עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by מוטי ב.,

שלום ,רציתי לשאול בבקשה מה זה ssd? ומה זה ddr? מה יותר טוב? ומה הכוונה שיש למחשב נפח זיכרון של 4gb? אודה לתשובה

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PINNACLE STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by House M.D.,

הי. יש לי שני מחשבים מדגם Dell nn5010,. הבעיה התחילה כאשר באחד המחשבים חדרו מים למסך וזה גרם לכתם מים דיי גדול. מכיוון שהכתם לא התייבש, פתחתי את המחשב ופירקתי את המסך לגמרי - עד שהגעתי לשכבות שנמצאות מאחורי ה lcd עצמו) מחזירי אור?( ושם היו המים, ניגבתי אותם. חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי, היה ריח שרוף לשניה אחת ואז נפסק, לצערי לא ייחסתי לו חשיבות. המחשב לא עלה. החלטתי שהבעיה במסך, אז החלטתי לנסות את המסך במחשב השני לבדוק אם המסך עובד. לצערי לא רק שהוא לא עבד, נראה שהוא גם שרף את הלוח במחשב השני כי עכשיו המחשב השני לא נדלק. המחשב הראשון עושה שבעה צפצופים, הפסקה ואז עוד שבעה צפצופים. הוא לא מצפצף מייד אלא 15 שניות מהפעלת המחשב. המחשב השני עושה שלושה צפצןפים, הפסקה ועוד שלושה.…

4. Started by אביחי23,

אני צריך מחשב ללימודים שיכול להכיל תוכנות עריכה שונות כמו סרטים ופוטושופ וכו' יש עדיפות לחברות כמו dell hp טווח מחירים - עד 3000 שקלים תודה רבה על העזרה.

5. שלום, אשמח להמלצות שלכם לגבי מפרט מחשב למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Wolfenstein New Order,Call of Duty Ghosts, Star Wars Old Republic, Need For Speed Rivals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by gggilad13,

הייתי היום בחנות מחשבים וקיבלתי את ההצעה הבאה: מעבד AMD 64 939 3000 לוח אם NFORCE 4 של ג'יגהבייט (הדגם הכי זול, הזה שעולה 700 בערך, שכחתי איך רואים לו :) זיכרון DDR 400 512X2 PQI או איזושהי חברה אחרת כרטיס מסך 6600GT של ג'גבייט גם VIVO וקרור פסיבי צורב DVD (לא סגרתי עדיין דגם ספציפי אבל כנראה זה הNEC או הLG) כונן פלופי דיסק קשיח WD 160GB SATA מארז אקספיידר של צ'נברו כל זה יצא 5600 ש"ח מה אתם אומרים? כדאי? המפרט עדיין לא כולל ספק כוח, הוא אמר שהוא יברר לי לגבי ספקים ויוסיף את זה למפרט ככה שהמחיר הזה עדיין לא כולל ספק! לגבי הכרטיס מסך אני לא סגור, ההבדל בין הVIVO לבין הרגיל הוא פחות מ150 ש"ח, אני לא בטוח שאני אשתמש בVIVO הרבה אבל זה דבר שיכול להיות דיי שימושי יו…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  7. מחפש מפרט למחשב שיהיה לי חזק אני עובד על גרפיקה ובניית אתריםל לא כולל מסך עכבר ומקלדת ורמקולים. חשוב שהמחשב יגיב מהר יעבוד חזק ושקטץ ראיתי את המרפטים בפורטל מפרטים הזה ורציתי אולי לראות עוד מחשבים אולי אפילו יותר זול ממה שיש שם לא הבנתי למה יש 2 האר דיסקים אחד 250 אחד 80 תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by miz,

בבאג מוכרים סידרה 7, זה חדש בארץ, קראתי ביקורות על סידרה 7 באמזון וכן באתר של סמסונג שחלק מהקונים מתלוננים על זה שהמחשב עלול להכאיב בשורש כף היד בזמן הקלדה ממושכת, יש למישהו מידע מפורט על הנושא הזה? אשמח לשמוע ממישהו שקנה מחשב מסידרה 7

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by Mantis,

שלום אנשים חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב היחסית חלש שלו (מעבד 3200+) בעל כרטיס המסך הסביר (X1950XT) המעבד פשוט יוצר לו צוואר בקבוק אז הוא רוצה להחליף אותו, בנוסף ללוח אם ולזיכרון עידכון וגם מארז+ספק סה"כ דרושים שלושה חמישה חלקים: - מעבד (מרובע ליבות אם אתם חושבים שספק 230W סביר יחזיק) - לוח אם תואם - זיכרון 4G - מארז+ספק (יותר משתלם לקנות ביחד או לחוד?) כל זה ב 2500 עד 3000 ש"ח. תודה

10. שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי במחשב חדש ומהיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי משחקי מחשב (גיימינג) , וצפייה בסרטים ו- HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - התקציב אמור לכלול גם מסך "24 איכותי -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  11. כמובן שהמחיר ללא משלוח+מכס יש לי אפשרות לרכוש את המחשב גם בארץ וגם בחו"ל - אז אשמח לשמוע על 2 האפשרויות: * מטרות המחשב? - אינטרנט, תוכנות אופיס, מולטימדיה. * גודל המסך? - 13.3 - 14 אינצ'. * משקל רצוי? - עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - משמש לנסיעות אז ארוך יותר - טוב יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI ו-VGA/DVI * בלוטות? - צריך * גודל מינימלי של ? - 500GB * צורב DVD? - נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  12. אני צריך מחשב נוסף(בזמן הקרוב אני יצתרך עוד כמה). לגיימינג כבד ברזולוציות גבוהות. והשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

צריך מפרט למשחקים ב10,000 בבקשה.. תודה

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  14. שלום לכם. אני משתמש במחשב ישן (בן 5 בערך) והגיע הזמן לשדרג ולהתחדש. אשמח לקבל עזרה. 1.מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וסרטים (בעיקר HD). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא מיועד לתוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: nba2k14,fifa14,GTA5,Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield וכיו"ב.…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. ב"ה היי אני חדש כאן! קניתי מחדש נייד קטן, lenovo ideapad u160, ויש לי איתו בעיה: כשאני מחבר אותו למסך הרגיל בבית, כלומר למסך של מחשב נייח, כל הטקסטים נראים מוזר , והכתב נהיה לא ברור וקשה לקריאה :'( אם זה לא מובן מה שכתבתי, אני ינסה להביא צילום מסך.. ניסיתי כבר להתקין דריוור למסך, לא עזר למישהו יש פתרון? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by ציפורים בניוטרל,

שנה טובה לכולם וחג שמח :] http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Processor&v1=Intel&a2=Brand&v2=HP+Pavilion&series_name=dv6t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/Intel/dv6t_series אני מתלבט אם שווה לקנות את המחשב נייד הזה. איך הוא בהשוואה למחיר שלו ? כנסו ל Specs יש את ה Upgrade Free זה מטורף.. אפילו HD4650 נותנים. כעיקרון זה המפרט: Intel® Core2 Duo Processor T6500 4GB DDR2 System Memory 250GB 5400RPM SATA Hard Drive 1GB ATI Radeon HD 4650 Graphics זה בגדול.. 650$ רציתי לדעת אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשבים יותר טובים.. אני על סף רכישה תודה לכ…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, חריגה עד 1000 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב הכי מהיר שיכול להיות בתקציב, שימוש משרדי, לפעמים כבד, ללא צורך בגרפיקה כולל תוכנות אדריכליות, נא לא להכניס כרטיס מסך אין צורך כרגע 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, רצ…

18. Started by tavor21,

אני רוצה לבנות HTPC אבל אני לא יודע איזה חלקים לשים, חשבתי על מעבד AMD או P3 , וגם על לוח אם שרוב החלקים יהיו אוןבורד (רשת,קול,וידאו....) וגם שלוח האם יתמוך בSPDIF. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by דודי76,

שלום לכולם! רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הנייד הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7120&perur=2&t=1&c=339 על פנייו הנתונים שלו ממש מרשימים אין לי ניסיון עם החברה טושיבה אשמח לקבל תגובות וחוות דעת רצוי מקצועיות... בברכה דודי

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by gbo1381,

שלום רב, אני יודע שיוצאים בקרוב דגמים חדשים של כרטיסי מסך אך אני במצב בעייתי - אני צריך לקנות מחשב בהקדם (המחשב שלי על כרעי תרנגולת ואני חייב אותו לעבודה כאשר אנו לקראת סגר ואיני יודע אם תהיה לי הזדמנות לרכוש במקרה והוא ישבוק בדיוק בסגר... ) בקיצור, ברשותי כרטיס מסך GTX1070. חשבתי לרכוש מחשב ללא כרטיס מסך ולהשלים את הכרטיס מסך אחר כך. מה דעתכם על המפרט הבא? האם אוכל לפתוח את המחשב לבד (עינייני אחריות) ולהתקין את ה-1070 שלי בינתיים? אגב, בהרכבת מחשב זה ראיתי שיש מסך במתנה? יכול להיות?? שמתי את זה בחישוב שם אבל אני לא מבין אשמח להסבר... מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]…

21. Started by over23,

אהלן, בזמנו ,לפני כמה שבועות הצעתם לי מחשב של ACER -Aspire 5672WLMi ונתנם לי לינק של - YARDENPC. בנתיים הסתכלתי בפורומים ונכסנתי לעוד אתר SKYPC ובו מראים את אותו מפרט רק עם נתונים אחרים... לדוגמא ב"ירדן פי סי " הכרטיס מסך הוא X1600 ובSKYPC הוא X1400 . הדבר גרם לי לחשוב פעמיים ונכנסתי לאתר הבית של ACER ובאמת הכרטיס הוא X1400. יכול להיות שבירדן פי סי יש טעות או שמה הם שינו את המפרט ואו לא אמינים? זה נראה אחלה מחשב אבל חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה לפחות X1600

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  22. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? Chaintech Price Units Total SK8T800 (S-754) 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total SONY 52 x 32 x 52 (kit) 180 1 180 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung 552A x16 Dual x2 480 1 480 מארזים? Price Units Total 2209 ATX MIDI PFC, usb 160 1 160 מקלדות? Price Units Total 2/3 …

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by sergey_k,

המחשב חייב להיות אינטל אבל לא סלרון המחשב הוא ליום יום מישחקים לא כבדים וגלישה רצוי ג'גה זיכרון תודה לעוזרים ללא ציוד הקפי וצריך שיהיה צורב DVD

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by justmightbe,

1. תקציב המקסימאלי - 10,000 א) לנסות ולחסוך בבקשה ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מיועד לגיימינג בעיקר, וקצת עריכת תמונות חובבנית א) Photoshop, Sony Vegas וכו' ב) מיועד לגיימינג: Battlefield 4, Dragon Age Inquistion, קיצר פרוסטבייט, בשאיפה להריץ על high/ultra - אני צריכה לקנות מסך אז כל הרזולוציות רלוונטיות, אני אתאים למפרט - מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, לא קריטי אבל. (מקלדת עכבר מסך רמקולים אוזניות לגיימינג) 4. אין רכיב שאין צורך לכלול במפרט. הכל ייתקבל בברכה. 5. רמת חשיבות שקט - 5 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות 8. אזור מגורים שפלה, הכל חוץ מIvory ייתקבל 9. מתוכננת קניית המחשב במהלך החודש הקרוב 10. אין יש ב…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  25. Started by skywalker13,

שלום. לפי מה שאני יודע הרבה מאוד זמן אנשים השתמשו באינטל, ואז נכנס לתמונה amd. קראתי הרבה דברים על שני המעבדים חלק אומרים שאינטל יותר טוב וחלק ש-amd יותר טוב עד שבילבלו אותי לגמרי. הייתי רוצה לקבל קצת מידע יודע מעמיק על ההבדל ומה יותר נחשב יותר טוב. מה ההיתרונות והחסרונות של שני המעבדים? מה אתם מציעים לי לקנות? אמרו לי שamd טוב למשחקים וככה לא ממש, אז אני לא משחק כל כך הרבה רק פה ושם שיוצא משהו ממש יפה אבל בכל זאת אני מבולבל. תודה מראש לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים