עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8390&perur=2&t=1&c=180. מסתבר שהיא לא קיבלה שום דיסקים. אפילו לא אחד.. זה נראה נורמלי? מה עם הדיסקים שמגיעים בדרך כלל כשקונים מחשב חדש..? הווינדוס? הלוח אם? הכרטיס מסך? התוכנות? nero?.. והיא אמרה שדיברה איתם, אמרו לה שככה המחשב מגיע.. מובנה.. זה הכל מובנה.. קיצור מה נראה לכם? באתר לא רשום שמקבלים שום דיסקים.. ולדוגמא מה עם המחיר..? אם זה כולל קניית וינדוס לדוגמא, למה שהיא תקבל את הדיסק של הווינדוס? סתם דוגמא היא רוצה לפרמט להתקין ווינדוס מחדש.. מה עושים? מה אתם אומרים? תודה מראש אחים יקרים.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  2. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLS6E00M00NH2 הזמנתי את המחשב הזה בתוספת זיכרון ל 4 גיגה. כל השאר לפי המפרט שכתוב שם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין משחקים במחשב הזה לדוגמה קאונטר סטרייק שהייתי משחק פעם ולא שיחקתי הרבה זמן. לא קניתי את המחשב הזה למשחקים אבל מידי פעם יכול להיות נחמד.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by don green,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים (אופיס, אינטרנט וסרטים) אין צורך במשחקים כלל לא סגור האם התקציב מספק או עודף קיבלתי המלצה ל- DELL ושאלה נוספת - יש לי בית פרטי עם 3 קומות. כאשר התייעצנו לגבי ראוטר המליצו לנו על תקן N אשר מגיע עם מספר אנטנות כמו כן הבנתי של DELL אין אופציה עם רכיב ה- WIFI שלו לקלוט אותו ולכן צריך עוד מחבר נוסף ל- DELL האם זה מדויק? והאם אין פתרון אחר? או שבכלל לרדת מנושא ה- DELL תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Power User,

hp pavilon dv6 2190us - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157113 ASUS N61JQ-A1 - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220690&cm_re=ASUS_N61JQ-A1-_-34-220-690-_-Product אשמח לקבל גם חוות דעת על המחשבים. תודה.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  5. מה המצב...רוצה לקנות 2 מחשבים אחד למשרד ואחד לבית...שיהיה אותו מפרט כי השימושים יהיו דומים... אחד בבית כנראה WIN 7 והשני במשרד WIN XP... תקציב של 2000 שקל ככה אבל אם חריגה של 200 שקל תשפר משמעותית את העניין אז אפשר לחרוג קצת... לא מתכנן OC, לא צריך שום ציוד היקפי... מעניין אותי על איזה מעבד צריך ללכת והאם עדיף ללכת על DDR3... אין צורך בכרטיס מסך... עדיפות למפרט שקט כמובן... תודה רבה

6. Started by idofr,

הי אז ככה יש לי כמה דברים מתנגשים שהביאו לבחירה הזאת 1. אני צריך מחשב קטן ונייד 2. אני צריך זמן סוללה סביר ביותר (משהו כמו 5-6 שעות) 3. אני צריך מחשב חזק יחסית לפוטושופ ברז' גבוה ולכן כמובן גם מסך איכותי מאוד חשוב!! (יצא לי לעבוד עם דגמים של HP שהיה להם מסך נוראי!) 4. המחשב ישמש המון ללימודים 5. HD - 320-500 זה הממוצע כיום וזה מספיק לא פחות אבל ואין סיבה ליותר 6. על הדרך גם חשוב לי שיראה טוב, לא שעל זה תיפול בחירה אבל עדיין 7. כמובן שאחראיות בין לאומית ניראה לי שזהו פחות או יותר. מה שחשבתי עליו זה הDELL XPS 13 יש לכם עוד המלצות? ביקורות? כמו כן לא יצא לי להגיע לאנגליה בזמן הקרוב ולכן אני ישמח לראות את המחשב קודם בארץ, איפה אני יכול לראות אותו ולשחק איתו קצת? אגב, לHP שיצא…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by woodi,

לא מיזמן הוציאה דל סדרה של מחשבים כדי ליישר קו עם כל מעבדי ה i 3-5-7 למיניהם והוציאה את הדגמים המעניינים הבאים: בסדרת precision היא הוציאה את ה m4500 שמתחרה פחות או יותר עם thinkpad w510 של לנובו עם היתרונות והחסרונות שלו. http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/precision-m4500/pd.aspx?refid=precision-m4500&s=bsd&cs=04 ובסדרת Latitude את ה e6410 e6510 ועוד כמה דגמים: http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/latitude/ct.aspx?refid=latit&s=bsd&cs=04&ref=lthp וכמובן היא הוציאה גם כמה חדשים בסדרת ה vostro שלה : http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/vostronb/ct.aspx?refid=vostronb&s=bsd&cs=04&~ck=mn רובם די מתחרים בדגמים החדשים ו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by -Blaze-,

המחשב הוא לאחותי, עדיף שיהיה כמה שיותר קל ודק ומעוצב. *מחיר? אין ממש תקציב, אני רוצה שזה יהיה הכי זול שאפשר, אבל שעדיין יעשה את כל מה שאני צריך. * מטרות המחשב? אינטרנט, לימודים (אופיס), מוזיקה, סרטים... בקיצור כל הדברים שילדה בת 16 עושה עם המחשב. * גודל המסך? נראה לי שמשהו כמו 14" זה טוב. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל ודק. לאחותי (השניה) יש מחשב של DELL, איזה VOSTRO 1320 או משהו כזה, והוא עבה בערך פי 2 מהמקבוק שלי, אני לא רוצה לקנות משהו בסגנון הזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. אבל כמובן עדיף כמה שיותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Marax,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני חושב ש1280x800, אבל יהיה גם פעמים שאני אחבר את המחשב למסך LCD1366x768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? farcry 2 crysis left4dead gta IV בקיצור כל המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  10. אהלן, אני מחפש מחשב נייד אמין , להלן הדרישות שלי: - סכום עד 4 אלף. - לא חובה שיהיה קל במיוחד. - יכולת הרצת סרטים טובה מאוד (כרטיס מסך חזק יחסית) - שיהיה מהיר מבחינת חישוב וזיכרון (להורדות..) - מקלדת נוחה. - מסך 15 אינץ' - יציאות USB, HDMI וכו'... אני חושב על DELL או HP, אשמח אם תמליצו לי עד דגמים ספציפים. תודה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by shaharza,

שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט למחשב לסטודנט במחיר של 1500 ש"ח. חריגה של 100-200 ש"ח תתאפשר רק אם ממש יהיה צורך. אין צורך בצורב\CD\DVD (נלקח ממחשב ישן). HD יהיה נחמד אם ניתן להכניס אך במידה ולא ניתן להשתמש בHD ממחשב ישן (SATA). יש צורך בכרטיס מסך טוב מאחר יותקן על המחשב תוכנה מקבילה לאוטקאד (תוכנה די ישנה אז לא צריך משהו מפלצתי אך עדיין לא רצוי משהו OB). לא מתוכנן OC. עדיפות לKSP (אך ורק בגלל קירבה) אך גם מקומות אחרים ייתקבלו בברכה. אין צורך בציוד היקפי. תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. היי לכולם, אני מחפש מחשב AMD לצורך overclocking בסביבות ה-4 אלף שקל (ללא מסך, DVD, הארד דיסק, מקלדתת עכבר) אני מבקש המלצות על מארז, קירור, מעבד, זיכרונות בבקשה! שקלתי ללכת על המעבד AMD Phenom II X4 955 BE - שמעתי וקראתי עליו דברים טובים השאלה האמיתית היא איזה לוח אם, זיכרונות וקרור להתאים לו כדי לעשות OC - לא ברמה קיצונית ( ל3.8 4.0 GHZ) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  14. שלום, רציתי לקבל חוות דעת והצעות לשינוי/שיפור לגבי המפרט הנ"ל: ההתלבטות הכי קשה שלי היא המארז והספק. בחרתי את המארז הזה בגלל שהוא בא עם הספק כתוספת והבנתי שהמארז הזה דיי טוב. המחיר ב-RSM הוא כ-4700 ש"ח. לא מעוניין לחרוג יותר מדי כי צריך לקנות גם מסך. תודה! המפרט: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W בנוסף: לגבי המסך, התלבטות בין 2 המסכים הנ"ל. (אין מידע רב באינטרנט על ה-SyncMas…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by hwforcer,

ניתן להסיר הודעה זו. הסדרתי

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by Yehuda7,

בהגדרות בפרוש רשום גרום למחשב לישון:אף פעם אבל בכל זאת אחרי 4 5 שעות של חוסר פעילות המחשב נכנס למצב שינה, למה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  17. Started by meni85,

Intel® Core™ 2 Duo E7500 w/ VT (2.93GHz, 3M, L2Cache, 1066FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium 32 bit edit WARRANTY & SERVICE 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service edit Dell Recommends Upgrade to 1 Year ProSupport for End Users and 1 Year NBD On-site Service. Upgrade to 1 Year ProSupport for End Users and 1 Year NBD On-site Service [add $59.00] MEMORY 3GB DDR3 SDRAM 1333MHZ - 1x2GB 1x1GB edit OPTICAL DRIVE Single Drive: 16X (DVD+/-RW) Burner Drive edit HARD DRIVE 160GB Serial ATA Hard Drive (7200RPM) w/DataBurst Cache™ edit VIDEO CARD Integrated Video, Intel® GMA X4500 edit MONITOR Dell 21.5 inch Widescreen E221…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by yonatanph,

אחי חושב לקנות MAC BOOK AIR. אני זוכר שזמן קצר אחרי שהוא יצא היה דיון שבו סיפרו על דגמים מתחרים שהיו דקים באותה מידה אבל עדיפים על המק מבחינת ביצועים או מבחינת מחיר. האם יש ניידים דקים באותה מידה או דקים יותר שעדיפים על MAC BOOK AIR? השימושים הם גלישה ברשת וצפיה בסרטים/שירים. המשקל ונוחות הם גורמים מרכזיים. חשוב לציין שהמחשב ירכש בניו יורק.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ הכל בלי בעיה .. מצאתי 2 מחשבים שעונים על הדרישה מה לדעתכם יותר טוב..או שיש יותר טוב מזה http://laptops.toshiba.com/laptops/qosmio/X500 http://www.qsys.co.il/pl_product~G73JH-A1~12~44.htm מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by natik,

מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי קול none צורבים none ציוד רשתות none מארזים Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) ספקי כוח Enermax ECO 80+ 620W Active PFC 12cm Fan PSU מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none …

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by hosham,

אהלן חבר'ה, אני מחפש נטבוק לאישתי, חובה: קל מאוד (עד 1.2K), צבע לבן, ובלוטוט' כל שאר הירקות גם ככה זהים בכל הדגמים. חשבתי על האסוס 1005 HA האם יש דגם אחר שמומלץ יותר כיום? תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. לאנשי הפורום שלום, נמצא ברשותי מחשב נייד- מדגם: LG- 560R , משולב בתוכו כרטיס קול מובנה מדגם: Realtek מגדיר אותו כבינוני, במסגרת עיסוקי אני לוכד ומקליט סאונד באתרים השונים הרצאות וכמו כן מוסיקה ועורך אותם ושומר אותם בקבצים- (במחשב הנייח איכות ההקלטה מעולה). לאחר ניסינות רבים ושינוי הגדרות בכרטיס הקול במחשב הנייד לא הגעתי לתוצאה טובה הסאונד נשמע לא טוב, (קבצים מוכנים שאני מעלה למחשב נשמעים מעולה). זה נכון להקלטה מאתרים שונים ונכון בהקלטה ישירה ב-LINE IN, שאלתי איך אני יכול לשפר את ההקלטה למחשב הנייד- ומה עלי לעשות? או איזה כרטיס קול לרכוש בהוצאה סבירה שעשה לי את העבודה, לכידת קול מאתרים השונים או הקלטה חיצונית למחשב שישמרו באיכות טובה.תודה אבי. מייל - ns_liran@bezeqint.net

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מתלבטת בין I3 ל I5 חייב להיות אינטל, מהיר בעיבוד תמונה, HD 250, צורב DVD. המחשב לא מיועד ל Photoshop אלא ניהול אלבומי תמונות משפחתיים ולעבודה משרדית וגלישה וכן גיבוי לכל שאר מחשבי המשפחה. חייב להריץ WIN7 Ultimate ו- Office2007

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. בהתקנה עצמה כשהוא עושה EXPAND לקבצים ב86% הוא נתקע ואומר לי שההארד דיסק לא נגיש ואז ההארד דיסק נעלם...

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by Enable,

המחשב אמור להיות בשביל משחקים קלים ,שירים,סרטים PHOTOSHOP ותכנות. המחשב הבא יעשה את העבודה בצורה טובה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=28380&PHPSESSID=qt3s6m6h6oogap0lvuisec3ij3 אפשר להביא משהו יותר טוב במכיר הזה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים