עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים שלי מכיוון שהנוכחי שלי איתי כבר זמן רב, ואין ספק - הגיע הזמן לתרום אותו. המחשב סה"כ לשימוש כללי אך יש נקודות ספצפיות שחובה לציין. 1. אני מתעסק באבטחת מידע באופן כמעט יום-יומי. זאת אומרת הרצה של מספר מכונות וירטואליות, תוכנות סריקה וניטור שונות,כמו כן תיכנות ועבודה בסביבות Visual Studio וכד'. 2. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (לא צריך להיסחף, איני גיימר משוגע לדבר - אך בהחלט משחק) כמו כן משתמש באופן תדיר יחסית בפוטושופ. המפרט שהרכבתי, ועליו ארצה חוות דעת (מובן לי שהידע שלכם גדול בהרבה משלי, ועל כן אני זקוק לעזרתכם): מעבד: Intel 2500 Quad Core i5 box מחיר: 845 ש"ח. CoolMaster Hyper TX3 מחיר: 103 ש"ח G…

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by nivoss,

אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד, לא מפלצת, שיריץ על הגדרות בינוניות ומטה משחקים עדכניים. * גודל המסך - 15 או 17 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תחזיק 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חשוב * בלוטות אם אפשרי בתקציב אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בעדיפות גבוהה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בארץ חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא LENOVO בגדול אני יכול לחרוג במ…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by lukilook,

שלום לכולכםאני חדש פה.באתי לפה כי אני מעוניין לקנות מקרוב מחשב חדיש ומחודש...הייעצתי עם כמה וחברים ואמרו לי שהמקום הכי טוב ללכת אליו ולשאול הוא פה.אז אם אתם יכולים לבנות לי מפרט טוב תודה....אז ככה, התקציב הוא 5500 שקלים אבל כמובן שאפשר לעלות אם באמת יהיה צריך.המחשב הוא בעיקר בשביל להריץ משחקים כבדים בעלי גראפיקה כבדה וכו'.יש לי שתי העדפות,1.nvidia אני מקווה שתעזרו לי^^ תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by באתי ללמוד,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודות תלת מימד. הדגמים הרלוונטיים הם lenovo w530, dell precision 4700. הרכישה תהיה בארהב ואני ממש לא לחוץ לגביי המועד. האם כרגע יש יתרון כלשהו ברכישה? לפני סוף שנה? מתי אמורים לצאת הדגמים הבאים? תודה!

5. מעונין בנייד למחשקים כבדים עד כ 18k (יש אפשרות חריגה). רצוי מה ארץ בשבלי אחריות

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  6. שלום חברים, פעם, לפני הרבה שנים, הייתי ממש מעודכן בעולם המחשבים. אבל איפשהו בין הצבא ללימודים לילדים איבדתי את הפוקוס. עד להיום יש לי נייד של דל (vostro) אבל לאחרונה הוא מתחיל לקרטע, מאוד איטי, יש לו גם ככה 120 ג'יגה ולא מצליח לספק את התמורה. מה שאני עושה עם המחשב (מעבר ללשרוף את הזמן באינטרנט) זה להזרים את הסרטים לsidewinder בסלון באופן חוטי. 1080 זה לא סוחב, בעיקר כשיש תוכנות שרצות במקביל על המחשב וגם ל720 הוא עושה טובה והרבה פעמים אני נאלץ לסגור כמעט כל תוכנה שרצה ברקע. בהתחלה חשבתי לקנות מחשב סלוני, אך לא מתאים לי כל פעם שאני רוצה ynet להדליק את הטלוויזיה, במיוחד שיש אייפד, לכן התצורה שבא אני מזרים תכנים לטלוויזיה דרך סטרימר ניראת לי סבירה. כיוון שממש אין לי זמן למשח…

7. Started by David :o,

I7-4770 3.8GHZ 16gb ram 8X2 segate 1T gtx 770 2gb B85M-D3H נקנה ב5200 לפני 2 שנים לדעתי מגיע ל3.5 יום , מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by jermi123,

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by eli_xXx,

שלום לכולם! יש לי לפטופ של LG דגם LE50 5LSE. קניתי אותו לפני שנתיים וחצי, הכל היה טוב ויפה אבל בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל להיות רותח ממש רותח שאפשר להכין עליו ביצה!. אני לא צוחק.. במחשב יש 3 אפשרויות של המאוורר normal,silents וcool כמובן שאצלי זה בcool. בקיצור החלטתי לבדוק טמפ' של המחשב דרך התוכנה Everest והיה רשום 40 מעלות. אבל הקטע הוא שהחלטתי לעבור סתם לאפשרות אחרת במאוור ותוך שנייה היה רשום 60 מעלות כך היה רשום באפשרות norma ו-silents ואיך שהחזרתי לcool היה רשום 40 ככה שזה לא נותן את הטמפרטורה תאכלס. חשבתי אולי זה רק בתוכנה הזו אבל השתמשתי בspeed fan וגם שם היה רשום אותו דבר. אז איך אני יכול לדעת מה הטמפ' של המחשב? (ד"א בביוס לא רשום באף מקום את הטמפ') ואיך אפשר…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  10. אני צריך מחשב נייד, במחיר של עד 4000 שח שמסוגל להריץ בצורה סבירה את התוכנה SolidWorks, שהיא תוכנה לסירטוט תלת מימדי של מכונות, אז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קנייה טובה. תודה.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by Gritzman,

ביצעתי עדכון לביוס מהתוכנה שמספקת סמסונג העדכון בוצע נכתב שהצליח ואז המחשב הופעל מחדש אוטומטית, אך עכשיו מהבהב המסך ולא ניתן לעשות כלום חוץ מלהיכנס למסך של הביוס בלחיצה על F2. הנייד הוא Samsung NP-E3520. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  12. אני חשבתי על המפרט הבא מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  13. אני צריך זכרון 2 ג'גיה שתואם למה שיש לי כבר (הועתק מeverest) Module Size 2 GB (2 ranks, 8 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-800 (400 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh וכרטיס מסך בשווי 400-500 ש"ח אשר יכול לתמוך במשחקים בינוניים-כבדים

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  14. שלום אני מחפש מפרט מחשב למחשב שעיקרו עבודה משרדית וצפיה בסרטים. אין צורך בציוד הקפי, יש לי מסך מקלדת עכבר ורמקולים. אני צריך מחשב שיהיה חזק מספיק להחזיק זמן ממושך, לעבודה משרדית וכן שיהיה חזק מספיק לצפיה בסרטי HD. אודה לכם על כל עזרה אפשרית, בנוסף גם על איפה מומלץ לקנות את המפרט שיוצא (אני גר באזור השרון). תודה יוסי

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה מהבית, תכני HD, משחקים, עריכה ברמה בינונית, גרפיקה בקטנה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - רוצה שיריץ כל מה שקיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין צורך בצורב\CD 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא מתמצא 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by bouscher,

אמממ שלום לכם :-) אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסכום של כ-6K. בנוגע לדרישות מיוחדות: 1. לא צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך, אבל אם נשאר תקציב, אז אולי רמקולים טובים, אבל לא צריך יותר...) 2. לא צריך כונן/צורב...יש לי את שלי. 3. אני לא חושב שאני אעשה OC למערכת שלי בעתיד, אז אין צורך במחשב שטוב ל-OC. *עריכה*-->המחשב מיועד כמובן למשחקים רציניים ולתכנות (ז"א שאני כנראה אשתמש גם בלינוקס עליו). אמממ תודה מראש :-)

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  17. אני זקוק למפרט מחשב לצורך אינטרנט בתקציב עד 1000 ש''ח חריגה: 100-200 ש''ח חשוב לי שWIN7 אולטימייט יעבוד בצורה טובה!!!!! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש''ח לא יותר.... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא יש הכל... 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך את כל הרכיבים.... 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואי…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  18. התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by summer69,

שלום לכולם! ברשותי מחשב של לנובו מדגם T61, ובגדול אני מעוניין לשדרג את הזכרון. ידוע לי שיש SODIMM's של 2GB בשוק, אבל אני מתעניין אם עדיין נשאר ואם מישהו יודע מאין אפשר לקנות (חוץ מeBay) סטיקים של 4GB בשביל להרכיב קונפיגורציה של 2X4GB. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  20. היי, אני מחפש לקנות נייד עבור עבודה בתוכנת עריכה DILIX. המחשבים שמיועדים לשוק הפחות רציני (כמו התקציב) יספיקו בשביל עבודה שוטפת ונוחה עם התוכנה ? * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנת עריכה DILIX * גודל המסך? כל מסך 14'' ומעלה * משקל רצוי? אין דרישה ספציפית, אם צריך להיות כבד - שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה מיוחדת לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות? - לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200G * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  21. כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר בעולם עושה את העבודה ומציע יכולות שקרובות מאוד לאלו של התאום הנייח שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/מבחני-ביצועים-ראשונים-ל-mobile-gtx-980-מעידים-על-ע/

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by Rammler1983,

היי, יש לי את הT42 שפרמטתי והתקנתי עליו אובונטו. העניין הוא שלא רציתי תמיד להכניס את הsupervisor password אז נכנסתי לביוס , שמתי את הסיסמא שהייתה לי ואז נתבקשתי להכניס סיסמא חדשה אז פשוט לחצתי על Enter פעמיים והופיע לי שה supervisor password מבוטל אבל עכשיו כשאני מפעיל את המחשב, הוא מבקש ממני את סיסמא. הסיסמא הישנה לא עובדת ולחיצה על enter גם לא מה עליי לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  23. שלום רב חברים יקרים, מה אתם אומרים על המפרט הבא (ראו בתמונה) של ה- HTPC שהרכבתי השימושים העיקריים יהיו: - צפייה בסרטי 1080 ללא פענוח חומרה , מעוניין שהמחשב לא יזיע בכלל -האזנה למוזיקה - גלישה באינטרנט וכמובן שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר קראתי המלצות על המארז שבחברתי מה אתם אומרים עליו הוא איכותי ושקט? יש לו מאוררים שקטים יחסית? תודה איציק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.