עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kobi_sion,

מצאתי את הפרט הבא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268 האם הוא יהיה טוב אם אני אחבר אותו לטלויזיה בסלון יש לו יציאה S/P DIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 האם כרטיס המסך יוכל להריץ AMD ATI Radeon HD 4830 את כל הסרטים כולל MKV ? בנוסף אני צריך להריץ על מחשב זה תוכנה דוסית האם אני חייב להתרין XP ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. אני מעוניין לרכוש לפטופ שיהיה בעצם מחשב נוסף בבית (הניידות שלו בבית חשובה). לכן גם חשובה האמינות למשך כמה שנים. המחשב ישמש לצרכי גלישה, אופיס, סרטים ומוסיקה, פה ושם פוטושופ והרצה של ויז'ואל סטודיו. בקיצור, שימוש ביתי+. אני חייב לציין שיש לי פטיש להשאיר המון תוכנות פועלות במקביל. מכיוון שמרבית העבודה של המחשב תתבצע מהבית, אני מתפשר מעט על זמן סוללה על חשבון כוח עיבוד. אני גם רוצה להשאיר את האופציה להרצת משחקים פתוחה. התקציב שלי עומד על עד 5000 ש"ח. כרגע צמצמתי את הרשימה לדגמים הבאים: Toshiba Satellite L505-13Z http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8409&perur=2&t=1&c=339 את הדגם הזה הרגשתי בחנות, ומאוד הייתי מרוצה ממנו מבחינת נוחות. בינתיים הוא הפייבוריט של…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  3. היי מה המצב אני רוצה לקנות מחשב ל מטרות משרדי / פיתוח תוכנה / משחקים - לא צריך להיות מפלצת משחקים אבל זו אחת המטרות המרכזיות שלו CORE 2 E6500+SAMSUNG 24 ZED IBIZA EVO X10 Intel® Core™E6500 INTEL G41/1600Mhz 2048MB KINGSTON ד.קשיח 500GB SATA II +מסך ענק SAMSUNG 24 מסך FULL HD 1:50,000 מסך בעיצוב עוצר נשימה.. +מתנות בשווי 199שח מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL G41-1600MHZ/BIOSTAR-תומך בכל סוגי במעבדים מעבד -Intel® Core™E6500-2.93HZ/2M/1066MHZ/45NM זיכרון-KINGSTON-2048MB DDR2 800Mhz-מקורי אחריות כל החיים כ.מסך-INTEL Graphics Media Accelerator X4500 כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מת…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  4. שלום מחפשת מחשב נייד לשימושים גרפיים תקציב כ 5000 האפליקציות שאני צריכה שירוצו הן: פוטושופ סקצ'אפ אינטרנט ואופיס כמובן. שיהיה מעבד חדש וחזק יחסית זכרון מינימום 3 ג'יגה הארד דיסק 320 ומעלה גודל מסך 13-14 אינצ' האם עדיף כרטיס מסך מסוים? עדיף עד שני קילו. ומחשב יפה ומעוצב, אפשר בצבעים (ירוק, וורוד, תכלת...) הנה 4 אפשרויות שהצלחתי לאתר בעצמי - אשמח לכל המלצה מבינהן או אחרת HP Pavilion dm3-1100 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF05a/321957-321957-3329744-64354-64354-4074357.html Toshiba U500 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7215 Sony VAIO VPC-CW21FX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749940 Sony VAIO VGN-NW130J/W http://www.isfar.co.il/Index.asp?Art…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח [עדיף ללא חריגה] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומוזיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200/1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בכול המשחקים הכבדים {אין שמות ספציצית} * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. יש לי נייד מיני של Excell (חברה סינית כלשהי) וכל פעם שלוחצים לחיצה על המשטח של העכבר זה מתפקד כאילו לחצתי על הכפתור של העכבר זה מפריע כשאני מקליד ובטעות נוגע במשטח, ואז העכבר מקליק במקומות שלא רציתי יש דרך לבטל את התכונה הזאת?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by MimranRoee,

אז ככה דיברתי עם טכנאי שאני מכיר והוא בכלל המליץ לי על הדברים הבאים: חוץ מזה במפרט שבנו לי ב RSM כבר אין את הזיכרות ששמו לי איזה זיכרונות יביאו את אותה פעילות באותו מחיר פחות או יותר? בRSM עם קונים 500WAT אז מקבלים את ה 600WAT בלי תוספת תשלום. (אני לא בטוח שהטכנאי שלי ידע את זה) ואיך המפרט הזה בכללי? AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪880 Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v, יחידות 1 ₪468 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1415 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 LanCool PC-K60WB…

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  8. אני יודע שהסכום זעום... אבל זה מה יש. ברשותי מסך LCD איכותי של VIEWSONIC 1 giga ram הארדיסק של 160 גיגה ומארז... מה לדעתכם אפשר לעשות? ניראה לי חשוב לי שיהיה עוד כונן של 500 גיגה כי בעיקר אני מוריד סרטים... כמו כן אני משחק במשחקים אך אני מודע למגבלות. בכול מקרה תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  9. קיבלתי משימה לקנות לאחים הקטנים שלי מחשב, ואני חייב את עזרתכם =] הנתונים של המחשב צריכים להיות די בסיסיים, רוב השימוש במחשב יהיה לאינטרנט וקצת למשחקים. אם אשמח אם תוכלו לשלב במפרט את הכרטיס מסך ATI Radeon HD4670. תקציב - 2000 ש"ח, לא חייב לנצל את כל התקציב אם לא חייב. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות מועדפת: KSP המון תודה!

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  10. הצעה שקיבלתי: מה חוות דעתכם על המפרט, המחשב מיועד בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, אני מביא מהמחשב הישן את ההארדיסקים ואת הכרטיס מסך GFORCE 256 PCI EXPRESS מגה בייט (כרטיס בן 4). (האם שווה להביא מהמחשב הישן את הספק והמארז?)

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: Autodesk Maya, Photoshop, Flash וכל התוכנות של Adobe ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). זה לא לשם פרנסה, אלא כתחביב אך בכל זאת אני מרנדר באופן תדיר ורוצה רינדור מהיר וברמה גבוהה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדר…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. שלום רב, אני בתהליכי בניית מפרט ורציתי לשאול אם יש הבדל רב בין הרכיבים והאם באמת שווה להשקיע עוד 200 שקל בשבילהם: Intel I5 750 Box 950 ש"ח - האם זה משנה אם זה tray או box? הבנתי שזה במערכת הקירור, הכדאי להישאר עם המערכת המקורית של אינטל ואחריות לכל החיים? התלבטות בין לוח אם של gigabyte: ud3 לבין ud4 650 ש"ח לud 3 869 ש"ח לud 4 חוץ מאופציית הcrossfire/sli זה שווה את התוספת של 219 ש"ח? בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס גרפי אז... \: Radeon HD5770 יש את הגירסא הרגילה שעולה 790 ש"ח במבצע ואת הגירסאת קירור vapor x שעולה 925 ש"ח יש לציין שאני לחוץ לגבי ההבדלים הכספיים כי אני כרגע בשירות סדיר.. זיכרון patriot gamming 4giga 3ddr 9cl 577 ש"ח - לגבי זה אני לא…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by kurt80,

אני לפני קנייה ויש איזה עניין מציק. חשבתי לקנות את הנייד הבא: Dell Inspiron 1564 Intel I3-330M 2.13Ghz 4GB 320GB 15.6 4500MHD ואז נתקלתי בדיווחים על איזה באג: http://en.community.dell.com/forums/t/19325328.aspx ומתוך הלינק, מישהו כותב: I returned my dell 1564 for the same model but with the ATI 4330m instead of the bugged intel integrated graphics. הכרטיס המשולב של אינטל קיים גם בדגם שבחרתי לא?אז אני בבעיה? מה אתם אומרים? תודה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  14. Started by The-Magician,

כשאני קונה מחשב נייד מהאינטרנט מה זה כלול? כלומר מה בא עם המחשב ? יש כבלים ? מתאמים? איך זה הולך?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  15. שלום, אני וחבר קנינו את אותו הדגם המחשב הנייד - HP PAVILION DV6-1330. בכל מקרה המצלמה המובנית שלי עבדה ללא בעיות עד אחר כמה עדכונים ש HP ADVISOR הזה עשה, לאחר מכן, התוכנה שאיתה אני פותח את המצלמה המובנית היא HP MEDIA SMART WEBCAM, לפתע אני רואה רק רקע שחור בתוכנה ואת התמונה שלי באמצע (מי שלא יודע זו התוכנה שעושים איתה שטויות לתמונות מסגרות וכו'). לפני כל העדכונים התוכנה עבדה כרגיל, עכשיו אני לא יכול לראות שום דבר חוץ מהתמונה שלי באמצע - המצלמה עובדת ללא בעיות. הקטע המצחיק הוא שאם אני לוחץ על הרקע השחור מסביב לתמונה, איפה ששטח התוכנה אמור להיות, אז הכפתורים אכן נלחצים...אבל לא רואים אותם. אצל חבר שלי עם אותו המחשב, המצלמה כלל לא עובדת תקין, רואים ירוק במקום תמונה והכל …

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  16. שלום חברים ,חשבתי לפנות אליכם בעזרה לבניית מפרט. המחשב יהיה עם עותק מקורי של WIN7 שכבר נרכש. מספר דגשים : אני עובד עם תוכנות כבדות בתחום הסאונד , שלהם PLUGINS כבדים גם דוגמאת omnishpere וכאלה ( ועוד... שיעבדו רוב הזמן בוא זמנית ) למחשב יהיה משודך כרטיס קול חיצוני מקצועי לכן חשוב שיהיה חיבורי FW במיקום נוח , השקט , אין ביכולתי להמחיש כמה חשוב לי השקט של המארז ,מאוד חשוב. כמו כן אני גיימר רציני אז מחשב שידע להריץ משחקים ברמה גבוהה. כמו כן , אני זקוק למקום איכסון רב וברמה גבוהה. חשבתי על VELOCIRAPTORS. האם יש בעיה להתקין על כונן מהיר מערכת הפעלה ומשחקים ולרכוש כונן חיצוני נפרד עם שטח של כ 500GB לכל מה שקשור לסאונד ? אם לדוגמא התוכנות יהיו עליו האם הוא יעבוד מהר בגלל ש…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by mary,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ וכן משחקי בינוניים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 17 אינץ - 22 אינץ * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוניים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by g191181,

המחשב מיועד למשחקים וסרטים. בינתיים יצרתי מפרט האם כדי לשנות משהו בו. INTEL i-7 860 ASUS MAXIMUS III FORMULA Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL8 Dominator For Core I5 Gigabyte ATI RADEON 5850 1GB GDDR5 ThermalTake Armor Plus MX Mid Tower VH8000BWS SCYTHE MUGEN-2 מה שחסר לי זה ספק. ומה שחשבתי זה במחיר הזה אולי כדי ללכת על מעבדים I7 900? תודה.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  19. שלום. הייתי היום בRSM ורציתי חוות דעת על המחשב הבא: כמו שאתם רואים קניתי גם מסך, HD, 22" שאמור להתאים לכ.מ. בהתחלה היה לי מפרט אחר, אבל באתי לחנות והמוכר עזר לי למצוא דברים שלדברו יותר טובים, מוכר נחמד... בכל אופן רציתי חוות דעת אם הוא טוב והוא שווה את התקציב [4500 שח כולל מסך]. לגבי המארז אני פשוט לא כ"כ בטוח... יש מצב שאתם אומרים לי אם הוא באמת טוב ושווה את הכסף או שיש אחד יותר טוב בתקציב? זה דחוף, מחר אני כבר לא אוכל לשנות... תודה! עריכה: הצרכים שלי מהמחשב הם: מחשב גיימינג. אני מתכוון שהוא יריץ COD MW2 על HD [ולכם המסך שתומך בHD], ויריץ את המשחקים הצפויים לשנים הקרובות [3 שנים בערך] על רמה גבוה-סבירה. חשוב לי שהוא לא יהיה יותר מידי רועש, שקט זה חשוב לי. עוד משחקים שחש…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 10000ל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, פרימייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו?כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך, עכבר , מקלדת…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. שלום, לפני כ-6 שנים קניתי מחשב על סמך מפרט שקיבלתי בפורום הזה (מבוסס AMD 2500...). היה שווה - הוא משרת אותי נאמנה עד עכשיו, אם כי הגיל כבר נותן בו (מזמן) את אותותיו. הגיע הזמן לשדרג: אני מבקש מפרט מומלץ למחשב ביתי שישמש אותי באופן הבא - - מעט עבודות תיכנות קטנות. יריץ ויז'ואל סטודיו ואולי סביבות פיתוח נוספות, אבל לא פרוייקטים גדולים. - לא משמש למשחקים בכלל (חוץ מ-bubble shooter וספיידר סוליטר). - לא משמש לצפייה בסרטים או עריכה. - מערכת ההפעלה תהיה Windows 7 64 bit (תרכש בנפרד), נדרשת תמיכה בוירטואליזציה כדי להריץ XP Mode. - המחשב בסלון, אין חשיבות גבוהה במיוחד לשקט. עוד נקודות לשיקול - - אני מתכנת, לא איש חומרה. לא הולך לבצע אוברקלוקינג, לא רוצה להרכיב את המחשב לבד (התקנו…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by Or4more,

טוב אז אני צריך חוות דעת על מפרט לחבר לשימושי גיימינג(ללא מסך - יש לו 22), תקציב: 4400. זה המפרט: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪880 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 Gigabyte GA-770TA-UD3 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v, יחידות 1 ₪468 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1415 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 ׳¦׳•׳¨׳‘ Sony / Nec AD-…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by aviv_ni,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בחול ולהביא אותו לארץ איזה חברה כדאי לי לקנות ? אני רוצה שיהיה לי גם אחריות בארץ ! מחשב טוב שירוץ מהר גם למשחקים בסביבות ה5000 שקל לקניה בחול איזה מפרט כדאי לי לקנות כמו מעבד ולוח אם וכרטיס מסך תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. פתחתי לא ממזמן דיון בקשה למפרט (קישור בסוף ההודעה), אבל בסופו של דבר לא עשיתי הזמנה (מסיבות כאלו ואחרות), ומאז החלטתי שאני לא רוצה XP mode, ולכן אני לא צריך Win7 Pro, אלא מספיק לי Win7 Home. בניתי מפרט חדש בהתאם, מה דעתכם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪877 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum ₪642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3414K כרטיס גרפי Sapphire ATI Ra…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים