עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by x-factor,

שלום רב לכם. הייתי רוצה שתתנו לי מפרט עד 4500 שקל ללא ציוד היקפי .אבל יש לי כמה בקשות....הכרטיס מסך שיהיה X800GTO2 של ספיר...ושזה יהיה מחשב מבוסס מעבד AMD 3200 VENICE CORE. לא צריך צורב ואם אפשר שהכונן יהיה DVD . ועוד אני ממש רוצה שזה יהיה מפרט מKSP.אם זה בלתי אפשרי אז מקסימום מנועה מחשבים.המחשב לא מיועד לOC אבל הכרטיס מסך הולך לעבור פתיחת צינורות וOC קל..(לא ישר לרמה של X850XTPTE )........ תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by ORrrr,

שלום, חבר שלי שעובד כמתכנת ביקש ממני המלצה למחשב נייד. הדרישות שלו הן כאלה: שיחזיק הרבה שעות (אני מניח סוללת 8 תאים תספיק ל8 שעות) מסך 14-15 אינטצ' מט שתהיה ראות טובה יותר בחוץ הרדיסק גדול אני מניח 500-750 ג'יגה זה טוב עם העדפה לגבוה יותר 8 ג'יגה זכרון לקימפול מהיר אם זה גם בא עם מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה לא דרוש למשחקים אבל סרטים אני מניח שמחשב ברף הזה לא תהיה בעיה להריץ וכמובן שתיהיה לו יציאת hdmi. התקציב לא מוגבל בסכום כלשהו אבל כמובן שאנחנו מחפשים משהו משתלם וטוב ולא סתם מחשב יקר ומפוצץ בדברים. תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by simpleton,

במקור תכננתי על lenovo N100 או על hp DV6160 אבל לחרדתי גיליתי שהם באים עם מסך מבריק, אז עכשיו אני אובדת עצות. יש הצעות למחשב דומה? חשוב: core2duo וכרטיס מסך שיתמוך באופציות הגרפיקה של ויסטה, לא חובה מסך רחב.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by קוברה,

שלום, אשמח לקבל עזרה ברכבת מחשב עד 1700 ש"ח. דרישות מהמערכת: צפייה ישירה, סרטים מוסיקה גלישה באינטרנט לוח אם טוב ויציב שכולל הכל (כ.קול, מסך יציאת HDMI, כ.רשת). ספק איכותי מהlevel הנמוך תודה מרש לעוזרים אלון (לא כולל מסך מערכת הפעלה, מקלדת עכבר,)

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by full_clip,

שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש גם למשחקים חדשים המחשב מיועד להתחבר למסך Full HD השימוש שלו יהיה בעיקר בבית כך שמשקל וזמן בטריה צריכים להיות לא יותר מסבירים מה חייב להיות: כרטיס מסך חזק שכן המחשב צריך להריץ משחקים הארד דיסק 250G ומעלה מעבד כפול ליבה יציאת HDMI לפחות 4G זיכרון פנימי תודה חברים

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by KoK,

*מטרות המחשב? מולטי טאסקינג - בעיקר עבודות משרדיות ואינטרנט אם כי גם סרטים ומשחקים נלקחים בחשבון (כשיש פחות דגש על השניים האחרונים בגלל התקציב היחסית נמוך אבל חשוב שיילקחו בחשבון) * גודל המסך? בין 13 ל-15. * משקל רצוי? לא קריטי, אבל רצוי שלא יהיה טנק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממש לא, אני פתוח להצעות העיקר שיהיה לפטופ מאוזן עם איכות בנייה טובה, זמן סוללה ארוך וכו'. חשבתי על הלפטופ הזה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7743&perur=2&t=1&…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  7. מה התקציב המקסימלי?3900 מה הם מטרות/שימושי המחשב?גיימינג , וקצת גראפיקה (פוטושופ ואאוטוקאד) גיימינג : GTA IV . CRYSIS ועוד משחקים דומים ושיריץ על הכי גבוה צריך מפרט מלא , 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?מתוכנן אוברקלוק בינוני עד כבד בעתיד לא לשים קירור כרגע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא (: 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? לאמשנה ,מזמין מהאינטרנט 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? לא שיהיה 1TB הארדיסק ו4GB ראם ושהמחשב יהיה מבוסס AMD אע כן ות…

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  8. שלום רב, זקוק לעזרה והמלצות למפרט מחשב, שמיועד להקלטה ועריכת מוזיקה בלבד. למחשב יחוברו כלי נגינה ואולי מקלדת מידי בעתיד. וכמובן תוכנות לעריכת מוזיקה. מה שיש לי כרגע הוא כרטיס קול של JULI@ ומסך. מערכת הפעלה XP PRO הדגש במפרט צריך להיות על: הקלטה איכותית, מינימום רעשים, מינימום השהייה ממש לא חשוב לי: יכולות גרפיות למשחקים מחשב או 3D וכו. התקציב שקבעתי גמיש לכאן ולכאן. רב תודות מראש, אילן

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by yshekel,

מבקש חוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/h2cvyl1m הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. אני מודע לכך שאין כרטיס מסך. תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  10. אני מקווה שהכותרת יותר טובה מהפעם הקודמת זה המפרט בעיקרון למשחקים [כבדים פחות או יותר] ומולטי טסטינג. ירדתי מה-Q6600 בגלל שאין חנות קרובה שמוכרת אותו, וזה מה שיש בינתיים: מעבד Intel E8400 835 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L 474 ש"ח דיסק קשיח WD3500AAKS ואולי אני אשדרג ל-500 ג'יגה אם המחיר בסוף לא יהיה יקר מדי :-X 225 ש"ח זיכרון 2 ג'יגה של Kingston DDR2 800Mhz CL5 2 כאלו יוצאים 242 ש"ח כרטיס גרפי "כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce 9600GT זיכרון 1024MB DDR III" [כמו שכתוב באייבורי] 745 ש"ח מארז RaidMax APEX http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6431 192 ש"ח [זה מארז טוב?] צורב דיוידי LG 135 ש"ח אם למישהו יש המ…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by asher501,

שלום, אני מרכיב מחשב שישמש למגוון רחב של שימושים. מרבית הסיכויים שלא למשחקים. אחרי התייעצות קודמת בפורום, אני חושב לקנות את הרכיבים הבאים: שני זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Samsung Value 140 2 280 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 280 1 280 צורבים‏ Samsung Price Units Total SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 115 1 115 מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total Elite 335 Black (No PSU) 190 1 190 Total price 865 ¤ שאר הכסף מיועד למעבד ולוח אם. מאחר ואין לי שאיפות משחקיות אני מסתפק בכרטיס מסך ONBOARD אבל רוצה שיהיה עם nforce (Gigabyte?) למקרה שיתחשק לי בכל זאת לטעום קצת מאיזה משחק. שאלותי: א. איזה צירוף ש…

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by cookie18,

שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב גרפיקה שיכול לבצע רינדורים בצורה מהירה אני מכין הרבה סירטונים וחשוב לי מהירות הרינדור מחיר נע בסביבות ה5K המחשב הזה מחליף לי מחשב ישן (q6600 8 gb 9600gt ) ואני מחפש קפיצה בביצועים תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן, החלטתי להוסיף ל E6400 שלי SSD, עכשיו שמתי לב שבהרבה מקומות (EBAY, NEWEGG וכו') ישנם SSDים בחיבור mini-pcie ויש לי אחד כזה פנוי (הסלוט שאמור לאכלס את כרטיס ה WWAN) אם אני דוחף לשם SSD כזה הוא יזוהה? הוא יוכל לשמש ככונן שיתבצע ממנו boot? תודה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by Nemesis,

דרוש מפרט בסכום הנ"ל לחדר שינה של הורים לצורך: הורדות, סרטים (HDTV) ומשחקים. דרישות חובה: - מעבד כפול ליבה - 2 ג'יגה זכרון - גופי קירור שקטים. עדיפות לרכיבים מזיגזג, גם אם עולים כמה גרושים יותר. פריטים דרושים: - לוח אם - מעבד - זכרון - כרטיס מסך - גוף קירור שקט למעבד (TT Big Typhoon)? - גוף קירור לכרטיס מסך אם נדרש. פריטים קיימים: - דיסק קשיח 250GB - צורב DVD - ספק כח (http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm) - מארז Coolermaster Wavemaster תודה.

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by Tharbad,

בשביל חבר. דרישות: * 1-2GB של ראם (DDR 1 יספיק) * מעבד כפול ליבה לעבודה משרדית (סמפרון/סלרון) * תמיכה ב- USB2 וביציאת רשת * כרטיס גרפי התומך בשני מסכים * 4 חריצי הרחבה לפחות * הארדיסק: 160GB לפחות * כונן אופטי משולב כלשהו (אבל שיהיה אמין). גובה תקציב: 2000 ש"ח עוד 3000 ש"ח לשני מסכים 19 אינטצ' שיתאימו לעבודה משרדית ויתמכו על ידי הכרטיס הגרפי של המחשב לעיל(לא רחבים). תקציב לכל אחד: 1500 ש"ח. תוכנות נלוות: אין לי צורך בכאלה, המחשב מיועד להריץ מערכת הפעלה XPSP2. תודה

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by JunkYard,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרה של הפקת מוסיקה(תוכנות כמו Reason, Cubase וכו') וגם להרצה של משחקים לא כבדים מדי. אני רוצה מחשב פשוט אך גם לא חלש מדי, יש לי כרגע שתי מטרות על הכוונת: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2478&CatCode=315 או ש LG P405 הצעת מחיר שקבילתי עליו זה 2800. מה עדיף לדעתכם? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by Obg1,

שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט כאשר השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח משחקים (תכנות + עבודות גרפיקה) ומידי פעם גם לשחק בעצמי במשחקים. אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא צריך כונן קשיח (יש כבר ממחשב קודם). מכיון שזה מחשב לעבודה חשוב שיהיה לי שקט. כמו כן חשוב שיהיה מספיק זכרון כי אני פותח הרבה חלונות במקביל וסביבות עבודה כבדות כמו ECLIPSE ו VS. רוצה מעבד מהיר כדי שקומפילציות של קוד יתבצעו מהר, וכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים היטב על המסך DELL 30" שלי שיש לו רזולוציה מטורפת. בניתי איזה מפרט התחלתי ב KSP (ראו קובץ מצורף) אשמח לחוות דעת עליו ולהצעות אחרות, וכמובן אם אוכל לקבל תגובות עוד היום זה יהיה מצויין כי המחשב לעבודה ואני צריך אותו כמה שיותר מהר. תודה!

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי, סטודנט שאוהב גם לצפות בסרטים במחשב, בתקציב של כ-5,000 ש"ח. מההמלצות כאן צימצמתי את האפשרויות לכמה דגמים של HP, DELL ו-Gigabyte. כיוון שמבחינת חומרה אין הבדלים גדולים, נושא השרות חשוב לי במיוחד (ולכן שלושת שנות האחריות של Dell קורצות לי במיוחד) - מנסיונכם, איזו משלושת החברות נותנת שרות טוב יותר ללקוחות פרטיים בארץ? עד כמה הם מנסים "למרוח" את הלקוח, או שהם מתקנים את הדרוש תיקון מהר וביעילות? האם אני צריך להביא את המחשב ליבואן הרשמי, או כל נציג מכירות יכול לעשות את זה בשבילי? אגב, אחי נמצא במכללת תל-חי, לכן תחנת שרות בצפון (או שרות עד הבית) הוא חשוב במיוחד. תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  19. לא בהכרח למשחקים, מודה מראש על כל ההמלצות[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 13:24:11 כמו שהבנתי Gygabyte עכשיו הרבה יותר זולים למרות הביצועים הטובים, בהשוואה ל HP ו DELL

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  20. 6600E P5B DLX 8800GTS 640MB G.SKILL 2GB 800MHZ HK ליברטי 400 מארז ג'יגהבייט אורורה ה"ישן"

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  21. שלום לכולם התחדשתי לי עם מעבד Q9450 מפוקס פיסי ( מבצע שהיה השבוע ב1050 שקלים במזומן ) עכשיו צריך : * לוח אם ( P45 ? ) * זכרונות ( 4 גיגה 800 ? ) * כרטיס מסך ( 9600GT או 3870 ? ) * מארז + ספק טובים * דיסק קשיח ( 320-500 גיגה בערך ) * צורב ( לא חובה תלוי בתקציב ) --- מטרות : המחשב יהווה תחנה ראשית בשבילי ויחובר לרשת עם סרבר 2003 שפועל כרגע ועוד שתי תחנות בקרוב , הכל למטרת למידה כל זה רץ כרגע דרך SBOX ויעבור דרך סיסקו בעתיד הקרוב . אני לא משחק למעשה על המחשב בכלל , אבל , מריץ וירטואלזציות , קידודי וידאו , גולש כבד ועובד בVPN ואם יוצא לי גם על קוד . המחשב מחובר למערכת קולנוע בחדר ובנוסף למערכת קולנוע נוספת בסלון ( בשני המקרים קול עובר קואקס דיגיטלי , המרחק לסלון כ10…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  22. היי, שאלה לידיעה: האם מצורפים למחשב נייד דיסק הלוח ודרייברים ו דיסק של מערכת ההפעלה? אני קבלתי את המחשב החדש עם מערכת הפעלה ויסטה ללא דיסק וינדוס וללא דיסק דרייברים של הלוח, האם זה מקובל? תודה

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by EliGigi2,

היי , אשמח להמלצה על מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2000 ש''ח מתאפשרת חריגה קטנה במידה ובאמת שווה אותה . הגודל לא רלוונטי עבורי והשימושיים הם משרדיים בלבד ללא הרצת תוכנות כבדות על המחשב הדגש הינו על המפרט בלבד I5 ו8GB ראם עם כרטיס מסך חיצוני בייסיק זה משהו שדיי ריאלי בתקציב . אשמח לעזרתכם תותחים , תודה רבה :)

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  24. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6420 1066 4MB לוח אם אינטל מקורי 965 INTEL דיסק קשיח WD250GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי KINGSTON 512MB DDR II 667 כונן אופטי צורב NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך GEFORCE NX7100GS מתוצרת GIGABYTE\MSI כל זה ב 2300 ש"ח אני חושב לשדרג זכרון ל 1 גיגה

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by Hello there,

הי, רוצה לרכוש נייד, בעדיפות לנתונים הבאים: תקציב 8000, מסך 12-14.1 שאינו מבריק! יצרן: עדיפות ל- LG, HP, Lenovo זיכרון: 1 גיגה. מערכת הפעלה: רצוי ויסטה. יכול להיות שלא מצאתי אחד כזה?

דיונים חדשים בפורומים