עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים יש לי טלויזיה 40' סמסונג שתומכת בFULL HD אני רוצה לקנות מחשב הכי פשוט שיש שמפעיל סרטי FULL HD בצורה טובה ולא מקרטע כמה זה יעלה לי?..המחשב יהיה קבוע ליד הטלויזיה. האם המפרט הזה יריץ סרטי FULL HD בצורה טובה?..(ושיהיה לו יציאת HDMI לחיבור לLCD) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= תודה, אשמח למפרט טוב שיכול להרציץ FULL HD ולא יקרטע, במינימום מחיר.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by AboveBeyond,

שלום , מצטער שאני קצת לחוץ פשוט אני צריך להחזיר תשובה לסלקום הציעו לי מחשב נייד g550 או s12 איך 2 הדגמים הנ"ל ? שווים את המחיר של 140 לחודש כולל חבילת גלישה ללא הגבלה ? [br]פורסם בתאריך: 2.12.2009 בשעה 11:51:35 אוקיי השתנה המצבg550 t4200 בקשר ל s12 ירד מהפרק. בנוסך לזה חברה אחרת הציעה לי hp pavilion dv2 1125ea 12.1 אינצ מה כדאי להחליט ?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  3. שלום, אני מתעניין לגבי קנית המחשב הנ"ל בעקבות המלצות של חבר. רציתי לשאול לגבי ההבדל בין הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db147729=1133427&db1634543=1763302&db1302178=1522153&db1634540=2875906 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  4. שלום, כן, אני יודע שעל פניו המפרט שאני מחפש לא חריג וכן, בדקתי את עמוד המפרטים המוצעים. אבל יש לי כמה בקשות מיוחדות לכן בכל זאת פתחתי את השרשור הזה. קודם כל תשובה לשאלות החשובות לפי חוקי הפורום: 1. תקציב מקסימאלי: 2.5K, עדיף לחסוך ועדיף לא לחרוג (לא נראה לי גם שיהיה צורך). אין צורך בציוד היקפי. 2. שימושי המחשב: קולנוע ביתי HTPC (בעיקר סרטים full HD, סדרות טלוויזיה, צפייה בתמונות, האזנה למוזיקה). גם גלישה מזדמנת באינטרנט, שיחות סקייפ. 3. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך LED 46 אינטש 1920:1080. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. המחשב נמצא בסלון ועדיף שלא ירעיש בזמן האזנה למוזיקה קלאסית עדינה, נניח. לכן עדיף רכיבים שלא מרעישים וקירו…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  5. המחשב ישמש למשחקים בינוניים להמרות וידיאו ולתכנות. - לא כולל דיסק ומודם! (שאותם כבר יש לי) מעבד : AMD Athlon 64 3200+ 939 VINICE - (האם יש רק גירסא אחת בארץ?) לוח : Foxconn nForce 4 Ultra K8 (טוב - לא טוב?) זכרון : Lc3 Hynix 512MB DDR 400MHz (האם כדי לדרוש Lc2.5?) כרטיס מסך : Leadtec GeForce FX6200 128MB PCI-E (אני מודע לכך שזה לא למשחקים כבדים - אך האם הגזמתי בחסכון כאן?) מארז : SPL Big Midi ATX 400W USB (אני רציתי של Foxconn - האם להתעקש על כך?) כולל :הרכבה + התקנות מע' הפע' וכו' סה"כ - 2800 ש"ח

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by SilentD.M,

מפרט למשחקים ב 7000 ללא ציוד מסך, צורב , כונן דיסקטים. ולשים דגש רב על שקט !!! אבל גם שלא היה רותח וכמובן שיריץ משחקים חלק.... לא צריך דיסק ק. יותר מ 120 .Gb תודה רבה

• 17 תגובות
    • 942 צפיות
  7. אני צריך המצלה למחשב נייד בין 12.5 ל13.5 אינטש שלא שוקל יותר מקילו וחצי אין תקציב מוגדר, אז תרגישו חופשי להתפרע אבל איפה שאפשר לחסוך מחיר על דברים בלי יותר מדי תועלת אז רצוי לחסוך השימושים למחשב הם בעיקר עבודה(אני פרופסור) ואני חייב מחשב חזק אמין מאוד שלא יעשה לי בעיות וקומפקטי לנסיעות. אגב חשבתי על אגדת המחשבים בדגם MX11תודה רבה לכולם!!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים מאוד מושקע מארז אנטק שקט מהטופ קרור רציני למעבד כרטיס מסך קרור פסיבי ספק כח איכותי... המעבד שלו כבר התיישן אבל הוא עשה את העבודה. עשיתי איתו קצת וידאו עיבוד תמונה ושימושים רגילים. המטפלת החליטה יום אחד להגדיל ראש ולהשקות עציץ שהיה ליד וכל המים (הרבה) נזלו לתוך המחשב. הוא מושבת. אני צריך מפרט לבורד מעבד וזיכרון התקציב לתיקון הוא עד 2000שח

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by MIKIBHS,

לקחתי שני מפרטים שהופיעו אצלכם, שמבחינת המחיר מתאימים לי.(מחשב לבן שלי שכרגע המשחק הכי כבד שלו זה Assassin's Creed: Brotherhood הורדתי מהמפרטים רכיבים שיש לי כבר. אשמח לשמוע חוות דעת (כיוון שאני לא גיימר אבקש להסביר טיפה בפרוט ובסבלנות) כיוון שאני לא מזהה אפשרות לצרף קובץ אז אני מקליד את המפרטים תודה - מיקי [table] [tr] [td] [/td] [td]מפרט טוב לגיימינג ללא ציוד הקפי - HWZONE[/td] [td] [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td]AMD Athlon-II X3 450 3.2Ghz [/td] [td] [/td][/tr][/table] ₪ 390[/t][/t] [table][tr] [td] פתרונות קירור למארז [/td] [td]Scythe Slip-Stream 12cm (1200RPM)[/td] [td] [/td][/tr][/table] ₪ 50[/t] [table][tr] [td] גוף קרור למעבד [/td] [td]ARC…

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  10. אהלן, המחשב הנייד שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. Dell latittude e7450 שירת אותי נאמנה מספר שנים, אך הבטריה הלכה והוא מתחמם, נראה לי פשוט אעביר אותו לאחיין שלי (מישהו מכיר טכנאי ניידים טוב במקרה בירושלים?:) לעניינו, אני מחפש מחשב לעבודה. אני מתכוונן ולומד לקראת פיתוח אתרים והשיווק , HTML, CSS , JS וכל מה שקשור בפיתוח אתרים, פוטושופ קל, עבודה קצת עם שרתים, הרבה עם הדפדפן (כמה דפדפנים פתוחים במקביל) הרבה עבודה מחוץ לבית, מבתי קפה, חללים פתוחים (שבעזרת האל יפתחו כבר !!). 1. המשקל לא מהווה עבורי בעיה. 2. אני מחפש מחשב בגודל בינוני, היינו - לא הכי גדול, אבל לא מהממש קטנים והקומפקטים. אני צריך מחשב שיכול להיות עמדת עבודה לכל דבר ועניין ולא רק ללסגור עב…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by avz,

הי יש לי מחשב נייד מהעבודה (לנובו) שהבאתי הביתה ואני רוצה להתחבר לרשת הביתית שיש לי (ראוטר אלחוטי TPלינק). המחשב (עם מע' הפעלה XP) מוצא את הרשת הביתית, עוצמת סיגנל חזקה, אבל לא מצליח להתחבר ולגלוש בעזרת הדפדפן. בתמיכה של הוט אמרו לי שיתכן שהמחשב חסום לכניסה לרשת כלשהי מלבד הרשת של העבודה. מכיוון שזה יום ו', בעבודה אין לי עם מי לדבר. האם ניתן, ואם כן כיצד, להסיר את החסימה?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by The Joker,

אני רוצה מפרט ב 2200 שקל ואני צריך רק מעבד לוח אם וכרטיס מסך חשבתי על אלה : לוח אם : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=10680 מעבד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10255 כרטיס מסך: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=11880 יש איזה טענות מענות ואולי אפשרות לשיפור . אם אתם מתכונים לשנות משו אני מבקש להישאר בתחום ה 2200 כי אין לי +-

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב נייד עם T5500 הורדתי את התוכנה CPU-Z והיא מראה שהוא פועל על 997Mhz למה הוא לא אמור לפעול על 1.6Ghz?? למה? רק לפעמים זה עולה ל1.6Ghz

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  14. לאחר שקראתי את הסטיקי לגבי ייבוא מחשב מחו"ל החלטתי שכדאי לנסות לחפש מחשב נייד טוב להזמנה מחו"ל. התקציב שלי הוא 850$ כולל משלוח, לא משנה לי כל כך אם זו תהיה חנות בחו"ל ששולחת לארץ או פשוט eBay . גם אחריות בינלאומית זה לא קריטי בשבילי. הטופס : מטרות המחשב : עבודה משרדית, משחקים בינוניים (לא מצפה לכרטיס טוב מאוד אבל עדיף שלא יהיה מובנה). גודל מסך : בסביבות 15.6 משקל רצוי : לא יותר מ 2.8 ק"ג זמן סוללה : לא חשוב כל כך , שעתיים עם WiFi בהחלט יספיקו יציאות מיוחדות : אשמח אם תהיה אפשרות לחבר שני מסכים חיצוניים במקביל, אם שתהיה אפשרות להשתמש במסך חיצוני במקביל למסך של הלפטופ ולשלב ביניהם. בלוטות : לא חשוב יש לי דונגל גודל מינימלי לכונן קשיח : 320GB צורב DVD : לא חשוב אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  15. המחשב הוא כזה: מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6500 2.1GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 4330 Graphics דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה 2 ימי עבודה תכונות נוספות כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 802.11g Mini-Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology קיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרון שן כחולה Dell TrueMobile 365 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100 network interface adaptor כרטיס קול Intel H…

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by X-TeNDeR,

שלום חברים, אני מרכיב לחבר טוב מפרט המהווה שידרוג כמעט מוחלט למחשב הנוכחי שלו. הוא לוקח את הדיסק הקשיח וכל הכוננים האופטיים + מסך עכבר ומקלדת מהמחשב הישן, אז אין צורך להוסיפם למפרט. החבר משחק הרבה אך על רזולוציות של 1280X1024 במקסימום, לכן אין צורך ב8800 ודומיו. להלן המפרט הראשוני: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT THERMALTAKE SOPRANO (SILVER+WINDOW) VB1000SWS w/o PSU ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4185 …

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  17. יש לי כיום מחשב עם I7 860 2.8. זיכרון של 16 ג'יגה ב4 סטיקים. כרטיס מסך ATI 4830 א םאני לא טועה. SSD של CRUSIAL M4 128GB. שימוש מרכזי למחשב הוא פוטושופ! אני עובד עם קבצים די גדולים אז אני חושב שהגיע זמן לשדרגת השאלה היא האם כדאי להמתין למעבדים החדשים של אינטל שיגיעו עם כרטיס מסך מובנה שיוזיל ויזרז את העבודה? (המחשב ממש לא צולע כיום,,,,,סתם בא לי להתחדש) אם לא אז מה אתם ממליצים כדי לעבוד עם מערכת הכי מהירה שרק אפשר לטובת פוטושופ בתקציב של 5K? אני גמיש אם זה יעשה את החיים קלים יותר. בברכה, אורי

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף (אפשר חריגה קטנה). 2. מה שימושי המחשב? לימודים, תכנות (Visual studio) ומשחקים פה ושם (בעיקר FPS). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע. אולי OC קל בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. גר בחיפה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  19. בעל עסק שמעוניין לתת מס' טאבלטים להגרלה למשתתפי הוועידה תמורת חסות מכובדת ביותר באירוע מדובר באירוע רב משתתפים שווה שווה שווה חסות בעלות של כמעט 20 אלף ש"ח

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  20. בהתתחלה רציתי לקנו תלפטופ asus zenbook duo pro עם מעבד i9 32giga אבל קיבלתי חוות דעת שהוא לא יריץ לי משחקים כמו שצריך וזה סתם גימיק האם לדעתם זה נכון והאם יש לפטום שיותר טוב למשחקים ממנו מוכן להוציא עד 13K

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by yonislash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא צריך לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג,וכרגע התחלתי ללמוד תוכנה אז חשוב שיוכל להריץ תוכניות כבדות שאני אולי אתכנת בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod Advenced warfare,Bf4 ושאר המשחקים שבסגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיר…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  22. [h=1]טס לקנדה שבוע הבא. חייב להחליט בזמן הקרוב.. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט ו עיצוב גרפי (לא משהו מטורף כרגע) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות נראה לי.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 128 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטיס גרפי- אם באמת חשוב לעריכה גרפית די בסיסית.[/h]

23. Started by Newcomputer,

אהלן חברה, לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, אחרי ייעוץ ממושך במספר מקומות. עכשיו, כרטיס המסך שלי הוא msi 970 gtx oc, כלומר כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל. לוח האם שלי הוא h97 d3h, ומעבד i7 4790 (לא k). ידוע לי שלוח האם לא תומך בoc, והשאלה שלי אם זה יהווה בעיה עם כרטיס המסך שלי שמגיע עם אוברקלוק מהמפעל? או שאין קשר בין הדברים?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  24. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! מחפשת מחשב נייד עבור אמא שלי, ולכן חשוב לי שיהיה נוח לשימוש (מקלדת, מסך, חיבורים וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אם מאוד משתלם. כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי. בעיקר עבור אינטרנט, אופיס ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים