ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למחשב נייד למטרת משחקים\ לימודים עד מחיר של 5100 שקל כבר ראיתי את הHP 2130EJ ואני לא יודע אם שווה לקנות ואם הוא יחזיק לי משחקים כבדים על איכות נורמלית.... יש המלצות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! קודם כל אני רוצה לציין שיש לכם פה אחלה של פורום - כל הכבוד. אז ככה: אני מעוניין בהרכבת מחשב עבור חברה שלי, ובגלל שכלכלית העסק לא גמיש הפעם, אני רוצה ליצור את המחשב האופטימלי בהתאם לתקציב (עוד מעט נגיע אליו). בתור מישהו שעובד בתחום הרשתות והתקשורת, הייתי רוצה עדיין לקבל חוות דעת נוספת. הצרכים העיקריים של המחשב הם עבודה עם יישומי אופיס ותוכנות פיננסיות למיניהן (לא כבדות במיוחד), גלישה, ויכולת גיימינג טובה לפחות. צורב DVD אפילו שעולה גרושים - יש כבר, כך שבגדול אני צריך מארז וחומרה. זכרון רצוי מאוד שיהיה 4G. התקציב הוא עד 3 אלף ש"ח, כאשר בתקציב הזה צריך להכנס גם מסך 19". גמישות יכולה להיות עד 150-200 ש"ח בהנחה ומדובר במשהו שבאמת יצדיק את זה כי כאמור התקציב הוא גבולי כבר…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד 4000 ש"ח. * השימוש העיקרי יהיה הקלטה ועריכת סאונד עבור מתחילים, אל המחשב יחובר כרטיס קול חיצוני בממשק USB2. * שימוש משני : עבודה משרדית, צפיה בסרטים, משחקים קלילים ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך - עדיף 15 אינצ' לפחות. * משקל רצוי - פחות מ-2 קילו, המחשב מיועד לבחורה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 4 שעות עבודה, אבל לא קריטי אם גם פחות מ-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כדאי שתהיה יציאת DVI אבל זה לא קריטי אם אין. * ממשק בלוטות? - כן. * ממשק אלחוטי? - כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 750 ג"ב. עדיפות ל-1 ט"ב אבל גמיש לשינוי בגודל. * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. *…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום אנשים ,אחותי לא מזמן קיבלה לנובו S12 ,(לצערי זה לא דגם ה ION), מבוסס על GMA 950, אחרי התקנה של XP במקום WIN7, התקנתי קודקים של shark007 למכי שמכיר ,ו coreAVC (עם קצת משחק איתו) רואים MKV של720P מעולה (בדקתי על רובוטריקים 2, הרבה קטעים מהירים ), ככה הוא רץ באמת יופי , המפרט הוא 1GB זכרון ,כשיח של 160 ומעבד אטום, לא זוכר בדיוק את הדגם( עם צריך אני יבדוק, אבל הוא דואל קור). עכשיו לבעיה שלי בעצם ,סרטונים רגילים ביוטוב עובדים די בסדר, אבל ברגע שאני עובר ל HD זה מקושי זהה, הפעולות שלי: 1. התקנתי פלאש 10.1 ,לאחר בדיקה ה GMA 950 לא תמוך בהעצת חומרה, אז זה נפסל. 2. ניסיון לנגן דרך IE8 עם תוסף ל HTML5 וגם דרך chrome, ללא תוצעה. 3. לא בדיוק ניסיתי , אבל כדי לנסות את gma bo…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים לא למטרת משחקים מעדיף שהמסך יהיה 13.3 או 14 אם חייב אז ניתן לחרוג ל 15 חשוב שיהיה לו מעבד חזק ו4G זיכרון ושהסוללה תחזיק זמן סביר של 6 שעות וחשוב שלא ישקול הרבה ולא יהיה עבה! תקציב ב5000ש"ח גג! חשבתי על המחשב מה אתם אומרים? תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 17:08:26 ASUS UL30VT-A1 SU7300 1.3G 4GB 500GB Display 13.3" HD 16:9 (1366x768) LED backlight,Color-Shine (Glare-type) Processor & Chipset Intel® Core™2 Duo CULV Processor SU7300 : 1.3 GHz Intel® GS45 Express Chipset Storage & Drives 1 Detachable 2.5" 9.5mm (H) SATA Hard Disk Drives External Optical Disk Drive optional Memory 64-bit wide DDRIII dat…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוח אם: GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז: Twelve Hundred Gamer Black ספק כוח: SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 מחיר:6470 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם המחשב טוב לOC? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב,ביצועים יותר טובים,יותר טוב לOC בתקציב של עד 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? דרך אגב אני קונה קירור למעבד NOCTUA NH-U12P פשוט אין …
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחשב להקלטה ועריכת מוזיקה בקיובייס , תוכנה שדורשת מעבד חזק, חשבתי על מעבד 860 או 930 אשמח להערכות מחיר המפרט לחבר תודה....
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב למטרת קולנוע ביתי, ורציתי להתייעץ אם המפרט שבחרתי מתאים? או שאולי הוא חזק מדי למטרה? אשמח לקבל עצות לשינויים במפרט. שמתי לב גם שהמפרטים המומלצים באתר הם בעיקר AMD פרט למפרט החלש ביותר שהוא Intel. מה הסיבה לכך? מה היתרונות של AMD על Intel במערכות קולנוע ביתי? אני לא מתמצא כ"כ ב-AMD ולכן הכנתי מפרט עם מעבד של Intel. מעבד 530 ש"ח Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח-אם 555 ש"ח H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP זכרונות 520 = 260 X 2 ש"ח 2 כרטיסי 2GB Kingston במהירות 1333Mhz כונן קשיח 250 ש"ח 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS צורב 110 ש"ח DVD±RW GH22NS x22 Beige SA…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט שישמש נער בן 13 (ושאר המשפחה) בעיקר למטרת משחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך תמיד טוב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מניח שמסך 20" הוא בעל רזולציה של 1600x900 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל סוגי הג'נרים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למחשב נייד - מסך "17 בתקציב של 4000 ש"ח פלוס מינוס. המחשב לשימוש ביתי - אינטרנט, וורד, סרטים וכו'. תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני מחפש מחשב בסיסי ביותר שיעבוד על אופיס ואינטרנט,מה שחשוב לי בעיקר זה גודל המארז,כמה שיותר קומפקטי. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל מפרט ב8000 בעיקרון לגיימינג ( ואולי לקצת עריכה ) רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכנן לעשות אוברקלוק תודה מראש לעוזרים עריכה : לא ידעתי שצריך טופס בקשה אז הינה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לשפר את המחשב שלי... המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם - Intel Lemont DP965LT מעבד - DualCore Intel Pentium D 915, 2800 MHz כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 4850 ספק כוח - 500W זיכרון - 4GB (אני לא זוכר מה המהירות ולא יודע איפה למצוא במחשב) אני חושב שכדאי לי להשתדרג ולקנות מעבד ולוח אם חדשים... על מה אתם ממליצים? אני בעיקר משחק במחשב, פה ושם סרטים, אינטרנט... התקציב הוא עד 1500 ש"ח, אבל אפשר גם פחות תודה רבה רבה לעוזרים, וגם לאלה שלא חג שמח לכולם ושבוע טוב! לירן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה איזה מערכת הפעלה. צריך שיהיה עם רזולוציה נורמלית 1366 x 768, חיי סוללה גבוהים במיוחד- 8 שעות לפחות, מעבד חזק, זיכרון 2 ג'יגה, או אפשרות להרחבת זכרון. כונן קשיח לא כל כך משנה מכיוון שמתפקד כמחשב משני ללימודים בלבד. ללא כונן DVD. עדיפות למשהו עם אחריות בינלאומית. מסך 10-11 אינץ' והכי חשוב בסביבות ה400 דולר תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חברים.. החלטתי שאני רוצה לקנות נייד חדש אחרי תקופה ארוכה שאני רוצה. אני מתלבט עכשיו בין כמה דגמים וחברות שונות בתקציב של עד 3300 ש"ח. צרכים: -גלישה באינטנט. -עבודה משרדית. -משחקים כמו פרו אבולושיין 10 (לא כאלה שגומרים על מעבדים לחלוטין) -נוחות עבודה. -ויכולת עבודה מעל 3 וחצי שעות 4. יש את הדגם של ה LENOVO NTD 99IV מעבד 4300 כרטיס מסך 105M עם 4 ג'יגה זיכרון. ב 3190 ויש את הדגם של HP 610 vc266EA מעבד 4400 3 GB זיכרון כרטיס מסך 103M ב 3380 ויש את Toshiba L500-1R3 '15.6 HD LED מעבד T4400 זיכרון 4GB DDR 3 Mobile Intel® GMA 4500M ב 3150 אני ממש מתלבט בין הדגמים האלו ואני בנטייה קטנה לטובת הלנובו. אפשר המלצות על מה ללכת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב מה אתם אומרים עליו? מארז THERMALTAKE V3 ספק כח HEC WIN+600 לוח אם P55-GD55 מעבד I7 860 מאוורר למעבד COLD BIT זכרון H\S CEON 2*2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח 500GB SATA 2 7200 16M WD צורב SATA LG DVD X22 DL כ.מסך ATI RADEON 5830 1 G POWER COLOR סה"כ 4840 כלל מע"מ רק היום קניתי מה אתם אומרים יש אפשרות שאני יכול להחליף עדיין חלקים כי עוד לא קיבלתי את המחשב מה אתם אומרים הכל בסדר ?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2010 בשעה 15:57:12 CEON חברה טובה לזיכרון?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=320&t=1 זה נודע לי כי אני עובד במקום מתחרה. המחירים הכי זולים שיש, ללא ספק. אין פה שום מטרת פרסום. חשבתי שזה יעניין אנשים שמעוניינים בנייד חדש. גם אני לא ממש יודע מה תוקף המבצע, אם תוכלו לעדכן זה יהיה מעולה לטובת המשתמשים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מקווה שמותר להתייעץ פה לגבי חנויות... אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, שיש לה את המארז NSK 2480 של Antec. הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל), ואלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. ויש כמה חנויות בצפון שלא באות בחשבון. וזהו. בקיצור, יש למישהו תובנות בנידון? יש חנויות שזאפ וגוגל פיספסו אולי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפני כשנה התייעצתי כאן בפורום לגבי מפרט רצוי למחשב PC. המטרה איננה משחקי מחשב אלא מחשב משרדי ברמה טובה לשימושים רגילים. עדיין לא רכשתי את המחשב אך בכוונתי לעשות זאת בזמן הקרוב. אודה לכם באם תוכלו לעבור על המפרט שהוצע לי בזמנו (והתאים לי) ולומר לי האם ישנם שינויים כלשהם המומלצים עקב הזמן הרב שחלף או להשאיר את המפרט כמות שהוא. ברצוני לציין כי אני מתגורר בחו"ל כך שהמחירים בארץ אינם רלוונטיים במיוחד אך מכל מקום, כשבדקתי את עלות המפרט הנ"ל במקום מגורי, הוא היה זול יותר בכ 40% מאשר בארץ. אני מניח שזה יהיה המצב גם עכשיו כך שאני מעוניין שעלות המחשב בארץ תהיה דומה לזו שהוצעה בזמנו. בתודה מראש ! להלן המפרט שהוצע לי על-ידכם בזמנו: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמו…
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט בסיסי לסטודנטים הדרישות: גולש הרבה באינטרנט - הרבה חלונות במקביל - בערך 7 או 8 חלונות אופיס חיבור ל-LCD מידי פעם רואה סרטים תקציב: לא יקר. איזור 1200 שקל עזרתכם בבקשההההה שאלה: אם יש לי LCD 37" האם כדאי לי לקנות מסך מחשב רגיל או שנוח לעבוד גם עם מה שיש לי
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש נייד שימוש יום-יומי. ובנוסף יש לי שאלה. מה ההבדל בין vostro וinspiron? *מחיר? 3K עד חריגה ל3.2K * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות בסיסיות לכתיבה בשפות C,C++, * גודל המסך? 15.4 - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ4 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. יציאות סטנדרטיות מספיקות עם כבל לרשת. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל אני יסתפק ב250 גם. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? כן * שונות: **אם ישנה אפשרות למע' הפעלה windows 7. **נייד שקט ולא מתחמם מהר. ** נוח לשימוש **עמיד וקשיח ככל ה…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680/1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? crysis,gta iv,metro 2033 בקיצור כול המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב מחשב נייד בתקציב של 2.5K ש"ח, השימוש שלי הוא משחקים וגלישה בעיקר, חיי סוללה לא קריטי אבל גם חשוב שיהיה לפחות 3 שעות, על גודל המסך אני לא נעול אבל משו כמו 12",13.3" עד 14" אני מחפש משהו עם כ.גרפי סביר פלוס. חשבתי על נטבוק של אסוס 1201N וגם המתחרה שלו MSI WIND U230 אך האם זה יריץ לי הכל בכבוד אני משתמש די אינטנסיבי וגם חשוב הענין של הכ.גרפי תודה. 8)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
רכשתי לפני פחות משנה לנובו U330 בארה"ב, וכעת הסוללה שלו לא נטענת. התקשרתי ללנובו בארץ והם אמרו שהם לא נותנים שירות לדגם הזה מכיוון שאינו נמכר בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן לקבל שירות למחשב הזה בארץ? אני אובד עצות וכרגע יכול לעבוד רק כשהמחשב מחובר לחשמל... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני זקוקה למחשב לגיימר בינוני, משחק משחקים חדשים מדי פעם ולא חייב את ההגדרות הכי חזקות אבל כדי שיהיה אפשר לשחק במשך לפחות שנתיים ככה. ולמטרות כלליות (סטונדט למדעי המחשב, קצת עריכת home videos, הרבה עבודה משרדית, לא רואים בו סרטים) האם יש סיבה לחכות קצת (טכנלוגיות חדשות שאמורות לצאת בתקופה הקרובה?) ולהלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? משהו בין 4000 ל5000 אבל מבחינתי זה סתם מספר, אני צריכה מחשב טוב לצרכים שלי, אם זה פחות אז אני רוצה לחסוך ואם צריך יותר אז ניתן להוסיף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-