עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים בארה"ב (רוצה להזמין לבאינטרנט ולשלוח למישהו בארה"ב) מה אני מחפש: אני סטודנט לתכנות, קצת גיימר בזמני החופשי. אז אני רוצה מחשב חזק (עדיף מעבד haswell בכיוון i7) עם כרטיס גרפי כמה שיותר חזק. אני עורך מוסיקה ומשתמש הרבה בפוטושופ אז חשוב לי מסך איכותי (אני רוצה 15 אינץ'). אני צריך עצה גם בנוגע לאחריות אם אני קונה מחשב בארה"ב. בקיצור! אני צריך את עצתכם! חשבתי אולי על HP envy j000 עם ה nvidia gt 470M תודה לכולם ואני מקווה שאני אמצא עזרה ומהר! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין מחיר... 800-1000 דולר. תודה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by ALE-XtaZi,

שיהיה מחשב חזק ללא מקלדת ועכבר, רמקולים, וכל זה עם מסך! עם קירור למעבד. יתקבלו בברכה גם על P4 וגם על A64 חשוב גם לציין אני רוצה מחשב חזק למשחקים גם ברשת וגם רגיל עם כרטיס מסך טוב מאוד רק תרשמו לי את שם החנות שמשם לקוח המפרט בתודה גדולה אלכס.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  3. שלום שלום ;D יש לי חבר שלומד ארכיטקטורה, וזקוק להמלצה על מחשב נייד בתקציב האמור (כ-$1000, לרכישה בארה"ב בימים הקרובים). הצרכים העיקריים שלו הם עבודת גרפיקה (בעיקר תלת מימד), לכן חשוב שהמחשב יוכל לעמוד במשימות האלו כמו שצריך (למשל, 3DSMax). הפרמטר החשוב הנוסף הוא גודל המסך - הוא מעוניין ב-15 אינץ'. מעבר לזה, נושאים כמו זמן סוללה, קישוריות וכו' - פחות רלוונטיים. שני דגמים שהוא מצא בינתיים וכן מתאימים לצרכים שלו, פחות או יותר, הם הדגם הזה של HP: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Entertainment+powerhouse&series_name=HDX16t_series והאסוס הזה: http://www.newegg.com/Product…

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  4. מחפש מפרט למחשב שיהיה לי חזק אני עובד על גרפיקה ובניית אתריםל לא כולל מסך עכבר ומקלדת ורמקולים. חשוב שהמחשב יגיב מהר יעבוד חזק ושקטץ ראיתי את המרפטים בפורטל מפרטים הזה ורציתי אולי לראות עוד מחשבים אולי אפילו יותר זול ממה שיש שם לא הבנתי למה יש 2 האר דיסקים אחד 250 אחד 80 תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  5. בעיקרון אמור להיות מותקן על המחשב רק UBUNTU שיעבוד 24-7 ככה שיהיה חסכוני וחומרה שרצה באופן אופטמלי ונתמכת BUILDIN יריץ המון ישומים במקביל חשבתי להתקין 64BIT ושהיה 6GB RAM לפחות תודה!

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by oorlevi,

בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤558 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤267 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤622 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV470 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤132 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤287…

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  7. תודה קודם כל טוב יש לי מחשב די חדש amd 64 3000 k8ns לוח אם זיכרון 512 של מיקרון הרדיסק של מקסטור 80 גיגה מה שאני צריך זה כרטיס מסך והתקציב ממש קטן רק 400 שקל לא יותר מה עדיך ati או nvidia ? ואם תכלו בבקשה לתת לי כרטיס ספציפי

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי במחשב חדש ומהיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי משחקי מחשב (גיימינג) , וצפייה בסרטים ו- HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - התקציב אמור לכלול גם מסך "24 איכותי -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. אהלן, ישנו תקציב של 7000 ש"ח לקניית מחשב אשר ישמש למשחקים וסרטים(HTPC בחדר השינה) המחשב יחובר למסך DELL 2007WFP וגם לטלוויזית LCD 42" עבור סרטים דגש חשוב מאוד הוא על השקט! המערכת חייבת להיות שקטה מפני שהיא תמוקם בחדר השינה! להלן מפרט חלקי שהרכבתי, ואשמח מאוד להצעות/שיפורים שלכם: 1. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box 1400 ש"ח 2. לוח אם: מתבלט בין לוח אם של גיגהבייט לבין לוח אם של אסוס (אני מעדיף של אסוס - נראים לי יותר אמינים...) באזור ה 500-600 ש"ח 3. כונן קשיח - להרצת ווינדוס ותוכנות קבועות חשבתי לקנות: Western Digital WD740ADFD הרד דיסק 10000RPM 620 ש"ח האם ההשקעה כדאית? כונן עבור תוכנות והורדות Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB 420 ש"ח וכרגע יש לי במחשב…

10. Started by Avivgutin,

אהלן, אני רוצה לברר הערכת עלות למחשב שלי כפי שהוא שווה היום מעבד : I7 4790 (לא לֹk) קירור: corsair i110 280mm לוח אם: asus z97 deluxe זכרון: 16gb G.Skill SNIPER 4x4GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: evga 770gtx sc 4gb מארז: cooler master cosmos s II ספק: corsair 750W כ.קול: sound blaster x fi fatal1ty pro אני בכוונה לא מכליל את הדיסקים הקשיחים והSSD תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  11. זו הצעה למחשב בעלות של 2800 ש"ח ( לא כולל מסך )לילד בן 16 שמשחק הרבה במחשב מעבד : intel conroe core2du e7500/1066 mhz/2.9g/775/3m זכרון : kingston 2g ddr3 133 2g/ddr3/1333mhz/cl9 לוח אם : gigabyte ep43c-ds3 i s775/d2/d3/pe/s2/l/1600 כרטיס מסך : gigabyte n98toc-512i 9800gt/512m/d3/256b דיסק קשיח : western digital 500g/7200rpm/sata/16 מארז : generic case 500w fa atx/500w/24pin צורב : lg gh22ns30 האם המארז מספיק מאוורר או שאני צריכה לבדוק כמה מאווררים יש ? יש משהו לשדרג שלא יעלה לי הרבה ? נא הערותיכם

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  12. מחפש גם ניידות וגם ביצועים סבירים, מתלבט בין אולטרה נייד ל15", יש לי מחשב נייח איכותי בבית.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by AMD-ALI-G,

אני אודה לכם אם תתנו לי תקציב לAMD64 שיתקתק אינטרנט ומשחקים בנוניים ויחזיק הרבה מאוד זמן אבל אני מבקש מארז יפה פלוס ספק עד 800 שח, יש צורך בכונן dvd פלוס צורב DVD וזיכרון ג'יגה, אני יעשה אובקלוק צריך רק 80 ג'יגה. אין צורך במסך, עכבר,רמקולים ומקלדת. יש להמנע מKSP ולהשתעשע עם החלקים.

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by over23,

אהלן, בזמנו ,לפני כמה שבועות הצעתם לי מחשב של ACER -Aspire 5672WLMi ונתנם לי לינק של - YARDENPC. בנתיים הסתכלתי בפורומים ונכסנתי לעוד אתר SKYPC ובו מראים את אותו מפרט רק עם נתונים אחרים... לדוגמא ב"ירדן פי סי " הכרטיס מסך הוא X1600 ובSKYPC הוא X1400 . הדבר גרם לי לחשוב פעמיים ונכנסתי לאתר הבית של ACER ובאמת הכרטיס הוא X1400. יכול להיות שבירדן פי סי יש טעות או שמה הם שינו את המפרט ואו לא אמינים? זה נראה אחלה מחשב אבל חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה לפחות X1600

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  15. מצאתי מפרט של מחשב דיי נחמד באייבורי מחשבים שהוא עולה 1250 ש''ח ללא מסך הנה הקישור למפרט http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=197&CatCode= כמובן שאני יכול לעשות את התוספות שרשומות באתר ... בקיצור צריך את החוות דעת שלכם על המפרט הנ''ל לפני שאני קונה מחשב ...

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by THE-MASTER,

מעוניין במחשב של 2500 שקל כולל מסך וכולל כל שאר הרכיבים. המחשב ישמש לעבודות כמו וורד ראיית סרטים וכיוצא בזה.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  17. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? Chaintech Price Units Total SK8T800 (S-754) 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total SONY 52 x 32 x 52 (kit) 180 1 180 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung 552A x16 Dual x2 480 1 480 מארזים? Price Units Total 2209 ATX MIDI PFC, usb 160 1 160 מקלדות? Price Units Total 2/3 …

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב שישרת אותי לצרכי היום יום (אינטרנט, אופיס והסרט פה ושם) אך בעיקר שידע להתמודד עם משימות שדורשות כוח עיבוד רב (מטלאב, מתמטיקה, תוכנות עריכת סאונד...). העדיפות היא למשקל נמוך, חיי סוללה ופעולה שקטה יותר מאשר ליכולות גרפיות. עשיתי חיפוש קטן בעצמי ורציתי לדעת אולי לאחד/ת הגורואים פה יש רעיון יותר טוב. המחשבים שעלו אצלי הם,Lenovo T410, HP Elitebook 8540w, Dell E6410. כולם עם מעבדי i7 שאני מאמין כי יספקו את הסחורה. הלנובו נראה שהוא סובל מזמן חיים קצר (סוללת 6 תאים שמסתבר לא מחזיקה יפה) וגם בעל משקל קצת כבד בשביל הגודל שלו. ה-HP נראה אחלה אבל בגודל 15.6 אינץ' כך ששוקל הרבה, פחות נייד ואני מניח שחיי סוללה נפגעים גם כן. ה-Dell נראה כאופציה הטובה מבין אלה מאחר ו…

19. Started by Achiron,

אז המחשב אצלי פועל כמו שצריך ולפני שקניתי הייתי בטוח שהתחממות זאת בעיה של נוחות. אבל כשהמעבד ב100% והכל בקושי זז הבנתי שזה יותר מקצת חום ביריכיים. קיצר, מה עושים? יש למישהו המלצה? האם משטח קירור זול (50 ש"ח +/-) יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by madweed,

שלום לכולם, הקו המנחה צריך להיות יחס טוב של price to value. אם זה יהיה טיפה יקר יותר סבבה. בגדול אני קונה מחשב בדרך כלל כל 4-5 שנים. ציוד היקפי בהתאם לצורך... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשר לחרוג ב 500-1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוצה לעבוד בסביבת VM אחת לפחות עם visual studio/visual studio code ומשחקים ברמה של diablo 3, smite, assassin's creed odyssey ועוד כלפי משחקים עתידיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת - אשמח להמלצה עבור מקלדת מכאנית טובה. רמקולים מסך - קווים כללים …

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  21. Started by summer69,

שלום לכולם! ברשותי מחשב של לנובו מדגם T61, ובגדול אני מעוניין לשדרג את הזכרון. ידוע לי שיש SODIMM's של 2GB בשוק, אבל אני מתעניין אם עדיין נשאר ואם מישהו יודע מאין אפשר לקנות (חוץ מeBay) סטיקים של 4GB בשביל להרכיב קונפיגורציה של 2X4GB. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 שקל מקסימום של המקסימום, התחלתי 4,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב שיחליף את הנייח, אינטרנט (בדרך כלל משתמש בין 8 -10 לשוניות) תכנות קל מאוד(מפתח אתרים) ולכן משתמש בהרבה באינטרנט דפדפנים סימניות ומעבר מהיר צפייה בסרטים, שימוש במחשב כסטרימר על גבי הטלויזייה. לפעמים משחקים קלילים בינוניים חשוב שיהיה מהיר ולא איטי, שיגיב מהר לכל דבר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? יש צורך במערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by blof,

1. מה התקציב המקסימלי? 6500 ניתן לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים שרצים בהגדרות גרפיות גבוהות, משחקים כמו MOW2,crysis, etc... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך חדש בגודל 22 לפחות עם יכולת לראות סרטי HD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 - השקט לא חשוב בכלל 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך, אני אשתמש בווינדאוס 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אין לי העדפה לחנות ספציפית, אני גר במרכז 10. האם יש בקשות מיוחדו…

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  24. שלום רב, זקוק לעזרה והמלצות למפרט מחשב, שמיועד להקלטה ועריכת מוזיקה בלבד. למחשב יחוברו כלי נגינה ואולי מקלדת מידי בעתיד. וכמובן תוכנות לעריכת מוזיקה. מה שיש לי כרגע הוא כרטיס קול של JULI@ ומסך. מערכת הפעלה XP PRO הדגש במפרט צריך להיות על: הקלטה איכותית, מינימום רעשים, מינימום השהייה ממש לא חשוב לי: יכולות גרפיות למשחקים מחשב או 3D וכו. התקציב שקבעתי גמיש לכאן ולכאן. רב תודות מראש, אילן

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by Jenovav,

היי חבר'ה, בקרוב אתחיל ללמוד אנימציה, ולשם כך אצטרך מחשב הגון שיוכל להתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות לתלת מימד, ותוכנות אדובי למינהן(פוטושופ, אפטר, אילוסטרייטור). מה שבגדול מחייב כרטיס גרפי מרשים וכוח עיבוד חזק. אינני מעודכן ברכיבים החדשים בשוק, ואשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים