עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 4000 חריגה של 100 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) רכיבים שלא צריך לכלול במפרט הם: כרטיס מסך יש לי כבר 4070 TI 12 גיגה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך רעש המחשב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…

2. שלום לאבי הלך המחשב הנייח ובגלל שהוא מתנייד הרבה הוא רוצה מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב זה משחקים. לרוב משחקים ישנים כמו generals וחלקם יותר חדשים כמו heroes5 אבל אם אפשר שהמחשב יריץ (בהגדרות סבירות) משחקים חדשים זה יאפשר לי לחדש לו קצת את המשחקים. חוץ מזה קצת אינטרנט וסרטים . מכיוון שאין לי שוםפ מושג בעולם המחשבים הניידים קיוותי שתעזרו לי להגדיר לו מה התקציב המינימלי שהוא צריך להכין. ואם אפשר המלצה על איזה דגם או שניים. תודה.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by davenos,

אני רוצה לקנות מחשב בחו"ל שאין לו תמיכה בארץ רציתי לדעת אם אפשר להשיג ,לקנות אחריות במעבדה או בארגון כלשהו?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  4. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שתמליצו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך -19-20 אינץ של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כרגע נראה לי 1600 על 900 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  5. יש לי מחשב LG E310 עכשיו אני מגדיר בניהול צריכת חשמל שלאחר 5 דקות המסך יתכבה, ומה שקורה זה שהמסך בעצם "מתכבה" אבל הוא סתם בעצם הופך לשחור אבל דלוק במלוא מובן המילה רואים שהוא "צבע" את עצמו בשחור ולא כיבה אצ המסך. מוכרת התופעה?? ומה אפשר לעשות? תודה רן

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by LittleNicky,

אהלן, מעוניין לקנות מחשב ב4K השבוע, איך המפרט הבא מKSP? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW 128GB SS…

7. שלום לכולם! תקציב מינימלית אך חייב לענות על כל דרישות HD מסך אינו נכלל

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by nisim cohen,

היי, רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינת הביצועים של הרמה האחרונה בכל אחת מהחברות. אינטל - core 2 duo AMD - Turion 64 (זה הדור האחרון שלהם, לא?) מבחינת מהירויות, מה עדיף? נגיד קור 2 דואו במהירות 2 ג'יגה הרץ של אינטל, למה הוא מקביל בAMD? יש הבדלים בניהם (אינטל וAMD) מבחינת תוכנות/ישומים/משחקים מסויימים? ובנוסף מה ההבדל בין הדגמים באינטל (למשל t5500,5600,t7200 וכו')? יש דבר כזה גם בAMD? אגב, אני אנצל את ההודעה הזו ואשאל עוד מספר דברים: מה עדיף: http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=924 או http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1045 ? אשמח לקבל פירוט על ההבדלים בין המעבדים השונים, כי מבחינת ג'יגה הרץ הACER (שהוא הזול יותר פה) לוקח... אבל אם ככה, למה הוא כ"כ זול? הא…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by מוטי ב.,

שלום ,רציתי לשאול בבקשה מה זה ssd? ומה זה ddr? מה יותר טוב? ומה הכוונה שיש למחשב נפח זיכרון של 4gb? אודה לתשובה

10. Started by T3,

מחשב ללא ציוד הקפי בלי צורב יש לי מסך 22 מעוניין בקירור טוב ואני רוצה להריץ משחקים על High ‎‏ ברזולוציה 1680:1050 קירור למעבד Tuniq Tower

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by House M.D.,

הי. יש לי שני מחשבים מדגם Dell nn5010,. הבעיה התחילה כאשר באחד המחשבים חדרו מים למסך וזה גרם לכתם מים דיי גדול. מכיוון שהכתם לא התייבש, פתחתי את המחשב ופירקתי את המסך לגמרי - עד שהגעתי לשכבות שנמצאות מאחורי ה lcd עצמו) מחזירי אור?( ושם היו המים, ניגבתי אותם. חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי, היה ריח שרוף לשניה אחת ואז נפסק, לצערי לא ייחסתי לו חשיבות. המחשב לא עלה. החלטתי שהבעיה במסך, אז החלטתי לנסות את המסך במחשב השני לבדוק אם המסך עובד. לצערי לא רק שהוא לא עבד, נראה שהוא גם שרף את הלוח במחשב השני כי עכשיו המחשב השני לא נדלק. המחשב הראשון עושה שבעה צפצופים, הפסקה ואז עוד שבעה צפצופים. הוא לא מצפצף מייד אלא 15 שניות מהפעלת המחשב. המחשב השני עושה שלושה צפצןפים, הפסקה ועוד שלושה.…

12. ברצוני להחליף ארד דיסק ואני לא יודע מה לקנות אם זה SATA ATA והאם זה מסובך להחליף everest רשום ata מה זה אומר

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  13. Started by אביחי23,

אני צריך מחשב ללימודים שיכול להכיל תוכנות עריכה שונות כמו סרטים ופוטושופ וכו' יש עדיפות לחברות כמו dell hp טווח מחירים - עד 3000 שקלים תודה רבה על העזרה.

14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים - Elden Ring, God of War, Baldurs Gate 3 כמה דוגמאות מהשנה האחרונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט במידת האפשר והתקציב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

15. Started by bellboy,

asus - A42F-VX114V dell - N3010-3504W7‎ dell - INSPIRION N4030 I3 370M 2.4 GHZ תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by gbox,

K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 21-12-2005 מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2800+ (S-754) 490 1 490 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8U (S-754+ULI+AGP+SATA) 335 1 335 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Samsung 280 1 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total GF FX5200 128MB, TV, DVI 250 1 250 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 345 1 345 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? CD Recorders Price Units Total SONY 52x32x52 (kit) 140 1 140 מארזים? Price Units Total 2202 ATX MIDI PFC, usb 165 1 165 מ…

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by elielw,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים בתקציב של עד חריגה של 3700 אין לי בעיה אם אינטל או AMD המחשב ישמש גם כמחשב HTPC מה שאומר שיגיע אם מארז HTPC כרגע אני חושב לקנות דרך KSP ניסיון טוב איתם. המארז שבחרתי מהם זה Bach של טרמלטייק יש לי ספק ויש לי כרטיס קול של קריאטיב זה חוץ מזה מחכה להצעתכם בבקשה לקחת בחשבון שהמחשב יריץ משחקים כבדים GTA IV וכו וקבצי HD אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף במשפחת הATI 5770 או ה4890 ולאן נעלמה נווידיה? אין להם משהו להציע דומה(תמיד העדפתי אותם על פני ATI) ובנוגע למעבד מה דעתכם I5 או AMD Phenom זיכרונות ראיתי שכבר יצא DDR3 1600 וזה הנפוץ האם יש צורך בזה כבר? האם כדאי להשקיע את זה? תודה רבה לעוזריםם

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  18. שלום לכולם. צריך המלצות לגיימרים, מחשב נחמד שאפשר להפעיל בו משחקים ושיהיה שימושי לטווח ארוך, מסך כבר יש . ואני רוצה להריץ משחקים ושיעבדו. ורצוי שגם יריץ Red Alert 3 תמיד רציתי לשחק. אבל לא חייב בכל מקרה. תודה רבה!ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by noam31,

המחשב מיועד לגלישה ו OFFICE ומעט משחקים קלים מאוד. נראה על פניו עסקה מצויינת עם התמיכה של DELL . מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-bn2450m.htm אם יש מחשבים אחרים באותה רמת מחיר עם יתרונות ברורים אשמח לשמוע.. תודה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by OC,

אני צריך מפרט ב 4500 שקל בלי מסך לחבר תודה :-*

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי נייד ישן עם חיבור VGA בלבד ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי ל-RGB. אבל אני לא מצליח לקבל תמונה. מה ניתן לעשות? האם יש צורך בממיר RGB כי אני מבין שיש סוגים שונים של RGB בטלויזיה ?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם--------- למעבדי AMD ASUS A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL זכרונות ----------DDR 400 1024Mb 400MHz Samsung ECC לא בטוח שאותם אני יקנה... זה עדיין בבירורים דיסקים קשיחים----------- MAXTOR 250GB (16MB) SATA כרטיסי מסך ----------Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- -------------, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 מארזים ET-7W GSMART SILVER מסכים SAMSUNG TFT 19'' 913B+DV בבקשה תגידו את דעתכם..... אני גם ככה לא בטוח לגבי זה שאני לא קונה אינטל.... ניראה בסדר המפרט?? הלוח אם והמעבד יתאימו בכלל לכרטיס מסך?? בבקשה תגידו לי על כל…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by Mantis,

שלום אנשים חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב היחסית חלש שלו (מעבד 3200+) בעל כרטיס המסך הסביר (X1950XT) המעבד פשוט יוצר לו צוואר בקבוק אז הוא רוצה להחליף אותו, בנוסף ללוח אם ולזיכרון עידכון וגם מארז+ספק סה"כ דרושים שלושה חמישה חלקים: - מעבד (מרובע ליבות אם אתם חושבים שספק 230W סביר יחזיק) - לוח אם תואם - זיכרון 4G - מארז+ספק (יותר משתלם לקנות ביחד או לחוד?) כל זה ב 2500 עד 3000 ש"ח. תודה

24. שלום, אודה על העזרה בהשוואה בין שתי הצעות שקבלתי מ 2 ספקים בסד"ג של כ 3000ש"ח +/-. המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו ושימושים משרדיים בעיקר. יעבוד בתכנת Coral6 או Pinnacle 15 הצעה מספר 1: מעבד intel Core i5-4430 Processor ( (6M Cache up to 3.2 GHz) לוח אם: Arsock צ'יפסט Intel H61 עם יציאת רשת ג'יגה כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6670 זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600Mhz 240Pin Long DIMM דיסק קשיח: SEAGATE Sata3 6Gb/s זכרון מטמון 16MB צורב: HD dvd1265i מארז: ATX Midi Tower כניסות ויציאות קדמיות - HD, AC97&2x, MIC, Audio ספק כח ATX520W 80mmFAN הצעה מס. 2 מעבד: Intel Core i5-44403.1 GHz Haswell לוח אם: Gigabyte GA-H87M-HD3 כרט…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by zoharco1,

אני רוצה לקבל מידע על מחשב נייד של HP 6160 איך הוא? והאם המחיר 5699 סביר למפרט כזה. הרבה תודה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.