ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש מפרט למחשב עד 2500 שקל בלי מסך,למטרת משחקים ושימוש רגיל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לצרכי משחקים ותוכנות בסיסיות. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024, יתכן בהמשך מסך 22' wide screen. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למש…
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שולחני חדש, אחרי שהלפטופ שלי כבר מתקשה לסחוב. השימוש העיקרי הוא מחשב לצרכי עבודה מהבית (שיהיה שקט יחסית). אני מפתח תוכנה ו-UI אפליקטיבי, ואוהב לעבוד עם הרבה חלונות פתוחים ברקע (בזמן ממוצע פתוחות אצלי במקביל הרבה תוכנות די כבדות, החל מכמה חלונות Visual Studio , עד Blend, פוטושופ, ופיירפוקס עם 150 טאבים פתוחים לפעמים.) המחשב הזה צריך להיות המחשב העיקרי לצרכי העבודה, הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ את כל הנ"ל בלי להזיע, שלא אצטרך לבזבז הרבה זמן אחרי כל פעולת קומפילציה, פתיחת חלון וטעינת פרוייקט וכד'. בנוסף, אשמח אם המחשב יהיה סביר לצורך הרצת משחקים לעיתים רחוקות, שיהיה עם יציאת HDMI, ושיהיה יחסית שקט. אם התקציב שלי נמוך מידי יחסית לציפיות, והשקעה נו…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1.ניתן לנצל את כל התקציב לא חייב לחסוך. 2.השימושים למחשב עם תכני HD משחקים כבדים כמו METRO 2033 ולתוכנות מאיה ואפטר אפקט (רינדורים) הרזולוציה המקסמלית של המסך שלי היא 1600X1200 מסך 20'' (אולי אני ירכוש מסך בהמשך) אני מתכוון לשחק בהגדרות הכי גבוהות למשחקים. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.צורב למחשב אני לא צריך. 5.חוץ מצורב אני צריך הכל. 6. 1לא קריטי הרעש. 7.אני לא מבין באוברקלוק אשמח לקבל הסבר. 8.אין צורב במערכת הפעלה. 9.IQPC 10.חיבור מיני HD בכרטיס מסך וחיבור אופטיקל בלוח אם. 11.לא, אני לא מתכוון לשדרג בהמשך. 12.לא חושב לשמור על אופק שדרוג למעבד או לזיכרון. חיכתי לכרטיס מסך החדש NVIDIA GTX 480 הרבה זמן ואני סגור עליו אז את תחליפו לי אותו במפרט... ולגבי הספק שמעתי שבשביל הכרטי…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך המלצה למחשב נייד * תקציב : 3500 ש"ח * מטרות המחשב? משחקים כמו CS 1.6 , Source שיעבדו טוב , אינטרנט הורדות שיהיה מהיר.. לצבא * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין תודה ומחכה לתשובה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים, הכנתי לי מפרט בשביל עבודה עם מכונות וירטואליות (לצורך לימודים/בדיקות בבית) אני מצפה לעבוד עם 7-8 מכונות וירטואליות שיהיה חזק ולא תיהיה בעיה עם עומס דעתכם אם יש לכם הצעות שונות אשמח לדעת לגבי כמות של 4 סטיקים של זכרון אני התבלבלתי זה אמור להיות 3
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתקרב יום ההולדת שלו ובידיוק נשרף לו המחשב אז חשבתי ככה למתנה ליקנות לו מחשב ללא ציוד הקפי התקציב הוא בערך 2000 עדיף לא לחרוג אבל אם צריך אז אפשר יתחבר למסך 1440*900 השקט לא ממש חשוב OC אולי אבל לא משהו רציני ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה מעדיף מ SKYPC קניתי אצלהם מחשב לאחותי ומסך DELL והם כבר הרבה זמן בשוק חבל שאת שלי לקחתי ב FOX
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תפריט לתחנת עבודה רצינית וחזקה שיהיה בה מקום ל-6 הרדיסקים רצוי מארז מאוורר טוב ושקט וישהיה בו מספיק מקום לוח אם עם חריץ PCI-X ושני חריצי PCI E X16 זיכרון...עד כמה שיכנס בתקציב לא כולל הרדיסקים וכרטיס מסך ומסך/ציוד הקפי תודה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב שיהיה לי בחדר למטרת סרטים גלישה באינטרנט וגם משחקים (משחקים טובים רק על ביצועים נמוכים) זה המפרט שלי המחיר הכללי יוצא לי 1480 (לא כולל כרטיס טלוויזיה שכרגע אין לי תקציב אליו) יש לי תקציב של 1500 (אפשר לחרוג גג ל1600) מעבד: E5400 - 295 לוח אם: gigabyte G41M-ES2L s775 C2D - 240 זכרון: KINGSTONE 1 GB 800Mhz - 130 כ' מסך: Gigabyte HD 5450 512MB GDDR3 DX11 - 290 ד' קשיח: W.D 500GB IntelliPower,32MB CAVIAR GREEN -250מארז:Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W (מארז=280 שקל) סך הכל: 1485 (המחיר מתוך KSP) את חלק מהדברים אני מחליף עם חלקים מהמחשב של הבית אז יהיה לי 2 GB זכרון ולוח אם p45 neo (במידה והוא טוב יותר מזה שבמפרט) וגם צורב טוב שקניתי לפני כמה חו…
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מפרט מבוסס אינטל K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 14-04-2010 מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ס…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות נייד Mini חדש. לצורך לימודים והעברת זמן בעבודה (כן אני מוכר בילוו) * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס (מעבד N450). * גודל המסך? Mini זה 10 נראה לי. * משקל רצוי? Mini * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמור להיות מעל שעתיים כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיפות. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. * צורב DVD? עדיפות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם תמליצו. עוד דבר, ראיתי את המחשב הזה בzap ולפי פופולריות הוא הכי גבוהה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8493
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי היום מחשב נייד חדש http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9899 אשמח לדעת מה דעתכם עליו אני אישית לא אוהב את המחשבים של HP (אחרי חוויה קשה עם המחשב הקודם) ולכן חיפשתי משהו קצת אחר. אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אין צורך במסך או במערכת הפעלה. עדיף שירוץ כמה שיותר מהר עם פוטושופ. ישוחקו עליו משחקים יחסית לא כבדים. המסך שיחובר למחשב הוא 22". ללא OC, אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים בייתיים ( אינטרנט , OFFICE ) + הרצת סרטי HD ( חיבור למסך FULL HD ) עד 4000 ש"ח ראיתי את המחשב הנ"ל (DELL VOSTRO 3500 i3) שנראה מתאים מה דעתכם http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-350m.htm
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות למחשב נייד שמיועד לשימוש של בחורה. תקציב של בערך 2300 ש"ח. השימוש הינו הבסיסי בלבד, כלומר Office, אינטרנט (אלחוט), סרטים ושמיעת מוזיקה. אחריות אם ניתן אז שלוש שנים, אך אני מאמין שאחריות בטח תוסיף לעלות. עיצוב עדיף "נשי" כלומר לא בסגנון של thinkpad וצבע לבן, אדום, שחור לא משנה. אשמח לקלב כמה המלצות, אפשרויות ומשם אמשיך לבדוק בעצמי [br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 09:12:09 שכחתי לציין גודל מסך,בין 13-15
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד/נייטבוק ואין לי מפרט או משהו אז כתבתי דברים שאני מעדיף שהיו בו את מה שלא כתבתי זה לא חשוב לי האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, אבל שיהיה זול ואמין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ הקודש בלבד תקציב: 2000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עד 500 גג יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר אבל גם שנה זה בסדר כונן אופיטי: יהיה טוב שיהיה חברת המחשב הניד המועדפת: אתם המומחים אין לי העדפה מערכת הפעלה רצויה: xp או ווינדוס 7 כונן קשיח מועדף: 250 gb + משקל הנייד המועדף: שלא יהיה כבד יותר מידי גודל הצג:לא כל כך משנה 10 + צבע המחשב הרצוי: הכל חוץ מאדום אפשרויות נוספות במחשב: חזק מבחינת מכות (לא שאני…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם עריכת וידיאו תלת מימד וגרפיקה כבדה, כשרצוי מאוד שהוא יהיה בעל כרטיס מסך חזק ומעבד i7 ו ונורא רציתי לדעת אם קיימים מחשבים נייחים קומפקטים שלא תופסים הרבה מקום (יש לי מצוקת מקום קלה) ועדיין יכולים להיות סוסי עבודה. (אני מתאר לעצמי שהם גם בטח יהיו שייכים לסוג שדי קשה להרכיב בעצמך ובאים עם מפרטים מוכנים פחות או יותר?) התקציב שלי הוא בסביבות ה 6000 וניתן לחרוג מעט. (וכן אני מודע לעובדה שקומקפטיות נמצאת בעיקר בניידים, אבל הנקודה היא שבתקציב הנתון אני אוכל למצוא נייח חזק יותר מאשר נייד).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של אחי הקטן מת, והלפטופ בן ה5 שהוא משתמש בו קצת חורק לו ( p-m 1.8 ) שימוש עיקרי: עריכת מוזיקה, אולי קצת משחקים. חומרה קיימת: יש התקן חיצוני שמאפשר חיבור גיטרה ל usb, עכבר, מקלדת, מסך 19" ברזולוציה של 1280 על 800, ורמקולים 2.1 יחסית בסדר (vs משהו של אלטק לנסינג) יש גם צורב sata יחסית ישן. שקט חשוב (נגיד, 8 ). אין צורך במערכת הפעלה. לא ידוע אופי התשלום. לא ידוע אם מתוכנן oc. (אפשר להניח שלא). כנראה שאין צורך בכרטיס קול ייעודי. תקציב - באיזור ה 2000 שקל, אפשר לחרוג מקסימום ב 300 שקל, עדיף לחסוך. אוקיי, יש תוספת: "תציין שהשימוש לנואנדו ופרו טולס,עם שימוש בvstים שונים למיניהם לצורך הקלטות ,ולא רק עריכה,ואין לי כרטיס קול (מכרתי אותו)ואני רוצה להזמין מאיביי presonus firepo…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), כמה שיותר כבדים במחיר הזה, צפיה בסרטים. * גודל המסך? נטבוק סטנדרטי. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 8-10 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר גדול. * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצלמת אינטרנט ו-WIFI טוב. אני מחפש נטבוק שיעובד טוב עם אינטרנט ושלא יתקע, כמה שיותר חזק במחיר הזה. ראיתי את הנטבוקים עם ה-ION של NVIDIA אבל לא מצאתי אחד במחיר הזה, אם אתם יודעים על אחד בבקשה תכתבו לי פה! גם אם יש חריגה קלה כי הבנתי שזה שווה את זה. תודה …
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם, אני פותח שוב אחרי שפתחתי הודעה לפני שבוע וחצי ולא קיבלתי תשובה את המחשב אני מתכנן לקנות באנגליה ולהביא לארץ ולכן צריך אחריות בין לאומית, מה גם שיהיה נחמד אם תיהיה לו תאורה אחורית למקלדת ושיראה נחמד ולא סתמי (בכל זאת אני מעצב אז יש לי רגישות לאיך שדברים ניראים) *יש מקום למתוח את התקציב לפי הצורך * מטרות המחשב? עריכה גראפית די כבדה מצד אחד ולימודים מצד שני * גודל המסך? נכון ש13" לא כזה מוצלח לגראפיקה אבל יש אילוצים, חשוב מסך איכותי אבל! * משקל רצוי? לא באמת אכפת לי, אני מניח שכל 13" יהיה בעל משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אמ....ממוצע ככה, אזור ה5 שעות נגיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) איזה יציאות מיוחדות צריך? DVI או VGA אני צריך, US…
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב חזק ומתקדם לעבודה עם avid media composer 4 בתחום של עד כ-5000 ש"ח. עקב מצבי הכספי הירוד כרגע אשמח להמלצה על מקום אמין בו אוכל לקנות מחשב שכזה ומאפשר חלוקה להרבה תשלומים. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם זהו מפרט למחשב לעריכת וידאו (HD) המחיר שלו הוא 5700 ש"ח רציתי לשמוע את חוות דעתכם! על המפרט הזה תודה Intel Core i7-930 2.80 ~ 3.06 GHz x4 Quad Core 8MB Cache בתוספת 1695 ש"ח i7 960 שדרוג לדגם קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel (Fail Safe - Tested) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI ממשק אודיו (כרטיס קול) 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויקטים) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייד לסטודנטית לעיצוב גרפי. *מטרות המחשב: עריכה גרפית (סטודנטית לעיצוב גרפי). תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ואינדיזיין. גודל המסך? 15 חשוב שיהיה איכותי ויתאים לגרפיקה * משקל רצוי? כמה שיותר קל (במידת האפשר-לא על חשבון האיכות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אייבורי!! מחיר 4-5, (לחרוג רק אם הכרחי) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני מכיר מישהו שחוזר מתאילנד בקרוב ורציתי לדעת אם מישהו מכיר פרטים אם אפשרי וכדאי לקנות שם את האסוס 1201N מבחינת מחיר (יש הבדל מהארץ?) אחריות (האם יש בינלאומית?) זיופים (איפה יש מקום אמין עם מחיר טוב?) סתם חשבתי לבדוק את האופציה לא יודע אם זה בכלל כדאי אשמח לכל פרט שתוכלו לתת
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-