עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב בעיקר לצפיה בסרטים שיורדים מהאינטרנט, מ Xvid ועד HD ... עם חיבור טוב לטלוויזיה LCD HD-Ready. (ללא: ציוד היקפי, DVD, צורב, כונן דיסקטים,) הוחלט על מעבד. * Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn לוח-אם עם כרטיס מסך מובנה. (זה מספיק טוב ?). * GA-EG41MF-S2H (rev. 1.0). זיכרון. * 2048MB RAM. (אני עם Windows XP SP2). הארד דיסק. * גודל 160GB מספיק לי. לפי סדר חשיבות: 1. אמינות. 2. לא מתחמם יותר מידי. 3. שקט. 4. מהיר. מארז + ספק. * לא יודע כמה וואטים זה מספיק, ( לא מתכוון להוסיף כרטיסים למארז, רק את המודם ADSL PCI הנוכחי) העיקר שיהיה שילוב שקט. * קונה מחנות ivory (קרוב ונוח לי). אז מטעמי נוחות, עדיף שאוכל למצוא את הרכיבים המומלצים שלכם באתר שלהם. * תקציב:…

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by rannn,

שלם חבר'ה מישהו יכול לעזור לי עם מפרט ? עד 4000 ש"ח לעבודה עם גרפיקה (פוטו שופ,after effect, 3dmax, flash וכ'ו) אין צורך בציוד הקפי תודה מראש לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, שימוש באופיס, צפייה בסרטים FHD וקצת משחקים כמו FIFA, COD (לא כבדים כמו GTA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by reissd,

שלום, אני אשמח להמלצות עבור מחשב שולחני להורי, לאחר שהמחשב הקיים (בן 5 שנים) התקלקל. המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט ולאופיס. לאור ניסיון טוב עם חנות רשת KSP בת"א, הייתי מעוניין לרכוש את אחת מחבילות המחשב שלה, עם שינויים/שדרוגים על פי המלצתכם: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv תחת "מחשבים במבצע" -> " מערכות מחשב מומלצות ואיכותיות" -> Intel (לא מעוניין ב AMD) תקציב: 1500-1600 ₪ (לא כולל התוכנות). אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. כמו כן, שאלות לגבי תוכנות: 1. מה עדיף להתקין Windows 7 32Bit או 64Bit (ניתן להשיג במחיר זהה) ? 2. לגבי אופיס, האם ניתן להסתפק ב Home and Student 2007, אשר זול משמעותית (אין להורי צורך ב Outlook)? המון תודה, דוד

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by shar7770,

היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ביצירת מפרט. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-7k כולל מסך מקלדת עכבר ואוזניות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת עכבר אוזניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מודיעין או לחלופין באר שבע 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר …

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  6. ??? שלום לכולם, קניתי מחשב חדש (המפרט מצורף מטה) ואני מתלבט בין שתי כרטיסי מסך שהציעו לי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וקצת לעבודות גרפיקה וכד' כרטיסי המסך הם: ATI Sapphire Pci-Express X600 PRO 256MB DVI + TV OEM מול POINT OF VIEW 6600 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX אשמח לקבל תגובות, הערות וכד' בנוגע לכרטיסים הנ"ל, האם ניתן להשוותם?, מי עדיף? וכו' תודה רבה! להלן המפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 988.97 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 645.49 ש"ח 2 NCP 256MB DDR PC3200/400 279.54 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 374.82 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 156.69 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (whit…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by lowdez,

המחשב מיועד למשחקים כבדים, ולאוברקלוק. CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 M boards Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 663 Cases NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 CPU Cooling Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 267 PSU Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 Memory Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤ 650 Desktop Hdd Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 VGA Cards XFX Nvidia Geforce 8800GTS 320MB XXX Edition ¤ 1789 --------- סה"כ יוצא 6059 שקל מTMS בעצם, הדבר היחיד שמפריע לי בו זה הספק, יש מצב שאני אזדקק לאחד חזק יותר, נגיד של 550W ? והלוח, אולי עדיף ללכת על הP35-S3L ? זה יחסוך לי איזה מא…

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבחירת מחשב נייד לשימוש כתחנת מדיה ביתית. המחשב יושב באופן קבוע בסלון ומחובר לטלוויזיה. הסיבה שבגללה דרוש לפטופ ולא PC הוא גודל המחשב, שאני לא מעוניין שיבלוט בסלון. על המחשב להיות בעל נפח הארד-דיסק גדול (כ-750 ג'יגה). ייעודו המרכזי הוא לאחסן כמויות גדולות מאוד של תמונות (כ-100,000 כיום), קבצי מוסיקה וסרטים. בנוסף המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים, ובמקרים רבים נדרשים חלונות רבים הפתוחים במקביל. המחשב אינו משמש כתחנת משחק למשחקים הדורשים משאבים רבים. גודל המסך פחות קריטי לי כרגע...כיום אני עם מסך 15.6" והוא נוח לשימוש, אבל גם מסך קטן יותר יעשה את העבודה. יציאות נדרשות - HDMI, VGA, כמובן USB3. לא נדרש כוח סוללה מיוחד, מכיוון שהמחשב מחובר …

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  9. שלום כולם ! בקרוב אני קונה מחשב חדש ... יש לי מחשב 3 שנים, 1.6 ghz 256 ram Radeon 9600XT 256M קיצר זבל ... אז כמה לדעתכם אני צריך להוציא כסף כדי ליקנות מחשב חדש .. וטוב .. שיחזיק כמה שנים .. 1G ram וכול מה שצריך .. רק בלי כרטיס מסך ... מה אני רוצה : 1) כמה יעלה לי מחשב סוס (אבל בלי כרטיס מסך !!!) 2)תיבנו לי מפרט לדוגמה .. תודה ! תודה.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  10. בניתי לעצמי מפרט של שלושה מחשבים מ-KSP. איזה מפרט הכי טוב לקחת? (תוכלו להוסיף הערות אם אפשר להחליף רכיב כל שהוא, אך לא לחרוג מהמחיר) תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by mulik levy,

שלום רב לכולם! אני מבקש מפרט למחשב עד 9500 ש'ח ללא מסך מקלדת עכבר המחשב יהיה בשימוש בתוכנות כמו AUTOCAD + 3D , REVIT , BEAMD בעיקר תוכנות למהנדסי בניין בנוסך יהיה גם שימוש גיימינג טיפה לא למשחקים כבדים סגנון CALL OF DUTY, SQUAD וכ'ו... תודה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לחרוג עד 10,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות שרוטו ותלת מימד, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by bouscher,

אמממ שלום לכם :-) אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסכום של כ-6K. בנוגע לדרישות מיוחדות: 1. לא צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך, אבל אם נשאר תקציב, אז אולי רמקולים טובים, אבל לא צריך יותר...) 2. לא צריך כונן/צורב...יש לי את שלי. 3. אני לא חושב שאני אעשה OC למערכת שלי בעתיד, אז אין צורך במחשב שטוב ל-OC. *עריכה*-->המחשב מיועד כמובן למשחקים רציניים ולתכנות (ז"א שאני כנראה אשתמש גם בלינוקס עליו). אמממ תודה מראש :-)

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by Endudu,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 14" ראיתי את Dell Vostro 104 שעל פניו ניראה טוב ובמחיר סביר מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  14. Started by asafmor,

אהלן אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד קל ומתלבט בין שתי הדגמים האלו (אשמח לשמוע על הצעות אחרות) אני מתלבט בין זמן ארוך מאוד של סוללה אצל האסוס לעומת הכרטיס מסך של hp שאני לא הכי בטוח כמה זמן סוללה הוא מחזיק.. התקציב הוא 2.5K/ תודה מראש לעונים

15. אחרי מלא זמן של חיפושים ושאלות אני מזמין את המפרט הבא לקח לי המון זמן להרכיב אבל אני מקווה שבחרתי תבחירה הטובה המחשב מיועד למשחקים כבדים ולתעסוקה עם סרטים המעבד מיועד לעבור OC למהירות 3 כנ"ל הכרטיס מסך ( עדיין לא ידוע המהירות ) אני קונה את הכרטיס מסך מאייבורי ושאר החלקים מקיאספי מקווה שיצא טוב אם אפשר תגובות :] מעבד Quad Q6600 910 ש"ח לוח אמ GIGABYTE EP43-DS3L 470 ש"ח זיכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800 mhz 310 ש"ח כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 1G GDDR5 PCI-E 1600 ש"ח קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 305 ש"ח צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 125 ש"ח קירור למארז Arctic Cooling ArcticFan 12 PWM Exhaust ( או קירור אחר של 120 …

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by raviv1989,

אני זוכר שאמרו פה ששווה להמתין למעבדים חדשים או משו כזה. האם זה כבר הגיע? כי אני צריך לקנות מחשב נייד חדש.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  17. Started by קוברה,

שלום, אשמח לקבל עזרה ברכבת מחשב עד 1700 ש"ח. דרישות מהמערכת: צפייה ישירה, סרטים מוסיקה גלישה באינטרנט לוח אם טוב ויציב שכולל הכל (כ.קול, מסך יציאת HDMI, כ.רשת). ספק איכותי מהlevel הנמוך תודה מרש לעוזרים אלון (לא כולל מסך מערכת הפעלה, מקלדת עכבר,)

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  18. מה התקציב המקסימלי?3900 מה הם מטרות/שימושי המחשב?גיימינג , וקצת גראפיקה (פוטושופ ואאוטוקאד) גיימינג : GTA IV . CRYSIS ועוד משחקים דומים ושיריץ על הכי גבוה צריך מפרט מלא , 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?מתוכנן אוברקלוק בינוני עד כבד בעתיד לא לשים קירור כרגע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא (: 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? לאמשנה ,מזמין מהאינטרנט 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? לא שיהיה 1TB הארדיסק ו4GB ראם ושהמחשב יהיה מבוסס AMD אע כן ות…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by SagroN,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש, היעד בגדול זה גימיינג אז בתקציב כמה שתצליחו לעשות מחשב גימיינג יהיה מעולה. יש עדיפות לתקציב יותר נמוך - 3,200-3,300 אבל אם ה200-300 ממש מצדיקים את עצמם אז שיהיה. לא כולל ציוד היקפי. אזור - רחובות.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מסך IPS בישראל. ידוע לי (מהאינטרנט בעיקר) שקניית מסך IPS זה סוג של הימור, כי הוא עלול להגיע עם הרבה IPS glow ובעיות מהסוג הזה. השאלה שלי האם חברות כמו KSP לדוג׳, לא עושות בעיות כשמבקשים החלפה מסיבות כאלה. האם יתנו לי לנסות כמה פעמים עד שאמצא פאנל נקי מפגמים?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by Nemesis,

דרוש מפרט בסכום הנ"ל לחדר שינה של הורים לצורך: הורדות, סרטים (HDTV) ומשחקים. דרישות חובה: - מעבד כפול ליבה - 2 ג'יגה זכרון - גופי קירור שקטים. עדיפות לרכיבים מזיגזג, גם אם עולים כמה גרושים יותר. פריטים דרושים: - לוח אם - מעבד - זכרון - כרטיס מסך - גוף קירור שקט למעבד (TT Big Typhoon)? - גוף קירור לכרטיס מסך אם נדרש. פריטים קיימים: - דיסק קשיח 250GB - צורב DVD - ספק כח (http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm) - מארז Coolermaster Wavemaster תודה.

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by jgrab,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית+ עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכי…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by nash,

פתחתי לפני יומיים דיון פה בנוגע להמלצה למפרט, וגיליתי בעייה. הכרטיס המסך הנוכחי שלי, Radeon 9600xt, תומך רק בAGP. לוח אם חדש היום לפי מה שהבנתי מבוסס על PCI. אני סבור שהכרטיס מסך הנוכחי יכול להחזיק עוד כמה זמן, אז השאלה שלי היא האם כדאי כרגע לקנות לוח אם פשוט וזול, וכשיגיע הזמן לקנות כרטיס מסך חדש אני אקנה גם לוח אם? תודה מראש. עריכה: PCI ולא CPI

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  24. אני צריך מחשב נייד ללימודים, זה בערך התקציב. הדרישות שלי ממנו זה מעבד נורמלי (1.7 לפחות) זיכרון 512 מגה הארד דיסק לפחות 40 גיגה, מחברה אמינה עם אחריות טובה. לא חשוב כרטיס מסך לא חשוב יופי. אה ולא צריך תעכבר הזה שעובד על מגע אצבע הוא סתם מייקר תעסק יותר מדי. מה אתם מציעים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by Meit-R,

תקציב: 10-15 אלף דרישות: מחשב לגיימרים, שיהיה חזק ומהיר ושיהיה לו מעבד&כרטיס מסך הכי טוב שיש... דיסק קשיח לפחות 500+.. ושיהיה אותו בארץ\אוסטרליה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים