עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ac1240,

אני מעוניין במפרט למחשב HTPC לשים בסלון אני רוצה שיהיה לו אפשרות לחבר כבר HDMI ואפשרות לחבר כבל אופטי מכיוון שלרסיבר שלי אין חיבור של HDMI אני הולך להפעיל עליו סרטים ב FULL HD במידה ובמפרט יהיה מעבד של ATOM האם הוא ינגן את הסרטים של ה FULL HD חלק ובלי תקיעות אפילו אם זה סרט כבד? אין צורך באפשרות להפעיל משחקים אין צורך ב HD vהאם יש צורך בכרטיס מסך בשביל שהסרטים של יתקעו? צריך שיהיה לו שלט בשביל שלא נצטרך להשתמש במקלדת ועכבר בשביל לנגן את הסרטים אפשרות חריגה של 100-200 שקל מקסימום שאלה אחרונה:איך אני מעביר אחרי זה סרטים בין המחשבים(במידה ונפסול את הכרטיס רשת האלחוטי כי זה איטי)האם ישנה אפשרות לשלוב את ה HD ולחבר אותו פשוט בכבל USB למחשב הראשי שממנו אני מעביר את הסרטים? תוד…

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  2. מטרות המחשב? תכנות קצת משחקים, * גודל המסך? 14.1,15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 70 ג'יגה בייט, אם אפשר יחד עם SSD או אופציה להוסיף בעתיד כונן SSD אז מצויין * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תאכלס הכי משתלם בתקציב, אם יש משהו ב4K שיותר משתלם ממחשב יותר טוב אך ב5K אז אני יעדיף את ה4K שמעתי על …

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by muam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ע…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  4. הרמקולים של המחשב שלי לא עובדים הדגם זה lge5 של חברת LG זה אומר לי שאין כרטיס קול או שצריך להתקין את הדרייבר כרטיס קול יש אז אני צריך את הדרייבר של הרמקולים למחשב אני אשמח אם תוכלו לעזור:]

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  5. מעבד pantium D 830 3.0 לוח ASUS P5LD2 זיכרון שתי סטיקים של 512 במהירות 533 חברה גנרית מארז 6a19 שחור +ספק גנרי הארד דיסק 120 גיגה WD IDE הכל כשנה אצלי אני מעונין למכור את כל זה לדודה שלי בכמה כדאי? אם אפשר תגידו לי כמה כל חלק שווה תודה רב ה שמואל

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  6. קיבלתי את ההצעה הזו למחשב גרפיקה (דו מימדית בעיקר) ותכנות רציתי לדעת האם המחירים ריאליים ואם הרכיבים טובים ואמינים. תודה! 1 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,299.00 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 699.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 644.41 ש"ח 2 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 454.05 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8500 GT 512MB TDH - PCX - retail 568.34 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (Black) - SATA- RETAIL 206.46 ש"ח 1 Thermaltake SonicTower reV.2 (0db) fanless 4 in 1 heatpipe tech 204.62 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.98 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black + …

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  7. שלום לכולם, מצורף מפרט שבניתי למה שאתם רואים נא להוסיף עוד 600 ש"ח עוד גיגה זיכרון וספק שאשמח להמלצה באיזור ה 300 ש"ח. סה"כ יוצא לי 7000 ש"ח מקלדת ועכבר אין לי צורך כרגע. מטרת המחשב היא תכנות , משחקים. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by inigo montoya,

אחרי שעות של שיטוטים בלתי נלאים באינטרנט ובחנויות מחשבים צמצמתי את האפשרויות שלי ל-2: מחשב של msi עם אחריות לשנתיים ומעבד c2d של 2GHz ומפרט די סטנדרטי או מחשב של acer עם מעבד intel dual core ומפרט די דומה לראשון באותו מחיר עם אחריות ל-3 שנים. הבנתי שאת מחשבי ה msi מרכיבים למעשה בארץ והם באיכות ירודה ביחס ל acer שנחשבת לאחת החזקות בשוק. אז באופן כללי, השאלה שלי היא זו: אני סטודנט שמחפש מחשב לצרכי לימודים ומדי פעם לצפות בסרט או משהו בסגנון. אני לא גיימר או משהו בסגנון ואני בסה"כ צריך מחשב שאני אוכל גם להשתמש בו ושתהיה לו מהירות סבירה כשאני מפעיל תוכנה כמו emule לדוגמא. האם יש הבדל מהותי מבחינת המעבדים והאם יש הבדל גדול בין החברות? תודה.

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  9. היי לכולם, אני מעוניין לחדש את מערכת המחשב המיושנת שלי במשהו חדש יותר , השימושים שלי הם משחקי מחשב חדשים שיוצאים עכשיו ועם העדפה לשחק על הגדרות מקסימליות או כמה שיותר קרובות למקסימום התקציב הוא 4.5 אלף שח במזומן, אין לי צורך בשום ציוד היקפי הציוד שכן דרוש לי מבחינת חלקים הוא : 1)מעבד 2)לוח אם 3)זכרונות 4)מארז 5)כרטיס מסך 6)ספק כוח בהנחה של הספק שלי לא מספיק חזק, יש לי 550W Active PFC, 12cm Fan 24pin של חברת Chieftec המחשב יהיה מחובר למסך של 19 אינץ' כך שהרזולוציה המקסימלית שלי היא 1280*1024 אני איני מתכנן שום OC , שקט הוא לא קריטריון מבחינתי והעיצוב של המארז גם לא, אין לי צורך בהרכבת המחשב ובמערכת הפעלה תודה מראש לכל העונים והעוזרים

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  10. אני בונה מפרט לחבר למשחקים בנתיים הנה מה שבניתי ואני מחפש איך לחסוך... Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 v2 ברכישת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1183 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2878 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt, יחידות 1 ₪549 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2512 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 …

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by Nikor,

שלום חברים, אשמח לרעיונות עבור מחשב נייד. זקוק למסך 15 אינץ', מעוצב זה יתרון. בעיקר עבור גלישה ומיילים אבל פה ושם עבודות בפוטושופ. מעדיפים דל או אסוס אבל פתוחים להצעות אחרות. + שלוש שנות אחריות. חשבתי על ה Dell Inspiron 15R תודה מראש

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  12. היוש, מנסה לנצל חלון הזדמנויות של "חבר שנמצא בארה"ב", אשמח לדעת איזה מבין שני הניידים האלו מומלץ יותר. http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-black/5709800.p?skuId=5709800 http://www.bestbuy.com/site/hp-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-black/5606100.p?skuId=5606100 יש הבדל קל במחיר, הדל יותר יקר אבל אם הוא משמעותית עדיף אז אבחר בו. אם יש דגם שמומלץ באזור המחירים הזה (עד 400 דולר) אשמח לקבל המלצה. בנוסף, סתם ננעלתי על Bestbuy, אם יש חנות אחרת זולה/עדיפה ששווה להזמין דרכה, מה טוב תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  13. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שתמליצו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך -19-20 אינץ של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כרגע נראה לי 1600 על 900 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  14. שאלה חדשה בהודעה שלי למטה יותר לגביי הRAM שלום לכל מי שנכנס בלי הרבה זיבולי שכל - מפרט (מניו אגג, ואני אבקש מהם לשלוח את זה לבית של דודה שלי ששם אני אתגורר ואזמין עם הכרטיס שלה, לא צריך להיות בעיה נכון?) [עמוד השדרה של המפרט הוא סוקט 939 והמעבד הנ"ל.. את אלה בבקשה שלא לשנות. עוד משהו "חיוני" יהיה לדעת שיש לי מערכת רמקולים של 4.1 ולכן הכרטיס קול) overall 1555$ Proccesor-499$ AMD 64 3500+ http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-463&depa=0 MOBO ? RAM-118$ OCZ Enhanced Latency Series Dual Channel Gold 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-4000 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-933&depa=0 (i really wan…

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  15. לא כל המחשב הגיע, רק חצי מKSP השאר יגיע מהדובים :] אז בואו נתחיל: מעבד: AMD 2800+ Barton קירור למעבד: מה שהגיע מKSP, משהו של FOXCONN כמו שאתם רואים יש לו מדבקה טרמית. כדי להפטר ממנה ולשים משחה טרמים או שזה בסדר ואפשר להשאיר? לוח אם: ABIT NF7-S2 הבאנדל: תגידו, הS2 זה אותו דבר כמו הSL, כי הזמנתי את הSL וזה מה שקיבלתי (לא שאני מתלונן, נראה לוח טוב ) זיכרון: A-DATA 512MB DDR400 דיסק קשיח: Maxtor 120GB SATA 8MB בקשר לחיבור לחשמל, אני בספק אם לHEC יש יציאות חשמל של SATA וגם לא קיבלתי שום מתאם אבל מה כן, בצד ימין יש משהו שנראה כמו חיבור מולקס מוחבא, זה אומר שאני יכול להשתמש במולקס רגיל אם אני מוציא את הפלסטיק? עריכה: הצלחתי להוציא את הפלסטיק (היה קש…

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  16. שלום, הגיע הזמן למחשב חדש, וכמו תמיד אשמח לקבל מפרט. למחשב ישודך מעבד Intel 2500K SB שיש ברשותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2400 אם באמת יש קפיצת מדרגה 2. מה שימושי המחשב ?שימושים כללים וסרטי HD עריכות גרפיות קלות משחקי פלאש בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש המחשב יריץ לינוקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אשמח לקבל המלצה על רמקולים (עדיף 2.0 משיקולי מקום וסוג מוסיקה) בתקציב. אין צורך במקלדת או עכבר. מסך יירכש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד. למפרט ישודך מעבד 2500K Tray כך שיש צורך בגוף קירור.5. עד כמה חשוב …

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  17. שלום חברים, אני מעוניין להתחיל ללמוד עריכת וידאו, אשמח להמלצה למחשב נייח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 מתוך 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 10 הום 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

18. כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by gambit_elaad,

הצורך שלי בשרת הוא בעיקר לאינטגרציה ווירטואליזציה כך שאני צריך שהוא יהיה ממש חזק ועוד צורך חשוב מאד זה שהוא יפעיל לי משחקים עם גרפיקה מאד טובה ללא לאגים ועצירות,קיצר שכל משחק ירוץ חלק לא צריך ציוק הקפי ולא מסך לא מתכנן OC רעש כמובן עדיף שלא אבל לא כזה משנה תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  20. שלום רב! אני צריך לבנות מפרט (ללומד אדריכלות) למחשב שיריץ בקלות AutoCAD, אני לא מכיר כלל את התוכנה ולכן לא יודע על מה צריך לשים דגש. הבנתי שאמרו להם שצריך לפחות 2GB RAM (כאילו שמישהו מציע היום פחות) ומסך גרפי (שאין לי מושג מה זה אומר) אני מאמין שמחשב שמריץ אוטוקאד בקלות לא תהיה בעיה לשחק איתו קצת גם ב Photoshop ו Premiere. התקציב שרשום בכותרת כלל לא מדויק, זאת אומרת - אני מעונין במינימום הנדרש לעבודה נוחה, נעימה, וחלקה. אם המינימום עובר את ה 5, אסתדר. (חוץ מאוטוקאד המחשב ישמש גם לשימוש ביתי/בסיסי פשוט כמו אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אבל לא ברמה גבוהה שתצרוך דיסק קשיח ענק ומסך לסרטים) תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  21. שלום רב, אני מחפש לבתי מחפש משומש / מחודש עבור שימוש בתוכנת Virtual Robotics Toolkit מהבנתי דרישות המערכת הם : מעבד I5 זיכרון 8GB וכרטיס מסך האם כל מעבד I5 יעשה את העבודה ?, האם כל כרטיס מסך יעשה את העבודה? חשבתי על אופציה נוספת של מחשב עם מעבד AMD שכולל בתוכו מעבד גרפי האם זה יוכל לעבוד כמו שצריך? אודה לעזרתם איזה מחשב לרכוש העדיפות היה לא להשקיע יותר מ 1500 ש"ח אין לנו צורך בציוד היקפי רק במחשב עצמו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ₪ עדיפות לכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק א…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by Zoe,

תלאות רבות עברתי בחיפוש אחר נטבוק 10 אינצ ו -Express Card... מסך בעל רזולוציה גבוהה זה בונוס... חשבתי על HP Mini 2140 שאחד ממפרטיו כולל רזולוציה 1366x768, פניתי למספר חנויות אינטרנטיות שהומלצו בפורום, ומסתבר שלא רק שהדגם HD לא יגיע בקרוב, אלא שכנראה בכלל יהיה קשה מאד להשיג כאן אפילו את הדגם ה"רגיל" של המיני-2140... מישהו כנראה לא אוהב כאן את הנטבוקים העסקיים של HP ובקיצור, אחת ההצעות שקבלתי היתה אפשרות לייבא את הדגם החדש של ג'יגבייט, להלן קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=3037 יש לו מסך 10 אינצ', יש Express card... יש אפילו דגם עם רזולוציה גבוהה... מה דעתכם על מחשבי ג'יגבייט? ועל הדגם החדש? ל"עצלנים", להלן מפרט: …

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  23. שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא: phenom II 920 4 GB RAM 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב GPU התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא ,האם יש כרטיס מסך שיכול לעשות את העבודה במקום שילוש? אם כן איזה? אם לא,איזה שילוש בתקציב מינימלי ינגן בלוריי כמו שצריך?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by DontPanic,

יש לי Dell XPS 13 עם כרטיס מסך geforce 9400 המחשב מתחמם מאוד, בעיקר באזור השמאלי שמתחת למסך חשבתי לקנות משטח קירור שיקרר, בדגש על אזור זה חשבתי על המשטח הזה Arctic Cooling ARCTIC NC Black Laptop Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 המאווררים שלו מכוונים לאזור שמתחת למסך ככה שנראה לי שהוא יהיה הכי יעיל לא? וגם המחיר שלו נמוך.. מה אתם אומרים? יש פתרונות יותר יעילים? אולי כדאי לקנות משטח מלא? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by nirs1510,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE למטרת לימודים וגלישה באינטרנט בלבד לא מתכנן לשחק משחקים איתו או משהו בסגנון. חשבתי לקנות מחשב עם מעבד INTEL I3 CORE אני חושב שזה יעמוד בצרכים האלה חשבתי על מחשב Lenovo 300-22 All-in-One F0BX003EIV זה המפרט מה אתם חושבים ? מעבד Intel® Core i3-6100U Processor 3M Cache, 2.3 GHz זיכרון 4GB DDR4 2133MHz Sodimm (1 x 4096 MB) כונן קשיח 500GB (7200RPM) Sata תצוגה 21.5 Inch FHD (1920 x 1080), IPS מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 520 כונן אופטי Integrated DVD reader/writer DVD (Dual Layer) תקשורת אלחוטית…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים