ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי עזרתכם והרבה מחשבות, קניתי X201 לעצמי! מודה לעצמי על הבחירה הנכונה! עכשיו חברה שלי ואח שלה צריכים נייד ללימודים. מצאתי לחברה שלי שמתעשקת על כונן דיסקים ובגלל זה הU35 יורד מהפרק יש כמה אופציות Q330 של סמסונג. L412 של לנובו. הראשון 3350, השני 4100, הראשון שנתיים אחריות ואיי3, השני איי5 ו3 שנים, לעומת זאת השני גדול וכבד יותר. לאח שלה שמתעקש על 15 אינץ וכרטיס מסך חיצוני מצאתי את האופציות הבאות- R590 של סמסונג, שנתיים אחריות, איי 5 כרטיס מסך חיצוני, 4000 ש"ח. ASUS A52, איי 3, כרטיס מסך חיצוני ושנתיים אחריות 3700 ש"ח. לא להתעסק בענייני המחירים זה מחירים שכבר קיבלתי. איזה הייתם לוקחים ולמה?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אנשים הייתי רוצה לדעת כמה המחשב שלי שווה אני רוצה למכור אותו אבל לא יודע כמה הוא באמת שווה כי זה מחשב דיי ישן אבל יש שם כ.זיכרון KINGSTON 512 MBDDR400 PC3200 משומש רק 5 חודשים אז כמה לדעתכם הוא שווה? הנה המפרט: Intel® Celeron® CPU 2.0 Ghz ECS P4S5MG/GL+ Kingston 512 MB DDR 400 Mhz PC 3200 SAMSUNG SV6003H 60 GB Gainward GeForce FX 5200 128MB TV/DVI AGP X4@X8 צורב 48X של SAMSUNG CD-ROM LG 52X מארז אם ספק של 380WT
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, לפני ~שנה קניתי מחשב שמשמש כHTPC רק בלי כרטיס טלויזיה... עכשיו אני מעוניין להוסיף לו כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט גם שידורי HD וגם SD. אנחנו מחוברים ל-הוט אבל היינו רוצים משהו שמתאים גם ל-יס. מה המלצתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האמת שחיפשתי פורום יותר מתאים ולא מצאתי... אם תפנו אותי לאחר - גם טוב. המחשב שלי קצת מיושן: Dual Core 2.8Ghz Intel D945GNT 1GB Ram 266Mhz GForce 6600LE 160GB HD WD LG DVD/RW מארז בינוני פשוט SP כמה אני יכול לקבל על מפלצת כזאת?? (ברצינות). תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שבוע טוב! מתכנן לקנות את הנייד Lenovo IdeaPad 320S-14 האם הוא יריץ סבבה את המשחקים הבאים.... Fortnite Overwatch League of legends Maple story זה המחשב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22525 הכרטיס מסך הוא: Intel HD Graphics 620
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע נמצא בברצולנה, השבוע החלטתי שאני צריך לקנות נייד משהו פשוט לצורכי גלישה באינטרנט,מוזיקה בעיקר ושימוש מינימלי בPS בכל אופן הגיע לנו לדואר מבצע בנוגע למחשב של lenovo G575 8GB RAM 750 GB WIN7 בטריית 6cel מעבד amd e350 מעבד גרפי לא רשום כנראה משהו מובנה.. במחיר של 200 יורו אשמח לשמוע את לדעתכם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי חבר'ה, בקרוב אתחיל ללמוד אנימציה, ולשם כך אצטרך מחשב הגון שיוכל להתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות לתלת מימד, ותוכנות אדובי למינהן(פוטושופ, אפטר, אילוסטרייטור). מה שבגדול מחייב כרטיס גרפי מרשים וכוח עיבוד חזק. אינני מעודכן ברכיבים החדשים בשוק, ואשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, מעדיף שהמחשב יהיה קל עד 2 קילו בערך.. המחשב מיועד למטרות תכנות, צפייה בסרטי HD, אינטרנט וכו'.. מעוניין במסך של 14-15 אינץ'.. אם אפשר במחיר נמוך יותר שיתאים לדרישות, אז עדיף.. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לקנות מחשב, זה המפרט שלו: 1800ש"ח מעבד: Intel Pentium 650 64BIT 3.4GHz LGA775 2MB 1300ש"ח לוח אם:ASUS P5ND2-SLI DELUXE (לSLI) 1300ש"ח זיכרון:PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 200ש"ח צורב:TEAC 52X32X52 BLACK 900ש"ח ספק כח:OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM SLI-READY 530ש"ח דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 3600ש"ח כרטיס מסך:eVGA 7800GTX KO 256MB 2300 ש"ח מארז:Thermaltake Tai Chi W/water cooling (מארז מיוחד עם מערכת קרור מאוד מאוורר) 360ש"ח עכבר:Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse(ליזר) 250ש"ח רמקולים:CREATIVE SBS VIVID 60 טוב אני פתוח להצעות כי לא קניתי תמחשב ובבקשה תנו תגובות חייוביות ושליליות כל המחשב 1600 שקל יאלה תגובות
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להעזר בכם לתכנון מחשב חדש למרפאה, מדובר בשלושה מחשבים כאשר אחד מהם יכול להיות מעט יותר חזק. לשימושים בסיסיים בלבד. אולם כן חשוב לי שהדיסק הראשי יהיה SSD. לא שומרים כמעט כלום על המשחבים האלה ותותקן רק מערכת הפעלה ועוד 3-4 תוכנות קטנות. מקסימום אופיס. מערכת ההפעלה תהיה של 32 ביט לכן אין טעם ביותר מ 4 ג'יגה זכרון. לא בטוח שחייבים לדעתי i3 מחשב פנטיום גם יכול אולי להספיק, לא? חשוב מארז שיהיה קטן יחסית, אסטטי ולא מרעיש. מתכוון לרכוש מחנות סמוכה למרפאה באיזור השרון, KSP אייבורי וכו'. סורי. צריך את המעבדה זמינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? …
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב נייד, הדרישות שלו מצומצמות מאודד הוא רוצה רק אינטרנט ואפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA מספיק לו, התקציב הוא 2000 אני מניח שאמור להספיק ראיתי את ה lenovo הזה ב ksp [table] [tr] [td]Model[/td] [td]M522SIV[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] Color[/td] [td]Black[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] Machine Type[/td] [td]4383-2SG[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] CPU[/td] [td]AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] Memory[/td] [td]2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] […
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן בפורום, אשמח לעזרתכם בבנית מפרט/חוות דעת למפרט מטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר וירטואליזציה למטרת לימודים, וסרטים באיכות HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי ibm thinkpad x23 ולאחרונה נהרס לי העכבר האדום הקטן באמצע המקלדת, עכשיו לדעתי קוראים לו touchpoint או משהו כזה ואני מחפש כאלה חלופיים מצאתי רק באיביי אבל אין לי זמן לחכות שזה יגיע. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הגומי האדום הזה של העכבר הקטן?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חברי HWZONE שלום! הרכבתי מפרט טכני ורציתי לשאול אתכם מה כדאי לשנות, להוסיף, לשדרג וכו. ואיזה לוח אם לבחור אז הנה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 2.8GHZ 800MHZ לוח אם: HELP ??? זיכרונות: Kingstone 512mb 400mhz DDR כונן קשיח: Western Digital 80Gb 7200 Rpm + 8mb buffer כרטיס מסך: Asus Geforce 4 V8420 td - 128 mb כרטיס קול: Creative live 5.1 כונן תקליטורים: LG X 52 כרטיס רשת: Realtek 10/100mb רמקולים: Creative inspire 2400 (2.1) black מארז:HELP ??? 6 יציאות USB 2.0 סה"כ מאווררים למחשב 4. כונן דיסקים Floppy disk 1.44 ההצעת מחיר שקיבלתי עבור מפרט זה היא כ 6700 ש"ח אם אתם מעוניינים בלינק לאתר תבקשו! תודה מראש, ;D
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג וכרגע אני מתלבט אם לחכות לאדפטציה של 2070-80 למובייל..השאלות הן כאלה: 1.יש הערכה גסה מתי בערך זה ייקרה(בחו"ל)? 2.הערכה גסה כמה יעלה?(בחו"ל)? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני חדש אתר אז אפתח בבירכת שלום לכל החברים הנמצאים אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים ויש לי מפרט קטן ורציתי חוות דעת שניה לגבי החלקים וכן המלצות אחרות יתקבלו בשמחה. מעבד: Intel Core 2 Duo Desktop Processor E8500 קישור למפרט או Intel Core 2 Quad Processor Q9400 קישור למפרט ההתלבטות שלי היא למעשה שלמרות שאני יודע שהדו מספיק חשבתי אולי כדאי להוסיף עוד כמה מאוד ולשדרג למשהו יותר טוב וככה למנוע שידרוג נוסף בשנים הקרובות. רציתי לדעת אם לדעתכם זה בסדר או שזה מיותר לקחת QUAD לוח אם: (אני צריך לוח אם שתומך ב DDR3) Asus P5QC קישור למפרט חוות דעת תתקבל בברכה כרטיס גרפי: פה יש לי התלבטות הייתי סגור על כרטיס nVIDIA אבל לאחר חיפוש קטן במפרטים ראיתי שהביצועים של ATi דווקא יותר ט…
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי לאחרונה מפרט נוסף למחשב למשחקים..זה כנראה יהיה המפרט הסופי שלי, אלא אם יש לכם הצעות שיפור, [או תיקון, אולי משהו לא בסדר במפרט..לכן אני שואל אותכם] מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 ***ספק כוח*** Hec AcePower 580W silent cooling+blue fan lad - הספק מסופק ע"י בנפרד לוח אם ASUS P5N-E SLI ¤621 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31033 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤323 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤250 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤818 כמות:2 h…
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך חשוב שיהיה בו... הצרכים שלי כרגע זה סרטים ומשחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה מטורפת... אני יודע שיש את הכרטיס הזה INTEL HD GRAPHICS הוא טוב?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]2000[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]לא לחרוג[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]עבודה משרדית + תכני HD[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. [glow=red,2,300]לא[/glow] 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]לא צריך מארז[/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]10[/glow] 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? [glow=red,2,300]ל…
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מחפש מחשב שאוכל לתכנת בו באקליפס למשל אבל גם בתוכנות יותר כבדות כמו net beans ו visual studio. צפייה בסרטים HD ופתיחת דפדפן מרובה טאבים תוך כדי תכנות. חשוב שהמחשב יהיה מהיר למטרות אלה, עם חיבור wifi מהיר. מחפש מקום מוכר שנותן אחריות ושירות טוב. * גודל המסך? 15.6. אפשר גם יותר גדול. * משקל רצוי?פחות משנה. רצוי קל מן הסתם אך לא שיקול עיקרי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא שיקול עיקרי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD ולא קריטי הנפח. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כ…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי hp pavilion 4900 בלי הרדדיסק אז תהיתי אם אפשר לקנות HD לנייד ואם יש חנות שמוכרת בארץ?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב, אני מאוד מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. כרגע יש לי מחשב ענתיקה IBM THINKPAD T43 שעם כל הכבוד אליו ויש לי! (הוא היה סוס עבודה) אני מחפש מחפש קצת יותר מודרני הבעיה שיש שמאוד חשוב לי המשקל! אני סובל מבעיות בגב וכסטודנט אני סוחב את המחשב רוב היום על הגב. בעיה נוספת שאני מאוד לא אוהב את נוטבקים וניידים עם המסכים של 10-11 אינץ' ככה שרציתי לשאול על איזה נייד הייתם ממליצים שגם משקל סביר וגם מסך נורמלי (לפחות 13 אינץ') המחשב הוא לצורכי עבודה (אופיס, תוכנות סטטיסטיות ורצוי שגם יריץ לא רע סרטים וקצת משחקים) מה דעתכם על המחשב הבא ששוקל 2.24 (זה נחשב כבד?) שמחיר שלו קצת חורג מהתקציב שלו אבל הוא מאוד מוצא חן בעייני תודה למגיבים! זהו מפרט המחשב : HP Pavilion DV3-21…
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-