עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Joha132,

איך המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm אני מחפש חוות דעת מקצועית עליו, מה יש לכם לומר? נ.ב: אם אפשר להתייחס גם לכרטיס מסך הזה שלו: Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD הוא יוכל להפעיל משחקים קלים, לפי מה שהבנתי הוא מעלה DooM 3 ברמה סבירה. אז אם אפשר חוות דעת מקצועיות על המחשב, אני אשמח לקבל קצת מידע עליו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  2. Started by KusHniR,

טוב זה הוא ההודעה הראשונה שלי והדיון הראשון שלי (1+1= הוא חדש) אני אישית התחלתי להתעניין בחומרה דרך גיימר אבל זה לא אמור לשנות ........ הסתכלתי היום במפרטים ממולצים וראיתי במחיר של 5,000 ש"ח שמים מעבד יחסית חלש (AMD2500+) כרטיס מסך בסדר (G5900XT) שבמחיר כזה אפשר לבנות מפרט טוב בכמה רמות לדוגמא: AMD ATHLON 64 3000+ BOX ALBATRON K8X800 Pro WD 80GB 7200RPM 8M SATA Samsung 512MB DDR 400 Original Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk Toshiba 16x48 SD-1802 OEM ASUS 52X24X52 RW RETAIL Mitsumi floppy 1.44 A-top Armor Gaming Case 400W Silver (מארז יקר יחסית שהוא יפה ומקורר היטב) המחיר הכולל 5,366 והוא כולל בתוכו מארז יפה (שאפשר לקנות מארז ב 200 ש"ח ולא ב450 ש"ח) כונן DVD (שא…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  3. המחשב בשביל בן דוד שלי

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by wrecker,

שלום, אשמח לעזרה בבנית מפרט למשחקים. החלקים הרצויים: מעבד אינטל לוח אם זכרונות כרטיס מסך נוידיה ספק כח מארז דיסק קשיח 1TB ומעלה אפשרות לחריגה קלה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by daph15,

שלום, שאלה לאומנים שביננו, אני הולכת ללמוד צילום מקצועי, מחפשת לקנות מחשב נייד ללימודים, חשוב שיהיה חזק , עם כרטיס גרפי טוב שאני יוכל לעבוד עם תוכנות עריכה כבדות ושהתמונות יהיו חדות מדויקות והצעים חיים. כמובן שהמק בוק הוא הכי טוב לעניין הזה. אבל למען האמת אין לי תקציבים כרגע למק בוק של אפל. השאלה איזה מחשב הוא הכי קרוב אליו במפרט הטכני בסכום קצת יותר שפוי. תודה רבה! דפנה שטרן

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  6. Started by Eyal ben natan,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב-2k 144hz 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1-10: 2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, אבל בסיסי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…

7. Started by LevTheKiller,

לפורום שלום! רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לקבל מתנה מדוד שלי שהיא GF 6600 GT שהוא יקנה בNEWEGG... במידה ויקרה לכרטיס משהו,האם יש אחריות או משהו? רציתי לדעת קצת על הנהלים והכל...

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by muam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ע…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, אחרי 4 שנים פוריות ויפות, המחשב הנוכחי שלי לא סוחב, והגיע הזמן להחליפו, או ליתר דיוק- לקנות מעבד, לוח אם, זכרון, ומארז וספק חדשים, ואליהם לצרף את הכונן הקיים, הצורב, כונן הדיסקטים ( :-\), וכל הציוד ההיקפי הקיים. אחרי שעברתי על הפורום ובאתר בכלל, ובעוד הרבה מקומות, נדמה לי שיש לי כיוון מצד אחד, אבל גם הרבה שאלות שאשמח אם תוכלו כאן לענות עליהן. אה, כן. השימושים- אינטרנט, הורדות של תכנים חוקיים יותר או (הרבה) פחות, אופיס, אולי גם ניגון מדיה (לצרכי preview בעיקר, אבל גם preview של hd). משחקים לא צפויים באופק, נראה לי. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות, אם כך: 1) האם יש עדיפות למעבד Phenom II x2 545 על פני Athlon II x2 250? ההפרש במחיר הוא 140 ש"ח. מה …

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  10. שלום חברים וחברות יקרים זה עומד להיות הנייד הראשון שלי! בגדול, צרכים די בסיסיים: Office, סרטים בDVD, הורדת סרטים, מוזיקה, קצת פוטושופ ואינטרנט תקציב: גג 4000 מסך: 15.4 מעבד: Core2Due (אם כבר מחשב חדש, שיהיה מעבד חזק...) זכרון: 2GB (נראה לי מספיק לשימושים בסיסיים), דיסק 160GB עדיף מחשב שיהיה ללא מערכת הפעלה - לא רוצה להעמיס עליו ויסטה אלא XP עד עכשיו קראתי קצת ושמעתי ש Gigabyte עשויים לספק את הסחורה בשבילי. יש למישהו נסיון של קצת יותר מחודש עם החברה הזו? המלצה על דגם ספציפי? האם צריך התאמות מיוחדות להתקנת XP על המחשבים שלהם? יש עוד חברות שמספקות ניידים ללא מערכת הפעלה? תודה מקרב לב ושבוע נהדר

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by mvshape,

שלום חברים, אז ככה, העניין הוא שאני מתלבט האם לקנות מחשב נייד או נייח. כמובן שיש הבדלי מחירים לטובת הנייח, אך יש לי אפשרות לקנות את הנייד בארה"ב שיחסוך לי כמה אלפים. השאלה הרצינית היא: האם שווה לקנות מחשב נייד ב סביבות ה 4000 בארה"ב או האם שווה לקנות נייח בארץ שיהיה יותר חזק? *בלי להתייחס לרגע ליתרון הניידות. זה המפרט שיעלה לי סביבות ה 3500 שח. Intel® Core™ i5-450M processor Features 3MB cache and 2.4GHz processor speed with Turbo Boost up to 2.66GHz. Intel® Core™ i5 processor Features smart 4-way processing performance with a speed boost. Intel® HD Graphics provide extra graphics power for your laptop when you need it. Intel® Turbo Boost Technology Delivers extra perf…

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by wwwqqrr,

אני מחפש מחשב למשחקים , לא הכי כבדים בשוק, ולתוכנות גרפיות כמו פוטושופ נתנו לי את ההצעה הבאה באייבורי ב2340 מה יש לכם להציע לי ?: מארז מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 101 בעל גריל קידמי לשיפור זרימת האוויר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN עם PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת קידמית ודלת צד שקופה רק 160 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz שדרוג למעבד אינטל Q6600/E8500 רק 65 ש"ח ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים במחירים הזולים בארץ לדוגמא: Q9550 ,Q9400אחריות לכל החיים לוח אם מותג תוצרת Gigabyte GA-E…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  13. המחשב עולה כ3700 ש"ח. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=704702 הוא אמור לשמש את אבא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת OFFICE. לפי המפרט זה נראה מחשב עם תמורה טובה לכסף. גם שנתיים אחריות ולא שנה, גם מעבד C2D וגם כרטיס מסך של ATI. מישהו יודע איך האחריות של רונלייט? יש המלצות אחרות באותו סכום?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  14. שלום, אשמח לעזרה בהמלצה למפרט למחשב נייד עבור סטודנטים. הדרישות הן בעיקר עבודה עם מסמכים וגלישה באינטרנט. לא נדרש יכולת עיבוד תמונה/וידאו או תכנות. אני מתכוון לקנות כ-70 יח' כך שאני מניח שיהיה הנחה מסויימת במחיר, אבל המחיר המירבי ליחידה הוא 2300 ש"ח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 ש"ח (מזכיר שאני מתכנן לקנות 70 יח', אז אפשר להציע קצת יותר יקר ואנסה לקבל הנחה.) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD. (סטודנטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  15. אני בונה מפרט לחבר למשחקים בנתיים הנה מה שבניתי ואני מחפש איך לחסוך... Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 v2 ברכישת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1183 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2878 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt, יחידות 1 ₪549 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2512 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 …

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by Nikor,

שלום חברים, אשמח לרעיונות עבור מחשב נייד. זקוק למסך 15 אינץ', מעוצב זה יתרון. בעיקר עבור גלישה ומיילים אבל פה ושם עבודות בפוטושופ. מעדיפים דל או אסוס אבל פתוחים להצעות אחרות. + שלוש שנות אחריות. חשבתי על ה Dell Inspiron 15R תודה מראש

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PINNACLE STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by House M.D.,

הי. יש לי שני מחשבים מדגם Dell nn5010,. הבעיה התחילה כאשר באחד המחשבים חדרו מים למסך וזה גרם לכתם מים דיי גדול. מכיוון שהכתם לא התייבש, פתחתי את המחשב ופירקתי את המסך לגמרי - עד שהגעתי לשכבות שנמצאות מאחורי ה lcd עצמו) מחזירי אור?( ושם היו המים, ניגבתי אותם. חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי, היה ריח שרוף לשניה אחת ואז נפסק, לצערי לא ייחסתי לו חשיבות. המחשב לא עלה. החלטתי שהבעיה במסך, אז החלטתי לנסות את המסך במחשב השני לבדוק אם המסך עובד. לצערי לא רק שהוא לא עבד, נראה שהוא גם שרף את הלוח במחשב השני כי עכשיו המחשב השני לא נדלק. המחשב הראשון עושה שבעה צפצופים, הפסקה ואז עוד שבעה צפצופים. הוא לא מצפצף מייד אלא 15 שניות מהפעלת המחשב. המחשב השני עושה שלושה צפצןפים, הפסקה ועוד שלושה.…

19. Started by kalimero1234,

תקציב עד 3.5K ללא חריגות. לעבודה משרדית, תכנות, תכני HD. ללא ציוד היקפי. שיפורים?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by InFecT[0]r,

משום מה שחכתי איך מפרמטים את הניידים של IBM עשיתי את זה בעבר אני זוכר שעושים ריסט משהו ולוחצים על אחד הFים שם אבל לא זוכר כל מה או שלוחצים על Access IBM?

21. Started by psyco,

שלום לכולם, אחותי מתכננת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500ש"ח. הדרישות הן: 1. דק. 2. עד 1.8 קילו. 3. אין צורך בצורב\כונן אופטי. 4. זמן סוללה ארוך ככל הניתן, 3 שעות זה המינימום. 5. מסך 13.3" (אפשר גם 12.1"). 6. אחריות 3 שנים. 7. עדיפות למסך מט אך לא חובה. שימושים: אין משהו מיוחד, אינטרנט ואופיס. אולי מידי פעם חיבור לLCD. בגדול מחיפושים מצאתי את הדגמים הבאים: לנובו U350 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2025 דל LATITUDE 13 http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=821 http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=1DELLLAT13&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he דל V13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2947 אני זוכר שלפני מספר חודשים …

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  22. שלום, אני מעונין במפרט למחשב העונה לדרישות הבאות: 1. תקציב: 7,000 ¤ (לא מזומן) 2. מטרות עיקריות: משחקי מחשב כבדים (בהגדרות הכי גבוהות), סרטים והורדות 3. אין צורך בציוד הקפי, יש לי מסך "24 ברזולוציה 1920x1080 (LG w2442pa) 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. קירור: חשוב שיהיה שקט אבל לא בכל מחיר 6. עיצוב: לחלוטין לא משנה 7. הרכבה: צריך שהמחשב יגיע מורכב 8. אין כוונה לבצע OC, לא כעת ולא בעתיד. 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש לי Win XP 32bit. 10. רצוי מחנות הנמצאת באזור המרכז (אור יהודה, פ"ת, ר"ג, ת"א, ראשל"צ וכו') רצוי מאוד שהמחשב יוכל לשמש אותי לפחות 3 שנים לפני צורך בשדרוג. משחקים לדוגמא: Drakensang, Fable 2, WoW, NFS undercover, Bioshock צריך שיריץ משחקים שייצאו לפחות בשנה הקרובה …

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, שימוש באופיס, צפייה בסרטים FHD וקצת משחקים כמו FIFA, COD (לא כבדים כמו GTA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by reissd,

שלום, אני אשמח להמלצות עבור מחשב שולחני להורי, לאחר שהמחשב הקיים (בן 5 שנים) התקלקל. המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט ולאופיס. לאור ניסיון טוב עם חנות רשת KSP בת"א, הייתי מעוניין לרכוש את אחת מחבילות המחשב שלה, עם שינויים/שדרוגים על פי המלצתכם: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv תחת "מחשבים במבצע" -> " מערכות מחשב מומלצות ואיכותיות" -> Intel (לא מעוניין ב AMD) תקציב: 1500-1600 ₪ (לא כולל התוכנות). אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. כמו כן, שאלות לגבי תוכנות: 1. מה עדיף להתקין Windows 7 32Bit או 64Bit (ניתן להשיג במחיר זהה) ? 2. לגבי אופיס, האם ניתן להסתפק ב Home and Student 2007, אשר זול משמעותית (אין להורי צורך ב Outlook)? המון תודה, דוד

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  25. צריך המלצה למחשב נייד שיוכל להריץ משחקים חדשים תודה לעוזרים ! אני מעדיף HP אבל בכל מקרה זה שיהיה למשחקים . כמו כן עם עדיפות למשקל נמוך.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.