עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thebarak,

המבצע שאותו רציתי לתפוס עם החמשב הקודם הלך וכעת הציעו לנו חדש. ב-4170, אחריות של שנתיים... כנראה זה יכלול בלוטות ולא כפי שרשום. http://img176.imageshack.us/my.php?image=11465834xa3.jpg אשמח לחוות דעת. תודה רבה וסליחה על הטרטור.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by deXter2004,

למשחקים המסך צריך להיות lcd לא צריך כונן דיסקטים לא צריך צורב כונן DVD צריך עכבר/מקלדת ללא הרכבה וללא משלוח מעבד - עדיפות לa64 בסוקט 939... החנות צריכה להיות לוגיק ו/או זיגזג... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  3. אהלן חבר'ה, חברה שלי זקוקה למחשב נייד לתחילת הלימודים באוניברסיטה ולצערי אני לא מבין בזה ואין לי מושג מה להמליץ לה... כמה דברים שהיא רוצה שיהיה במחשב: -מסך מט -מסך גדול ורחב (15" פחות או יותר) -מצלמת אינטרנט + מיקרופון -סוללה חזקה -bluetooth לחיבור עכבר אלחוטי -דק וקל (כמובן ביחס לגודל המסך) -אחריות טובה (לא msi מאייבורי וכו'...) -עדיפות ל lenovo/dell (הבנתי שהם הכי אמינים וטובים) המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט וכו'... אם יש מחשב שיתן "קפיצת מדרגה" בעוד סכום קטן אפשרי להתגמש... תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by dudiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד להרצת המון תוכנות כגון visual studio, מכונות וירטואליות, eclipse או כל תוכנה שמהווה סביבת פיתוח. המחשב צריך להיות מספיק חזק בשביל שלא יקרטע כאשר מכונה וירטואלית ו-visual studio פועלים יחדיו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כ"כ משנה. כמובן שהכול במידה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שולחני לשימוש משרדי, ושימוש כבד באקסל ו matlab, בתקציב של 2500 ש"ח, ללא מסך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אופיס, מוזיקה ותכנות. קצת פוטבול מנג'ר, אבל זה משחק עם דרישות גראפיות אפסיות. יהיה נחמד אם תהיה לי אופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד, אבל לא כרגע ואם יש לזה עלויות כספיות, עדיף לחסוך. אני רוצה מעבד חזק, חשבתי ללכת לכיוון ה Ryzen 5 הזולים כי הבנתי כ שיש להם יכולות חישוב חזקות יחסית ומחיר טוב. אין צורך בשטח אחסון נדיב, אני מעדיף כונן SSD איכותי על מנת שההדלקה והכיבוי יהיו מהירים (אפילו 128GB), על פני שטח אחסון גדול. יש לי כונן חיצוני בכל מקרה, ואני לא מאחסן כמעט כלום על המחשב, למעט כמה פרקים של איזו סדרה. …

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  6. זה זקוק בדחיפות רבה לדעתכם הכללית והמקצועית בין שני מפרטי המחשב שמיועדים לעבודות גרפיקה ממוחשבת, שרטוט ממוחשב, תכנון בעזרת מחשב, מולטימדיה, מטרות לימודיות ועוד... ההצעה הראשונה - הצעה שרוצים וממליצים לתת לי. כמובן שהיא זולה יותר. ההצעה השנייה היא מה שאני רוצה וגם חושב שמתאימה יותר. התקציב לא חשוב. רק שיתאים למטרותיי בצורה הטובה ביותר. ההצעה שרוצים: הנדון: הצעת מחיר למחשבCOMPAQ EVO D530 מעבד: Intel® Pentium® 4 HT 3.0 GHz 1MB CACHE 800 MHz front side bus לוח אם: INTEL 865G CHIPSET 800MHZ זיכרון 1GB RAM DDR 400MHz( 2x512) = PC3200d (dual channel) דיסק קשיח 160GB 7200 מאיץ גראפי ON BOARD בקר ENHANCED IDE\ATA-100\INTEGRATED INTO I\O CONTROLLER HUB(ICH2) כונן דיסקטים 3…

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  7. יש לי מחשב בן 4 כמעט האמת עד היום הוא סיפק את צרכיי בצורה טובה המפרט שלו: פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ ו256 זיכרון RAM יש לי 80 גיגה של דיסק קשיח כרטיס כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE 440MX לוח האם שייך לחברת VIA אין לי מושג מה הדגם האמת ולגבי הספק גם אין לי שמץ . מקלדת מסך LCD עכבר ורמקולים יש לי והם טובים האמת לרוב צרכיי לכתיבת עבודות וגלישה באינטרנט הוא מספק אותי הבעיה היחידה שהמשחק היחיד שאני משחק ובגרסאות החדשות שלו הכרטיס מסך שלי לא תומך הוא SPLINTER CELL . אז שאלתי היא מה ניתן לעשות שאני כן יוכל לשחק לקנות חדש או לשדרג את המחשב התקציב שיש לי כעת הוא בסביבות 6000 ש"ח ואני מתלבט האם לשדרג את זה ולקנות לפטופ שאני צריך או לקנות מחשב חדש וחזק. בתודה מראש שי

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by binyaminil,

אני רוצה לקנות מחשב מהם באינטרנט מישהו מכיר אותם? הם אמינים?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by OuTsIDe,

sheela legabey mehes...im ani kone oto ke gift be amazon.de ani zarih leshalem mehes?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  10. אהלן חברה , יש לי מחשב טושיבה satellite a-135 (קצת זקן , אבל עדיין מתפקד כמו שצריך ) ולפני יומיים הוא נפל ומאז הוא דורש סיסמה לביוס , אז נכון שיש את האפשרות לאתחל את הביוס ע"י הוצאת הבטריה שלה , אבל אין לי כל כך כ להתחיל לפרק את המשחב ולהתעסק עם הבפנוכו שלו במיוחד לאור נסיון העבר שלי עם מחשבי ם ניידים של טושיבה , אז בכל מקרה אם משהו יכול להמליץ לי על דרך אחרת לפתור את הבעיה אני מאוד אודה לו !!

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  11. שלום, קניתי את המסך P2350 (רזולוציה של 1920*1080, 23") ועכשיו אני מחפש לו מחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 3500. ז"א שאני רוצה שזה יהיה בין 3300 ל3500 כי מעבר לזה, יהיה בעייתי. השימושים הצפויים של המחשב יהיו משחקים כמו דיאבלו 3, PES2010 (כמובן שאני רוצה לשחק בהגדרות גבוהות), גלישה באינטרנט וסרטים באיכות HD על המסך שתיארתי קודם) אני אשתמש במ"ה 64 ביט ורמקולים 2.1. יש לי כבר עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת, מסך, פלופי, צורב DVD. ז"א שאני צריך רק: לוח אם(לא צריך להשתגע איתו), מעבד(חשבתי על 955 של AMD), ספק כוח (500 יספיק, נכון?), מארז(לא משהו משוגע..), קירור, זכרון RAM (אני רוצה 4 GB), זכרון HD ( רוצה TB 1 ) וכמובן כל הכבלים שיש בפנים(; השקט קריטי אבל לא ברמה כל כך גבוהה, אני…

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by BarakCoder,

פתחת פוסט חדש כי הפוסט הקודם גווע,הפעם יש סכום חדש. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד השקל האחרון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מולטימדיה, תכנות וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר Visual Studio 2013 ו- Android Emulator עבור פיתוח אפליקציות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  13. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ?1321 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ?236 לוח אם: Abit AB9 QuadGT כמות: 1 - מחיר: ?517 מארז: Enermax Chakra 120mm Fan Black כמות: 1 - מחיר: ?335 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM כמות: 1 - מחיר: ?90 ספק כוח: Enermax Liberty 500W 32A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ?536 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-3-5 2GBHK כמות: 1 - מחיר: ?404 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II JS כמות: 1 - מחיר: ?267 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 512MB DDR2 HDCP Retail כמות: 1 - מחיר: ?589 כרטיס קול: Creative X-Fi Xtreme Audio …

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  14. היי המחשב הישן שלי מ-2012 גוסס ואני צריך מחשב גיימינג בינוני. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, ללא חריגה (למעט מערכת הפעלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עד 1080p באיכות גבוהה (לא "אולטרא"), עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD מלפני שלוש שנים, לא בטוח אם כדאי להכניס אותו למחשב חדש... 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

15. היי העיסוקים שלי על המחשב בעיקר הן בתיכנות כמו בניית מערכות וכדומה, והפעלת מחשבים וירטואלים בו זמנית. וגם בגיימינג ומה שמתלווה אליו. הייתי רוצה המלצה למפרט מחשב שיוכל לעמוד בדרישות..וגם שלא אצטרך לשדרג אחרי זמן קצר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל שלא יגרע מהביצועים יותר מידי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

16. Started by Itaylasman,

אהלן, אני אשמח לקבל חוות דעת על לפטופ‎Acer Aspire AS5738G-644G32MN ‎ או לחילופין הצעות ללפטופ לשימוש יום יומי של סטודנט וגם קצת מולטימדיה(סרטים וכו') התקציב שלי מוגבל ל4K... תודה על כל עצה ;D

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  17. Started by shir12345,

אני מתכוון לקנות את המחשב הזה, עם כונן SSD במקום הקשיח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17280 האם יש משהו שמומלץ לשנות בו? האם הספק כוח מספיק טוב? השימוש יהיה לאינטרנט ומסמכים תודה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by Mr.Pepo,

לא מזמן רכשתי מקרן חביב ועכשיו מחשב HTPC פשוט מתבקש. אני מעוניין בתקציב כמה שיותר נמוך אבל שעדיין יוכל להריץ כמה סרטים וקצת מוזיקה בלי להתחיל לגמגם. כיוון שאני n00b גמור במפרטים כאלה אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר עם 5.1 רמקולים, לטלווזיה ולמקרן. דבר כזה אפשרי? תודה מראש אנשים!

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  19. היי לכולם מבקש את התייחסותכם לגבי המפרט הבא שקיבלתי, שאמור לתפקד כמחשב קצת למשחקים, עבודה, סרטים, גלישה וכו.. קצת לכל דבר בעצם. מסך מחשב 20 אינץ' כרגע קיים. אין כוונה להתעסק באוברקלוקינג. מעבד: Intel Pentium E6500 2.93Ghz Penryn BOX קירור למעבד: EVERCOOL HPK-10025EA Direct core contact 10cm FAN 775/1366 לוח אם: MSI P45 Neo-FR מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included קירור למארז: EVERCOOL EC-EGF-9 90mm Case Fan ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: PowerColor HD4670 512MB DDR3 HDMI Reta…

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by ooxoo,

שלום לכם! אני מחפש מחשב בסביבות 1000שח לגן ילדים! שיריץ משחקים פשוטים! הילדים הם בגילאי :jump:4-5 כולל מקלדת ועכבר! ולמסך עד 500 שח!מה שחש וב במסך,זה שילדים יוכלו לגעת בו. כי ילד בן 4 לא מקשיב יותר מידי אני צריך באמת את הכי זול! עכשיו נראה אותכם! תודה לעוזרים. :s05:

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  21. שלום, הרכבתי את המפרט הנ"ל לאחר קריאה בפורום. התקציב הוא עד 1700שח, והHTPC הוא לצורך ניגון סרטי FHD, BLUERAY ו3D המוזרמים ממחשב אחר ברשת הבייתית (קווית 1GB). בנוסף, חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט. שיפורים \ הערות יתקבלו בברכה.... מעבד: AMD FM1 A4-3300 2.5GHz + HD6410D מחיר: ₪317 לוח אם: ASROCK A75M-HVS מחיר: ₪344 זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 מחיר: ₪115 צורב DVD: NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA מחיר: ₪95 מארז: ENERMAX LAGUNA + 300W PSU מחיר: ₪368 דיסק קשיח: SEAGATE 1TB SATA3 - מחיר: ₪446 מחיר סופי: 1685

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  22. הטמפ של המעבד מגייע ל60 מעלות לא עולה ולא יורד עומד על 60 זה בסדר והמחשב לא בשעת עבודה של משהו פשוט רק אינטרנט תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by attr,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב לעריכה, התקציב הוא עד 5000 פחות או יותר. אני מתלבט בין מעבד i-5 לi-7 במיוחד בהתחשב בתקציב שאני יודע שהוא לא ממש גבוה ראיתי בעוד איזה שהוא מקום המלצה לדיסקים קשיחים ssd, מה היכולות שלהם? האם כדאי להשקיע בצורב blue rey? כמובן אני רוצה שהמחשב יאכל קבצי HD בלי בעיות (AVCHD) תודה

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by sapits1,

סוף סוף, אחרי המון שכנועים ומאיות במבחנים, ההורים שלי קונים לי מחשב חדש... התקציב הוא עד 3000 שקל, וזה כבר אחרי חריגה, אז אני מבקש שלא תציעו לי מפרטים יותר יקרים, אלא אם זה ממש כדאי... ההתלבטות הכי גדולה שלי היא בכרטיס מסך, אז הרכבתי שני מפרטים עם כרטיסים שונים. רק תענו לי על השאלה, X1950PRO תומך בDX10? דרך אגב, השימושים הם עבודות משרדיות, קידוד וידאו פשוט, ומשחקים קלים-בינוניים. חשוב מאוד לציין שהמפרט צריך להיות מבוסס אינטל, ורצוי E6550 מפרט 1 : מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤839 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ¤387 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39275 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤239 כמות:1 http://s…

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

קיצור מחר אני נוסע להביא את המחשב שבחתימה שלי... מקווה להגיע איתו בOC ל300 לפחות... קיצור...אני מקווה שזה בחירה טובה....מצידי זה הבחירה הכי נכונה שיש...ולא מצאתי יותר טוב... מחשב למשחקים/אובר שצריך גם שקט...

• 5 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים