עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך מחשב נייד באיזור ה5000 +- כמה שיותר חזק. מסך 15.6 זיכרון מינימום 4G מעבד חדיש של אינטל עדיף משך זמן של הסוללה לא פחות משעתיים וחצי ועדיף שהוא יהייה מסוגל להריץ משחקים עד כמה שזה אפשרי חשבתי על זה מה אתם אומרים: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=DV62130&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=221&aff=Zap〈=he אשמח לעוד הצעות, תודה רבה לכם!

2. שלום ... אני מחפש המלצה למחשב לדודה שלי התקציב כותרת לא ניתן לחרוג הבנתי שעדיף amd כי זה יותר משתלם מחשב שיחזיק כמה שנים ולא יבוצעו בו שידרוגים רוב הסיכויים נ.ב יהיה מסך 22 אינץ בעתיד!! . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט משחקים בקטנה מוזיקה סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אימיול אופיס ביטורנט אינטרנט אנטי וירוס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לשימוש ביתי בלבד 3 4. האם יש רכ…

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 3.5K. עיקר השימוש של המחשב יהיה אינטרנט, מסנג'ר, אופיס, סרטים וקצת משחקים כמו פיפא, ניד פור ספיד ודומיהם, בעיקרון לא משחקים כבדים כמו CALL OF DUTY אבל גם לא משחקים קלים.. מחבינת גודל מסך, אני מעדיף 15.4. זיכרון אני רוצה 4 גיגה. דיסק קשיח 500 גיגה לפחות. משקל, לא חייב להיות קל מאוד, כמובן שגם לא מאוד כבד אבל בעקרון לא חייב להיות קל מידי...הוא לא הולך לטייל כל היום...גם 3 קילו ואפילו 3וחצי קילו זה סביר. תודה רבה, ניצן נ.ב. אם זה מאוד בעייתי אפשר לרדת קצת בגודל המסך...

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. זה המפרט שלי חשבתי אולי להחליף לכרטיס מסך חזק יותר או להוסיף זיכרון פנימי ולשים ווינדוס 7 64BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מה אתם אומרים מה כדאי להחליף או להוסיף? המערכת מחוברת למסך סמסונג 20 אינץ' זה הדגם syncmaster 206bw מטרת השדרוג היא שיפור ביצועים במשחקים! תודה מראש לכל העונים כל עצה תתקבל בברכה!! מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: shappire ati radeon 4870 toxic vaporX cooling! מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by moshebe1,

שלום לכולם, אני מנסה להחליט בין שני ספקי כוח מודולרים ואשמח לקבל את דעתכם בנושא. הספק הראשון הוא Enermax MODU82+ 625w במחיר 650 שקל (KSP) הספק השני הוא Corsair HX620W במחיר 630 (KSP) זה המפרט של המחשב: מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ₪1322 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1091 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כרטיס מסך BFG GeForce 9800 GX2 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪291 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold ₪1053 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3602K מארז ללא ספק NZXT Tempes…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 2,500 ש"ח כאשר עדיף לא לחרוג מהתקציב.. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שמיעת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים לא ברמה גבוה מדי, אינטרנט. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד כנראה או במסך הזה: LG W2262TQ LCD או בזה: LCD דגם P2250 - מסך FULL HD SAMSUNG, אשמח אם תמצאו לי מסכים טובים יותר למחשב זה עד 1,000 ש"ח.. חובה שיהיה FULL HD וגודל המסך צריך להיות 22 אינץ (אפשר גם קצת יותר גדול). דיסק קשיח 500 יספיק זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI תודה מראש

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  7. שלום! 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200/300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, עבודה שוטפת ומעט משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?- 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא נדרש. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, נדרשת הרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו …

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. Started by kobi_sion,

קיבלתי את המפרט הבא ב-KSP מה אתם אומרים ? שינויים\שיפורים ? מיועד למשחקים ברשותי מסך SAMSUNG 2253BW מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Thermaltake V1 AX 110mm Blue Led CPU CL-P0508 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) מארזים Antec Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Ac…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by otreee,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. כיום, עיקר השימוש שלי הוא בהורדות וצפיה באמצעות סטרימר (כמובן שכולל תכני HD). בנוסף שימושים קלים כגון אופיס / אינטרנט וכו' כשעברתי על הודעות בפורום ראיתי שלרוב ממליצים על מערכות מבוססי AMD ולא INTEL לטווח המחירים הזה ואשמח לדעת את הסיבה. האם באמת ה AMD עדיף? 1. מה התקציב המקסימלי? = 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? = מעט מאוד : ) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב = ציינתי בהתחלה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש = המחשב יעבוד 24/7 . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימל…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by Reality,

קנו לי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 שפועל על גרסא שנקראית Windows 7 Starter התקנתי את הווינדוס, עשיתי לו activate והכל עבד רגיל הבעיה שאני לא מוצא איפה לעשות את כל ההגדרות של הווינדוס אני עושה מקש ימני אין לי את האפשרות של Personalize ויש לי עוד מחשב בבית עם ווינדוס 7 Ultimate ושם זה עבד מההתחלה אי אפשר להחליף תמונת רקע ואני מדגיש שוב עשיתי activate לווינדוס והכל עובד רגיל. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Oded.Dwek,

שלום, חבר שלי ביקש מימני שאני יבנה לו מפרט (רק מTMS). זה המפרט שבניתי לו: http://tms.co.il/preview/spec/2dz4lv68 אני קצת לא בטוח בכל מה שנוגע לקירור, כונן אופטי וזכרונות.. כי לא היה שם מבחר שמוכר לי.. אז אשמח אם תעזרו ותיתנו ביקורות. תודה רבה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…

12. Started by Shak83,

-ניתן לחרוג ב-300 ש"ח -מיועד למשחקים וגלישה בעיקר ( משחקים כמו call of duty modern warfare 2 ) -לכלול מסך/עכבר/מקלדת -מערכת הפעלה ווינדוס 7 בעברית והרכבה בחנות. -רצוי מ-KSP (ב"ש)

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4.5K מה הם השימושים הצפויים של המחשב יצירת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים על הגדרה גבוהה אפליקציה עיקרית בה אשתמש. CUBASE האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? נתניה, אין חנות ספציפית האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד במסך MAG "42 רזולוציה 1366x768 אם אני לא טועה דיסק קשיח 500 טוב יספיק, אם הפרש המחירים לא גדול אפשרי גם 1T טוב ה. דיסק 320 מהמחשב הישן יצורף למחשב הנ"ל זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI (נשאר לי טעם מעט מר מ-NVIDI…

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by vladk,

מישהו יודע האם אפשר לקנות את הנטבוק הזה בארץ? האם צפוי להגיע בקרוב? Toshiba Mini NB305-N410 http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2358392,00.asp תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בחיפושי אחר מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שכרגע יש ברשותי 2 ניידים האחד הוא בגודל HP 15.4 שהוא משמש אותי בעיקר כמחשב שולחני בבית. השני הוא HP MINI בגודל 8.9 שקינתי אותו בעיקרון לתת לי מענה לשהות מחוץ לבית ברמת אינטרנט וקצת אופיס. נכון להיום לאחר כשנה פלוס נמאס לי מהשילוב והצורך לסנכרן את המידע בין שני המחשבים. אני מעוניין כיום במחשב שיתן לי מענה לכמה שימושים ויפתור אותי מהצורך לעבוד עם שני מחשבים. בעיקרון אין לי הגבלת תקציב כלשהי אני מוכן להשקיע בשביל מחשב שיענה לי על הצרכים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית בעיקר פוטושופ * גודל המסך? חשבתי משהו בסביבות 12-14 אינץ חשוב שהמסך יהיה בעל רזולוציה גבוהה ככל האפשר. * משק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AtR,

שלום לכולם ושבת שלום! איזה נטבוק כיום הכי מומלץ לתקציב של עד 2500 ש"ח?, הנטבוק מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים (אם זה אפשרי בכלל אז שיריץ גם סרטי 1080P על מסך נפרד כמובן). גודל המסך של המחשב כמובן צריך להיות קטן ושלא יעבור את ה-12" תודה רבה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by etant2,

האם משהו יודע , מנסיון אישי, או ידע כללי בתחום, איזה מחשב (עד 12') יש לו את קליטת האינטרנט הטובה ביותר? מחשב שאפילו מהאוטובוס תהיה לו קליטה ואני אוכל לגלוש.

18. Started by talnisim,

אני צריך שהמחשב יהיה חזק כי אני צריך לעבוד איתו עם פוטושופ CS4 והקבצים של המצלמה שאיתה אני עובד הם קבצים מאוד כבדים RAW המצלמה היא 21 מגה פיקסל. מבחינת גודל מסך 14-15 אינץ לא יותר. המליצו לי על Inspiron 1564 IN-RD09 Intel i5 - WIN7 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by ביצה,

יום טוב אני מחפש מחשב נייד קטן עם מסך 10" לפחות, אפשר קצת להתגמש אבל רצוי יותר גדול אם אפשר התכונות העיקריות שאני מחפש הם: -זול, תקציב עד 2000 שקל לכל היותר אבל כמה שיותר זול -WIN7 -כמובן שיתאים לצרכי גלישה, סוללה סבירה, מוזיקה וסרטים -חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון -מקלדת נורמלית שאפשר לכתוב איתה שורה בלי להתבלבל 10 פעמים אבקש גם המלצות מחברות מוכרות וגדולות כמו LG, HP וכו' כדי שיהיה למחשב אמא ואבא במקרה של תקלה לא עלינו תודה מראש ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  20. שבת שלום לכולם נראה שקשיח של 160 ג'יגה לא כזה מספיק לי (ואני משתמש בנייד שלי בדיוק יומיים), ואני חושב לקנות אחד גדול יותר. איפה אפשר למצוא בזול, האם מסובך להוסיף ל-Lenovo S12 או במידה ויש רק מקום אחד להוסיף, אולי שווה בכלל לקנות קשיח חיצוני ונייד?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  21. בניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-MA790X-UD4P של ג'יגה בייט ! ksp הרכיבו את המחשב הכל טוב ויפה אך לטענתם מס' זכרונות שהם ניסו אינם תואמים ללוח אם כי לאחר בדיקת עומס ככל הנראה יש שגיאה של הזכרונות! ניסינו כמעט כל הדגמים שיש להם בddr21066!! מישהו יודע לומר לי בוודאות דגם של זכרונות ddr21066 שכן פועל חלק עם הלוח הזה?? אשמח לכל דגם גם אם אין אותו בksp

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. אחותי צריכה מפרט למחשב בתקציב של 1000 ש"ח המחשב נועד לאופיס, אינטרנט ושטויות כאלו.. אם יש אפשרות לבנות מפרט בתקציב הזה ולכלול כרטיס מסך זה יהיה עדיף לא צריך מסך או כל ציוד נלווה אחר. תודה!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים אומרים שhp הוא די מצועצע והדל הוא יותר חזק אני דיי מובלבל השימושים שלי הם שימושים נורמלים אני סטדונט ואני משתמש באופיס אינטרנט סרטים מוזיקה וכו.... בכול אופןן אני ישמח אם תעזרט לי גם לגבי המפרטים עצמם כול מוכר שדיברתי אמר אחרת dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2772 hp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej כרגע יש לי ibm r52 שהוא סוס עבודה יש לי אוטו כמעט 3 שנים ועד עכשיו הוא עובד כמו שצריך אין תקלות מיוחדות בכול אופן אשמח לשמוע המלצות נוספות על משחב נייד אחרים מומלצים תודה דורון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים אומרים שhp הוא די מצועצע והדל הוא יותר חזק אני דיי מובלבל השימושים שלי הם שימושים נורמלים אני סטדונט ואני משתמש באופיס אינטרנט סרטים מוזיקה וכו.... בכול אופןן אני ישמח אם תעזרט לי גם לגבי המפרטים עצמם כול מוכר שדיברתי אמר אחרת dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2772 hp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej כרגע יש לי ibm r52 שהוא סוס עבודה יש לי אוטו כמעט 3 שנים ועד עכשיו הוא עובד כמו שצריך אין תקלות מיוחדות בכול אופן אשמח לשמוע המלצות נוספות על משחב נייד אחרים מומלצים תודה דורון

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  25. Started by Shay08,

מחפש מפרט למחשב ביתי פשוט בסביבות ה 1500 עד 2000 ש"ח עבור אינטרנט הורדות צפיה בסרטים הכולל יציאה HD לTV רצוי עם לוח של Asus

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.