עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by psyco,

שלום לכולם, אחותי מתכננת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500ש"ח. הדרישות הן: 1. דק. 2. עד 1.8 קילו. 3. אין צורך בצורב\כונן אופטי. 4. זמן סוללה ארוך ככל הניתן, 3 שעות זה המינימום. 5. מסך 13.3" (אפשר גם 12.1"). 6. אחריות 3 שנים. 7. עדיפות למסך מט אך לא חובה. שימושים: אין משהו מיוחד, אינטרנט ואופיס. אולי מידי פעם חיבור לLCD. בגדול מחיפושים מצאתי את הדגמים הבאים: לנובו U350 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2025 דל LATITUDE 13 http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=821 http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=1DELLLAT13&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he דל V13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2947 אני זוכר שלפני מספר חודשים …

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  2. שלום, אני מעונין במפרט למחשב העונה לדרישות הבאות: 1. תקציב: 7,000 ¤ (לא מזומן) 2. מטרות עיקריות: משחקי מחשב כבדים (בהגדרות הכי גבוהות), סרטים והורדות 3. אין צורך בציוד הקפי, יש לי מסך "24 ברזולוציה 1920x1080 (LG w2442pa) 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. קירור: חשוב שיהיה שקט אבל לא בכל מחיר 6. עיצוב: לחלוטין לא משנה 7. הרכבה: צריך שהמחשב יגיע מורכב 8. אין כוונה לבצע OC, לא כעת ולא בעתיד. 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש לי Win XP 32bit. 10. רצוי מחנות הנמצאת באזור המרכז (אור יהודה, פ"ת, ר"ג, ת"א, ראשל"צ וכו') רצוי מאוד שהמחשב יוכל לשמש אותי לפחות 3 שנים לפני צורך בשדרוג. משחקים לדוגמא: Drakensang, Fable 2, WoW, NFS undercover, Bioshock צריך שיריץ משחקים שייצאו לפחות בשנה הקרובה …

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  3. אני מודע לזה שבשביל מחשב לעבודות גרפיקה 3D צריך להשקיע לא מעט, אני מחפש משהו שיתן לי מענה טוב התחלתי שאני אוכל לעבוד איתו ועם הזמן לשדרג חלקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000 ש"ח, אפשר לחרוג במעט אם זה ממש הכרחי לכרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית ועבודות גרפיקה 3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - כנראה שלא אלא אם זה יהיה הכרחי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  4. Started by tomermu,

לאחר שאלות רבות בפורום נסגרתי עליו סופסוף. היתה התלבטות בינו לבין HP DM3 1110 אבל בסוף הוחלט. לכל מי שיש שאלות-לאחר שאנסה אותו בשבת- אשמח לענות. ותודה לכל מי שעזר.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by amisu,

המחשב מיועד למשחקים כבדים, סרטים וקצת פוטושופ. שמעתי שצפויה הורדת מחירים למעבדי אינטל.. כך שנראה לי שבכל זאת אחכה טיפה מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 מחיר: ₪720 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 מחיר: ₪791 כרטיס מסך: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1234 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מחיר: ₪115 מארז: LANCOOL PC-K60WB w/o PSU מחיר: ₪476 ספק כוח: ENERMAX MODU87+ 600W : EMG600AWT מחיר: ₪766 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי מחיר: ₪347 מחיר סופי: ₪5476 בקשר לכרטיס מסך.. בטח יוציאו עוד חברות את ה460.. אולי עם קירורים שווים יותר. ככל הנראה הוא יחובר לdell…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  6. שלום, הייתי רוצה לבנות מפרט למחשב נייח אשר ישמש לעבודה מזדמנת באוטוקאד וסקאטצ'אפ וגם למשחקים. רצוי עד רמות המחיר של 4,000 ש"ח אפשרי לעלות עוד קצת אם מצדיק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אוטוקאד, סקאטצ'אפ משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג אבל לא כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי ה…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

בלפטופ שלי, hp 5269, אשר עם מסך 15.4 וכרטיס גרפי 7400 GO יש סוללת 6 תאים. האם על מסך בבהירות מקסימלית, ובכרטיס מסך על עומס כנראה מלא, שעה אחת זה לא מעט מדי? או שזה תקין?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  8. 1. תקציב : 4500-5000 שקל 2. שימושים : משחקים כבדים ומשחקי רשת. 3. ציוד היקפי : אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. יש לי מסך 17 אינצ' ואני לא מתכוון לקנות חדש 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. KSP 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? כרטיס רשת מובנה 11. האם מ…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  9. אהלן לאחר עדכון BIOS למחשב הנ"ל מערכת ההפעלה לא עובדת יותר. מתקבל מסך של שבו יש אפשרות להריץ בדיקה ולנסיון תיקון או להעלות את מערכת ההפעלה באופן רגיל באופן רגיל - המחשב מבצע ריסט ניסיון תיקון - רץ 20 דקות לא מבצע כלום ועושה ריסט, אין שינוי. יש גישה בעזרת F8 לתפריט המשני של windows אבל גם כאן, כל ניסיון להעלות את המחשב בכל מוד מוביל לריסט. המחשב פעל תקין לפני עדכון הביוס. יש דרך כלשהיא לשחזר את הביוס המקורי? או תוכנה שתבצע את זה דרך USB וקובץ ביוס קודם יותר שזמין מהאתר של ASUS ? תודה עמית

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by doris,

היי היי, עלמה במצוקה. כאן סטודנטית שנה א' לקולנוע עם הבנה בסיסית מינוס במחשבים, הלפ. התקציב הוא עד סביבות ה 4,500 מטרות המחשב? עריכה, כנראה על תוכנת Avid, מעבר לזה המחשב משמש אותי לאינטרנט, לראות סרטים, ותוכנות מישרדיות בסיסיות גודל המסך? 15.6 ומעלה לא באמת יודעת מה ההבדל בין מבריק למט בפועל אבל אם אין הבדל תקציבי אז מט נשמע לי יותר הגיוני רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה כמובן דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא נראה לי משקל רצוי? פחות קריטי, הוא לא יזוז כל כך הרבה (לא לוקחת אותו איתי ללימודים), הייתה התלבטות גדולה (ועדיין) לבחירה בין נייד לנייח אבל אני ממש לא מצליחה להגיע למפרט דומה בנייח שכולל בתקציב שלי גם מסך (אם יש הארות על ההבדלים בין נייד לנייח במקרה…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by Anonymics,

שלום לכולם.. אני רוצה לדעת עם אני יכול להפעיל את הלוח אם והארד דיסק 2.5 עם הספק כוח הזה: http://www.ebay.com/itm/B93-8-28-VDC-input-120W-DC-DC-Mini-ITX-Power-Supply-PSU-car-pc-micro-/270947964185?pt=PCA_UPS&hash=item3f15c1d519 זה הלוח אם: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GA-H67N-USB3-B3-LGA-1155-MiniITX-MB-Refurbished-/150802870878?pt=Motherboards&hash=item231c8d325e זה הדיסק הקשיח: http://www.ebay.com/itm/Samsung-HM320HJ-2-5-320GB-7200rpm-16MB-Cache-/370584274529?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56488b4661 אני אשמח גם לשמוע חוות דעת על הרכיבים.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  12. ב"ה היי אני חדש כאן! קניתי מחדש נייד קטן, lenovo ideapad u160, ויש לי איתו בעיה: כשאני מחבר אותו למסך הרגיל בבית, כלומר למסך של מחשב נייח, כל הטקסטים נראים מוזר , והכתב נהיה לא ברור וקשה לקריאה :'( אם זה לא מובן מה שכתבתי, אני ינסה להביא צילום מסך.. ניסיתי כבר להתקין דריוור למסך, לא עזר למישהו יש פתרון? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by tavor21,

אני רוצה לבנות HTPC אבל אני לא יודע איזה חלקים לשים, חשבתי על מעבד AMD או P3 , וגם על לוח אם שרוב החלקים יהיו אוןבורד (רשת,קול,וידאו....) וגם שלוח האם יתמוך בSPDIF. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  14. לאחרונה אני מתעניין בקניית מחשב נייד.. ובהמלצת אחי פניתי לKSP ולמחשבי הזאוס.. (אח שלי מחזיק אחד במשרד) בעיקרון השימושים העיקריים במחשב יהיו עבודה משרדית (אופיס, אינטנרנט), קצת MP3 ומשחקים.. עכשיו במשחקים הבנתי שיש טיפה בעייתיות.. ואז נתקלתי במפרט הבא עם 9600 מוביליטי.. איך הוא יהיה למשחקים. אני משחק בעיקר UT2004 וGTA כמובן שאני ארצה לנסות את san andreas. עכשיו זה מה שאני משחק בדרך כלל אבל אני רוצה גם להיות קצת פתוח למשחקים אחרים.. HL2 למשל כשיצא (אם ירצה השם). פחות חשובה לי האיכות מהאפשרות לשחק חלק ונורמלי.. אבל שלא יראה כמו בננה אחרי שעתיים בשמש. כמו כן הייתי רוצה לדעת איך המחשב יתפקד עם עבודה עם שני מסכים במקביל.. למרות שאחי אמר שאין שום בעיה עם זה.. הנה המפרט: דגם Z…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by ASTR4L,

Intel Core i5 750 2.6Ghz@ 4Ghz Corsair 2X2GB DDR3 1333Hz Shppire HD6850 1Gb ASUS P7P55D Nactua D14 WD 500Gb 2 DVDRW G500 RAZER Lycosa EN/He Roccat KAVE 5.1 Acer 19" WIDE Crosair 520HX

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כגון witcher 3 mafia 3 battlefield 1 ולמנייהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  17. Started by simpleton,

במקור תכננתי על lenovo N100 או על hp DV6160 אבל לחרדתי גיליתי שהם באים עם מסך מבריק, אז עכשיו אני אובדת עצות. יש הצעות למחשב דומה? חשוב: core2duo וכרטיס מסך שיתמוך באופציות הגרפיקה של ויסטה, לא חובה מסך רחב.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by full_clip,

שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש גם למשחקים חדשים המחשב מיועד להתחבר למסך Full HD השימוש שלו יהיה בעיקר בבית כך שמשקל וזמן בטריה צריכים להיות לא יותר מסבירים מה חייב להיות: כרטיס מסך חזק שכן המחשב צריך להריץ משחקים הארד דיסק 250G ומעלה מעבד כפול ליבה יציאת HDMI לפחות 4G זיכרון פנימי תודה חברים

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  19. חבר רוצה מחשב ב5-6 אלף לאח שלו ... זה דיי דחוף הוא מזמין את זה עוד יום-יומיים מטרות משחקים הוא צריך מסך לא רציך מקלדת עכבר הוא צריך CDROM וגם צורב..! תודה רבה

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by david_kasi,

שלום , אני מחפש מחשב שיחליף את השולחני . הצרכים הם אופיס קצת משחקים קלילים קצת פוטושופ וסרטים . זה הדגם שננעלתי עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9420 א. בגלל שזה אסוס - חברה מאוד אמינה והמחשבים שלה ברמה גבוהה ( לפחות מהבירור שעשיתי ) ב. יש זיכרון SSD , ועד כמה שאני מבין הזיכרון הזה מקפיץ פלאים את המהירות בה עובד המחשב . דעתכם ? תודה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by benz89,

אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית וכמה שיותר בזול. אשמח לחוות דעת מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1155 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H61M-E LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, VGA, PCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin 1 מארזים: מארז Sharkoon VS3-S - צבע שחור 1 מסכים: מסך מחשב Samsung S22C150N 21.5'' LED 1 …

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by asaf0123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3-4K זה כולל את החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תמיד חשוב אבל לא צריך להגזים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  23. Started by cookie18,

שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב גרפיקה שיכול לבצע רינדורים בצורה מהירה אני מכין הרבה סירטונים וחשוב לי מהירות הרינדור מחיר נע בסביבות ה5K המחשב הזה מחליף לי מחשב ישן (q6600 8 gb 9600gt ) ואני מחפש קפיצה בביצועים תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by A1eX,

התקציב הוא 4K. בקשה למפרט עם מעבד AMD 3000 כולל מסך. תודה.

25. Started by amirs91,

שלום, חדש כאן בפורום, אשמח לעזרתכם בבנית מפרט/חוות דעת למפרט מטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר וירטואליזציה למטרת לימודים, וסרטים באיכות HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים