Dell 2408 (ברזולוציית עבודה של 1920X1200). חובה שתי יציאות DVI לשני המסכים (יש כבר תשתית כבלים בקיר ל DVI למסך הגדול) חובה יציאה אופטית לסאונד (שוב תשתית מוכנה) התקציב לא קשיח מאוד, אבל 5K זה בסיס טוב לקנה מידה של כמה אני יכול להוציא. כמו כן אין צורך בשום ציוד היקפי, כל זה שרד. אין צורך לכלול מערכת הפעלה, כבר יש לי (Windows 7). העדפה למפרטים מחנות בצפון עם עדיפות לנועה מחשבים (רכשתי שם את כמה המחשבים האחרונים אז מכירים אותי כבר שם). לא צפוי שום OC, אני רוצה מערכת כמה שיותר יציבה. כמו כן, המקום שהמ…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם מישהוא יוכל לענות לי על השאלה הבאה כל עוד אני לא מוגבל בתקציב והשימושים שלי במחשב הם למטרות : שימוש ביתי ומשרדי, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וכתיבת עבודות בוורד ושימוש באקסל וקריאת ספרים אני רוצה מחשב שיריץ את מערכת הפעלה 64 ביט ויתן ביצועים טובים ושיהיה לו 8 ג'יגה זיכרון חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה כדאי להשקיע במחשב ללא ציוד היקפי?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
Intel Q6600 QUAD Core2Du 8MB 1066 2.4 GIGABYTE GA-P35-DS3L Thermaltake V1 BFG GeForce 8800 GTS OC 2 320 mb W.D 320GB SATA 2 7200 16MB Kingston 1GB DDR2 800Mhz x2 LG DVD-RW +/- X18 Dueal Layer SATA ANTEC SONATA III + 500W TRUE PSU כל זה ב5380 מחבר של אבא שלי רציתי את הכרטיס מסך BFG 8800 GT 512MB יש חוסר בכל הארץ יגיע לו רק עוד חודש אז אמרתי נקח את זה גם טוב מה אתם אומרים על המפרט הזה הוא יריץ משחקים חזקים בגרפיקה הכי טובה?
-
- 16 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 459.00 ¤ 1 459 ¤ 1 5161 LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4160B 16x8x24x16x32 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 4885 Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1099.00 ¤ 1 1099 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Mitsumi Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 579.00 ¤ 2 1158 ¤ 5 5599 ASUS P5GDC PRO LGA775 Intelr 915P DDR1 + DDR2 + LAN Motherboard 889.00 ¤ 1 889 ¤ 6 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 489.00 ¤ 2 978 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 5656 Albatron GeForce 6600 128 MB 128 Bit PCI-E DVI TV OUT Video Card 846.59 ¤ 1 …
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי אנשים אשמח אם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם לגבי המפרט שבניתי. כמו כן, אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות: 1) האם מחשב זה יהיה מסוגל להתמודד בצורה טובה עם המשחקים החדשים ( crysis, far cry 2) 2) האם ישנם דברים שהייתם מוסיפים/ משפרים במפרט שבניתי 3) מה עלות כול רביב ורכיב 4) האם VISTA תעבוד בצורה חלקה על המחשב 5) האם יש מקום ל-OC רציני? ואם כן אז עד כמה (באחוזים). להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE2 DUO E6600 זכרונות : OCZ 1G 800MHZ GOLD DDR2 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 כרטיס מסך: inno3D nvidia 7950GT 512DDR3 - יצרן דיסק קשיח: 160GB 8MB SATA2 WD ספק כוח: LED 12CMF500W REAL EZCOOL צורב: LG H22/12 DVDRW X18 DLAYER עכבר: אופטי 5 לחצנים
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במחשב נייד במחיר של עד 4,000, עם חריגה קטנה לשימוש לימודים וגיימינג בינוני. רוצה שיהיה שם: i5/i7 דור 7/8 כמה שיותר SSD (אם אין ssd אבל עומד בדרישות אשמח גם אם תשלחו) לפחות 8GB RAM כרטיס מסך שהוא לא אינטל (mx150 ודומיו יספיק) מסך מגע העדפות: כמה שיותר סוללה כמה שיותר קל אני יודע שהדרישות שלי גבוהות אבל אשמח להצעות אם תמצאו. כדאי לקנות בחו"ל בבלאק פריידי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב ניד לילדים, בעיקר לסרטים, קצת אופיס ואולי גם רמה נמוכה של תיכנות (לימוד אונליין של קורסים ראשוניים בתכנות) וראיתי שיש באושר עד איזה מבצע של פרטנר (מצ"ב צילום). אשמח אם תגידו לי האם זה מחשב סביר והמחיר מתאים. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
- 2 followers
-
-
שווה משהו ? www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MDB&DRID=9202003
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט שלו ב KSP , מפרט מאוד מרשים, אבל העניין שאני לא מצליח למצוא מידע על הנייד הזה בשום מקום - הדגם הספציפי... קצת מוזר , אפילו באתר של HP ישראל אין עליו מידע ... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ערב טוב! סבתא קנתה מחשב חדש,שיהיה במזל טוב! אחרי שהתקנתי לה מערכת הפעלה,ניסיתי להתחבר לאינטרנט אלחוטי,אל הראוטר,אצלי בבית,אבל לא יצא לי משום מה. חיברתי את המחשב עם כבל רשת לראוטר והכל עבד. חשוב לציין שיש ברשותי נגן MP4 עם WIFI והוא מתחבר בקלות לראוטר,לצורך השוואה. היום התקנתי אצלהם בבית ראוטר חדש לאינטרנט שהם הזמינו,דרך כבל רשת הכל עובד פיקס,אבל בצורה אלחוטית זה לא מוצא שום דבר. לדעתי זה משהו בהגדרות המחשב,חיטטתי ולא מצאתי כלום. המחשב נמתא כרגע אצלי לצורך פתרון הבעיה. תעזרו לי בבקשה,מה עלי לעשות כדי שהמחשב יתחיל לזהות רשתות אלחוטיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHzלוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz זה המפרט שלי עכשיו אני משתמש במחשב לגיימינג כבד. ויש לי 1500 שקל לשדרג. מה אפשר לשדרג? ומה הכי דחוף?
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מחשב נייד: acer 5740g מערכת ההפעלה: windows 7 64 bit סוג הדפדפן: internet explorer 8 סוג כרטיס המסך: ati radeon 5470-516m הבעיה: זה מסך led ומשום מה אין חדות לצבעים במסך כביכול כל חלון או תמונה ניראים חיוורים ניסיתי לשחק עם הבהירות אבל זה לא עוזר זה כנראה משהו בצבעים..איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בניתי מפרט לצורכי מולטימדיה (סרטי HD והרבה מוזיקה), עבודה משרדית וטיפה גיימינג בדגש על זריזות בתקציב של ~3500 (חריגה קלה) כמה פרטים נוספים: - לא מעוניין באוברקלוק - ביחד עם המחשב אני מתכנן לקנות DELL U2713HM כך שמדובר על רזולוציה גבוהה 2560X1440 - כרטיס מסך אני מתכוון להעביר מהמחשב הישן Geforce GTS250 . חלש, אבל בגלל שכרגע אני לא מריץ משחקים אני מעדיף לחכות עם זה ולשדרג בעתיד לפי הצורך - מבחינת שקט, מעדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי. העיקר שלא יהיה טרקטור - אין לי צורך בהרבה מקום במחשב לכן העדפתי להתמקד בSSD גדול שייתן לי מענה מהיר לרוב העבודה היום-יומית מה דעתכם? מה הייתם משנים/מוסיפים/מורידים? *קובץ המפרט מצורף
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 של א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים , מטלב ותוכנות תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : דיאבלו 3, סטארקרפט 2 , cod.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך:sparkle gtx660 2gb נמצא אצלי 1 חודש עובד מצוין ויש עליו אחריות 3 שנים מוכר בגלל חוסר בשימוש כמה הוא שווה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
משהו כזה למשל? http://www.techtree.com/techtree/jsp/showstory.jsp?storyid=51703 תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
P4 2.0Ghz ASUS Motherboard (סלחו לי שאני לא זוכר דגם מסויים..אם זה חיוני מאוד ותרצו לדעת אני אשמח לברר, אם תאמרו לי כיצד) 512DDR RAM Nvidia Geforce FX5900 128 DDRAM Hard Disk 80GB (לא זוכר RPM) DVD Burner Nec X12 Creative Sound Card 4.1 Monitor LG Flatron 17' במידה ושכחתי משהו... אשמח אם תאמרו לי ואני אוסיף. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, מדי פעם סרטים או משחקים קלים (לא צריך יותר מכרטיס מסך intel 4000, אבל אם נכנס במסגרת התקציב אין לי התנגדות) * גודל המסך?14", לא משנה אם מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? אפשרי..לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף אסוס, סמסונג, טושיבה. אפשר…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. אני עובר דירה בימים הקרובים, ולכבוד המאורע החלטתי לקנות מחשב חדש כמה שיותר מוקדם. על פי הערכה לא מדויקת של הרכיבים שאני רוצה שהמחשב יכיל, הגעתי לתקציב בערך של 5K עבור המחשב, 1K עבור המסך. עבור הציוד ההיקפי עוד לא בדקתי מחירים ואפשרויות, הקצבתי בערך 1K שאני מקווה שיכללו גם עכבר ומקלדת גיימינג שמעולם לא היו לי. אני עוד מתלבט כמה להוציא על ציוד היקפי, אשמח לשמוע את דעתכם על החלוקה, והאם מקלדת ועכבר גיימינג זה הוצאה שווה. הציוד ההיקפי פחות קריטי בשלב זה, כי אני מאמין שאני אוכל להשיג עכבר, מקלדת, אזניות ורמקולים זמניים, וייתכן שבחודשים הקרובים תהיה לי הזדמנות לרכוש בארה"ב רכיבים מה שיגדיל את האפשרויות שלי. אשמח לשמוע המלצות על ציוד היקפי הזמין בארה"ב. …
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש והגעתי אליו http://www.yahavpc.co.il/build?id=WP1NRA1FQ7QKL5 עם אתה יודעים אולי איפה אפשר לימצוא את החלקים יותר זולים. ומה אתה חושבים על המחשב עצמו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
GIGABYTE K8VT800 Athlon 3000 6BIT MICRON 512MB DDR 400MHZ WD 80GB SATA SAPPHIRE RX9600 256MB 1.44 AMD 400W 2xUSB 3FANS 3818 אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בתקציב הזה מבוסס AND64BIT מחשב שנועד למשחקים בלבד אז בבקשה שיתן לי מפרט.. כמו כן תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט האם הוא טוב?
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
תראו, הוצע לי על המחשב DELL D600 וגם LG LM40 ואני החלטתי לקחת את ה LG מכמה סיבות - יש המון ביקורות על ה DELL שהוא מתחמם בטירוף -ה LG נראה לי נחמד יותר - הסוללה של ה LG חזקה יותר בהרבה תראו, שניהם באותו המשקל - 2.2 קילו ושניהם באותו סוג מעבד... אני החלטתי שאם הבן אדם ישיג לי את ה LG בגרסה החדשה אז אני אקח אותו. מצאתי על ה DELL המון ביקורות אך משום שה LG הוא יותר של קוריאה ולא של אמריקה אז לא היו עליו [לא באנגלית לפחות.. טוב אולי רק אחת אבל ממש פשוטה... השאר ברוסית או בסינית אז מי שמבין רוסית אני אפילו מתחנן אליו לחפש בשבילי בגוגל ולומר לי בקצרה מה מסופר שם אז אני אשמח מאוד מאוד! בהמשך אתן את המפרטים של המחשבים ואתם תומרו לי מה כדאי יותר [בכל זאת, ה DELL עדיין אפשרות לא פח…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-